Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για Πόζναν θα γράψω αύριο βράδυ αναλυτικό review...Steka72 αποχώρησε διακριτικά στα δικά σου λημέρια της πολιτικής συζήτησης:)..Θα άναψεις φωτιές εδώ και θα χαλάσει το thread:) Έχεις τρελό ταλέντο σε αυτό:)

Περιμένουμε να γράψεις και το δικό σου review τον Ιούνιο απο Warsaw χωρις φόβο και χωρις πάθος:)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι περίεργος να δω τι θα γράψει ο Dr. Love για το Πόζναν.Είμαι 100% σίγουρο οτι γάμωσε με one night stand αλλά θα πει πάλι ήταν τυχερό δεν είναι κάθε μέρα έτσι κτλ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κακός δημητρακη ... ο Dr love περναει μια χαρά :fuck1:

Και χωρίς ΤΟ πλουσιοπάροχο εμβασμα από τους γονεις για μην επιστρεψει ΠΟΤΈ στην Ελλαδα, όπως μερικοι μερικοι ....  :rolleyes:
Και ο Μεταναστης της Αγιας Πετρουπολης λεει οτι περναει εδω μια χαρα και ο αλλος Ελληνας που ζει στο δωματιο 13 τετραγωνικα.Και τα καμακια της Μολδαβιας στο ΟΠΑ λεγανε τι ωραια που ζουμε :2funny:.Ολα ειναι σχετικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και ο Μεταναστης της Αγιας Πετρουπολης λεει οτι περναει εδω μια χαρα και ο αλλος Ελληνας που ζει στο δωματιο 13 τετραγωνικα.Και τα καμακια της Μολδαβιας στο ΟΠΑ λεγανε τι ωραια που ζουμε :2funny:.Ολα ειναι σχετικα

Ναι ρε συ μόνο εσύ γαμάς.Ούτε ο Dr. Love,ούτε ο Dirty,ούτε ο Nykteros ούτε κανένας άλλος.Μόνο εσύ γαμάς γιατί έχεις τις προυποθέσεις μόνιμος,διαμέρισμα και αμάξι.Ξύπνα τώρα.
Ο Dr. Love πήγε Πόζναν για να τον παίξει γιατί η Βαρσοβία δεν του έκανε.Ο Dirty ταξίδεψε Μολδαβία για να παίξει τάβλι με τους ταβλαδόρους.Ο nykteros πουλάει λαχεία στην Ομόνοια και έχει να πάει ΕΣΣΔ από το 1991.Μυθιστόρημα έγραψες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ρε συ μόνο εσύ γαμάς.Ούτε ο Dr. Love,ούτε ο Dirty,ούτε ο Nykteros ούτε κανένας άλλος.Μόνο εσύ γαμάς γιατί έχεις τις προυποθέσεις μόνιμος,διαμέρισμα και αμάξι.Ξύπνα τώρα.
Ο Dr. Love πήγε Πόζναν για να τον παίξει γιατί η Βαρσοβία δεν του έκανε.Ο Dirty ταξίδεψε Μολδαβία για να παίξει τάβλι με τους ταβλαδόρους.Ο nykteros πουλάει λαχεία στην Ομόνοια και έχει να πάει ΕΣΣΔ από το 1991.Μυθιστόρημα έγραψες.
Και εσυ εισαι μεγαλος γαμιας  :2funny:Αν τον δω απο κοντα τον Dr love θα εχω γνωμη.Για τον ψευτη της Μολδαβιας αποδειχτηκε οτι ελεγε ψεματα.Ο Νυκτερος ειναι ενας μεσος Ρωσσοοντιος παντος απο τη Ρωσσια εχει φυγει πολλα χρονια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και εσυ εισαι μεγαλος γαμιας  :2funny:Αν τον δω απο κοντα τον Dr love θα εχω γνωμη.Για τον ψευτη της Μολδαβιας αποδειχτηκε οτι ελεγε ψεματα.Ο Νυκτερος ειναι ενας μεσος Ρωσσοοντιος παντος απο τη Ρωσσια εχει φυγει πολλα χρονια.

O Dr Love ΔΕΝ ισχυρίζεται οτι "γαμάει".

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
O Dr Love ΔΕΝ ισχυρίζεται οτι "γαμάει".
Ειπα δεν ξερω αν τον δω κατευθειαν θα πω τη γνωμη μου.Π.χ. για τον Ρεντ καιντον Πιρφόρο κατευθειαν ειπα οτι οι γυναικες τετοιους τυπους τους συχαινονται,οταν αλλοι τους θαυμαζανε :2funny: Μετα ολοι ειδατε οτι ειναι ετσι οπως τα λεω.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Για Πόζναν θα γράψω αύριο βράδυ αναλυτικό review...Steka72 αποχώρησε διακριτικά στα δικά σου λημέρια της πολιτικής συζήτησης:)..Θα άναψεις φωτιές εδώ και θα χαλάσει το thread:) Έχεις τρελό ταλέντο σε αυτό:)

Περιμένουμε να γράψεις και το δικό σου review τον Ιούνιο απο Warsaw χωρις φόβο και χωρις πάθος:)

Προσπαθώ να ενημερωθω DR_LOVE, οι αναλύσεις που κανεις βοηθάνε όλα τα μελη και εκτιμάμε τις προσπαθειές σου. :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν ξερω αν σε 5-6 μερες θα εχω τοσο υλικο για να γραψω review του δικού σου επιπέδου!

D

dude901123

Επισκέπτης
Μάγκες το Forum εδώ είναι για να δίνουμε πληροφορίες στον κόσμο όχι να αποδείξουμε ποιός πηδάει και ποίος όχι, δεν είναι διαγωνισμός γαμιάδων..Δεν είμαστε 15 χρονών :) Και οι προσωπικές ιστορίες που λέμε έχουν σαν σκοπό να δείξουν τον τρόπο που σκέφτονται και δρουν οι γκόμενες σε κάθε χώρα για να ξέρουμε τις μας περιμένει..

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν πηδάει ο Δημητράκης Ρωσσία ή ο άλλος στην Μολδαβία αλλά περιμένω να γράψουν αντίστοιχες πληροφορίες για τις πόλεις εκεί και κάποιες ιστορίες με γκόμενες να δώ τι καπνό φομάρουν και πως φέρονται αυτές και το τι πρέπει να κάνω για να τις προσεγγίσω όταν πάω εκέι..

Ο Δημητράκης έχει τρελό κόλλημα να κρίνει τον κόσμο και όχι τις πληροφορίες που δίνουν.Πιστεύω Δημητράκη ότι έχεις μπερδέψει λίγο το σκοπό του site αυτού. Όπως έγραψα δεν είναι διαγωνισμός γαμιάδων ή τουλάχιστον εγώ δεν θα έπερνα ποτέ μέρος σε ένα τέτοιο διαγωνισμό. Κράτα τις πληροφορίες που βοηθάνε τον κόσμο και τον σώζουν απο την παραπληροφόρηση και τον τσάμπα ενθουσιασμό που είναι δίαχυτος στο forum αυτό.

Welcome to reality..
Αφού έχετε το Δημητράκη εδώ μέσα να σχολιάζει καλή τύχη σας εύχομαι..
Σε λίγο θα μιλάει για χρυσά δόντια, για 40αρες, για ψεύτες, θα κάνει οικονομικοκοινωνικές αναλύσεις, για αυτοκίνητα, διαμερίσματα, για κάποιον κάπου που του είπε κάτι.. θα μιλάει μόνος του με τον εαυτό του και στο τέλος θα σιχαίνεσαι να μπαίνεις μέσα και να γράφεις. Αν δεις το φόρουμ Chernivcy και Chisinau θα μπορέσεις να καταλάβεις που πάει το πράγμα όπου εμφανίζεται το αμεα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι βαρετός σαν τα σκατά αλλά δεν το καταλαβαίνει γιατί απευθύνεται στα χαμηλά ένστικτα.Ετσι κι αλλιώς δε με ενδιαφέρει.Διαβάζει ο άλλος 10 τόννους μαλακία Δημητράκη γελάει και μετά θυμάται αυτά που είπα εγώ.Δεν ασκεί ουδετεροποιητική επίδραση έτσι κι αλλιώς.Ετσι κι αλλιώς δεν αφήνω κανέναν να αντιρροπήσει.
Θα δεις τώρα θα πει ο Dr. Love ντάξει τίποτα σπουδαίο το Πόζναν γάμησα ένα πιπίνι έριξα και μια παρτούζα με δυο ΜΙΛΦ το Σαββατοκύριακο αλλά μου βγήκε η Παναγία ρε παιδί μου πολλή κούραση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα συμπεράσματα μου για Ποζναν:

Θα διαφωνήσω σε αρεκτά με αυτά που εχουν γραφτεί για το μέρος. Θα κάνω μια σύγκριση με Warsaw για τα θετικά και τα αρνητικά.

Πρώτον και σημαντικότερο οι γκομενες είναι απείρως πιο όμορφες απο warsaw και Krakow. Επιτέλους ειδα ωραίες γυναίκες Poland. Έπαθα μουνόπλακα..Πρέπει να έχει γίνει κάποια ανάμιξη με Γερμανιδες και έχουν βγει πιο νταρτανες γενικα. Μπουταρες βυζαρες κωλαρες.. Αυτα Warsaw δεν παιζουν.

Μαγκες στα clubs εδω είναι σχετικά ντροπαλες.Το παιχνίδι που γίνεται είναι ελάχιστο. Έπαθα πλακα που οι γκομενες χορεύουν μονες πιστα και δεν ορμανε τα αγριεμενα αυνανια οπως warsaw.. Δεν γίνεται παιχνίδι στην πιστα όμως. Δεν χορευουν με τον εναν και με τον αλλον οπως warsaw. Ουτε δαχτυλιασματα που έχουν γραφτει ουτε τίποτα. Ειναι απλα ντροπαλες. Πιο χωριο κατάσταση. Αυτό το γουστάρω γιατί πραγματικά warsaw είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα πεδίο πολέμου..Ορμάνε δεκάδες στις γκόμενες παντού και έχεις μερικά λεπτά να δράσεις..Poznan είδα ελάχιστες πεφτικές και τους πυρφόρους πολύ χαλαρούς..

Οι γκόμενες στην πίστα δεν ρίχνουν γλωσόφφυλά και δεν κολοτρίβονται με κόσμο..Για μένα Poznan είναι το απίστευτο μέρος να γνωρίσεις γκόμενα για σχέση για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο..Μίλησα σε 4 γκόμενες πάνω απο 25 χρονών τουλάχιστον επτάρι στην εμφάνιση και η ανταπόκριση ήταν απλά φοβερή...Ποτέ δεν έχω μιλησει σε γκόμενες στην Warsaw τέτοιας εμφάνισης και να ανταποκριθούν τόσο θετικά..Δεν επέτρέψαν τίποτα παραπάνω απο το να δώσουν το κινητό τους όμως...Απλά η διαφορά με Warsaw είναι ότι έδωσαν κινητό και μου στέλνουν μυνήματα αυτές!!! Απλά απίστευτο...Warsaw στις 10 που θα σου δώσουν κινητό απαντάει η μία-δύο και ποτέ δεν στέλνει γκόμενα πρώτη μύνημα..Είναι όπως έγραψα όμως γκόμενες ντροπάλές και δεν πιστεύω πως πετυχαίνεις εύκολα one night stand εκεί..Απλά είμαι σίγουρός πως μπορέις να κάνεις "δεσμό" με πολύ δυνατές γκόμενες αν μένεις εκεί μόνιμα.

Επίσης δεν παίζουνε ματιές ούτε στο δρόμο,  ούτε στα clubs. Δεν με κοίταξε Ουτε μια!!! .. Warsaw σκάω Decada και απλα περιμένω να έρθουν διπλα μου για να επιτεθω. Με προσέγγιζουν τουλάχιστον 5-6  κάθε Σάββατο, φυσικά όμως ούτε κατά διάνοια του επιπέδου της ομορφίας των γυναικών του Poznan. Εδω καμια δεν εριξε ουτε μια απλη ματιά. Εντελώς απαρατήρητος!!. Πρέπει να τις πλησιάσεις εσύ για κουβέντα και είναι πολύ φιλικές όπως ξαναέγραψα αλλά δυστυχώς όχι έκφυλές για να την πηδήξεις το ίδιο βράδυ...

Το συμπέρασμα είναι πως οι γκομενες poznan ειναι πολυ φιλικές. Δεν υπάρχει συγκριση με warsaw ούτε καν. Μαζεμένα απλα κοριτσάκια για έρωτα. Αν τους μιλήσεις θα κάτσουν μαζι σου να μιλησουν. Warsaw είναι πιο αγριες bitch καταστάσεις. Μπορει να σου πει "αντε γαμησου" επειδή απλα τι ρώτησες τι κάνεις. Μου εχεi τυχει αυτό. Η μπορει να σε παει μια σε ενα πανάκριβο διαμέρισμα να σε πηδηξει και να σε πεταξει στο δρόμο μεσα στην νυχτα.. Μου έχει τυχει και αυτο, για αυτό πιστεύω την ιστορια των φίλων του clock που τους πεταξε στο δρομο μεσα στην νυχτα η ματσωμενη γκόμενα που γνώρισαν στο Enklawa..

Η πρωτεύουσα είναι άγρια και μερικές φορές έκφυλη αν είσαι τυχερός..Ένας διαρκής πόλεμος με αυνάνια και γκόμενες άγριες..

Τελικο συμπεράσμα αν θέλετε οπωσδήποτε να έρθετε poland για λίγες μέρες τραβατε warsaw. Μονόδρομος. μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε καμια τρελη bitch να σας πηδηξει.
Αν εχετε επιλογη όμως να μείνετε poland συστηνω ανεπιφύλακτα poznan.. Αν εμένα έκει σίγουρα θα γνωρίζα normal πολυ ομορφα κορίτσια.

Καντε τις επιλογές σας.

Θα γράψω αναλυτικό οδηγό με τις προσωπικές εμπειρίες του τριιμέρου Poznan (να τρελάνω και λίγο Δημητράκη:) )..To post αυτό ήταν απλά κάποια αχικά γενικά συμπεράσματα

Υ.Γ.

Οι πληρωμένες που λέει ο kman είναι 4-5 που κάνουν μπαμ στο club 22..Μιλάμε όμως για 4-5 όμως μέσα σε όλο το μαγαζί..

Kman αν έρχεσαι εδω και ενθουσιάζασε με poznan, αν σκασεις warsaw στα μέρη που εχω γραψει θα νομιζεις πως γίνονται ελληνορωμαικα οργια με τον ενθουσιασμό σου.πήγαινε

metadisco και Decada να δώ τι θα γράψεις:)

Το πιπίνι που έγραψες το πήδηξα αλλά το είχα γνωρίσει Warsaw οπότε δεν μετράει..Θα γράψω αναλυτικά για τις προσωπικές εμπειρίες εδώ..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
DR_LOVE άνοιξε σε παρακαλώ ξεχωριστό θέμα για Ποζναν, κρίμα να χαθούν οι πληροφορίες σου. Δώσε μας αν μπορείς και πληροφορίες για τον καλύτερο τρόπο να πας εκεί (κοντινότερο αεροδρόμιο, τρένα, κτλ), τα καλύτερα μαγαζιά, και ποιες ώρες και που γίνεται καλύτερο καμάκι. Οι γκόμενες ποιες γλώσσες μιλάνε; Αγγλικά, γερμανικά παίζουν;

Ευχαριστώ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Θα διαφωνήσω σε αρεκτά με αυτά που εχουν γραφτεί για το μέρος. Θα κάνω μια σύγκριση με Warsaw για τα θετικά και τα αρνητικά.

Πρώτον και σημαντικότερο οι γκομενες είναι απείρως πιο όμορφες απο warsaw και Krakow. Επιτέλους ειδα ωραίες γυναίκες Poland. Έπαθα μουνόπλακα..Πρέπει να έχει γίνει κάποια ανάμιξη με Γερμανιδες και έχουν βγει πιο νταρτανες γενικα. Μπουταρες βυζαρες κωλαρες.. Αυτα Warsaw δεν παιζουν.

Μαγκες στα clubs εδω είναι σχετικά ντροπαλες.Το παιχνίδι που γίνεται είναι ελάχιστο. Έπαθα πλακα που οι γκομενες χορεύουν μονες πιστα και δεν ορμανε τα αγριεμενα αυνανια οπως warsaw.. Δεν γίνεται παιχνίδι στην πιστα όμως. Δεν χορευουν με τον εναν και με τον αλλον οπως warsaw. Ουτε δαχτυλιασματα που έχουν γραφτει ουτε τίποτα. Ειναι απλα ντροπαλες. Πιο χωριο κατάσταση. Αυτό το γουστάρω γιατί πραγματικά warsaw είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα πεδίο πολέμου..Ορμάνε δεκάδες στις γκόμενες παντού και έχεις μερικά λεπτά να δράσεις..Poznan είδα ελάχιστες πεφτικές και τους πυρφόρους πολύ χαλαρούς..

Οι γκόμενες στην πίστα δεν ρίχνουν γλωσόφφυλά και δεν κολοτρίβονται με κόσμο..Για μένα Poznan είναι το απίστευτο μέρος να γνωρίσεις γκόμενα για σχέση για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο..Μίλησα σε 4 γκόμενες πάνω απο 25 χρονών τουλάχιστον επτάρι στην εμφάνιση και η ανταπόκριση ήταν απλά φοβερή...Ποτέ δεν έχω μιλησει σε γκόμενες στην Warsaw τέτοιας εμφάνισης και να ανταποκριθούν τόσο θετικά..Δεν επέτρέψαν τίποτα παραπάνω απο το να δώσουν το κινητό τους όμως...Απλά η διαφορά με Warsaw είναι ότι έδωσαν κινητό και μου στέλνουν μυνήματα αυτές!!! Απλά απίστευτο...Warsaw στις 10 που θα σου δώσουν κινητό απαντάει η μία-δύο και ποτέ δεν στέλνει γκόμενα πρώτη μύνημα..Είναι όπως έγραψα όμως γκόμενες ντροπάλές και δεν πιστεύω πως πετυχαίνεις εύκολα one night stand εκεί..Απλά είμαι σίγουρός πως μπορέις να κάνεις "δεσμό" με πολύ δυνατές γκόμενες αν μένεις εκεί μόνιμα.

Επίσης δεν παίζουνε ματιές ούτε στο δρόμο,  ούτε στα clubs. Δεν με κοίταξε Ουτε μια!!! .. Warsaw σκάω Decada και απλα περιμένω να έρθουν διπλα μου για να επιτεθω. Με προσέγγιζουν τουλάχιστον 5-6  κάθε Σάββατο, φυσικά όμως ούτε κατά διάνοια του επιπέδου της ομορφίας των γυναικών του Poznan. Εδω καμια δεν εριξε ουτε μια απλη ματιά. Εντελώς απαρατήρητος!!. Πρέπει να τις πλησιάσεις εσύ για κουβέντα και είναι πολύ φιλικές όπως ξαναέγραψα αλλά δυστυχώς όχι έκφυλές για να την πηδήξεις το ίδιο βράδυ...

Το συμπέρασμα είναι πως οι γκομενες poznan ειναι πολυ φιλικές. Δεν υπάρχει συγκριση με warsaw ούτε καν. Μαζεμένα απλα κοριτσάκια για έρωτα. Αν τους μιλήσεις θα κάτσουν μαζι σου να μιλησουν. Warsaw είναι πιο αγριες bitch καταστάσεις. Μπορει να σου πει "αντε γαμησου" επειδή απλα τι ρώτησες τι κάνεις. Μου εχεi τυχει αυτό. Η μπορει να σε παει μια σε ενα πανάκριβο διαμέρισμα να σε πηδηξει και να σε πεταξει στο δρόμο μεσα στην νυχτα.. Μου έχει τυχει και αυτο, για αυτό πιστεύω την ιστορια των φίλων του clock που τους πεταξε στο δρομο μεσα στην νυχτα η ματσωμενη γκόμενα που γνώρισαν στο Enklawa..

Η πρωτεύουσα είναι άγρια και μερικές φορές έκφυλη αν είσαι τυχερός..Ένας διαρκής πόλεμος με αυνάνια και γκόμενες άγριες..

Τελικο συμπεράσμα αν θέλετε οπωσδήποτε να έρθετε poland για λίγες μέρες τραβατε warsaw. Μονόδρομος. μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε καμια τρελη bitch να σας πηδηξει.
Αν εχετε επιλογη όμως να μείνετε poland συστηνω ανεπιφύλακτα poznan.. Αν εμένα έκει σίγουρα θα γνωρίζα normal πολυ ομορφα κορίτσια.

Καντε τις επιλογές σας.

Θα γράψω αναλυτικό οδηγό με τις προσωπικές εμπειρίες του τριιμέρου Poznan (να τρελάνω και λίγο Δημητράκη:) )..To post αυτό ήταν απλά κάποια αχικά γενικά συμπεράσματα

Υ.Γ.

Οι πληρωμένες που λέει ο kman είναι 4-5 που κάνουν μπαμ στο club 22..Μιλάμε όμως για 4-5 όμως μέσα σε όλο το μαγαζί..

Kman αν έρχεσαι εδω και ενθουσιάζασε με poznan, αν σκασεις warsaw στα μέρη που εχω γραψει θα νομιζεις πως γίνονται ελληνορωμαικα οργια με τον ενθουσιασμό σου.πήγαινε

Το πιπίνι που έγραψες το πήδηξα αλλά το είχα γνωρίσει Warsaw οπότε δεν μετράει..Θα γράψω αναλυτικά για τις προσωπικές εμπειρίες εδώ..

Γιατί εγώ πότε έγραψα οτι οι πληρωμένες στα κλαμπ είναι πάνω από 4-5;Και για τις μπουτάρες,κωλάρες,βυζάρες και την ευκολία προσέγγισης τα έχω γράψει.
Θα πάω  metadisco,decada όπως λες.Αλλά όπως βλέπεις έχω δίκιο κατά βάση για τις γκόμενες Πόζναν οτι βρίσκεις ευκολότερα γκόμενες και το επίπεδο εμφάνισης στην Wielkapolska είναι ανώτερο από ό,τι στην άλλη Πολωνία.Οι άλλοι δεν τα δέχονται γιατί δεν έχουν ιδέα.
Πόζναν εχει πιο ξεφτίλες ξένους από ό,τι Βαρσοβία γιατί απλά δεν υπάρχουν καλές δουλειές για ξένους.Μη μου πεις οτι οι γκόμενες δε σου φάνηκαν πιο φτωχές από Βαρσοβία.Αν και τα απόλυτα πουταναριά παίζουν Κατοβίτσε εκεί είναι άλλη φάση σκύλες εμφανισιακά αλλά κωλοπετσωμένες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πες τελικά ποιο είναι καλύτερο κλσμπ για να γαμήσεις;Το 22 που έλεγα εγώ ή το Czekolada που επέμενε ο roosh;Αυτό ήταν η αιτία που τσακωθήκαμε τελικά.Σίγουρα θα πεις οτι το 22 είναι καλύτερο σίγουρα σχεδόν γάμησες  Poznanianka οι γκόμενες είναι πολύ ανοιχτές εκεί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πες τελικά ποιο είναι καλύτερο κλσμπ για να γαμήσεις;Το 22 που έλεγα εγώ ή το Czekolada που επέμενε ο roosh;Αυτό ήταν η αιτία που τσακωθήκαμε τελικά.Σίγουρα θα πεις οτι το 22 είναι καλύτερο σίγουρα σχεδόν γάμησες και Poznanianka οι γκόμενες είναι πολύ ανοιχτές εκεί.

Γιατι ρε μαν, μηπως ειπε οτι γαμησε πουθενα???  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατι ρε μαν, μηπως ειπε οτι γαμησε πουθενα???   :grin:

Εγώ σου λέω οτι σίγουρα έκανε φάση ή γάμησε.Και αν δε γάμησε τώρα θα γαμήσει σίγουρα το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα επισκεφτεί το Πόζναν.Γιατί θα έρθει σίγουρα το επόμενο ΠΣΚ.Απλά όταν εγώ τα έγραφα λέγανε φιδιές κτλ αποκλείεται να είναι έτσι και τώρα που τα λέει ο Dr. Love ο άλλος ρωτάει πώς θα κλείσει εισιτήριο.Αυτή είναι η μαλακία.Κρίνουνε ανάλογα με το άτομο που τα γράφει ενώ εγώ που τα παρουσιάζω δεν τα βλέπω έτσι τα βλέπω από τη σκοπιά του μέσου όρου.
Εγώ με τις γκόμενες που δίνουν απλά κινητό δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ γιατί φεύγω την επόμενη μέρα εγώ αν δε χουφτώσω τουλάχιστον τα βυζιά της άλλης μέσα από το σουτιέν και δεν τη φιλήσω δεν έχω καμία πιθανότητα.Για αυτό εκβιάζω καταστάσεις είμαι γενικά εναντίον της φυσικής κατάστασης.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εγώ σου λέω οτι σίγουρα έκανε φάση ή γάμησε.Και αν δε γάμησε τώρα θα γαμήσει σίγουρα το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα επισκεφτεί το Πόζναν.Γιατί θα έρθει σίγουρα το επόμενο ΠΣΚ.Απλά όταν εγώ τα έγραφα λέγανε φιδιές κτλ αποκλείεται να είναι έτσι και τώρα που τα λέει ο Dr. Love ο άλλος ρωτάει πώς θα κλείσει εισιτήριο.Αυτή είναι η μαλακία.Κρίνουνε ανάλογα με το άτομο που τα γράφει ενώ εγώ που τα παρουσιάζω δεν τα βλέπω έτσι τα βλέπω από τη σκοπιά του μέσου όρου.
Εγώ με τις γκόμενες που δίνουν απλά κινητό δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ γιατί φεύγω την επόμενη μέρα εγώ αν δε χουφτώσω τουλάχιστον τα βυζιά της άλλης μέσα από το σουτιέν και δεν τη φιλήσω δεν έχω καμία πιθανότητα.Για αυτό εκβιάζω καταστάσεις είμαι γενικά εναντίον της φυσικής κατάστασης.

Ρε τύπε μας θεωρείς εντελώς μαλάκες; Μα εντελώς όμως; Τι σχέση έχουν οι δικές σου πίπες με αυτά που έγραψε ο άνθρωπος; ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ  :headbang:

Τον DR_LOVE τον ρώτησα για εισιτήρια επειδή εμένα με αρέσει να παίζω μπάλα με σχέσεις, δε με χαλάει να κάνω μίνι δεσμούς κάποιων λίγων μηνών. Άμα παίζει να γίνει κάτι τέτοιο στο Ποζναν γιατί να μην το επιχειρήσω;

Εσύ και ο άλλος ο ανεκδιήγητος ο cool11 πραγματικά άλλα διαβάζετε και άλλα καταλαβαίνετε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Επίσης δεν παίζουνε ματιές ούτε στο δρόμο,  ούτε στα clubs. Δεν με κοίταξε Ουτε μια!!! .. Warsaw σκάω Decada και απλα περιμένω να έρθουν διπλα μου για να επιτεθω. Με προσέγγιζουν τουλάχιστον 5-6  κάθε Σάββατο, φυσικά όμως ούτε κατά διάνοια του επιπέδου της ομορφίας των γυναικών του Poznan. Εδω καμια δεν εριξε ουτε μια απλη ματιά. Εντελώς απαρατήρητος!!. Πρέπει να τις πλησιάσεις εσύ για κουβέντα και είναι πολύ φιλικές όπως ξαναέγραψα αλλά δυστυχώς όχι έκφυλές για να την πηδήξεις το ίδιο βράδυ...

Καντε τις επιλογές σας.

Υ.Γ.

Βασικά οι διαφωνίες που είχα με τον Dr. Love ήτανε:
1.Εγώ έλεγα οτι οι Πολωνέζες είναι βυζαρούδες με κωλάρες,μπουτάρες ο Dr. Love έλεγε οτι είναι άβυζες.Τώρα πάει στο Πόζναν και ομολογεί:
'έχουν βγει πιο νταρτανες γενικα. Μπουταρες βυζαρες κωλαρες.. Αυτα Warsaw δεν παιζουν.'

2.Εγώ έλεγα οτι στα κλαμπ συχνάζουν γκόμενες που το δίνουν επί χρήμασι ο Dr. Love έλεγε οτι αυτά δε γίνονται στις ντίσκο στην Πολωνία γίνονταν πριν 20 χρόνια.Τώρα ομολογεί:
'Οι πληρωμένες που λέει ο kman είναι 4-5 που κάνουν μπαμ στο club 22'

3.Εγώ έλεγα οτι πολύ ωραίες κοπέλες είναι προσεγγίσιμες εφτάρια και οχτάρια απλά θες λίγο χρόνο.Ο Dr. Love ισχυριζόταν οτι σε κλαμπ αποκλείεται να γνωρίσεις γκόμενα με εμφάνιση άνω του μέσου όρου εξάρι το πολύ και συχνά γνωρίζεις πολλά μπάζα.Τώρα μετά την εμπειρία Πόζναν γράφει:
'Μίλησα σε 4 γκόμενες πάνω απο 25 χρονών τουλάχιστον επτάρι στην εμφάνιση και η ανταπόκριση ήταν απλά φοβερή...'

4.Εγώ έλεγα οτι υπάρχει χρόνος να την πέσεις είτε στο μπαρ είτε στην πίστα μέχρι να μεθύσουν οι Πολωνοί και να αρχίσουν να πέφτουν μαζικά.Ο Dr. Love έγραφε οτι οι πολωνικές ντίσκο είναι γεμάτες λιγούρηδες ξένους που δε χάνουν δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα να αυξάνουν το τουπέ από τις γκόμενες.Τώρα όμως γράφει:
' Έπαθα πλακα που οι γκομενες χορεύουν μονες πιστα και δεν ορμανε τα αγριεμενα αυνανια οπως warsaw.. '
'Poznan είδα ελάχιστες πεφτικές και τους πυρφόρους πολύ χαλαρούς..'

Οσο για αυτά που λέει οτι Βαρσοβία είναι καλύτερη για one night stand
'αν θέλετε οπωσδήποτε να έρθετε poland για λίγες μέρες τραβατε warsaw. Μονόδρομος. μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε καμια τρελη bitch να σας πηδηξει.
Του υπενθυμίζω οτι πριν έγραφε οτι τα one night stand είναι σχεδόν αδύνατα πλέον στη Βαρσοβία και ο ίδιος έχει κάνει μόνο ένα.

Η ουσία του θέματος είναι οτι Πόζναν τσιμπάς τηλέφωνα χαλαρά αλλά για να τα αξιοποιήσεις πρέπει να ξαναπάς το επόμενο Σαββατοκύριακο.Αν πας συνέχεια επαναλαμβανόμενα έχεις πιθανότητες.Ενα καμάκι που ζει ας πούμε Βερολίνο και έχει την ευχέρεια μπορεί κάθε ΠΣΚ να είναι Πόζναν.Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει αμφιβολία οτι θα ξεσκιστεί.Εγώ πήγαινα με πολύ αντίξοες συνθήκες(ταξίδια 10 ωρών) και πάλι είχα αποτέλεσμα.
Ο roosh απλά ξεκωλώθηκε που βρέθηκε στο Πόζναν μια από τις καλύτερες πόλεις της Πολωνίας την καλύτερη περίοδο Απρίλιο Μάιο.Μετά τον Ιούνιο χαλάει αρκετά γιατί τα γκομενάκια και οι φοιτήτριες γυρίζουν στα χωριά τους για να ξενοικιάσουν τα δωμάτια.Αλλά Απρίλιο Μάιο γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman μεταφράζεις όπως θέλεις τα πράγματα, γιατί θέλεις να τα βλέπεις μαγικά ή απλά απο την δική σου οπτική γωνία..

1. Στο Πόζναν όντως είναι πιο βυζαρούδες και νταρτάνες..Ξέρεις όμως πως απο τα 10 άτομα που μίλησα εκέι τα 6 μιλάγαν Γερμανικά και όχι Αγγλικά..Ακόμα και αυτός που μου νοίκιασε το σπίτι με ρώτησε μιλάς Γερμανικά?Δεν ηξερε Αγγλικά και συννενοηθήκαμε δύσκολα..Επίσης οι γκόμενες εκεί σιχαίνονται την Βαρσοβία έχουν τρελή κόντρα με την Πρωτεύουσα ακόμα χειρότερη και απο την Krakow..Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι το Poznan δεν είναι καθαρή POland δεν εκφράζει την άλλη Poland γιατί σου είπα και έπρεπε να το γνωρίζεις που πάς συχνά εκεί πώς είναι κατά το ήμιση Γερμαναράδες..Μάλιστα ένας μου υπερηφανετόταν πως στο Βερολίνο στους σταθμούς έχουν μετάφραση και στα Πολωνικά και πως είναι πιο οικείο για αυτούς το Βερολίνο απο ότι η Βαρσοβία..Ξέρεις ότι οι Πολωνοί σιχάινοντε τους Γερμανούς και στο Πόζναν τους εξυμνούν?!!! Απίστευτα πράγματα..Οπότε δεν βγάζεις συμπέρασμα απο ο Πόζναν για την μέση Πολωνέζα..Οι πολωνέζες δεν είναι Βυζαρούδες ούτε νταρτάνες σε καμιά άλλη πόλη απο όπου ήμουν..Έχει μπεί Γερμανικό αίμα μέσα τους εκέι.

2. 4-5 γκόμενες επι χρήμασι φίλε Kman είναι και στην πόλη σου στην Γερμανία στα μαγαζιά αν πάς και στην Ελλάδα και στην Βαρσοβία και όπου θέλεις και παντού..Θές να μας πέις πως 4 πληρωμενες μέσα σε 400 άτομα σε ένα μαγαζί καθιστούν το μέρος Πουτανούπολή? Ξεκινάς απο Γερμανία που παίζουν οι περισσότερες πληρωμένες της Ευρώπης να πάς στο Πόζναν να βρείς 4 πληρωμένες μέσα στις χιλλίαδες γκόμενες και να βγάλεις τις άκυρες γενικέυσεις σου πως οι Πολωνέζες γαμιούνται επι χρήμασι?

3. Στο Πόζναν γνωρίζεις εφτάρια γιατί υπάρχουν πάρα πολλά εφτάρια..Πολλές όμορφες γυναίκες..Για αυτό είναι και προσεγγίσημες.Αν πάς σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Poland άντε να είναι το 70% των γυναικών εξάρια και λίγες καλές..Οπότε δεν προσεγγίζονται γιατί είναι 4-5 μέσα σε κάθε μαγαζί και ο ανταγωνισμός είναι φοβερός..

4. Στο club22 το Σάββατο ήμουν ο μόνο ξένος στο μαγαζι!!! Που τους είδες τους ξένους εκέι..Παίζουν ξένοι απο Erasmus αλλά αυτούς τους είδα μόνο checolada που μαζευόντουσαν όλα τα μικρά..Και τι σημαίνει ομολογώ? Εγω σου έγραψα τι παίζει Βαρσοβία και τι παίζει στο Πόζναν..Θές οποσδήποτε να γενικέυσω για όλη την Poland?..Εκεί δεν πάιζαν πολλοί ξένοι το Βράδυ αρά προφανώς τα πράγματα ήταν πιο ανθρώπινα.

5. Δεν έγραψα πως γίνονται στην Warsaw έυκολα one night stands..Έγραψα αν "αν θέλετε οπωσδήποτε να έρθετε poland", πρόσεξε την λέξη "Οπωσδήποτε" και να κυνηγήσετε για One night stands έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες warsaw..Το οπωσδήποτε το γράφω γιατί όπως έχω πεί και επανελειμένα δεν γίνονται εύκολα one night stands εδώ οπότε για μενα κάποιος που έχει στο μυαλό του αυτό δεν αξίζει, αλλά αν το έχει πάρει απόφαση ας το κάνει και ας πάει warsaw .

Συνεχίζω να επιμένω πως έχεις δώσει λάθος εικόνα για το Πόζναν..Έχεις γράψει χιλλίαδες ιστορίες για ανωμαλίες στην πίστα,δαχτυλιάσματα,εύκολες γκόμενες κ.λ.π. Εγώ είδα τα πράγματα πολύ normal και πολύ όμορφα για να κάνεις γνωρίμιές αλλά δύσκολα να πηδήξεις άμεσα..

Οι γνωριμίες εκεί όμως kman έχουν κάποια standar..Εννοω πως για να σου δώσει το τηλέφωνο το εφτάρι πρέπει να ταιρίαζεται και να έχει προοπτικές να σε βλέπει συχνά.Η δεύτερη ερώτηση που μου κάναν ήταν που μένεις θα μείνεις μόνιμα POznan?..Και έλεγα μένω Βρασοβία αλλά θα μετακομίσω Πόζναν..Τότε συνέχιζε μόνο η συζήτηση..Επίσης είναι και ηλικιακό θέμα..Οταν αυτές εινάι 26-28 και εσύ 35 μπορέις να πάιξεις μπάλα..O rooshv ήταν μόνιμος κάτοικος εκέι για μήνες και 32 χρονών..Υπάρχει σύγκριση με κάποιον 45-50 που θα σκάσει τριιήμερο με τρένο χωρίς να έχει σπίτι εκεί?

Γκόμενες με ανωμαλίες και πληρωμένες που τους πέρνεις ένα βρακί όπως το παρουσιάζεις δεν το είδα..Μου φάνηκαν πολύ καλά κορίτσια,φιλικά και πολύ πιο μαζεμένα απο Warsaw..

Θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom