Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ήταν έτσι όλοι θα έφερναν μια Πολωνέζα και θα γαμούσαν.Δεν είναι έτσι τα πράγματα.Τέλος πάντων ένα λάθος που κάνουν πολλοί είναι οτι αναφέρονται στο μέσο όρο.Ο μέσος όρος θα γαμήσει στα μπορδέλα αλλά από κει και πέρα για γκόμενες χρειάζεται κλάση.Η Ρόδος π.χ. είναι γεμάτη Αγγλίδες,Γερμανίδες κτλ.Πώς και δεν μπορεί κάποιος να βρει μερικές τουρίστριες μέσα στις χιλιάδες;

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
γνωμη μου
γνωριζεις καποια-ες απο σαιτ στο ιντερνετ ανταποκρινοντε ευκολοτερα απο πχ ελληνιδες  κτλ
και ΑΦΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ενα ταξιδακι εκει να γνωριστετε καλυτερα,να σε δει
αν σε εμπιστευτει τοτε αυξανοντε οι πιθανοτητες σου  :grin: :grin: :grin:
σου κοστιζει λιγο  χρημα  κ χρονο αλλα ειναι πιο καλο

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ποιος 'τύπος' πολωνέζας κοιτάζει να κάνει σχέση με ντόπιους πολωνούς, και ποιες πολωνέζες κοιτάζουν να κάνουν σχέση με 'ξένους'?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ελα φιλε χαλαρωσε λιγο
ειναι δυσκολο να ερθει (οχι ακατορθωτο) θελει δουλεια το πραμα ,πρεπει να σε εμπιστευτει
αλλα αν ερθει δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου κατσει το δευτερο η τριτο βραδυ,μη νομιζεις πως  ειναι σαν τις εεληνιδες που τις φιλοξενεις και μετα δεν θελουν ουτε καλημερα να σου πουν λες και τις εκανες κατι κακο
-προσεχε μονο μην ερθει με καναν γαμπρο μαζι γιατι τοτε δεν γαμας ουτε με σφαιρες
δεν διαβασες και το παρπαανω που εγραψα μου φαινεται...ειπα οτι σε περιπτωση που βγαινει εξω μονη της και κανει τα δικα της θα ειμαι απολυτος καια υτο θα το διευκρινισω απο την αρχη με τροπο ευγενικο και σαφη.οχι απο ζηλεια αλλα επο την στιγμη που φιλοξενω καποια δεν θελω να μπλεξω αμα κανει τα δικα της.ποτε δεν ξερεις τι γινεται.γιατι αν της τυχει κατι εσυ οπυ την φιλοξενεις θα εχεις τρεξιμο μετα.τωρα για οτ αν θα φερει γαμπρο ευτυχως που μου το υπενθυμισες να το εχω υποψην.αλλωστε θα της λεω συνεχεια την εκφραση οι δυο μας να καταλαβει οτι θελω γυναικεια παρεα οχι ζευγαροπαρεα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γνωμη μου
γνωριζεις καποια-ες απο σαιτ στο ιντερνετ ανταποκρινοντε ευκολοτερα απο πχ ελληνιδες  κτλ
και ΑΦΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ενα ταξιδακι εκει να γνωριστετε καλυτερα,να σε δει
αν σε εμπιστευτει τοτε αυξανοντε οι πιθανοτητες σου  :grin: :grin: :grin:
σου κοστιζει λιγο  χρημα  κ χρονο αλλα ειναι πιο καλο
σωστος.αυτο ηταν κατι που σκοπευα να κανω.πρωτα γνωριζω αλλωστε τηνν κοπελα πολωνια και μετα την φιλοξενω ροδο.ξερω ηδη καποιον στην ροδο που το εχει κανει αυτο.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Κοιταζω μερικα dating sites της πολωνιας, αλλα ρε γαμωτο δεν λεει στα προφιλ της καθεμιας, αν μιλανε αγγλικη γλωσσα.
Ειναι προβλημα, πολωνικα δεν μιλαω(!!!) οποτε ελπιζα να λεει ποιες μιλανε αγγλικα. Τουλαχιστον στα ρωσικα dating sites το αναφερει, και ξερεις που βαδιζεις.
Εδω πως να γινει, να ρωτας την καθεμια, 'do you speak english?' ???? Γελαω και μονο που το σκεφτομαι.

Ξερει κανεις αν οι νεαρες πολωνεζες μιλανε αγγλικα? Οι περισσοτερες? Οι λιγότερες? Καπως πρεπει να βγει μια ακρη.

σε ποια sites "μπαινεις"?

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Η σορός του προέδρου της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι, ο οποίος σκοτώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε αεροπορικό δυστύχημα, βρέθηκε στον τόπο της καταστροφής στη δυτική Ρωσία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, που επικαλείται ανώτερη πηγή των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας.

Η είδηση του θανάτου του Κατσίνσκι έχει βυθίσει σε πένθος την Πολωνία. Νεκρή είναι και η σύζυγός του Μαρία, καθώς και οι υπόλοιποι 94 άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροσκάφος που συνετρίβη, λίγο πριν την προσγείωση, στο Σμόλενσκ της Ρωσίας.

«Δεν υπάρχουν επιζώντες από την καταστροφή», τόνισε ο κυβερνήτης της ρωσικής επαρχίας, Σεργκέι Αντούφιεφ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο Vesti-24. «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαινε 88μελής αντιπροσωπεία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όλες οι σοροί των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος, ανάμεσα τους και αυτή του Πολωνού προέδρου και της συζύγου του, θα μεταφερθούν στη Μόσχα για να αναγνωριστούν, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Μεταξύ των ονομάτων των κορυφαίων αξιωματούχων, βρίσκονται αυτά του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγού Φραντσίσκεκ Γκαγκορ, του επικεφαλής των επιχειρησιακών δυνάμεων της Πολωνίας στρατηγού Μπρόνισλαβ Κβιατκόφκι, καθώς και του αρχηγού του στρατού και του αρχηγού της αεροπορίας.

Εν τω μεταξύ, εντοπίστηκαν και τα δύο «μαύρα κουτιά» του αεροπλάνου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, που επικαλείται πηγή της περιφερειακής διοίκησης.

Ο 60χρονος Πολωνός πρόεδρος μετέβαινε στην περιοχή αυτή, για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή την επέτειο της σφαγής περίπου 4.000 Πολωνών στρατιωτικών από τις σοβιετικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Y.Γ ολο τετια γινονται με τουπολεφ και γιακολφεφ ΚΑΘΕ 6 ΜΙΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!!!!
δες το ρεπορταζ του Κουλογλου για τους οικονομικους δολοφονυς και θα καταλαβεις...

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Σε αυτο το thread ειναι καποιοι που σεβομαι την αποψη τους και παρουσιαζουν την Πολωνια και τις Πολωνες, οπως τις εχω δει εγω και καποιοι αλλοι-που ειται απο κακια ειτε οχι-γραφουν εντελως ασχετα πραγματα απο αυτα που εχω δει και διαπιστωσει εγω. Στην πρωτη κατηγορια ανηκουν ο Nearxos, o dimitrakis, o extramask, o hussain, o master 21, o chevalier fidele, o piatsa, o dr love.

Στην δευτερη ο Kman, o basketballistas, o red and white. Αυτα που γραφουν μου φαινονται απιστευτα. Σαν να πηγαν σε αλλη χωρα!!!
Anyway, Πασχα το ψηνω για Πολωνια, αν καποιος συναθλητης σκεφτεται να ανεβει ας μου στειλει ενα pm να βγουμε για ποτο

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μεσα στο πασχα φιλε?αρχες μαιου εστω?πως το βλεπεις?

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ποιος αλλος ψηνεται για Πασχα στην Πολωνια???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ πάντως θα ανέβω Βαρσοβία σε 10 μέρες
αν κάποιος πιστός έχει όρεξη για βοήθεια εκεί...
θα έχω και τουτού ρενταλ

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Σε αυτο το thread ειναι καποιοι που σεβομαι την αποψη τους και παρουσιαζουν την Πολωνια και τις Πολωνες, οπως τις εχω δει εγω και καποιοι αλλοι-που ειται απο κακια ειτε οχι-γραφουν εντελως ασχετα πραγματα απο αυτα που εχω δει και διαπιστωσει εγω. Στην πρωτη κατηγορια ανηκουν ο Nearxos, o dimitrakis, o extramask, o hussain, o master 21, o chevalier fidele, o piatsa, o dr love.

Στην δευτερη ο Kman, o basketballistas, o red and white. Αυτα που γραφουν μου φαινονται απιστευτα. Σαν να πηγαν σε αλλη χωρα!!!
Anyway, Πασχα το ψηνω για Πολωνια, αν καποιος συναθλητης σκεφτεται να ανεβει ας μου στειλει ενα pm να βγουμε για ποτο

Πες τα χρυσόστομε…

Πάντως όποιος πάει το Πάσχα στη Πολωνία, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει τη Πολωνική μαγειρίτσα. Με αυγά και λουκάνικα.

Μακράν καλύτερη της δικής μας.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Πες τα χρυσόστομε…

Πάντως όποιος πάει το Πάσχα στη Πολωνία, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει τη Πολωνική μαγειρίτσα. Με αυγά και λουκάνικα.

Φιλε εχω διαβασει τις αποψεις σου και τις ενισχυω/

Για το Πασχα νομιζω οτι κιολας φετος "πεφτει" μαζι με το δικο μας.
Επισης νομιζω καλο σε αυτο το thread εκτος απο studio, city tours, μπουρδελα, καλο θα ηταν να προτεινει ο καθενας "εμπειρος" και αλλα εναλλακτικα μερη που μπορεις να κανεις επαφη με κοπελες.

CLUB, DISCO, BAR, CAFE...Ακομα και καποια αξιοθεατα και μερη που δεν πρεπει να "χασεις" στην Βαρσοβια.
Εκτος δηλαδη απο τον σεξοτουρισμο και την "αναλυση" της Πολωνεζας-που εχουν χιλιοειπωθει να προσθεσουμε και καποιοα αλλα στοιχεια. Αποψη μου...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ πάντως θα ανέβω Βαρσοβία σε 10 μέρες
αν κάποιος πιστός έχει όρεξη για βοήθεια εκεί...
θα έχω και τουτού ρενταλ
ρε μοικανε κι εκει θα πας ???? μαγκες μην τον αφηνετε θα τις γαμησει ολες .... λοιπον μοικανε η δευτερη γυναικα μου ειναι απο πολωνια και ειδικα απ ζεσοφ ,το οποιο ειναι στο νοτο ...εκει να δεις μουνια ...θεες...ζεσοφ , λιουμπλιν κλπ ...το μονο κακο ...ειναι κρυες...εκει για να πας πρεπει να εισαι εργατης στο γαμηση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν 2 Πολωνίες.Η μία είναι αυτά που ανταποκρίνεται στα στερεότυπα των Πολωνών.Περήφανοι,ευγενείς,μεγαλόκαρδοι κτλ.Η άλλη είναι η υπόγεια Πολωνία που ανταποκρίνεται στα στερεότυπα περί Σλάβων.Μυστικοπαθείς,αλκοολικοί,ασταθείς κτλ.Γενικά τα έχουν και τα δύο.Ετσι είναι και οι γκόμενες.Είναι και το ένα και το άλλο.Π.χ. καθαρόαιμο άτι που σε μαγεύει αλλά μετά κάνει πίπες στον Αράπη στην τουαλέτα.Υπερβολή βέβαια αλλά υπάρχει διαφορετικότητα.Τέλος πάντων εξαρτάται από το επίπεδο του καθενός τι καταλαβαίνει και τι όχι γιατί αυτό που είναι δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Για τους λάτρεις του σκατού,του υπόγειου και των ερειπομένων κτιρίων η αλήθεια είναι στη σκοτεινή πλευρά και εγώ συνήθως μιλάω για τη βρώμικη Πολωνία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πες τα χρυσόστομε…

Αυτο το λες διοτι μενεις Ελλαδα και καθε μερα τρως  σουβλακια.Αν εμενες καθε μονιμα Πολωνια (οχι Βαρσοβια που εχει οτι κουζινα θες,αλλα επαρχια) θα ελεγες οτι τα σουβλακια και ο γυρος ειναι οτι καλητερο!Και 'γω οταν τη δεκαετια του '90 ημουνα Ελλαδα για 2 μηνες ειχα πεθημισει την Ρωσσικη κουζινα!μου ελειπε.Εδω ομως την εχω συχαθει!επειδη την τρωω καθε μερα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Οι πολωνεζες προτιμουν αντρες με υψηλη αυτοπεποιθηση, ή προτιμουν αντρες χαμηλου προφιλ;
γενικα μιλωντας παντα, οι πιο πολλες τι προτιμουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με χαμηλή αυτοπεποίθηση.Οι Πολωνέζες προτιμούν αδύναμους άντρες για να τους κουμαντάρουν.Με τις Πολωνέζες τρως τόσο σκατό που είναι αδύνατο να μείνεις μαζί τους αν δεν είσαι κάπως παθητικό άτομο.
Γενικά με τις Σλαύες χρειάζονται μεγάλες δόσεις αλκοόλ για να τη βγάλεις ή να είσαι πάρα πολύ εξοικειωμένος μαζί τους και να μη σε πειράζουν αυτά που κάνουνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom