Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό λέω και εγώ.Πολωνία υπάρχει μουνί για όλους.Για χορευταράδες για μελαμψούς για ξανθούς για ανάπηρους για μουνάκηδες για τριχωτούς για γυναικωτούς για καραφλούς για νάνους ακόμα και για τετράποδους υπάρχει μουνί στην Πολωνία.Είναι μια χώρα που τα παρέχει όλα.Ο Dr. Love μας έχει τρελάνει στο σανό οτι όλο δήθεν φεύγει γιατί είναι χάλια και όλο τελικά μένει γιατί ανακάλυψε τη χρυσή συνταγή.
Είναι κάποια μέρη που είναι απόλυτος προορισμός γι αυτό που αντιπροσωπεύουν! Από πολλούς που πάνε Ταυλάνδη ακούς πως είναι γεμάτο Ρωσίδες και ανατολικές, Στριπερ ή πουτάνες ή απλες γκόμενες! Πάς δηλαδή για ασιάτισες και καταλήγεις με ξανθιές :2funny:
Ακούς τώρα Πολωνία πως είναι γεμάτο ξένες που γουστάρουν να καμακωθούν!! Η ουσία δεν αλλάζει.. Είναι μέρος που βρίσκεις αυτό που ψάχνεις ασχέτως από πόυ έρχεται :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι κάποια μέρη που είναι απόλυτος προορισμός γι αυτό που αντιπροσωπεύουν! Από πολλούς που πάνε Ταυλάνδη ακούς πως είναι γεμάτο Ρωσίδες και ανατολικές, Στριπερ ή πουτάνες ή απλες γκόμενες! Πάς δηλαδή για ασιάτισες και καταλήγεις με ξανθιές :2funny:
Ακούς τώρα Πολωνία πως είναι γεμάτο ξένες που γουστάρουν να καμακωθούν!! Η ουσία δεν αλλάζει.. Είναι μέρος που βρίσκεις αυτό που ψάχνεις ασχέτως από πόυ έρχεται :rockon: :rockon: :rockon:

Οχι μόνο αυτό.Ο Dr. Love παραλείπει το βασικό λόγο που είναι δημοφιλής στις ξένες.Είναι γιατί οι Πολωνοί άντρες είναι κάτω του μετρίου και όλοι οι ξένοι προτιμούν τις Πολωνέζες οπότε οι ξένες αναγκάζονται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους στο πάτωμα.Το ίδιο και Ρωσία είναι εξτρίμ καταστάσεις.Για τις ξένες είναι κόλαση οι Ανατολικές χώρες.Χάνουν εν μια νυκτί το 80% της αξίας τους.

Εδώ μια άτυχη Αμερικανίδα ομολογεί οτι από εκεί που τύλιγε μοντέλους και εκατομμυριούχους στις ΗΠΑ κατέληξε στη Μόσχα να γλύφει απλώς μουνιά.

''I was reduced to licking pussy in Moscow''

Κάτι παρόμοιο βιώνουν οι Δυτικές σε όλες τις ανατολικές χώρες.Απλά δεν τις παίρνει και πανηγυρίζουν όταν βρουν αξιοπρεπή πούτσο.
Εντωμεταξύ όλες οι Πολωνέζες περιγράφουν τον εαυτό τους εμείς οι Ανατολικές τώρα γιατί κάποιοι επιμένουν οτι είναι δυτικές ή κεντροευρωπαίες είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.Οι ίδιες λένε οτι είναι Ανατολικές και οικονομικά μη ανεξάρτητες και αυτό ισχύει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ας πούμε ένας Αγγλος καμάκιας δυσκολεύεται να αποφασίσει μεταξύ Αυστρίας και Τσεχίας.Φανταστείτε πόσο έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους με έννοιες όπως κεντρική Ευρώπη που να βάζουν στην ίδια παλάντζα την απόλυτη πορνοχώρα Τσεχία με την καθολική δυτική Αυστρία.
Αν μόνο έβαζαν στην εξίσωση οτι οι Τσέχοι είναι καράσλαβοι θα έπαιρναν απάντηση στο ερώτημά τους.
Ευτυχώς κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά.Αυστρία δεν ταξιδεύει κανείς για να γαμήσει.Ανατολικές χώρες πάνε πολλοί.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παιδία χτές βγηκα μια βόλτα Mazowiecka (το μετάνιωσα και γύρισα σπίτι στις 3)...Ήταν απο τις χειρότερες εξόδους που έχω κάνει ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥΤΣΑ!!! Έπρεπε να εχω βγεί απλά ραντεβού cinema και πήδημα με μία απο τις έτοιμες..

Ξαφνικά είδα ένα group με Έλληνες να περπατάνε και να λέει ο ένας στους άλλους μαλάκα παντού άντρες έχει...Είμαι σίγουρος πως διαβάζουν το forum..Ας μπούνε να γράψουν τι βιώσαν..Έλεος πία σκάνε Ελληνάρες εδώ και δεν γράφει Κανέις.. Βδέλες μόνο διαβάζουν..

Το σκηνικό είναι ως εξής..Πάς σε events ενδεικτικά σαν αυτό σημέρα:

Κάθε εβδομάδα γινονται πολλά..Έχει μέσα πούτσα αλλά έχει και πολλές ξένες..Γνωρίζεστε μεταξύ σας και μετά το event πάτε στα clubs..Πέρνεις κάθε φορά τουλάχιστον 5-6 τηλέφωνα και Facebook..Και μερικές φορές κάνεις και χαμούρεμα μετά στα clubs μαζί τους (σπάνια).. Το θέμα είναι πως επειδή είστε ξένοι σε μια ξενη πόλη νιώθουν οικέια μαζί σου και τις τρώς χαλαρά σε 2-3 ραντεβού!!!!!

Πολωνέζες μόνο απο badoo και Tinder, clubs Πολωνέζες χαμένος χρόνος..Χορός,χαμένη ενέργεια και πήδημα ποτέ,..Μονό καμιά πανάσχημη μεθυσμένη 4 ώρα την νύχτα αν είσαι τυχερός..

Για τουριστες επειδή τα events θέλουν χρόνο,προτείνω διαδικτυακή προετοιμάσια και 2 εβδομάδες εδώ με πούλημα έρωτα..Αυτό μπορεί να πετύχει..Αν στηριχτείτε στα clubs αφήστε το..Ρολογά υπομονή θα στα πούν οι Φίλοι σου Δεκέμβρη..Ήδη σε ένα χρόνο έχει αλλάξει ΤΡΑΓΙΚΑ...Mazowiecka ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ..Κάνε υπομονή και θα πέσει ο μύθος σου το Δεκέμβρη.

Εγώ ποτέ δεν σύγκρινα την Ελλάδαμε την Πολωνία..Είπα Ελλάδα είναι ειδική περίπτωση..Αλλά δεν δεχομαι πως Πολωνία είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο που παρουσιάζεται σε σχέση με τις άλλες χώρες της κεντρικής-Ανατολικής Ευρώπης..Τα θεωρώ απλά υπερβολές..Βουδαπέστη στο θέμα με τις ξένες ενδεικτικά είναι πολύ καλύτερα απο εδώ..Οι Ουγγαρέζες το πρόβλημα τους είναι τα Αγγλικά και ότι ο κύκλος τους είναι απο παρέα..

Όσον αφορά το προσωπικό κομμάτι συνεχίζω να διαφωνώ στον παράδεισο που λέτε γιατί το 2013 στην τελειωμένη Ελλάδα (Μουσουμανική φιλοσοφία) πήρα 12 γκόμενες Ελληνίδες (απο δουλεία και γνωριμίες αλλά δεν έχει να κάνει) και πάλευα για την 13η σε Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ (δεν τα κατάφερα).. Με την λογική αυτη του παράδεισου θα έπερεπε να εχω πάρει σε ένα χρόνο εδώ 200 Πολωνέζες συγκρίνοντας με Ελλάδα..ΑΡΧΙΔΙΑ..Αν δεν ήταν οι ξένες, για τοποθεσία εκτός Ελλάδος απλά ΜΕΤΡΙΑ προς ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παιδία χτές βγηκα μια βόλτα Mazowiecka (το μετάνιωσα και γύρισα σπίτι στις 3)...Ήταν απο τις χειρότερες εξόδους που έχω κάνει ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥΤΣΑ!!! Έπρεπε να εχω βγεί απλά ραντεβού cinema και πήδημα με μία απο τις έτοιμες..

Ξαφνικά είδα ένα group με Έλληνες να περπατάνε και να λέει ο ένας στους άλλους μαλάκα παντού άντρες έχει...Είμαι σίγουρος πως διαβάζουν το forum..Ας μπούνε να γράψουν τι βιώσαν..Έλεος πία σκάνε Ελληνάρες εδώ και δεν γράφει Κανέις.. Βδέλες μόνο διαβάζουν..

Το σκηνικό είναι ως εξής..Πάς σε events ενδεικτικά σαν αυτό σημέρα:

Κάθε εβδομάδα γινονται πολλά..Έχει μέσα πούτσα αλλά έχει και πολλές ξένες..Γνωρίζεστε μεταξύ σας και μετά το event πάτε στα clubs..Πέρνεις κάθε φορά τουλάχιστον 5-6 τηλέφωνα και Facebook..Και μερικές φορές κάνεις και χαμούρεμα μετά στα clubs μαζί τους (σπάνια).. Το θέμα είναι πως επειδή είστε ξένοι σε μια ξενη πόλη νιώθουν οικέια μαζί σου και τις τρώς χαλαρά σε 2-3 ραντεβού!!!!!

Πολωνέζες μόνο απο badoo και Tinder, clubs Πολωνέζες χαμένος χρόνος..Χορός,χαμένη ενέργεια και πήδημα ποτέ,..Μονό καμιά πανάσχημη μεθυσμένη 4 ώρα την νύχτα αν είσαι τυχερός..

Για τουριστες επειδή τα events θέλουν χρόνο,προτείνω διαδικτυακή προετοιμάσια και 2 εβδομάδες εδώ με πούλημα έρωτα..Αυτό μπορεί να πετύχει..Αν στηριχτείτε στα clubs αφήστε το..Ρολογά υπομονή θα στα πούν οι Φίλοι σου Δεκέμβρη..Ήδη σε ένα χρόνο έχει αλλάξει ΤΡΑΓΙΚΑ...Mazowiecka ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ..Κάνε υπομονή και θα πέσει ο μύθος σου το Δεκέμβρη.
Το ταξίδι τους θα είναι 4 μέρες Βίλνιους και 4 Βαρσοβία! Για το Βίλνιους κρατάνε μικρό καλάθι διότι καθημερινές είναι νεκρό! Για Βαρσοβία όμως και Enklawa ζουν και αναπνέουν!
Μου κάνει κι εμένα εντύπωση η σιγουριά τους! Πάντως στο Πόζναν που το θεωρούσαν μεγαλύτερο παράδεισο από τη Βαρσοβία δεν θέλουν να περάσουν ούτε απ' έξω!
Όσο για εμένα φέτος αναλόγως το πως θα εξελιχθεί η επίσκεψη Λιθουανία σκέφτομαι να πάω σε μια χώρα ανατολικής Ευρώπης για ένα μήνα! Η πιθανότερη πλήν της Λιθουανίας είναι το Νόβισαντ της Σερβίας ή η Πράγα... 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το ταξίδι τους θα είναι 4 μέρες Βίλνιους και 4 Βαρσοβία! Για το Βίλνιους κρατάνε μικρό καλάθι διότι καθημερινές είναι νεκρό! Για Βαρσοβία όμως και Enklawa ζουν και αναπνέουν!
Μου κάνει κι εμένα εντύπωση η σιγουριά τους! Πάντως στο Πόζναν που το θεωρούσαν μεγαλύτερο παράδεισο από τη Βαρσοβία δεν θέλουν να περάσουν ούτε απ' έξω!
Όσο για εμένα φέτος αναλόγως το πως θα εξελιχθεί η επίσκεψη Λιθουανία σκέφτομαι να πάω σε μια χώρα ανατολικής Ευρώπης για ένα μήνα! Η πιθανότερη πλήν της Λιθουανίας είναι το Νόβισαντ της Σερβίας ή η Πράγα...  

Τράβα Σερβία...Να δείς που θα γυρίσεις παντρεμένος..Θυμισου τα λόγια μου!! Εγώ κοντεψα εκέι!! Όσο για Πόζναν που δεν γουστάρουν οι φίλοι σουκαι γουστάρουν Βαρσοβια είναι καθαρά τύχη πως σου κάθεται το τετραημερο..Πέρσι καλοκαίρι πριν μετακομίσω Βαρσοβια έιχα έρθει 1 εβδομάδα διακοπές Ιούλιο..Πέτυχα one night stand Emklawa στις 3 εξόδους που έκανα!!! Απλά η γκόμενα δεν ήταν απο Warsaw και είχε έρθε ΣΚ για γλέντι..Γαμήθηξε ο Δίας που λένε.. Ένα χρόνο μετά εδώ με άπειρες εξόδους, δεν μου ξαναέκατσε ποτέ στην Mazowiecka street τέτοια φάση.. Η πουτάνα η τύχη που σου καθοδηγεί την ζωή!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
νοβισαντ ομως ρολογα ειναι καλυτερα καλοκαιρι,χειμωνα δεν εχει μολλ να περνας την ωρα οπως βελιγραδι που κανουν παρελασι.απο βελιγραδι στο νοβισαν μια ωρα δρομος ειναι

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλά, έχω διαβάσει δυο τρείς σελίδες πιο πριν το θρεντ, το τι μούφα πέφτει από κάποιους δεν λέγεται.  :grin:

Πολύ μούφα πέφτει ρε παιδιά, κάτι νούμερα που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν.

Δεν θα πω από ποιούς δεν έχει σημασία, απλά σας διαβάζουν και ανώριμοι άνθρωποι και θα τους οδηγήσετε σε ανώμαλα συμπεράσματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά, έχω διαβάσει δυο τρείς σελίδες πιο πριν το θρεντ, το τι μούφα πέφτει από κάποιους δεν λέγεται.  :grin:

Πολύ μούφα πέφτει ρε παιδιά, κάτι νούμερα που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν.

Δεν θα πω από ποιούς δεν έχει σημασία, απλά σας διαβάζουν και ανώριμοι άνθρωποι και θα τους οδηγήσετε σε ανώμαλα συμπεράσματα.

Για τα νούμερα του Dr. Love μιλάς?Τι λες τώρα?

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
  Γ'αυτό και όταν πηγαίνω εγώ εκει τρελένονται οι γκομενιτσες και λένε για μένα:τέτοιους αντρες δεν έχουμε εδω και αλλα τέτοια....
καταλαβα...παλι την χουφτα σου γαμησες  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 12115836_979158108772748_8229009950880972218_n.jpg
    12115836_979158108772748_8229009950880972218_n.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με διαφορα :thumbsup: και μια προχθεσινη που την εβγαλε απο καμακι  :dancing:
ο τυπος απλα δεν παιζεται  :orchestra:
Αυτή εδώ τώρα μπορεί να κοντεύει να γίνει γιαγιά :2funny:Που την ξέθαψες αυτη τη φωτογραφί? :2funny:
Εσυ πάντος γαμάς καλητερα μουνιά απ'αυτόν  :2funny:αυτήν δεν μας είπες οτι γάμησες πρόπερσι στο Ντονετσκ? :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• april blue2.jpg
    april blue2.jpg
    233,9 KB · Εμφανίσεις: 58

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όταν μιλάς για Ρωσία.. κάτι γίνεται. Μαθαίνουμε και κάτι από εσένα. Όταν όμως μιλάς για τις υπόλοιπες χώρες όπως Ουκρανία, Μολδαβία, Σερβία, Πολωνία εκεί.. η μαλακία πάει σύννεφο. Καλύτερα βάζε πάλι φωτογραφίες από άντρες και πούτσους να γελάμε με τα gay καμώματά σου. Τις άλλες χώρες ασ'τες για αυτούς που κάνουν καμάκι και sex με γυναίκες. Που ταξιδεύουν και ρίχνουν και κανένα πούτσο και δεν την πέφτουν σε άντρες και στα sallon για ξεκάρφωμα σε γριές με κυτταρίτιδα.
Να πάρε φωτογραφίες από τους μεγάλους γαμιάδες του Κισινιώφ  :2funny: :2funny: :2funny:
  Τι να κάνω δεν είμαι σαν κ'αυτούς για να μπορω να βγάλω γκόμενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• teras15a.jpg
    teras15a.jpg
    279,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • teras8a.jpg
    teras8a.jpg
    132,6 KB · Εμφανίσεις: 41

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Να πάρε φωτογραφίες από τους μεγάλους γαμιάδες του Κισινιώφ  :2funny: :2funny: :2funny:
  Τι να κάνω δεν είμαι σαν κ'αυτούς για να μπορω να βγάλω γκόμενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημήτρη απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι εξακολουθεί να υφίσταται η κόντρα με την ελληνική κοινότητα στο Κισινώφ. Γιατί συνεχίζεται αυτή η κόντρα και ποιοι παράγοντες την υποδαυλίζουν; Επειδή σε βλέπω να είσαι πολύ έντονος οφείλεις μια απάντηση.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αυτή εδώ τώρα μπορεί να κοντεύει να γίνει γιαγιά :2funny:Που την ξέθαψες αυτη τη φωτογραφί? :2funny:
Εσυ πάντος γαμάς καλητερα μουνιά απ'αυτόν  :2funny:αυτήν δεν μας είπες οτι γάμησες πρόπερσι στο Ντονετσκ? :jerking: :2funny:
τα καλυτερα μουνια τα γαμας εσυ :2funny: ενα μπαζο απο κισινιοβ μια κατακαημενη απο τιρασπολ και μια ταλαιπωρη πουτανα γεματη κυταριτιδα απο οντεσα  :2funny: :2funny: :2funny:
α και μια κακασχημη απο πετρουπολη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
να γελασουμε και λιγο περισοτερο :2funny: τις καθαριστριες που εβαλες απο τιρασπολ :2funny:
το περηφανευεσαι κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:

συγκρινε αυτα τα μπαζα με τις μουναρες που εχει ο παναγιωταρος φωτο και πηγαινε να αυτοκτονησεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• pmr10.jpg
    pmr10.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 51
  • pmr22.jpg
    pmr22.jpg
    273,1 KB · Εμφανίσεις: 38

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα καλυτερα μουνια τα γαμας εσυ :2funny: ενα μπαζο απο κισινιοβ μια κατακαημενη απο τιρασπολ και μια ταλαιπωρη πουτανα γεματη κυταριτιδα απο οντεσα  :2funny: :2funny: :2funny:
α και μια κακασχημη απο πετρουπολη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μακάρι κ'αυτοί οι κακομοίρηδες να μπορούσαν να ειχαν αυτα τα μπάζα  :2funny:.
 Αυτες που μας βάζεις εσυ ειναι τουλαχιστον 10 χρόνια πριν.
Δημήτρη απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι εξακολουθεί να υφίσταται η κόντρα με την ελληνική κοινότητα στο Κισινώφ. Γιατί συνεχίζεται αυτή η κόντρα και ποιοι παράγοντες την υποδαυλίζουν; Επειδή σε βλέπω να είσαι πολύ έντονος οφείλεις μια απάντηση.
Συγγνώμη ποιά κόντρα?Βλέπεις για τι κατάντια μιλάμε  :2funny: Αυτοί είναι κακομοίρηδες,ψευτες και φουκαράδες  :2funny: με τον Παναγιώταρο που λέει οτι έκανε καμάκι γελάω μόνο που το σκέφτομαι  :2funny: να πηγαινει σαν κουτσός οπως περπάταγε και να μιλαει σαν παραπληγικός στις γκόμενες  :2funny: .Μιλαγε σα να ειχε ενα αρχήδι στο στόμα,μιλαγε δε πολύ λίγο σαν να μην μπορουσε να μιλησει  :2funny:.
 Εγω πιστευω οτι παίζει να ειναι ο Ρεντ αυτος που γράφει και επιτηδες βαζει αυτες της παμπάλαιες φωτογραφίες και επιτηδες γραφει εξωπραγματκα ψεματα οπως την Ουγγαρέζα φωτομοντελο που εβαλε και εγραψε οτι την ειχε  :knockinb: στο Ντονετσκ ή τους Ουγγρους πορνοσταρ που εγραψε οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες στο Κισινιώφ  :2funny:.Ετσι βάζω εγω της πραγματικές φώτο και βλέπουνε για τι κακομοίρηδες μιλάμε και τους ρεζιλεύει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom