Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η ίδια Πολωνέζα εξηγεί γιατί είναι υπερήφανη για τον κώλο της.Γενικά Πολωνία παίζουν σοβαροί κώλοι καμία σχέση με τους αντρικούς μικρούς κώλους των Γερμανίδων.

Εδώ Πολωνέζες διδάσκονται την τέχνη του twerking.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τελευταίος μήνας Poland...Μάχομαι για κανα δίμηνο παράταση αλλά χλωμό..
Παράτησα την προσπάθεια με τα εφταράκια..Είναι εντελώς useless. 4 ραντεβού ήδη με το καθένα και τα πόδια ερμητικά κλειστά..Δεν χάνω άλλο χρόνο μαζί τους..Δεν ξαναβγαίνω..

Γύρισα στα κλασσικά εξαράκια της Πολωνίας..2 εξαράκια κάτσανε ήδη απο το προηγούμενο Σάββατο..Και άυριο δείπνο σπίτι μου με πενταράκι προς εξαράκι γκόμενα..Θεωρητικά θα ειναι η πιο επιτυχημένη μου εβδομάδα Poland..τρείς σε μια εβδομάδα..Αλλά ξαναλέω 2 εξάρια και ένα πέντε προς έξι..Τα εφτάρια αρχίδια θέλουν να έχεις τα πάντα..Δεσμό,υποσχέσεις,προοπτική,εμφάνιση,μόνμος κάτοικος κ.λ.π..Γάμησε με δηλαδή..

Τέλος Poland είναι μόνο για πεντάρια-εξάρια, όπως γράφει κάτι άλλο πως γαμάει δυνατά μουνιά εδώ απλά τον αγνοώ..

Τεράστιο το χάσμα της συμπεριφοράς ανάμεσα σε εξάρια και σε εφτάρια..Τέτοιο χάσμα δεν υπάρρχει σε άλλη χώρα..Ελάτε να ανεβάσετε αριθμό εδώ με μέτριες γκόμενες..Αυτό είναι εφικτό τίποτα παραπάνω όμως..

Για σοβαρά μουνία σε εμφάνιση (αποκλειστικά) Σερβία και Ουκρανία τέλος για μένα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παράτησα την προσπάθεια με τα εφταράκια..Είναι εντελώς useless. 4 ραντεβού ήδη με το καθένα και τα πόδια ερμητικά κλειστά..Δεν χάνω άλλο χρόνο μαζί τους..Δεν ξαναβγαίνω..

Γύρισα στα κλασσικά εξαράκια της Πολωνίας..2 εξαράκια κάτσανε ήδη απο το προηγούμενο Σάββατο..Και άυριο δείπνο σπίτι μου με πενταράκι προς εξαράκι γκόμενα..Θεωρητικά θα ειναι η πιο επιτυχημένη μου εβδομάδα Poland..τρείς σε μια εβδομάδα..Αλλά ξαναλέω 2 εξάρια και ένα πέντε προς έξι..Τα εφτάρια αρχίδια θέλουν να έχεις τα πάντα..Δεσμό,υποσχέσεις,προοπτική,εμφάνιση,μόνμος κάτοικος κ.λ.π..Γάμησε με δηλαδή..

Τέλος Poland είναι μόνο για πεντάρια-εξάρια, όπως γράφει κάτι άλλο πως γαμάει δυνατά μουνιά εδώ απλά τον αγνοώ..

Τεράστιο το χάσμα της συμπεριφοράς ανάμεσα σε εξάρια και σε εφτάρια..Τέτοιο χάσμα δεν υπάρρχει σε άλλη χώρα..Ελάτε να ανεβάσετε αριθμό εδώ με μέτριες γκόμενες..Αυτό είναι εφικτό τίποτα παραπάνω όμως..

Για σοβαρά μουνία σε εμφάνιση (αποκλειστικά) Σερβία και Ουκρανία τέλος για μένα..

Εσύ έγραφες οτι ήθελες να φύγεις όπως όπως και τώρα λες οτι ζήτησες δίμηνη παράταση?Είχα γράψει οτι και του χρόνου Πολωνία θα είσαι.
Οντως τα εξάρια κάθονται κυρίως Πολωνία.Μόνο 3 εφτάρια Πολωνέζες είχα αλλά έπεφτε χοντρό κασέρι κάθε μήνα.
Πάντως 20 γκόμενες σε 10 μήνες δεν είναι σκορ που πετυχαίνει κάποιος σε άλλες χώρες.Τόσες πολλές ούτε οι Ελληνες στη Ρουμανία δεν έβγαζαν τις καλές εποχές.Μόνο Ουκρανία,Λευκορρωσία μπορεί να πλησιάσει κάποιος τέτοιους αριθμούς.Και οι Πολωνέζες το δίνουν αμέσως όταν γουστάρουν δε χρειάζεται να περιμένεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ίδιο λέμε απλά διαφωνούμε στην ευκολία που κάθονται..Ότι τις γνωρίζεις δεν σημαίνει πως θα ανοίξουν τα πόδια έυκολα.Κυρίως οι όμορφες είναι πάρα πολύ δύσκολες..Στο παρελθόν ήταν αλλιώς..Τώρα είναι πολύ υποψιασμένες με τους ξένους..Κλείνω 3 εβδομάδες εδώ πάλι..Αποφάσισα να βγαίνω μόνο με 7 και πάνω..Βγαίνω με τρέις μέχρι τώρα 4 ραντεβού ήδη με την καθεμία και έχω καταφέρει μόνο φιλιά,τίποτα παραπάνω..Δεν κάθονται με τιποτα!!!! Αντίθετα αν το γυρίσω πάλι στα πεντάρια-εξάρια θα κάθονται αλλά τι να το κάνεις..Εγώ γράφω αυτά που ζώ την προσωπική μου εμπειρια..Τα 7ρια εδώ στα κάνουν τούμπανο για να κάτσουν και δεν ξέρω αν τις καταφέρω τελικά να μου κάτσει έστω και ένα απο τα τρία μέχρι να φύγω (το πιο πιθανό όχι)..Έκανα όρκο όμως καλύτερα ραντεβού χωρίς πήδημα με εφτάρια και άνω παρά μπάζα..Καλύτερα μαλακιά αν είναι να πάω με πεντάρια...

Ελλάδα αν έχεις κύκλο τρώς..Αλλά ο κύκλος κλείνει γρήγορα και στερέυεις όποτε μένεις αγάμητος..Εκτός αν κάνεις την κατάλληλη δουλειά..Personal trailer,barman κλπ..Η αν είσαι καινούριος σε μια δουλειά με πολύ κόσμο..Αν φάς κάποιες απο εκέι όμως μετά απο λίγο πάλι τελείωνει η κατάσταση..Το πρόβλξμα της ελλάδας είναι οι καινούριες γνωριμίες όχι αν κάθονται ή όχι οι Ελληνίδες..

Κοίτα εδώ τι έγραφες πριν.Οτι ποτέ δε θα πήγαινες πια με εξάρια μόνο με εφτάρια και άνω έδινες όρκο.Τώρα λες τέλος τα εφτάρια μόνο εξάρια και κάτω.Γενικά φάσκεις και αντιφάσκεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
cool μόνιμα φέυγω απο εδώ θα κάτσω κάποιους μήνες Ελλάδα και μετά θα παλέψω για άλλη χώρα. Δεν ξέρω ακόμα πού αλλά μάλλον Ευρώπη.. Είχα επιλογή να κάτσω παραπάνω αλλά απο την στιγμή που είναι μόνο για Βαρσοβια και όχι για άλλη πόλη δεν με ενδιαφέρει καν πλέον. Τα είδα εδώ και έκατσα αρκετά.

Κοίτα εδώ τι έγραφες.Οτι θα γύριζες Ελλάδα και μετά δε θα επέστρεφες Πολωνία αλλά θα πήγαινες άλλη χώρα.Και τώρα λες οτι ζήτησες δίμηνη παράταση για Βαρσοβία.Μάλλον τα ίδια παραμύθια λες και στις γκόμενες.Απλά για κάποιο λόγο οι Ελληνες θεωρούν έξυπνη την κωλοτούμπα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Και πολυ καλα το κανεις και ηδη και εγω φυσικα την ψαχνω να την κανω απο δω περα. Και δεν αναφερομαι μονο στις γκομενες ( που ηδη το ηξερα απο πριν ερθω εδω οτι ειναι μουφα, και κρατουσα μικρο καλαθι- ασε που δεν ηρθα για αυτες ), αλλα και στη χωρα γενικα. Καλη, χρυση, αλλα δεν ειναι για να κατσεις πολυ.
Οσο για τις πολωνες αρχιζω και πιστευω οτι καλλιεργουν το μυθο και οι ιδιοι οι πολωνοι, ωστε να ρχονται τα χαιβανια απο απανταχου και να τα σκανε στους πολωναρες, και να μενουν με το πουλι στο χερι φυσικα. Και μετα να πινουν στην υγεια των κοροιδων. Το ιδιο πανω κατω που παιζει γενικα σε τετοιες ανατολικες χωρες. Ξεκολλατε και φατε αλλου τα λεφτα σας ρε τυποι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και πολυ καλα το κανεις και ηδη και εγω φυσικα την ψαχνω να την κανω απο δω περα. Και δεν αναφερομαι μονο στις γκομενες ( που ηδη το ηξερα απο πριν ερθω εδω οτι ειναι μουφα, και κρατουσα μικρο καλαθι- ασε που δεν ηρθα για αυτες ), αλλα και στη χωρα γενικα. Καλη, χρυση, αλλα δεν ειναι για να κατσεις πολυ.
Οσο για τις πολωνες αρχιζω και πιστευω οτι καλλιεργουν το μυθο και οι ιδιοι οι πολωνοι, ωστε να ρχονται τα χαιβανια απο απανταχου και να τα σκανε στους πολωναρες, και να μενουν με το πουλι στο χερι φυσικα. Και μετα να πινουν στην υγεια των κοροιδων. Το ιδιο πανω κατω που παιζει γενικα σε τετοιες ανατολικες χωρες. Ξεκολλατε και φατε αλλου τα λεφτα σας ρε τυποι.

Καλά ρε συ είσαι στο Κράκωβ στον παράδεισο με τόσα μαγαζιά Coco,Frantic και δε συμμαζεύεται τόσο daygame και το καλοκαίρι ακόμα και θες να φύγεις?Αλλοι θα σκότωναν για να είναι εκεί.Βάλε κυριλάτα ρούχα γέμισε τις τσέπες σου zlotuwky μπούκαρε στο Coco και χτύπα ανελέητα σαν άρχοντας.
Υπάρχουν πάρα πολλοί Ελληνες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ ούτε μία φορά στη ζωή τους σε μαγαζιά τόσο καλά για καμάκι.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Μάγκες, ψήνομαι κι εγώ να ανέβω καμιά βόλτα, αλλά δεν υπάρχουνε φράγκα, εκτός κι αν μου κανονίσει ο Δημητράκης κάνα φθηνό εισιτήριο με το εξπρές. Δημητράκη, και τίποτα σε διαμονή αν ξέρεις κάπου να μένω φθηνά μπας και καταφέρω και γαμήσω φέτο  :boobies:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά ρε συ είσαι στο Κράκωβ στον παράδεισο με τόσα μαγαζιά Coco,Frantic και δε συμμαζεύεται τόσο daygame και το καλοκαίρι ακόμα και θες να φύγεις?Αλλοι θα σκότωναν για να είναι εκεί.Βάλε κυριλάτα ρούχα γέμισε τις τσέπες σου zlotuwky μπούκαρε στο Coco και χτύπα ανελέητα σαν άρχοντας.
Υπάρχουν πάρα πολλοί Ελληνες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ ούτε μία φορά στη ζωή τους σε μαγαζιά τόσο καλά για καμάκι.

Kαι τι γαμησες εσυ ρε φιλε στο coco που πηγαμε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kαι τι γαμησες εσυ ρε φιλε στο coco που πηγαμε?

Ρε φίλε πήγαμε μόνο μία φορά και Πέμπτη που δεν είχε κόσμο.Και μετά το καυλάκι το πρόλαβε ο Αράπης γιατί άργησα μια βδομάδα να ξαναέρθω.Εσύ όμως είσαι εκεί συνέχεια.
Δε συγκρίνεται άμα μένεις εκεί.Αξιοποιείς όλα τα κοννέ αμέσως.Αμα στείλεις μήνυμα από γερμανικό ή ελληνικό νούμερο φρικάρουνε.
Αμα γυρίζεις όλα τα μαγαζιά κάθε νύχτα έχεις τεράστιες πιθανότητες να έχεις άλλη γκόμενα κάθε βδομάδα.Είναι τίγκα στο μουνί το Κράκωβ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε φίλε πήγαμε μόνο μία φορά και Πέμπτη που δεν είχε κόσμο.Και μετά το καυλάκι το πρόλαβε ο Αράπης γιατί άργησα μια βδομάδα να ξαναέρθω.Εσύ όμως είσαι εκεί συνέχεια.
Δε συγκρίνεται άμα μένεις εκεί.Αξιοποιείς όλα τα κοννέ αμέσως.Αμα στείλεις μήνυμα από γερμανικό ή ελληνικό νούμερο φρικάρουνε.

Ρε φιλε βγηκαμε εκεινο το βραδυ μαζι σε 3 κλαμπ. Μιλησες, μαζι με αυτες στο δρομο σε ποσες? 10? 15-20? Το αποτελεσμα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε φιλε βγηκαμε εκεινο το βραδυ μαζι σε 3 κλαμπ. Μιλησες, μαζι με αυτες στο δρομο σε ποσες? 10? 15-20? Το αποτελεσμα?

Παραπάνω.Μόνο στο Afera μίλησα με πάνω από 10 αλλά ίσως να μην πήρες χαμπάρι γιατί πολλές ήταν ενός λεπτού συζητήσεις.30 πεσίματα δεν είναι τίποτα.Χρειάζονται μεγάλοι αριθμοί που βγάζεις μόνο την Παρασκευή και με το daygame.Δηλαδή πρέπει να την πέσεις σε 100 για να τσιμπήσεις 10 τηλέφωνα και να φιλήσεις τη μία.
Αν έμενα το γαμούσα σίγουρα το καυλάκι.Αφού το είχα κανονίσει κιόλας θα της έδινα 150 ευρώ.Αλλά έμπλεξε αυτός ο μαλάκας ο Αράπης μάλλον τον γνώρισαν την επόμενη μέρα όταν έφυγα.Μετά θύμωσα που η γκόμενα μιλούσε και χάιδευε τον Αράπη για να κερνάει ποτά και της την είπα και αυτή στράβωσε.Αλλά δεν μπορούσα να ανεχτώ τόσο χυδαία συμπεριφορά.Δεν ήταν μουνάρα στο κάτω κάτω.
Αμα ερχόσουν Κατοβίτσε θα έχανες τη μπάλλα.Πολύ χυμαδιό.Χουφτώνεις χύμα τα πάντα σου δίνουν τηλέφωνα σε dt αρκεί να πληρώνεις τα ποτά.Τώρα μάλλον θα έρθω φορτωμένος δυο μέρες Κατοβίτσε.100 ευρώ κεράσματα τη μια μέρα και 200 ευρώ zakupy την επόμενη το εξαράκι το γαμάς άνετα να μην πω εφτάρι.Εχω ήδη μία που γουστάρει.
Αν πληρώσεις διακοπές Ελλάδα δηλαδή κάπου 1500 ευρώ έρχονται πάρα πολλές.Δύο θα φέρω το Σεπτέμβριο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδη 30 και πηρες ενα τηλεφωνο. Ασε μας ρε τυπε τωρα :grin: Αυτη τη δουλεια θα κανουμε τωρα δηλαδη? Θα μου βγαινει ο τακος να γυρνοβολαω στα κλαμπ της κρακοβιας να τα ακουμπαω , μπα και μαζεψω κανα τηλεφωνο? Και να το κανω τι? Σιγα το κατορθωμα. Να γαμησω θελω ρε φιλε και οχι να κανω τηλεφωνικο καταλογο , μουχαχαχα :grin: Δε παω Αθηνα στο Μεταξουργειο να γαμησω με 10 και τα αλλα να τα πιω μπυρες και σουβλακια? Πιο καλα θαναι απ το να μου σπανε τα @@ τα αυτιστικα βλαμμενα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν κατάλαβες.Το Σάββατο την έπεσα σε πάνω από 100 και πήρα 5 τηλέφωνα.Είναι numbers game.Από τα 5 1 ή 2 γκόμενες ενδιαφέρονται.Αν όμως το κάνεις κάθε μέρα έχεις συνεχή ραντεβού όλη την εβδομάδα.
Και στο Κατοβίτσε 6 τηλέφωνα πήρα αλλά μόνο η μία ενδιαφέρεται.Εσύ που είσαι εκεί έχεις φοβερό πλεονέκτημα.

Οι Πολωνέζες αδερφές στο Κατοβίτσε που τα μάσαγαν στα κεράσματα και μου έδειχναν τα μουνιά τους κρύβονται στη φωτό.

BxQqdH.jpg

Πολωνέζα εξάρι που σπονσοράρω.

xSd0VH.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aσε μας ρε τυπε τωρα που θα ασχολουμαστε με τις αχωνευτες σκατοψυχες πολωνες. Ουστ απο δω τα αυτιστικα. Και να κερασω και απο πανω . Δε τα πεταω στο βιστουλα καλυτερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι να πω ρε συ?Το κέρασμα είναι το μίνιμουμ.Για να γαμήσεις γρήγορα απαιτούνται zakupy ή σπονσορέ φάση με μηνιαία εμβάσματα.Είναι φοβερές kurwy.Οι Πολωνοί τις ξέρουν καλά.Τώρα πώς καταφέρνουν και πουλάνε αυτό το μύθο και πιστεύουν οι ξένοι οτι τους ερωτεύονται είναι άλλο πράγμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι να πω ρε συ?Το κέρασμα είναι το μίνιμουμ.Για να γαμήσεις γρήγορα απαιτούνται zakupy ή σπονσορέ φάση με μηνιαία εμβάσματα.Είναι φοβερές kurwy.Οι Πολωνοί τις ξέρουν καλά.Τώρα πώς καταφέρνουν και πουλάνε αυτό το μύθο και πιστεύουν οι ξένοι οτι τους ερωτεύονται είναι άλλο πράγμα.

Ρε δε πα να γαμηθουν ολοι τους τυπε :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όλο μαλακίες γράφονται εδω μέσα..Απλά ο kman έρχεται μόνο Poland και νομίζει πως είναι ο παράδεισος..Και μου κάνει τρελή εντύπωση που ενώ θέλει να πληρώνει δεν πάει να το κάνει στον παράδεισο της πληρωμής την Ουκρανία ή στα μπουρδελάκια στην Γερμανία που είναι πολύ υψηλής ποιότητας..

Η αλήθεια είναι η εξής..Poland θα πηδάς αν τηρείς κάποια standards,θα πηδάς αρκετές, αλλά θα πηδάς ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ!! Αυτή είναι η αλήθεια..Και οι γκόμενες σποσνοράρονται λιγότερο απο οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης...Σίγουρα πολύ λιγότερο απο τις γειτονικές χώρες και την Γερμανία που ζουν 800 διαφορετικές φυλές..

Εγώ είπα γράφω αυτά που ζώ όχι αυτά που θέλω να ζώ..Στο πρώτο ταξίδι μου Σερβία μόνος 6 μέρες πήδηξα 2 γκόμενες ομορφίας που δεν έχω πηδήξει ένα χρόνο εδώ..Αυτό το έζησα αυτό γράφω...ΤΕΛΟΣ!!Πήρα αεροπλάνο ΜΟΝΟΣ την πρώτη φορά πήγα εκεί ένα εξαήμερο να δώ πως είναι η πολή για να μετακομίσω μετά και σε 6 μέρες πηδηξα 2 γκόμενες επιπέδου 7..Και ας μπάινει και ας βρίζει ο έμπειρος της Σερβίας..Το έζησα και το γράφω..

Τυχερός? Ναι ,μπορέι...Αλλά ψάχνομαι κιόλλας δεν είμαι μαλάκας.Πριν πάω είχα δεί που θα γίνουν και καλά Ελληνικά πάρτυ..Μετα φυσικά δεν ήμουν τόσο τυχερός εκέι αλλά εφτάρια γνώριζα και έκανα σχέσεις..Ναι πολύ λιγότερες απο Poland, καμία σχέση ο αριθμός...Αλλά μουνία και με φοβερό χαρακτήρα..Όχι ψιλο-μπάζα όπως εδώ Πολωνέζες και μαλακισμένες..

θεοποιείτε τις μαλάκιες αυτό έχω να πώ..Ακόμα και ο ROOSHV γράφει πλέον fuck POland και πηγαίνεται Ρουμανία..

Τα ξανθά μουνία που πόσταρες kman δεν πρόκειτε να τα πηδήξεις ΠΟΤΕ POLAND...Πούλα όσες εντυπώσεις θές..Μέσα σου ξέρεις την αλήθεια..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο κμαν καλο παιδι ρε, νταξει, αλλα θα πω αυτα που ειδα. Ηρθε, ξοδεψε τοσα λεφτα για διαμονες εισητηρια, ποτα στα κλαμπ, κλπ για να κανει τι? Στην Κρακοβια μιλαγε και πολλες φορες οι γκομενες δεν απαντουσαν καν, τον αγνουοσαν. Σε 30 γκομενες πηρε ενα τηλεφωνο. Και λεει μαζευω τηλεφωνα. Θυμασαι κμαν που σου δειξα το δικο μου τηλεφωνο ποσα ειχα μεσΑ? Ειχε τιγκαρει η μνημη. Και τι να λεει? Ερχεσαι εδω να στα τρωνε οι πολωνοι, αντι να πας σαν ανθρωπος μετο 1/ 10 των χρηματων αυτων σε ενα ΦΚΚ να γαμησεις τα μουνακια σου, να κανεις τη σαουνα σου, να φας, να εισαι αρχοντας.
Και o glock το παληκαρι ηρθε εδω περα και ξενερωσε τη ζωη του. Ενω ειχε κεφι και ορεξη και περασαμε καλα σα παρεα και χαβαλε, αλλα στις τοσες μερες ,σκοραρε στις... καθυστερησεις. Καταιδρωμενος την τελευταια στιγμη κυριολεκτικα, μια γκομενα που ετυχε να μιλαει ελληνικα και να ειχε μεινει και Ροδο μαλιστα. Σε μια νορμαλ χωρα, Γερμανια πχ που ο glock την απαξιωνει, 4-5 θα ειχε παρει ανετοτατα. Βαλε τωρα τα λεφτα και τα εξοδα και τα ολα? Νταξει για μια φορα καλα ειναι να ρθεις να δεις λιγο, μονο και μονο να πεις οτι εχω παει. Για παραπανω δεν αξιζει.
Και η αιτια ειναι οτι κατα βαθος οι πολωνες ειναι φουλ κομπεξικες και ρατσιστριες. Εχουν τρομερα συμπλεγματα και πολυ κακια. Και δε το λεω εγω αυτο, οι ιδιοι το λενε για τον εαυτο τους. Πολλοι θελουν να φυγουν απο τη χωρα ακριβως εξαιτιας οτι δεν αντεχουν οι ιδιοι τους λοιπους συμπατριωτες τους. Και οσοι ζουν εξωτερικο, δεν ειναι και πολυ ζεστοι να επιστρεψουν. Αδικος κοπος να ρχεστε εδω περα. Αυτοι χωριο κανουν μονο μεταξυ τους, σαν αυτιστικοι. Ο αυτιστικος δε μιλαει καθολου με τον περισσοτερο κοσμο και ειναι αλαλος, αλλα με συγκεκριμενα ατομα της επιλογης του η γλωσσα του ειναι ροδανι. Και επισης ειναι και ψυχαναγκαστικοι- ες. Τωρα οποιος γουσταρει να ρχετε εδω και να ακουμπαει τα ωραια του λεφτα , απλα για να τρωει στη μαπα το κομπλεξ των πολωνεζων , και να κανει πλουσιους τους πολωνους ιδιοκτητες κλαμπ, ξενοδοχειων κλπ, ας το κανει, δικαιωμα του. Ομως να λεμε και τι γινεται και την αληθεια.
Εγω βεβαια ο λογος που θελω να φυγω ειναι ο ιδιος με αυτον που ηρθα- δλδ επαγγελματικος. Καμια σχεση δλδ με τις πολωνες και ολα αυτα, οπως ουτε για αυτο δεν ηρθα. Ουτε με το πως ειναι οι πολωνοι, η χωρα ο χαρακτηρας. Χωρα τους ειναι ας κανουν οτι θελουν. Εγω απο αλλου ηρθα και αλλου θα παω. Απλα μια και ειμαι εδω παρατηρω και καταγραφω. Και μαλιστα δε φειδομαι των θετικων δλδ οτι η χωρα το προσπαθει, εχει αναπτυξη, παει μπροστα χρονο με το χρονο κλπ.
  Δεν αφορα το σαιτ αυτο, απλα οτι ηταν να γινει εδω, εχει γινει  σε αυτο το πεδιο,δλδ το επαγγελματικο, οποτε κατα καποιο τροπο εκλειπει ο περαιτερω λογος παραμονης εδω περα. DR love προς τα που το σκεφτεσαι γ ια το επομενο βημα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όλο μαλακίες γράφονται εδω μέσα..Απλά ο kman έρχεται μόνο Poland και νομίζει πως είναι ο παράδεισος..Και μου κάνει τρελή εντύπωση που ενώ θέλει να πληρώνει δεν πάει να το κάνει στον παράδεισο της πληρωμής την Ουκρανία ή στα μπουρδελάκια στην Γερμανία που είναι πολύ υψηλής ποιότητας..

Η αλήθεια είναι η εξής..Poland θα πηδάς αν τηρείς κάποια standards,θα πηδάς αρκετές, αλλά θα πηδάς ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ!! Αυτή είναι η αλήθεια..Και οι γκόμενες σποσνοράρονται λιγότερο απο οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης...Σίγουρα πολύ λιγότερο απο τις γειτονικές χώρες και την Γερμανία που ζουν 800 διαφορετικές φυλές..

Εγώ είπα γράφω αυτά που ζώ όχι αυτά που θέλω να ζώ..Στο πρώτο ταξίδι μου Σερβία μόνος 6 μέρες πήδηξα 2 γκόμενες ομορφίας που δεν έχω πηδήξει ένα χρόνο εδώ..Αυτό το έζησα αυτό γράφω...ΤΕΛΟΣ!!Πήρα αεροπλάνο ΜΟΝΟΣ την πρώτη φορά πήγα εκεί ένα εξαήμερο να δώ πως είναι η πολή για να μετακομίσω μετά και σε 6 μέρες πηδηξα 2 γκόμενες επιπέδου 7..Και ας μπάινει και ας βρίζει ο έμπειρος της Σερβίας..Το έζησα και το γράφω..

Τυχερός? Ναι ,μπορέι...Αλλά ψάχνομαι κιόλλας δεν είμαι μαλάκας.Πριν πάω είχα δεί που θα γίνουν και καλά Ελληνικά πάρτυ..Μετα φυσικά δεν ήμουν τόσο τυχερός εκέι αλλά εφτάρια γνώριζα και έκανα σχέσεις..Ναι πολύ λιγότερες απο Poland, καμία σχέση ο αριθμός...Αλλά μουνία και με φοβερό χαρακτήρα..Όχι ψιλο-μπάζα όπως εδώ Πολωνέζες και μαλακισμένες..

θεοποιείτε τις μαλάκιες αυτό έχω να πώ..Ακόμα και ο ROOSHV γράφει πλέον fuck POland και πηγαίνεται Ρουμανία..

Τα ξανθά μουνία που πόσταρες kman δεν πρόκειτε να τα πηδήξεις ΠΟΤΕ POLAND...Πούλα όσες εντυπώσεις θές..Μέσα σου ξέρεις την αλήθεια..

Αυτές οι ξανθές που πόσταρα γούσταραν μέχρι που τους τράβηξα τη φωτό.Μετά όντως ξενέρωσαν.Στο Κατοβίτσε όλα είναι δυνατά.Αυτές τις χούφτωνα ταυτόχρονα.Εχω το τηλέφωνο από τη μία να δούμε τι θα γίνει όταν ξαναπάω.
Ο roosh που λες και τώρα Πολωνία είναι.Κινείται πλέον συνέχεια μεταξύ Πολωνίας Ουκρανίας.
Εδώ είναι η άλλη Πολωνέζα που γνώρισα στο Κατοβίτσε και γουστάρει.

lpAlw7.jpg

3 άλλες καριόλες μόνο εισέπραξαν τα κεράσματα και δεν απαντάνε.

Ενα τρελλό με τις Πολωνέζες είναι οτι δε ζητάνε ποτέ να φοράς προφυλακτικό.Μόνο οι επαγγελματίες το ζητάνε.
Αρκετές από τις Πολωνέζες που παρτούζωνα έχουν τώρα παντρευτεί.Τι να πεις στους άντρες τους?Για αυτό γενικά είναι κάπως επικίνδυνο να βγάζεις φωτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom