Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 897K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχει πλακα ο βαλκανιος,ουτε εγω τον πιστευω.μονο βιζιτες γαμα.θα μας τρελανουν ολοι.ο αλλος ισχυριζεται πανε απο μονες με δικα τους εξοδα,πληρωνουν μονες ξενοδοχεια για να της γανησει ενα βραδι και να της διωξει.τι αλλο θα ακουσουμε.μονο εσυ και ο μιστερ λαβ εισαστε στην πραγματικοτητα.ο κμαν μου θυμιζει τους διαφορους 45-50 που ξερω κυπρο που εμειναν με το ιδιο μυαλο οταν ηταν 20 και ηταν καμακια της παραλιας.ακομα πιστευουν εχουν εμφανιση και μοιαζουν νεοτεροι χαχαχαχαχ.οι δυο που ηρθαν οδυσσο,πηραν αρχιδια.ο ενας βρηκε βιζιτα αρκαδια αλλα δεν παραδεχτηκε οτι την πληρωσε.τον αλλο που ειναι καμακι τον εβλεπα στο μαμπα να ψαχνει οταν ειχα χαχαχαχ.πηγε σλοβακια μετα το καμακι αυτο 49-50 ειναι και εμενε σε χοστελ που μενουν παιδακια χαχαχχαχαχ.μου ειπε καμακωσα,περασα οραια,αποτελεσμα μηδεν.50 χρονων στο χοστελ και θελει να βρει ρωσιδα!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η Ουκρανία και η Πολωνία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση..Ούτε στις γυναικές,ούτε στην κουλτούρα, ούτε στον τρόπο ζωής, όυτε στην Γλώσσα, ούτε καν στην θρησκεία..Δεν μιλάω καν για την οικονομία..Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει η σύγχυση της Ουκρανίας με τη Πολωνία στο μυαλό των Ελλήνων..Ίσως επειδή γεωγραφικά συνορέυουν..Αλλά γεωγραφικά συνορεύει και με Γερμανια η Πολωνία!!

Οι Ουκρανοί για του Πολωνούς είναι ακριβώς ότι οι Αλβανοί για τους Έλληνες..Κάθε περιόδο που μαζέυουν τα μήλα και τις πατάτες σκάνε για τρείς μήνες οι Ουκρανοί σας εργάτες και μετά πηγάινουν πίσω. Μου τα λένε εδώ..Οι Ουκρανέζες που μένουν εδώ ντρέπονται για την καταγωγή τους και προσπαθούν να το κρύψουν αλλά προδίδονται ασφαλώς απο την προφορά..Νίωθουν κόμπλεξ απέναντι στις Πολωνέζες και προσπαθούν να κανουν το παν για να δείξουν πως αξίζουν και δεν είναι απλά πουτάνες (που είναι)..

Η εμφάνιση,το στύλ, η παιδέια και γενικά η Πολωνέζα δεν έχει την παραμικρή ομοιότητα με την Ουκρανέζα. Είναι αστείο να ψάχνεις ομοιότητες ανάμεσα στους δύο λαούς. Μπορείς να ψάξεις για ομοιότητες στους Ρώσους και στους Ουκρανούς αλλά οι Πολωνοί δεν κολλάνε πουθενά.Η θεωρια περί σλάβων του kman είναι αστεία..Και στην  Πελλοπόνησο (απο εκέι κατάγομαι) ένα ποσοστό είναι σλάβοι (μπλέ μάτια,ξανθά μαλλία) τι σημαίνει αυτό?

Τα πραγματικά γεγονότα είναι πως η Ουκρανέζα έχει μάθει να ζητάει απο σένα..Να στηρίζεται στον άντρα έτσι μεγαλώνει απο το σπίτι.Ο άντρας που δίνει..Εμένα μου λένε οι τελευταίες Ουκρανέζες που είχα γνωρίσει θέλω σούσι,θέλω ποτό μέχρι και λεφτά μου είχε ζητήσει μιά και καλά δανεικά..Έτσι απλά!!

Η Πολωνέζα μεγαλώνει δίνοντας μεγάλη έμφαση στην παιδεία, στο να κάνει οικογένεια και παιδιά και να ζεί συνετά.Αντίθετα η Πολωνέζα είναι δυνατή και δεν περινένει απο τον άντρα να την ταίσει.Έτσι απλά!!

Η πολωνέζα δεν ζητάει τίποτα!! Θέλει μισά-μισά και πολλές φορες θα πληρώσει αυτή..Μην ακούτε τις φαντασίες του KMAN..Ποτέ δεν έχω πληρώσει Πολωνέζα ούτε εγώ ούτε οποιον ξέρω...Ο kman είναι ο μόνος στο πλανήτη που ισχυρίζεται πως πληρώνει Πολωνέζες (εκτός αν βρισκει καθαρά ιερόδουλες οπότε πάω πάσο). Αλλά η Πολωνέζα που θα γνωρίσεις δεν παίζει να ζητήσει τίποτα όσο ανάγκη και να έχει..

Το πρόβλημα των Πολωνέζων είναι το μυαλό τους δεν ζητάνε λεφτά ή κάτι αλλά είναι καμένες και στο βγάζουν ξινό το πήδημα..Για λίγο καιρό καλά είναι αλλά μετά δεν την παλέυεις με την παράννοια και ψάχνεις πιο normal καταστάσεις με άλλες φυλές..Αλλά αν είσια άφραγκος πάιζεις Poland δεν έχεις άλλη επιλογή και το παλέυεις γαι τσάμπα..Αν έχεις γκαφρά να σπρώξεις πας καθαρά Ουκρανία και Τσεχία για πληρωμένο..

Εγώ το παλεύω με άλλες φυλές πλέον γιατί ψάχνω πιο normal γκόμενες να περνάω και λίγοωραία..Να αράζουμε και λίγο μαζί..Με Πολωνέζα δύσκολο..Μένεις 2 μέρες μαζί της και αυτά που σου λέει και βλέπεις γραφεις βιβλίο..

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ρε 'σεις ο Ζαφείρης είν' αυτός που ξεσκίζει την Πολωνέζα;;;

[xhamster]
]

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε 'σεις ο Ζαφείρης είν' αυτός που ξεσκίζει την Πολωνέζα;;;

[xhamster]
]
Αυτός είναι!! Το έστειλα σε έναν φίλο που τον ξέρει για να ρωτήσει για το σκηνικό! Είναι ωραίο ο Ελληνικός πούτσος να μπαίνει στο Πολωνικό μουνί! Αυτό ενισχύει την θεωρία του Κμαν για τα λεφτα! 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ναι το video τα λέει όλα..Όπως και το παρακάτω video πως οι Ελληνίδες παρτουζόνονται..Βασικά μια παρτουζα την εβδομάδα κάνει minimun η μέση ελληνιδα.

Το παρακάτω video είναι η απόδειξη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι το video τα λέει όλα..Όπως και το παρακάτω video πως οι Ελληνίδες παρτουζόνονται..Βασικά μια παρτουζα την εβδομάδα κάνει minimun η μέση ελληνιδα.

Το παρακάτω video είναι η απόδειξη.

Χαχα οκ δεν επιμένω...

Παραπάνω καλά τα λές! Είναι νευρόσπαστες οι Πολωνέζες.. Σήμερα θα βγω ραντεβού με μια Οδοντίατρο από Κρακωβία αλλά κρατάω μικρο καλάθι! Είναι 8άρι αλλά το κόβω δύσκολο να απομονωθεί από τη φίλη της που είναι πολύ ψυχανώμαλη με γκόμενο στη Πολωνία....
Αν δω ότι δεν τραβάει από την αρχή θα την παρατήσω με συνοπτικές διαδικασίες να ψαχτώ στα κλάμπ...

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ναι δεν ξεσκιζονται οι πολωνες δεν τις γαμανε δεν μεθοκοπανε δεν παρτουζωνονται δεν σπονσοραρονται αλλα μονο δουλεια  πανε εκκλησια και μαθηματα γιογκα !!!!  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πες το αστεια,αλλα αν σου πω οι κανονικες ουκρανιδες μπορει να μενουν με ενα βλακα που δεν της κανει καλο κρεβατι η καθολου γιατι ειναι γρια τριανταρα και αυτη να μην εχει προβλημα απο τι στιγμη που εχει χρημα και διαμονη να ασχολειται με τα γιονγα,πολ ντανσ,διαβασμα βιβλιων και αλλες ασχολιες για να περνανε τον χρονο τους.μια τριανταρα κυπρια σιγουρα θα στα φορεσει με κανενα συναδερφο αν δεν παιρνει τιποτα απο μια σχεση η να χωρισει στα 34-35 και να εχει και τον αερα οτι ακομα ειναι νεα και μετρα χαχαχαχ.μεγαλη διαφορα στην νοοτροπια,εχει 30 οπως λεει καιο διμητρακης τελειωνει η ζωη τους.γκομενες το παιζουν μονο οι αθλιες που συναντονται με ξενους,αφου ειναι η δουλεια και η ασχολια τους χαχαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η Ουκρανία και η Πολωνία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση..Ούτε στις γυναικές,ούτε στην κουλτούρα, ούτε στον τρόπο ζωής, όυτε στην Γλώσσα, ούτε καν στην θρησκεία..Δεν μιλάω καν για την οικονομία..Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει η σύγχυση της Ουκρανίας με τη Πολωνία στο μυαλό των Ελλήνων..Ίσως επειδή γεωγραφικά συνορέυουν..Αλλά γεωγραφικά συνορεύει και με Γερμανια η Πολωνία!!

Οι Ουκρανοί για του Πολωνούς είναι ακριβώς ότι οι Αλβανοί για τους Έλληνες..Κάθε περιόδο που μαζέυουν τα μήλα και τις πατάτες σκάνε για τρείς μήνες οι Ουκρανοί σας εργάτες και μετά πηγάινουν πίσω. Μου τα λένε εδώ..Οι Ουκρανέζες που μένουν εδώ ντρέπονται για την καταγωγή τους και προσπαθούν να το κρύψουν αλλά προδίδονται ασφαλώς απο την προφορά..Νίωθουν κόμπλεξ απέναντι στις Πολωνέζες και προσπαθούν να κανουν το παν για να δείξουν πως αξίζουν και δεν είναι απλά πουτάνες (που είναι)..

Η εμφάνιση,το στύλ, η παιδέια και γενικά η Πολωνέζα δεν έχει την παραμικρή ομοιότητα με την Ουκρανέζα. Είναι αστείο να ψάχνεις ομοιότητες ανάμεσα στους δύο λαούς. Μπορείς να ψάξεις για ομοιότητες στους Ρώσους και στους Ουκρανούς αλλά οι Πολωνοί δεν κολλάνε πουθενά.Η θεωρια περί σλάβων του kman είναι αστεία..Και στην  Πελλοπόνησο (απο εκέι κατάγομαι) ένα ποσοστό είναι σλάβοι (μπλέ μάτια,ξανθά μαλλία) τι σημαίνει αυτό?

Τα πραγματικά γεγονότα είναι πως η Ουκρανέζα έχει μάθει να ζητάει απο σένα..Να στηρίζεται στον άντρα έτσι μεγαλώνει απο το σπίτι.Ο άντρας που δίνει..Εμένα μου λένε οι τελευταίες Ουκρανέζες που είχα γνωρίσει θέλω σούσι,θέλω ποτό μέχρι και λεφτά μου είχε ζητήσει μιά και καλά δανεικά..Έτσι απλά!!

Η Πολωνέζα μεγαλώνει δίνοντας μεγάλη έμφαση στην παιδεία, στο να κάνει οικογένεια και παιδιά και να ζεί συνετά.Αντίθετα η Πολωνέζα είναι δυνατή και δεν περινένει απο τον άντρα να την ταίσει.Έτσι απλά!!

Η πολωνέζα δεν ζητάει τίποτα!! Θέλει μισά-μισά και πολλές φορες θα πληρώσει αυτή..Μην ακούτε τις φαντασίες του KMAN..Ποτέ δεν έχω πληρώσει Πολωνέζα ούτε εγώ ούτε οποιον ξέρω...Ο kman είναι ο μόνος στο πλανήτη που ισχυρίζεται πως πληρώνει Πολωνέζες (εκτός αν βρισκει καθαρά ιερόδουλες οπότε πάω πάσο). Αλλά η Πολωνέζα που θα γνωρίσεις δεν παίζει να ζητήσει τίποτα όσο ανάγκη και να έχει..

Το πρόβλημα των Πολωνέζων είναι το μυαλό τους δεν ζητάνε λεφτά ή κάτι αλλά είναι καμένες και στο βγάζουν ξινό το πήδημα..Για λίγο καιρό καλά είναι αλλά μετά δεν την παλέυεις με την παράννοια και ψάχνεις πιο normal καταστάσεις με άλλες φυλές..Αλλά αν είσια άφραγκος πάιζεις Poland δεν έχεις άλλη επιλογή και το παλέυεις γαι τσάμπα..Αν έχεις γκαφρά να σπρώξεις πας καθαρά Ουκρανία και Τσεχία για πληρωμένο..

Εγώ το παλεύω με άλλες φυλές πλέον γιατί ψάχνω πιο normal γκόμενες να περνάω και λίγοωραία..Να αράζουμε και λίγο μαζί..Με Πολωνέζα δύσκολο..Μένεις 2 μέρες μαζί της και αυτά που σου λέει και βλέπεις γραφεις βιβλίο..

Τι λες ρε φίλε?Η Ουκρανία είναι η πιο κοντινή χώρα που υπάρχει στην Πολωνία.Σε όλα φαγητό κουλτούρα εμφάνιση αρχιτεκτονική είναι μια από τα ίδια.Και οι γκόμενες ακριβώς τα ίδια κάνουν.Είτε Ουκρανέζες ρωτήσεις από Κίεβο και δυτική Ουκρανία είτε Πολωνέζες τα ίδια θα σου πούνε.Απλά οι Πολωνέζες θα σου πουν ατυχία που αναμειχθήκαμε γενετικά με αυτούς τους μαλάκες αντί να μιξαριστούμε με τους Γερμανούς και οι Ουκρανέζες θα σου πουν βαρετή η Πολωνία σκατά όλα σαν την Ουκρανία είναι και οι Πολωνέζες σκληρές και χάλια.
Για 700 χρόνια ενωμένοι ήτανε αν δει Ελληνας Πολωνέζα αδύνατο να την ξεχωρίζει εμφανισιακά από Πολωνέζα.Αμα πάρεις τις γκόμενες από το Λβωφ και τις βάλεις στο Κράκωβ κανείς δε θα προσέξει κάτι είναι ίδιες και απαράλλαχτες απλά οι Πολωνέζες είναι 5 κιλά βαρύτερες και πιο βυζαρούδες κωλαρούδες.
Επίσης όλοι οι Ουκρανοί στη δυτική Ουκρανία το δουλεύουνε το πολωνικό μια χαρά άσχετα με το τι ισχυρίζονται.Οπως και το ρωσικό βέβαια αλλά τα ουκρανικά μοιάζουν τρομερά με τα πολωνικά.Υστερα είναι γελοίο να λες οτι δεν έχουν σχέση όταν οι περισσότεροι στη δυτική Ουκρανία έχουν συγγενείς παππούδες γιαγιάδες Πολωνούς.Η ανάμιξη που έχει γίνει είναι τεράστια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χαχα οκ δεν επιμένω...

Παραπάνω καλά τα λές! Είναι νευρόσπαστες οι Πολωνέζες.. Σήμερα θα βγω ραντεβού με μια Οδοντίατρο από Κρακωβία αλλά κρατάω μικρο καλάθι! Είναι 8άρι αλλά το κόβω δύσκολο να απομονωθεί από τη φίλη της που είναι πολύ ψυχανώμαλη με γκόμενο στη Πολωνία....
Αν δω ότι δεν τραβάει από την αρχή θα την παρατήσω με συνοπτικές διαδικασίες να ψαχτώ στα κλάμπ...
Δεν έβγαλα άκρη με την οδοντίατρο! Ήταν πολύ σνόμπ και το έληξα αμέσως για να μην χαλασω τη διάθεσή μου! Αν βέβαια ήταν Ρωσίδα από την Μόσχα θα το πάλευα μέχρι εσχάτων για να τη τουμπάρω....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης αν κάνουμε τη σύγκριση:
1.Πολωνέζα τουρίστρια με Ουκρανέζα τουρίστρια
2.Πολωνέζα που μένει δύο χρόνια στην Ελλάδα με Ουκρανέζα που μένει δύο χρόνια στην Ελλάδα
3.Πολωνέζα στην Πολωνία με Ουκρανέζα στην Πολωνία
Η Πολωνέζα είναι πάντα πολύ πιο εύκολη.Ο Dr. Love θα συμφωνήσει με αυτό.Ολοι όμως λένε οτι αυτή η σύγκριση των τριών περιπτώσεων είναι άτοπη ενώ είναι η πιο λογική.
Τα λεφτά που ζητάνε οι Πολωνέζες είναι πασατέμπο σε σχέση με αυτά που θέλουν οι Ρωσίδες.Είναι τα Mc girls τα Fiat της Ευρώπης που όλοι μπορούν να έχουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ειναι η δουλεια μου και εχω ματι να τις ξεχωριζω.ακομα και οταν κρατανε τσαντες μαρκες και ντυμενες με μαρκες ξεχωριζουν.ποτε δεν σε πλισιαζουν αυτες !εσυ προσεγγιζεις.αν εισαι νεος κιεβο,δεν ξερεις τι παιζει τα κατατοπια και σε παρει και κανενας ουκρανος για να βρεις γκομενες θα σου φανει νορμαλ.πρεπει να κοβει το ματι σου τι παιζει,θελει εμπειρια και οπως λεει και ο δασκαλος ιωσηφ παντα να αποφευγεις τα ιδια λαθη.ο φιλος μου που παει συνεχεια κιεβο για δουλειες,ουτε και αυτος ειδε πουτανες στο χρισιατικ.ολα του φενονται κανονικα.φιντελιο εγραψα πολλες φορες,κιεβο μονο με μικρουλες επαιζα 15-22,οχι πουτανες και τετεια.μια φορα πηγα στην ζωη μου κιεβο σε σαλον.μην ξεχνας ειμαι πουτανιερο χαχαχαχαχ.κυπρο μονο ασχολουμε καθε μερα με βιζιτουλες,κινεζουλες.διαβασε για κυπρο,γαμησα οτι κινιτε και οι αλλοι ακομα προσπαθουν να βρουνε που εχει βιζιτες,πως τις καταλαβεις.νομιζουν στεκονται και κανουν πιατσα και σε παρακαλουν.μονο σε 2-3 ατομα δινω τηλεφωνα αλλα δεν τους απαντουν οι περισοτερες.οδυσσο τελευταια φορα που πηρα βιζιτα ηταν οταν ηρθε ο πορνομεταναστις αν δεν κανω λαθος.χανεις χρονο στο ιτερνετ μεχρι να απαντησουν,παντα κατι βρισκω.μια μερα κιεβο μιλουσα με ενα ζευγαρι ουκρανους και ειπα θα παω βοτκα μπαρ.ειπαν και εμεις εκει παμε,νομιζαν θα τους προσκαλεσω να πιουνε τσαμπα αλλα τους αποφυγα.στο βοτκα οταν πηγα φυσικα δεν ηρθαν,ουτε καν θα ηξεραν τι παιζει.οι ουκρανοι κανουν το ιδιο πραγμα σε ξενους.σε περνουν παραδειγμα οδυσσο η κιεβο σε τοπους που ολες ειναι βιζιτες οπως λειλα,τουρκουαζ στην οδυσσο.τους κερνας,φερνουν γκομενες στο τραπεζι,μετα σου λενε φευγω εγω να σε αφησω με την γκομενα.εσυ λες τι καλο παιδι μου εκανε πασα,μετα αυτη θα σου ζητησει χρημα χαχαχαχ.το αλλο που κανουν σε ασχετους φερνουν την γκομενα τους και σου λενε στην εφερα για να γνωριστειτε,τρωνε,πινουν και ντα σβιτανια.

Ελα ρε πουτανιέρο άμα σε πάω D Lux και Carribean θα εντοπίσεις αμέσως τις βίζιτες γιατί τις κόβεις.Και πού να πας Πολωνία εκεί θα τις τσεκάρεις αμέσως κάνουν μπαμ.Τώρα αν άλλοι πάνε 10 χρόνια και δε βρίσκουν τίποτα απλώς μαλάκες είναι προφανώς.
Στην Κρεσάτικ κάνουν πιάτσα με τα ψηλοτάκουνα το μόνο εύκολο είναι να την πέσεις.Απλά όλοι οι σεξοτουρίστες Αμερικανοί,Δυτικοί,Αραβες,Τούρκοι είναι μαλάκες δεν μπορούν να τις βρουν όπως το έμπειρο μάτι του πουτανιέρο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ελα ρε πουτανιέρο άμα σε πάω D Lux και Carribean θα εντοπίσεις αμέσως τις βίζιτες γιατί τις κόβεις.Και πού να πας Πολωνία εκεί θα τις τσεκάρεις αμέσως κάνουν μπαμ.Τώρα αν άλλοι πάνε 10 χρόνια και δε βρίσκουν τίποτα απλώς μαλάκες είναι προφανώς.
Στην Κρεσάτικ κάνουν πιάτσα με τα ψηλοτάκουνα το μόνο εύκολο είναι να την πέσεις.Απλά όλοι οι σεξοτουρίστες Αμερικανοί,Δυτικοί,Αραβες,Τούρκοι είναι μαλάκες δεν μπορούν να τις βρουν όπως το έμπειρο μάτι του πουτανιέρο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κμαμ εξω απο το μετρο χρισατικ θα δεις αρκετες μικρουλες που στεκονται ντυμενες νορμαλ,χωρις τακουνια η κατι που προδιδει βιζιτα.αν εισαι εμπειρος αμεσως πλισιασζεις.περιμενεις λιγο αν δεις κανενα δεν περιμενουν απλα στεκονται εκει πλισιαζεις.συνηθος δεν ξερω το λογο οι βιζιτες περιμενουν με σταυρομενα τα ποδια οταν στεκονται χαχαχα.πλακα ειχε ο τουρκος,νεαρος που κερασε ολο το χρισατικ μακτοναλτς.προτεινε σε ολες στα αγγλικα φαγητο,ετρωγαν,του εκαναν λιγο παρεα και δρομο.ισως γεναρι κατεβω κιεβο και απο εκει ταλλιν η λισαβωνα,θα δειξει.με την κοπελα απο τιρασπολ δεν μιλω,κισινεβ η οδυσσο δεν ερχεται,εγω εχω σχεδια να παω καπου που θα βολεψει μετα για λισαβωνα,δεν μπορω να τρεχω τιρασπολ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κμαν αμφιβαλω μια γκομενα που πραγματικα εχει λεφτα θα παει σε στεκια που συχναζουν βιζιτες.αν πανε σιγουρα θα ειναι σε τραπεζι που ουτε μυγα πλισιαζει.δεν παω σε κυριλε κιεβο,αλλα οπου παει ο φτωχος κοσμος.νυχτερινη ζωη σαν βουκουρεστι δεν εχει.αλλα εκει χωρις κρατηση ειναι φατε ματια ψαρια.κυπρο κατεβηκαν φετος αρκετες βιζιτες,κρατουαν επονυμες τσαντες και καπειες ρουχα.προδιδοονται απο ομιλια και συμπεριφορα αλλα εδω ποιος της ξερει,οι κυπριοι δεν περνουν ειδηση τα κερατα που τρωνε που θα μυριστουν αυτες

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το παιχνιδι παιζετε πλεον απο ιντερνετ οεοοο  :uglystupid:(το tinder ειδικα κανει θραυση ...μετα μαμπα και μπαντου) αλλα αν εισαι ηλεκτρονικα αναλφαβητος κλαφτα..

μετα σε ολα τα γνωστα κλαμπς στο κιεβ οπως αρενα ντεκαντανς ,σκαυμπαρ ,μπουντα μπαρ ,καριμπεαν ,σορρυ μπαμπουσκα κλπ γινεται παιχνιδι εχει πολλες μουναρες ...τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει και εχω παει σε πολλα κλαμπς ανα τον κοσμο...δυσκολο αρχικα γιατι παθαινεις μουνοπλακα,καποιες ειναι απροσιτες αλλα εχει ψωμι, αναλογιες φοβερες και λιγους ξενους...ακομα και σε παμπ τυπου πορτερ ´η στο ντοκερς γινοταν της μουρλης!!!! αλλα αν εισαι τυφλος ´ή δεν μετρας εκει τρως πιτες και μετα τις βλεπεις ολες βιζιτες και  αστα να πανε... :uglystupid:

σε κανα φτωχοπαζαρο να πας (οπως λες) και σε κανα μετρο αλλα εκει μπορει να μην γαμησεις κανα πρεζονι αλλα να σε γαμησουν τιποτε ντερεκια με κατι βοιδοκεφαλες! :headbang:

Για καμακι θα προτεινα στο μωλ γκουλιβερ μουνοθυελα καθε μερα! :rockon:

Οφφ τοπικ σε σχεση με πολωνια αλλα μην ακουω μπαρουφες

Σποκονι νοτσι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom