Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αμα σου βαλω ρε τις φοτο μου θα τρεχεις να κρυφτεις,με τα χερακια σου τα 5 εκατοστα.
φίλε μιλάμε για τέτοιο μπράτσο?
για τον τύπο τρελλαίνονται οι γκόμενες.ασταμάτητα γαμάει στο χισινάου  :kneel:

Συνημμένα

• 11698398_940198136002079_5651185100089325002_n.jpg
    11698398_940198136002079_5651185100089325002_n.jpg
    92,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 10930847_909588592396367_8964448532602283157_n.jpg
    10930847_909588592396367_8964448532602283157_n.jpg
    135,2 KB · Εμφανίσεις: 35
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Κ'εσύ όταν πρωτομπήκες στο σά'ι'τ εγραψες οτι είσαι εμφανήσιμος   :think:
 Ο ψεύτης μπήκε γιά να σώσει τα ζώα της Μολδαβίας....γιατι πηγα εγω εκεί και γέλαγα με τα χάλια τους  :2funny:.
 Το οτι αυτός εδώ που οπως εγραψα ή εχει συνδρομο Down ελαφρα μορφής (πολυ πιθανον) ή έχει καποια Μογγολική καταγωγή   :think: είναι φίλος του και ο ανθρωπος που τον έφερε στη Μολδαβία τα λέει όλα.Γιατί ειμαι 100% σιγουρος οτι τον ηξερε απο πριν ερθει Μολδαβία  :think::Διότι αυτός δεν έβγαινε απο την κουζίνα  :2funny: εγω ενα μηνα που ημουν εκει δεν τον ειδα πουθενά!
 Εχω μια υποψία οτι ο ψευτης ειναι αυτός με τα γυαλιά  :think:.Μόνο το οτι είπε γ'αυτον οτι μετράει και τον κάνει παρέα δείχνει οτι είναι του επιπεδου του  :2funny:.
 Εχει πλάκα που αν διαβάσετε πριν απο 3 χρόνια γράφανε οτι ο Παναγιώταρος  :knockinb: συνέχεια και μετράει και τέτοια  :2funny: :jerking:η μόνη διαφορα του Παναγιώταρου μ'αυτούς είναι οτι αυτός έχει κάποια λεφτά απο τους γονείς του γιά να μπορεί να τρώει στο ΟΠΑ και το El Greco για τους χρεωκοπημένους είναι κατόρθωμα  :2funny:Παντος με το που πήγα εγω εκει και αποκάλυψα ολη την αλήθεια :) όλοι λένε τώρα οτι δεν τον ξέρουν  :2funny: :2funny: :2funny:
 Μιλάμε για αηδιαστικούς και υπανάπτικτους με το που τους βλέπεις σου έρχεται να κάνεις  :vomit:
πλάκα έχει που έγραφες εσύ τόσα χρόνια ότι γαμάς χαχαχχα και έφαγες το κλασιμο της ζωής σου από τις μολδαβες και ουκρανές :2funny: με το που σε βλέπανε σε σιχαινονταν :2funny:
τις γκόμενες που πηδάει ο παναγιώταρος ούτε στον ύπνο σου τις βλέπεις χαχα κάτι μπαζα και πουτάνες τελειωμένες πήρες χισινάου και οντέσα :2funny: :2funny: :2funny:
φαντάσου να μην μίλαγες και ρωσσικα τι θα γαμουσες σε αυτές τις χώρες χαχαχα κανένα κατσίκι η αρνί :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το γιατι συνεχιζεσται να βριζεσται ο στελιος με τον φιντελιο δεν το καταλαβα.καλυτερα να λειξει εδω η διαμαχη.το ειπα πολλες φορες δεν ταξιδευουμαι ολοι για τα ιδια η ζηταμε η ψαχνουμε τα ιδια πραγματα.αλλιος απριλη αν ηθελα μονο πουτανες δεν θα πηγαινα σερβια,κροατια,σλοβενια αλλα παλι ουκρανια η να μεινω κυπρο με τα κινεζακια.ακομα και εμπειρος να εισαι και εμφανισημος δεν ερχονται παντα ολα θετικα.ολα θελουν τυχη,σωστο ταιμινκ.πολλες φορες  κυνηγουσα σαν σκυλι και εκει που δεν το επιδειωξα να ειμαι στο σωστο τοπο και χρονο και ολα να ειναι θετικα.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
πλάκα έχει που έγραφες εσύ τόσα χρόνια ότι γαμάς χαχαχχα και έφαγες το κλασιμο της ζωής σου από τις μολδαβες και ουκρανές :2funny: με το που σε βλέπανε σε σιχαινονταν :2funny:
τις γκόμενες που πηδάει ο παναγιώταρος ούτε στον ύπνο σου τις βλέπεις χαχα κάτι μπαζα και πουτάνες τελειωμένες πήρες χισινάου και οντέσα :2funny: :2funny: :2funny:
φαντάσου να μην μίλαγες και ρωσσικα τι θα γαμουσες σε αυτές τις χώρες χαχαχα κανένα κατσίκι η αρνί :2funny:
πρωτη φορα θα ηταν?
δεν εχεις διαβασει κριτικες του για τα κατσικακια που πηδαγε στο χωριο του,πριν πορνομεταναστευσει?

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
το γιατι συνεχιζεσται να βριζεσται ο στελιος με τον φιντελιο δεν το καταλαβα.καλυτερα να λειξει εδω η διαμαχη.το ειπα πολλες φορες δεν ταξιδευουμαι ολοι για τα ιδια η ζηταμε η ψαχνουμε τα ιδια πραγματα.αλλιος απριλη αν ηθελα μονο πουτανες δεν θα πηγαινα σερβια,κροατια,σλοβενια αλλα παλι ουκρανια η να μεινω κυπρο με τα κινεζακια.ακομα και εμπειρος να εισαι και εμφανισημος δεν ερχονται παντα ολα θετικα.ολα θελουν τυχη,σωστο ταιμινκ.πολλες φορες  κυνηγουσα σαν σκυλι και εκει που δεν το επιδειωξα να ειμαι στο σωστο τοπο και χρονο και ολα να ειναι θετικα.

εδω το θρεντ ειναι πολωνια..εχει παει???οχι,εγω πηγα προσφατα!!!! ουκρανια εχει παει??ουτε ..εγω πηγα 3 φορες σε 1 χρονο!!!ας γραψει στο μολδαβικο θρεντ τις φοβερες εμπειριες του..  :jerking: :jerking: :jerking:

εγω φωτο εβαλα αν και δεν κανουμε καλλιστεια εδω ουτε ποιος την εχει μεγαλυτερη ...ουτε το επαιξα υπεργαμιας ουτε μοντελο...αν καποιος ζηλευει και ειναι αγαμητος ειναι λογικο να βγαζει τετοια κακια και μαλακια!!!!!!!!!!ουτε το δημοτικο δεν εχει βγαλει ,δειχνει αφραγκος και μου την λεει επειδη θιξαμε την φοβερη παρεα του στο ΩΠΑ που μαζι τους εμεινε αγαμητος στην μολδαβια !!!!!!!!! :jerking:

και γκομενες εβαλα και ταξιδια εγραψα και ειπα παμπολες αποτυχιες οχι μονο επιτυχιες..!!!!!!!αν ελεγα παραμυθια θα ελεγα αλλα...το ειδε και ο γκλοκ στην ροδο που ημουν με την ψηλη ξανθια 1,83 ουκρανιδα κι αν ειμαι μπαζο !!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πας κλαιγεσαι στους μοντ να σταματησω,μου στελνεις πμ που με βριζεις και μου λες γιατι ασχολουμαι μαζι σου,και συνεχιζεις να μιλας για μενα.
Τα θελει ο κολος σου,καταρχην δεν βαρεθηκες να λες ολο το ιδιο τροπαριο,στη μολδαβια εκατσα 20 μερες  και οχι 1 μηνα που εχεις γραψει 50 φορες.

Οταν δεν σου δινουν σημασια οι γκομενες λογω των προγουλιων  :2funny: :2funny:,αναγκαστικα γινεσαι γεναιος για να γαμησεις,αν δεν εχεις εμφανιση και χερακια 5 εκατοστα με προγουλια,θα πρεπει να πουλησεις τον εαυτο σου,οποτε πουλα τον οσο πιο καλα μπορεις για να γαμησεις,εγω δεν εχω να πουλησω κατι,αυτη πρεπει να μου πουλησει κατι για να τη γαμησω εγω,απο τα λεγομενα σου και απο την προσπαθεια σου να δειχτεις ειτε εδω ειτε στις γκομενες φαινεται οτι δεν μετρας σαν αντρας.

Τη μια τη φοτο που φαινεται καθαρα το προσωπο σου την διεγραψες αφησες τις αλλες 2 που ειναι μακρινες και φαινεσαι πιο ωραιος απο οπως φαινοσουν στην κοντινη φοτο  ;)

Οι ουκρανιδες ολοι ξερουμε τι ψαχνουν τις υπολοιπες ιστοριες για αγριους οτι σε ποθουν οι ουκρανιδες τις εχουμε ακουσει πολλες φορες και απο αλλους επιδοξους γαμιαδες σαν και σενα που πηγαν 2 φορες ουκρανια  χωρις να βλεπονται και ολες τους ερωτευτηκαν.
Το κλασσικο τελος ειναι ο επιδοξος πυρφοροαγαπουλης να παιρνει κανα αμαξι η κατι αλλο στην γκομενα για να την κρατησει

Το τροπαριο ειναι το ιδιο παντα,δεν κανεις ποτε κατι να αλλαξεις την εμφανιση σου,οποτε αρχιζεις τις κλασικες παπαριες,ειμαι γενναιος,εχω τροπους,πουλαω καλα τον εαυτο μου,και ολες τις μαλακιες που λενε ολοι οσοι δεν βλεπονται,η διαφορα μας ειναι οτι εγω εχω αξιοπρεπεια σε σχεση με σενα,και με την μις γιουνιβερς να βγω προσωπικα θα την βαλω να πληρωσει το καφε της  και να πα να γαμηθει αν δε γουσταρει,εκτος αν ειναι ανεργη φυσικα,προτιμω να κανω πλαστικη προσωπου αν ειμαι κουασιμοδος και να δωσω δεκα χιλιαρικα και να μην πληρωσω την γκομενα ουτε διφραγκο παρα να κανω τον καραγκιοζη σα και σενα

Ακομα περιμενουμε να μας βαλεις την προγουλοφοτο σου
Γιατι εσυ εχεις βαλει καμια;Μια φορα ειχες βαλει εναν τραγουδιστη κροατη και ελεγες οτι ησουν εσυ,και σε ξεμπροστιασε μετα ενας που τον ηξερε.Που να φανταστεις οτι θα ηξερε καποιος εναν κροατη τραγουδιστη. :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι εσυ εχεις βαλει καμια;Μια φορα ειχες βαλει εναν τραγουδιστη κροατη και ελεγες οτι ησουν εσυ,και σε ξεμπροστιασε μετα ενας που τον ηξερε.Που να φανταστεις οτι θα ηξερε καποιος εναν κροατη τραγουδιστη. :2funny:
Τι λες ρε μαπα ποτε εγω εβαλα τετοια φοτο,απο το πολυ ηλιο που σε χτυπαει στα καραβια μαλακυνση επαθες, βρες το μυνημα που εβαλα τον κροατη και βαλτην

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εδω το θρεντ ειναι πολωνια..εχει παει???οχι,εγω πηγα προσφατα!!!! ουκρανια εχει παει??ουτε ..εγω πηγα 3 φορες σε 1 χρονο!!!ας γραψει στο μολδαβικο θρεντ τις φοβερες εμπειριες του..  :jerking: :jerking: :jerking:

εγω φωτο εβαλα αν και δεν κανουμε καλλιστεια εδω ουτε ποιος την εχει μεγαλυτερη ...ουτε το επαιξα υπεργαμιας ουτε μοντελο...αν καποιος ζηλευει και ειναι αγαμητος ειναι λογικο να βγαζει τετοια κακια και μαλακια!!!!!!!!!!ουτε το δημοτικο δεν εχει βγαλει ,δειχνει αφραγκος και μου την λεει επειδη θιξαμε την φοβερη παρεα του στο ΩΠΑ που μαζι τους εμεινε αγαμητος στην μολδαβια !!!!!!!!! :jerking:

και γκομενες εβαλα και ταξιδια εγραψα και ειπα παμπολες αποτυχιες οχι μονο επιτυχιες..!!!!!!!αν ελεγα παραμυθια θα ελεγα αλλα...το ειδε και ο γκλοκ στην ροδο που ημουν με την ψηλη ξανθια 1,83 ουκρανιδα κι αν ειμαι μπαζο !!!!!!!!!
Αφου σε ειδε ο γλοκ ας μας πει αν εισαι οπως στη φοτο η με προγουλια?
Σοβαρο πραμα εκανες πηρες τη βιζιτα τα πληρωσες ολα εσυ και την εκανες βολτες στη ροδο και το παρουσιαζεις για κατορθωμα,μπορει να σου εκατσε απο λυπηση  :S,μπορει και οχι,και μονο που εσυ με τα χαλια που εχεις τριγυρνας τετοια γκομενα ηταν αρκετο να πυρφοριζεις μηνες αγαμητος μαζι της  :2funny: :2funny: :2funny:,οπως και πολλοι αλλοι πυρφοροι εδω μεσα.

Ναι μας εξεθεσες τις φοβερες εμπειριες σου  μας εβαλες φοτο μια αλογομουρα :2funny: :2funny: :2funny: και ενα τριημερο πολωνια οπου τριγυρνουσες σαν την αδικη καταρα με την βιζιτα  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν καλοί μου φίλοι!

Ο Fidelio είναι ο μόνος εδώ και 4 χρόνια παρουσίας μου στο Φόρουμ που συναντηθήκαμε στη Ρόδο!
Βγήκαμε ένα βράδι έξω και πέρασε από το χώρο εργασίας μου με μια εντυπωσιακής εμφάνισης Ουκρανέζα! Η κοπέλα είχε φυσική ομορφιά και όχι ψηλά τακούνια και καργιολέ στυλ! Επίσης μου έδειξε φωτογραφίες του στην Ουκρανία από το πρώτο του ταξίδι με γυναίκες! Όπως και να έχει περιτριγυρίζεται από "ωραίες Ουκρανικές υπάρξεις"!

Όσο για τον ίδιο έχει ένα περήφανο και αρχοντικό στυλ που εμπνέει εμπιστοσύνη! Το ότι έχει περιττά κιλά φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ο ίδιος βγάζει! Αλλά δείχνει πως δεν ενοχλεί τις Ουκρανέζες!
Εξάλλου κριτές δεν είμαστε εμείς αλλά οι γυναίκες! Αν κάνει μια καλή δίαιτα και γυμναστική λύνεται και αυτό το θέμα!
Η διαμάχη είναι κάπως διασκεδαστική αλλά ανούσια μεταξί δυο μελών που δηλώνουν πως δεν πληρώνουν άμεσα  για να  :knockinb:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φίλε μιλάμε για τέτοιο μπράτσο?
για τον τύπο τρελλαίνονται οι γκόμενες.ασταμάτητα γαμάει στο χισινάου  :kneel:
Ναι ειδα πως γαμάει  :2funny:Να πάρτε και αλλες φωτο απο τα καμάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 2 φωτογραφίες 10ετίας απο την Ελλάδα εχεις και μας βάζεις  :jerking:.Εισαι και ρουφιάνος καποιος του το σφίριξε οτι τον κράζουμε και έβγαλε ολες της φωτογραφίες που είχε αγκαλιά με άντρες  :2funny: :2funny: :2funny:.

Συνημμένα

• kamakia12a.jpg
    kamakia12a.jpg
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 33
  • kamakia69.jpg
    kamakia69.jpg
    118 KB · Εμφανίσεις: 35

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν καλοί μου φίλοι!

Ο Fidelio είναι ο μόνος εδώ και 4 χρόνια παρουσίας μου στο Φόρουμ που συναντηθήκαμε στη Ρόδο!
Βγήκαμε ένα βράδι έξω και πέρασε από το χώρο εργασίας μου με μια εντυπωσιακής εμφάνισης Ουκρανέζα! Η κοπέλα είχε φυσική ομορφιά και όχι ψηλά τακούνια και καργιολέ στυλ! Επίσης μου έδειξε φωτογραφίες του στην Ουκρανία από το πρώτο του ταξίδι με γυναίκες! Όπως και να έχει περιτριγυρίζεται από "ωραίες Ουκρανικές υπάρξεις"!

Όσο για τον ίδιο έχει ένα περήφανο και αρχοντικό στυλ που εμπνέει εμπιστοσύνη! Το ότι έχει περιττά κιλά φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ο ίδιος βγάζει! Αλλά δείχνει πως δεν ενοχλεί τις Ουκρανέζες!
Εξάλλου κριτές δεν είμαστε εμείς αλλά οι γυναίκες! Αν κάνει μια καλή δίαιτα και γυμναστική λύνεται και αυτό το θέμα!
Η διαμάχη είναι κάπως διασκεδαστική αλλά ανούσια μεταξί δυο μελών που δηλώνουν πως δεν πληρώνουν άμεσα  για να  :knockinb:
Αντε τελειωσε το παραμυθι σε ξεφτυλισε ο γκλοκ :2funny: :2funny: :2funny:,θελεις μια καλη διαιτα και γυμναστικη να φυγουν τα προγουλια  :2funny: :2funny: :2funny:,περιτρυγιζεσαι και απο βιζιτες τις οποιες βγαζεις φοτος και δειχνεις παντου πιρφοριζοντας  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αντε τελειωσε το παραμυθι σε ξεφτυλισε ο γκλοκ :2funny: :2funny: :2funny:,θελεις μια καλη διαιτα και γυμναστικη να φυγουν τα προγουλια  :2funny: :2funny: :2funny:,περιτρυγιζεσαι και απο βιζιτες τις οποιες βγαζεις φοτος και δειχνεις παντου πιρφοριζοντας  :2funny: :2funny: :2funny:
Μην διαβάζεις αυτά που γράφω έτσι όπως θέλεις ;)

Κλαψομουνιάζεις σαν να την πέφτει σε γκόμενά σου...

Συναγωνιστής στο καμάκι είναι! Δίνει τις πληροφορίες που μπορεί... Ποιος ο λόγος να επικεντρώνεσαι και να του τσούζεις μια αδυναμία! Που στη τελική καλό θα του κάνεις για να το διορθώσει :rockon:!!!
Αρα όλα Καλά!!!! :rockon:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ναι ειδα πως γαμάει  :2funny:Να πάρτε και αλλες φωτο απο τα καμάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 2 φωτογραφίες 10ετίας απο την Ελλάδα εχεις και μας βάζεις  :jerking:.Εισαι και ρουφιάνος καποιος του το σφίριξε οτι τον κράζουμε και έβγαλε ολες της φωτογραφίες που είχε αγκαλιά με άντρες  :2funny: :2funny: :2funny:.

να και μερικές άλλες που έβαλα :2funny: όχι δύο αλλά εκατόν δύο φωτο με μουνιά είναι ο παναγιώταρος χαχχα
ΌΛΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΦΈΤΟΣ ΧΑΧΑΧ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΆ  :2funny:
ρώτα τον Πιτσλιστή που τον έχει φίλο στο φατσοβιβλίο και μπορεί να το επιβαιβεωσει :2funny:
δεν βαρέθηκες να γίνεσαι ρεζίλι συνεχώς?  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11224627_946942995327593_7763807903352878087_n.jpg
    11224627_946942995327593_7763807903352878087_n.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 10418387_516375955180666_7223398930613505175_n.jpg
    10418387_516375955180666_7223398930613505175_n.jpg
    104,3 KB · Εμφανίσεις: 35

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να και μερικές άλλες που έβαλα :2funny: όχι δύο αλλά εκατόν δύο φωτο με μουνιά είναι ο παναγιώταρος χαχχα
ΌΛΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΦΈΤΟΣ ΧΑΧΑΧ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΆ  :2funny:
ρώτα τον Πιτσλιστή που τον έχει φίλο στο φατσοβιβλίο και μπορεί να το επιβαιβεωσει :2funny:
δεν βαρέθηκες να γίνεσαι ρεζίλι συνεχώς?  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτες της φωτο μας της βάζεις εδω και χρόνια.Ο Παναγιώταρος εχει γεράσει.
  Η δευτερη φωτογραφία ειναι αρκετά καινούργια,αυτες οι 4 φωτο που εχεις και βάζεις εσυ μπορει να ειναι και 15χρόνια πριν  :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• 531498_544128065609090_1130555909_na.jpg
    531498_544128065609090_1130555909_na.jpg
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 549358_534057179949512_907998317_n1.jpg
    549358_534057179949512_907998317_n1.jpg
    88,3 KB · Εμφανίσεις: 31

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όπως τα λές είναι..Η μόνη διαφορά με αυτά που προτείνεις στο κόσμο και γράφεις το πιο πιθανό είναι να έρθουν εδώ και να ξενερώσουν στην καλύτερη (όπως έγινε με τον Fidelio) ή στην χειρότερη να φάνε και άγριο ξύλο αν πάμε να προτείνουν σε καμία κοπέλα λεφτά.
Αν κάνουν αυτα που τους λέω εγώ μπορεί και να γευτούν τελικά Πολωνικό μουνί..

Επίσης η διαφορά που έχω γαμήσει πλέον 25 γυναίκες σε λιγότερο απο ένα χρόνο χώρις να δώσω ένα ευρώ, με σένα που έχεις πηδήξει 10 ιερόδουλες, δεν είναι η ηλικία, τα λεφτά ή η ομορφία (σε κανένα απο τα 3 δεν έχω τρελό αβαντάζ). Είναι οτι έχω μάθει να προσαρμόζομαι γρήγορα στο περιβάλλον μου και να αλλάζω σαν τον χαμελέοντα χωρίς κολλήματα, αντίθετα απο σένα που έχεις κολλήσει 20 χρόνια πριν και συνεχίζεις το ίδιο αποτυχημένο μοτίβο που προτείνεις στον κόσμο.

Να έρχεσαι σε μια χώρα που έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και να φέρεσαι σαν να βρίσκεσαι στην Σιοβετική Ένωση προσφέροντας χρήματα σε κοπέλες που έιναι σε καλύτερο βιοτικό επίπεδο απο την μέση Ελληνίδα!! Για αυτό δεν μπορέις να γνωρίσεις μια normal εδώ να πηδήξεις όχι λόγω ηλικίας και άλλες δικαιολογίες..Φτιάχνεις το παραμύθι μέσα σου πως είναι πουτάνες για να πήσεις και να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου που δεν κάνεις το φυσιολογικό.Απλά να γνωρίσεις κάποιες να τους πουλήσεις έρωτα και να της πηδήξεις..Και καλά κάνεις για σένα δικαίωμα σου είναι, αλλά το να πουλάς την παράννοια αυτη του χρήματος στον κόσμο είναι μαλακία..

Εγώ δεν κολλάω να δοκιμάζω διαφορετικές στρατηγικές και να γράφω όταν αποτυγχάνω..Επίσης δεν κολλάω αν δώ ότι κάτι δεν το αξιολόγησα καλά να το γράψω..Γιατί ο κόσμος είναι μεταβλητός πρέπει να το δεχτούμε αυτό και κυρίως στο θέμα των γυναικών και της τοποθεσίας τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα..

Βαρίεμαι να σου απαντήσω σε ένα ένα απο αυτά που έγραψες με τρόπο εντελώς εσφαλμένο για να κάνεις εντύπωση όπως π.χ γαμάτη η Βαρσοβία σε σχέση με το Πόζναν..Φυσικά αφού και όπως κάνεις πάντα κόβεις φράσεις για να πουλήσεις το παραμύθι..Η συνέχεια της πρότασης που λέει γιατί στην Βαρσοβια πάιζεις με ξένες και όχι Πολωνέζες δεν έχει νόημα και καλά έκανες και την παρέλλειψες.χαχαχα...
Σε όλα τα άλλα που γράφεις κάνεις το ίδιο κόβεις φράσεις και τους αλλάζεις νόημα..
Όσο για το τι είμαι ακόμα εδώ έχω γράψει στο παρελθόν..δεν φέυγω όποτε γουστάρω με το έτσι θέλω υπήρχε μια προσέγγιση οτι φέυγω καλοκαίρι αλλα τελικά με τις αλλάγες στην Ελλάδα έμεινα λίγο παραπάνω...Μην αγχώνεσαι όμως σύντομα θα έχω φύγει (δυστυχώς) όποτε θα έχεις την χαρά να μην είναι κάποιος εδώ και γειώνει τις μαλακίες και τις υπερβολές που γράφονται..  
Προς μόνιμους κατοίκους---->

Έχω απογοητευτεί πλήρως με την χώρα που μένετε... Θυμάστε την οδοντίατρο από την Κρακωβία?
Χτες  έμαθα από τον βραδινό του ξενοδοχείου του φίλου μου πως φασώθηκε από τον Βούλγαρο Ανιματέρ του ξενοδοχείου...
Το θέμα είναι πως η γκόμενα είναι πάνω από το μέσο όρο σε εμφάνηση αλλά και μόρφωση! Και προτίμησε τον Βούλγαρο παρά το δικό μου χαλαρό καμάκι και του φίλου μου! Δεν ξέρω τη θα γινόταν αν έβαζα foul ισχύ στο καμάκι μου με αυτοκίνητο κεράσματα και παραμύθι! Στα χαλαρά πάντως με απαξίωσε!
Αν δεν μάθαινα τι παίχτικε με τον Ανιματέρ θα έλεγα ότι η γκόμενα ήταν υπεράνω... Αλλά ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΠΟ ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ..... ΒΟΥΛΓΑΡΟ??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δείχνει πως πέρα από εμφάνιση και μόρφωση υπάρχει ένας μέσος όρος που δεν μπορούν να τον αποφύγουν----> Ο ΝΟΗΤΙΚΟΣ...

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αυτες της φωτο μας της βάζεις εδω και χρόνια.Ο Παναγιώταρος εχει γεράσει.
  Η δευτερη φωτογραφία ειναι αρκετά καινούργια,αυτες οι 4 φωτο που εχεις και βάζεις εσυ μπορει να ειναι και 15χρόνια πριν  :jerking: :2funny:
χαχχαχα δεν ξέρεις τι να πεις ρεζιλη των σκυλιών έγινες :2funny:
όλες είναι φετεινές φωτο :2funny: :2funny: :2funny: ο πιτσιλιστής το  ξέρει και για αυτό γελάνε όλοι μαζί σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 16509_932633210091905_4469971965998058639_n.jpg
    16509_932633210091905_4469971965998058639_n.jpg
    169,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 11896042_960990430589516_6829165939797519925_n.jpg
    11896042_960990430589516_6829165939797519925_n.jpg
    140,5 KB · Εμφανίσεις: 36

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
αμα ειναι αγαμητος καποιος σαν τον στελλαρα ψαχνει να βρει αδυναμιες σε αυτον που γαμα και εχει φραγκα να ταξιδευσει...απο ατομα που μετρανε μπρατσα και εχουν iq ραδικιου μην περιμενετε να πουν κατι!η αγαμια ,η αμορφωσια και κυριως η αφραγκια δημιουργουν κομπλεξ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχχαχα δεν ξέρεις τι να πεις ρεζιλη των σκυλιών έγινες :2funny:
όλες είναι φετεινές φωτο :2funny: :2funny: :2funny: ο πιτσιλιστής το  ξέρει και για αυτό γελάνε όλοι μαζί σου  :2funny: :2funny: :2funny:
Nαι εδω ειναι οι (Ελληνες) της Μολδαβίας  :jerking: :2funny:που μας εβαλες αλλα σε καταλάβαμε...και στη δευτερη φωτογραφία ο Παναγιώταρος πριν απο 3-4 χρόνια τωρα ειναι ακόμα πιο γερασμένος,ενω ειναι 35 μοιάζει για 45+ .
  Οι φωτο που μας βαζεις ειναι αρχαίες  :2funny: Οσο για τον Πίτσι λογο αγαθότητας του ψεφυγε στο σκά'ι'π μια κουβέντα σχετικα για τους καινουργιους Ελληνες που μας λετε οτι πηγαν εκει.Οταν τον ρωτησα με τι ασχολουντε μου απάντησε οτι ο ενας ειναι επιπλοποιός και ο αλλος συνταξιούχος  (δηλαδη 60+ ετων):2funny: ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του  :2funny:

Συνημμένα

• 1961015_10203315439224660_1459029896_o.jpg
    1961015_10203315439224660_1459029896_o.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 523144_517691981586032_798284099_na.jpg
    523144_517691981586032_798284099_na.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Nαι εδω ειναι οι (Ελληνες) της Μολδαβίας  :jerking: :2funny:που μας εβαλες αλλα σε καταλάβαμε...και στη δευτερη φωτογραφία ο Παναγιώταρος πριν απο 3-4 χρόνια τωρα ειναι ακόμα πιο γερασμένος,ενω ειναι 35 μοιάζει για 45+ .
  Οι φωτο που μας βαζεις ειναι αρχαίες  :2funny: Οσο για τον Πίτσι λογο αγαθότητας του ψεφυγε στο σκά'ι'π μια κουβέντα σχετικα για τους καινουργιους Ελληνες που μας λετε οτι πηγαν εκει.Οταν τον ρωτησα με τι ασχολουντε μου απάντησε οτι ο ενας ειναι επιπλοποιός και ο αλλος συνταξιούχος  (δηλαδη 60+ ετων):2funny: ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του  :2funny:
τα έβγαλε ο αναγνώστης τα συμπεράσματα μην στεναχωριέσαι χαχα
μια ζωή ρεντίκολο θα γίνεσαι :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11760069_945220342166525_2592065146936121540_n.jpg
    11760069_945220342166525_2592065146936121540_n.jpg
    144,3 KB · Εμφανίσεις: 33

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom