Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τυπε δε πηγα, αλλα και να πηγαινα, το πολυ πολυ να λεγα ενα γεια και αυτο αν με εβλεπε αυτη. Με οσες ειναι η εχουν παει με φιλους, δε γουσταρω να κανω τιποτα απολυτως :grin:
Δεν τρέχει τίποτα!Παίξε με τις φίλες της !Την είδε ο δικός σου που πήγε χτες!Ούτε αυτός την έπεσε!
Την κόβω να χωρίζει σύντομα!Νομίζω πως θέλει ´Ελληνα για τη διάδοχη κατάσταση..
Μου παραπονέθηκε σήμερα πως δεν της την έπεσαν πολλοί...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω δεν ειπα κατι για τα λεγομενα σου,αναφερθηκα σε αυτα που ελεγε ο δρ λαβ (μονιμος)στην αρχη αρνητικα ολα για πολωνια πολωνεζες και μετα απο λιγο καιρο αλλαξε το στορυ και φορτωνει 2 το μηνα γνωριζει πολλες κλπ αλλα μετα λεει δεν του αρεσει παλι, τον κμαν (μη μονιμος)και τα φορτωματα που κανει οταν παει και τις ευκολες πολωνεζες και τελος για τους φιλους του γκλοκ(τουριστες) που φορτωσαν στην βαρσοβια πολλακις.ολοι αυτοι ερχονται σε αντιθεση με αυτα που λες εσυ κ κυριως με αυτα  τα ολιγα που ειδα εγω... Δεν λεω ομως οτι δεν ειχαν επιτυχια ´η δεν φορτωνουν...ο μονιμος απο τουριστα διαφερει και το ατομο απο ατομο.
Ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη.καθε πληροφορια δεκτη...δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε!

Καλη συνεχεια.

Εγώ,ο Dr. Love και ο Glock λέμε ακριβώς τα ίδια πράγματα για την ευκολία των Πολωνέζων.Χώρα της ΕΕ που να γαμάς 2 γκόμενες το μήνα ή να βγάζεις σαν τουρίστας τουλάχιστον μία το Σαββατοκύριακο απλά δεν υπάρχει άλλη.Τώρα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό,αν ταλαιπωρείσαι ψυχολογικά κτλ τι σημασία έχει.Να πεις στον Ελληνα στην Ελλάδα οτι γαμάς άλλη γκόμενα κάθε 2 βδομάδες και σου τη σπάει οτι βγαίνεις με άλλες 100 αλλά απλά τις χουφτώνεις και τις φιλάς θα σε δείρει.Αυτά τα σκηνικά ξεπερνάνε εντελώς τη φαντασία του Μεσογειακού είναι άλλος πλανήτης.Μιλάμε για παράλληλο κόσμο ενώ είναι δίπλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσυ δεν έγραψες οτι κανεις καμια ζωάρα εκει πέρα!Αληθεια έγραψες!Οτι οι γκόμενες ειναι πολυ δυσκολες,ειναι πολυ πληκτικά και οτι δεν εχεις της παρεες που είχες Ελλάδα.Αν έγραφες ψέματα η αλήθεια αργα ή γρηγορα παντα αποκαλυπτεται.Οσοι ειπαν ψέματα γίναν ρεζίλι των σκυλιών κάποια στιγμή  :2funny:.Ενα δεν καταλαβαινω γιατι δεν κράζεις τους ψεύτες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
   Η διαφορά μας Κωστάκη ειναι οτι εγω γραφω με επηχειρήματα.Ξερω ποιος εισαι και οτι δουλευεις στο Σινοχάρα  :2funny: Και οτι ο Σινοχάρας σου παίρνει Τσιμπούκια δεν ειναι της φαντασίας μου!
   Με αυτο παντος που ειπες για τα πλουτη σου ειχε πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:Αν το διαβασει κανεις που δεν ξερει θα νομισει οτι εισαι ο Ιβαν Σαββίδης  :2funny: :2funny: :2funny:
   Ολοι οι μεγιστάνες εχετε μαζευτει εδω μέσα  :2funny: παντος ο πιο γελοίος ειναι ο ψεύτης της Μολδαβίας!Αυτον δεν τον φτάνει κανεις σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προτίνω να δώσουμε ο καθένας (ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΏΝΟΙ) απο 1 Ευρώ και να κληρώσουμε ενα τριήμερο Μολδαβία,Ουκρανία με διανυχτερευση στο Κισινιώφ και Ρεβεγιόν στο ΟΠΑ  καθως και γνωρημία με τα εκεί καμάκια  :2funny: και μετα Τσερνοφτσί με τον  ψεύτη να σας δειξει της γκομενάρες που γαμάει  :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

Η μετακινηση θα γινει ή με την Balkan Express ή με το σπορ αμάξι του ψεύτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ πρέπει να πίνεις κάτι πολύ σκληρό ή είσαι τελείως dement.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μπρατισλάβα το μεγάλο πρόβλημα είναι η ακρίβεια..Οι γυναίκες είναι πιο όμορφες εμφανησιακά απο Πολωνέζες αλλά δεν κάνουν εύκολα παρτίδες με ξένους..

Θέλω να επιθεωρήσω οποσδήποτε τι πάιζει Βουδαπέστη τώρα το 2015 λιγά χρόνια μετά απο όταν έμενα εκέι..θέλω να δώ πόσο έχει αλλάξει ε 3 χρόνια, διοτί διαβάζω απο συναγωνιστές πολλά αρνητικά..Επίσης Λιθουανία χρειάζεται μελέτη..Έχω γνωρίσει 3-4 Λιθουανές εδώ στην Βαρσοβία και μου έχουν κάνει καλή εντύπωση αν και δεν εξάγεται ασφαλές συμπερασμα γιατί κάνουν διδακτορικά οπότε μπορεί να μην εκφράζουν την μέση Λιθουανή..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ,ο Dr. Love και ο Glock λέμε ακριβώς τα ίδια πράγματα για την ευκολία των Πολωνέζων.Χώρα της ΕΕ που να γαμάς 2 γκόμενες το μήνα ή να βγάζεις σαν τουρίστας τουλάχιστον μία το Σαββατοκύριακο απλά δεν υπάρχει άλλη.Τώρα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό,αν ταλαιπωρείσαι ψυχολογικά κτλ τι σημασία έχει.Να πεις στον Ελληνα στην Ελλάδα οτι γαμάς άλλη γκόμενα κάθε 2 βδομάδες και σου τη σπάει οτι βγαίνεις με άλλες 100 αλλά απλά τις χουφτώνεις και τις φιλάς θα σε δείρει.Αυτά τα σκηνικά ξεπερνάνε εντελώς τη φαντασία του Μεσογειακού είναι άλλος πλανήτης.Μιλάμε για παράλληλο κόσμο ενώ είναι δίπλα.
Οι φίλοι μου βγάλανε απο τώρα εισητήριο για Βαρσοβία το Δεκεμβριο!!Εγώ δεν το κάνω ακόμα γιατί έχω ανοιχτά μέτωπα στη Ρωσία και δεν ξέρω ακόμα!Το καλό φέτος είναι πως έχει φτιάξει πολύ η κατάσταση στη Ρόδο!Τώρα πάλι με μια Ρωσιδούλα θα βγω... :rockon:
Τα λέμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά του να μένει κάποιος εδώ με το να έρθει κάποιος 5 μέρες για να έχει νόημα η συζήτηση..Οι 6 μήνες
ειναι 186 μέρες με δικό σου σπίτι στο κέντρο και με κύκλο στην πόλη.Αν δεν μπορεί κάποιος που έχει τα παραπάνω να πηδάει 2 γκόμενες το μήνα σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό του ή απλά δεν το παλεύει πολύ..

Το ξαναλέω για τελευτάια φορά..Πολωνία για 6-10 μέρες πορνοτουρισμό ΔΕΝ ΑΞΙΞΕΙ, σας είπα μην έρθετε απο την πρώτη στιγμή!!

Αν κάποιος μέινει όμως εδώ θα μπορεί να πετύχει αυτα που έχω γράψει να τρώει 2 γκόμενες το μήνα..Τώρα αν σου φαίνονται πολλές 2 γκόμενες το μήνα και το χαρακτηρίζεις ένα κάρο γκόμενες είναι θέμα θεώρησης...Εμένα μου φαίνονται πολύ λίγες για εδώ και είχα πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες όταν ήρθα..

Επίσης είναι τελείως λάθος η άποψη σου πως δεν ενδιαφέρει τον κόσμο πως είναι μόνιμα η ζωή εδώ..Κάποιος μπορεί να θέλει να μετακομίσει και να βρεί δουλεία οπότε θέλει να δέι πως είναι γενικότερα η κατάσταση..

Οι κόντρες παιδία δεν οδηγούν πουθενά..Δεν νομίζω πως κάποιος προσπαθεί να το παίξει έξυπνος σε αυτό το forum απλά νομίζω το βλέπουμε όλοι απο τελείως διαφορετική σκοπία για αυτό γίνονται και αυτές οι παραννοήσεις..

Αξίζει και για μια βδομάδα εκδρομή αν πας στα σωστά μέρη επαρχία.Σίγουρα μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας υπερέχει και υπερείχε πάντοτε η Ουκρανία.Ουκρανία γίνονται απίστευτα πράγματα.Η Πολωνία είναι η καλή εναλλακτική και κυρίως για άτομα κάτω από τα 35 σε μπάτζετ.Ουκρανία είναι πολύ καλύτερη για μεγαλύτερους και πιο άνετους οικονομικά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι φίλοι μου βγάλανε απο τώρα εισητήριο για Βαρσοβία το Δεκεμβριο!!Εγώ δεν το κάνω ακόμα γιατί έχω ανοιχτά μέτωπα στη Ρωσία και δεν ξέρω ακόμα!Το καλό φέτος είναι πως έχει φτιάξει πολύ η κατάσταση στη Ρόδο!Τώρα πάλι με μια Ρωσιδούλα θα βγω... :rockon:
Τα λέμε

Δύο πράγματα..Ελπίζω να μην έκλεισαν μέσα στα Χριστούγγενα και δεύτερον ελπίζω να μην βαρέσει κανά -20 τότε..

Δυστυχώς αλλά δεν με ακούτε ποτέ..Η καλύτερη περίοδος της Βαρσοβίας είναι τώρα και τον Ιούνιο,Ιούλιο..Καμία σχέση με τους άλλους μήνες..Όλοι στο δρόμο γεμάτα μαγαζία,τραπέζια έξω,αλκοολ,ανεβασμένη διάθεση κ.λ.π...Μετά κλείνονται πάλι μέσα και αρχίζουν την κλάψα..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δύο πράγματα..Ελπίζω να μην έκλεισαν μέσα στα Χριστούγγενα και δεύτερον ελπίζω να μην βαρέσει κανά -20 τότε..

Δυστυχώς αλλά δεν με ακούτε ποτέ..Η καλύτερη περίοδος της Βαρσοβίας είναι τώρα και τον Ιούνιο,Ιούλιο..Καμία σχέση με τους άλλους μήνες..Όλοι στο δρόμο γεμάτα μαγαζία,τραπέζια έξω,αλκοολ,ανεβασμένη διάθεση κ.λ.π...Μετά κλείνονται πάλι μέσα και αρχίζουν την κλάψα..
26 Νοεμβρίου με 8 Δεκεμβρίου!Εγώ αν πάω θα είναι 1 Δεκέμβρη!Δεν μπορούμε λόγω εργασίας πιο πριν!Αλλά δείχνει πως φέτος θα πάει καλά..
Φευγω γιατί άργησα..
(Ας περιμένει και λίγο) :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αξίζει και για μια βδομάδα εκδρομή αν πας στα σωστά μέρη επαρχία.Σίγουρα μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας υπερέχει και υπερείχε πάντοτε η Ουκρανία.Ουκρανία γίνονται απίστευτα πράγματα.Η Πολωνία είναι η καλή εναλλακτική και κυρίως για άτομα κάτω από τα 35.Ουκρανία είναι πολύ καλύτερη για μεγαλύτερους.

Όλα σχετικά είναι..Νομίζετε πως τα 20 χρονα είναι πάντα καλές περιπτώσεις? Μερικές φορές οι 35αρες είναι πολύ καλυτερες..αν κάποιος είναι π.χ 45 μπορεί άνετα να χτυπάει 35αρες οπότε έχει ελπίδα να παίζει πολύ μπάλα αν μείνει μόνιμα εδώ..

Τα πιο ξενέρωτο πήδημα εδώ μου το έκανε μία στα 21 ένα μήνα πρίν και ενα 20χρονο τον Γενάρη..Σκεφτόμουν την ηλικία τους για να ανάβω αλλά δεν τις χάρηκα καθόλου..Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, η κάθε μία έχει την μαγεία της και δεν κρίνεται μόνο απο ηλικία..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Mπα, απο οτι καταλαβαινω, τωρα ακριβως ειναι η χειροτερη περιοδος για καμακια, γκομενες κλπ. Εχουν διαθεση αλλα για μαλακιες, οχι γνωριμιες κλπ. Αυτο το εχουν περισσοτερο αναγκη ισα ισα το χειμωνα, για να σπασει λιγο η κλεισουρα και η μιζερια. Επισης τωρα βρισκουν ευκαιρια και ξεχυνονται και πολλοι πυρφοροι και οι γκομενες οπως ειναι λογικο "αμυνονται". Ισως το διαπιστωσεις και εσυ, πως τωρα το καλοκαιρι θα ειναι χειροτερα τα πραγματα απο οτι το χειμωνα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μπρατισλάβα το μεγάλο πρόβλημα είναι η ακρίβεια..Οι γυναίκες είναι πιο όμορφες εμφανησιακά απο Πολωνέζες αλλά δεν κάνουν εύκολα παρτίδες με ξένους..

Θέλω να επιθεωρήσω οποσδήποτε τι πάιζει Βουδαπέστη τώρα το 2015 λιγά χρόνια μετά απο όταν έμενα εκέι..θέλω να δώ πόσο έχει αλλάξει ε 3 χρόνια, διοτί διαβάζω απο συναγωνιστές πολλά αρνητικά..Επίσης Λιθουανία χρειάζεται μελέτη..Έχω γνωρίσει 3-4 Λιθουανές εδώ στην Βαρσοβία και μου έχουν κάνει καλή εντύπωση αν και δεν εξάγεται ασφαλές συμπερασμα γιατί κάνουν διδακτορικά οπότε μπορεί να μην εκφράζουν την μέση Λιθουανή..

Oχι ρε δεν ειναι τοσο ακριβα, σα την Πολωνια πανω κατω. Κανω λαθος?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Mπα, απο οτι καταλαβαινω, τωρα ακριβως ειναι η χειροτερη περιοδος για καμακια, γκομενες κλπ. Εχουν διαθεση αλλα για μαλακιες, οχι γνωριμιες κλπ. Αυτο το εχουν περισσοτερο αναγκη ισα ισα το χειμωνα, για να σπασει λιγο η κλεισουρα και η μιζερια. Επισης τωρα βρισκουν ευκαιρια και ξεχυνονται και πολλοι πυρφοροι και οι γκομενες οπως ειναι λογικο "αμυνονται". Ισως το διαπιστωσεις και εσυ, πως τωρα το καλοκαιρι θα ειναι χειροτερα τα πραγματα απο οτι το χειμωνα...

Ήμουν εδώ τα 2 τελευταία καλοκαίρια 1οήμερα ταξίδια τον Ιούλιο στην Βαρσοβία:) Καμία σύγκριση warsaw με χειμώνα..Τουλάχιστον 5 φορες πιο εύκολο να γνωρίσεις γυναίκες κυρίως στον δρόμο...Περπατάς Noby swiat και απλά μιλάς..Κάποιες πάντα ακολουθούν και τις πάς για σφηνάκια Βότκες..Επίσης βλέπεις πολλές μεθυσμένες πριν τις 12!!! π.χ Στην παρακμίακη metadisco που σας λέω  έχουν βάλει πλέον λόγω καιρού τραπεζάκια στα όρθια έξω..Αν αράξεις εκέι κάθε 20 λεπτα μιλάς με γυναίκες που βγαίνουν να κάνουν τσιγάρο..Αν πάει καλά μπαινετε μαζί μεσα για χορό και πάλι έξω μετά κ.λ.π...Επίσης ανοίγουν clubakia σε πάρκα όπως το Lolec και bolec με πολύ πιο θετική αυρά..Και ανοίγουν και πλέον τα clubakia στο ποτάμι σε στύλ κανονικά μπαράκια και μπαρακια σε πλόια στυλ Βουδαπέστης..Ασύγκριτες επιλογές καλοκαίρι εδώ..

Κρακοβία ήμουν ενα καλοκαίρι και ήταν χάλια...ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!!! και άπειροι ξένοι..Είχα καταφέρει να γνωρίσω τελικά μια κοπελίτσα και να ζήσουμε ένα Mini έρωτα αλλά μου την ειχαν σπάσει απίστευτα οι Τουρίστες και οι μαλακισμένες οι πληρωμένες που προσπαθούσαν να ψαρέσουν τουρίστες στο δρόμο, μιλάμε παντού όμως να στην πέφτουν για να σε πάνε σε μαγαζί να σου φάνε λεφτα!! .Επίσης μου τη  είχαν σπάσει κάποιοι ζητιάνοι στα πάρκα που επεμέναν να τους δώσεις λεφτα.Τις καλύτερες στιγμές μου Καρκοβια τις έχω ζησει Νοέμβριο νομιζω 2011 σε ένα μαγαζί (προσπαθω να θυμηθώ όνομα) που είναι κλειστό την τελευταια φορά που είχα πάει και κατέληξα στο F .Αλλά θα μου πείς ουτως η άλλος Poland γενικά το 2011 ήταν καλύτερα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Tωρα δε παιζουν πολλοι αγγλοι, απο τουριστες , γενικα τους βλεπω πιο αξιοπρεπεις και ειναι απο αλλες χωρες. Επισης αυτες με τα λεφτα δεν ειναι τοσο πολλες η τουλαχιστον εγω δε τις βλεπω τοσο πολλες. Αλλα ειναι κατι που φαινεται , κανει μπαμ. Ισως εχουν πονηρεψει πλεον και οι Τουριστες, ξερω γω?
  Οσον αφορα τη Βαρσοβια, εχεις δικιο ισως, η Βαρσοβια ειναι πραγματικα ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ευρωπη, ενω η  Κρακοβια ειναι ΚΕΝΤΡΙΚΗ ευρωπη. Μπορει να ανηκουν στην ιδια χωρα, αλλα οι δυο πολεις δεν εχουν καμια σχεση η μια με την αλλη. Η Βαρσοβια ανηκε στο Ρωσσια και γενικα ειναι στο στυλ πολεων οπως Μοσχα, Αγια Πετρουπολη, Μινσκ, Κιεβο.
Η Κρακοβια ανηκε στην Αυστρια και ειναι στο στυλ Βιεννη, Βουδαπεστη, Πραγα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tωρα δε παιζουν πολλοι αγγλοι, απο τουριστες , γενικα τους βλεπω πιο αξιοπρεπεις και ειναι απο αλλες χωρες. Επισης αυτες με τα λεφτα δεν ειναι τοσο πολλες η τουλαχιστον εγω δε τις βλεπω τοσο πολλες. Αλλα ειναι κατι που φαινεται , κανει μπαμ. Ισως εχουν πονηρεψει πλεον και οι Τουριστες, ξερω γω?
  Οσον αφορα τη Βαρσοβια, εχεις δικιο ισως, η Βαρσοβια ειναι πραγματικα ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ευρωπη, ενω η  Κρακοβια ειναι ΚΕΝΤΡΙΚΗ ευρωπη. Μπορει να ανηκουν στην ιδια χωρα, αλλα οι δυο πολεις δεν εχουν καμια σχεση η μια με την αλλη. Η Βαρσοβια ανηκε στο Ρωσσια και γενικα ειναι στο στυλ πολεων οπως Μοσχα, Αγια Πετρουπολη, Μινσκ, Κιεβο.
Η Κρακοβια ανηκε στην Αυστρια και ειναι στο στυλ Βιεννη, Βουδαπεστη, Πραγα.

Και το Βρότσλαβ ανήκε στη Γερμανία αλλά είναι κλασσική ανατολική Ευρώπη.Ολη η Πολωνία ανατολική Ευρώπη είναι.Μάλιστα αρκετοί Πολωνοί το δέχονται αν η ανατολική Ευρώπη δεν περιλαμβάνει πρώην ΕΣΣΔ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
26 Νοεμβρίου με 8 Δεκεμβρίου!Εγώ αν πάω θα είναι 1 Δεκέμβρη!Δεν μπορούμε λόγω εργασίας πιο πριν!Αλλά δείχνει πως φέτος θα πάει καλά..
Φευγω γιατί άργησα..
(Ας περιμένει και λίγο) :2funny:
πολύ τούμπανη Μοσχοβίτησα!!Δήλωσε μάνατζερ σε μια εταιρία και οργώνει όλο το κόσμο σε ταξίδια!Είναι μπουκιά στο πιάτο μου!Ήθελε να κοιμηθεί γιατί ήταν κουρασμένη :jerking:(απολύτως προβλέψιμη)
Συνήθως αυτές τον τρώνε το τρίτο βράδι αν δεν τις πιέσεις τα δυο προηγούμενα!
Αυριο όμως θα μιλήσει ο Νόμος του Σιδερένιου Αλόγου και
Ίσως επιταχυνθεί η διαδικασία!!!Το μόνο που με ανυσηχεί είναι ότι έχει μετακομίσει πρόσφατα στη Μόσχα και μεγάλωσε στο Περμ...Αλλιώς όλα πάνε βάση πολυ -δοκιμασμένης συνταγής!!
Δημητράκη τι λες;
Sorry που ποστάρω εδώ αλλά μια παρέα είμαστε και έχει συζητηθεί το θέμα των Ρωσίδων μερικές σελίδες πιο πριν!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πολύ τούμπανη Μοσχοβίτησα!!Δήλωσε μάνατζερ σε μια εταιρία και οργώνει όλο το κόσμο σε ταξίδια!Είναι μπουκιά στο πιάτο μου!Ήθελε να κοιμηθεί γιατί ήταν κουρασμένη :jerking:(απολύτως προβλέψιμη)
Ίσως επιταχυνθεί η διαδικασία!!!Το μόνο που με ανυσηχεί είναι ότι έχει μετακομίσει πρόσφατα στη Μόσχα και μεγάλωσε στο Περμ...Αλλιώς όλα πάνε βάση πολυ -δοκιμασμένης συνταγής!!
Δημητράκη τι λες;
Sorry που ποστάρω εδώ αλλά μια παρέα είμαστε και έχει συζητηθεί το θέμα των Ρωσίδων μερικές σελίδες πιο πριν!
Απο το Περμ είναι απο της πιο φτωχομπινεδιάρες που υπάρχουν εντελώς χωριάτες!Είναι σαν ο Κωστάκης και ο Βλάκμαν να στο παίζουνε λεφτάδες  :2funny:
  Το θέμα όμως είναι άλλο οι γυναίκες είναι μεγάλοι ψυχολόγοι!Μπορούνε με 2 διαφορετικους αντρες να φερθούνε εντελώς διαφορετικά!π.χ. έχω μια γκομενιτσα που δουλευει σε σαλόν 26-27 ετων απο την πόλη Σαμάρα κοντούλα με μαύρο μαλί δεν την βάζω φωτογραφία γιατι δεν εχω φωτογραφίες μαζι της και ουτε της προτεινα ποτέ να βγάλουμε.Αυτή η κοπέλα έχει ενα γκόμενο χωριατόπαιδο που τωρα δουλεύει μαραγκός σε κάποια βιοτεχνία στη Μόσχα φυσικά και δεν ξέρει τι δουλειά κάνει νομιζει οτι δουλευει Σερβιτόρα  :2funny:.Εγω τη συνανταω που και που και ειμαι ο ψυχαναλιτης της  :2funny: πριν μερικές μέρες είχαμε πάει για πίτσα.Μου αρέσει πολύ να την τα'ί'ζω σαν να είναι μωρό (στις μισες γκομενες αρέσει στις μισές όχι) αυτη τρελενετε!και φυσικα  :knockinb: θελει να μεινει μαζι μου ΑΛΛΑ ειναι τρομερά ζηλιάρα και φοβαται οτι θα τρελαθεί μαζι μου  :2funny:.Το πιο αστειο της υπόθεσης ποιό ειναι? :2funny: Εχει ενα συμφοιτητη της (σπουδάζει δια αλληλογραφίας) που 2 χρόνια τον συναντάει σπάνια (μια φορα το μήνα περίπου) για τα μαθήματα αυτος ειναι 33 ετων παντρεμενος και της εχει εξομολογηθεί οτι ειναι ερωτευμένος μαζι της ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ  :2funny:.Μου λέει τι να τον κάνω ειναι παντρεμένος,μενει σε ενα μικρο παλιό διαμέρισμα λίγο εξω απο την πόλη με τη γυναίκα του και έχει ενα Renault Logan (θυμαμαι που μου ειπε οτι δεν ειχε καν ηλεκτρικα παραθυρα δηλαδη στην πιο απλη εκδοση).
  Αυτό για να δείτε τι ψυχολόγοι ειναι οι γυναίκες!Γ'αυτό δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά που λέει ο ψεύτης της Μολδαβίας που ειναι οπως και ο παραπάνω που ανέφερα μέτριος,ντυμένος οπως ντυνονται Ελλάδα και φένεται οτι με της γυναικες δεν έχει εμπειρία.Η 35χρονη είναι πολυ πιθανόν να τον σταύρωσε για να του κάτσει.
  Στις γυναικες πρέπει να το παιξεις λιγακι αδιάφορος,με σεβασμο ευγενικός,γλυκός αλλα ΟΧΙ ΛΙΓΟΥΡΗΣ αν δει οτι έχεις πολλές γκόμενες απο μόνη της θα προσπαθίσει να πάει μαζί σου.Βεβαια εσυ δεν είσαι εδω και πιθανότατα στη Ρόδο υπαρχουν πολλοι που θα της την πεσουν.Πρεπει να της δειξεις κάτι που δεν έχουν οι άλλοι  :think:Γιατι εκει αυτη εχει το πάνω χέρι.Στη Μόσχα γ΄αυτην ειναι πρακτικα αδυνατον να βρει Μοσχοβίτη με δικό του διαμέρισμα για σοβαρη σχεση (μονο για πήδημα μπορει να βρει αν ειναι όμορφη).Η ιδια γυναικα στη Ρόδο έσενα σου το παιζει οτι καποια είναι  :2funny:.Εμένα θα ντρεπόταν να μου πει απο που είναι! :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δημητράκη τι λες;

Οι Ρωσσίδες αν και δεν είναι η ειδικότητα μου και εφόσον είναι απο Μόσχα δεν το δίνουν πολύ εύκολα, τουλάχιστον αυτές που έχω γνωρίσει εγώ..Θα σε παιδέψουν για να σου ανοίξουν τα πόδια...Φυσικά αν είναι σε διακοπές έχεις το πλεονέκτημα πως το όλο σκηνικό το διευκολύνει λίγο...Αλλά γενικά η άποψη μου είναι πως οι Μοσχοβίτισες δεν είναι εύκολες, γιατί έχουν γκαφρά,μόρφωση και κουλτούρα..Δεν είναι σαν τις πουτάνες Ρωσσίδες απο το χωρία στα βάθη της Ρωσσίας που σκάγαν κάποτε  να δουλέψουν στα κολομπαρα στην Αθήνα..

Εγώ τις πιο έυκολες για πήδημα τις χρυσές εποχές της Ελλάδας έβρισκα τις Βόρειες...Φιλανδία,Σουηδία,Νορβηγία και αρκετές Γερμανίδες κ.λ.π..Τις πιο δύσκολες Ιταλίδες,Σέρβες..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Ρωσσίδες αν και δεν είναι η ειδικότητα μου και εφόσον είναι απο Μόσχα δεν το δίνουν πολύ εύκολα, τουλάχιστον αυτές που έχω γνωρίσει εγώ..Θα σε παιδέψουν για να σου ανοίξουν τα πόδια...Φυσικά αν είναι σε διακοπές έχεις το πλεονέκτημα πως το όλο σκηνικό το διευκολύνει λίγο...Αλλά γενικά η άποψη μου είναι πως οι Μοσχοβίτισες δεν είναι εύκολες, γιατί έχουν γκαφρά,μόρφωση και κουλτούρα..Δεν είναι σαν τις πουτάνες Ρωσσίδες απο το χωρία στα βάθη της Ρωσσίας που σκάγαν κάποτε  να δουλέψουν στα κολομπαρα στην Αθήνα..

Εγώ τις πιο έυκολες για πήδημα τις χρυσές εποχές της Ελλάδας έβρισκα τις Βόρειες...Φιλανδία,Σουηδία,Νορβηγία και αρκετές Γερμανίδες κ.λ.π..Τις πιο δύσκολες Ιταλίδες,Σέρβες..
Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση!! Θα σας κρατάω ενήμερους! Προς το παρόν κάπου πρέπει να είναι εκδρομή τώρα..
Φιλανδία,Σουηδία,Νορβηγιά είναι γεμάτο τώρα εδώ αλλά τις βλέπω σαν ...τσιγγάνες! Κανένας δεν ασχολείται μαζί τους! Είναι ο ΠΑΤΟΣ..... Ζουλού...Τσίρκο...
Μόνο τα τρέντυ Αλβανάκια κυνηγάνε σκανδιναβές

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Δημητράκη τι λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom