Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λάθος το μετέφρασες..Το ξαναγράφω..

Ρωσσίδες
Εμφάνιση ΜΟΥΝΑΡΕΣ πολλές φορες ανωτερες απο Ουκρανέζες
Χαρακτήρα παίζει τεράστιο ρόλο απο που κατάγεται..Απο Μόσχα και Αγία Πετρούπλη υπάρχουν κορίτσια διαμάντια για να τις παντρευτείς ακόμα.Το τεράστιο μειονέκτημα αν δεν μιλλάς Ρώσσικα δύσκολα τις προσεγγίζεις και Μόσχα,Αγια Πετρούπολη είναι πανάκριβα για σεξοτουρισμό οπότε το παλέυεις στα Ελληνικά νησιά.
Χρηματικές απαιτησεις..Κάτι ενδιαμεσο σε Πολωνέζες και Ουκρανέζες.Στην μέση..

Αυτή είναι μια γρήγορη ανάλυση απο την δικιά μου οπτική γωνία

Εδώ είναι αυτό που έγραψες χτες.Οτι οι Ρωσίδες είναι φτηνότερες από τις Ουκρανέζες.Οτι έχουν οικονομικές απαιτήσεις μεταξύ Πολωνέζων και Ουκρανέζων.Και σου λέω τότε γιατί δεν πάνε όλοι Ρωσία που είναι φτηνότερα και πάνε Ουυκρανία που οι γκόμενες είναι ακριβότερες?
Στην πραγματικότητα οι Ρωσίδες είναι πανάκριβες τρεις φορές πιο ακριβές από τις Ουκρανέζες(για να μην πούμε γκόμενα από Μόσχα vs γκόμενα από Κίεβο) και αυτό το ξέρουν όσοι ασχολούνται με το άθλημα.Οι Ρωσίδες θέλουν πεντάστερα,ακριβά ρεστωράν,περιποίηση και άπειρα δώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
"Είναι δυνατό κάποιος να λέει οτι οι Ρωσίδες είναι φτηνότερες από τις Ουκρανέζες?"...Αυτο κατάλαβες εσύ απο αυτά που έγραψα!! Για να πηδήσεις μια Ουκρανέζα ο μόνος τρόπος είναι με χρήμα..Δεν υπάρχει κανένας άλλος!! Κυρίως τώρα που έχει καταστραφεί οικονομικά η χώρα.Για μένα οι Ουκρανέζες είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες στον πλανήτη γή..Καθαρά πούστικος,συμφεροντολόγος λαός που κοιτάει μόνο την εκμετάλευση των άλλων.

Οι Ρωσσίδες σου έγραψα και εσκεμένα το αγνόησες πως μπορέις να πετύχεις μέχρι και κοπέλα για γάμο.. Εσύ έχεις στο μυαλό σου πως όλες οι κοπέλες στον πλανήτη είναι καθαρά θέμα ποσού κυρίως οι σλάβες!! υπάρχουν Ρωσσίδες μορφωμένες και με πολύ χρήμα που δεν δεν μπορεί να τις συναγωνιστεί καμία στην υφηλιο!! Ποίος να πάει στη  ρωσσία? Ποιος να τρέξει? Και τι να πετύχει? Να πάει Μόσχα κάποιος με βιοτικό επίπεδο 10 φορές πάνω απο την Ελλάδα και με κόστος γκαρσονιέρας 1200 ευρώ? Με τι να μιλήσει με Αγγλικά? έγραψα χωρίς Ρώσσικα καμία ελπίδα..

"οι Ελληνίδες είναι ωραιότερες από τις Πολωνέζες"...Απομονώνεις φράσεις...Έγραψα μέχρι τα 25 η νέα γενία είναι πολύ ανώτερη στην Ελλάδα η παλία γενία είναι μπάζα..Τα Matures Poland είναι πολύ καλύτερα..Και εσύ ο ίδιος το παραδέχτεικες.

Εγώ προσπαθώ να σου βάλω μυαλό γιατί αν και μεγαλύτερος έχεις χάσει την μπάλα..Δεν ξέρω κανέναν να έρχεται Πολωνία να πηδήσει με λεφτά!! Πρέπει να είσαι ο μόνος σε όλη την χώρα..Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πάς ουκρανία πραγματικά..Δεν υπάρχει πιο άκυρη κίνηση..Αυτοί που λές πως τρέχουν εδώ που είναι μεγάλη συζήτηση γιατί έρχονται και τι πετυχαίνουν, ΄΄ερχονται κυρίωα  για χαβαλέ να πιούν να χορέψουν με φίλους και αν κάτσει τίποτα έκατσε. Μην χάνεις τον χρόνο σου και τα λεφτά σου στόχευσε σωστά!!!!

Το βιοτικό επίπεδο στη Ρωσία είναι κατά μέσο όρο ελαφρά κατώτερο από αυτό στην Πολωνία.Γιατί ελάχιστοι ταξιδεύουν Ρωσία για να γαμήσουν και η συντριπτική πλειονότητα κατευθύνεται Πολωνία,Ουκρανία?Ακόμα και ο roosh που πουλούσε έρωτες έπιασε τα αρχίδια του στη Ρωσία.
Επίσης οι Πολωνέζες σωματικώς φυσικά και οι νέες ρίχνουν στο σώμα στις Ελληνίδες στα αυτιά.Είναι κάπου 5 πόντους ψηλότερες στο μέσο όρο δεν έχουν κυτταρίτιδες κτλ και έχουν τα φοβερά σλαβικά πόδια ούτε χαμηλοκώλες ούτε τίποτα.
Ολες οι Σλάβες αν έχεις λεφτά περιμένουν να πληρώσεις.Και οι Ουκρανέζες με τους δικούς τους τζάμπα πηδιούνται.Απλά έχουν το στερεότυπο οτι οι ξένοι τα έχουν ή οτι είναι όλοι πλούσιοι και τους τα τρώνε.Οι Πολωνέζες έχουν χάσει εν πολλοίς τις ψευδαισθήσεις τους όσον αφορά τη μέση οικονομική κατάσταση των ξένων αντρών.
Οντως όμως όπως έχω γράψει η Ουκρανία είναι το απόλυτο μέρος ο παράδεισος του σπονσορά.Πρώτη στην ΕΕ έρχεται η Πολωνία σε αυτό τον τομέα και δεύτερη η Τσεχία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
"Είναι δυνατό κάποιος να λέει οτι οι Ρωσίδες είναι φτηνότερες από τις Ουκρανέζες?"...Αυτο κατάλαβες εσύ απο αυτά που έγραψα!! Για να πηδήσεις μια Ουκρανέζα ο μόνος τρόπος είναι με χρήμα..Δεν υπάρχει κανένας άλλος!! Κυρίως τώρα που έχει καταστραφεί οικονομικά η χώρα.Για μένα οι Ουκρανέζες είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες στον πλανήτη γή..Καθαρά πούστικος,συμφεροντολόγος λαός που κοιτάει μόνο την εκμετάλευση των άλλων.

Οι Ρωσσίδες σου έγραψα και εσκεμένα το αγνόησες πως μπορέις να πετύχεις μέχρι και κοπέλα για γάμο.. Εσύ έχεις στο μυαλό σου πως όλες οι κοπέλες στον πλανήτη είναι καθαρά θέμα ποσού κυρίως οι σλάβες!! υπάρχουν Ρωσσίδες μορφωμένες και με πολύ χρήμα που δεν δεν μπορεί να τις συναγωνιστεί καμία στην υφηλιο!! Ποίος να πάει στη  ρωσσία? Ποιος να τρέξει? Και τι να πετύχει? Να πάει Μόσχα κάποιος με βιοτικό επίπεδο 10 φορές πάνω απο την Ελλάδα και με κόστος γκαρσονιέρας 1200 ευρώ? Με τι να μιλήσει με Αγγλικά? έγραψα χωρίς Ρώσσικα καμία ελπίδα..

"οι Ελληνίδες είναι ωραιότερες από τις Πολωνέζες"...Απομονώνεις φράσεις...Έγραψα μέχρι τα 25 η νέα γενία είναι πολύ ανώτερη στην Ελλάδα η παλία γενία είναι μπάζα..Τα Matures Poland είναι πολύ καλύτερα..Και εσύ ο ίδιος το παραδέχτεικες.

Εγώ προσπαθώ να σου βάλω μυαλό γιατί αν και μεγαλύτερος έχεις χάσει την μπάλα..Δεν ξέρω κανέναν να έρχεται Πολωνία να πηδήσει με λεφτά!! Πρέπει να είσαι ο μόνος σε όλη την χώρα..Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πάς ουκρανία πραγματικά..Δεν υπάρχει πιο άκυρη κίνηση..Αυτοί που λές πως τρέχουν εδώ που είναι μεγάλη συζήτηση γιατί έρχονται και τι πετυχαίνουν, ΄΄ερχονται κυρίωα  για χαβαλέ να πιούν να χορέψουν με φίλους και αν κάτσει τίποτα έκατσε. Μην χάνεις τον χρόνο σου και τα λεφτά σου στόχευσε σωστά!!!!
Ξέχασες της Ρουμάνες  :2funny:που ειναι ακόμα χειρότερες  :2funny: θελουν να σου φάνε τα λεφτα σου χωρις να πηδηχτούνε  :2funny:
Το βιοτικό επίπεδο στη Ρωσία είναι κατά μέσο όρο ελαφρά κατώτερο από αυτό στην Πολωνία.Γιατί ελάχιστοι ταξιδεύουν Ρωσία για να γαμήσουν και η συντριπτική πλειονότητα κατευθύνεται Πολωνία,Ουκρανία?Ακόμα και ο roosh που πουλούσε έρωτες έπιασε τα αρχίδια του στη Ρωσία.
Το βιοτικό επίπεδο της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης λιγο δυσκολο να ειναι κατωτερο της Πολωνίας  :think: θα σε ακουσει καποιος που ξέρει και θα  :2funny: με της μαλακίες που γράφεις  :2funny:.
  Φυσικά και πήρε τον πούλο γιατι 1.το στυλ αυτο δεν το γουστάρουν στη Ρωσσία και 2.δεν ειχε τίποτα,ουτε αμάξι ουτε διαμέρισμα να της παει φυσικό ηταν να τον κλάσουν :2funny: και τέλος το κυριότερο δεν μίλαγε τη γλώσσα.
 Μ'αρέσει που γίνατε όλοι οι άσχετοι ειδικοι  :2funny:και γνωστες ενω δεν εχετε παει ποτέ στη Ρωσσία  :2funny:

Εδώ έχει φτώχια,τα ταξί δεν ειναι πια ούτε Lada με ραγισμένα παρμπρίζ  :2funny: αλλά τέτοια  :2funny: ακόμα με τέτοια κυκλοφορούμε δυστηχώς.
  (χωρίς πλάκα αυτό είναι Ρέτρο ταξί,υπάρχει μιά εταιρία ταξί με αμάξια αντίκες είναι λιγάκι πιό ακριβά αλλά αξίζει πιστεύω τα λεφτά του)

Συνημμένα

• 12047425_1101371699875519_1791577061_n.jpg
    12047425_1101371699875519_1791577061_n.jpg
    117 KB · Εμφανίσεις: 27

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εντυπωσιακη γαλαξιακη μαλακια. τυπε εισαι πολυ βλαμενος να το κοιταξεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κατά κεφαλήν ΑΕΠ 2014

Πολωνία 11.305 $
Ρωσία 6.844 $
Δεν μιλάμε για Ρωσσία αλλά για Μόσχα και Αγία Πετρούπολη.Οπως εχω γραψει η διαφορά και οι αντιθέσεις απο πολη σε πολη της Ρωσσίας ειναι εξωπραγματικές.
  Αν πας στον Καύκασο θα νομιζεις οτι γυρισες στη δεκαετία του ΄80,αν οχι του '70.Αν ειχες πάει εστω και μια φορά θα το ήξερες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έλεος ρε παιδία μιλάμε για βασικές γνώσεις..Βγείτε και λίγο εκτός Ελλάδας...η Μόσχα είναι απο τι πιο ακριβές πόλεις για να ζήσεις, πόσο μάλλον για love-τουρισμό..Οι μισθοί και τα ενοικία είναι εξωπραγματικά..Πάτε να συγκρίνετε Γενικά την Ρωσσία που είναι γεωγραφικά τεράστια-χάος με τη Μόσχα και τη  αγία Πετρούπολη..Για αυτές τις 2 πόλεις σας έγραψα πως το βιοτικό επίπεδο είναι 4 φορές πάνω απο πολωνία και 10 φορές απο Ελλάδα. Σας έγραψα παλία δεν μπορείτε να γενικέυσετε για Ρωσσία, υπάρχουν χωρία που ζουν υποανάπτυκτοι σαν πίθηκοι στα δέντρα και πόλεις που δεν την παλέυεις με τον μισθό ελλάδας μια μέρα..

Όσο για Πολωνία και σπονσοριλίκι δεν ξαναγράφω τα ίδια..απλά αναλογείστιτε ο μόνος που γράφει για πληρωμένο έρωτα σε όλα τα forums παγκοσμίως για Πολωνία είναι ο kman..Δεν έχει υπάρξει άλλος και ούτε θα υπάρξει γιατί απλά δεν υφίσταται το γεγονός..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έλεος ρε παιδία μιλάμε για βασικές γνώσεις..Βγείτε και λίγο εκτός Ελλάδας...η Μόσχα είναι απο τι πιο ακριβές πόλεις για να ζήσεις, πόσο μάλλον για love-τουρισμό..Οι μισθοί και τα ενοικία είναι εξωπραγματικά..Πάτε να συγκρίνετε Γενικά την Ρωσσία που είναι γεωγραφικά τεράστια-χάος με τη Μόσχα και τη  αγία Πετρούπολη..Για αυτές τις 2 πόλεις σας έγραψα πως το βιοτικό επίπεδο είναι 4 φορές πάνω απο πολωνία και 10 φορές απο Ελλάδα. Σας έγραψα παλία δεν μπορείτε να γενικέυσετε για Ρωσσία, υπάρχουν χωρία που ζουν υποανάπτυκτοι σαν πίθηκοι στα δέντρα και πόλεις που δεν την παλέυεις με τον μισθό ελλάδας μια μέρα..

Όσο για Πολωνία και σπονσοριλίκι δεν ξαναγράφω τα ίδια..απλά αναλογείστιτε ο μόνος που γράφει για πληρωμένο έρωτα σε όλα τα forums παγκοσμίως για Πολωνία είναι ο kman..Δεν έχει υπάρξει άλλος και ούτε θα υπάρξει γιατί απλά δεν υφίσταται το γεγονός..

Δες αυτό το site:
μισές και παραπάνω σπονσοράρονται αν και μερικές ψάχνουν την αληθινή αγάπη με φωτό με βυζιά κώλους έξω.Και στο lento.pl να βάλεις szukam sponsora μιλιούνια θα βρεις.Το σπονσοριλίκι είναι πάρα πάρα πολυ διαδεδομένο στην Πολωνία.Ακόμα και παντρεμένες σπονσοράρονται επειδή τις παραμελεί ο άντρας τους.
Δεν είναι Ουκρανία βέβαια σε καμία περίπτωση να γαμάς γκόμενες 20 χρόνια μικρότερες.
Τώρα έχω ψοφήσει στη δουλειά στη Γερμανία άμα όμως βρω λίγο χρόνο θα πεταχτώ μια βόλτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δες αυτό το site .
Οι μισές και παραπάνω σπονσοράρονται αν και μερικές ψάχνουν την αληθινή αγάπη με φωτό με βυζιά κώλους έξω.Και στο lento.pl να βάλεις szukam sponsora μιλιούνια θα βρεις.Το σπονσοριλίκι είναι πάρα πάρα πολυ διαδεδομένο στην Πολωνία.Ακόμα και παντρεμένες σπονσοράρονται επειδή τις παραμελεί ο άντρας τους.
Δεν είναι Ουκρανία βέβαια σε καμία περίπτωση να γαμάς γκόμενες 20 χρόνια μικρότερες.
Τώρα έχω ψοφήσει στη δουλειά στη Γερμανία άμα όμως βρω λίγο χρόνο θα πεταχτώ μια βόλτα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δες αυτό το site .
Οι μισές και παραπάνω σπονσοράρονται αν και μερικές ψάχνουν την αληθινή αγάπη με φωτό με βυζιά κώλους έξω.Και στο lento.pl να βάλεις szukam sponsora μιλιούνια θα βρεις.Το σπονσοριλίκι είναι πάρα πάρα πολυ διαδεδομένο στην Πολωνία.Ακόμα και παντρεμένες σπονσοράρονται επειδή τις παραμελεί ο άντρας τους.

Είσαι εκτός πραγματικότητας..Πολωνία είναι το μόνο μέρος που δεν βλέπεις πουθενά Πορνεία..Έχω αρχίσει να πιστεύω πως πάσχεις απο φαντασιώσεις δεν εξηγείτε αλλιώς...Δεν υπάρχουν μπουρδέλο-δρομοι εδώ,απαγορέυεται η πορνεία και όλα γινονται μέσα απο το odloty.pl κρυφά σε βαθμό 10% ενδεικτικά απο ότι γίνεται Ελλάδα..Σε όποια χώρα και να πάς βλέπεις την πορνεία παντού..Εδώ δεν υπάρχει πουθενά..Είναι αστείο να μπάινεις και να γράφεις για πουτάνες-σπονσοριλίκια-παραμελημένες στην Πολωνία..Είναι το χειρότερο μέρος του πλανήτη για αυτό..Όλοι το γνωρίζουν εκτός απο σένα..Είναι σαν να μου λές να πάω Σαουδική Αραβία να κάνω πεφτικές.
Εδώ όσοι έρχονται παλέυουν να γαμήσουν τσάμπα με πεφτικές στα μαγαζία δεν έρχονται να πληρώσουν να βρούν γκόμενα γιατι απλά δεν τπάρχει αυτο!!..Δεν είναι Ολλανδία,Γερμανία,Τσεχία..
Δείξε μου έναν που έχει έρθει εδώ για πληρωμένο έρωτα εκτός απο σένα..

Υπάρχει λογικός άνθρωπος που θέλει να πηδήξει με χρήμα και δεν θα το κάνει στην Ελλάδα με τόσες επιλογές? Πήδημα απο 10 ευρω με 50 σε studio..Ελέυθερες πουτάνες στην Συγρού,Μαυρούλες στην Αχαρνών..Έχεις δεί ποτέ Πουτάνα στην Πολωνία στον δρόμο? Γράψε μου που είναι να πάβ να δώ..Έχεις δεί ποτε μπουρδελό-δρομους στην Πολωνία? Που είναι? Κάτι λίγα studio υπάρχουν (έχω πάει παλαιότερα) με ποιότητα πολύ κάτω απο τα ελληνικά δεδομένα..Ένας που ψαχνει για σπονσοριλικη θα άει Ουκρανία..Τι να κάνει εδώ? Στα γράφω έτσι δίοτι είναι 100% αντίυετα απο όπως τα περιγράφεις..Λες να είμαι τόσο μαλάκας και να μην τα βλέπω εδώ που ζώ..Ενώ τα έβλεπα Τσεχία και Βουδαπέστη καθαρά να γίνονται?

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εγω αποκλειω να μην υπαρχει 1. πορνεια και 2. σπονσοραρισμα στην πολωνια...με τοσα μιλιουνια ξενους που ειδα εκει ειναι φυσει αδυνατον....νομος της ζητησης!
πολλοι οι ξενοι παντου και ελαχιστες οι γκομενες αναλογικα!μεγαλη αγαμια οποτε πως την βγαζουν;;;& μετα δεν ειναι ολες οι πολωνεζες φραγκατες με καριερα στην ibm !
Τα λετε και εσεις τωρα για την βαρσοβια κ τους ξενους .οταν τα εγραφα εγω που τα ειδα λαιβ μου λεγατε ηταν πασχα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είσαι εκτός πραγματικότητας..Πολωνία είναι το μόνο μέρος που δεν βλέπεις πουθενά Πορνεία..Έχω αρχίσει να πιστεύω πως πάσχεις απο φαντασιώσεις δεν εξηγείτε αλλιώς...Δεν υπάρχουν μπουρδέλο-δρομοι εδώ,απαγορέυεται η πορνεία και όλα γινονται μέσα απο το odloty.pl κρυφά σε βαθμό 10% ενδεικτικά απο ότι γίνεται Ελλάδα..Σε όποια χώρα και να πάς βλέπεις την πορνεία παντού..Εδώ δεν υπάρχει πουθενά..Είναι αστείο να μπάινεις και να γράφεις για πουτάνες-σπονσοριλίκια-παραμελημένες στην Πολωνία..Είναι το χειρότερο μέρος του πλανήτη για αυτό..Όλοι το γνωρίζουν εκτός απο σένα..Είναι σαν να μου λές να πάω Σαουδική Αραβία να κάνω πεφτικές.
Εδώ όσοι έρχονται παλέυουν να γαμήσουν τσάμπα με πεφτικές στα μαγαζία δεν έρχονται να πληρώσουν να βρούν γκόμενα γιατι απλά δεν τπάρχει αυτο!!..Δεν είναι Ολλανδία,Γερμανία,Τσεχία..
Δείξε μου έναν που έχει έρθει εδώ για πληρωμένο έρωτα εκτός απο σένα..

Υπάρχει λογικός άνθρωπος που θέλει να πηδήξει με χρήμα και δεν θα το κάνει στην Ελλάδα με τόσες επιλογές? Πήδημα απο 10 ευρω με 50 σε studio..Ελέυθερες πουτάνες στην Συγρού,Μαυρούλες στην Αχαρνών..Έχεις δεί ποτέ Πουτάνα στην Πολωνία στον δρόμο? Γράψε μου που είναι να πάβ να δώ..Έχεις δεί ποτε μπουρδελό-δρομους στην Πολωνία? Που είναι? Κάτι λίγα studio υπάρχουν (έχω πάει παλαιότερα) με ποιότητα πολύ κάτω απο τα ελληνικά δεδομένα..Ένας που ψαχνει για σπονσοριλικη θα άει Ουκρανία..Τι να κάνει εδώ? Στα γράφω έτσι δίοτι είναι 100% αντίυετα απο όπως τα περιγράφεις..Λες να είμαι τόσο μαλάκας και να μην τα βλέπω εδώ που ζώ..Ενώ τα έβλεπα Τσεχία και Βουδαπέστη καθαρά να γίνονται?

Είναι απαγορευμένο νομικά γιατί η χώρα είναι καθολική αλλά οι γκόμενες σπονσοράρονται άγρια.Οσο δύσκολες τις κάνει ο καθολικισμός άλλο τόσο περιορίζει όλα τα άλλα.
Τα μπορδέλα σε όλη την Ευρώπη γεμάτα Πολωνέζες είναι.Ελλάδα πόσες πιθανότητες έχεις π.χ. να σπονσοράρεις μια φοιτήτρια στη Λάρισα και πόσες μια γκόμενα στο Κατοβίτσε;Δεν υπάρχει καν σύγκριση.Κατοβίτσε όποιος πάει και θέλει μπορεί σε μια βδομάδα να γίνει σπόνσορας.Μάλιστα μερικές Πολωνέζες μου προτείνανε όχι μόνο να τις σπονσοράρω αλλά και να τις εκδώσω.Τους είπα όμως οτι δεν είμαι πορνοβοσκός.

Το κορυφαίο ήταν μια γκόμενα στο Στεττίν.Ηρθε στο ραντεβού με βυζιά μπούτια έξω ζήτησε να φάμε στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης και πρότεινε σπονσοράρισμα με 2000 ευρώ το μήνα.Κάποια στιγμή έκατσα δίπλα της της έβαλα δάχτυλο και της είπα έλα στο δωμάτιο.Μου λέει πόσα θα μου δώσεις;100 ευρώ της λέω.Μισό λεπτό μου λέει να πάω στην τουαλέτα φεύγει και εξαφανίζεται.Τρελλές καμιά φορά άκου 2000 το μήνα.Μια άλλη όταν της είπα οτι οι Ελληνίδες νομίζουν οτι το μουνί τους είναι από χρυσάφι μου λέει και το δικό μουνί είναι από χρυσάφι και διαμάντια.Τρελλές γενικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω αποκλειω να μην υπαρχει 1. πορνεια και 2. σπονσοραρισμα στην πολωνια...με τοσα μιλιουνια ξενους που ειδα εκει ειναι φυσει αδυνατον....νομος της ζητησης!
πολλοι οι ξενοι παντου και ελαχιστες οι γκομενες αναλογικα!μεγαλη αγαμια οποτε πως την βγαζουν;;;& μετα δεν ειναι ολες οι πολωνεζες φραγκατες με καριερα στην ibm !
Τα λετε και εσεις τωρα για την βαρσοβια κ τους ξενους .οταν τα εγραφα εγω που τα ειδα λαιβ μου λεγατε ηταν πασχα!

Το πρόβλημα που έχουν οι γκόμενες στην Πολωνία είναι οτι οι άντρες δεν πληρώνουν αρκετά και οι Πολωνοί και οι ξένοι είναι τρομερά τσιγκούνηδες.Ολες διαμρτύρονται για τον ίδιο ακριβώς λόγο.Μου έκοψε τα λεφτά δε μου δίνει λεφτά η Πολωνία είναι σκατά χώρα για γυναίκες πώς θα ζήσω κτλ.Βαλκάνιοι χουβαρντάδες,Ρώσοι ολιγάρχες,κορόιδα Δυτικοί δεν υπάρχουν εκεί για να τις λιπάνουν και οι γκόμενες κακοπαθαίνουν.Μόλις αστράψει λίγο κασεράκι πέφτουν με τα μούτρα.Εντάξει δεν είναι Ουκρανία όπου δεν έχουν όντως να φάνε και είναι λιπόσαρκες από την ασιτία.Αλλά και μια Πολωνέζα θέλει τα καλά ρούχα,τα τακούνια,τα kosmetyki,τα ταξίδια και τα λεφτά που παίρνει δεν αρκούν.Πολλές το λένε καθαρά δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δες αυτό το site .
Οι μισές και παραπάνω σπονσοράρονται αν και μερικές ψάχνουν την αληθινή αγάπη με φωτό με βυζιά κώλους έξω.Και στο lento.pl να βάλεις szukam sponsora μιλιούνια θα βρεις.

Αυτες που γράφουν szukam sponsora ( ψάχνω σπόνσορα ), είναι πουτάνες. Μη πω και οι υπόλοιπες είναι.
Πορνεια φυσικαι και υπάρχει στη χώρα. Παντού και πάντα υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει, σε ολα τα μέρη και τις εποχές. Αυτο είναι φυσικο.
Αλλα δεν ειναι τοσο διαδεδομένη . Οι ξένοι που υπάρχουν σε μερικές μεγάλες πόλεις τα τελευταία 2-3 χρόνια σκάσανε. Και δεν είναι τοσο πολλοί ώστε να αναπτυχθεί τρελή πελατεία και αντίστοιχα η πουτανο-αγορά. Σε ένα κλαμπ μπορεί να φαίνονται πολλοί, επειδή σκάνε όλοι μαζί στα ίδια, αλλά συνολικά σε σχέση με την πόλη ο αριθμός είναι μικρός. Εξάλλου οι περισσότεροι απο αυτους είναι επίδοξοι πυρφοροι και θέλουν να το παίξουν γαμπροί στις πολωνές, οπότε σνομπάρουν και κάπως τις πουτάνες.
Οσον αφορα τα υπολοιπα για φοιτητριες , παντρεμένες κλπ, τα πράγματα είναι απλά. Οποιος θέλει δεν έχει παρα να έρθει και να ψάξει να τις βρει. Αν το κανει μαγκια του. Ο Κμαν παντως που ηρθε , οσο ψαξαμε μαζι δε βρεθηκε κατι αντιστοιχο. Δεν υπηρχε και πολυς καιρος φυσικα, αλλα εχω την αισθηση οτι και ενα μηνα να ψαχναμε δε θα βρισκαμε. Μπορει να κανω και λαθος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δεν ειπαμε επειδη εσκασες πασχα. Εκεινο που ειπαμε ηταν οτι ειναι που ειναι η κατασταση ετσι (δηλαδη σκατα), έσκασες και πασχα, ε εκει που θα ειχες 1 % πιθανοτητες τις μηδενισες τελειως. Αυτο ειπαμε και αυτο λεμε και ξαναλεμε στο θρεντ αυτο. Οτι μαπα το καρπουζι, οτι μουφα οτι οτι οτι.
Παρολα αυτα αν καποιος βρεθει εχουμε γραψει τι και πως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτες που γράφουν szukam sponsora ( ψάχνω σπόνσορα ), είναι πουτάνες. Μη πω και οι υπόλοιπες είναι.
Πορνεια φυσικαι και υπάρχει στη χώρα. Παντού και πάντα υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει, σε ολα τα μέρη και τις εποχές. Αυτο είναι φυσικο.
Αλλα δεν ειναι τοσο διαδεδομένη . Οι ξένοι που υπάρχουν σε μερικές μεγάλες πόλεις τα τελευταία 2-3 χρόνια σκάσανε. Και δεν είναι τοσο πολλοί ώστε να αναπτυχθεί τρελή πελατεία και αντίστοιχα η πουτανο-αγορά. Σε ένα κλαμπ μπορεί να φαίνονται πολλοί, επειδή σκάνε όλοι μαζί στα ίδια, αλλά συνολικά σε σχέση με την πόλη ο αριθμός είναι μικρός. Εξάλλου οι περισσότεροι απο αυτους είναι επίδοξοι πυρφοροι και θέλουν να το παίξουν γαμπροί στις πολωνές, οπότε σνομπάρουν και κάπως τις πουτάνες.
Οσον αφορα τα υπολοιπα για φοιτητριες , παντρεμένες κλπ, τα πράγματα είναι απλά. Οποιος θέλει δεν έχει παρα να έρθει και να ψάξει να τις βρει. Αν το κανει μαγκια του. Ο Κμαν παντως που ηρθε , οσο ψαξαμε μαζι δε βρεθηκε κατι αντιστοιχο. Δεν υπηρχε και πολυς καιρος φυσικα, αλλα εχω την αισθηση οτι και ενα μηνα να ψαχναμε δε θα βρισκαμε. Μπορει να κανω και λαθος.

Πρέπει να πάμε Κατοβίτσε την άλλη φορά να δεις πραγματικά τι παίζει.Θα σου φύγει το κλαπέτο με τα διψασμένα νυμφίδια.Κράκωβ κάνουν κάποια ζημιά οι ξένοι.
Τονίζω και πάλι οτι Πολωνία δεν είναι Ουκρανία που ρωτάς την άλλη τι μουσική σου αρέσει και σου απαντάει μου αρέσει το hardcore sex.Η ρωτάς σου αρέσει να χορεύεις και σου απαντάει αγαπώ τα λεφτά.Η σου πετάει νούμερα 50,100,150 στα πρώτα λεπτά της συζήτησης.Μιλάμε για live καταστάσεις στα κλαμπ.Οι Πολωνέζες δεν τα λένε αυτά.Δεν είναι στη μάπα σου πρέπει να το φέρεις εκεί που θες.
Συμφωνώ πάντως οτι οι περισσότεροι ξένοι στην Πολωνία είναι για τον πούτσο εντελώς.Αρκετοί έχουνε λιγότερα λεφτά και από τους Πολωνούς.Αλλά οι γκόμενες έλκονται ακόμα από το θρύλο του δυτικού πούτσου.Εσύ γενικά κοιτάς το μέσο όρο των ξένων που πιάνει τα αρχίδια του ενώ εγώ εστιάζω σε αυτούς που έχουν επιτυχία ενώ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Παρόλα αυτά και αυτοί είναι καλύτεροι από τους Πολωνούς σε σχέση με τις γκόμενες που τραβάνε.Οι Πολωνοί είναι τραγικοί θα ήταν οι ασχημότεροι και πιο κακοντυμένοι άντρες στην Ευρώπη αν δεν υπήρχαν οι Ουκρανοί.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα κμαν σε ποια κλαμπ λες ουκρςνια?σε κανονικο κλαμπ σαν το γιο στην οδυσσο καμια δεν θα σου μιλησει ουτε καν θα δεκτει κερασμα.μιλω για κλαμπ τωρα με οχι μεγαλυτερες απο 25-26.αν πας στο καραβι που ειχε κιεβο και στα αλλα που μαζευονται πουτανες τι θες να ακουσεις.σο κλαμπ δεν παιζει ετσι.πρεπει να πας σε ιδικους τοπους,οπως ηταν παραδειγμα αχκαραβι κιεβο,μετα τα βοτκα μπαρ κ.τ.λ.μοσχα πηγαινα τσεστερφιλτ και ναιτφλαιτ που ειναι ιδικα για πουτανες.σε κανονικο κλαμπ θα φας ξυλο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι λες τώρα?Σε κανονικά κλαμπ όπως το Carribean και το Decadance συμβαίνουν αυτά.Θυμάμαι στο Carribean καμάκωσα μία ξανθιά τη ρωτάω ty z Kieva? και μου λέει:Yes.Do you like me?
-Yes.Λέω εγώ.
-Do you want to fuck me? συνεχίζει αυτή τη συζήτηση.
-Good idea λέω εγώ.
-100 dollars μου πετάει.
-Mozno jesli budem na trajom z podrusku της λέω.(μπορώ να σου δώσω 100 αν κάνουμε τριολέ με φίλη της λέω).
-Kanechno.Eta u mnie podruska μου λέει.(έχω φίλη).
Εκείνη τη στιγμή έκαναν χορευτικό νούμερο κάτι κοπέλες.Πιάνει τη μία της λέει κάτι και έρχεται στο μέρος μου.
-Αυτή είναι η φίλη μου λέει.
Βλέπω το γκομενάκι καύλωσα.Ούτε 20 χρονών δεν ήτανε ούτε η μία ούτε η άλλη.Το πρόβλημα ήταν οτι είχα άλλη γκόμενα στο διαμέρισμα.
Μου λένε θα πάμε στο διαμέρισμά σου?Οχι στο δικό σας λέω εγώ στο δικό μου έχω γκόμενα.
Εντάξει μου λένε.Στο ταξί η ξανθιά άνοιξε τα μπούτια μου πήρε το χέρι και το έβαλε στο μουνί της.Ο ταξιτζής πήρε άφθονο μάτι.Οταν όμως φτάσαμε κοντά στο διαμέρισμα σε απόμακρη περιοχή του Κιέβου έκλασα από το φόβο.
Τελικά οι γκόμενες τα έκαναν όλα αλλά δεν έχω δει πιο βρωμερό διαμέρισμα και πιο άθλιο κτίριο.Γκράφιτι παντού ούτε ασανσέρ ούτε φως να περπατάς στις σκάλες στα σκοτάδια και να εύχεσαι να μη σου την έχουν στημένη.
Γενικά τα σκηνικά Ουκρανία είναι σουρρεασλιστικά όπως και Πολωνία βέβαια αλλά Ουκρανία πιο περιπετειώδη με ups and downs αν τα κυνηγάς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να παμε σε κανα κλαμπ και σε πιο βλαχικο μερος ακομη. Αλλα το γεγονος οτι θα κατσει μια πολωνη εδω να γαμηθει με καποιον που δε τον ξερει , για να παρει λιγα λεφτα με τα οποια το πολυ να αγορασει ενα φορεμα η μερικα κοσμηματα ειναι κατι που εδω το θεωρω αδυνατο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom