Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι Δυτικές είναι πολύ πιο δύσκολες από τις Ανατολικές.Πόσες γάμησες στο Βέλγιο και πόσες στην Πολωνία?Υπάρχει καμία σύγκριση?Γενικά το επίπεδο των αντρών στην Πολωνία είναι τόσο χαμηλό που και οι Δυτικές απελπίζονται.Το ίδιο και Ρωσία μετά από λίγο καμία Δυτική δε θέλει πια να μείνει εκεί.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι ανατολικες οπως ρωσιδες,ουκρανιδες ακομα και οι πιο ασχημες εχουν καπειον να τις γαμα.αν σου πω οτι πιστευω το αντιθετο,οτι αυστρια,ολλανδια,ελβετια,βελγιο μ πορεις πιο ευκολα να κανεις γνωριμιες με νορμαλ κοπελες.σκανδιναβια με τιποτα.πηγα πρωτη φορα χτες θαλασσα με ενα κινεζακι που εφαγα μετα στο ξενοδοχειο.την δευτερη μερα μου καθησε αλλα θελει αγαπες και σημερα εγινα καπνος χαχαχαχ.χαλασα 10 ευρω χτες μακτοναλς,30 ξενοδοχειο και 20 βενζινα τα εξοδα μου 2 μερες.της πηρα χτες μια τυροπιτα απο τον φουρνο στο δρομο για θαλασσα χαχαχαχ.γνωρισα 2 ρωσιδες που καθονταν  διπλα απο εκατερινιμπουρκ,τους αρεσε ο φιλος μου που ειναι στην ηλικια τους.ειπα οτι μενω οδυσσο και πηραν την φιλη τους να ερθει να γνωριστουμε,απο οδυσσο ηταν χαχααχχ.δουλευει σε τραπεζα ειπε,ψαχνει αντρα λεω καταλαβα τραπεζα-χρημα θα θελει.δεν μου αρεσε γιατι εχω αδυναμια στις πολυ αδυνατες,εφυγε το πρωι για οδυσσο αλλα με τρελενει μυνηματα βαιπερ-κοντακτε και τα εκλισα.η κινεζα ζηλεψε για αυτο μετα εκατσε ενω οι μικρουλες κυπριες με εβλεπαν συνεχεια απο την ωρα που με ακουσαν να μιλω ρωσικα με τις 3 και να μου ζητανε βαιπερ χααχχαχαχ.την μερα μονο θαλασα μπορεις να παιξεις,βεβαια οχι ολοι αλλα για μενα ειναι παιχνιδι.οδυσσο καμια δεν καμακωνεται στην πλαζ,ολες σπονσαρονται αντιθετα με εδω που δεν ξερω γιατι επιδιωκουν οι ιδιες επικοινωνια,εκει στο μουνη τους σε γραφουν.νωυχτα ολες ολλ ινκλουσιβ δεν βλεπεις ρωσο.γριπωθηκα χτες αλλα την αλλη βδομαδα θα παω  θαλασσα παλι πριν την αγια ναπα,εκει εχει νορμαλ ρωσιδες νεαρες η μαμαδες μονες.αγια ναπα μονο βιζιτες βραδι η δουλευουν για μαγαζια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Δυτικές είναι πολύ πιο δύσκολες από τις Ανατολικές.Πόσες γάμησες στο Βέλγιο και πόσες στην Πολωνία?Υπάρχει καμία σύγκριση?Γενικά το επίπεδο των αντρών στην Πολωνία είναι τόσο χαμηλό που και οι Δυτικές απελπίζονται.Το ίδιο και Ρωσία μετά από λίγο καμία Δυτική δε θέλει πια να μείνει εκεί.

Παπάρια δύσκολες είναι.Τουλάχιστον για μένα 3 φορές πιο εύκολες απο μια Πολωνέζα να σου κάτσουν άμεσα για one night stand..Για one night stand μιλαώ..Πολωνέζες θέλουν ραντεβού και να πείς το ποίημα για να πηδήξεις..

Καλλιεργείς 2 τεράστιους μύθους και τα παιδιά νομίζουν πως είναι αλήθεια..

Έλα ενα ΣΚ Βαρσοβία και βγες στα 3-4 καλά clubκια που έχει εδώ..Ακόμα και στο αντροκρατούμενο Enklawa να πάς ο μέσος όρων των αντρών είναι ασσύληπτα σε ανώτερο επίπεδο απο τον Έλλληνα..Όλοι καλοντυμένοι,λεπτοί ψηλοί και γυμνασμένοι.Ακόμα και οι αράπηδες με κοστούμια σκάνε...Θυμάσε το video που πόσταρα με τον αράπη παλία..Το επίπεδο είναι χαμηλό στην επαρχία..Στην επαρχία δεν υπάρχουν όμως δυτικές γκόμενες..Εδώ Warsaw ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλός σε βαθμό που σε κάνει να αγχώνεσε και να μην περνάς καλά..Η χαρά των Δυτικών γκομενών είναι η πρωτεύουσα..Γαμιούνται με όλες τις φυλές,γάλλους,Άγγλους,ολλανδούς,τούρκους,Πολωνούς κ.λ.π..Και αυτοί δεν είναι erasmus φοιτητές αλλά επαγγελματίες με καλή δουλεία εδώ και όλα στην εντέλεια...Οπότε ο μύθος πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός είναι εντελώς λάθος..

Το πρόβλημα στις Δυτικές χώρες που δεν γαμάς εύκολα (όπως στο Βέλγιο) δεν είναι ότι δεν το δίνουν οι γκόμενες, είναι ότι η ζωή δεν περιλαμβάνει διασκέδαση σε clubs και πολύ ποτό...Αυτό είναι το πλεονέκτημα εδώ...Ο κόσμος βγαίνει δεν είναι όπως Βέλγιο ή Σουηδία...Αυτό δεν έχει καμιά σχέση όμως με το αν γαμιούνται εύκολα ή όχι οι γκόμενες...Τα βλέπεις όλα απο λάθος οπτική γωνία για αυτό κολλάς μόνο στις Πολωνέζες..Άνοιηε λίγο το μυαλό σαου και παίξε και με άλλες φυλές μην τις φοβάσαι δεν δαγκώνουν επειδή είναι Δυτικές..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παπάρια δύσκολες είναι.Τουλάχιστον για μένα 3 φορές πιο εύκολες απο μια Πολωνέζα να σου κάτσουν άμεσα για one night stand..Για one night stand μιλαώ..Πολωνέζες θέλουν ραντεβού και να πείς το ποίημα για να πηδήξεις..

Καλλιεργείς 2 τεράστιους μύθους και τα παιδιά νομίζουν πως είναι αλήθεια..

Έλα ενα ΣΚ Βαρσοβία και βγες στα 3-4 καλά clubκια που έχει εδώ..Ακόμα και στο αντροκρατούμενο Enklawa να πάς ο μέσος όρων των αντρών είναι ασσύληπτα σε ανώτερο επίπεδο απο τον Έλλληνα..Όλοι καλοντυμένοι,λεπτοί ψηλοί και γυμνασμένοι.Ακόμα και οι αράπηδες με κοστούμια σκάνε...Θυμάσε το video που πόσταρα με τον αράπη παλία..Το επίπεδο είναι χαμηλό στην επαρχία..Στην επαρχία δεν υπάρχουν όμως δυτικές γκόμενες..Εδώ Warsaw ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλός σε βαθμό που σε κάνει να αγχώνεσε και να μην περνάς καλά..Η χαρά των Δυτικών γκομενών είναι η πρωτεύουσα..Γαμιούνται με όλες τις φυλές,γάλλους,Άγγλους,ολλανδούς,τούρκους,Πολωνούς κ.λ.π..Και αυτοί δεν είναι erasmus φοιτητές αλλά επαγγελματίες με καλή δουλεία εδώ και όλα στην εντέλεια...Οπότε ο μύθος πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός είναι εντελώς λάθος..

Το πρόβλημα στις Δυτικές χώρες που δεν γαμάς εύκολα (όπως στο Βέλγιο) δεν είναι ότι δεν το δίνουν οι γκόμενες, είναι ότι η ζωή δεν περιλαμβάνει διασκέδαση σε clubs και πολύ ποτό...Αυτό είναι το πλεονέκτημα εδώ...Ο κόσμος βγαίνει δεν είναι όπως Βέλγιο ή Σουηδία...Αυτό δεν έχει καμιά σχέση όμως με το αν γαμιούνται εύκολα ή όχι οι γκόμενες...Τα βλέπεις όλα απο λάθος οπτική γωνία για αυτό κολλάς μόνο στις Πολωνέζες..Άνοιηε λίγο το μυαλό σαου και παίξε και με άλλες φυλές μην τις φοβάσαι δεν δαγκώνουν επειδή είναι Δυτικές..

Γιατί στη Σουηδία δε βγαίνουν?Εχεις πάει Μάλμοε,Λουντ?Και Τσεχία που είναι ψόφια τα πράγματα με τα κλαμπ οι γκόμενες γαμιούνται χαλαρά.Δεν ισχύουν αυτά που λες.Ο ανταγωνισμός με άντρες σε Γερμανία,Σουηδία δεν έχει καμία σχέση με Πολωνία.Οι Γερμανοί είναι πολύ πιο εμφανίσιμοι και καλοντυμένοι από τους Πολωνούς και βγάζουν 3 φορές περισσότερα.Εχουν 5 φορές καλύτερο αμάξι.
Π.χ. τι θα γαμήσει ένας Πολωνός Αγγλία και τι ένας Αγγλος Πολωνία?Εχει καμία σχέση?Οι Πολωνοί όταν βγαίνουν από τη χώρα τους δεν μπορούν να βρουν σχεδόν τίποτα ενώ οι Γερμανοειδείς γαμάνε και δέρνουνε.
Για πήγαινε στα κλαμπ της Φρανκφούρτης και του Βερολίνου να δεις τον ανταγωνισμό και μετά πες μου για Πολωνία.Το 80% από αυτούς που βλέπεις στα πολωνικά κλαμπ θα τρώγανε πόρτα στο Βερολίνο και στη Φρανκφούρτη.
Στην πολωνική επαρχία από αυτούς που βλέπεις στα κλαμπ ο μέσος άντρας βγάζει δε βγάζει 400 ευρώ το μήνα και η μέση γκόμενα δε βγάζει ούτε 300.Και εξαιρετικοί άντρες δεν υπάρχουν καθόλου με εξαίρεση το Pacha στο Πόζναν που όντως μαζεύει κάπως καλό επώνυμο κόσμο.Για μικρές πόλεις δεν το συζητάμε βλέπεις γκόμενες με μπούτια βυζιά έξω να παρακαλάνε να τις πλησιάσει κάποιος.Είχα πάει με μια γκόμενα σε κλαμπ μικρής πόλης και μόλις είδε την κατάσταση μου λέει πάμε αμέσως να φύγουμε δε με άφησε ούτε 10 λεπτά μέσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλά γενικά τα απομονώνεις ενώ όλα αυτά είναι ενιαία.Λες οι Ελληνίδες δεν είναι δύσκολες απλά δεν μπορείς να γνωρίσεις εκτός κύκλου.Οι δυτικές γαμιούνται απλώς δε βγαίνουν συχνά για να τις γνωρίσεις.Μα ο λόγος που οι Πολωνέζες βγαίνουν είναι ακριβώς για να γνωριστούν για αυτό όλα τα μαγαζιά είναι καμακομάγαζα.Σιγά μην υπάρξει στην Ελλάδα μαγαζί όπως το Czekolada ή το 22 στο Πόζναν ή το Senso στο Στετίν ή το Coco στο Κράκωβ.Ούτε του Αγίου Πούτσου.
Για μίλα σε Ελληνίδα στο δρόμο να εισπράξεις ξυνίλα ή σε Δυτική να σε βλέπει σαν υποψήφιο βιαστή.Και μετά μίλα σε Πολωνέζα που γουστάρει που της έδωσες σημασία.Είναι η μέρα με τη νύχτα.Μόνο η Ουκρανία και η Λευκορρωσία παίζουν στα ίσα την Πολωνία καθόλου τυχαίο που είναι γείτονες.Εχουν επιμειχθεί στο έπακρο.

Τα παλιά πολωνικά σύνορα.Οι καλύτερες περιοχές για καμάκι στην Ευρώπη.

image001.jpg

Οι Ελληνόπουτσοι δεν έχουν παρά να κάνουν το πείραμα.2 μέρες στο Βρότσλαβ,2 στο Κράκωβ,2 μέρες στο Λβωφ,2 στο Κίεβο.Ολες εντός και πλησίον των παλιών πολωνικών συνόρων.Ας πάνε και ας πουν τα αποτελέσματα αν υπάρχει διαφορά.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αλλά γενικά τα απομονώνεις ενώ όλα αυτά είναι ενιαία.Λες οι Ελληνίδες δεν είναι δύσκολες απλά δεν μπορείς να γνωρίσεις εκτός κύκλου.Οι δυτικές γαμιούνται απλώς δε βγαίνουν συχνά για να τις γνωρίσεις.Μα ο λόγος που οι Πολωνέζες βγαίνουν είναι ακριβώς για να γνωριστούν για αυτό όλα τα μαγαζιά είναι καμακομάγαζα.Σιγά μην υπάρξει στην Ελλάδα μαγαζί όπως το Czekolada ή το 22 στο Πόζναν ή το Senso στο Στετίν ή το Coco στο Κράκωβ.Ούτε του Αγίου Πούτσου.
Για μίλα σε Ελληνίδα στο δρόμο να εισπράξεις ξυνίλα ή σε Δυτική να σε βλέπει σαν υποψήφιο βιαστή.Και μετά μίλα σε Πολωνέζα που γουστάρει που της έδωσες σημασία.Είναι η μέρα με τη νύχτα.Μόνο η Ουκρανία και η Λευκορρωσία παίζουν στα ίσα την Πολωνία καθόλου τυχαίο που είναι γείτονες.Εχουν επιμειχθεί στο έπακρο.

Τα παλιά πολωνικά σύνορα.Οι καλύτερες περιοχές για καμάκι στην Ευρώπη.

image001.jpg

Οι Ελληνόπουτσοι δεν έχουν παρά να κάνουν το πείραμα.2 μέρες στο Βρότσλαβ,2 στο Κράκωβ,2 μέρες στο Λβωφ,2 στο Κίεβο.Ολες εντός και πλησίον των παλιών πολωνικών συνόρων.Ας πάνε και ας πουν τα αποτελέσματα αν υπάρχει διαφορά.

Εγώ θα πω απλώς ότι στο Lviv μπροστά στα μάτια μου όποιος με μια μέτρια εμφάνιση και καλούς τρόπους καμάκωνε έπαιρνε πανεύκολα τηλέφωνο. Δυστυχώς εγώ συνοδευόμουν τις 2 ημέρες εκεί. Επίσης στο Lviv υπάρχει τεράστιο ποσοστό αγγλόφωνων γυναικών σε σχέση με τα υπόλοιπα μέρη της Ουκρανίας που εγώ επισκέφθηκα. Επίσης έχει αρκετούς τουρίστες απο δυτική ευρώπη και κάποιοι από αυτούς είναι καμάκια, αλλά η ποσότητα γυναικών είναι τεράστια και υπάρχουν καλές πιθανότητες για όλους.. Στην Πολωνία σε εμπορικά κέντρα, πισίνες, κάστρα.. συγνώμη παιδιά αλλά δεν είδα ούτε παιχνίδι (παρά τις αντίθετες απόψεις εδώ μέσα) ούτε και υψηλή ποιότητα γυναικών σε σχέση με τα μέρη που εγώ ήμουν πριν (Sofia, Chisinau, Chernivcy, Lviv). Μιλάω για Lubin, Legnica και Wrotslav και όχι γιά νυχτερινή ζωή και barakia καθώς δεν κυκλοφόρησα ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Επαναλαμβάνω πως σας διαβάζω με προσοχή και σε καμιά περίπτωση δεν το παίζω ειδικός για την Πολωνία. Λέω όσα είδα σε 4εις ημέρες και σε συγκεκριμένες συνθήκες.. με γκόμενα όλη την ώρα και σε συγκεκριμένα μέρη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Αν λειπει κατι, που δεν εχει αναλυθει επαρκως σε αυτο το φορουμ, ειναι η κατασταση στην πολωνικη επαρχια.
Αρκετοι εχετε εμπειριες απο τις πολεις της Πολωνιας, και πανω κατω εχουμε μια εικονα.
Το εχω ξαναθεσει το θεμα περι πολωνικης επαρχιας, και δεν θα πω οτι μαλλον δεν εχουν βαση αυτα που λετε, πιο κλειστες κοινωνιες, λιγοτερες επιλογες, γενικα καρφωνεσαι ευκολα κλπ.
Αλλα, τελικα, μηπως ενα στοχευμενο καμακι εκει, ειναι προτιμοτερο?
Στοχευμενο τι εννοω; Να εχεις κλεισει ραντεβου απο πριν, μεσω νετ, τηλεφωνου κλπ. Μην πας εντελως χαμενος δηλαδη.
Και τι εννοω προτιμοτερο: οτι εχεις λιγοτερο ανταγωνισμο, οτι χτυπας ομορφοτερες γκομενες που στις πολεις δυσκολα θα σου καθονταν κλπ

Ζειτε και κινειστε στις πολεις της πολωνιας, αλλα ειναι σαν να ξερουμε την μιση αληθεια.
Και ειμαι σιγουρος, οτι η πολωνικη επαρχια, δεν θα εχει καμια μια καμια σχεση πχ με την ελληνικη επαρχια, οπου εκει, και μιλω για χωρια οχι για πολεις, παρακαλανε ακομη και τις αλβανιδες να κατεβουν απο αλβανια, για να εχουν καμια γυναικα στο χωριο!

Νομιζω οτι το 70% της Πολωνιας, γεωγραφικα-πληθυσμιακα, ειναι επαρχια, και ειναι για εμας 'αχαρτογραφητο', μονο με εικασιες προσεγγιζουμε, εμπειρία πραγματικα δεν νομιζω να εχει κανενας.
Ισως και να χανουμε το καλυτερο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ θα πω απλώς ότι στο Lviv μπροστά στα μάτια μου όποιος με μια μέτρια εμφάνιση και καλούς τρόπους καμάκωνε έπαιρνε πανεύκολα τηλέφωνο. Δυστυχώς εγώ συνοδευόμουν τις 2 ημέρες εκεί. Επίσης στο Lviv υπάρχει τεράστιο ποσοστό αγγλόφωνων γυναικών σε σχέση με τα υπόλοιπα μέρη της Ουκρανίας που εγώ επισκέφθηκα. Επίσης έχει αρκετούς τουρίστες απο δυτική ευρώπη και κάποιοι από αυτούς είναι καμάκια, αλλά η ποσότητα γυναικών είναι τεράστια και υπάρχουν καλές πιθανότητες για όλους.. Στην Πολωνία σε εμπορικά κέντρα, πισίνες, κάστρα.. συγνώμη παιδιά αλλά δεν είδα ούτε παιχνίδι (παρά τις αντίθετες απόψεις εδώ μέσα) ούτε και υψηλή ποιότητα γυναικών σε σχέση με τα μέρη που εγώ ήμουν πριν (Sofia, Chisinau, Chernivcy, Lviv). Μιλάω για Lubin, Legnica και Wrotslav και όχι γιά νυχτερινή ζωή και barakia καθώς δεν κυκλοφόρησα ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Επαναλαμβάνω πως σας διαβάζω με προσοχή και σε καμιά περίπτωση δεν το παίζω ειδικός για την Πολωνία. Λέω όσα είδα σε 4εις ημέρες και σε συγκεκριμένες συνθήκες.. με γκόμενα όλη την ώρα και σε συγκεκριμένα μέρη.

Συγκρίνεις Λβωφ που είοναι φοιτητούπολη 1 εκατομμυρίου κατοίκων με Legnica που δεν είναι φοιτητούπολη και έχει 80000 κατοίκους.Το Λβωφ πρέπει να το συγκρίνεις με Κράκωβ ή με Βρότσλαβ που είναι φοιτητουπόλεις με πάνω από μισό εκατομμύριο για να έχει νόημα.Για την ακρίβεια το Λβωφ είναι πολωνική πόλη και χτίστηκε σαν αδερφή πόλη του Κράκωβ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ολες μου δινουν τηλεφωνα αλλα παντα ειναι ενα απο τα κλειστα τους,εχουν απο 3-4 νουμερα.απαντανε καταλαθος,μετα ποτε.ολες βγαινουν κλαμπ μονες η με φιλες,τις κερνας,ανταλασεις τηλεφωνα και μετα πανε στον γκομενο.οι ποσες πριν κλισει το κλαμπ ετοιμαζομουν να παμε σπιτι και 4 το πρωι ηταν ο γκομενος με 3-4 αλλους να την περιμενουν και να ερχονται σε σενα με αγριες διαθεσεις.αυτα ειναι που επιμενω να λεω οτι δεν βγηκες ποτε να παιξεις αλλα μονο με βιζιτες απο το ιτερνετ μιλας.φανταζομαι εσενα που εισαι πολυ χαμογελαστος να βγαινεις απο το κλαμπ με την γκομενα και να σε πλισιαζουν 4 τυποι να σου πουνε ως εδω ηταν το καθηκον σου,τραβα σπιτι σου μην σε πλακωσουμε.εσυ να απαντας χαμογελαστος δεν καταλαμβαινω,το λιγοτερο να καταληξεις βαρια τραυματισμενος η αναπηρος οπως τον αμερικανο καθηγητη αγγλικων που πηγε απο οδυσσο στο κιεβο να βρει ντεβουσκες.ασε τις εξυπναδες στον διμητρακι και να λες γιαμενα για στραβους γιαλους που αρμενιζουν χαχαχαοταν θα φας τα χρονια,τα λεφτα και το ξυλο που φαγαμε εκει ελα να μας κοροιδεψεις.τις ιστοριες να τις λες στα παιδακια θεσαλονικη που πηγαν μεχρι τηι παιν χαλκιδικη.γνωρισα και χειροτερους απο σενα σε διαφορα ταξιδια,μου ειπανε τιπαιζει ουκρανια νομιζοντας δεν πηγα και μετα τους εκανα ρεζιλι,δεν μπορουσαν να μιλησουν χαχαχα.αφιερωσε μια μερα να βγεις βολτα μονος να μιλησεις στις κοπελες,απλα για να δεις αν εχω δικαιο η μπορει και σε σενα στραβα αρμενιζει ο γιαλος χαχαχαχ.θα δεις και μονος δεν υπαρχει θεραπεια η επιστημη να θεραπευση την νοοτροπια η να αλλαξει την σκεψη τους.οπως λεει ο δασκαλος ιωσηφ οτι δεν ξερουν δεν υπαρχει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κυπρο βλεπω πολωνους απο αλλο πλανητη απο αυτους που μιλα ο κμαν.πολωνους με χρημα,καλοντυμενους,ευγενικους και πολλους που τους κερνω ποτο να λενε δεν πινουν!αντιθετα γερμανοι και αυστριακοι δεν χαλανε σελινι κυπρο,τρωνε το σκατο τους παξιμαδι.πηγα και στις χωρες τους και ειδα.οταν λες για ουκρανια κμαν κανεις ολους να υποθετουν οτι οι μισθοι εκει ειναι ολοι 100-300 δολαρια ενω κιεβο και οδυσσο οπως και σε αλλες μεγαλες πολεις ζουνε πολυ καλυτερα απο τους ελληνες και ταξιδευουν.ουκρανος τωρα που ειναι φιλος γνωστης  μου επεστρεψε απο σαγκαι πριν 2 εβδομαδες και χτες εφυγε χονκ-κονγ,δεν ξερω με τι ασχολειτε απλο παραδειγμα.που βρισκουν το χρημα?σπονσαρεται και αυτος?κανε κοντακτε και μπες μεσα απο περιεργεια να δεις φοτο ποσο χαλια περνανε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οδυσσο που παω βολτα σε ενα παρκο απεναντι απο ενα ναο βλεπω εκατονταδες κοπελες που περνουν να μπαινουν μεσα με το σαλακι τους στο κεφαλι να προσκυνουν και να συνεχιζουν τον δρομο τους.η τρελη μου το ιδιο μου εκανε εντυπωση,σε ολες τις εκλησιες κανεις τον σταυρο της οπου περνα.ακομα και ρουμανα πριν χρονια που γνωρισα υταν υπερβολικα θρυσκα,εχει βαση οτι λεει ο μιστερ λαβ.δυτικες ειναι αθεες οι περισοτερες και δεν εχουν ταμπου ουτε  τους ανυσυχει το θεμα οικογενεια.γερμανια δεν κανουν πανω απο ενα παιδι,η θεια  μου που ειναι γερμανια θεωρουσε ποσο δυσκολο ειναι να μεγαλωνει ενα παιδι την στιγμη που η μητερα μου ειχε κυπρο 4 μικρα παιδια.δεν εχουν το αισθημα οικογενεια,ο θειος μου ειναι 4 μηνες κυπρο η γυναικα του κανει εκδρομες μονη γερμανια και με τα αδερφια της βρεθονται καθε 2-4 χρονια.

D

dude901123

Επισκέπτης
ολες μου δινουν τηλεφωνα αλλα παντα ειναι ενα απο τα κλειστα τους,εχουν απο 3-4 νουμερα.απαντανε καταλαθος,μετα ποτε.ολες βγαινουν κλαμπ μονες η με φιλες,τις κερνας,ανταλασεις τηλεφωνα και μετα πανε στον γκομενο.οι ποσες πριν κλισει το κλαμπ ετοιμαζομουν να παμε σπιτι και 4 το πρωι ηταν ο γκομενος με 3-4 αλλους να την περιμενουν και να ερχονται σε σενα με αγριες διαθεσεις.αυτα ειναι που επιμενω να λεω οτι δεν βγηκες ποτε να παιξεις αλλα μονο με βιζιτες απο το ιτερνετ μιλας.φανταζομαι εσενα που εισαι πολυ χαμογελαστος να βγαινεις απο το κλαμπ με την γκομενα και να σε πλισιαζουν 4 τυποι να σου πουνε ως εδω ηταν το καθηκον σου,τραβα σπιτι σου μην σε πλακωσουμε.εσυ να απαντας χαμογελαστος δεν καταλαμβαινω,το λιγοτερο να καταληξεις βαρια τραυματισμενος η αναπηρος οπως τον αμερικανο καθηγητη αγγλικων που πηγε απο οδυσσο στο κιεβο να βρει ντεβουσκες.ασε τις εξυπναδες στον διμητρακι και να λες γιαμενα για στραβους γιαλους που αρμενιζουν χαχαχαοταν θα φας τα χρονια,τα λεφτα και το ξυλο που φαγαμε εκει ελα να μας κοροιδεψεις.τις ιστοριες να τις λες στα παιδακια θεσαλονικη που πηγαν μεχρι τηι παιν χαλκιδικη.γνωρισα και χειροτερους απο σενα σε διαφορα ταξιδια,μου ειπανε τιπαιζει ουκρανια νομιζοντας δεν πηγα και μετα τους εκανα ρεζιλι,δεν μπορουσαν να μιλησουν χαχαχα.αφιερωσε μια μερα να βγεις βολτα μονος να μιλησεις στις κοπελες,απλα για να δεις αν εχω δικαιο η μπορει και σε σενα στραβα αρμενιζει ο γιαλος χαχαχαχ.θα δεις και μονος δεν υπαρχει θεραπεια η επιστημη να θεραπευση την νοοτροπια η να αλλαξει την σκεψη τους.οπως λεει ο δασκαλος ιωσηφ οτι δεν ξερουν δεν υπαρχει

Ρε Χάρη.. πάλι τα ίδια? Όλοι γράφουν πως ο καθένας με το δικό του τρόπο.. καμάκι σε μπαρ, ίντερνετ, Disco, δρόμο, καφετέρειες κάτι γαμάνε. Εσύ είδες 100 φωτογραφίες, με συνάντησες με γκόμενα που σου ξεκαθάρισα πως ήταν φίλη, φίλης, φίλου να πίνουμε καφέ και να τρώμε.. και ακόμη μιλάς για βίζιτες? Εγώ πάντως ούτε ξύλο έφαγα, ούτε το μπρούκλη μέσα σε πάρκα και μαγαζιά έκανα, ούτε Greek καμάκι το έπαιξα. Αν έχεις αμφιβολίες σαν τον Πεπόνια ότι γαμάω.. τι να σου κάνω? Παιδάκια στη Θεσσαλονίκη έχει πολλά, όπως και μεγάλα παιδάκια που ζούνε μέσα σε παραμύθια για τον εαυτό τους και τα μεγαλεία τους. Εδώ είδες την Πολωνή για 50αρα.. τι να μιλήσουμε..? Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μια γκόμενα από μια γιαγιά.. και ο γυαλός θα φταίει και τα γυαλιά και θα φταίνε και οι Πολωνοί και οι Ουκρανοί και τα ψηλά χορτάρια στα πάρκα.. Όλα εκτός από εσένα. Δεν σε κοντράρω.. δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, ούτε ποτέ είχα. Απλά μην είσαι μονόπλευρος. Έχεις κολήσει ότι ήταν βίζιτα η κοπέλα.. που πραγματικά δεν ξέρω αν ήταν και δεν με νοιάζει. Εγώ χρήματα δεν της έδωσα και δεν μου ζήτησε. Αλλά δεν λες και τα υπόλοιπα για τον κολητό σου όταν ανεβάζει φωτογραφίες σε πάρκα και σούπερ μάρκετ. Εκεί σιωπείς. Να είσαι αντικειμενικός και δίκαιος αν θέλεις να έχει βαρύτητα η άποψή σου.. Γιατί εγώ και εσύ ξέρουμε την αλήθεια. Μην τη βλέπεις υπερασπιστής του ΑΜΕΑ. Πες του.. ήταν φωτογραφίες από το ιντερνετ όσες ανέβασα? Είμαι ψεύτης? Τόσα χρόνια με ανεβοκατέβαζε ψεύτη. Όλες ήταν 50αρες???, σαβούρες??? και άσχημες???? Η άποψη σου είναι πως ντύνομαι χάλια σε διακοπές με Diesel, Replay, Pepe jeans? Ξέρεις αυτές τις εταιρείες? Τα φίδια, Σαλάχια και κροκόδειλοι  που ντύνεται ο άλλος? Ποια είναι η άποψή σου για το ντύσιμό του? Για τα Video που ανεβάζει? Να τα ακούσουμε όλα, όχι μόνο τα μισά που επιλέγεις να λες..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman άλλα σου έγραψα πάλι άλλα λες..Πάντα λές τα δικά σου σα να μιλάω σε τοίχο..Μίλησα για τις Δυτικές γκόμενες που ζούν πολώνία και την άποψη σου πως δεν έχουν επιλογές απο άντρες...Είναι Εντελώς λανθασμένη...Όλες οι Δυτικές εδώ ζούνε μόνο Warsaw..Warsaw το επίπεδο των αντρών είναι ανώτατο...Δεν υπάρχει σύγκριση π.χ. καν με Ελλάδα..

Έλα σε ένα club warsaw και θα καταλάβεις...Θα νιώθεις σαν τον Κουασιμόδο...Δεν έχεις ιδέα απο Warsaw...Εδώ έχουν μετακομίσει για δουλειά άπειρος κόσμος απο όλα τα μέρη του πλανήτη..Όταν πας σε ένα club το 30% πλέον είναι ξένοι καλοντυμένοι...Έλα να δείς τους ξένους εδώ και μου λές μετα αν είναι τελειωμένοι η όχι..

Το ξέρεις πως κάθε εβδομάδα εδώ διοργανονται events για επαγγελματίες που ζούν Warsaw και σκάνε στα events μερικές φορές και 500 ξένοι απο παντού (και δυτικές γκόμενες).Κάθε εβδομάδα πάω.

Η Σουηδέζα που πηδούσα μου γράφει στο Facebook πως έχει το πιο πολύ sex στην ζωή της εδω Warsaw..Πηγαίνει κάθε σάββατο στο Syreni Spiew (club) και γαμίεται κατευθείαν με κοστουμάτους..

Επαρχία είναι όντως διαφορετικά γιατί οι ξένοι είναι κυρίως φοιτητές erasmus οπότε δεν υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός απο κοστουμάτους και ματσωμένους..Αλλα εκέι δεν βρίσκεις Δυτικές, αποκλειστικά Πολωνέζες και πας με τον τρόπο που παρουσίασα..Πρωτόκολλο..3-4 ραντεβού υποσχέσεις και πουλάς έρωτα να πηδήξεις..

Γράψε ότι θέλεις η προσωπική μου εμπειρία (όχι θεωρίες ) με επαληθεύει...Δυτικές μου το δίνουν αέρα κάθε φορα που γνωρίζω μία..Πολωνέζες το δίνουν αλλά πρεπει να το παλέψεις και να πουλήσεις έρωτα..πολλές φορές σε ξενερώνει και το παρατάς..Τι να το κάνω να έρχεται σπιτι μου και να μην γαμιέται και να περιμένω 5-6 φορές να μου πρήξει τα αρχίδια για να μου κάτσει..Δεν αλλάζει αυτό και δεν είναι μόνο δικά μου λόγια.Είναι κοινώς γνωστό εδώ. Φυσικά αν έχεις υπομονή και παλέυεις για μικρό αριθμό γυναικών οκ πάω πάσο...Την τρώς στην μάπα στα πρήζει αλλά θα κάτσει τελικά..τα εύκολα γαμήσια που έκανα φετός με τις Δυτικές εδώ όμως παρόλο που αποτελούν το 0,05% του πλυθησμού με Πολωνέζες δεν παίζουν ποτέ (τουλάχιστον στο στύλ μου και σε μένα). Αυτά είδα, αυτά έζησα, αυτά γράφω..

Έχουν αλλάξει τα πράγματα με τις Πολωνέζες πάρα πολύ την τελευταία πενταετία έχουν πάρα πολλές επιλογές απο παντού.Οι Πολωνοί ανεβάινουν πολύ και οι ξενοι μετακομίζουν κατά ντουμάνια εδώ (τουλάχιστον warsaw).θυμήσου τα λόγια μου σε 10 χρόνια θα είναι χειρότερες απο ελληνίδες με την προσφορά αντρων που τους παρέχεται...

Επαρχία κρατάει καπως..Αλλά πως να μπλέξεις επαρχια?Τι δουλειά να κάνεις εκέι? Πως θα σε βάλουν στον κύκλο τους σε ένα χωριό..Δύσκολα ερωτήματα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Την τρώς στην μάπα στα πρήζει αλλά θα κάτσει τελικά..

Επαρχία κρατάει καπως..Αλλά πως να μπλέξεις επαρχια?Τι δουλειά να κάνεις εκέι? Πως θα σε βάλουν στον κύκλο τους σε ένα χωριό..Δύσκολα ερωτήματα.

Την ελληνιδα, την τρως στη μαπα, στα πρηζει, και στο τελος ΔΕΝ θα σου κατσει κιολας.
Καλυτερα ετσι?

Η πολωνικη επαρχια, ειναι το παρθενο ανεξερευνητο εδαφος. Ειναι ισως οτι ξεραμε απο παλια καλη Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Την ελληνιδα, την τρως στη μαπα, στα πρηζει, και στο τελος ΔΕΝ θα σου κατσει κιολας.
Καλυτερα ετσι?

Η πολωνικη επαρχια, ειναι το παρθενο ανεξερευνητο εδαφος. Ειναι ισως οτι ξεραμε απο παλια καλη Πολωνία.

Πού ξέρεις εσύ την παλιά καλή Πολωνία?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Ειναι ισως οτι ξεραμε απο παλια καλη Πολωνία.
εσυ πως ξερεις πως ηταν η παλια καλη πολωνια ή η καλη παλια οποιαδηποτε χωρα;
με ολον τον σεβασμο
θα ηθελα να μου πεις τι ξερεις γενικα απο προσωπικη σου αποψη οχι απο εμπειριες αλλων ή απο κατι που διαβασες

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εσυ πως ξερεις πως ηταν η παλια καλη πολωνια ή η καλη παλια οποιαδηποτε χωρα;
με ολον τον σεβασμο
θα ηθελα να μου πεις τι ξερεις γενικα απο προσωπικη σου αποψη οχι απο εμπειριες αλλων ή απο κατι που διαβασες
Ο σιγκεκριμενοσ πιρφορακοσ διαβαζι το σαιτ χρονια
κε εχι κανι απιρεσ χαζοεροτισισ. Κ ποτε του δεν εχι παι φισικα κανενα πορνοταξιδι.
Μονο εροτισισ,καυλαντα κ θεορια(απο οτι διαβαζι φισικα γιατι ουτε καν ξερι που πεφτι ι πολονια στο χαρτι)

οι πιρφοροκουλ κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλυτερα ετσι?

οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!
Τοσα χρονια ισε εδο μεσα πιρφορακο
Δεν εχισ παι ποτε σου πολονια κ μιλασ για πολονικι επαρχια λεσ κ εχισ παι!!!
Ελεοσ ρε πιρφορε!!!ι πιρφορια σου ινε ανικιτι!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καθαρά στατιστικά δεδομένα ως λάτρης των μαθηματικών σαν τον Βαρουφάκη για να βγούν συμπεράσματα!!!

Πολωνία 11 μήνες κλείνω ακριβώς σήμερα και για αυτό κανω resume..Αριθμός Κορασίδων που έκατσαν μέχρι τώρα 22 (ακριβώς 2 το μήνα κατά αναλογία)..Απο τις 22 οι 8 ΔΕΝ ήταν Πολωνέζες.. Το 36% δηλάδη των κορασίδων ήταν μη Πολωνέζες...Αν αναλογιστεί όμως κάποιος πως το ποσοστό των ξένων γυναικών σε σχέση με τις Πολωνέζες στην πόλη είναι περίπου 4-5%, αυτό το 36% είναι ασύκριτα μεγάλο ποσοστό και καταλαβαίνεται τον πλήρη μύθου του εύκολου πολωνικού μουνιού που διαδίδεται και μερικές φορές και για λόγους σκοπιμότητας (όπως βλακές πυρφόρους απο Αγγλιά που θα χαλάσουν τα λεφτά τους ερχόμενοι σε groups για διακοπές εδώ και μένουν με το πουλί στο χέρι)..Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι αυτό που είπε ο φίλος απο Κράκοβ πως οι πολωνοί άντρες διαδίδουν το μύθο για να τρώνε λεφτά..κάθε φορά που μπάινω σε ταξί πάντα μου λέει έυκολα μουνια εδώ ε? τα ίδια και όσοι έχουν σχέση με clubs...Κάτι μου βρωμάει στην όλη υπόθεση..

Αν δεν υπήρχαν οι ξένες θα ήμουν σχεδόν κοντά στην μία γκόμενα και κάτι το μήνα..Μια γκόμενα το μήνα όμως με τρελή μάχη clubs,λίγο ύπνο,πολλές παρέες,δουλειά εδώ,σπίτι στο κέντρο,εμπειρία στην πόλη κ.λ.π..

Σκεφτείται τι σημαίνει και με τι πιθανότητες παίζει κάποιος τουρίστας που δεν έχει τίποτα απο τα παραπάνω και σκάει απλά ενα τριήμερο εδώ..

Και επειδή ξέρω τι θα πεί Kman ότι μία γκόμενα το μήνα δεν κάθεται Ελλάδα, σύγκρινε με όποια χώρα θές στην Κεντρική,Ανατολική Ευρώπη και θα δείς πως μία γκόμενα το μήνα είναι απόλυτα εφικτό για κάποιον νεό και μάχιμο..

Ελλάδα δν ανήκει σε φιλοσοφία στην Ευρώπη,ειναι ακομά χωριο-Μουσουλμανικής αντίληψης οι γκόμενες..Αν και η νέα γενιά (μέχρι 20) έχει αρχίσει να φτιάχνει λίγο στο μυαλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom