Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το έχετε κάνει σήριαλ το θρεντάκι ρε σεις. Τα έχουμε ξαναπει, όσοι θέλουν να καταλάβουν τι εστί Πολωνία να διαβάσουν DR_LOVE και Chevalier Fidèle, οι υπόλοιποι είναι θόρυβος.

Απλά να συμπληρώσω τον DR_LOVE ότι η τακτική με τους μίνι δεσμούς είναι κάτι που χρειάζεται παντού, όχι μόνο στην Πολωνία. Και δεν έχει να κάνει μόνο με έρωτα αλλά με το να σε εμπιστευτεί η γκόμενα, δηλαδή πάει ως εξής, φυσική έλξη --> εμπιστοσύνη --> έρωτας. Εν ολίγοις, λίγες είναι οι γκόμενες που θα στο δώσουν στο πρώτο στάδιο και κυρίως θα τις βρεις στις βόρειες χώρες, οι περισσότερες στο δεύτερο και οι υπόλοιπες στο τρίτο. Το να σε εμπιστεύονται δε σημαίνει κατἀνάγκη δεσμός, μπορεί να είναι fuck buddy, μπορεί να είναι ολιγοήμερη γνωριμία διακοπών, μπορεί να είναι "σχέση" εξ αποστάσεως.

Kman2 κάνε λίγο κράτει, με τις μαλακίες που τσαμπουνάς θα σε διώξουν κι από δω όπως έκανε ο RooshV sto foroum του  ;)

Εντιτ: Πάρα πολλά γαμήσια χωρίς δεσμεύσεις πέφτουνε στο Λονδίνο (εκτιμώ τα περισσότερα στην Ευρώπη) λόγω των ρυθμών ζωής, fast food lifestyle σε όλα, καριέρα, λεφτά και γρήγοροι ρυθμοί. Άμα μετράς εμφανισιακά και δεν είσαι πολύ εκλεκτικός μπορείς να γαμάς διαφορετική κάθε μέρα.
θόρυβος είσαι εσυ!!!
Οι Πολωνοκυνηγοί δεν μένουν ποτέ με το πιάτο άδειο!!!Εδώ τώρα όσοι κυνηγάνε Πολωνέζες ξεσκίζονται!
Ο Κμαν έχει απολύτως δίκιο για το πως βλέπουν τον ξένο οι Πολωνέζες σε σχέση με τον Ντόπιο!!!Έχει σαφή υπεροχή!Οι μόνιμοι τα λένε απο τη πλευρά τους

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ μια ερώτηση θα κάνω και πιστεύω είναι αρκετή..Όσοι ταξίδεψαν εδώ το 2014 και 2015 μπορείτε να μας πέιτε τι πετύχατε και πόσες εύκολες Πολωνέζες φάγατε?

Δεν θέλω να ακούσω για επιτυχίες φίλων και γνωστών θέλω να ακούσω για τις προσωπικές σας επιτυχίες..

Τα πράγματα δεν είναι όπως το 2010 εδώ έχουν αλλάξει τελείως..Εγώ ερχόμουν το 2010 ταξίδια και είχα επιτυχία..Πλέον με την ίδια στρατηγική σε ένα 10ημερο ταξίδι άντε να κάτσει κανά μπαζάκι το πολύ..

Πρέπει να μείνεις δυστυχώς καιρό και με κάποια standarts για να πετύχεις πράγματα εδώ..

Εγώ ποτέ δεν πιστεύω τίποτα αν δεν τα βλέπω με τα μάτια μου..Όχι γιατι ο κόσμος λέει ψέματα απλά δεν τα παρουσιάζει αντικειμενικά..
Μπορεί να σκάσει κάποιος να πηδήξει μαι χοντρή Πολωνέζα και μετά να πηγαίνει και να γράφει,άσε όργια γίνονται εκεί..

Ένα πχ θα σας πως που θα προκαλέσει αντιδράσεις..Λαγάνας όλοι λένε οι πανεύκολες Αγγλίδες που κάνουν όργια στους δρόμους και γαμάς κατευθείαν..Εγώ επειδή έχβ πάει αρκετές φορες εκέι μικρότερος είδα τελειωμένες Αγγλίδες μεθυσμένες να αγνοούν τελείως τους Έλληνες να μεθάνε σαν ζώα και τελικά να γαμιούντε μόνο με Άγγλους...Ούτε καν κοιτάζουν Έλληνα..Και όλοι παρουσιάζουν πως ζόυνε όργια στο Λαγανά..Εγώ δεν πιστεύω τίποτα..Ένα βράδυ μια νεκρή χοντρή Αγγλίδα πεσμένη λιπόθυμη στην άμμο και βγάινει ο μύθος της Έυκολης Αγγλίδας του Λαγανά!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ένα πχ θα σας πως που θα προκαλέσει αντιδράσεις..Λαγάνας όλοι λένε οι πανεύκολες Αγγλίδες που κάνουν όργια στους δρόμους και γαμάς κατευθείαν..Εγώ επειδή έχβ πάει αρκετές φορες εκέι μικρότερος είδα τελειωμένες Αγγλίδες μεθυσμένες να αγνοούν τελείως τους Έλληνες να μεθάνε σαν ζώα και τελικά να γαμιούντε μόνο με Άγγλους...Ούτε καν κοιτάζουν Έλληνα..Και όλοι παρουσιάζουν πως ζόυνε όργια στο Λαγανά..Εγώ δεν πιστεύω τίποτα..Ένα βράδυ μια νεκρή χοντρή Αγγλίδα πεσμένη λιπόθυμη στην άμμο και βγάινει ο μύθος της Έυκολης Αγγλίδας του Λαγανά!!
Πολύ νορμάλ όλα αυτά! Εδώ έχουμε τους μεγάλους Σκανδηναβογαμιάδες! Αυτά γινόντουσαν έτσι όπως ακριβώς λές με τα όργια και τα γαμήσια στους δρόμους μέχρι 15 χρόνια πρίν.. Πρόλαβα λίγο τα τελευταία το 2002-2006 αλλά πιο δύσκολα απ'οτι περιγράφουν οι παλιοί...
Τώρα να φας Σκανδιναβή σε νησί είναι όνειρο θερινής νυκτός αν είσαι ξέμπαρκος για διακοπές εδώ! Ακόμα και για τους έμπειρους είναι δύσκολο! Βέβαια όλες πηδιούνται ασύστολα με τους δικούς τους! Και μάλιστα κατά μέσο όρο τρώνε 3 διαφορετικούς πούτσους σε σχέση με της ανατολικιές που δύσκολα αν φανε έναν θα ψαχτούν για δευτερο σε μια εβδομάδα!!  

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
θόρυβος είσαι εσυ!!!
Οι Πολωνοκυνηγοί δεν μένουν ποτέ με το πιάτο άδειο!!!Εδώ τώρα όσοι κυνηγάνε Πολωνέζες ξεσκίζονται!
Ο Κμαν έχει απολύτως δίκιο για το πως βλέπουν τον ξένο οι Πολωνέζες σε σχέση με τον Ντόπιο!!!Έχει σαφή υπεροχή!Οι μόνιμοι τα λένε απο τη πλευρά τους

Μόνος σου τα λες για τους Πολωνοκυνηγους ρε τύπε  :2funny: :2funny: :2funny:  σοβαρέψου...

Τετράδα Πολωνέζες απο Βαρσωβία στο Κολοράντο(τουριστικό κλαμπ)
1καλή 2 μέτριες ένα μπαζάκι!
Το Μπαζάκι το φόρτωσε ο πορνογυμναστής απο τη παρέα μας στη Τουαλέτα!! :rockon: :rockon: :rockon:
Οι 2 μέτριες χόρευαν στον κόσμο τους
Τη καλή την έπαιξε ο φίλος που πήρε τις 4 στη Πολωνία!Του ζήτησε ποτο και μετά απο λίγο την έπεφτε μόνη της σε έναν τύπο ντυμένο σαν ράπερ...!!Μεγάλη ήττα..
Πιστευω πως όλη η Πολωνία αποτυπώνεται σε αυτή τη τετράδα!!!

Όσο για τις Πολωνέζες τις χτεσινές ο φίλος μου στο τέλος της Βραδιάς την έπεσε στη μια μέτρια και τη φάσωσε και τις πήγε όλες σπίτι μετά άρα ο "ράπερ" δεν έφαγε! Μόνο το μπαζάκι τον έφαγε στις Τουαλέτες!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μόνος σου τα λες για τους Πολωνοκυνηγους ρε τύπε  :2funny: :2funny: :2funny:  σοβαρέψου...
Με τη διαφορά ότι ο δικός μου  χτες έφαγε μια τούμπανη Πολωνέζα που μόνη της του είπε να φύγουν από το κλάμπ και να πάνε σπίτι!!Μιάμιση ώρα τσιμπούκι του έπαιρνε και αχόρταγη στο γαμήσι... Έχω χάσει το μέτρημα φέτος με αυτούς και εδώ και στη Πολωνία! Δεν είναι παιδιά που λένε ψέματα και είναι δεινοί killers! Αλλά με όποια άλλη φυλή να ασχολούνταν δεν θα είχαν τέτοια επιτυχία...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Με τη διαφορά ότι ο δικός μου  χτες έφαγε μια τούμπανη Πολωνέζα που μόνη της του είπε να φύγουν από το κλάμπ και να πάνε σπίτι!!Μιάμιση ώρα τσιμπούκι του έπαιρνε και αχόρταγη στο γαμήσι... Έχω χάσει το μέτρημα φέτος με αυτούς και εδώ και στη Πολωνία! Δεν είναι παιδιά που λένε ψέματα και είναι δεινοί killers! Αλλά με όποια άλλη φυλή να ασχολούνταν δεν θα είχαν τέτοια επιτυχία...

Εμφάνιση πως ήταν η Πολωνέζα? Τούμπανη εννοείς μουνάρα ή χοντρή?

Αν το πετυχάινουν οι φίλοι σου αυτό νόμίζεις πως το πετυχαίνει το 90% του άλλου κόσμου?..Οι περισσότεροι poland σε 10 μέρες δεν θα πετύχουν τίποτα. Όσους ξέρω που σκάνε 10ημερα βρίζουν μετά και τους εξηγώ πως είναι για να μένεις το μέρος, όχι εξορμήσεις..

Θα δείς θα γραφτούν αυτά τώρα που θα σκάει με ryain κόσμος..Υπομονή..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εμφάνιση πως ήταν η Πολωνέζα? Τούμπανη εννοείς μουνάρα ή χοντρή?

Αν το πετυχάινουν οι φίλοι σου αυτό νόμίζεις πως το πετυχαίνει το 90% του άλλου κόσμου?..Οι περισσότεροι poland σε 10 μέρες δεν θα πετύχουν τίποτα. Όσους ξέρω που σκάνε 10ημερα βρίζουν μετά και τους εξηγώ πως είναι για να μένεις το μέρος, όχι εξορμήσεις..

Θα δείς θα γραφτούν αυτά τώρα που θα σκάει με ryain κόσμος..Υπομονή..
Τούμπανη= Επιβλητική, σεξουαλική και ωραία γκόμενα! Η συγκεκριμένη η χτεσινή του ήταν δασκάλα Ελληνορωμαϊκής και ήταν πολύ γυμνασμένη και ... θηλική! 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με τη διαφορά ότι ο δικός μου  χτες έφαγε μια τούμπανη Πολωνέζα που μόνη της του είπε να φύγουν από το κλάμπ και να πάνε σπίτι!!Μιάμιση ώρα τσιμπούκι του έπαιρνε και αχόρταγη στο γαμήσι... Έχω χάσει το μέτρημα φέτος με αυτούς και εδώ και στη Πολωνία! Δεν είναι παιδιά που λένε ψέματα και είναι δεινοί killers! Αλλά με όποια άλλη φυλή να ασχολούνταν δεν θα είχαν τέτοια επιτυχία...

Πες είναι πιο εύκολες στο νησί οι Πολωνέζες ή οι Ρωσίδες?Η οι Δυτικές όπως οι Σκανδιναυές και οι Αγγλίδες?Πες καθαρά πώς έχουν τα πράγματα πού αξίζει να στοχεύσει κάποιος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πες είναι πιο εύκολες στο νησί οι Πολωνέζες ή οι Ρωσίδες?Η οι Δυτικές όπως οι Σκανδιναυές και οι Αγγλίδες?Πες καθαρά πώς έχουν τα πράγματα πού αξίζει να στοχεύσει κάποιος.
δεν έχω χρόνο...

Τελείωσα τη δουλειά απο το πρωί , είμαι μπάνιο γράφω εδώ πίνω red bull και φευγω για Φαλιράκι σε ξενοδοχείο για καμάκι και στο opening ενός μαγαζιού..
Θα τα γράψω αυριο
Guten Nacht

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ μια ερώτηση θα κάνω και πιστεύω είναι αρκετή..Όσοι ταξίδεψαν εδώ το 2014 και 2015 μπορείτε να μας πέιτε τι πετύχατε και πόσες εύκολες Πολωνέζες φάγατε?

Δεν θέλω να ακούσω για επιτυχίες φίλων και γνωστών θέλω να ακούσω για τις προσωπικές σας επιτυχίες..

Τα πράγματα δεν είναι όπως το 2010 εδώ έχουν αλλάξει τελείως..Εγώ ερχόμουν το 2010 ταξίδια και είχα επιτυχία..Πλέον με την ίδια στρατηγική σε ένα 10ημερο ταξίδι άντε να κάτσει κανά μπαζάκι το πολύ..

Πρέπει να μείνεις δυστυχώς καιρό και με κάποια standarts για να πετύχεις πράγματα εδώ..

Εγώ ποτέ δεν πιστεύω τίποτα αν δεν τα βλέπω με τα μάτια μου..Όχι γιατι ο κόσμος λέει ψέματα απλά δεν τα παρουσιάζει αντικειμενικά..
Μπορεί να σκάσει κάποιος να πηδήξει μαι χοντρή Πολωνέζα και μετά να πηγαίνει και να γράφει,άσε όργια γίνονται εκεί..

Εγώ έφαγα αρκετές.Ερχόμενος μόνο για διήμερα ή μονοήμερα.Βέβαια στο 80% έπαιξαν λεφτά αυτό το παραδέχομαι.Χωρίς λεφτά αν είσαι πάνω από 40 είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ σας έγραψα σε 3 προτάσεις...Πολωνές μετριότατη εμφάνιση (ούτε βυζιά έχουν που λεέι ο kamn) και θέλουν οποσδήποτε έρωτα και δεσμό..Στα clubs μέσα στις εκατοντάδες υπάρχουν και κάποιες που κάνουν one night stands αλλά μιλάμε για ποσοστό 5% και κυριώς πάντα αυτές που το κάνουν είναι ΜΠΑΖΑ...Ωραία κοπέλα να σου ανοίξει τα πόδια έτσι απο νύχτα εδώ κατευθείαν ΠΟΤΕ..Εκτός αν είναι μεθυσμένη. Με τα ποσοστά αυτά γιατί κάποιος να προτιμίσει poland για ένα ταξίδι 7 ημερών?

Ουγγαρία έχω φαέι κατευθείαν απο νύχτα 7αρι...Εδώ 7αρι απο νύχτα κατευθείαν μόνο μια φορά σε ταξίδι πρίν 3 χρόνια αλλά ήταν μεθυσμένη και το πρωί σηκώθηκε με στραβοκοίταξε και έφυγε...

Αν μένεις μόνιμα εδώ μπορέις να τρώς αρκετά εξάρια με προσπάθεια και πουλώντας έρωτα..Πιο πάνω δεν πάς..Αλλά τουλάχιστον τρώς γυναίκες σε σχέση με Ελλάδα..

Είναι συντηρητικές,θρησκόληπτες και έχουν μανία με τον έρωτα και τον δεσμό οι Πολωνέζες...Απατάνε τους άνδρες τους (αν νομίζουν πως τις ερωτεύτηκες), αλλά για να ανοίξουν τα πόδια θέλουν να νιώθουν πως δεν τις θέλεις μόνο για πήδημα αλλά γουστάρεις πραγματικά να είσαι μαζί τους..Ζούν το παραμύθι τους!!!!Γιατί παραμύθι είναι και μάλιστα σπαστικό..Εσύ απλά θέλεις να της πηδήξεις και να εξαφανιστείς και αυτές παλέυουν να το παρουσιάσουν στον εαυτό τους σαν ερωτική ταινία του Παπακαλιάτη..Αυτό το κόλλημα του έρωτα δεν το έχω δεί σε άλλη φυλή..Πουθενά!!!

Νομίζεις kman οι 15 (πλέον 16) γυναίκες που μου έκατσαν το έκαναν για τα λεφτά μου ή τα μπλέ μου μάτια...Απλά τους πούλησα έρωτα και πως τις θέλω για δεσμό, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο μέσος ξένος..Ο μέσος ξένος που μένει εδώ είναι ένα βλάκας που χορεύει μεθυσμένος στην πίστα και το καμάκι του υποδηλώνει πως ψάχνει one nihgt stand..Όποιος αλλάζει λίγο το παραμύθι βλέπει πως του γυρνάει θετικά μετα. Αλλά ξαναλέω αξίζει κάπου για πορνο-τουρισμό που οι γυναίκες θέλουν έρωτα?

Ακόμα και  ο rooshv (ο βλάκας που λέτε κάποιοι), είχε γράψει πως στην Πολωνία είναι η μόνη χώρα απο τις δεκάδες που έζησε που θα άλλαζε τον τίτλο του βιβλίου απο "Bang Poland" σε "Love poland", λόγω της μανίας των γυναικών εδώ για <<έρωτα>>, πάντα σε εισαγωγικά..

"If you’ve read my previous books, you know that I have no problem objectifying women, but when it comes to Polish women, I have a hard time using slutty terminology to describe them, regardless of how many I slept with. My normal travel guides have the tagline of “How to sleep with” instead of “How to make love with.”"

Ετσι έγραφε το 2012 που πρωτοπήγε.Τώρα λέει οτι απλά τον κοροιδέψανε και ήταν όντως sluts.Εγώ τα έλεγα από τότε οτι το αθώο βλέμμα δε σημαίνει οτι δεν έχουν χιλιόμετρα πούτσου.
Είναι απίστευτο πώς κοροιδεύουνε τον κόσμο οι Πολωνέζες δεν είναι δυνατό να πιστέψει κάποιος αυτά που λένε οτι ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά ή οτι ήταν θέλημα Θεού να σε γνωρίσουν κτλ.
Παραδόξως οι Αραβες,πακιστανοειδείς κτλ είναι από τους λίγους που σέβονται τις Πολωνέζες οι Βαλκανιόμαγκες τις έχουν για τον πούτσο.Και οι Δυτικοί τις έχουν για τον πούτσο και αυτό το ξέρουν οι Πολωνέζες.Για αυτό είναι από τις λίγες λευκές που πάνε με Μπαγκλαντές και ανεξακρίβωτης εθνικότητας μαυριδερούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Bεβαια εχω παει και Τσεχια και Σλοβακια. Ενταξει ντυμενα ξυλα ειναι και αυτες, αλλα δεν ειναι τοσο ζωντοβολα οσο οι Πολωνες. Και ουτε εχει και τοσα μπαζα.
Πανω κατω τα ιδια ειναι τα νουμερα, Ελληνες και Ελλαδα και εδω τα ιδια νουμερα πανω κατω γαμανε, ιδιο αριθμο γκομενων βγαζουν. Στην Πολωνια απλα γνωριζεις πολλα βλαμμενα, τα οποια απλως μαλακιζονται και χανεις τον καιρο σου και εσυ και τζαμπα κουραζεσαι.

Οχι και τα ίδια νούμερα.Ο Dr. Love γάμησε 16 Πολωνέζες σε 8 μήνες.Υπάρχει έστω και ένας Ελληνας που να πετυχαίνει αυτό το νούμερο Ελλάδα?Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τις δύο χώρες απλά δεν υπάρχει καμία σχέση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το έχετε κάνει σήριαλ το θρεντάκι ρε σεις. Τα έχουμε ξαναπει, όσοι θέλουν να καταλάβουν τι εστί Πολωνία να διαβάσουν DR_LOVE και Chevalier Fidèle, οι υπόλοιποι είναι θόρυβος.

Απλά να συμπληρώσω τον DR_LOVE ότι η τακτική με τους μίνι δεσμούς είναι κάτι που χρειάζεται παντού, όχι μόνο στην Πολωνία. Και δεν έχει να κάνει μόνο με έρωτα αλλά με το να σε εμπιστευτεί η γκόμενα, δηλαδή πάει ως εξής, φυσική έλξη --> εμπιστοσύνη --> έρωτας. Εν ολίγοις, λίγες είναι οι γκόμενες που θα στο δώσουν στο πρώτο στάδιο και κυρίως θα τις βρεις στις βόρειες χώρες, οι περισσότερες στο δεύτερο και οι υπόλοιπες στο τρίτο. Το να σε εμπιστεύονται δε σημαίνει κατἀνάγκη δεσμός, μπορεί να είναι fuck buddy, μπορεί να είναι ολιγοήμερη γνωριμία διακοπών, μπορεί να είναι "σχέση" εξ αποστάσεως.

Kman2 κάνε λίγο κράτει, με τις μαλακίες που τσαμπουνάς θα σε διώξουν κι από δω όπως έκανε ο RooshV sto foroum του  ;)

Εντιτ: Πάρα πολλά γαμήσια χωρίς δεσμεύσεις πέφτουνε στο Λονδίνο (εκτιμώ τα περισσότερα στην Ευρώπη) λόγω των ρυθμών ζωής, fast food lifestyle σε όλα, καριέρα, λεφτά και γρήγοροι ρυθμοί. Άμα μετράς εμφανισιακά και δεν είσαι πολύ εκλεκτικός μπορείς να γαμάς διαφορετική κάθε μέρα.

Καμία σχέση.Ακόμα και ο roosh to βρίζει το Λονδίνο.Το θεωρεί μια από τις χειρότερες πόλεις.

Εγώ βγήκα με το roosh στο Πόζναν και καράφλιασε όταν είδε με τι άνεση καμάκωνα.Ο τύπος είναι σούπερ κλάση στο καμάκι είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν τον άκουγα πώς μιλούσε στις γκόμενες.Αλλά δεν είναι καλός στο positioning δεν έβαζε το σώμα του σωστά και έπαιρνε συνέχεια λάθος θέση.Επίσης δεν έχει αίσθηση τι γίνεται γύρω στο κλαμπ ενώ είναι σημαντικό π.χ του έλεγα αυτοί οι Πολωνοί μας στραβοκοιτάνε γιατί άκουσαν που λέγαμε για καμάκι πάμε λίγο στον κάτω όροφο ενώ αυτός δε χαμπάριαζε τίποτα.Σίγουρα θα τον δείρουνε κάποια στιγμή.
Αλλά στο καμάκι δεν παίζεται άλλο επίπεδο αμερικανική σχολή.Δηλαδή αν την πέσεις εσύ και ο roosh στην ίδια γκόμενα και μιλάει αγγλικά ο roosh θα στη φάει σε χρόνο dt.Είναι επαγγελματίας.Παρόλα αυτά πιστεύω στη βαλκανική ανωτερότητα.Μπορεί να μην είμαστε τεχνικά τέλειοι όπως οι Αμερικανοί αλλά κερδίζουμε στα σημεία.

Στο βίντεο κλιπ αυτό βλέπουμε την προοργαμσική έκφραση που έχουν συχνά οι Σλάβες στα κλαμπ.Γενικά των Πολωνέζων η φύση ο χορός και το γαμήσι.Είναι και πολύ γυναίκες kobiece όπως το λένε και γουστάρουν για αυτό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οχι και τα ίδια νούμερα.Ο Dr. Love γάμησε 16 Πολωνέζες σε 8 μήνες.Υπάρχει έστω και ένας Ελληνας που να πετυχαίνει αυτό το νούμερο Ελλάδα?Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τις δύο χώρες απλά δεν υπάρχει καμία σχέση.

Ελλάδα δεν πηδάς για άλλους λόγους. Πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να γνωρίσεις πέρα απο τον κύκλο σου καινούριες γυναίκες..Οποιες ξέρεις απο δουλειά,φίλους και Τέρμα..

Δεν σημαίνει πως οι Πολωνέζες είναι πιο εύκολες απλά γνωρίζεις πάρα πολλές..Πρέπει να καταλάβετε την διαφορά..Αν κάνεις μια δουλεία Ελλάδα που σε φέρνει σε επαφή με γυναίκες δεν έχεις πρόβλημα (Personal trainer,barman κ.λ.π)..

Αν κάνεις την διαιρεση σου βγαίνουν ακριβώς 2 γυναίκες το μήνα..Για  να βγάλεις αυτές τις 2 γυναικες το μήνα, χρειάζονται 3 έξοδοι minimun την εβδομαδα ξενύχτι (πολλές φορες και 4 ), παρτυ με ξένους και όπου γενικά σε καλούν να τρέχεις και τουλάχιστον 15-25 ραντεβου το μήνα...Οπότε για μένα δεν είναι επιτυχία,γιατί έχεις καταφέρει το 10% απο αυτές που έχεις δώσει ενέργεια,ραντεβού,ποτά, όλο σου το είναι.Έχεις λίωσει!!.

Επιπλέον εγώ είμαι καινούριος και με αντοχές (οι οποίες τελείωνουν σιγά σιγά)..Έρχεσαι γκαβλωμένος τους πρώτους μήνες και τα δίνεις όλα...Πόσο θα αντέξει καποιος το ξενύχτι,την δουλεία,τα ραντεβού, όλα μαζί...Θα καταρεύσεις..Για αυτό είμαι σίγουρος πως το δεύτερο χρόνο (αν καθόμουν), θα έπεφταν ακόμα πιο δραματικά τα ποσοστά..Βλέπω ήδη την διαφορά στις δυνάμεις..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελλάδα δεν πηδάς για άλλους λόγους. Πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να γνωρίσεις πέρα απο τον κύκλο σου καινούριες γυναίκες..Οποιες ξέρεις απο δουλειά,φίλους και Τέρμα..

Δεν σημαίνει πως οι Πολωνέζες είναι πιο εύκολες απλά γνωρίζεις πάρα πολλές..Πρέπει να καταλάβετε την διαφορά..Αν κάνεις μια δουλεία Ελλάδα που σε φέρνει σε επαφή με γυναίκες δεν έχεις πρόβλημα (Personal trainer,barman κ.λ.π)..

Αν κάνεις την διαιρεση σου βγαίνουν ακριβώς 2 γυναίκες το μήνα..Για  να βγάλεις αυτές τις 2 γυναικες το μήνα, χρειάζονται 3 έξοδοι minimun την εβδομαδα ξενύχτι (πολλές φορες και 4 ), παρτυ με ξένους και όπου γενικά σε καλούν να τρέχεις και τουλάχιστον 15-25 ραντεβου το μήνα...Οπότε για μένα δεν είναι επιτυχία,γιατί έχεις καταφέρει το 10% απο αυτές που έχεις δώσει ενέργεια,ραντεβού,ποτά, όλο σου το είναι.Έχεις λίωσει!!.

Επιπλέον εγώ είμαι καινούριος και με αντοχές (οι οποίες τελείωνουν σιγά σιγά)..Έρχεσαι γκαβλωμένος τους πρώτους μήνες και τα δίνεις όλα...Πόσο θα αντέξει καποιος το ξενύχτι,την δουλεία,τα ραντεβού, όλα μαζί...Θα καταρεύσεις..Για αυτό είμαι σίγουρος πως το δεύτερο χρόνο (αν καθόμουν), θα έπεφταν ακόμα πιο δραματικά τα ποσοστά..Βλέπω ήδη την διαφορά στις δυνάμεις..

Μα αυτό λέω και εγώ.Οτι οι Πολωνέζες είναι ανοιχτές στο καμάκι ενώ οι Ελληνίδες επιφυλακτικές.Για αυτό και έχεις τρομερά ποσοστά στην Πολωνία.Τόσο ανοιχτές γκόμενες δεν υπάρχουν πουθανά ακόμα και οι Ουκρανέζες είναι πιο επιφυλακτικές.
Υστερα τέτοια νυχτερινή ζωή είναι δυνατή μόνο στην Πολωνία.Στη Γερμανία πρέπει να κοιμηθείς νωρίς για να είσαι φρέσκος στη δουλειά ή πίεση είναι τρομερή δε σε παίρνει να είσαι ξενύχτης.Γενικά εδώ οι άνθρωποι είναι έντονοι δεν είναι χαλαροί και μποέμ όπως οι Σλάβοι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καταρχάς τα τρομέρά ποσοστά που τα είδες? Όταν βγάινεις με 20 γκόμενες το μήνα και σου κάθονται οι δύο (2),για μένα είναι χάλια ποσοστά, τα χειρότερα απο όπου έχω μείνει..Αυτό υποδηλώνει ακριβώς το αντίθετο απο αυτά που λές, πόσο κλειστές είναι οι Πολωνέζες..Αν ήταν ανοιχτές απο τις 20 θα σου καθόντουσαν οι μισές (10). Αλλά πως να κάτσουν όταν η πρώτη τους κουβέντα στα 10 λέπτα στο ραντεβού είναι εγώ ψάχνω δεσμό όχι παιχνίδι και περιπέτεια..

Δέυτερον πιστεύεις πως Οι Πολωνέζες είναι χαλαρές με την δουλεία? Πάνω απο όλα είναι η δουλεία για αυτές και μετά ο άντρας..Το να κλείσεις ραντεβού μαζί τους θέλει τρελή συννενοήση και κούραση...Σε λίωνουν..

Τρίτον δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο..Σε κάποιους ταιριάζουν κάποιες χώρες και κάποιο στύλ και σε άλλους άλλο..Οι Πολωνέζες γενικά με κοιτάνε έντονα και με πλησιάζουν πολλές φορές απο μόνες τους και δεν φοβούνται να μου δώσουν το κινητό τους, γιατί νομίζουν πως μοίαζω με Πολωνό.Τους μελαμψούς-μαυριδερούς φίλους μου στην πόλη, ενυθυσιάζονται απο το διαφορετικό, μπορέι να χορέψουν μαζί τους και γενικά να κάνουν χαβαλέ στο μαγαζί, αλλά γενικά ότι και να ακούγεται και να γράφεται τους φοβούνται, ή δεν τους δίνουν το κινητό ή πολλές φορές τους δίνουν και ψέυτικο και απαντάει άντρας!!!. Την άλλη μέρα δεν θέλουν να τους δούν (μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών-υπάρχουν και εξαιρέσεις)..

Μαζί βγαίνουμε με τα παλικάρια και βλέπω τι γίνεται..Είναι ρατσίστριες κατα βάθος και βαθιά καθολικές..Ποτέ δεν έχω δεί Πολωνέζα να προσσεγίζει απο μόνη της μελαμψό φίλο μου στην πόλη (μιλάω για normal όχι απελπισμένα μπάζα)..Ποτέ!!! Μπορώ να σας γράψω εκατοντάδες ιστορίες για το άρρωστο μυαλό τους που πάνε να το παίξουν απελευθερωμες να χορέψουν με τον Πακιστανό και τον Τούρκο και στο τέλος να καταλήγουν σε σένα και να λένε εσένα θέλω, απλά πλάκα κάνω με αυτούς.ξέρεις πως σε δουλέυουν αλλά ελπίζουν σε δεσμό με σένα..Πως θα πάνε τον Πακιστανό ή τον μάυρο  στην Καθολική οικογένεια?Θα την σφάξει ο πατέρας..

Αυτό στο γράφω για να σου δηλώσω πως ένω σε αυτήν την χώρα έχω το πλεονέκτημα να μοιάζω με μη τελειωμένο Πολωνό και παρόλα αυτά μένω στις 2 γκόμενες το μήνα..Οπότε για κάποιον άλλο μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο..

Χτές ήμουν με ένα Ιρλανδό 47 χρονών που μένει 15 χρόνια Poland..Μου εδώσε πολύ γνώση του παρελθόντος..Καταρχάς εξι χρόνια πρίν ήταν 100% διαφορετικά στην Βαρσοβία..Χειρότερα έχουν γίνει τώρα απο όπως σας τα γράφω για αυτόν..Μου έλεγε για 2009 τι ζόυσε στην πόλη..

Επιπλέον αυτό που μου έμεινε με τα πολλά χρόνια εμπειρίας του εδώ μου λέει αν θές να χτυπήσεις καλή γκόμενα Πολωνέζα ξέρεις που πρέπει να πας? Που λέω?

Στην Εκκήσία την Κυριακή!!! Εκέι μου λέει είναι όλες οι μουνάρες να προσκυσνήσουν..Εκεί γνώρισε την γυναίκα του πριν 3 χρόνια!! Για να καταλάβεται με τι έχετε να κάνετε..Ο τουρίστας δεν τα βλέπει αυτά, αλλά μετά απο λίγο καιρό καταλαβαίνεις το κόλλημα με την θρησκέια και με την οικογένεια..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καταρχάς τα τρομέρά ποσοστά που τα είδες? Όταν βγάινεις με 20 γκόμενες το μήνα και σου κάθονται οι δύο (2),για μένα είναι χάλια ποσοστά, τα χειρότερα απο όπου έχω μείνει..Αυτό υποδηλώνει ακριβώς το αντίθετο απο αυτά που λές, πόσο κλειστές είναι οι Πολωνέζες..Αν ήταν ανοιχτές απο τις 20 θα σου καθόντουσαν οι μισές (10). Αλλά πως να κάτσουν όταν η πρώτη τους κουβέντα στα 10 λέπτα στο ραντεβού είναι εγώ ψάχνω δεσμό όχι παιχνίδι και περιπέτεια..

Δέυτερον πιστεύεις πως Οι Πολωνέζες είναι χαλαρές με την δουλεία? Πάνω απο όλα είναι η δουλεία για αυτές και μετά ο άντρας..Το να κλείσεις ραντεβού μαζί τους θέλει τρελή συννενοήση και κούραση...Σε λίωνουν..

Τρίτον δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο..Σε κάποιους ταιριάζουν κάποιες χώρες και κάποιο στύλ και σε άλλους άλλο..Οι Πολωνέζες γενικά με κοιτάνε έντονα και με πλησιάζουν πολλές φορές απο μόνες τους και δεν φοβούνται να μου δώσουν το κινητό τους, γιατί νομίζουν πως μοίαζω με Πολωνό.Τους μελαμψούς-μαυριδερούς φίλους μου στην πόλη, ενυθυσιάζονται απο το διαφορετικό, μπορέι να χορέψουν μαζί τους και γενικά να κάνουν χαβαλέ στο μαγαζί, αλλά γενικά ότι και να ακούγεται και να γράφεται τους φοβούνται, ή δεν τους δίνουν το κινητό ή πολλές φορές τους δίνουν και ψέυτικο και απαντάει άντρας!!!. Την άλλη μέρα δεν θέλουν να τους δούν (μιλάω για το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών-υπάρχουν και εξαιρέσεις)..

Μαζί βγαίνουμε με τα παλικάρια και βλέπω τι γίνεται..Είναι ρατσίστριες κατα βάθος και βαθιά καθολικές..Ποτέ δεν έχω δεί Πολωνέζα να προσσεγίζει απο μόνη της μελαμψό φίλο μου στην πόλη (μιλάω για normal όχι απελπισμένα μπάζα)..Ποτέ!!! Μπορώ να σας γράψω εκατοντάδες ιστορίες για το άρρωστο μυαλό τους που πάνε να το παίξουν απελευθερωμες να χορέψουν με τον Πακιστανό και τον Τούρκο και στο τέλος να καταλήγουν σε σένα και να λένε εσένα θέλω, απλά πλάκα κάνω με αυτούς.ξέρεις πως σε δουλέυουν αλλά ελπίζουν σε δεσμό με σένα..Πως θα πάνε τον Πακιστανό ή τον μάυρο  στην Καθολική οικογένεια?Θα την σφάξει ο πατέρας..

Αυτό στο γράφω για να σου δηλώσω πως ένω σε αυτήν την χώρα έχω το πλεονέκτημα να μοιάζω με μη τελειωμένο Πολωνό και παρόλα αυτά μένω στις 2 γκόμενες το μήνα..Οπότε για κάποιον άλλο μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο..

Χτές ήμουν με ένα Ιρλανδό 47 χρονών που μένει 15 χρόνια Poland..Μου εδώσε πολύ γνώση του παρελθόντος..Καταρχάς εξι χρόνια πρίν ήταν 100% διαφορετικά στην Βαρσοβία..Χειρότερα έχουν γίνει τώρα απο όπως σας τα γράφω για αυτόν..Μου έλεγε για 2009 τι ζόυσε στην πόλη..

Επιπλέον αυτό που μου έμεινε με τα πολλά χρόνια εμπειρίας του εδώ μου λέει αν θές να χτυπήσεις καλή γκόμενα Πολωνέζα ξέρεις που πρέπει να πας? Που λέω?

Στην Εκκήσία την Κυριακή!!! Εκέι μου λέει είναι όλες οι μουνάρες να προσκυσνήσουν..Εκεί γνώρισε την γυναίκα του πριν 3 χρόνια!! Για να καταλάβεται με τι έχετε να κάνετε..Ο τουρίστας δεν τα βλέπει αυτά, αλλά μετά απο λίγο καιρό καταλαβαίνεις το κόλλημα με την θρησκέια και με την οικογένεια..
Μπορείς να εξηγήσεις τη σημαίνει ο γάμος για τη Πολωνέζα? Και γιατι τοσο κέρατο στους αντρες τους όταν μπορούν? Δεν έχουν θρησκευτικές αναστολές στο θέμα του γάμου?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Xαχαχαχα α ρε love ακομη μια φορα λες και τα χω γραψει εγω! Και ειδικα συμφωνω με το τελευταιο που εγραψες!!! Αυτο το παρατηρηα και εγω και ημουν ετοιμος να το πω αλλα θα ηταν πολυ " extreme" και θα τρωγα κραξιμο :grin:
Aλλα ναι ισχυει! Εγω απο την αλλη εχω το στυλ που στις πολωνες αρεσει ισως αλλα δεν θα με πλησιασουν ποτε. Δηλαδη,  ενω ενταξει ειμαι ενας ηρεμος και καλος χαρακτηρας, αλλα για τα εδω δεδομενα εχω τη φατσα του αλητη κολωπαιδου . Για τα εδω κριτηρια μιλαω, για την Ελλαδα ειμαι κανονικος, αλλα για εδω ειμαι το κολωπαιδο, γυναικας , ολες ειναι σιγουρες οτι εχω πολλες γυναικες κλπ κλπ, οτι βγαινω πολυ οτι οτι.
Εδω ψαχνουν κανα μαλακα για να παντρευτουν. Αυτον που θα τον κοψουν ως τετοιο, με αυτον θα γαμηθουν.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ  ΓΑΜΗΣΙ ΨΑΞΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!  Επισης οι νεες  κατω απο 25 ειναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ! Γενικα εχει το παραδοξο οτι ως λαος οι γυναικες οσο μεγαλυτερες τοσο καλυτερες. Οι μικρες τους περιπου 20 πχ παιζει να ειναι απο τις ασχημοτερες της Ευρωπης. Κατι στραβοχυμενα σωματα, πλαδαρα, σα ζελες. Θυμιζει το βιοχλαπατσα εκεινο το παιχνιδι στη δεκαετια του 90 χαχα. Μερικες σιχαινομαι και να τις αγγιξω ακομη. Οι ελληνιδες των 20 ειναι ετη φωτος καλυτερες απο αυτες.
Ο τουριστας βλεπει τα παρτσακλα να χορευουν σα ξεβιδωμενα και νομιζει οτι βρηκε τις σουπερ σεξυ γκομενες.
Παντως dr love αυτο ηθελα να σε ρωτησω παντα, πως και εχεις τετοιες αντοχες για εξοδους, παρτυ μαλακιες , γνωριμιες? Εγω ενταξει ρε φιλε, πηγα μια δυο τρεις πεντε δεκα, ε κουραστηκα, νισαφι. Ειδα οτι δεν εχει καιχαιρι, την εκοψα τη δουλεια, καθε φορα τα ιδια. Δεν εχει και κανενα ενδιαφερον καμια εκπληξη. Καθε φορα καρμπον με κατι αλλο. Η ιδια μουσικη, το ιδιο σκηνικα, τα βλαμενα να χορευουν και να γυροφερνουν περα δωθε, οι καγκουρες να τις πλησιαζουν σα ζωα που πανε να ζευγαρωσουν, να γνωρισεις μεσα στον ορυμαγδο καμια, να πεις τις μαλακιες να ανταλλαξετε τηλεφωνα και μετα ααααντε παλι να προσπαθεις να πεισεις την πριγκιπησα να πατε για καφε και να το κανει λες και θα παει στο φεγγαρι. Η ελα μωρη για ενα γαμημενο καφε για μια ωρα , στον κερναω εγω, η πες μου αντε γαμησου δε γουσταρω. Αλλα αρχιζουν κατι ηλιθια , κατι σαλια μαλια, που σου τη βιδωνουν απο ενα σημειο και μετα.
Γενικα οι γκομενες εδω ειναι καθυστερημενεςκ αι ηλιθιες και αυτο το λεω με την κυριολεκτικη εννοια του ορου. Δηλαδη κανουν κατι τελιως ακυρους λογικους συσχετισμους στον αχρηστο εγκεφαλο τους. Πχ μπορει η αλλη να τρωει και καλα υγειινα αλλα να καπνιζει ! Δε τους κοβει απλα.
Το ποσοστο του dr love ειναι τελειως μικρο επειδη σε οποιαδηποτε αλλη χωρα με φυσιολογικες γυναικες, αν ειχες τον dr love απο τη μια και τους αλλους αντρες απο την αλλη , σχεδον το 100 % θα διαλεγε τον dr love . Δηλαδη στα 20 ραντεβου θα επρεπε να παει και με τις 20, αντε με τις 19.  Γιατι για να μη πηγαινουν οι γυναικες με αυτον, παει να πει πανε με καποιον αλλο. Ε , αν δειτε ποιος ειναι αυτος ο "αλλος " που πανε, ειναι καποιος που καμια αλλη γυναικα στον κοσμο δε θα πηγαινε. Εκτος και αν ξερετε πολλους πολωνους που να ειναι γενικως καμακια, και να χτυπανε γυναικες αλλων εθνικοτητων. Οι αν ξερετε πολλες γυναικες- ιταλιδες, σερβες, ρωσιδες, αμερικανες, οτι θελετε- που να σας λενε οτι τρελαινονται για πολωνους.
Η βρειτε μια ελληνιδα που θα πηγαινε με πολωνο.
Αρα η κανουν αυτο, δλδ πανε με αντρες που σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα ηταν εκτος ανταγωνισμου απλα, η δε πανε με κανεναν, πραγμα που παλι δειχνει καψιμο.
Αυτο δε το λεω επειδη ειμαι ξενος, και θελω να το παιξω καλυτερος. Απλα ειναι η πραγματικοτητα. Η Αγγλιδα θα παει με Ελληνα. Η Σουηδη θα παει. η Γερμανια θα παει. Με Πολωνο ωστοσο ποιες ξερετε οτι θα πανε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μπορείς να εξηγήσεις τη σημαίνει ο γάμος για τη Πολωνέζα? Και γιατι τοσο κέρατο στους αντρες τους όταν μπορούν? Δεν έχουν θρησκευτικές αναστολές στο θέμα του γάμου?

Ειναι ο μαλακας που παιρνουν γιατι επιβαλλεται να παρουν καποιον απο την κοινωνια. Πρεπει να κανουν παιδια, να κανουν οικογενεια κλπ. Για αυτο ΠΡΙΝ παντρευτουν ΔΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!
ΑΦΟΥ παντρευτουν μετα αρχιζουν και γαμιουνται τριγυρω! Η χωριζουν η και παντρεμενες ακομη!
Ειπαμε ειναι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ . Τι δε καταλαβατε? Νομιζετε οταν μιλαμε για θρησκευτικες αναστολες οτι εχουν κανει καμια αναλυση του δογματος? Απλα κανουν οτι τους υπαγορευεται με τον ηλιθιο εγκεφαλο τους οτι πρεπει να κανουν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Είπες τεράστια κουβέντα..!!! Τεράστια!!!.. Πραγματικά η μόνη χώρα στον πλανήτη που όσο πιο μεγάλη mature είναι η γκόμενα τόσο πιο όμορφη!!

Τι στο διάολο αλλάξε εδώ και όλες κάτω απο τα 25 είναι μπάζα? Είναι κατί σαραντάρες απίστευτες με ματάρες και ποδάρες...Και βλέπεις τα μικρά να είναι απλά μπάζα...Πως είναι δυνατόν δεν έχω καταλάβει πραγματικά..Η προηγούμενη γενιά των Πολωνέζων πρέπει όντως να ηταν Μουνάρες για αυτό έχει μείνει η φήμη της Πολωνέζας..Πλέον ξενερώνεις απο την ασχήμια.

Χτές στο Decada με πλησίασαν απο μόνα τους 4 μπάζα όλη την νύχτα.Το μεγαλύτερο άντε να ήταν 24 χρονών.Μιλάμε όμως για μπάζα!! Στην αρχή χέρεσαι γιατι νομίζεις πως μετράς αλλά μετά καταλαβαίνεις πως απλά σου κάνουν χαλάστρα για να γνωρίσεις κανό καλό στόχο..

Κάτι φάτσες λές και τις είχε βαρέσει φορτηγό..Αφού κάποια στιγμή εβαλε για μουσική το ghostbuster με beat και όλη η παρέα μου τραγούδε ugly-buster!!!! Τελικά γνώρισα μια 35αρα (πάλι μεγαλή), καλή εμφανησιακά με απλά ανταλαγή τηλεφώνου..Θα δουμε πως θα παέι..

Επίσης έχεις δίκιο για τα κακά παιδία..Πρέπει να το πάιξεις καλό παιδί εδώ να έχεις και το αντίστοιχο παρουσιαστικό του καλού παιδιού και μόλις σπρώξεις να εξαφανίζεσαι πιο γρήγορα και απο τον Κεντέρη!!..Αυτή η στρατηγική δουλευει εδώ..Σας το εγγυόμαι!!!

Όσο για τις αντοχές σου έγραψα είναι απλά θέμα λίγων μηνών στην αρχή επειδή έρχεσαι καβλωμένος , μετά αρχίζεις να το αλλάζεις και δεν μπορείς πλέον.Δεν έχεις αντοχές να κινείσαι σε αυτούς του ρυθμούς.Αρχίζεις να περιορίζεις εξόδους και ραντεβού..Οπότε είμαι σίγουρος σε μοα τριετία αν καθόμουν εδώ το 2 γκόμενες το μήνα θα γίνόταν 1 το τρίμηνο και θα έπεφτε συνεχώς!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom