ειναι η δουλεια μου και εχω ματι να τις ξεχωριζω.ακομα και οταν κρατανε τσαντες μαρκες και ντυμενες με μαρκες ξεχωριζουν.ποτε δεν σε πλισιαζουν αυτες !εσυ προσεγγιζεις.αν εισαι νεος κιεβο,δεν ξερεις τι παιζει τα κατατοπια και σε παρει και κανενας ουκρανος για να βρεις γκομενες θα σου φανει νορμαλ.πρεπει να κοβει το ματι σου τι παιζει,θελει εμπειρια και οπως λεει και ο δασκαλος ιωσηφ παντα να αποφευγεις τα ιδια λαθη.ο φιλος μου που παει συνεχεια κιεβο για δουλειες,ουτε και αυτος ειδε πουτανες στο χρισιατικ.ολα του φενονται κανονικα.φιντελιο εγραψα πολλες φορες,κιεβο μονο με μικρουλες επαιζα 15-22,οχι πουτανες και τετεια.μια φορα πηγα στην ζωη μου κιεβο σε σαλον.μην ξεχνας ειμαι πουτανιερο χαχαχαχαχ.κυπρο μονο ασχολουμε καθε μερα με βιζιτουλες,κινεζουλες.διαβασε για κυπρο,γαμησα οτι κινιτε και οι αλλοι ακομα προσπαθουν να βρουνε που εχει βιζιτες,πως τις καταλαβεις.νομιζουν στεκονται και κανουν πιατσα και σε παρακαλουν.μονο σε 2-3 ατομα δινω τηλεφωνα αλλα δεν τους απαντουν οι περισοτερες.οδυσσο τελευταια φορα που πηρα βιζιτα ηταν οταν ηρθε ο πορνομεταναστις αν δεν κανω λαθος.χανεις χρονο στο ιτερνετ μεχρι να απαντησουν,παντα κατι βρισκω.μια μερα κιεβο μιλουσα με ενα ζευγαρι ουκρανους και ειπα θα παω βοτκα μπαρ.ειπαν και εμεις εκει παμε,νομιζαν θα τους προσκαλεσω να πιουνε τσαμπα αλλα τους αποφυγα.στο βοτκα οταν πηγα φυσικα δεν ηρθαν,ουτε καν θα ηξεραν τι παιζει.οι ουκρανοι κανουν το ιδιο πραγμα σε ξενους.σε περνουν παραδειγμα οδυσσο η κιεβο σε τοπους που ολες ειναι βιζιτες οπως λειλα,τουρκουαζ στην οδυσσο.τους κερνας,φερνουν γκομενες στο τραπεζι,μετα σου λενε φευγω εγω να σε αφησω με την γκομενα.εσυ λες τι καλο παιδι μου εκανε πασα,μετα αυτη θα σου ζητησει χρημα χαχαχαχ.το αλλο που κανουν σε ασχετους φερνουν την γκομενα τους και σου λενε στην εφερα για να γνωριστειτε,τρωνε,πινουν και ντα σβιτανια.