Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 855K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Παιδία συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά έλειπα 10 μέρες κοντά και δεν είχα internet.Σε μερικά ερωτήματα που κάνατε έχω να πω τα εξής:
Συνήθως στα μαγαζία στην Βαρσοβία συχνάζουν 2 κατηγορίες γυναικών.Σχετικά μικρά μέχρι 18 χρονών που χορεύουν σαν τρελά και παίζουν με τον κόσμο αλλά δεν κάθονται σχεδόν ποτέ σε κανέναν (ανάυτρες) και η κατηγορία που μας ενδιαφέρει απο 25 και πάνω. Το όλο μυστικό για να κερδίσεις αυτές τις κοπέλες όπως είπα και προηγουμένως είναι να είσαι αξιοπρεπής και να τους πουλήσεις λίγο το παραμυθάκι του έρωτα.Να τους πεις πως ψάχνεις για δεσμό και να τους δείξεις πως σου αρέσουν.

Όσο η ηλικία μάλιστα πλησιάζει προς τα 30 οι πιθανότητες αυξάνουν.Ο λόγος είναι ο εξής.Στην Ελλάδα τον ποσοστό των γυναικών που είναι ανύπαντρες στα 30 είναι ιδιαίτερα υψηλό διότι δεν θεωρείτε και ότι η κοπέλα έμεινε στο ράφι στην ηλικία αυτή.Στην Πολωνία λόγω της θρησκείας και της παράδοσης που έχουν όποια κοπέλα φτάσει τα 30 και δεν έχει παντρευτεί είναι δακτυλοδεικτούμενη στην κοινωνία.Αυτά μου τα λένε οι ίδιες οι Πολωνέζες και τα βλέπω στην πράξη.Επίσης είναι δύσκολο να χωρίσει ένα ζευγάρι (πρέπει να πάρει άδεια από την Εκκλησία που δίνεται δύσκολα). Έτσι πολλά ζευγάρια δεν χωρίζουν και ξενοπηδιούνται.

Οπότε επί της ουσίας εκμεταλλευτείτε τον πόνο των λίγο μεγαλύτερων γυναικών 27+ που καίγονται να γνωρίσουν ένα "καλό"παιδί και θα περάσετε super.Αυτές είναι ο στόχος στα νυχτερινά μαγαζιά Όχι τα πιπίνια (θα χάσετε τον χρόνο σας).Με το που πουλάτε το προφίλ του καλού παιδιού σε 2 μέρες είναι στο κρεβάτι σας...Ελλάδα που ρωτήσατε κατεβαίνουν πανεύκολα εφόσον φυσικά βρείτε μία να έχει χρήματα να έρθει.Είχα κατεβάσει κοπέλα το καλοκαίρι Αθήνα (γνωριμία μιας βραδιάς στο Enklawa) και παραλίγο να πάει για σοβαρά..

Απέναντι από το Enklawa είναι το Zoo αυτό το μαγαζάκι αξίζει Σάββατο για νωρίς 11 ώρα.Πολλές γυναίκες μέσα..Μετά τις 1 όμως οπωσδήποτε Enklawa...Για το τελείωμα περάστε και από ένα lemon αν δεν έχει πάει καλά η βραδιά στα άλλα δύο..Θα συμφωνήσω με τον φίλο που είπε αν είναι για πήδημα πάντως καλύτερα Ουκρανία...Είναι κοινό μυστικό σε όλη την Ευρώπη πως οι Πολωνέζες θεωρούνται κοπέλες για σπίτι και για αυτό βλέπεται πολύ κόσμο να παντρεύεται Πολονέζες (έχουν πολύ καλή φήμη ως γυναίκες).

Οι Πολωνοί άντρες που ρωτήσατε πολύ καλά παιδιά,ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ποτό μόνιμα μεθυσμένοι,πότε όμως δεν ακουμπάνε άνθρωπο.Δεν έχω δει ποτέ τσαμπουκά.Απλά πίνουν και τραγουδάνε.Δεν ασχολούνται καθόλου με τις Πολωνέζες και μέσα στα μαγαζιά και αυτό με ξενερώνει τρελά.Ο λόγος είναι πως ζηλεύω να πηγαίνω στην Πολωνία και να βλέπω μαγαζιά 60% γυναίκες με ένα σοβαρό ποσοστό όμορφες και εδώ στην Ελλάδα 80% αντρίλα την νύχτα (μια γυναίκα και γύρω γύρω να την πολιορκούν).Οπότε ζηλεύω γιατί οι Πολωνοί δεν αναγκάζονται να μένουν στην αγαμία και στα βίτσια των Ελληνίδων που δεν το θεωρούν σωστό να γνωρίζουν κάποιον την νύχτα αλλά να γίνει τυχαία μέσα από παρέα....Φεύγω τώρα θα επανέλθω όμως!!
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνοί βασικά ασχολούνται με τις Πολωνέζες που γαμιούνται.Οι Πολωνοί ξέρουν ποιες γαμιούνται και ποιες όχι.Εάν πας να φας γκόμενα από Πολωνό ή κατά λάθος χτυπήσεις δική του γκόμενα ακολουθεί τσαμπουκάς.
Οσο για τις μικρές και τις μεγάλες έχει μικρές τελείως ψώλες που τα κάνουν όλα έχει και μεγάλες που κάνουν ό,τι διαστροφή μπορεί να υπάρχει.Προσωπικά είχα γκόμενες όλων των ηλικιών.
Βασικά υπάρχουν δύο κατηγορίες Πολωνέζων όπως έχω προαναφέρει.Η μία πάει για τα λεφτά και η άλλη για γάμο.Οι αναλογίες είναι 50%-50%.Αυτές που πάνε για γάμο πηδιούνται χωρίς να ξοδεύεις σχεδόν τίποτα αλλά στο εξάμηνο από την αρχή της σχέσης θέλουν σοβαρή δέσμευση.Εάν δεν υποσχεθείς μέλλον στους έξι μήνες φεύγουν.Αυτός είναι και ο σκοπός μέρι να βρουν κάποιον.
Οι άλλες που πάνε με λεφτά ζητάνε συνήθως να τους πληρώνεις το νοίκι.Εάν αποκτήσεις φήμη σπόνσορα σου φέρνουν τις αδερφές τους,τις ξαδέρφες τους,τις φίλες τους και όποια ξέρουν για να τις γαμήσεις έναντι οικονομικού ανταλλάγματος.Γενικά είναι σα να είσαι πορνοστάρ.Γενικά δεν τις πειράζει να πας με άλλες.

Αλλά οι Πολωνέζες σου γαμάνε την ψυχολογία.Γιατί όποτε κάτι δεν πάει καλά πάνε και γαμιούνται με άλλους.Αν αντέχει κάποιος δεν υπάρχει πρόβλημα.Να τονίσω εδώ κάτι.Στους Σλαύους γενικά παίζει κοινοκτημοσύνη δε δυσανασχετείς αν άλλοι σου γαμάνε τη γκόμενα από τη στιγμή που γαμάς και εσύ τις δικές τους.Για αυτό άμα η γκόμενά σου νταραβερίζεται με άλλον δε λες τίποτα απλά φλερτάρεις άλλη τη φιλάς κτλ και μετά γαμάς όποια θες.
Τέλος πάντων αυτά που λέω είναι για προχωρημένους.Αν κάποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Στα κλαμπ είναι εύκολο να καμακώσεις γιατί δε σε εμποδίζει κανείς.Οπως έχω γράψει στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι οι άντρες και όχι οι γυναίκες.Οι άντρες προσπαθούν να σε ψαρώσουν και να σε εμποδίσουν.Γιατί στις μεσογειακές χώρες οι άλφα προστατεύουν τους βήτα ενώ στις σλαυικές δε συμβαίνει αυτό.

Στις δυτικές χώρες οι άντρες είναι επίσης ζόρικοι(όχι όπως στις μεσογειακές) π.χ. μπορεί να έρθει Σουηδός και να σου αρπάξει τη Σουηδέζα κυριολεκτικά τραβώντας την από τα χέρια ή να σου σπάσει τα αρχίδια ένας Νοργηγός ή να σε περιγελάσει ένας Δανός οι δυτικοί άντρες δεν είναι παθητικοί.Οι Σλαύοι είναι εντελώς παθητικοί για Ουκρανία δε συζητάμε δεν ασχολούνται με τις γκόμενες στην ντίσκο για τον απλούστατο λόγο οτι δεν έχουν να τους πληρώσουν τα ποτά οπότε οργιάζεις.Στην Πολωνία είναι λίγο  διαφορετικά υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός αλλά γενικά δε σε αγγίζει και επιπλέον δεν έχεις κανένα πρόβλημα εάν είσαι λευκός και σλαυόφιλος.

Οσο πιο λευκός τόσο καλύτερα γιατί σε παίρνουν για Σλαύο.Το αν είσαι σλαυόφιλος φαίνεται από το πώς τους αντιμετωπίζεις και αν είσαι προσπαθούν να σε εντάξουν.Κατά τα άλλα οι Πολωνοί δε δέχονται κάποιον που δεν είναι λευκός,καθολικός και δε μιλάει πολωνικά.Συνεπώς πάντα ο ξένος βιώνει ένα είδος κοινωνικού αποκλεισμού και για αυτό δε βρίσκει ποτέ δουλειά σε μαγαζί Πολωνού.Για αυτό και είναι πολύ δύσκολο για τον ξένο να μείνει στην Πολωνία και για αυτό οι Πολωνέζες κυνηγάνε τους λίγους ξένους που υπάρχουν εκεί με το ντουφέκι.Δηλαδή προσπαθούν όλες να γαμηθούν να τον σπιτώσουν και να μείνουν πρώτες έγγυες.
Εδώ παίζει ρόλο οτι οι περισσότερες Πολωνέζες είναι από χωριά.(στην Πολωνία υπάρχουν λίγες μεγάλες πόλεις).Πριν από 10-15 χρόνια όλες παντρεύονταν μέχρι τα 22(όπως και οι άντρες) τώρα όμως αυτό έχει αλλάξει.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προσπαθουν να αρπαξουν με το ντουφεκι τους ΞΕΝΟΥς ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕς.Τους τουριστες δεν τους πολυκοιτανε.Ακομα καλητερο ειναι αν εισαι παρεα με Πολωνους τοτε σε θεωρουνε εντελως δικο τους!Εγω δεν ενιωσα ποτέ ξενος τ'αμαξι μου εκει ηταν με Πολωνικες πινακιδες και η παρεα μου παντα ηταν Πολωνοι.Της δυτικες γκομενες δεν της πολυγουσταρω ειναι ΝΤΥΜΕΝΕς ΣΚΑΤΑ!οι Γερμανιδες φορανε ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ενα ΑΠΛΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ και ειναι και ΑΒΑΦΤΕς!οι δε Αγγλιδες ειναι για  :shit:ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΡΟΖ ΦΟΥΣΤΑ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ! :headbang:Ντρεπομαι να της κυκλοφωρισω! :rockon:Και οι Πολωνες εχουν μια ταση τωρα τελευταια να ντυνονται ετσι Ευτυχως ΟΧΙ ΟΛΕς!--------Οι δυτικοι αντρες ειναι θα ελεγα για γελια με εξερεση τους Λατινους (Ισπανου,Ιταλους).Τι καμακι να κανουνε?ειδεικα οι Σουηδοι και Γερμανοι μονο πινουνε.Και στο ανατολικο μπλοκ (μιλαω για Ρωσσια,Πολωνια) φοβουνται να πανε να την πεσουνε αν βλεπουνε ντοπιους.Και οι Ιταλοι ειναι χεστες αλλα οταν ειναι πολλοι μαζι ξεθαρευουν.
 

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα
357
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτο το thread ειναι καποιοι που σεβομαι την αποψη τους και παρουσιαζουν την Πολωνια και τις Πολωνες, οπως τις εχω δει εγω και καποιοι αλλοι-που ειται απο κακια ειτε οχι-γραφουν εντελως ασχετα πραγματα απο αυτα που εχω δει και διαπιστωσει εγω. Στην πρωτη κατηγορια ανηκουν ο Nearxos, o dimitrakis, o extramask, o hussain, o master 21, o chevalier fidele, o piatsa, o dr love.

Στην δευτερη ο Kman, o basketballistas, o red and white. Αυτα που γραφουν μου φαινονται απιστευτα. Σαν να πηγαν σε αλλη χωρα!!!
Anyway, Πασχα το ψηνω για Πολωνια, αν καποιος συναθλητης σκεφτεται να ανεβει ας μου στειλει ενα pm να βγουμε για ποτο
Ωπα αγαπητε Μαξ. Εγω δε το επαιξα ποτε Πολωνολογος εδω μεσα. Επισκεφτηκα τη Βαρσοβια μια φορα και εγραψα αυτα που ειδα, απο τη ΔΙΚΗ μου σκοπια, μια φορα. Μη τα κανουμε ολα ισωμα...
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Μπορει καποιος που ξερει απο πολωνικη πραγματικοτητα, να μας πει ποσο 'φτωχα' ή οχι, ζει ο απλος κοσμος στην καθημερινότητά του;
Μισθοι, κοστος ζωης, δουλειες, ανεργια, το μελλον πως το βλεπουν, αν στερουνται τα βασικα, αν εχει ανεβει το βιοτικο επιπεδο, συγκριση με ελλαδα κλπ?

Ετσι θα καταλαβουμε και καλυτερα τις πολωνεζες νομιζω, αν ξερουμε καποια πραγματα για τις συνθηκες ζωης.
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
Βασικα δουλευει με γκρουπ που ερχονται για μερικες μερες αθηνα.
Φιλος δουλευε εκει στο μπαρ,πολλες φορες το μαγαζι ηταν γεματο με γκρουπ απο Σερβια.
επιβεβαιωνω αυτην την πληροφορια.την ειχα και εγω πριν αρκετα χρονια.ο φιλος μιλαει για το lava bore καπως ετσι λεγεται στην φιλλεληνων στην αθηνα κοντα στη  πλατεια συνταγματος.ειδικα τις μερες του πασχα πανε γκρουπ απο σερβια εκει.λιγο πριν και λιγο μετα το πασχα νομιζω.αλλα ισως και ολη την χρονια να εχει γκρουπ απο σερβια.ψαχτειτε και το καλοκαιρι για καμακι εκει.μαλακια μου που ενω ανεβηκα προσφατα αθηνα και εμενα συνταγμα πολυ κοντα δεν πεταχτηκα για ενα ποτακι εκει μιας και ειχα χρονια να παω.ας οψεται το κολωνακι...λοιπον οσοι πιστοι πηγαινετε να δειτε.αν πατε συχνα και γινεται θαμωνες του μαγαζιου ισως να σας αρεσει.ειναι κλασικο τουριστομαγαζο παντως...καλο καμακι μαγκες.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Οι πολωνοι ειναι αλκοολικοι οπως οι ρωσοι?
Γενικα πινουν οι αντρες;
Να φανταστω οτι οι πιο πολλες πολωνεζες δεν θα θελαν να χουν πιωμενους πολωνους διπλα τους;
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Ναι,πίνουν πάρα πολύ.Μάλλον πίνουν περισσότερο από τους Ρώσους και σίγουρα πιο πολύ από τους Αγγλους και τους Ιρλανδούς.Βασικά αντέχουν σε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ δεν είναι δυνατό κάποιος να συναγωνιστεί τους Πολωνούς σε αυτό τα συκώτια τους έχουν εξελιχθεί μέσω φυσικής επιλογής.Και αρκετές Πολωνέζες πίνουνε πολύ.
Κάτι περίεργο είναι οτι οι Πολωνέζες πίνουνε μπύρα ενώ οι Ουκρανές και οι Ρωσίδες την απεχθάνονται(θεωρείται bus class αντρικό ποτό).Ομως όταν έρχονται στο κέφι οι Πολωνέζες δεν έχουν αντίρρηση για βότκα.

Γενικά ένας από τους βρώμικους λόγους που επικαλούνται οτι δεν τους αρέσουν οι Πολωνοί είναι οτι επειδή πίνουν τον αγλέουρα μετά δεν τους σηκώνεται και δεν μπορούν να τις γαμήσουν τόσες φορές όσες θέλουν αυτές.Γενικά δεν μου αρέσουν αυτά που λένε οι Πολωνέζες για τους Πολωνούς εγώ πάντα τους υπερασπίζομαι είναι ωραίοι Σλαύοι.

Επίσης πολλές Πολωνέζες μπλέκουν με μουσουλμάνους.Αυτοί είναι τελείως μαλάκες τις κλείνουν στο σπίτι και μετά τις πιέζουν να γίνουν μουσουλμάνες για να τους παντρευτούν.Μερικές Πολωνέζες κυκλοφοράνε με τσαντόρ.Οι μουσουλμάνοι είναι τελείως μαλάκες σπαταλούν απίστευτα ποσά σε δώρα κτλ και η εναλλακτική τους είναι η γίδα αφού στις χώρες τους δε γαμάνε τίποτα.Αυτό το ξέρουν οι Πολωνέζες για αυτό τους συμπαθούν.(αντίθετα δε χωνεύουν τους Ελληνες που τους θεωρούν μαμάκηδες,ψεύτες,υπερόπτες,απατεώνες αλλά τους Ελληνες τους ζημιώνουν πολύ οι Ελληνίδες τις οποίες οι Πολωνέζες δε συμπαθούν(εκτός από εξαιρέσεις).
Εκτός από τους μαλάκες τους Αραβες πολλές Πολωνέζες βρίσκουν πολύ ενδιαφέροντες τους μαύρους και πολλές στην Ελλάδα μπλέκουν με Αλβανούς.(κάτι σκατόφατσες εντελώς συχνά μπλεγμένους σε παράνομες δραστηριότητες).Είναι καθήκον του Βαλκάνιου ιππότη να ελευθερώσει τις Πολωνέζες από τα νύχια των βρωμύλων.
 

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Μηνύματα
57
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας και απο εμενα.
ειναι να παω Πολωνια για εμπορικους σκοπους μεσα στη μεγαλη εβδομαδα. μπορει να μου πει καποιος μερικα πραματα για την χωρα;
ειναι να κανω πολλα χλμ και θελω να ξερω πως ειναι οι δρομοι, οι μπατσοι, η τιμη της βεζινας, γενικα αν ειναι ακριβη η ζωη εκει.
 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.643
Like
30
Πόντοι
16
Η απλή αμόλυβδη είναι γύρω στα 5,00-5,10 zl. Οι περισσότεροι αυτοκινητόδρομοι έχουν 2 λωρίδες ενώ τα 2 τελευταία χρόνια φτιάχνονται συνεχώς και το οδόστρωμα είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν πολλά «rondo» (μικρές κυκλικές πλατείες) με εξόδους σε διάφορες κατευθύνσεις όπου  θέλει προσοχή γιατί προτεραιότητα έχουν αυτοί που κινούνται μέσα σε αυτές και όχι όσοι εισέρχονται όπως στην Ελλάδα  Όσον αφορά τους μπάτσους. Κατ, αρχάς μη διανοηθείς να πιείς ούτε 1 ποτήρι μπύρα και να οδηγήσεις. Επίσης μπλόκα υπάρχουν παντού και μη περιμένεις ελληνικές μεθόδους. Υπάρχουν 2 μπάτσοι με αυτόματα έτοιμοι για όλα. Προσοχή στα όρια ταχύτητας. Όσον αφορά τις τιμές σε εστιατόρια, καφέ κλπ είναι φτηνότερα από την Ελλάδα αλλά όχι «τσάμπα» πλέον. Ποιες πόλεις θα επισκευτείς?
 

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Μηνύματα
57
Like
0
Πόντοι
0
maximilian σε ευχαριστω πολυ για τις κατατοπιστικές σου απαντησεις.
θα παω με αεροπλανο Βαρσοβια οπως και θα φυγω απο εκει. θα βρεθω στο Radom και Poznan me αυτοκηνιτο που θα ενοικιασω απο το αεροδρομιο της Βαρσοβιας.
ελπιζω να πανε ολα καλα. ειναι η πρωτη μου επισκεψη στην Πολωνια οποτε ευλογες οι ερωτησεις μου. χρονο για μπουρδελοτσαρκα δεν με βλεπω να μου μενει.
τα αποτελεσματα θα σας τα πω οταν επιστρεψω με το καλο.
 

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Μηνύματα
57
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση ακομα που προερχεται απο την συνεταιρο μου, λογο οτι εγω δεν καπνιζω ;)(ο καθε ενας με το ζορι που τραβαει..... :grin: :grin:)
με το καπνισμα τι παιζει; εχουν αντικαπνιστικο νομο;  :huh:
 

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Μηνύματα
248
Like
4
Πόντοι
1
μια ερωτηση ακομα που προερχεται απο την συνεταιρο μου, λογο οτι εγω δεν καπνιζω ;)(ο καθε ενας με το ζορι που τραβαει..... :grin: :grin:)
με το καπνισμα τι παιζει; εχουν αντικαπνιστικο νομο;  :huh:
ναι εχουν καθολικη απαγορευση σε ολα τα μαγαζια απο τον νοεμβριο.καθολικη ομως,οχι στυλ ελλαδα που το απαγορευσαν και παντου καπνιζουν.εγω το κοψα πριν 2 μηνες στην πολωνια και με βοηθησε πολυ η απαγορευση...
 

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Μηνύματα
57
Like
0
Πόντοι
0
ναι εχουν καθολικη απαγορευση σε ολα τα μαγαζια απο τον νοεμβριο.καθολικη ομως,οχι στυλ ελλαδα που το απαγορευσαν και παντου καπνιζουν.εγω το κοψα πριν 2 μηνες στην πολωνια και με βοηθησε πολυ η απαγορευση...

Ευχαριστω για τις απαντησεις, οι πληροφοριες σου θα ειναι πολυτιμες
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
maximilian σε ευχαριστω πολυ για τις κατατοπιστικές σου απαντησεις.
θα παω με αεροπλανο Βαρσοβια οπως και θα φυγω απο εκει. θα βρεθω στο Radom και Poznan me αυτοκηνιτο που θα ενοικιασω απο το αεροδρομιο της Βαρσοβιας.
ελπιζω να πανε ολα καλα. ειναι η πρωτη μου επισκεψη στην Πολωνια οποτε ευλογες οι ερωτησεις μου. χρονο για μπουρδελοτσαρκα δεν με βλεπω να μου μενει.
τα αποτελεσματα θα σας τα πω οταν επιστρεψω με το καλο.

οταν επιστρεψεις, πες μας τις εντυπωσεις σου!
 

mk!

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Μηνύματα
57
Like
0
Πόντοι
0
Οι εντυπώσεις μου θα βγουν εδω μετα απο την επιστροφη μου απο το ταξιδι μου στη Πολωνια, απλα δεν νομιζω να μου μεινει χρονος για διασκεδαση. Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα.
Λοιπον οπως και να εχει εντυπωσεις θα βγουν.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Βλέπω τώρα οτι γράφω με πολύ επιθετικό τόνο.Παραδόξως αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να έχεις όταν καμακώνεις.Δηλαδή όχι smooth.
Και στην Ελλάδα υπάρχουν Πολωνέζες.Μερικές περιοχές της Αθήνας είναι γεμάτες Πολωνέζες.Υπάρχουν φυσικά πολύ περισσότερες Ρωσίδες και Ουκρανές.Χρειάζεται εμπειρία για να ξεχωρίσεις την Ουκρανή από την Πολωνέζα με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου.Πολλές φορές είναι αδύνατο γιατί στην Ελλάδα φοράνε τα ίδια ρούχα(υιοθετούν την ελληνική μόδα).
Επίσης κάθε σαββατοκύριακο κατεβαίνουν στην Αθήνα ρωσίδες τουρίστριες και πολωνικά σχολεία.Αν κάποιος έχει όρεξη μπορεί να βγάλει γκομενάκια.Το σίγουρο είναι οτι αν κάποιος μπορεί να βρει σε Πολωνέζα δουλειά και κατάλυμα είναι σίγουρο οτι μπορεί να πηδήξει.Το ιδανικό είναι να έχει κάποιες θέσεις εργασίας σε τουριστική περιοχή.Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Πολωνέζες που βγάζουν χαρτζιλίκι σε ξένες χώρες το καλοκαίρι.Εχω δει πολλές να έρχονται χύμα από Πολωνία και να πάνε στα γραφεία ευρέσεως εργασίας.Μιλάμε για φοιτήτριες 20-25 ετών.Ολες αυτές κάποια στιγμή βρίσκουν γκόμενους το καλοκαίρι εάν καταφέρουν και μείνουν στην Ελλάδα.Πάντα έχουν γκόμενους στην Πολωνία αν όμως τους γυαλίσει κάποιος στην Ελλάδα θα πηδηχτούν μαζί του.

Προσωπικά π.χ. ξέρω ένα μούναρο 21 ετών,ξανθιά,1.90 ύψος που με έχει παρακαλέσει να της βρω δουλειά το καλοκαίρι στην Ελλάδα.Εχω και τηλέφωνα από άλλες που ευχαρίστως θα έρχονταν.Γενικά οι Πολωνέζες ΔΕΝ πηδιούνται αν απλώς πληρώσεις τις διακοπές τους όπως κάνουν οι Τσέχες.Πηδιούνται μόνο εάν μπορούν να μείνουν,βρουν δουλειά ή εάν υπολογίζουν οτι θα τις παντρευτείς ή εάν χρειάζονται κάποιον να τις στηρίζει οικονομικά(πολύ συνηθισμένο).Αρκετές έχουν και σπόνσορα και γκόμενο και αφεντικό που τις πηδάει και κάποιον στα σκαριά για να παντρευτούν ταυτόχρονα.Για αυτό είναι πάντα διαθέσιμες και φαίνονται εύκολες.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Δηλαδη οπως τα λες kman, θεωρεις οτι και δουλεια να μην τους βρεις, αν τους καλυπτεις τις βασικες αναγκες που εχει η μεση πολωνεζα, δηλαδη διαμονη/φαγητο/διασκεδαση με μέτρο κλπ, οι περισσοτερες ευχαριστως φευγουν άπο πολωνια κι ερχονται μαζι σου;
Δεν θα το χαρακτηριζα ακριβως σαν 'χορηγια' αυτο το στυλ, καθως η χορηγια πιστευω σημαινει ανεβασμενο κασε και απαιτησεις.
Απλα καλυπτεις τα βασικα εξοδα της γκομενας σου να μην δουλευει.
Παιζει αυτο το σεναριο?
Νομιζω οτι μιας και μιλαμε και για σχετικα συντηρητικη κοινωνια οπως η πολωνικη, λογικα πρεπει να το δεχονται αμα σε γουσταρουν. Λογικα δεν ειναι καριεριστριες οπως οι δυτικοθρεμμενες, και λογικα παλι σκεπτομενος δεν θα τις χαλα να ειναι κατα βαση στο σπιτι ή να κανουν καποιες εξωτερικες δουλειες του σπιτιου.
Τα λεω καλα, ή κανω λαθος;
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.417
Πόντοι
216
Οι εντυπώσεις μου θα βγουν εδω μετα απο την επιστροφη μου απο το ταξιδι μου στη Πολωνια, απλα δεν νομιζω να μου μεινει χρονος για διασκεδαση. Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα.
Λοιπον οπως και να εχει εντυπωσεις θα βγουν.

Απο τις παρατηρησεις σου απο την πολωνικη πραγματικοτητα, θα κατανοησουμε και καλυτερα το πλαισιο στο οποιο ζουν οι πολωνεζες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom