Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο λορδος της αγαμιας ησουνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι δεν ειμαι σαν τους μεγάλους γαμιάδες του Κισινιώφ  :2funny: ουτε εχω τα πλούτη τους  :2funny:

Ναι ειναι θρυλος οι υπερβαροι ελληνες που πηγαιναν  πολωνια τοσα χρονια και μολις δουν ελληνα θα πουν ηρθε ο γαμιας μας
Ναι οι Ελληνες γαμιάδες όπου πάνε διαπρέπουν και οι γκόμενες τους κυνηγάνε απο μόνες τους  :2funny:Ειδες στη Μολδαβία που πήγες πως οι γκόμενες στέκονταν ουρά εξω απο το ΟΠΑ για να γνωρίσουν Ελληνες γαμιάδες  :jerking: :2funny:.
  Πως μπορείς να αμφησβιτείς την αξία των Ελληνικών καμακιών που διαπρέπουν στο εξωτερικό  :2funny:
  Μακάρι να είχες την ομορφιά τους και τα λεφτά τους γιά να μπορούσες να γάμαγες της θεογκόμενες  :jerking: όπως αυτα τα μεγάλα Ελληνικά καμάκια :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• teras14a.jpg
    teras14a.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 78
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ναι δεν ειμαι σαν τους μεγάλους γαμιάδες του Κισινιώφ  :2funny: ουτε εχω τα πλούτη τους  :2funny:
  Ναι οι Ελληνες γαμιάδες όπου πάνε διαπρέπουν και οι γκόμενες τους κυνηγάνε απο μόνες τους  :2funny:Ειδες στη Μολδαβία που πήγες πως οι γκόμενες στέκονταν ουρά εξω απο το ΟΠΑ για να γνωρίσουν Ελληνες γαμιάδες  :jerking: :2funny:.
  Πως μπορείς να αμφησβιτείς την αξία των Ελληνικών καμακιών που διαπρέπουν στο εξωτερικό  :2funny:
  Μακάρι να είχες την ομορφιά τους και τα λεφτά τους γιά να μπορούσες να γάμαγες της θεογκόμενες  :jerking: όπως αυτα τα μεγάλα Ελληνικά καμάκια :jerking: :2funny:
πιο καμενος απο σενα δεν υπαρχει πουθενα  :2funny: να περπαταει με ανοιχτα τα χερια σαν χεσμενος και οι γκομενες να τον σιχαινονται :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ειναι θρυλος οι υπερβαροι ελληνες που πηγαιναν  πολωνια τοσα χρονια και μολις δουν ελληνα θα πουν ηρθε ο γαμιας μας
Μμ'αρέσει που όλοι τον Σινοχάρα σαν παράδειγμα του ασχημου και υπέρβαρου  :2funny:χωρις ομως να τον βριζετε  :2funny:Αυτον υπονοειτε συνεχεια.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι δεν ειμαι σαν τους μεγάλους γαμιάδες του Κισινιώφ  :2funny: ουτε εχω τα πλούτη τους  :2funny:
 Ναι οι Ελληνες γαμιάδες όπου πάνε διαπρέπουν και οι γκόμενες τους κυνηγάνε απο μόνες τους  :2funny:Ειδες στη Μολδαβία που πήγες πως οι γκόμενες στέκονταν ουρά εξω απο το ΟΠΑ για να γνωρίσουν Ελληνες γαμιάδες  :jerking: :2funny:.
 Πως μπορείς να αμφησβιτείς την αξία των Ελληνικών καμακιών που διαπρέπουν στο εξωτερικό  :2funny:
 Μακάρι να είχες την ομορφιά τους και τα λεφτά τους γιά να μπορούσες να γάμαγες της θεογκόμενες  :jerking: όπως αυτα τα μεγάλα Ελληνικά καμάκια :jerking: :2funny:

Δείξε μας τα γούστα στους άντρες.. έχεις ανεβάσει φωτογραφιες από 50 άντρες, πούτσους, super market.. Από γκόμενες μόνο μερικές πουτάνες επί πληρωμή 30+ από Καζακστάν έχω δει και άλλη μία που σαν πυρφόρος ανέβασες φώτο και δεν την έχεις πηδήξει καν. Σκέψου να ζούσες δηλαδή και σε καμιά άλλη χώρα, πόλη.. και να μη μιλούσες ρώσικα. Ούτε οι πουτάνες με κυτταρίτιδα δεν θα σου καθόντουσαν. Τουλάχιστον με τη γλώσσα μπορείς να συνεννοείσαι στα sallon και δεν μένεις εντελώς αγάμητος. Πες μας για την πρώην γυναίκα σου.. σε ποιο sallon τη γνώρισες? Τη φλέρταρες με χρήματα? Πόσα της έδωσες να σου κάνει παιδί? Ένα διαμέρισμα της μαμάς?

Με διαφορά ο ελληνάρας πυρφόρος του εξωτερικού που απέτυχε στα πάντα και βρίζει όλους τους άλλους για να νιώσει καλύτερα.. Η μαμά σου έστειλε χρήματα αυτό το μήνα να ζήσεις? Παιδοβούβαλο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δείξε μας τα γούστα στους άντρες.. έχεις ανεβάσει φωτογραφιες από 50 άντρες, πούτσους, super market.. Από γκόμενες μόνο μερικές πουτάνες επί πληρωμή 30+ από Καζακστάν έχω δει και άλλη μία που σαν πυρφόρος ανέβασες φώτο και δεν την έχεις πηδήξει καν. Σκέψου να ζούσες δηλαδή και σε καμιά άλλη χώρα, πόλη.. και να μη μιλούσες ρώσικα. Ούτε οι πουτάνες με κυτταρίτιδα δεν θα σου καθόντουσαν. Τουλάχιστον με τη γλώσσα μπορείς να συνεννοείσαι στα sallon και δεν μένεις εντελώς αγάμητος. Πες μας για την πρώην γυναίκα σου.. σε ποιο sallon τη γνώρισες? Τη φλέρταρες με χρήματα? Πόσα της έδωσες να σου κάνει παιδί? Ένα διαμέρισμα της μαμάς?

Με διαφορά ο ελληνάρας πυρφόρος του εξωτερικού που απέτυχε στα πάντα και βρίζει όλους τους άλλους για να νιώσει καλύτερα.. Η μαμά σου έστειλε χρήματα αυτό το μήνα να ζήσεις? Παιδοβούβαλο...
Θα αρχίσω να πιστευω οτι δεν εισαι υπαρκτό πρόσωπο  :think:
  Σχετικά με της γίδες μου δεν ειναι πρώην μου γιατι δεν εχω χωρισει με καμία,εισαι τόσο ασχετος που δεν ξερεις οτι τότε δεν υπηρχαν σαλόν (τα σαλον αρχισαν να υπαρχουν μετα το 2002-2003).Οσο για την Ουγγαρέζα μου ειναι ανηψιά του Γιάννος Κάνταρ και ειχε ερθει εδω να σπουδάσει Ρωσσική φιλολογία οπως ολα τα παιδιά των υψηλα ισταμενων κομμουνιστών και γνωρηστίκαμε.Κανα 300αρι το μήνα μου στέλνει κ'αυτή.
  Μακάρι να ειχα την ομορφιά αυτών των Ελλήνων της Μολδαβίας και να ήμουν πετυχημένος όπως αυτοί :2funny: και να έψηνα σουβλάκια ολη μέρα στην κουζίνα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Καλά πως τον γνώρισες αυτόν αφου ολη την ωρα στην κουζίνα είναι? :2funny:πιθανόν να τον ήξερες απο Ελλάδα πριν πας Μολδαβία  :think:

Συνημμένα

• teras23a.jpg
    teras23a.jpg
    129,9 KB · Εμφανίσεις: 47
D

dude901123

Επισκέπτης
Θα αρχίσω να πιστευω οτι δεν εισαι υπαρκτό πρόσωπο  :think:
 Σχετικά με της γίδες μου δεν ειναι πρώην μου γιατι δεν εχω χωρισει με καμία,εισαι τόσο ασχετος που δεν ξερεις οτι τότε δεν υπηρχαν σαλόν (τα σαλον αρχισαν να υπαρχουν μετα το 2002-2003).Οσο για την Ουγγαρέζα μου ειναι ανηψιά του Γιάννος Κάνταρ και ειχε ερθει εδω να σπουδάσει Ρωσσική φιλολογία οπως ολα τα παιδιά των υψηλα ισταμενων κομμουνιστών και γνωρηστίκαμε.Κανα 300αρι το μήνα μου στέλνει κ'αυτή.
 Μακάρι να ειχα την ομορφιά αυτών των Ελλήνων της Μολδαβίας και να ήμουν πετυχημένος όπως αυτοί :2funny: και να έψηνα σουβλάκια ολη μέρα στην κουζίνα  :2funny: :2funny: :2funny:
 Καλά πως τον γνώρισες αυτόν αφου ολη την ωρα στην κουζίνα είναι? :2funny:πιθανόν να τον ήξερες απο Ελλάδα πριν πας Μολδαβία  :think:

Εγώ χοντρούλη, παιδοβούβαλο βρίζω μόνο όσους προκαλούν και βρίζουν. Δεν έχω ανασφάλεια. Έχω καθρέφτες σπίτι μου, δεν τους φοβάμαι. Δεν έχω ανάγκη να κρίνω τους άλλους για να νιώθω καλύτερα. Υπάρχουν χοντροί, αδύνατοι, άσχημοι, όμορφοι αλλά εγώ επειδή εδώ μέσα ενδιαφέρομαι για γυναίκες μου είναι αδιάφορη η εμφάνιση των συναγωνιστών. Στην τελική δεν είμαι ούτε γυναίκα, ούτε gay για να με ενδιαφέρει η εμφάνιση των άλλων.
Με ενδιαφέρουν όμως τα πουστράκια που υπάρχουν εδώ μέσα. Οι σκατόψυχοι που μπαίνουν και βρίζουν άλλους μήπως αποκτήσουν αξία οι ίδιοι. Αυτά τα πουστράκια στην πράξη και στη συμπεριφορά, που ανεβάζουν φωτογραφίες συμπαιχτών, που απειλούν αν δεν συμφωνείς μαζί τους και αν δεν τους εκθειάζεις να σε βρίζουν και να σε λένε ψεύτη, που προσπαθούν να κάνουν συμφωνίες με προσωπικά μηνύματα του στυλ.. το παιδοβούβαλο είπε πως αν βρίσεις τον dude901123 και τον πεις ψεύτη δεν θα ξαναβρίσει (ευτυχώς υπάρχουν σε αρχεία τα π.μ.).. Αυτά τα πουστράκια που περπατάνε με τα χέρια ανοιχτά σαν ηλίθιοι, που πηγαίνουν από πόλη σε πόλη και κάνουν βόλτες γιατί τίποτα άλλο δεν μπορούν να κάνουν... που είναι θαμώνες σε μπουρδελάκια σε όλη την ανατολική ευρώπη, εκεί που πάνε είναι ψαράδες και οι μεθυσμένοι.. αυτά τα βουβάλια.. είναι μόνο για πούτσα. Να τους θυμίζεις κάθε μέρα ποιοι είναι.
Μην μπερδεύεσαι.. για εσένα μιλάω Παιδοβούβαλο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά ποιό παιδοβούβαλο? :2funny:τα'χεις χάσει τελείως μου φένεται  :2funny:.Μηπως εισαι αυτός με τα γυαλιά δίπλα στον Down? :think:τωρα το γυρίσαμε η εμφανιση στις γκόμενες δεν μετράει  :2funny:εγω δεν μισώ κανέναν,απλός γελάω με την κατάντια  :2funny: φυσικό είναι ο κάθε άνθρωπος επιπέδου να γελάει με τον Παναγιώταρο όταν έπινε και έλεγε θα τα σπάσω  :2funny: και ξάπλωνε στην αγκαλιά κάποιου (συναγωνιστη)  :2funny:Ειστε τελείως υπανάπτικτοί  :2funny: ψαράδες εδω δεν έχει και οι μεθυσμένοι δεν πανε να  :knockinb: ασε που αν απο το τηλεφωνο ακουσουν οτι καποιος ειναι μεθυσμένος δεν του λένε καν τη διευθυνση.Τελικά εισαι εντελώς ασχετος με την ανατολική Ευρώπη. :2funny: που θαυμάζεις τον σουβλατζή  :2funny: πηγατε μαζι για καμάκι? :2funny: οι γκόμενες πρεπει να ξετρελάθηκαν μαζί του  :2funny:.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τελικά εισαι εντελώς ασχετος με την ανατολική Ευρώπη. :2funny: που θαυμάζεις τον σουβλατζή 
Είναι ντροπή η δουλειά? Νομίζω ο επαγγελματικός χαρακτηρισμός και μάλιστα σε αυτό το σάιτ που ακόμα και οι εκδιδόμενες είναι σεβαστές είναι περιττός...Δουλειά να υπάρχει για το κόσμο!!! 
Και εσύ Ντέρτι τώρα τρολλάρης σε ένα θέμα που δεν σου πέφτει ιδιαίτερος λόγος! Τι εμφανίστηκες να υπερασπιστείς τον Μάριαν? Το θρεντάκι΄ήταν ωραίο με τον Dr Love και τον Κμαν!

Τώρα για να επανέλθει θέλει πολύ ξεσκαρτάρισμα στις τελευταίες σελίδες...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παλι δεν ξερεις τι να πεις αφου σε εκανα ρεζιλι χαχαχα ποσες γαμισες Τιρασπολ,Κισιναου και Οντεσα?  :2funny:
απο ενα μπαζο στα δυο πρωτα και μια πουτανα τελειωμενη οντεσα  :2funny: :2funny: :2funny:
15 φωτο εβαλα με τον Παναγιωταρο ετσι για την πλακα με διαφορετικες γκομενες απο το τελευταιο εξαμηνο χαχα ο τυπος ξεσκιζεται στο μουνι
και οι πετρες γελανε ακομα μαζι σου :2funny:  συνεχισε μας χαριζεις αφθονο γελιο  :2funny:  :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εκτος απο το να τσακωνεστε ολοι φιλε,δωσε καμια πλιροφορια.σε ποια κλαμπ ηταν ο παναγιωταρος και τι παιζει εκει.οι κοπελες πολυ ομορφες πραγματικα.σε περιπτωση που κατεβω γεναρι θελω να ξερω που να κυκλοφορισω για νυχτερινη ζωη,ευχαριστω.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δεν υπαρχουν ευκολες γυναικες πουθενα και ο λογος ειναι απλος,γιατι δεν εχουν τεστοστερονη και δεν τις ενδιαφερει να γαμηθουν,απο κει και περα η ευκολια ειναι θεμα προσφορας και ζητησης,πολωνια λιγες μουναρες λογβ δυτικοποιησης ολοι πεφτουν πανω τους οποτε για τον μεσο ανδρα ειναι απιθανο να πηδηξει πολλες ανω του 7 οπως τα λεει και ο λαβ,απλα μαθηματικα.Και φυσικα το να λες οτι οι ρουμανες με 300 μισθο ειναι κατωτερης ποιοτητας απο τις πολωνεζες που μπορει να φθανουν και χιλιαρικο ειναι για γελια

πεστα ρε τυπε,αντε με τους πιρφορο μαλακες σπονσορες εδω μεσα γαμω τους πατσαδες τους μεσα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είναι ντροπή η δουλειά? Νομίζω ο επαγγελματικός χαρακτηρισμός και μάλιστα σε αυτό το σάιτ που ακόμα και οι εκδιδόμενες είναι σεβαστές είναι περιττός...Δουλειά να υπάρχει για το κόσμο!!! 
Και εσύ Ντέρτι τώρα τρολλάρης σε ένα θέμα που δεν σου πέφτει ιδιαίτερος λόγος! Τι εμφανίστηκες να υπερασπιστείς τον Μάριαν? Το θρεντάκι΄ήταν ωραίο με τον Dr Love και τον Κμαν!

Ξερω οτι θέλεις να γράφει γιά να γελάμε  :2funny: παντος φοβερό γέλιο ριξαμε με της τελαυταιες φωτο  :2funny:.
εκτος απο το να τσακωνεστε ολοι φιλε,δωσε καμια πλιροφορια.σε ποια κλαμπ ηταν ο παναγιωταρος και τι παιζει εκει.οι κοπελες πολυ ομορφες πραγματικα.σε περιπτωση που κατεβω γεναρι θελω να ξερω που να κυκλοφορισω για νυχτερινη ζωη,ευχαριστω.
Αυτά τα κλαμπ ειναι στο Βουκουρέστι και οι φωτογραφίες ειναι πριν απο αρκετά χρόνια τραβηγμένες.Ειδες διαφορά στο προσωπο του πόσο πιό νέος είναι στις φωτογραφίες.Κ'ομως δεν θα το πιστεψεις αλλα στην Ελλάδα κατι τέτοιοι εχουν πέραση στις γκόμενες! :headbang:οι Ελεηνίδες τους γουστάρουν οταν εδω θα γελάνε μαζι τους  :2funny:θα τους περάσουνε για φυλακόβιους  :rockon:.
  Νυχτερινή ζωή στο Κισινιώφ ειναι οπως και στη Ρουμανία μικτές παρέες που η καθε παρεα καθεται ξεχωριστά,τα ξερεις μην τα ξαναγραφω.
  Τιράσπολ δεν ξερω τι παιζει τωρα που απο λεφτά ειναι εντελώς  :shit: :think:.ΠΜΡ ειναι πολυ καλητερα να πας γιατι εχουν Ρωσσική κουλτούρα θα δεις τρομερη διαφορα στην σκέψηΤιράσπολ οι γκόμενες δεν θεωρουνε οτι για να της πηδηξεις πρεπει να σου φανε οσα πιο πολλά μπορουνε  (μιλαω για 2 χρονια πριν τωρα δεν μπορω να ξερω).

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλά ποιό παιδοβούβαλο? :2funny:τα'χεις χάσει τελείως μου φένεται  :2funny:.Μηπως εισαι αυτός με τα γυαλιά δίπλα στον Down? :think:τωρα το γυρίσαμε η εμφανιση στις γκόμενες δεν μετράει  :2funny:εγω δεν μισώ κανέναν,απλός γελάω με την κατάντια  :2funny: φυσικό είναι ο κάθε άνθρωπος επιπέδου να γελάει με τον Παναγιώταρο όταν έπινε και έλεγε θα τα σπάσω  :2funny: και ξάπλωνε στην αγκαλιά κάποιου (συναγωνιστη)  :2funny:Ειστε τελείως υπανάπτικτοί  :2funny: ψαράδες εδω δεν έχει και οι μεθυσμένοι δεν πανε να  :knockinb: ασε που αν απο το τηλεφωνο ακουσουν οτι καποιος ειναι μεθυσμένος δεν του λένε καν τη διευθυνση.Τελικά εισαι εντελώς ασχετος με την ανατολική Ευρώπη. :2funny: που θαυμάζεις τον σουβλατζή  :2funny: πηγατε μαζι για καμάκι? :2funny: οι γκόμενες πρεπει να ξετρελάθηκαν μαζί του  :2funny:.

Παιδοβούβαλο που περπατάει με τα χέρια ανοιχτά. Έχουμε διαφορά 10 με 15 πόντους σε ύψος και και σίγουρα 15 κιλά. Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνισή σου, στα αρχίδια μου. Εγώ με γυναίκες ασχολούμαι. Αλλά κλείστο το γαμημένο γιατί θα τα ακούσεις. Μας έχεις σπάσει τα αρχίδια 3 χρόνια ανεβάζοντας φωτογραφίες από πούτσους και από άντρες. Ρε κουτορνίθι.. δεν είναι gay forum εδώ. Και σίγουρα δεν είμαστε όλοι χαμένα παιδοβούβαλα σαν κι εσένα.

Εγώ ήμουν Πολωνία πριν μερικούς μήνες. Ούτε τον ξερόλα έκανα, ούτε έβρισα κανέναν για την άποψη του. Το χαζοχαρούμενο Παιδοβούβαλο μας έχει σπάσει τα αρχίδια. Είναι ο ορισμός του Τρολ. Δείξε μου τι έχει πει για την Πολωνία στις τελευταίες σελίδες. Πούτσους και άντρες μόνο. Και άντε να ήταν και κανένας ομορφάντρας άντε να το δεχτούμε. Ένα σίχαμα που περπατάει σαν συγκαμένος με τα χέρια και τα πόδια ανοιχτά.. να βρίζει τους άλλους? Ε' λίγη αυτογνωσία επιτέλους δεν βλάπτει.. έλεος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειδαμε της γκόμενες που μας έβαλες να δουμε  :2funny:Πισω απο το πληκτρολόγιο εισαι μάγκας αλλα να ερθεις να με συναντησεις να σου πήγε  :2funny:.Εγω του Παναγιώταρου στα ίσια του το είπα:Που γαμάτε?γκόμενες δεν βλέπω?Και απαντουσε γαμάω κατι περίεργους :jerking: δηλαδη τρια πουλάκια κάθονταν  :2funny:.
  Οσο για το φίλο σου το σουβλατζή είναι ακόμα χειροτερος,αφου ολοι εδω εγραφαν για ενα εκτρωμα που δουλευει στο Μύκονος  :2funny:
Ειδαμε και τον αλλον που εβαλε τους Ουγγρους πορνοσταρ για Ελληνες του Κισινιώφ  :jerking: και ελεγε οτι μια Ουγγαρέζα πορνοστάρ την έχει  :knockinb: στο Ννονετσκ πριν 2 χρόνια  :jerking: :2funny:.
  Ειστε ολοι παραμυθάδες αλλα εγω αποκάλυψα τα ψέματα σας και γ'αυτό εχετε σκάσει  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ειχες χεστεί λιγάκι μην βρω τη φωτογραφία σου μεσω του down που ειναι φίλος σου  :2funny: και τωρα παλι σηκωσες κεφάλι  :2funny:

εκει ειναι να πας και να γελασεις μονο!!!εγω δεν πηγαινω σε μερη που συχναζουν τυποι που χρηζουν ανθρωπολογικης μελετης για γονιδιο συνδρομου down, για αυτισμο, μογγολισμο, διαταραχη asperger και νοητικη υστερηση! φιλτατοι το ωπα ειναι μνημειο πολιτιστικης κληρονομιας των κατατρεγμενων καμακιων με υστερηση και πρεπει ολοι μας να περιβαλλουμε τα ΑΜΕΑ με στοργη !  :rockon: :rockon:
Αυτά εδώ είναι σοφά λόγια  :2funny: το οτι κανεις παρεα με εναν down και λες οτι ειναι και αξιόλογος  :2funny:δειχνει το επίπεδο σου :2funny: :2funny: :2funny:.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλά ποιό παιδοβούβαλο? :2funny:τα'χεις χάσει τελείως μου φένεται  :2funny:.Μηπως εισαι αυτός με τα γυαλιά δίπλα στον Down? :think:τωρα το γυρίσαμε η εμφανιση στις γκόμενες δεν μετράει  :2funny:εγω δεν μισώ κανέναν,απλός γελάω με την κατάντια  :2funny: φυσικό είναι ο κάθε άνθρωπος επιπέδου να γελάει με τον Παναγιώταρο όταν έπινε και έλεγε θα τα σπάσω  :2funny: και ξάπλωνε στην αγκαλιά κάποιου (συναγωνιστη)  :2funny:Ειστε τελείως υπανάπτικτοί  :2funny: ψαράδες εδω δεν έχει και οι μεθυσμένοι δεν πανε να  :knockinb: ασε που αν απο το τηλεφωνο ακουσουν οτι καποιος ειναι μεθυσμένος δεν του λένε καν τη διευθυνση.Τελικά εισαι εντελώς ασχετος με την ανατολική Ευρώπη. :2funny: που θαυμάζεις τον σουβλατζή  :2funny: πηγατε μαζι για καμάκι? :2funny: οι γκόμενες πρεπει να ξετρελάθηκαν μαζί του  :2funny:.
Πες του οτι εκανες διαιτα ducan και εντατικο γυμναστηριο και εγινες κορμαρα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ρε μάγκες, παρακολουθώντας όλα όσα συνεχώς γράφεται, σκέφτομαι πιά να κάνω διατριβή με θέμα "η σεξουαλική ψυχολογία της Πολωνέζας στη μετασοβιατική περίοδο" Θα αριστεύσω.....

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
φυσικα ειναι πολυ ομορφες,ο τυπος γαμαει τα καλυτερα μουνια :thumbsup: ντριβε,κοκος και φλαμινγκο τα κλαμπ  ;)

Συνημμένα

• 11201823_946943068660919_6624750959602431969_n.jpg
    11201823_946943068660919_6624750959602431969_n.jpg
    112 KB · Εμφανίσεις: 86

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πες του οτι εκανες διαιτα ducan και εντατικο γυμναστηριο και εγινες κορμαρα.
Μα δεν ειμαι χοντρος εδω και 7-8 χρόνια.:jerking:λέει :2funny:εχω βαλει τόσες φωτο και εχετε δει αν ειμαι χοντρος ή όχι
φυσικα ειναι πολυ ομορφες,ο τυπος γαμαει τα καλυτερα μουνια :thumbsup: ντριβε,κοκος και φλαμινγκο τα κλαμπ  ;)
Ναι στον ύπνο του  :2funny: οπως γαμαει αυτος της γκόμενες ετσι και αυτη ειναι η γκόμενα που γάμησες στο Ντονετσκ  :2funny: Εδώ τα ψέματα σου  :2funny: που σε πιάσανε  :2funny:

Χαιρομαι που πήρες τις συγκεκριμένες στο Donetsk κι είναι Ουκρανικά σκυλιά όπως λες!Οk η Βουδαπέστη με το Donetsk είναι δίπλα ένα τσιγάρο δρόμος.Έχουμε και λέμε:

Η δεύτερη είναι η Ουγγαρέζα πορνοστάρ April Blue κι όντως είναι ερασιτεχνικές φωτογραφίες και τις βρήκες σε άλλο site !

Να και το λινκ 
  Σχετικά με τον φίλο σου τον Παναγιώταρο οι φωτογραφία που έβαλες ειναι πανω απο 10 χρόνια πριν τώρα είναι κάπως έτσι....η διαφορά φένεται χωρις πολυ προσοχή.Μου φενεται θελεις να τους ρεζιλευεις  :2funny: τωρα που βρηκαμε και τον σουβλατζή και ειδαμε ποιός είναι  :2funny:ειναι για  :2funny: να μας μιλας για καμάκια και γαμιάδες

Συνημμένα

• april blue2.jpg
    april blue2.jpg
    233,9 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 523144_517691981586032_798284099_na.jpg
    523144_517691981586032_798284099_na.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 56
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
χαχαχα συγκαμενε παλι δεν ξερεις τι να πεις :2funny: οι φωτο με τον παναγιωταρο μιλανε απο μονες τους για το τι μουναρες γαμαει  :orchestra:
σε πηραν χαμπαρι :2funny: :2funny: :2funny: να τι γραφουν  :2funny:
...απ την άλλη τον τυπο τον βλεπω να ναι μεσα στα καλυτερα μουνια

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
το φυσας και δεν κρυωνει  :2funny: :2funny: :2funny:
μουνομαγνητης ο τυπος  :orchestra:

Συνημμένα

• 11899947_960024674019425_2325446858305151246_n.jpg