Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Oποτε ρε συ να η προκληση, να υποταξει ο βαλκανιος τσολιας τις γερμανιδες! Γιατι να κλεβεις εκκλησια με τις σλαβες? :grin:
Oσο για το γιατι ηρθα, καμια σχεση με γκομενες φιλε, ισα ισα!!! Αλλο ο dr love!

Αυτό σου λέω ρε φίλε.Οτι με τις Γερμανίδες τσακώνεσαι δεν μπορούν να αντιληφθούν την ανωτερότητά μας.Τρελαίνονται όταν βλέπουν Βαλκάνιους να περπατάνε αρχοντικά στους δρόμους ή με τις πούτσες έξω.Θέλουν να μας κοπανήσουν να μας θάψουν εντελώς.Εξηγούσα χτες στον Αιγύπτιο τη βαλκανική ανωτερότητα και με είχε φλομώσει στη μαλακία.
Γενικά οι δυτικοί έχουν κολλεκτιβιστικό ένστικτο και ένστικτο διατήρησης της φυλής.Τα μεικτά ζευγάρια στη Γερμανία είναι ελάχιστα συγκριτικά με το ποσοστό των μεταναστών δηλαδή οι μετανάστες είναι 20% και τα ζευγάρια ξένου Γερμανίδας άντε να είναι 3%.Πολωνία οι μετανάστες είναι 0.5% και τα μεικτά ζευγάρια με Πολωνέζες 1%.
Γερμανία τρως μπλόκο παντού.Υπάρχουν κλαμπ με σκληρή πόρτα υπάρχουν σκύλες και κάθε κλαμπ έχει δικό του στυλ.Δηλαδή άμα είναι τέκνο δεν μπορείς να πας ντυμένος σα ροκάς.Πρέπει να ανήκεις ακριβώς στο γκρουπ που συχνάζει εκεί.Πολωνία είναι μιξ είτε λάτιν είναι είτε pop είτε ντίσκο πόλο όλοι για να καμακώσουνε και να γαμήσουνε πάνε και οι ίδιες γκόμενες πάνε να τσιλιμπουρδίσουν και να καμακωθούνε από το ένα μαγαζί στο άλλο.
Γερμανία είναι γεμάτη φρικιά θέλουν να δείξουν την αυτοέκφρασή τους με πίρσινγκς,τατού,πράσινα μαλλιά και μαλακίες.Σtα αρχίδια μου η ελευθερία του δυτικού πολιτισμού.Εγώ προτιμάω τα σλαβικά μουνιά.Πολωνία δεν τολμάνε καν να εμφανιστούν φρικιά goth και μαλακίες ή πουστάκοι θα φάνε αμέσως ξύλο.Ολες οι γκόμενες πρέπει να δείχνουν σέξυ αλλιώς είναι για τον πούτσο.Για αυτό βλέπεις μίνι με ζαρτιέρες κωλάρες,βυζάρες έξω,ψηλοτάκουνα ενώ Γερμανία για να δεις βυζί πρέπει να περιμένεις το Oktoberfest.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απλά στις δυτικές χώρες υπάρχει δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας.Και μαλακίες να κάνει μια γκόμενα και να μείνει έγκυος με έναν DJ ή ένα ναρκομανή καθαρίζει το κράτος πρόννοιας.Ενώ στις σλαβικές χώρες άμα κάνει μαλακία μπορεί να μην έχει να φάει.Δεν υπάρχει κρατική στήριξη και οι γονείς βοηθάνε ελάχιστα να μην πω οτι περιμένουν από την κόρη να φέρει εισόδημα έστω και από σπόνσορα ή πλούσιο γαμπρό.Οι Σλάβες έχουν ανάγκη τους άντρες για την επιβίωσή τους δεν είναι για τα λούσα.
Αλλά μια Πολωνέζα στην επαρχία με 400 ευρώ μισθό θέλει 250 ευρώ για ενοίκιο,100 ευρώ για ρούχα και άλλα τόσα για κομμωτήρια,make up,ταξίδια κτλ.Απλά δε βγαίνει.Εκεί είναι που μπαίνει ο Βαλκάνιος άρχοντας γενικά η γενναιοδωρία μας δεν παίζεται.
Γενικά το μυστικό για να χτυπάς Σλάβες είναι flash your cash δηλαδή φλάσαρε το κασέρι σου.

Στην επαρχια δε νομιζω να θελει 250 ευρω ( 1000 ζλοτυ ) για ενοικιο! αντε να θελει 500 και αν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην επαρχια δε νομιζω να θελει 250 ευρω ( 1000 ζλοτυ ) για ενοικιο! αντε να θελει 500 και αν.

Π.χ. στο Πόζναν πόσο πάει το νοίκι?Δεν είναι 300 ευρώ?Και πόσες γκόμενες είναι κολλημένες σε ασήμαντες πόλεις γιατί απλώς δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο για να βρουν σοβαρή δουλειά σε μεγάλη πόλη?Απειρες.
Επαρχία δε βγαίνουν οι Πολωνέζες.Ντάξει μια ζωή χωρίς πολλά πολλά μπορούν να την κάνουν αλλά ποια θέλει τέτοια ζωή?Ντάξει Σλάβες είναι θέλουν και τα μοδάτα ρούχα και τα καινούργια παπούτσια να είναι στη μόδα θέλουν και τα κοσμήματα,τα αρώματα τι διάολο?Εδώ οι Ουκρανές που δεν έχουν να φαν και τα αγοράζουν αυτά και δεν τα θέλουν οι Πολωνέζες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Π.χ. στο Πόζναν πόσο πάει το νοίκι?Δεν είναι 300 ευρώ?Και πόσες γκόμενες είναι κολλημένες σε ασήμαντες πόλεις γιατί απλώς δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο για να βρουν σοβαρή δουλειά σε μεγάλη πόλη?Απειρες.

Oταν λες επαρχια νομιζα εννοεις κατι κολοχωρια σα το κιελτσε, το ταρνουφ κλπ :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Oταν λες επαρχια νομιζα εννοεις κατι κολοχωρια σα το κιελτσε, το ταρνουφ κλπ :grin:

Αυτές είναι νεκρές πόλεις.Εγώ λέω στις γκόμενες οτι θαυμάζω το Κίελτσε γιατί είναι πατρίδα του Λιρόυ και το θεωρούν κακή διαφήμιση.Κίελτσε άντε να πληρώνουν 150 ευρώ ενοίκιο.Αλλά τι δουλειά μπορεί να βρει κανείς στο Κίελτσε?Δε μιλάμε για δουλειές του τύπου κομμώτρια ή πωλήτρια σούπερ μάρκετ στο χωριό εκεί είναι σχεδόν απελπισμένες.Μιλάμε για 250 ευρώ το μήνα και αν.Και παρέα με τα γελάδια,τις κότες κτλ.Αυτές είναι οι γκόμενες που τα φτιάχνουν με τους πάκηδες όταν τύχει και αναβαθμιστούν στην Αγγλία σε καμαριέρες ξενοδοχείων ή πωλήτριες κεμπάμπ.

Αλλά σου λέω κάνε το πείραμα.Φόρα μια κουστουμιά γέμισε το πορτοφόλι σου με ζλότυ και σκάσε μύτη στο Coco.Μετά ρώτα την πρώτη γκόμενα αν γουστάρει διακοπές στην Ελλάδα ή zakupy.Θα σου ανοίξουν τα μάτια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτές είναι νεκρές πόλεις.Εγώ λέω στις γκόμενες οτι θαυμάζω το Κίελτσε γιατί είναι πατρίδα του Λιρόυ και το θεωρούν κακή διαφήμιση.Κίελτσε άντε να πληρώνουν 150 ευρώ ενοίκιο.Αλλά τι δουλειά μπορεί να βρει κανείς στο Κίελτσε?Δε μιλάμε για δουλειές του τύπου κομμώτρια ή πωλήτρια σούπερ μάρκετ στο χωριό εκεί είναι σχεδόν απελπισμένες.Μιλάμε για 250 ευρώ το μήνα και αν.Και παρέα με τα γελάδια,τις κότες κτλ.Αυτές είναι οι γκόμενες που τα φτιάχνουν με τους πάκηδες όταν τύχει και αναβαθμιστούν στην Αγγλία σε καμαριέρες ξενοδοχείων ή πωλήτριες κεμπάμπ.

Αλλά σου λέω κάνε το πείραμα.Φόρα μια κουστουμιά γέμισε το πορτοφόλι σου με ζλότυ και σκάσε μύτη στο Coco.Μετά ρώτα την πρώτη γκόμενα αν γουστάρει διακοπές στην Ελλάδα ή zakupy.Θα σου ανοίξουν τα μάτια.

Ναι πήγαινε στην Κρακοβια με γεμάτο πορτοφόλι και κοστούμι μπες στο club και πες τους θα σας προσφέρω διακοπές Ελλάδα...Αν καταφέρεις έστω και μία έτσι σας πληρώνω εγώ τις διακοπές Ελλάδα..

Εγώ ένα χρόνο σε γκόμενες που ξέρω εδώ και έχω κάνει και κάτι μαζί τους (όχι άγνωστες) προσφέρω διακοπές Ελλάδα και δεν έχει δεχτεί να έρθει καμία μέχρι τώρα μαζί μου..

έχεις καταφέρει ποτέ έστω και μία έτσι?
Παλία πριν μερικά χρόνια, είχα καταφέρει δύο αλλά θεωρητικά είχαμε δεσμό και δεν πλήρωσα εγώ απλά ήρθαν να με δουν και περιμέναν να με τραβήκουν πίσω Poland με γάμο..

Η μέση Πολωνέζα λόγο ότι εδώ δεν έχει θάλλασα έχει ταξιδέψει ήδη στις μισές χώρες της ευρώπης ενώ η μέση Ελληνίδα δεν έχει βγεί ποτέ εξωτερικό..Νομίζεςι περιμένουν τον Ελληνα να τους προσφέρει τις ασσύληπτες διακοπές στην Ελλάδα..

Αυτά που γράφονται εδω μέσα είναι εκτός πραγματικότητας...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι πήγαινε στην Κρακοβια με γεμάτο πορτοφόλι και κοστούμι μπες στο club και πες τους θα σας προσφέρω διακοπές Ελλάδα...Αν καταφέρεις έστω και μία έτσι σας πληρώνω εγώ τις διακοπές Ελλάδα..

Εγώ ένα χρόνο σε γκόμενες που ξέρω εδώ και έχω κάνει και κάτι μαζί τους (όχι άγνωστες) προσφέρω διακοπές Ελλάδα και δεν έχει δεχτεί να έρθει καμία μέχρι τώρα μαζί μου..

Παλία πριν μερικά χρόνια, είχα καταφέρει δύο αλλά θεωρητικά είχαμε δεσμό και δεν πλήρωσα εγώ απλά ήρθαν να με δουν και περιμέναν να με τραβήκουν πίσω Poland με γάμο..

Η μέση Πολωνέζα λόγο ότι εδώ δεν έχει θάλλασα έχει ταξιδέψει ήδη στις μισές χώρες της ευρώπης ενώ η μέση Ελληνίδα δεν έχει βγεί ποτέ εξωτερικό..Νομίζεςι περιμένουν τον Ελληνα να τους προσφέρει τις ασσύληπτες διακοπές στην Ελλάδα..

....Χτες το βράδι αραλίκι παραλία και μπάνιο γυμνοί με κάτι Ρωσίδες που δεν μας μας άρεσαν όμως...
Το ενδιαφέρον όμως ήταν από μερικές ξαπλώστρες πιο κάτω που δυο τυπάκια που μίλαγαν Αγγλικά με Ελληνικό τρόπο, με άλλα δυο γκομενάκια που προσπαθούσαν να τις ρίξουν ! Οι γκόμενες μιλούσαν πιο πολύ μεταξί τους και ακουγόταν συνέχεια η γνωστή λέξη "κ..ρβα" ! Τα λυπήθηκα τα παιδάκια γιατί τα κάναν όλα σωστά και ΄φαίνονταν σαν ερωτικοί ...επαίτες....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

I AGREE

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
....Χτες το βράδι αραλίκι παραλία και μπάνιο γυμνοί με κάτι Ρωσίδες που δεν μας μας άρεσαν όμως...
Το ενδιαφέρον όμως ήταν από μερικές ξαπλώστρες πιο κάτω που δυο τυπάκια που μίλαγαν Αγγλικά με Ελληνικό τρόπο, με άλλα δυο γκομενάκια που προσπαθούσαν να τις ρίξουν ! Οι γκόμενες μιλούσαν πιο πολύ μεταξί τους και ακουγόταν συνέχεια η γνωστή λέξη "κ..ρβα" ! Τα λυπήθηκα τα παιδάκια γιατί τα κάναν όλα σωστά και ΄φαίνονταν σαν ερωτικοί ...επαίτες....

Αυτο με την Ρόδο είναι απίστευτο...Ειλικρινά απο τις 100 γκόμενες που ξέρω Βαρσοβία οι μίσες και πλεόν ή πήγαν φέτος Ρόδο ή θα πάνε μέσα στον Αύγουστο..Η πρώτη λέξη που σου λένε μόλις τις γνωρίζεις είναι ήμουν Ρόδο!!!!

Πραγματικά οι νησίωτες είστε πολύ τυχεροί..Σας εγγυώμαι πως οι Πολωνέζες με το που βγούν απο την μαυρίλα της καθημερινότητας και τα παράπονα γαμιούνται..!!! Hot weather=Hot situations όπως μου έλεγε μια την προηγούμενη εβδομάδα...Εδώ στην Βαρσοβία μόνιμα μουτρωμένες και μιλάνε για το επόμενο ταξίδι τους..

Υπολογίζω πως κάνουν τουλάχιστον minimum 5 ταξίδια το χρόνο στα μέρη με ήλιο..Μπορεί και παραπάνω..Οπότε 5 πούτσες minimun τρώνε απο εκεί...
Δεν μπορούμε να μπούμε στην φιλοσοφία τους εμέις οι Έλληνες γιατί έχουμε τον ήλιο και την Θάλασσα στα πόδια μας..

Μετά απο αυτό το καλοκαίρι Poland κατάλαβα...Σχεδόν μόνιμα βροχή!!  Οπότε το μυαλό τους έίναι στο να σχεδιάσουν τις επόμενες διακοπές..Όπως έκνα και εγω παλία αλλά για άλλους λόγους, love-τουρισμό..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτο με την Ρόδο είναι απίστευτο...Ειλικρινά απο τις 100 γκόμενες που ξέρω Βαρσοβία οι μίσες και πλεόν ή πήγαν φέτος Ρόδο ή θα πάνε μέσα στον Αύγουστο..Η πρώτη λέξη που σου λένε μόλις τις γνωρίζεις είναι ήμουν Ρόδο!!!!

Πραγματικά οι νησίωτες είστε πολύ τυχεροί..Σας εγγυώμαι πως οι Πολωνέζες με το που βγούν απο την μαυρίλα της καθημερινότητας και τα παράπονα γαμιούνται..!!! Hot weather=Hot situations όπως μου έλεγε μια την προηγούμενη εβδομάδα...Εδώ στην Βαρσοβία μόνιμα μουτρωμένες και μιλάνε για το επόμενο ταξίδι τους..

Υπολογίζω πως κάνουν τουλάχιστον minimum 5 ταξίδια το χρόνο στα μέρη με ήλιο..Μπορεί και παραπάνω..Οπότε 5 πούτσες minimun τρώνε απο εκεί...
Δεν μπορούμε να μπούμε στην φιλοσοφία τους εμέις οι Έλληνες γιατί έχουμε τον ήλιο και την Θάλασσα στα πόδια μας..

Μετά απο αυτό το καλοκαίρι Poland κατάλαβα...Σχεδόν μόνιμα βροχή!!  Οπότε το μυαλό τους έίναι στο να σχεδιάσουν τις επόμενες διακοπές..Όπως έκνα και εγω παλία αλλά για άλλους λόγους, love-τουρισμό..
Μα τόσο αντίθετα όλα? Ούτε καν στη μέση η αλήθεια... Οι Πολωνέζες είναι οι γκόμενες που δεν τον τρώνε στις διακοπές! Δεν εμπιστεύονται κανέναν και είναι τελείως κλειστές! Μόνο αν έρθουν για δουλειά αλλάζει το πράγμα!
Αφου τον τρώνε τόσο ευκολα στη χώρα τους δεν χρειάζεται να χάσει κάποιος το βράδι του να ασχοληθεί με Πολωνέζα εδώ...όταν παραπέρα έχει Ρωσίδες που έρχονται διακοπές με σκοπό να  :knockinb:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μα τόσο αντίθετα όλα? Ούτε καν στη μέση η αλήθεια... Οι Πολωνέζες είναι οι γκόμενες που δεν τον τρώνε στις διακοπές! Δεν εμπιστεύονται κανέναν και είναι τελείως κλειστές! Μόνο αν έρθουν για δουλειά αλλάζει το πράγμα!
Αφου τον τρώνε τόσο ευκολα στη χώρα τους δεν χρειάζεται να χάσει κάποιος το βράδι του να ασχοληθεί με Πολωνέζα εδώ...όταν παραπέρα έχει Ρωσίδες που έρχονται διακοπές με σκοπό να  :knockinb:

Οι τελευτάιες 10 γκόμενες που είχα Poland, ο πρώην τους ήταν απο Ιταλια,Πορτογαλία,Ισπανία ή Τουρκία και τον γνωρίσανε σε διακοπές..Όλες χωρίς καμία εξαίρεση απολύτως.

Μια που έχω βρεί τώρα σπίτι μου κοιμήθηκε προχτες το βράδυ ηλικίας 25 χρονών, ο πρώτος της ήταν Τούρκος όταν αυτή ήταν 23..Τον γνώρισε σε διακοπές Τουρκία την ξεπαρθένιασε και πήγαινε ένα χρόνο εκεί 3 φορές μέχρι που έφαγε την φόλα κατάλαβε και έκλαιγε..

Μία άλλη βγήκαμε 5 φορές και δεν μου καθόταν με τίποτα..Την πήδηξε μου εκμυστηρέυτκε Αλβανός σε ενοικιαζόμενα μηχανάκια Λαγανά. Αλλά εκέι είναι διακοπές εδώ μου λεει είναι αλλιώς..

Φίλη η Ania που την έχω πηδήξει αλλά το έχουμε γυρίσει στο φιλικό τώρα, μου στέλνει αυτήν την εβδομάδα photos με το καινούριο της αγόρι που γνώρισε στην Ισπανία που κάνει διακοπές..Ο πρώην της πέρσι το καλοκαίρι ήταν Τούρκος που γνώρισε σε διακοπες εκέι και το απίστευτο της ιστορίας ήταν απο αυτούς που καλούν με το μουσικό όργανο ότι αρχίζει η προσευχή για τους Μουσουλμάνους!!!

Η sophia ετών τώρα 23 που την πήδηξα, είναι έγκυος απο το καινούριο της αγόρι που γνώρισε Λευκάδα τον Μάιο που είχε πάει να δουλέψει σε ξενοδοχεία εκέι...Με διέγραψε και απο το facebook η καριόλα μόλις γκαστρώθηκε αλλά βλέπω τις photos αγκαλία με τον Έλληνα και την κοιλιά τούρλα..

Η Gosia βγάιναμε εδώ 3 φορές ήταν έτοιμη να μου κάτσει...Πήγε μια εβδομάδα στην γαμημένη την Ιταλία και μόλις γύρισε μου είπε πως είναι ερωτευμένη με ένα Ιταλό που γνώρισε εκεί και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να βγαίνουμε..

Η Kasia όχι απλά γνώρισε Τούρκο π΄ρσι το καλοκαίρι,αλλά αυτή το παραγάμησε..Άρχισε να μου λέει και γιαν μουσουλμανική θρησκέια...Τελικά αυτή είναι η μόνη που είναι θεωρητικά ακόμα με τον Τούρκο..

Αν συνεχίσω να γράφω θα γεμίσω όλο το forums με τις ιστορίες..Είναι ατελείωτες...Περίπου το 70% που έχω γνωρίσει..

Οι Πολωνέζες πάνε Νότια Ευρώπη,Αίγυπτο,Τουρκία κ.λ.π να γαμηθούν τέλος..Αν όχι να γαμηθούν σίγουρα ξεκινάνε σχέσεις..

Προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι αυτο που ζόυνε έιναι απλά η χαρά των διακοπών δεν είναι έρωταςς που νομίζουν...Αλλά μπορείς να συννενοηθείς με καμμένη Πολωνέζα?!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
4 στις 10 δηλαδή πήγαν με Τούρκους?Τι να πει κανείς για τα γούστα των Πολωνέζων?Αλλά Ελλάδα αυτές που έρχονταν στα νησιά για διακοπές δεν έβλεπα να είναι με Ελληνες.Με εξαιρέσεις βέβαια.
Εντωμεταξύ πάντα επιλέγουν ελεεινούς γκόμενους χάλια τελείως εμφανισιακά.Μάλλον συχνάζεις σε μέρη που πάνε Πολωνέζες που ενδιαφέρονται για ξένους γιατί τα ποσοστά με πρώην ξένους κανονικά δεν είναι τόσο υψηλά.
Και μετά λες δύσκολες τις Πολωνέζες όταν πηδιούνται έτσι εύκολα στις διακοπές με τον καθένα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εννοείται οτι έχω φέρει αρκετές Πολωνέζες Ελλάδα.Και παντρεμένες κτλ.Εντάξει συνήθως δεν κάθονται μόνο επειδή θα πληρώσεις το ταξίδι για Ελλάδα.Θέλουν και κάποια δώρα.Αλλες ζητάνε σπονσοράρισμα κανονικό.Είχα μία που έτρωγε 200 ευρώ το μήνα.Την έφερνα Ελλάδα κατά βούληση.Μετά βρήκε δουλειά στην Ολλανδία χωρίς να μιλάει τη γλώσσα και τα έφτιαξε με ένα χασικλή Ολλανδό.
Κάποια στιγμή μου έστειλε από την Ολλανδία τη φίλη της να τη γαμήσω.Η φίλη της δε ζήτησε λεφτά και η γκόμενα τα πήρε στο κρανίο που δεν της έδωσα.Της λέω δε μου ζήτησε μου λέει έπρεπε να καταλάβεις οτι ήθελε απλά ήταν ντροπαλή για να ζητήσει.
Στην Ελλάδα όλοι είχαν πάθει πλάκα όταν με έβλεπαν να κυκλοφορώ μουνάρα 186 ξανθιά.Ετσι ήταν η Πολωνέζα.
Βέβαια και οι Τσέχες που είχα φέρει διακοπές(πάνω από 10) ήταν όλες άλογα.Πάνω από 185.Αλλά οι Τσέχες στα αρχίδια τους.Τουλάχιστον δε ζητάνε δώρα και μόνιμο σπονσοράρισμα αρκεί να πληρώνεις τις διακοπές.Οι Πολωνέζες κολλάνε σα βδέλλες και αρχίζουν να έχουν απαιτήσεις.(θέλω να μένουμε μαζί κτλ).

Το Σεβαλιέ τον είδα.Εχει πολύ απότομο στυλ.Αν φτιάξει λίγο το στυλ και μιλάει μαλακά στις γκόμενες δε θα έχει πρόβλημα.Ειδικά αν γεμίσει το πορτοφόλι με ζλότυ και σκάσει κυριλέ ντυμένος στο Coco νομίζω δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Αν ερχόταν μαζί μου Κατοβίτσε θα του είχε φύγει το κλαπέτο από τα πουτανάκια δε θα πίστευε στα μάτια του πώς έρχονταν τα εικοσάχρονα να ζητούν κέρασμα στην ψύχρα.Αλλά μάλλον θα αηδίαζε δε θα ήθελε να το δει.
Αν γενικά μια Πολωνέζα κολλάει και κάπως δεν εμπιστεύεται η μαγική κίνηση είναι να βγάζεις το πορτοφόλι και να δείχνεις τα χαρτονομίσματα.Μετά καλμάρουν όλες.
Μια άλλη που σπονσοράρω Ελλάδα μου έχει φέρει 5 φίλες της και συγγενείς της να γαμήσω και μερικές είναι παντρεμένες.Γενικά δεν κολλάνε σε τίποτα.Απαξ και βγει η βρώμα οτι τα σκας τις παίρνεις σουβλάκι γιατί η μία φέρνει την άλλη.Το ίδιο και Ουκρανέζες βέβαια εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου φέρει τη φίλη της να τη γαμήσεις όλες οι σχέσεις είναι τριολέ.Δηλαδή η Ουκρανέζα και να μη θες θα σου γνωρίσει τη φίλη της να τη γαμήσεις γιατί το θέλει η φίλη.Μια με ρώτησε καλά ανώμαλος είναι ο φίλος σου και θέλει μόνο μια γκόμενα?Θεωρούν αυτοννόητο οτι θες και έχεις πολλές οπότε σουλένε καλύτερα να στα τρώει η φίλη μου παρά καμιά άγνωστη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφου τον τρώνε τόσο ευκολα στη χώρα τους δεν χρειάζεται να χάσει κάποιος το βράδι του να ασχοληθεί με Πολωνέζα εδώ...όταν παραπέρα έχει Ρωσίδες που έρχονται διακοπές με σκοπό να  :knockinb:

Και ναι και όχι.Εχω πασάρει αρκετές Πολωνέζες που γνώρισα σε διακοπές σε άλλους για να ξεμοναχιάσω τις φίλες τους και γαμήθηκαν όλες.Θα έλεγα οτι οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότεροι στόχοι στις διακοπές μετά τις Ουκρανές(που είναι ελάχιστες).Για αυτές που δουλεύουν Ελλάδα δεν το συζητάω πηδιούνται όλες με ντόπιους ή με ξένους στα τουριστικά επαγγέλματα.Γενικά μακράν οι ευκολότερες γκόμενες θυμάμαι τις ψάχναμε με το κυάλι Παραλία ενώ όταν άκουγες Srbija έκοβες λάσπη.
Γενικά οι Πολωνέζες είναι το fast food στις γκόμενες ακόμα και κουτσοί στραβοί ανάπηροι τετράποδοι άφραγκοι ελεεινοί ή Παναθηναικάκηδες όλοι μπορούν να γαμήσουν μια Πολωνέζα ό,τι κουσούρι και να έχουν χοντροί,παππούδες,φαλακροί,μαυριδεροί είναι απλά οι ευκολότερες.Δεν υπάρχει αυτό είναι charity workers κάνουν φιλανθρωπία.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
4 στις 10 δηλαδή πήγαν με Τούρκους?Τι να πει κανείς για τα γούστα των Πολωνέζων?Αλλά Ελλάδα αυτές που έρχονταν στα νησιά για διακοπές δεν έβλεπα να είναι με Ελληνες.Με εξαιρέσεις βέβαια.
Εντωμεταξύ πάντα επιλέγουν ελεεινούς γκόμενους χάλια τελείως εμφανισιακά.Μάλλον συχνάζεις σε μέρη που πάνε Πολωνέζες που ενδιαφέρονται για ξένους γιατί τα ποσοστά με πρώην ξένους κανονικά δεν είναι τόσο υψηλά.
Και μετά λες δύσκολες τις Πολωνέζες όταν πηδιούνται έτσι εύκολα στις διακοπές με τον καθένα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kman θα γουσταρα να ρχομουν κατοβιτσε, αλλα γ ια την παρεα περισσοτερο και να καναμε χαβαλε. Οι γκομενες και ολα αυτα εδω με εχουν κουρασει , τα ιδια και τα ιδια. Βασικα αρχιζεις και καις αν μεινεις ενα διαστημα και πανω εδω και σε πιανει μια ασφυξια. Δεν εχεις ορεξη ουτε για γκομενες ουτε για τιποτα και το μονο που θες ειναι να φυγεις. Εδω το χουν οι ντοπιοι, αυτο δε θα το χουν οι ξενοι? Ειναι μια φαση σα στρατος, κοιτας να περασεις οσο πιο λουφα και πριμα οσο εισαι- γιατι πρεπει να εισαι- και μετα γεια σας. Επ ουδενι ηρθα για τις γκομενες, η δουλεια ετυχε και ηταν εδω. Ποτε ετοιμαζεσαι για επομενο ταξιδι? Ελλαδα ποτε λες να κατεβεις?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ειδα λευκωσια προχτες 2 πακιστανους με 2 ομορφες πολωνεζες η λιθουανες και σας θυμηθηκα.σημερα ειδα αλλη φενοταν πολωνεζα με μαυρο ντυμενο σαν γυφτο οπως και μια μικρη κυπρια οραιο κορμι,φατσα μετρια με μαυρο αλλα ομορφοπαιδο καλοντημενο σπορ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κμαν αν θες να σου στειλω το σκαυπ μου να μιλησουμε οπωτε θες να ερθεις οδυσσο.κιεβο δεν εχω χρονο να κατεβω και θα εχω μπελαδες αν μαθουν οτι ειμαι εκει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman θα γουσταρα να ρχομουν κατοβιτσε, αλλα γ ια την παρεα περισσοτερο και να καναμε χαβαλε. Οι γκομενες και ολα αυτα εδω με εχουν κουρασει , τα ιδια και τα ιδια. Βασικα αρχιζεις και καις αν μεινεις ενα διαστημα και πανω εδω και σε πιανει μια ασφυξια. Δεν εχεις ορεξη ουτε για γκομενες ουτε για τιποτα και το μονο που θες ειναι να φυγεις. Εδω το χουν οι ντοπιοι, αυτο δε θα το χουν οι ξενοι? Ειναι μια φαση σα στρατος, κοιτας να περασεις οσο πιο λουφα και πριμα οσο εισαι- γιατι πρεπει να εισαι- και μετα γεια σας. Επ ουδενι ηρθα για τις γκομενες, η δουλεια ετυχε και ηταν εδω. Ποτε ετοιμαζεσαι για επομενο ταξιδι? Ελλαδα ποτε λες να κατεβεις?

Ρε συ δεν κάνεις για Κατοβίτσε.Εγώ ξόδεψα εκεί 100 ευρώ σε 3 ώρες για πλάκα απλά κεράσματα μόνο.Πρέπει να μην τα σκέφτεσαι.Γιατί η μία βλέπει που κερνάς την άλλη και έρχεται και αυτή.Εντάξει το 80% εκμεταλλεύονται αλλά το 20% ενδιαφέρονται και για συνέχεια πούτσο με zakupy.Αμα πας να το παίξεις ξύπνιος εσύ δεν κάνεις πας να εκμεταλευτείς κτλ μετά ψαρώνουν και δεν έρχονται και οι άλλες που ενδιαφέρονται.Πρέπει να δείξεις οτι είσαι χουβαρντάς οτι δε σε νοιάζει να ξοδέψεις για το μουνί.
Σου λέω Κατοβίτσε είναι γνήσια φάση original πραγματικά γιατί οι Πολωνέζες σου έρχονται όπως πραγματικά είναι.Ούτε ξένοι ούτε τίποτα.Δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό.
Μάλλον θα ξανάρθω Κατοβίτσε τον Αύγουστο.Ελλάδα μάλλον θα κατέβω Σεπτέμβριο με ένα εφτάρι που γνώρισα Κρακωβ.Υπάρχουν βέβαια και άλλες προσφορές.
Κατοβίτσε να φανταστείς απλά καθόμουνα στο μπαρ και έρχονταν διαδοχικά τα πιπίνια να μου ζητήσουν κέρασμα.Οταν τους έλεγα για zakupy και τις χούφτωνα μου έδιναν αμέσως κινητό.Γενικά στα αρχίδια τους.Εντελώς χύμα.Οσο κέρναγες ήσουνα βασιλιάς όλο μαζί σου ήτανε.Ούτε ξένοι ούτε πουστιές ούτε τίποτα.Σαν τον παλιό καλό καιρό.Πιστεύω οι ξένοι τη χάλασαν την Πολωνία κάπως παλιά ήταν πολύ καλά.Οι ξένοι μπερδεύουν τα πράγματα με τις μαλακίες τους.Οι Πολωνοί ήταν πολύ απλοί.Μόλις μάζευαν λίγο παραδάκι μοίραζαν πουτσάκο και οι γκόμενες γουστάρανε.Αυτό είναι που χάθηκε.Η παλιά καλή Πολωνία.

Επισκέπτης
Το επομενο θέμα που θα ανοίξω θα λεγετε : Συνάντηση μελών sexοκατάσταση Πολωνίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom