Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ποιος δε γαμάει?Ο Dr. Love γάμησε 30 γκόμενες σε λιγότερο από ένα χρόνο.Είσαι στην πιο εύκολη χώρα.
Για σπονσοράδες σαφώς ανώτερη η Ουκρανία και πιο εύκολη η Λευκορρωσία αλλά για φανατικούς ευρωγαμιστές που επιμένουν ΕΕ η Πολωνία είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο κρατάει τα σκήπτρα του μπλοκ.Τα νούμερα που πετυχαίνεις Πολωνία είναι παντελώς αδύνατα σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ δε μιλάμε για ευρωζώνη.

Eγω δεν εχω δει κανεναν να γαμαει. Ουτε εσενα ουτε κανενα ουτε φυσικα εγω ετσι. Μη νομιζετε οτι κραζω δλδ , την αληθεια λεω.

snowrider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
546
Πόντοι
281
Υπάρχουν άπειρα τέτοια σκηνικά απλά οι γκόμενες είναι τόσο εύκολες που λίγοι καταφεύγουν στο πληρωμένο.
Αν πεις σε Πολωνέζα οτι πας σε πουτάνες θα θεωρήσει οτι είσαι μερακλής το λιγότερο και προτιμάς τις proffessionals για καλύτερο service.Δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους οτι μειονεκτούν.

υπαρχει δηλαδη καποιο κλαμπ να παμε να φορτωσουμε? ξερεις να προτεινεις? και αν δεν μας κατσει παμε σε στριπτιτζαδικα κτλ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε παιδια,σκεφτομαι να ερθω μαζι με αλλα δυο φιλαρακια βαρσοβια ,καθαρα για σεξοτουρισμο μιας και μενουμε σε διπλανη χωρα. το θεμα ειναι οτι δεν βγαζω ακρη μεσα απο εδω αν τελικα υπαρχουν μερη, πχ στριπτιτζαδικα να φορτωσεις γκομενες, callgirls  κτλ. ειναι κανεις εμπειρος να μου προτεινει μαγαζια η κοπελες εκει? η δεν υπαρχουν τετοια σκηνικα οπως βλεπω πολλους να γραφουν?

Ποια Βαρσοβια για σεξοτουρισμο ρε παλικαρι μου να ρθετε. Δε διαβαζεις τι γραφουμε? Τι κοπανιομαστε τοσες χιλιαδες σελιδες ρε γμτ τη μου  :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eγω δεν εχω δει κανεναν να γαμαει. Ουτε εσενα ουτε κανενα ουτε φυσικα εγω ετσι. Μη νομιζετε οτι κραζω δλδ , την αληθεια λεω.

Δηλαδή αμφιβάλλεις οτι ο Dr. Love γαμάει?Εγώ δεν αμφιβάλλω.Γιατί λέει μερικά ρεαλιστικά πράγματα όπως οτι πουλάει σανό και οι γκόμενες τον τρώνε όπως και κάνουν οι Πολωνέζες.Με εμένα μια μέρα ήσουνα και το είδες το καυλάκι πώς κόλλησε.Επρεπε να ερχόσουν Κατοβίτσε.Θα σου έβγιαναν τα μάτια έξω.
Αλλά σε προσκαλώ αν θέλεις Ουκρανία Ρωσία.Στην πηγή.

snowrider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
546
Πόντοι
281
ρε φιλε για αυτο ρωταω! συγνωμη απλα δεν εχω διαβασει και τις 500 σελιδες! διαβασα μερικες προηγουμενες και δεν εβγαλα ακρη! δηλαδη δεν υπαρχουν μπουρδελα,πουτανες,στριπτιτζαδικα κτλ?  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
22 χρόνια πρίν δεν ξέρω τι γινόταν γιατί είμουν 12-13 χρονών..Αυτό που ξέρω πως έτος 2015 το πρώτο που παρατηρεί κάποιος που έρχεται εδώ είναι πως είναι πλέον μια καθαρά Ευρωπαική χώρα, με πολύ μεγάλη ανάπτυξη, μικρο δείκτη ανεργίας που δεν θυμίζει σε τίποτα την Σοβιετιή Ένωση που έχουμε όλοι κολλήσει στο παρελθόν..

Δεν το πάω μακρυά..Σκεφτείτε πως ήταν η Ελλάδα 10 χρόνια πρίν και πως κατάντησε..Τι αμάξι κυκλοφορούσε Ελλάδα,τι σπίτια,μπουζούκια γεμάτα κ.λ.π και που φτάσαμε στο 26% ανεργία,capital controls και μισθοί πείνας..Αυτό δείχνει τι μπορεί να συμβεί σε μια χώρα μέσα σε μια δεκαετία..Και τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα..Θα δείτε 1/1/2016 που θα γίινει και το κούρεμα καταθέσεων!!!

Ε ας δεχτούμε λοιπόν πως σε κάποιες χώρες έγινε ακριβως το αντίστροφο!! Δεν χρειάζονται θεωρίες λίγη μελέτη στο google..

Τα δέχομαι όλα...Κάποιοι έρχονται εδώ και πηδάνε..Οκ το δέχομαι αν είναι ικανοί το κάνουν και τις πηδάνε..Αλλά να μου λένε πως πληρώνεται η μέση Πολωνέζα έχοντας γνωρίσει άπειρες είναι πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας..Άλλο πηδιέμαι άλλο πληρώνομαι..

Αν βάζαμε δείκτη πουτανιάς οι Ελληνίδες είναι για μένα 3 φορές πάνω απο τις Πολωνέζες. Οι πολωνέζες αν και παρανοικές στο μυαλό ποτέ δεν έχουν κοιτάξει αν φοράω καλά ρούχα,αν έχω καλό αμάξι,αν μένω σε ακριβό σπίτι κ.λ.π..Το συμπέρασμα αυτό το έχω βγάλει απο εκατοντάδες πουεχώ γνωρισει..

Οι Ελληνίδες πάνω απο όλα κοιτάνε τα περιουσιακά σου στοιχεία,τι δουλειά κάνεις,που μένεις και ότι και να μου λέτε απο τα προσωπικά μου βιώματα κερατώνουν κυρίως οι παντρεμένες σε μεγαλύτερο βαθμό απο την μέση Πολωνέζα..Η Ελληνίδα είναι μια συγκαλημένη ΠΟΥΤΑΝΑ..Αντί να ζητάει καθαρά λεφτα, τα ζήταέι έμμεσα μέσω της αναζήτησης του πλούτου του άντρα που τον τρόπο αυτό τον αποδέχεται η κοινωνία..Αν ένα μοντέλο ας πούμε παντρευτεί τον 40 χρόνια μεγαλύτερο χοντρό επιχειρηματία δεν τι λέμε πουτάνα αλλάότι έκανε ένα καλό γάμο...ΑΠΛΑ ΚΑΡΑ-ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ!!!
Απλά διάβαζε ΚΜΑΝ ειναι σα να σε γυριζει σε εκεινη την εποχή  :2funny: όλα όσα λεει ειναι από τότε βγαλμένα  :2funny:

Ναι εννοειται μολις παει ο σπαλιαρας θα του πει δε δινω το τηλ μου,θα σε ξαναδω εξω  :headbang:
Μηπως δε διαβασες καλα τι εγραψα,,τη ζηταω εγω το τηλ της και μου  λεει ΔΕ ΤΟ ΔΙΝΩ,δε μου ειπε κατσε να μιλησουμε και θα δουμε η δωσε μου εσυ το τηλ σου.
Η προσοχη δινεται με το που μιλας σε καποια,οτιδηποτε παραπανω ειναι περιτο.
Αν ειναι κακομαθημενη η αλλη και θελει παρακαλια επειδη ετσι εμαθε απο τους ελληναραδες,δικο της προβλημα.Ας βρει καποιον να τη παρακαλεσει,τωρα το πως θα ναι αυτος  :think:?
Δεν το παιζω τιποτα απλα οταν καποια συμπεριφερεται με καποιο τροπο θα πρεπει να υποστει και τις συνεπειες των πραξεων της,αφου με βλεπει πως ειμαι και ξερει οτι εχω επιλογες τι μου το παιζει γκομενα, τη ριχνω ακυρο και παω αλλου, και τελειωνει το θεμα.
Πηγες εκει και είδες πως σκέφτονται αυτές οι πεινασμένες  :2funny:.Θα προτιμισει εναν άθλιο που θα της τα σκάει απο οποιονδήποτε ωραιο.Δεν της νοιάζει να ειναι ομορφος ο αντρας που θα εχουν δίπλα τους,το μονο που θέλουν ειναι να τον τυλίξουν και να δουλευει για να τους τα σκάει.Σχετικα με το μορφωτικο τους επιπεδο αστο καλητερα  :2funny: εντελως χωριάτισες εμένα αυτο με ενοχλούσε πιο πολυ.

στον υπνο σου την ειδες στου μολδολαγνου  :2funny: αυτες οι γκομενες ουτε απεξω απο ελγκρεκο δεν περνανε οχι να μπουνε μεσα  :2funny: :2funny: :2funny:
στα αρχιδια του γραμμενο σε ειχε ο παναγιωταρος αυτο ελειπε να σου απαντησει :2funny:
ειδαμε τις δικες σου τις καθαριστριες :2funny: ουτε οι αλκολικοι μολδαβοι δεν τις γαμανε αυτες :2funny: και εσυ εισαι ολο καμαρι διπλα τους  :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι ειναι το Cocos χά'ι' μαγαζί  :2funny: :jerking: και πάνε εκει και απαξιωνουν να πάνε στο El Greco.Ασε πηγα και τα ειδα τα χάλια και των κλαμπ εκει και το πως ειναι οι γκόμενες  :2funny:
 Τη συγκεκριμένη την ειδα αρκετές φορες στο El Greco.Και σιγά τη γκόμενα
   Μαλλον εχει δικιο ο Στέλιος που ειπε οτι βγηκε φωτογραφια μαζι του για να ερχεται να τρωει τσαμπα εκει που δουλευει ο μαγειρας  :2funny:
 Ναι οι Ελληνες του Κισινιώφ είναι πολύ χά'ι' και βγάζουν της καλητερες γκόμενες :jerking:.Μακάρι να ήμουν στο επίπεδο τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• teras14a.jpg
    teras14a.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 216153_206344749387425_7981584_na.jpg
    216153_206344749387425_7981584_na.jpg
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 46

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
υπαρχει δηλαδη καποιο κλαμπ να παμε να φορτωσουμε? ξερεις να προτεινεις? και αν δεν μας κατσει παμε σε στριπτιτζαδικα κτλ...

Βαρσοβία δεν ξέρω αλλά Πόζναν η στάνταρ συνταγή είναι Cuba Libre,22 και αν δεν κάτσει πας στα στριπτιζάδικα της πλατείας.Για πληρωμένο στο odloty,erodate.pl έχει πολλές εγώ γάμησα 4 τελευταία φορά Πόζναν σε δύο μέρες.Για amateur δίνεις κάπου 150 ευρώ τη βραδιά.Πολλές μένουν σε γειτονικά χωριά και έρχονται να σε δουν.Αλλες είναι μόνιμες στην πόλη.Στείλε στο erodate.Εχει πολλές ειδικά Βαρσοβία.
Δηλαδή πρακτικά γαμάς μια δυο από το erodate μετά χτυπάς τα κλάμπ και αν δε σου κάτσει τίποτα πας στα στριπτιζάδικα.Εχει φοβερές κωλαρούδες εκεί οι Πολωνέζες δεν παίζονται.Αλλά σίγουρα γαμάς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδή αμφιβάλλεις οτι ο Dr. Love γαμάει?Εγώ δεν αμφιβάλλω.Γιατί λέει μερικά ρεαλιστικά πράγματα όπως οτι πουλάει σανό και οι γκόμενες τον τρώνε όπως και κάνουν οι Πολωνέζες.Με εμένα μια μέρα ήσουνα και το είδες το καυλάκι πώς κόλλησε.Επρεπε να ερχόσουν Κατοβίτσε.Θα σου έβγιαναν τα μάτια έξω.
Αλλά σε προσκαλώ αν θέλεις Ουκρανία Ρωσία.Στην πηγή.

Καλα πως κολησε και μετα κολησε σε αλλο και μετα σε αλλο. Και τι εγινε? Ελα αλλα βραδια μαζι μου στο αφερια να δεις σμηνη να κολλανε και σε μενα και σε αλλους. Και λοιπον?
Να παμε μετα σπιτι για ομαδικη μαλακια? Γαμησι πεφτει? δε πεφτει. Δε ξερω τι κανει ο love ξερω τι εχω δει εγω. Και επισης προκαλω και αλλους . Εσυ το κανες και μπραβο σου και σε παραδεχομαι. Αλλα δε σε ειδα ουτε να γαμας ουτε να εχεις καμια επιτυχια η ανταποκριση στο καμακι. Οτι βγηκαμε μαζι δε σημαινει οτι δε θα γραψω την αληθεια, και για μενα αλλωστε την γραφω. Με εχεις δει να γραφω φιδια για εμενα? 
Οποιος αλλος θελει να ερθει να με βρει να βγουμε μαζι και να δουμε ποσα αχλαδια βαζει ο σακος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε φιλε για αυτο ρωταω! συγνωμη απλα δεν εχω διαβασει και τις 500 σελιδες! διαβασα μερικες προηγουμενες και δεν εβγαλα ακρη! δηλαδη δεν υπαρχουν μπουρδελα,πουτανες,στριπτιτζαδικα κτλ?  
Πουτανες υπαρχουν αλλα δεν εχει σαλόν οπως στην Ρωσσία.Παιρνεις τηλεφωνο,πηγαινεις και στο διαμερισμα ειναι μια γκόμενα που φυσικα δεν εχει καμια σχεση με τη φωτογραφία που βλεπεις στο ιντερνετ.Οι τιμες ειναι για ενα πούτσο μεχρι μιση ωρα το πολυ.
 Δεν θα ελεγα οτι ειναι το καλητερο μέρος για να παει κανεις για Πορνοτουρισμό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Διαβασε αλλα μη πας πολυ πισω γιατι δεν εχει νοημα. Απο 2014 και μετα.
Τεσπα για να μη το κουραζουμε καλυτερα φατα σουβλακια τα λεφτα, παιξτα στοιχημα, δωστα σε κανα φτωχο να κανεις καμια καλη πραξη. Απο ποια γειτονικη χωρα θα πας?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλα πως κολησε και μετα κολησε σε αλλο και μετα σε αλλο. Και τι εγινε? Ελα αλλα βραδια μαζι μου στο αφερια να δεις σμηνη να κολλανε και σε μενα και σε αλλους. Και λοιπον?
Να παμε μετα σπιτι για ομαδικη μαλακια? Γαμησι πεφτει? δε πεφτει. Δε ξερω τι κανει ο love ξερω τι εχω δει εγω. Και επισης προκαλω και αλλους . Εσυ το κανες και μπραβο σου και σε παραδεχομαι. Αλλα δε σε ειδα ουτε να γαμας ουτε να εχεις καμια επιτυχια η ανταποκριση στο καμακι. Οτι βγηκαμε μαζι δε σημαινει οτι δε θα γραψω την αληθεια, και για μενα αλλωστε την γραφω. Με εχεις δει να γραφω φιδια για εμενα?
Οποιος αλλος θελει να ερθει να με βρει να βγουμε μαζι και να δουμε ποσα αχλαδια βαζει ο σακος

Το Aferia είναι χάλια εντελώς.Εκατσα και τσέκαρα από περιέργεια όλες έρχονται με γνωστούς δε γίνεται καθόλου καμάκι.Καμακομάγαζα είναι το Coco και το Frantic.Ηθελα λίγο να συνηθίσω.Μια μέρα έμεινα μετά το Σάββατο και τσίμπησα καμιά δεκαριά τηλέφωνα στο δρόμο.Η μία ψήνεται.Καθαρό εφτάρι.Απλά δεν έχεις το κολλάει στην πόλη.Αμα θες πάμε Κατοβίτσε να σου δείξω γιατί εκεί είναι πιο άμεσα είναι εντελώς χύμα και δεν υπάρχουν οι μαλάκες οι ξένοι.Δεν είναι Κίεβο ή Λβωφ εντάξει δε θα πω ψέμματα.Αλλά η Πολωνία είναι πάρα πάρα πολύ καλή με τα ευρωπαικά δεδομένα.Δεν έχεις ιδέα πόσο έχει χαλάσει η Τσεχία ή η Ουγγαρία οι παλιοί σούπερ παράδεισοι.

D

dude901123

Επισκέπτης
Απλά διάβαζε ΚΜΑΝ ειναι σα να σε γυριζει σε εκεινη την εποχή  :2funny: όλα όσα λεει ειναι από τότε βγαλμένα  :2funny:
 Πηγες εκει και είδες πως σκέφτονται αυτές οι πεινασμένες  :2funny:.Θα προτιμισει εναν άθλιο που θα της τα σκάει απο οποιονδήποτε ωραιο.Δεν της νοιάζει να ειναι ομορφος ο αντρας που θα εχουν δίπλα τους,το μονο που θέλουν ειναι να τον τυλίξουν και να δουλευει για να τους τα σκάει.Σχετικα με το μορφωτικο τους επιπεδο αστο καλητερα  :2funny: εντελως χωριάτισες εμένα αυτο με ενοχλούσε πιο πολυ.
 Οχι ειναι το Cocos χά'ι' μαγαζί  :2funny: :jerking: και πάνε εκει και απαξιωνουν να πάνε στο El Greco.Ασε πηγα και τα ειδα τα χάλια και των κλαμπ εκει και το πως ειναι οι γκόμενες  :2funny:
 Τη συγκεκριμένη την ειδα αρκετές φορες στο El Greco.Και σιγά τη γκόμενα
   Μαλλον εχει δικιο ο Στέλιος που ειπε οτι βγηκε φωτογραφια μαζι του για να ερχεται να τρωει τσαμπα εκει που δουλευει ο μαγειρας  :2funny:
 Ναι οι Ελληνες του Κισινιώφ είναι πολύ χά'ι' και βγάζουν της καλητερες γκόμενες :jerking:.Μακάρι να ήμουν στο επίπεδο τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το επίπεδό σου είναι σε άλλο επίπεδο..
Μοντέλο.. Τριχωτό που του αρέσουν οι άντρες..

Συνημμένα

• Paidovouvalo me gomeno.jpg
    Paidovouvalo me gomeno.jpg
    152,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Paidovouvalo.jpg
    Paidovouvalo.jpg
    222,8 KB · Εμφανίσεις: 53

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τύποι σαν το Δημητράκη είναι τελείως irrelevant.Με το που θα σκάσουν μύτη στο κλαμπ και θα δουν τους Πολωνούς με τους βόειους σβέρκους και τις Πολωνέζες να χορεύουν σαν τρελλές απλά θα κλάσουν και θα φύγουν.Δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.Και Κίεβο αν πάνε θα τους δείρουν οι Τούρκοι.Πολωνία είναι για ασυμβίβαστους Βαλκάνιους ψώλωνες που δράτουν την ευκαιρία.Πας κόντρα σε όλες τις προυποθέσεις απλά με τη δύναμη του πούτσου.Είναι η καθαρή παράνοια.Αμα είσαι συμβατικός τύπος και υπολογίζεις θα πιάσεις τα αρχίδια σου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Υ.Γ.
το μόνο κρούσμα όλα τα χρόνια που έχω επαφές εδώ ήταν στην Κρακοβία στα τουριστικά μέρη που η Λιθουανική μαφία βάζει ΛΙΘΟΥΑΝΕΖΕΣ να στην πεφτουν στον δρόμο να σε πάνε σε μααγαζί με ακριβά ποτά..Αυτό συμβάίνει σε ένα μόνο μέρος σε όλη την Πολωνία,στην τουριστική πλατεία της Κρακοβίας και δεν είναι καν Πολωνεζες..Μιλάμε για περιπτωση της υπο-περίπτωσης
Αυτό θέλει προσοχή γιατί πήγε να γίνει και σε εμένα !Η φάση μυρίζει!Εγώ χρειάστηκε να τραμπουκιστώ άσχημα και με παρουσία μπράβων!

Φίλε dr love !Κατανοώ πλήρως τι συμβαίνει και έχω δει πως για να γαμηθούν έχουν ένα σύστημα που δεν χωράει επιδήξεις και χλιδή η οικονομικό αντάλλαγμα!Αλλά δεν έχουμε δοκιμάσει τον άλλο τρόπο ούτε εσύ ούτε εγώ!Άρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε απόλυτα ...Αν κι εμένα μου φαίνετε παράλογος είναι "πουτανοφυλή" οι Πολωνοί και μπορείς να τα περιμένεις  όλα!

Φίλε Φιντέλ ξέρεις πολύ καλά ποιος φώρτωςε το καλύτερο  μουνί του Louisa προτωχρονιά και ξέρεις πολύ καλά τι έκανα κι εγώ...
Κι αν έμενα και άλλο θα συνέχιζα!Χρειάζεται χρόνο και καλή παρέα για υποστήριξη ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το Aferia είναι χάλια εντελώς.Εκατσα και τσέκαρα από περιέργεια όλες έρχονται με γνωστούς δε γίνεται καθόλου καμάκι.Καμακομάγαζα είναι το Coco και το Frantic.Ηθελα λίγο να συνηθίσω.Μια μέρα έμεινα μετά το Σάββατο και τσίμπησα καμιά δεκαριά τηλέφωνα στο δρόμο.Η μία ψήνεται.Καθαρό εφτάρι.Απλά δεν έχεις το κολλάει στην πόλη.Αμα θες πάμε Κατοβίτσε να σου δείξω γιατί εκεί είναι πιο άμεσα είναι εντελώς χύμα και δεν υπάρχουν οι μαλάκες οι ξένοι.Δεν είναι Κίεβο ή Λβωφ εντάξει δε θα πω ψέμματα.Αλλά η Πολωνία είναι πάρα πάρα πολύ καλή με τα ευρωπαικά δεδομένα.Δεν έχεις ιδέα πόσο έχει χαλάσει η Τσεχία ή η Ουγγαρία οι παλιοί σούπερ παράδεισοι.

Δεν ελεγες οτι το σεπτεμβριο θα φερεις μια που γνωρισες στην Ελλαδα? Τι εγινε? Την εφερες?
Η Πολωνια για οποιαδηποτε δεδομενα ειναι σκατα. Χιλιες φορες η Ελλαδα. Να το γραψουμε κινεζικα? Οποιος θελει ας ερθει να το διαπιστωσει ο ιδιος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό θέλει προσοχή γιατί πήγε να γίνει και σε εμένα !Η φάση μυρίζει!Εγώ χρειάστηκε να τραμπουκιστώ άσχημα και με παρουσία μπράβων!

Φίλε dr love !Κατανοώ πλήρως τι συμβαίνει και έχω δει πως για να γαμηθούν έχουν ένα σύστημα που δεν χωράει επιδήξεις και χλιδή η οικονομικό αντάλλαγμα!Αλλά δεν έχουμε δοκιμάσει τον άλλο τρόπο ούτε εσύ ούτε εγώ!Άρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε απόλυτα ...Αν κι εμένα μου φαίνετε παράλογος είναι "πουτανοφυλή" οι Πολωνοί και μπορείς να τα περιμένεις  όλα!

Φίλε Φιντέλ ξέρεις πολύ καλά ποιος φώρτωςε το καλύτερο  μουνί του Louisa προτωχρονιά και ξέρεις πολύ καλά τι έκανα κι εγώ...
Κι αν έμενα και άλλο θα συνέχιζα!Χρειάζεται χρόνο και καλή παρέα για υποστήριξη ...

o συγκεκριμενος και ελλαδα γνωριζε ρε, και σερβια που εχει παει. Αλλα και παλι εμεινε εκει δεν προχωρησε αλλο.
Εσυ επεσες στην περιπτωση ! Σχεδον... πατριωτακι χαχα :grin: Αλλα  "σκοραρες" τελευταιο λεπτο, καταιδρωμενος στις καθυστερησεις αγχωτικα ! Ισα για να κανεις σεφτε και να "περιορισεις" τις απωλειες. Θεωρεις οτι αξιζει για ενα γαμησι να κανεις κοπο εξοδα κλπ? Ελλαδα το κανεις ανετοτατα αυτο και με ελληνιδες οχι τουριστριες. Γιατι το ολο πακετο που εχεις μπορεις να μετρησεις σε χωρες με κανονικες γυναικες και δεν αξιζει να σπαταλιεσαι σε χωρα με προβληματικα και καμενα παρτσακλα. Και σιγα τις πολωνες, σιγα πια τις μουναρες. Κρυοκολα νευροσπαστα ειναι ρε τυποι ξεκολλατε λιγο. Και στις νεες γενιες ειδικα οι ελληνιδες τις αφηνουν πισω αιωνες φωτος σε ομορφια, και σε στυλ, ντυσιμο, συμπεριφορα , εξυπναδα και ολα.
Μη τρελαινεστε τοσο πολυ. Δεν αξιζει καν. Εγω σκεφτομαι πως να ξεκουμπιστω απο δω γιατι ηδη νοιωθω σα παλαιουρας στον Εβρο :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ελεγες οτι το σεπτεμβριο θα φερεις μια που γνωρισες στην Ελλαδα? Τι εγινε? Την εφερες?
Η Πολωνια για οποιαδηποτε δεδομενα ειναι σκατα. Χιλιες φορες η Ελλαδα. Να το γραψουμε κινεζικα? Οποιος θελει ας ερθει να το διαπιστωσει ο ιδιος

Ψήνεται να έρθει.Αλλά είναι αυτό το καμμένο μυαλό που λέει ο Dr. Love.Μου λέει δεν έχω λεφτά να έρθω Ελλάδα της λέω δεν πειράζει θα τα πληρώσω όλα εγώ και μου λέει είναι πολλά δεν μπορώ να τα δεχτώ.Και τώρα αποταμιεύει να έρθει Ελλάδα.Λες πού να ήταν Ουκρανέζα.Αυτές μου λένε άμα είσαι σοβαρός σκάστα να με φέρεις.Και εδώ το αντίθετο.Μαλακία εντελώς.Δε βγάζεις άκρη.
Το να συγκρίνεις Ελλάδα με Πολωνία είναι κωμωδία.Αυτά που κάνεις Πολωνία σε μια βδομάδα δεν τα κάνεις Ελλάδα όλο το χρόνο.Απλά καμία σχέση.Μέρα και νύχτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ασε μας ρε τυπε τωρα με την πολωνια να πουμε. Αντε και πολυ ασχοληθηκαμε, παμε να δουμε - γραψουμε τπτ σοβαρο.
Και στα παιδια που ελεγαν να ρθουν, ουτε να το σκεφτεστε. Μακρια κ αλαργα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το επίπεδό σου είναι σε άλλο επίπεδο..
Μοντέλο.. Τριχωτό που του αρέσουν οι άντρες..
Ναι οι πραγματικοι αντρες ξυρίζουν το στηθος τους,φορανε κολλητά ελαστικά  :2funny:ολη μερα καθονται και παιζουν τάβλι και ξαπλώνουν αγκαλιά με αλλους αντρες στους καναπέδες του ΟΠΑ  :2funny:Γ'αυτόν εδω και για τον φίλο σου τον σουβλατζή βγήκε όλη η αλήθεια  :2funny:.Οσο και να κρύβεσαι αργα ή γρήγορα θα ερθει και η σειρά σου  :2funny:Θα πέσει πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10678790_888535791157311_1861863074231509764_na.jpg
    10678790_888535791157311_1861863074231509764_na.jpg
    194,5 KB · Εμφανίσεις: 63
  • Kamakia17a.jpg
    Kamakia17a.jpg
    257,4 KB · Εμφανίσεις: 41

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ασε μας ρε τυπε τωρα με την πολωνια να πουμε. Αντε και πολυ ασχοληθηκαμε, παμε να δουμε - γραψουμε τπτ σοβαρο.
Και στα παιδια που ελεγαν να ρθουν, ουτε να το σκεφτεστε. Μακρια κ αλαργα
Εχει πλακα που οταν σου ηρθε Κρακοβια την έπεσε σε ολες της γκόμενες και ουτε μια δεν του κάθισε  :2funny: και μετα σου ελεγε οτι του φταίει η Κρακοβία  :2funny:Και Πόζναν να πηγαινες μαζι του παλι το ιδιο θα σου έλεγε οτι το Πόζναν δεν ειναι καλό  :2funny:και θα σου πρότινε να πατε καπου αλλου  :2funny:.
  Ισως η Μολδαβία ειναι καλητερη για εκδρομή και εκει δεν θα γαμίσεις τίποτα αλλα τουλαχιστον θα φας τα σουβλάκια σου στου Μολδολαγνου και αν γουσταρεις θα παιξεις και τάβλι στο ΟΠΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom