Xαχαχαχα α ρε love ακομη μια φορα λες και τα χω γραψει εγω! Και ειδικα συμφωνω με το τελευταιο που εγραψες!!! Αυτο το παρατηρηα και εγω και ημουν ετοιμος να το πω αλλα θα ηταν πολυ " extreme" και θα τρωγα κραξιμο
Aλλα ναι ισχυει! Εγω απο την αλλη εχω το στυλ που στις πολωνες αρεσει ισως αλλα δεν θα με πλησιασουν ποτε. Δηλαδη, ενω ενταξει ειμαι ενας ηρεμος και καλος χαρακτηρας, αλλα για τα εδω δεδομενα εχω τη φατσα του αλητη κολωπαιδου . Για τα εδω κριτηρια μιλαω, για την Ελλαδα ειμαι κανονικος, αλλα για εδω ειμαι το κολωπαιδο, γυναικας , ολες ειναι σιγουρες οτι εχω πολλες γυναικες κλπ κλπ, οτι βγαινω πολυ οτι οτι.
Εδω ψαχνουν κανα μαλακα για να παντρευτουν. Αυτον που θα τον κοψουν ως τετοιο, με αυτον θα γαμηθουν.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΨΑΞΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Επισης οι νεες κατω απο 25 ειναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ! Γενικα εχει το παραδοξο οτι ως λαος οι γυναικες οσο μεγαλυτερες τοσο καλυτερες. Οι μικρες τους περιπου 20 πχ παιζει να ειναι απο τις ασχημοτερες της Ευρωπης. Κατι στραβοχυμενα σωματα, πλαδαρα, σα ζελες. Θυμιζει το βιοχλαπατσα εκεινο το παιχνιδι στη δεκαετια του 90 χαχα. Μερικες σιχαινομαι και να τις αγγιξω ακομη. Οι ελληνιδες των 20 ειναι ετη φωτος καλυτερες απο αυτες.
Ο τουριστας βλεπει τα παρτσακλα να χορευουν σα ξεβιδωμενα και νομιζει οτι βρηκε τις σουπερ σεξυ γκομενες.
Παντως dr love αυτο ηθελα να σε ρωτησω παντα, πως και εχεις τετοιες αντοχες για εξοδους, παρτυ μαλακιες , γνωριμιες? Εγω ενταξει ρε φιλε, πηγα μια δυο τρεις πεντε δεκα, ε κουραστηκα, νισαφι. Ειδα οτι δεν εχει καιχαιρι, την εκοψα τη δουλεια, καθε φορα τα ιδια. Δεν εχει και κανενα ενδιαφερον καμια εκπληξη. Καθε φορα καρμπον με κατι αλλο. Η ιδια μουσικη, το ιδιο σκηνικα, τα βλαμενα να χορευουν και να γυροφερνουν περα δωθε, οι καγκουρες να τις πλησιαζουν σα ζωα που πανε να ζευγαρωσουν, να γνωρισεις μεσα στον ορυμαγδο καμια, να πεις τις μαλακιες να ανταλλαξετε τηλεφωνα και μετα ααααντε παλι να προσπαθεις να πεισεις την πριγκιπησα να πατε για καφε και να το κανει λες και θα παει στο φεγγαρι. Η ελα μωρη για ενα γαμημενο καφε για μια ωρα , στον κερναω εγω, η πες μου αντε γαμησου δε γουσταρω. Αλλα αρχιζουν κατι ηλιθια , κατι σαλια μαλια, που σου τη βιδωνουν απο ενα σημειο και μετα.
Γενικα οι γκομενες εδω ειναι καθυστερημενεςκ αι ηλιθιες και αυτο το λεω με την κυριολεκτικη εννοια του ορου. Δηλαδη κανουν κατι τελιως ακυρους λογικους συσχετισμους στον αχρηστο εγκεφαλο τους. Πχ μπορει η αλλη να τρωει και καλα υγειινα αλλα να καπνιζει ! Δε τους κοβει απλα.
Το ποσοστο του dr love ειναι τελειως μικρο επειδη σε οποιαδηποτε αλλη χωρα με φυσιολογικες γυναικες, αν ειχες τον dr love απο τη μια και τους αλλους αντρες απο την αλλη , σχεδον το 100 % θα διαλεγε τον dr love . Δηλαδη στα 20 ραντεβου θα επρεπε να παει και με τις 20, αντε με τις 19. Γιατι για να μη πηγαινουν οι γυναικες με αυτον, παει να πει πανε με καποιον αλλο. Ε , αν δειτε ποιος ειναι αυτος ο "αλλος " που πανε, ειναι καποιος που καμια αλλη γυναικα στον κοσμο δε θα πηγαινε. Εκτος και αν ξερετε πολλους πολωνους που να ειναι γενικως καμακια, και να χτυπανε γυναικες αλλων εθνικοτητων. Οι αν ξερετε πολλες γυναικες- ιταλιδες, σερβες, ρωσιδες, αμερικανες, οτι θελετε- που να σας λενε οτι τρελαινονται για πολωνους.
Η βρειτε μια ελληνιδα που θα πηγαινε με πολωνο.
Αρα η κανουν αυτο, δλδ πανε με αντρες που σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα ηταν εκτος ανταγωνισμου απλα, η δε πανε με κανεναν, πραγμα που παλι δειχνει καψιμο.
Αυτο δε το λεω επειδη ειμαι ξενος, και θελω να το παιξω καλυτερος. Απλα ειναι η πραγματικοτητα. Η Αγγλιδα θα παει με Ελληνα. Η Σουηδη θα παει. η Γερμανια θα παει. Με Πολωνο ωστοσο ποιες ξερετε οτι θα πανε?