Δεν είναι έτσι.Είναι η περιπέτεια.Ορμάς και δεν ξέρεις τι θα βγει.Τώρα θα χτυπήσω μια σειρά από πόλεις με έτοιμα κοννέ.Βασικά το τρελλό στην Πολωνία είναι οτι μικρές μεγάλες,χωρισμένες,ανύπαντρες,χήρες,παντρεμένες πάρα πολλές σπονσοράρονται.Γενικά έχει αρκετά μεγάλη έκταση το φαινόμενο.Τσεχία είναι πολύ λιγότερο.
Δεν υπάρχει καμία εδώ να πληρώνεται για να τελείωνουμε με το θέμα..Απο το 2008 έρχομαι, ποτέ δεν έχω δεί Πολωνή να ζητάει χρημα και να σπονσοράρεται..Πραγματικά δεν ξέρω kman που τις βρίσκεις αυτές και λές κίολας πως έχει πάρει έκταση το θέμα.
Πολωνία είναι ίσως η μόνη χώρα που δεν βλέπεις πουτάνα πουθενά..Και μου λές για Τσεχία και Ουγγαρία!!! Λές και δεν έχουμε περάσει απο εκεί..Πραγματικά αυτά που γράφονται σε αυτο το Forum θα μέινουν στην ιστορία σαν την απόλυτη παραπληροφόρηση..
Και μην πείς το γνωστο πααμύθι πς δεν ζητάνε απο μένα..Δεν θα ζητάγανε απο τους δεκάδες γνωστούς που έχω?
Ουγγαρία έχεις καμιά επαφή? Που δεν μπορείς να περπατήσεις σε πλησιάζουν κάθε 10 μέτρα Πουτάνες-γυφτοπουλες να της πηδήξεις σε υπάιθριες τουαλέτες με coins-νομίσματα..
Τσεχία έχεις καμία επαφή? Που θές να πάς σε ένα γαμημένο club και κάθε 20 μέτρα σε πλησιάζουν να σου κάνουν πρόταση για γυναίκα και σου σπάνε τα αρχίδια..
Και μου λές για Πολωνία..Που δεν με έχει πλησιάσει ποτέ κανέις να μου προτείνει γυναίκα,δεν έχω δεί ποτέ πουτάνα σε δρόμο και δεν μου έχει ζητήσει ποτέ καμια χρήματα..ΕΛΕΟΣ!! Ελλάδα είναι πιο προφανής το σπονσοριλίκι και οι Πουτάνες απο εδώ..
Ο βασικός λόγος που ασχολούμαι με Poland είναι αυτός..Οι Πολωνέζες είναι οι πιο παρανοικές στο μυαλό αλλά οι πιο αξιπρεπείς γκόμενες ταυτόχρονα που έχω δει (μαζί με τις Σέρβες)..Δεν δέχονται να πληρώνεις μόνο εσύ και ζητανε την ανεξαρτησία τους..Τι να γράφω τώρα τα δεδομένα...Εκατοντάδες ραντεβού και να κάνουν σαματά να πληρώσουν αυτές!! Έχεις βγεί ποτέ με Ουκρανή π.χ?..Δεν γράφω άλλο..