Πας κλαιγεσαι στους μοντ να σταματησω,μου στελνεις πμ που με βριζεις και μου λες γιατι ασχολουμαι μαζι σου,και συνεχιζεις να μιλας για μενα.
Τα θελει ο κολος σου,καταρχην δεν βαρεθηκες να λες ολο το ιδιο τροπαριο,στη μολδαβια εκατσα 20 μερες και οχι 1 μηνα που εχεις γραψει 50 φορες.
Οταν δεν σου δινουν σημασια οι γκομενες λογω των προγουλιων
,αναγκαστικα γινεσαι γεναιος για να γαμησεις,αν δεν εχεις εμφανιση και χερακια 5 εκατοστα με προγουλια,θα πρεπει να πουλησεις τον εαυτο σου,οποτε πουλα τον οσο πιο καλα μπορεις για να γαμησεις,εγω δεν εχω να πουλησω κατι,αυτη πρεπει να μου πουλησει κατι για να τη γαμησω εγω,απο τα λεγομενα σου και απο την προσπαθεια σου να δειχτεις ειτε εδω ειτε στις γκομενες φαινεται οτι δεν μετρας σαν αντρας.
Τη μια τη φοτο που φαινεται καθαρα το προσωπο σου την διεγραψες αφησες τις αλλες 2 που ειναι μακρινες και φαινεσαι πιο ωραιος απο οπως φαινοσουν στην κοντινη φοτο ;)
Οι ουκρανιδες ολοι ξερουμε τι ψαχνουν τις υπολοιπες ιστοριες για αγριους οτι σε ποθουν οι ουκρανιδες τις εχουμε ακουσει πολλες φορες και απο αλλους επιδοξους γαμιαδες σαν και σενα που πηγαν 2 φορες ουκρανια χωρις να βλεπονται και ολες τους ερωτευτηκαν.
Το κλασσικο τελος ειναι ο επιδοξος πυρφοροαγαπουλης να παιρνει κανα αμαξι η κατι αλλο στην γκομενα για να την κρατησει
Το τροπαριο ειναι το ιδιο παντα,δεν κανεις ποτε κατι να αλλαξεις την εμφανιση σου,οποτε αρχιζεις τις κλασικες παπαριες,ειμαι γενναιος,εχω τροπους,πουλαω καλα τον εαυτο μου,και ολες τις μαλακιες που λενε ολοι οσοι δεν βλεπονται,η διαφορα μας ειναι οτι εγω εχω αξιοπρεπεια σε σχεση με σενα,και με την μις γιουνιβερς να βγω προσωπικα θα την βαλω να πληρωσει το καφε της και να πα να γαμηθει αν δε γουσταρει,εκτος αν ειναι ανεργη φυσικα,προτιμω να κανω πλαστικη προσωπου αν ειμαι κουασιμοδος και να δωσω δεκα χιλιαρικα και να μην πληρωσω την γκομενα ουτε διφραγκο παρα να κανω τον καραγκιοζη σα και σενα
Ακομα περιμενουμε να μας βαλεις την προγουλοφοτο σου