το καλο με τον κμαν ξερει ουκρανια οτι δεν γαμας χωρις να σπονσαρεις και να γραφει φιδια περα απο την πλακα που του κανω.αυτο που λενε για εμφανισιμους οτι γαμανε τζαμπα,σιγουρα ενας αφραγγος εμφανισημος ουκρανος γαμα τζαμπα μια που καθε μερα τον παιρνει απο παντου,αλλα ακομα και οι αθλιες με ξενους δεν γουσταρουν να το δινουν απλα ετσι απλοχερα χαχαχαχ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 895K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
το καλο με τον κμαν ξερει ουκρανια οτι δεν γαμας χωρις να σπονσαρεις και να γραφει φιδια περα απο την πλακα που του κανω.αυτο που λενε για εμφανισιμους οτι γαμανε τζαμπα,σιγουρα ενας αφραγγος εμφανισημος ουκρανος γαμα τζαμπα μια που καθε μερα τον παιρνει απο παντου,αλλα ακομα και οι αθλιες με ξενους δεν γουσταρουν να το δινουν απλα ετσι απλοχερα χαχαχαχ
Είσαι εντελώς άσχετος.Ολο φιλοσοφίες.Εγώ νομίζω οτι ούτε μία το μήνα δε γαμάς.Αυτό φαίνεται από αυτά που γράφεις.Εγώ δίνω πρακτικές οδηγίες δε γράφω αμπελοφιλοσοφίες.Είναι εντελώς συγκεκριμένα αυτά που γράφω αφορούν συγκεκριμένα μέρη συγκεκριμένες μεθόδους.Και μόνο το να είναι έτσι χύμα γραμμένα σαν τσελεμεντές είναι σκάνδαλο.Κανείς δεν τα γράφει αυτά και αυτοί που τα ξέρουν δεν τολμούν να τα γράψουν.
Καθε ανθρωπος εχει το στυλ του.
Εγω ειμαι του πολυ ψαξιματος, και μετα αποφασιζω προς τα που θα κινηθω.
Και επισης, χωρις να θελω να επεκταθω, πολλες φορες θελουμε να κανουμε πραγματα (ολοι μας), αλλα αντικειμενικες δυσκολιες δεν μας το επιτρεπουν.
Αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να παψουμε να το συζηταμε και πρεπει να μας(μου,whatever) απαγορευτει και το ενδιαφερον;
Εγω, αν και δεν ειμαι ειδικος-αλλοι εχουν πολυτιμοτατη επιτοπια(αν και μονομερης ισως; για αρκετους) εμπειρια,
αλλα βλεπω οτι η πολωνια ειναι ενας 'παραδεισος' που σακατετηκε απο την παγκοσμιοποιηση.
Κρατα καποια θετικα, εχω ειπωθει, μην επαναλαμβανομαστε, αλλα καμια σχεση με παλια.
Φυσικα, εξακολουθω να πιστευω, οτι σε σχεση με το 'δραμα' της Ελλαδας, οτι και να πειτε, ειναι χιλιες φορες καλυτερη.
Απλα, με αρνητικα που συσσωρευτηκαν στην πολωνια, σε οτι αφορα και σε οτι επηρεαζει το θεμα των γυναικων, που μας ενδιαφερει,
ειναι ζητημα πια, θελει πολυ σκεψη, αν αξιζει να 'λοκαρεις' για πολωνια,
ή να παιξεις μπαλα αλλου, σε περισσοτερο παρθενα εδαφη, πχ ασία.
Αυτα, για οσους εχουν περιορισμενους πορους (χρονο, χρημα κλπ), διαφορετικα, οποιος διαθετει τα παντα σε αφθονια, 'χτυπάει' παντου και δεν πολυσκάει!
Αλλα αν πρεπει να αφιερωσεις χρονο, χρημα, προσπαθεια, πχ για μια σχεση(κατι που θελει προσοχη, και 'χτισιμο' δηλαδη),
εκει ο μεσος ανθρωπος πρεπει να δει που θα εστιασει, γιατι αλλιως, πιθανοτατα να πανε ολα στα χαμενα, κι ειναι κριμα.
Οι πληροφοριες που λετε, εγω τις καταγραφω, ειτε χρειαστει εγω να κανω ταξιδι εκει, αλλα και να μην κανω, μεσω internet με ιντερνετικο καμακι, παλι βοηθανε, γιατι πχ, ξερεις σε ποια πολη ειναι πιο ωραιες, ή πιο προσεγγισιμες, και παιζεις καλυτερα παιχνιδι, και αμα γινει το κονε, κι εγω να μην παω, της λες να μπει σε ενα αεροπλανο να ερθει ελλαδα και βλεπεις πως παει μετα.
Οποτε, οτι λετε, ειναι χρησιμος οδηγος, που μπορει να πιασει τοπο.
Παντως, εν τελει, στο ζητημα γυναικα, ναι, υπαρχει 'ελπιδα' εκει εξω, σε σχεση με ελλαδα, κι αυτο ειναι θετικο....
γαμα της ψυχωτικες ανατολικη ευρωπη,μονο σερβια.αλλα θες κυκλο,φιλιες με σερβους,ελληνες που ζουνε εκει.διαβασε το θεμα αυτο για σερβια.ακομα δεν ξερω και τι ηλικια εισαι φιλε.και εγω αν δεν ειμουν καψουρης μονο σερβια θα επαιζα.εκει δεν εχει καμακι μονο απο κυκλο καιφιλιες παιζουν γνωριμιες.μονο αυτοι ενθουσιαζονται με ελληνες και αμεσως γινονται φιλικοι.
Είσαι εντελώς άσχετος.Ολο φιλοσοφίες.Εγώ νομίζω οτι ούτε μία το μήνα δε γαμάς.Αυτό φαίνεται από αυτά που γράφεις.Εγώ δίνω πρακτικές οδηγίες δε γράφω αμπελοφιλοσοφίες.Είναι εντελώς συγκεκριμένα αυτά που γράφω αφορούν συγκεκριμένα μέρη συγκεκριμένες μεθόδους.Και μόνο το να είναι έτσι χύμα γραμμένα σαν τσελεμεντές είναι σκάνδαλο.Κανείς δεν τα γράφει αυτά και αυτοί που τα ξέρουν δεν τολμούν να τα γράψουν.
τι να πω βαλκανιε αρχοντα,κατι θα ξερεται καλυτερα απο μενα απο ουκρανια-ρωσια που παω καθε μηνα και εχω ζησει και καπειους μηνες απο το 1987-88.εμπειροι ειναι ο κλωνος πιο πανω που πηγε πρωτη φορα πριν 5-6 χρονια συνολικα 6-8 φορες,η μηπως εμπειρος θεωρειτε ο φιλος ντερτι που πηγε 1-2 φορες τα τελευτεα 3 χρονια?σε 2-3 εβδομαδες παλι εκει θα ειμαι,ο επομενος που θα παει παλι εγω θα ειμαι χαχχαχα.ο κλωνος περικλης εκτος απο πληρωμενα κορασιδια στο ιτερνετ που γνωρισε κοπελες,σε ποια μερη?την βγαζει χοτελ,διαμερισμα στο ιτερνετ να κανει ντελιβερι τις ντεβρουσκες,καλα κανει ετσι κοστιζει λιγοτερο.θελετε να λεμε αληθεια η να σου λεω και εγω περιμενω γκομενα,θα ερθει με δικα της εξοδα θα με κερνα και χαρτιλικωνει.50 χρονος μου ειπε του πηρε η γκομενα εισιτιριο,πολλους προβληματικους εχει.δεν ηξερε ο ανθρωπος οτι παω ουκρανια χαχαχαχ.2 που γνωρισα κυπρο αυτη την εβδομαδα 39-42 τις βαζω αλλα δυνατα κοματια,τις καλεσα οδυσσο.η μια μενει χερσον ειπα ολα τα εξοδα δικα μου και θα εχει δωρακι,η αλλη θα της παρω αεροπορικο απο κιεβο.ειδαν κοντακτε το σπιτι,ταξιδια μου και υποσχεθηκα δωρακια και πληρωμενα εξοδα.καταλεβαες γιατι θα ερθουν?να ερθουν απο μονες για τον καθε που υποσχετε αερα για πειο λογο?εκει να δεις διμετρους χαχαχαχ.διαβασε και λιγο κυπρο να δεις αν γαμω καθε μηνα χαχαχαχ.
τι να πω βαλκανιε αρχοντα,κατι θα ξερεται καλυτερα απο μενα απο ουκρανια-ρωσια που παω καθε μηνα και εχω ζησει και καπειους μηνες απο το 1987-88.εμπειροι ειναι ο κλωνος πιο πανω που πηγε πρωτη φορα πριν 5-6 χρονια συνολικα 6-8 φορες,η μηπως εμπειρος θεωρειτε ο φιλος ντερτι που πηγε 1-2 φορες τα τελευτεα 3 χρονια?σε 2-3 εβδομαδες παλι εκει θα ειμαι,ο επομενος που θα παει παλι εγω θα ειμαι χαχχαχα.ο κλωνος περικλης εκτος απο πληρωμενα κορασιδια στο ιτερνετ που γνωρισε κοπελες,σε ποια μερη?την βγαζει χοτελ,διαμερισμα στο ιτερνετ να κανει ντελιβερι τις ντεβρουσκες,καλα κανει ετσι κοστιζει λιγοτερο.θελετε να λεμε αληθεια η να σου λεω και εγω περιμενω γκομενα,θα ερθει με δικα της εξοδα θα με κερνα και χαρτιλικωνει.50 χρονος μου ειπε του πηρε η γκομενα εισιτιριο,πολλους προβληματικους εχει.δεν ηξερε ο ανθρωπος οτι παω ουκρανια χαχαχαχ.2 που γνωρισα κυπρο αυτη την εβδομαδα 39-42 τις βαζω αλλα δυνατα κοματια,τις καλεσα οδυσσο.η μια μενει χερσον ειπα ολα τα εξοδα δικα μου και θα εχει δωρακι,η αλλη θα της παρω αεροπορικο απο κιεβο.ειδαν κοντακτε το σπιτι,ταξιδια μου και υποσχεθηκα δωρακια και πληρωμενα εξοδα.καταλεβαες γιατι θα ερθουν?να ερθουν απο μονες για τον καθε που υποσχετε αερα για πειο λογο?εκει να δεις διμετρους χαχαχαχ.διαβασε και λιγο κυπρο να δεις αν γαμω καθε μηνα χαχαχαχ.
40 χρονών Ουκρανέζα και πληρώνεις?Ελεος.Εντάξει για Πολωνέζα ΜΙΛΦ κάτι θα δώσεις αλλά οι Ουκρανέζες πάνω από 28 δεν έχουν σχεδόν καμία αξία στην αγορά.
Άρχοντα Kman άσε τα αμεα (Δημητράκη,Χάρη) και γραφε να γουσταρουμε![]()
Επιτέλους κάποιος που καταλαβαίνει τι γίνεται.Εμείς πληρώσαμε για να τα μάθουμε αυτά όταν ξεκίνησα εγώ δεν υπήρχε ίντερνετ πήγαινες στα τυφλά από πόλη σε πόλη μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται.Ενώ τώρα τα έχεις όλα στο πιάτο.Πλήρη ενημέρωση.Βέβαια τότε ήταν wild East η φάση ήσουν ο μόνος ξένος τα μέρη παρθένα υπήρχε φοβερή εξωτική ατμόσφαιρα π.χ. η Πολωνία ήταν εντελώς πολωνική η Τσεχία εντελώς τσεχική κανένα δυτικό στοιχείο απολύτως.Και οι γκόμενες καμία σχέσηΤώρα βέβαια αυτά έχουν αλλάξει αλλά κάποια πράγματα παραμένουν τα ίδια.
ολοι γουςσταρουμε τον αρχοντα κμαν.φιλε κμαν κυπρο την γνωρισα στην λυδρας μεσιμερι,εκει δεν εχει τουριστες λευκωσια δεν πατανε.βολταρουν στην παλια πολη,ερχονται με λεωφορειο απο αγια ναπα,λεμεσο,λαρνακα,γρουπ.μονο που ακουσα χερσον λεω αφραγγη θα ειναι,παντως σωματαρα ειναι.κροατια παλι επεσα σε 40-45,οταν την καλεσα σπιτι λεει σε καμια ωρα,μιση φευγουμε το γρουπ για αλλη πολη.οδυσσο τωρα θα εχει αφραγγες μικρουλες απο γυρω περιοχες,παντα βρισκω.αλλα λεω μιας και σαλον επεσε η ποιοτητα μονο χοντρελες ειδα ας κανω μια προταση σε περιπτωση που δεν βρω γκομενα σε 2-3 μερες να μην με πιασει αγχος και να εχω κατι σιγουρα αφου την ψυχολογησα κρυφοβιζιτα χαχαχαχ.εχω αλλες 2-3 22-23 ετοιμες αλλα τιε εχω ξαναπηδηξει και ξενερωσα.δεν μιλω απο ιτερνετ απο πριν προετειμασια προτιμω να γνωρισω οπως βολταρω.2 που μιλησα απο κοντακτε οταν προτεινα σπονσορινκ με διεγραψαν χαχαχαχ.εκλισα το μαιλ ρυ που βρισκεις τετειες κοπελες.καλεσα και ενα 16 απο κοτοβσκ αλλα λεει θα παω κιεβο στον θειο μου,ντραπηκα να της πω να γινω θειος της για λιγες μερες με δωρακι γιατι φενεται12 χρονο χαχαχαχ.
Από ότι διαβάζω άλλαξαν προς το χειρότερο,και τα γκομενακια είναι πιο δύσκολα από παλιά.
Σίγουρα.Η Τσεχία ας πούμε σχεδόν καταστράφηκε εκτός από τις μικρές πόλεις.Το παράδοξο με την Πολωνία ήταν οτι μετά το 2004 έγινε πολύ καλύτερη από ό,τι ήταν πριν κυρίως γιατί εκατοντάδες χιλιάδες Πολωνοί άντρες μετανάστευσαν στη Δύση αφήνοντας πίσω τους καυλωμένες συζύγους και γκόμενες.Οταν πήγα το 2008 και συνέκρινα με το 2005 ήταν μέρα με τη νύχτα.Το 2008 ήταν πολύ πολύ καλύτερα τα πράγματα.Τώρα βέβαια έχουμε μια σταδιακή πτώση καθώς ανεβαίνει αργά το οικονομικό επίπεδο αρκετοί γυρίζουν πίσω και επίσης λόγω γερμανοποίησης και εισβολής ξένου πέους.
Η Πολωνία είναι αυτή τη στιγμή το τελευταίο κάστρο που έχει μείνει όρθιο μέσα στην ΕΕ μετά την παρακμή Τσεχίας,Ουγγαρίας,Βαλτικής.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ολοι οι αυνάνιδες και άσχετοι εχουνε μαζευτει εδώτι να πω βαλκανιε αρχοντα,κατι θα ξερεται καλυτερα απο μενα απο ουκρανια-ρωσια που παω καθε μηνα και εχω ζησει και καπειους μηνες απο το 1987-88.εμπειροι ειναι ο κλωνος πιο πανω που πηγε πρωτη φορα πριν 5-6 χρονια συνολικα 6-8 φορες,η μηπως εμπειρος θεωρειτε ο φιλος ντερτι που πηγε 1-2 φορες τα τελευτεα 3 χρονια?σε 2-3 εβδομαδες παλι εκει θα ειμαι,ο επομενος που θα παει παλι εγω θα ειμαι χαχχαχα.ο κλωνος περικλης εκτος απο πληρωμενα κορασιδια στο ιτερνετ που γνωρισε κοπελες,σε ποια μερη?την βγαζει χοτελ,διαμερισμα στο ιτερνετ να κανει ντελιβερι τις ντεβρουσκες,καλα κανει ετσι κοστιζει λιγοτερο.θελετε να λεμε αληθεια η να σου λεω και εγω περιμενω γκομενα,θα ερθει με δικα της εξοδα θα με κερνα και χαρτιλικωνει.50 χρονος μου ειπε του πηρε η γκομενα εισιτιριο,πολλους προβληματικους εχει.δεν ηξερε ο ανθρωπος οτι παω ουκρανια χαχαχαχ.2 που γνωρισα κυπρο αυτη την εβδομαδα 39-42 τις βαζω αλλα δυνατα κοματια,τις καλεσα οδυσσο.η μια μενει χερσον ειπα ολα τα εξοδα δικα μου και θα εχει δωρακι,η αλλη θα της παρω αεροπορικο απο κιεβο.ειδαν κοντακτε το σπιτι,ταξιδια μου και υποσχεθηκα δωρακια και πληρωμενα εξοδα.καταλεβαες γιατι θα ερθουν?να ερθουν απο μονες για τον καθε που υποσχετε αερα για πειο λογο?εκει να δεις διμετρους χαχαχαχ.διαβασε και λιγο κυπρο να δεις αν γαμω καθε μηνα χαχαχαχ.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Οι Ουκρανές είναι τελείως σιχαμένες στην ψυχή, στο μυαλό, στον χαρακτήρα και το μόνο που κοιτάνε είναι τα λεφτά και την εκμετάλευση του ανδρός.Σιχαμένες πουτάνες ανεξαιρέτως.Ποτέ μου δεν έχω έρθει σε επαφή με Ουκρανέζα και να άξιζε σαν άνθρωπος.Ούτε μία.Και έχω γνωρίσει αρκετές στα βάθη των χρόνων και γνωρίζω συνεχώς...Για μένα η χειρότερη φυλή στον πλανήτη και κακώς ασχολείστε μαζί τους ακόμα και που είναι όμορφες..
Ακόμα και τώρα που ήμουν Wroclaw το βράδυ χόρευα με μία φοιτήτρια και μου λέει θα μου πάρεις ποτό σε μένα και στην φίλη μου? Πότε δεν μου έχει ζητησει Πολωνέζα Ποτό με τέτοιο τρόπο ανεξάρτητα αυτά που λέει ο Kman.Επαθα πλάκα με το στύλ.Τις λέω απο το wroclaw είσαι ή απο άλλη πόλη της Πολωνίας? Όχι μου λέει απο το Κίεβο είμαι με την φίλη μου και σπουδάζουμε εδώ..Βρωμο-Καρίολα...απλά την έγραψα στα αρχιδ.. και έφυγα την σιχαμένη..
Προτιμώ να γνωρίζω μια Σέρβα το τρίμηνο-τετράμηνο παρά 2 Βρωμό-Ουκρανέζες το μήνα αν είχα την επιλογή..Και καλύτερα με μια παρανοική στο μυαλό αλλά αξιοπρεπή Πολωνέζα παρά με μια βρωμο-πούτανα Ουκρανή..Με και απο τις τελευταίες εμπειρίες αυτού του έτους απο Ουκρανές αποφασίζω να μην ξανα-ασχοληθώ με το είδος αυτό στο μέλλον...Οριστική απόφαση..
Σας έγραψα kman έρχεται εδώ ξέρει πράγματα αλλά η εικόνα που σας δίνει για τις Πολωνές είναι τελείώς λανθασμένη..Οι Πολωνοί είναι αξιοπρεπέις άνθρωποι και πατάνε στην γή..Οι γκόμενες έχουν μάθει να ζούν απλά και δεν κοιτάνε το χρήμα..Γι αυτό βλέπεις και περιπτώσεις μια Πολωνέζας με ένα φτωχό Πακιστανό..Δεν είναι όπως προσπαθεί να το παρουσιάσει ο kman πως θέλει να δοκιμάσει Πακιστανικό πόυτσο απλά γνωρίζει κάποιον που τις φέρεται καλά και την εκτιμάει και δεν κοιτάει χρήματα και εμφάνιση...Ουκρανέζα θα το έκανε ποτέ αυτο?
Ότι και μαλακίες να έχουν γραφτεί εδώ απο πυρφόρους οι αριθμοί είναι συντριπτικοί.Έχω γνωρίσει αυτό τον χρόνο πάνω απο 200 Πολωνέζες (μπορεί και παραπάνω την νύχτα σαν γνωριμίες) ΠΟΤΕ δεν μου έχει ζητήσει μία έστω ένα ποτό,φαί Ευρώ...Ούτε ΜΙΑ!!!!0% απο αυτά που παρουσιάζει ο Kman..
Στις 10 Ουκρανέζες που έχω έρθει επαφή φέτος το 100% περιμέναν απο μένα να πληρώσω τα ποτά τα γεύματα κ.λ.π..Ποτέ δεν κάναν ούτε καν την κίνηση..
Τις Πολωνέζες στο θέμα αυτό πιστεύω τις ξεπερνάνε μόνο οι Σέρβες...Που είναι ακόμα πιο αξιοπρεπείς..Απλά οι Σέρβες δεν ανοίγουν τα πόδια εύκολα και δεν γνωρίζεις εύκολα σε clubs...Αντίθετα με Πολωνέζες που είναι πιο εύκολες σε σχέση με Σέρβες αλλά πιο τρελές στο μυαλό..Trade off..
Α γράψει ο clock οι φίλοι του που πηδήξαν τις Πολωνέζες τους ζητήσαν έστω και ένα ποτό? Πιο πιθανό θεωρώ να τους κεράσαν αυτές ή να μην δεχτήκαν το κέρασμα..
Ακόμα και τώρα που ήμουν Wroclaw το βράδυ χόρευα με μία φοιτήτρια και μου λέει θα μου πάρεις ποτό σε μένα και στην φίλη μου? Πότε δεν μου έχει ζητησει Πολωνέζα Ποτό με τέτοιο τρόπο ανεξάρτητα αυτά που λέει ο Kman.Επαθα πλάκα με το στύλ.Τις λέω απο το wroclaw είσαι ή απο άλλη πόλη της Πολωνίας? Όχι μου λέει απο το Κίεβο είμαι με την φίλη μου και σπουδάζουμε εδώ..Βρωμο-Καρίολα...απλά την έγραψα στα αρχιδ.. και έφυγα την σιχαμένη..
Προτιμώ να γνωρίζω μια Σέρβα το τρίμηνο-τετράμηνο παρά 2 Βρωμό-Ουκρανέζες το μήνα αν είχα την επιλογή..Και καλύτερα με μια παρανοική στο μυαλό αλλά αξιοπρεπή Πολωνέζα παρά με μια βρωμο-πούτανα Ουκρανή..Με και απο τις τελευταίες εμπειρίες αυτού του έτους απο Ουκρανές αποφασίζω να μην ξανα-ασχοληθώ με το είδος αυτό στο μέλλον...Οριστική απόφαση..
Σας έγραψα kman έρχεται εδώ ξέρει πράγματα αλλά η εικόνα που σας δίνει για τις Πολωνές είναι τελείώς λανθασμένη..Οι Πολωνοί είναι αξιοπρεπέις άνθρωποι και πατάνε στην γή..Οι γκόμενες έχουν μάθει να ζούν απλά και δεν κοιτάνε το χρήμα..Γι αυτό βλέπεις και περιπτώσεις μια Πολωνέζας με ένα φτωχό Πακιστανό..Δεν είναι όπως προσπαθεί να το παρουσιάσει ο kman πως θέλει να δοκιμάσει Πακιστανικό πόυτσο απλά γνωρίζει κάποιον που τις φέρεται καλά και την εκτιμάει και δεν κοιτάει χρήματα και εμφάνιση...Ουκρανέζα θα το έκανε ποτέ αυτο?
Ότι και μαλακίες να έχουν γραφτεί εδώ απο πυρφόρους οι αριθμοί είναι συντριπτικοί.Έχω γνωρίσει αυτό τον χρόνο πάνω απο 200 Πολωνέζες (μπορεί και παραπάνω την νύχτα σαν γνωριμίες) ΠΟΤΕ δεν μου έχει ζητήσει μία έστω ένα ποτό,φαί Ευρώ...Ούτε ΜΙΑ!!!!0% απο αυτά που παρουσιάζει ο Kman..
Στις 10 Ουκρανέζες που έχω έρθει επαφή φέτος το 100% περιμέναν απο μένα να πληρώσω τα ποτά τα γεύματα κ.λ.π..Ποτέ δεν κάναν ούτε καν την κίνηση..
Τις Πολωνέζες στο θέμα αυτό πιστεύω τις ξεπερνάνε μόνο οι Σέρβες...Που είναι ακόμα πιο αξιοπρεπείς..Απλά οι Σέρβες δεν ανοίγουν τα πόδια εύκολα και δεν γνωρίζεις εύκολα σε clubs...Αντίθετα με Πολωνέζες που είναι πιο εύκολες σε σχέση με Σέρβες αλλά πιο τρελές στο μυαλό..Trade off..
Α γράψει ο clock οι φίλοι του που πηδήξαν τις Πολωνέζες τους ζητήσαν έστω και ένα ποτό? Πιο πιθανό θεωρώ να τους κεράσαν αυτές ή να μην δεχτήκαν το κέρασμα..
Ολοι οι αυνάνιδες και άσχετοι εχουνε μαζευτει εδώο Βλάκμαν εχει να παει Ουκρανία καμια 15αρια χρόνια
![]()
Οι Ουκρανές είναι τελείως σιχαμένες στην ψυχή, στο μυαλό, στον χαρακτήρα και το μόνο που κοιτάνε είναι τα λεφτά και την εκμετάλευση του ανδρός.Σιχαμένες πουτάνες ανεξαιρέτως.Ποτέ μου δεν έχω έρθει σε επαφή με Ουκρανέζα και να άξιζε σαν άνθρωπος.Ούτε μία.Και έχω γνωρίσει αρκετές στα βάθη των χρόνων και γνωρίζω συνεχώς...Για μένα η χειρότερη φυλή στον πλανήτη και κακώς ασχολείστε μαζί τους ακόμα και που είναι όμορφες..
συμφωνω μαζι σου φιλε μιστερ λοβ.τα καλα κοριτσια δεν θα τα γνωρισουν ολοι αυτοι,ουτε θα γυρισουν να τους κοιταξουν.εγραψα πολλες φορες οτι βλεπω πιο ομορφες μικρες κοπελιτσες κυπρο παρα ουκρανια.οδυσσο παω μονο για 2-3 φιλους και μια κοπελα που σε λιγους μηνες θα φυγει απο εκει.δεν με ενδιαφερουν γνωριμηες ουκρανια μπορω στην κυπρο να γνωρισω χιλιαδες αν θελω που μενουν μονιμα εδω,70-80 χιλ.μονο λεμεσο η αλλες τοσες που κανουν διακοπες.ουκρανιδες δεν βλεπω ομορφες αντιθετα με τις κοπελες απο ρωσια που ειναι κλαση καλυτερες.πιο πολυ μου αρεσουν επιδει βλεπω κυπρο απο ολες της περιοχες μπασκιρια,ταταρσταν ουφα,καζαν και πολυ ομορφες και πολυ απλες ειναι απο περμ.πολλες γνωριμιες κανω καθε μερα αλλα δεν τις βαζω στους φιλους ουτε στους κριφους αφου δεν κατεβαινω πλεον μοσχα η δεν εχω σχεδια για ρωσια να τρεχω σε διαφορες πολεις χαχαχχα. ασετι γραφουν οι αλλοι να γελαμε μαζι τους για πολωνια ισχυει οτι λες εσυ και ο φιντελ.κυπρο γνωρισα πολωνους αλλη κλαση και οταν πηγαινα κιεβο πριν μεσω βαρσοβιας ο κοσμος της λοτ ηταν αξιοπρεπης,καλοντυμενος καμια σχεση με τους ελληνες που οπου παω τους καταλαβω απο τα μουσια και τις φορμες χαχαχαχ.
Καλά ρε Godharry εσύ ταξιδεύεις Οδησσό συνέχεια για να γνωρίσεις τις σιχαμένες Βρωμο-Ουκρανέζες και να συμφωνείς με τον Dr. Love?