Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν είναι έτσι.Είναι η περιπέτεια.Ορμάς και δεν ξέρεις τι θα βγει.Τώρα θα χτυπήσω μια σειρά από πόλεις με έτοιμα κοννέ.Βασικά το τρελλό στην Πολωνία είναι οτι μικρές μεγάλες,χωρισμένες,ανύπαντρες,χήρες,παντρεμένες πάρα πολλές σπονσοράρονται.Γενικά έχει αρκετά μεγάλη έκταση το φαινόμενο.Τσεχία είναι πολύ λιγότερο.

Δεν υπάρχει καμία εδώ να πληρώνεται για να τελείωνουμε με το θέμα..Απο το 2008 έρχομαι, ποτέ δεν έχω δεί Πολωνή να ζητάει χρημα και να σπονσοράρεται..Πραγματικά δεν ξέρω kman που τις βρίσκεις αυτές και λές κίολας πως έχει πάρει έκταση το θέμα.

Πολωνία είναι ίσως η μόνη χώρα που δεν βλέπεις πουτάνα πουθενά..Και μου λές για Τσεχία και Ουγγαρία!!! Λές και δεν έχουμε περάσει απο εκεί..Πραγματικά αυτά που γράφονται σε αυτο το Forum θα μέινουν στην ιστορία σαν την απόλυτη παραπληροφόρηση..

Και μην πείς το γνωστο πααμύθι πς δεν ζητάνε απο μένα..Δεν θα ζητάγανε απο τους δεκάδες γνωστούς που έχω?

Ουγγαρία έχεις καμιά επαφή? Που δεν μπορείς να περπατήσεις σε πλησιάζουν κάθε 10 μέτρα Πουτάνες-γυφτοπουλες να της πηδήξεις σε υπάιθριες τουαλέτες με coins-νομίσματα..

Τσεχία έχεις καμία επαφή? Που θές να πάς σε ένα γαμημένο club και κάθε 20 μέτρα σε πλησιάζουν να σου κάνουν πρόταση για γυναίκα και σου σπάνε τα αρχίδια..

Και μου λές για Πολωνία..Που δεν με έχει πλησιάσει ποτέ κανέις να μου προτείνει γυναίκα,δεν έχω δεί ποτέ πουτάνα σε δρόμο και δεν μου έχει ζητήσει ποτέ καμια χρήματα..ΕΛΕΟΣ!! Ελλάδα είναι πιο προφανής το σπονσοριλίκι και οι Πουτάνες απο εδώ..

Ο βασικός λόγος που ασχολούμαι με Poland είναι αυτός..Οι Πολωνέζες είναι οι πιο παρανοικές στο μυαλό αλλά οι πιο αξιπρεπείς γκόμενες ταυτόχρονα που έχω δει (μαζί με τις Σέρβες)..Δεν δέχονται να πληρώνεις μόνο εσύ και ζητανε την ανεξαρτησία τους..Τι να γράφω τώρα τα δεδομένα...Εκατοντάδες ραντεβού και να κάνουν σαματά να πληρώσουν αυτές!! Έχεις βγεί ποτέ με Ουκρανή π.χ?..Δεν γράφω άλλο..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν είναι έτσι.Είναι η περιπέτεια.Ορμάς και δεν ξέρεις τι θα βγει.Τώρα θα χτυπήσω μια σειρά από πόλεις με έτοιμα κοννέ.Βασικά το τρελλό στην Πολωνία είναι οτι μικρές μεγάλες,χωρισμένες,ανύπαντρες,χήρες,παντρεμένες πάρα πολλές σπονσοράρονται.Γενικά έχει αρκετά μεγάλη έκταση το φαινόμενο.Τσεχία είναι πολύ λιγότερο.

Εσυ ρε τυπε δηλαδη τι πας και τους λες? Και σε ποια γλωσσα τους μιλας και τις πειθεις κιολας να κατσουν να τις γαμησει για να τους αγορασεις βρακι?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχει καμία εδώ να πληρώνεται για να τελείωνουμε με το θέμα..Απο το 2008 έρχομαι, ποτέ δεν έχω δεί Πολωνή να ζητάει χρημα και να σπονσοράρεται..Πραγματικά δεν ξέρω kman που τις βρίσκεις αυτές και λές κίολας πως έχει πάρει έκταση το θέμα.

Πολωνία είναι ίσως η μόνη χώρα που δεν βλέπεις πουτάνα πουθενά..Και μου λές για Τσεχία και Ουγγαρία!!! Λές και δεν έχουμε περάσει απο εκεί..Πραγματικά αυτά που γράφονται σε αυτο το Forum θα μέινουν στην ιστορία σαν την απόλυτη παραπληροφόρηση..

Και μην πείς το γνωστο πααμύθι πς δεν ζητάνε απο μένα..Δεν θα ζητάγανε απο τους δεκάδες γνωστούς που έχω?

Ουγγαρία έχεις καμιά επαφή? Που δεν μπορείς να περπατήσεις σε πλησιάζουν κάθε 10 μέτρα Πουτάνες-γυφτοπουλες να της πηδήξεις σε υπάιθριες τουαλέτες με coins-νομίσματα..

Τσεχία έχεις καμία επαφή? Που θές να πάς σε ένα γαμημένο club και κάθε 20 μέτρα σε πλησιάζουν να σου κάνουν πρόταση για γυναίκα και σου σπάνε τα αρχίδια..

Και μου λές για Πολωνία..Που δεν με έχει πλησιάσει ποτέ κανέις να μου προτείνει γυναίκα,δεν έχω δεί ποτέ πουτάνα σε δρόμο και δεν μου έχει ζητήσει ποτέ καμια χρήματα..ΕΛΕΟΣ!! Ελλάδα είναι πιο προφανής το σπονσοριλίκι και οι Πουτάνες απο εδώ..

Ο βασικός λόγος που ασχολούμαι με Poland είναι αυτός..Οι Πολωνέζες είναι οι πιο παρανοικές στο μυαλό αλλά οι πιο αξιπρεπείς γκόμενες ταυτόχρονα που έχω δει (μαζί με τις Σέρβες)..Δεν δέχονται να πληρώνεις μόνο εσύ και ζητανε την ανεξαρτησία τους..Τι να γράφω τώρα τα δεδομένα...Εκατοντάδες ραντεβού και να κάνουν σαματά να πληρώσουν αυτές!! Έχεις βγεί ποτέ με Ουκρανή π.χ?..Δεν γράφω άλλο..

Μα ακριβώς αυτά είμαι ο μόνος που τα γράφει.Είναι το βρώμικο μυστικό της Πολωνίας.Οι Πολωνοί τα ξέρουν καλά.Ρώτα μια Πολωνέζα που ξέρεις αν οι Πολωνέζες σπονσοράρονται και τα τρώνε ή όχι.
Γιατί τα μπορδέλα της Δύσης είναι γεμάτα Πολωνέζες?Απλά στην Πολωνία είναι κάπως πιο κρυφό λόγω καθολικισμού.Δεν ξέρω καν αν είναι απόλυτα νόμιμο.
Αλλά πίσω από αυτό οι γκόμενες που πηδιούνται για χρήμα συνήθως για το ενοίκιο,το δάνειο του σπιτιού ή βασικά ψώνια είναι πάρα πολλές.Μάλιστα οι Πολωνέζες το έχουν σύστημα αυτό στο εξωτερικό να πιάνουν αμέσως γκόμενο για να της πληρώνει το νοίκι.Ας είναι και πάκης.Οι πάκηδες έχουν κάνει έτσι χρυσές δουλειές στην Αγγλία όπου πηδάνε διαθέτωντας τις τρώγλες που μένουν.Για τις γκόμενες όμως είναι σημαντική οικονομία.
Σου λέω ξανά ρώτα τις Πολωνέζες που ξέρεις αν αυτά είναι αλήθεια.
Οι Ουκρανέζες έτσι κι αλλιώς δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν στα ραντεβού αφού 50 δολλάρια είναι το γεύμα στο εστιατόριο και 150 δολλάρια είναι ο μισθός τους.Για την Ουκρανέζα και μόνο το οτι βγαίνει και τρώει σε καλό μαγαζί είναι ήδη κέρδος.Στην Πολωνία τα μαγαζιά και τα κλαμπ είναι πολύ πιο φτηνά σε σχέση με τα εισοδήματα οπότε το κόστος ενός ραντεβού είναι αμελητέο για μια Πολωνέζα και δε θεωρεί οτι κερδίζει τίποτα αν πληρώσεις 10 ευρώ για το γεύμα της ή 5 ευρώ για την είσοδο στο κλαμπ.Αμα βέβαια ανοίξεις μπουκάλι με 50 ευρώ ή πας στο VIP αλλάζει το πράγμα.Επίσης αν κερνάς σφηνάκια συνεχώς όλη την παρέα οπότε τότε το έξοδο είναι σημαντικό.Αυτά ζητάνε οι Πολωνέζες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσυ ρε τυπε δηλαδη τι πας και τους λες? Και σε ποια γλωσσα τους μιλας και τις πειθεις κιολας να κατσουν να τις γαμησει για να τους αγορασεις βρακι?

Στα πολωνικά τους μιλάω.Συνήθως σε αυτό το επίπεδο τα αγγλικά τους είναι μέτρια έως ανύπαρκτα.Πολλές ζητάνε απευθείας pomoc και άλλες σου περιγράφουν με τα μελανότερα χρώματα την οικονομική τους κατάσταση για να τσιμπήσεις.Βασικά συνήθως στέλνουν φωτό με βυζιά,κώλους έξω δεν είναι οτι έχουν πολλή ντροπή.Γενικά οι Πολωνέζες είναι από τις γκόμενες που ντρέπονται ελάχιστα.
Ηδη σε μια βδομάδα βρήκα 15 περιπτώσεις.Στις πιο πολλές παίζει φιλοξενία στο σπίτι τους.Θέλουν κάποια μορφή σχέσης όπως πάντα βέβαια.
Ενα άλλο Πολωνία είναι οτι αν σπονσοράρεις μία γκόμενα και αυτή βρει καλύτερη δουλειά σου στέλνει συχνά μια φίλη της να σπονσοράρεις.Είναι να βγει η βρώμα για το άτομό σου μετά μαζεύονται σαν τις μύγες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στα πολωνικά τους μιλάω.Συνήθως σε αυτό το επίπεδο τα αγγλικά τους είναι μέτρια έως ανύπαρκτα.Πολλές ζητάνε απευθείας pomoc και άλλες σου περιγράφουν με τα μελανότερα χρώματα την οικονομική τους κατάσταση για να τσιμπήσεις.Βασικά συνήθως στέλνουν φωτό με βυζιά,κώλους έξω δεν είναι οτι έχουν πολλή ντροπή.Γενικά οι Πολωνέζες είναι από τις γκόμενες που ντρέπονται ελάχιστα.
Ηδη σε μια βδομάδα βρήκα 15 περιπτώσεις.Στις πιο πολλές παίζει φιλοξενία στο σπίτι τους.Θέλουν κάποια μορφή σχέσης όπως πάντα βέβαια.
Ενα άλλο Πολωνία είναι οτι αν σπονσοράρεις μία γκόμενα και αυτή βρει καλύτερη δουλειά σου στέλνει συχνά μια φίλη της να σπονσοράρεις.Είναι να βγει η βρώμα για το άτομό σου μετά μαζεύονται σαν τις μύγες.

Aφου δε ξερεις πολωνικα ρε τυπε... :huh: :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aφου δε ξερεις πολωνικα ρε τυπε... :huh: :think:

Μιλάω κανονικά.Είναι σαν τα τσέχικα απλά κάνεις μετατροπή.Π.χ. το jsi hezka ή jsi pekna(είσαι όμορφη) γίνεται jestes ladna ή jestes piekna.Mas pekne oci στα τσέχικα γίνεται masz piekne oczcy στα πολωνέζικα(έχεις ωραία μάτια).Απλά στρίβεις τη γλώσσα και βγάζεις από τη μια την άλλη.Η πλάκα είναι οτι οι γκόμενες μου λένε οτι μιλάω πολύ ωραία τα πολωνέζικα ενώ εγώ τα στρίβω από τα τσέχικα και τα ρωσσικά.Το intonation δεν το έχω με τίποτα αλλά είναι αστείο.Γενικά το ελληνικό intonation ακούγεται ωραίο στα πολωνικά ενώ είναι σκατά στα γερμανικά γιατί οι Ελληνες δε βάζουμε μελωδία μιλάμε τελείως στεγνά και οι άλλοι εκνευρίζονται γιατί δεν καταλαβαίνουν τι λέμε και δεν το προδίδει η μελωδία.
Οι Πολωνέζες μιλάνε πολύ καθαρά καταλαβαίνεις σχεδόν τα πάντα.Για χωριά μικρές πόλεις και μιλφέτα τους καλύτερους δηλαδή στόχους τα πολωνικά είναι εντελώς απαραίτητα.Αυτές που πάνε καθαρά για λεφτά συνήθως δε μιλάνε λέξη αγγλικά και αυτό δεν είναι άσχετο με το οτι έχουν χαμηλά εισοδήματα.

Αυτό είναι το ζήτημα.Οτι όταν σκας σαν καυλωμένος Βαλκάνιος με γερμανικό χρήμα και γνώση πολωνικών τους αιφνιδιάζεις όλους πέφτεις σα βόμβα και κάνεις τεράστια ζημιά.
Βασικά η συζήτηση με τις Πολωνέζες είναι παιδική όχι βέβαια επιπέδου νηπιαγωγείου όπως με τις Ουκρανέζες.Αμα έλεγες αυτά τα πράγματα στις Γερμανίδες θα σε έδερναν ή θα σε στραπόνιαζαν.Οι Ελληνίδες θα γελούσαν με τις ώρες.Αλλά με τις Σλάβες όσο πιο απλά τόσο καλύτερα.Βοηθάει βέβαια και η μέτρια γνώση της γλώσσας ου οι συζητήσεις είναι απλοικές και χτυπάνε στόχο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kαι που εμαθες ρε τυπε?

Πρώτα έμαθα τσέχικα για να μιλάω με Τσέχες.Μετά κατά το 2002 που ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με Πολωνέζες δοκίμασα να τους μιλάω τσέχικα αλλά γελούσαν απεριόριστα.Μου είπαν οτι τα τσέχικα τους φαίνονται σα μωρουδίστικα πολωνικά.Οπότε πήρα μια μέθοδο Πολωνικών και ένα λεξικό και άρχισα να τσατάρω με γκόμενες στο wp.pl.Με το γράψιμο και τη μετάφραση των απαντήσεων σιγά σιγά έμαθα.Τα υπόλοιπα ήταν πρακτική εξάσκηση.Από τις Πολωνέζες που είχα ένα 20% μιλούσαν αγγλικά και πολύ είναι.Από τις Τσέχες μόνο μία μιλούσε αγγλικά και από τις Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες δε μιλούσε καμία αγγλικά.Από τις Ουκρανέζες μόνο μία μιλούσε αγγλικά.Σχετικά πιο συχνά μιλάνε οι Πολωνέζες αγγλικά αλλά μόνο οι κάτω των 35 και όσες δεν είναι από χωριά.
Θα έλεγα οτι το 90% από τις Πολωνέζες που είχα ήταν από χωριά έχω ένα ανεξήγητο σουξέ στο χωριό.
Οι σλαβικές γλώσσες είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άντρας στν πούτσο του.Αυξάνεις το πεδίο δράσης σου απεριόριστα και το κυριότερο σε γκομενάκια που οι άλλοι ξένοι απλά δεν έχουν πρόσβαση γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούνε.Ο ξένος που μιλάει πολωνικά είναι μεγάλος πούστης λέρα σκέτη.Είναι σαν τον Πολωνό που μιλάει στις γκόμενες αγγλικά για να το παίξει ξένος και καλά ενώ είναι Πολωναράς.Για αυτό και αρκετές Πολωνέζες μου λένε άσε τα ψόφια kolega Πολωνός είσαι που παριστάνεις τον Ελληνα.

Αν ένας Ελληνας θέλει να μάθει πολωνικά σχετικά γρήγορα του συστήνω τη μέθοδο Colloquial polish και να μιλάει στα chat του interia.pl.,wp.pl.Εννοείται οτι τα ρωσικά είναι μακροπρόθεσμα πολύ καλύτερη επένδυση είναι η επαγγελματική γλώσσσα του καμάκια τα πολωνέζικα είναι απλώς hobby για εφέ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικές εκφράσεις στα πολωνικά:
Kochanie(αγάπη μου,μωρό μου).Μπορείς να λες μια γκόμενα kochanie ήδη μετά την πρώτη ώρα συζήτησης αν όλα έχουν πάει καλά.
Skarbie(θησαυρέ μου).Αυτό είναι όταν έχετε ήδη σχέση.
Laski(γκόμενες,μουνάκια).Fajna laska(ωραία γκόμενα)
Baby.(Μωρά)
Fajna dupa(ωραίος κώλος).Οχι τόσο καλό κοπλιμέντο εκτός αν μιλάς για γκόμενες με άντρες).
Kurwa.Η κλασσική λέξη.Πάει με όλα.
Blachara(κλασσική γκόμενα από την επαρχία με βυζάρες,ξέκωλα,δεκαμπεντάποντα).Πολύ κοντά στην ελληνική εκδοχή Βλαχάρα.
Suczcki.(γκόμενες ελευθερίων ηθών που πάνε με όλους αντί οικονομικού αντιτίμου).
Dresiarz.(Πολωνός βλάχος που ντύνεται με φόρμες,φοράει Adidas και γενικά πίνει πολύ και δέρνει όποιον δεν του αρέσει.Το αντίστοιχο το Ρώσσου gopnik.)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Xαχαχ πλακα πλακα μου το πε μια, οτι λεω ψεμματα και να της πω αληθεια απο που ειμαι, γιατι εγραφα καλα πολωνικα ! :cheesy:
Kαι τι πας και τους λες? Οτι θα πας εσυ μονος σου για zakupy και αν θελουν να ερθουν και αυτες? Η κατευθειαν, οτι θα τους αγορασεις εσυ ρουχα κλπ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Xαχαχ πλακα πλακα μου το πε μια, οτι λεω ψεμματα και να της πω αληθεια απο που ειμαι, γιατι εγραφα καλα πολωνικα ! :cheesy:
Kαι τι πας και τους λες? Οτι θα πας εσυ μονος σου για zakupy και αν θελουν να ερθουν και αυτες? Η κατευθειαν, οτι θα τους αγορασεις εσυ ρουχα κλπ?

Οχι λες byl u was w centre i bardzo mi podobalo.U was bardzo ladne galerie.Lubisz ubrania sukienki obcas?Αν απαντήσει tak,bardzo lubie είσαι μέσα.
Μετά λες κάτι του στυλ u was bardzo ladna moda.Lubisz bieliznu koronkowu,stringy?Αν απαντήσει bardzo lubie seksownou bieliznou είσαι μέσα.
Μετά λες lubisz bizuteria zloto a sribro?Podobaja ciebie piersonki,kolczyki?Αν απαντήσει bardzo lubie bizuteria το deal έχει κλείσει.Λες bede zakupic dla ciebie kochanie jestes bardzo mila kobieta bedziesz wygladac super z ladnou bizuteria i bieliznu.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οχι λες byl u was w centre i bardzo mi podobalo.U was bardzo ladne galerie.Lubisz ubrania sukienki obcas?Αν απαντήσει tak,bardzo lubie είσαι μέσα.
Μετά λες κάτι του στυλ u was bardzo ladna moda.Lubisz bieliznu koronkowu,stringy?Αν απαντήσει bardzo lubie seksownou bieliznou είσαι μέσα.

Tυπε τα μπερδευεις λιγο. Ρωσικα γραφεις με πολωνικη γραφη :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tυπε τα μπερδευεις λιγο. Ρωσικα γραφεις με πολωνικη γραφη :grin:

Δεν έχει σημασία αν κάνεις λάθη.Οι γκόμενες καταλαβαίνουν τι θες να πεις.Αυτό είναι το καλό με τις σλαβικές γλώσσες.Και τραγικά λάθη να κάνεις στη γραμματική οι γκόμενες καταλαβαίνουν.Και από τα ρωσικά ή τα τσέχικα να παίρνεις τις λέξεις πάλι καταλαβαίνουνε.Ετσι λειτουργεί το σύστημα με τους Σλάβους.Για αυτό Σέρβοι Κροάτες έχουν φοβερό πλεονέκτημα με Ρωσίδες Τσέχες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για να δεις αν μια Πολωνέζα ενδιαφέρεται να σε γαμήσει ρωτάς jestes wygolona?(είσαι ξυρισμένη?).Αν απαντήσει tak λες Super.Bardzo to lubie.(Σούπερ.Πολύ μου αρέσουν οι ξυρισμένες γυναίκες).Η αντίστοιχη ερώτηση για Τσέχα είναι jsi vyholena?Είναι κλασσικό shit test.Γενικά στην Πολωνέζα πρέπει να ξεκαθαρίσεις πώς γουστάρεις τη γυναίκα για να προσαρμοστεί στον τύπο σου(θέλω να έχει βυζάρες,να φοράει στρινγκ να είναι ξανθιά,να φοράει συνέχεια τακούνια,να φοράει στρινγκ ή διαφανή κυλοτάκια,καλσόν ή ζαρτιέρες να μαγειρεύει καλά κτλ).Οι Πολωνέζες θέλουν καθηκοντολόγιο δεν παίζει φεμινισμός με τη δυτική έννοια του όρου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν έχει σημασία αν κάνεις λάθη.Οι γκόμενες καταλαβαίνουν τι θες να πεις.Αυτό είναι το καλό με τις σλαβικές γλώσσες.Και τραγικά λάθη να κάνεις στη γραμματική οι γκόμενες καταλαβαίνουν.Και από τα ρωσικά ή τα τσέχικα να παίρνεις τις λέξεις πάλι καταλαβαίνουνε.Ετσι λειτουργεί το σύστημα με τους Σλάβους.Για αυτό Σέρβοι Κροάτες έχουν φοβερό πλεονέκτημα με Ρωσίδες Τσέχες.

Aν πεις był σημαινει "αυτος" ηταν. Λες byłem . Επισης το u was bardzo ladne gallerie δε σημαινει " εχετε ωραια γκαλερια  ( εμπορικο κεντρο). " Αυτο ειναι στα ρωσικα. Στα πολωνικα απλα θα πεις "macie" (εχετε).
Mε το mi podoba βαλε και το się ( mi się podoba, cie się podobają) κλπ.
Mε το złοto A srebro τι εννοεις με το " α" ( srebro ειναι το ασημι παρεπιπτοντως, οχι sribro).
Xαχαχα αν τα μιλας ετσι βλαχικα παντως, θα γελανε με συμπαθεια οι γκομενες, θα τους φαινεται αστειο . Απλα το θεμα ειναι αν καταλαβαινουν, γιατι πολυ αμφιβαλλω αν τους πεις αυτα αν βγαλουν νοημα. Ειναι και λιγο γκαου κιολας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aν πεις był σημαινει "αυτος" ηταν. Λες byłem . Επισης το u was bardzo ladne gallerie δε σημαινει " εχετε ωραια γκαλερια  ( εμπορικο κεντρο). " Αυτο ειναι στα ρωσικα. Στα πολωνικα απλα θα πεις "macie" (εχετε).
Mε το mi podoba βαλε και το się ( mi się podoba, cie się podobają) κλπ.
Mε το złοto A srebro τι εννοεις με το " α" ( srebro ειναι το ασημι παρεπιπτοντως, οχι sribro).
Xαχαχα αν τα μιλας ετσι βλαχικα παντως, θα γελανε με συμπαθεια οι γκομενες, θα τους φαινεται αστειο . Απλα το θεμα ειναι αν καταλαβαινουν, γιατι πολυ αμφιβαλλω αν τους πεις αυτα αν βγαλουν νοημα. Ειναι και λιγο γκαου κιολας.

Ολα τα καταλαβαίνουν.Στα γκομενάκια αρέσουν τα θετικά ερεθίσματα.Kosmetyki,ubrania,bielizna,bizuteria τη φτιάχνουν την Πολωνέζα.Η Τσέχα φτιάχνεται πιο πολύ με διακοπές,ζεστή θάλασσα,ωραίες πλαζ όπου μπορεί να πετάξει τα βυζιά της έξω η Ρωσίδα με κυριλέ περιβάλλοντα,mashiny και γούνες ανάλογα με την κατηγορία της Σλάβας δημιουργείς και την κατάλληλη ατμόσφαιρα.Οι Σλάβες γενικά πετάνε στα ουράνια δεν είναι ιδιαίτερα γήινες όπως οι Ελληνίδες που έχουν τους κώλους προς τα κάτω,Οι Σλάβες είναι πάντα σε ένα συννεφάκι.

Αυτό που λες είναι με το απαρέμφατο.Στις σλαβικές γλώσσες μπορείς να χρησιμοποιείς συνέχεια απαρέμφατα u was jest,u vas je,u vam eta δεν είναι πρόβλημα.Και όλα με απαρέμφατα να τα λες είναι εντάξει.Αυτό είναι που σώζει την κατάσταση.Αν η ρίζα των λέξεων είναι σωστή οι γκόμενες καταλαβαίνουν τι λες γιατί πιάνουν το απαρέμφατο.Το sribro είναι serebro στα ρωσικά sribro στα τσέχικα,srebro στα πολωνικά.Οπως και να το πεις θα το καταλάβουνε.Και το zloto zoloto να το πεις όπως είναι στα ρωσικά θα το καταλάβουνε.Γιατί η ρίζα μένει η ίδια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Θα δοκιμασω να παω σε κανα κλαμπ σε κανα βλαχοχωρι η και στην πολη, και εκει που θα χορευουν οι τσουρκες, θα παω διπλα τους να χορεψω και θα τους ρωτησω " lubisz zakupy, ubrania, kosmetyki"κλπ.
Ειμαι περιεργος να δω το αποτελεσμα :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα δοκιμασω να παω σε κανα κλαμπ σε κανα βλαχοχωρι η και στην πολη, και εκει που θα χορευουν οι τσουρκες, θα παω διπλα τους να χορεψω και θα τους ρωτησω " lubisz zakupy, ubrania, kosmetyki"κλπ.
Ειμαι περιεργος να δω το αποτελεσμα :grin:

Θα καραφλιάσεις φίλε.Αυτό μόνο σου λέω.Είναι πολύ πουτανάρες.Ειδικά αν πας σε τίποτα πανηγύρια στα χωριά δεν το συζητάω.Αλλά στα κλαμπ αν παίξεις έτσι έχεις σίγουρη επιτυχία εκτός από κάποιες που δυσανασχετούν.Ειδικά αν πέσεις σε Ρωσίδα,Ουκρανή είναι τελειωμένη υπόθεση.Γενικά όσο πιο ξέκωλο και βλάχα φαίνεται τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις.
Η λογική των γυναικών είναι αφού έτσι κι αλλιώς θα πηδηχτώ γιατί να μη βγάλω και κάτι?Οι Σλάβες πάντα προτιμούν ένας άντρας να δουλεύει για αυτές και αυτές να κάθονται στο σπίτι και να τον τρώνε από το να δουλεύουνε αυτές σα σκυλιά.Αυτό είναι και το πλεονέκτημα που έχουν οι καθυστερημένοι Αραβες δεν αφήνουν τις γυναίκες να δουλέψουνε οπότε τους καλοβλέπουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτό που λες είναι με το απαρέμφατο.Στις σλαβικές γλώσσες μπορείς να χρησιμοποιείς συνέχεια απαρέμφατα u was jest,u vas je,u vam eta δεν είναι πρόβλημα.Και όλα με απαρέμφατα να τα λες είναι εντάξει.Αυτό είναι που σώζει την κατάσταση.Αν η ρίζα των λέξεων είναι σωστή οι γκόμενες καταλαβαίνουν τι λες γιατί πιάνουν το απαρέμφατο.

Ποιο απαρεμφατο ρε τυπε? Τι σχεση εχει το απαρεμφατο δλδ ο ακλιτος τυπος του ρηματος , με αυτο που ειπες?
Στα πολωνικα πολυ απλα δεν υπαρχει αυτο το u was jest. Aυτο ειναι ρωσικο. Στα πολωνικα απλα χρησιμοποιεις το ρημα εχω, οπως σε καθε γλωσσα. Kαποιος που τυχαινει να μιλαει ρωσικα θα καταλαβει τι λες, αλλα θα σου πει οτι κανεις λαθος. Καποιος που δε μιλαει / η καποια, δε νομιζω να καταλαβει .H αν πεις byl u was w gallerii σημαινει " αυτος σε εσας στη γκαλερια" , δηλαδη ειναι μια προταση διχως καμια λογικη συνοχη. Θα πεις " bylem w waszym gallerii"
Aλλιως το πολυ πολυ η τσουρκα να σου πει " uczy polskiego" και να προχωρησει παρακατω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom