Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποιος ειπε οτι γραφεις ΕΣΥ ψεματα μαν να τον πλακωσω;Οτι εχεις πει ειναι λιρα εκατο.

Ποιος ειπε οτι γραφεις ΕΣΥ ψεματα μαν να τον πλακωσω;Οτι εχεις πει ειναι λιρα εκατο.

Ειναι δυσκολο στις μερες μας να λες την αληθεια τυπε :grin: Eσυ ποτε θα μας ερθεις κατα δω? Εστω στη γειτονια εδω γυρω... Αντε για μπυριτσα στη Μπρατισλαβα :cheesy:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ πιστέυω πως έχει χαθεί το νόημα εκεί στην Ελλάδα και με στεναχωρεί αυτό γιατί θα τα λουστώ για τα καλά στην μάπα απο Σεπτέμβρη που θα γυρίσω..Το να φτάνουμε να θεωρούμε κατόρθωμα να γνωρίζεις και να πηδάς γυναίκες δείχνει πόσο μας έχει βαρέσει η μαλακία όλους μας σε αυτό το άκρως Μουσουλμανικής φιλοσοφίας κράτος στο θέμα των γυναικών..

Εγώ ανεξάρτητα το τι λέει ο Fidelio καταθέτω τα πράγματα όπως έχουν..Το να γνωρίζεις γυναίκες αν είσαι εργένης και να κάνεις παιχνίδι το άκρως φυσιολογικό δηλαδή, έχουμε φτάσει να το θεωρούμε σαν κάτι το ακατόρθωτο στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει πολλά δυστηχώς. Η κατάρα να ζείς Ελλάδα - η φιλοσοφία των γυναικών..Μας αναγκάζει να τρέχουμε απο εδώ και απο εκεί για να ζήσουμε το απλά λογικό που έχουν όλοι οι άλλοι απο την στιγμή που γεννιούνται..Και μην μου πείτε μαλακίες για ανατολικό μπλόκ δείτε Σουηδία,Νορβηγία,Ισλανδία,Αγγλία κ.λ.π πως είναι το θέμα του sex..

Είμαστε πολύ πίσω στο θέμα αυτό, οι γυναίκες θεωρούν το μουνί τους σαν ένα έπαθλο που θα πρέπει να αγωνιστείς πολύ για να το κερδίσεις, το βλέπουν σαν έναν άρρωστο ματσ..Αντ να κάτσουν να το χαρούν φοβούνται ακόμα μην τις πούνε πουτάνες στο χωρίο..Όλα στα κρυφα στην Ελλάδα γιατί είναι αμαρτία το πήδημα!!!!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φιλε δεν εμεινα με κανενα πουλι στο χερι καλεσα την ουκρανιδα απο πριν γιατι την μυριστηκα την δουλεια...
η μολδαβια επισης εγινε τρεντ σαν θεμα εδω,κυριως απο τους μονιμους στο κισιναου που μετα ειδατε τι εγινε -ΩΠΑ....ξεφτιλιστηκαν..κανεις δε γραφει για μολδαβια πλεον!!!  :think:

γκλοκ οι φιλοι σου φορτωσαν εκει οκ δεν ειναι ολοι ετσι,για το ενκλαβα το εγραψαν κι αλλοι...και εσυ ειπες πως περασες πολωνια και δεν σου αρεσε νομιζω..γενικα αν δεν εισαι μονιμος δεν παιζει με την καμμια...

ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΛΑΒ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ οταν διπλα εχεις ουκρανια και μπελαρους
Αυτές τις μέρες είχα μια Ρωσίδα από Καζάν 29 χρονών που έχει δικό της γραφείο Τουρισμού και είναι πολύ άνετη οικονομικά! Το χειμώνα λέμε να πάμε διακοπές αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σκέφτομαι να πάω Βαρσοβία με γυναίκα!!! Βαρσοβία ΜΟΝΟ με φίλους και δυνατή καμακοπαρέα!!!
Με τη Ρωσίδα μόνο σε κάποιο θέρετρο με Σάουνες και ανέσεις που θα το κλείσει ΑΥΤΗ!!!!! Και που θα πληρώσει τα εξοδά της!!!! 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι να κανω ο καημένος δεν με ευνόησε η ζωή να γίνω εγκεφαλικά ανάπηρος, κοπρολάγνος,και μικροψώλος κτηνοβάτης σαν εσένα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ρεζίλι τον σκυλιών και τον κατσικιών  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  
Δεν περίμενα να φτάσεις σε Επίπεδο....Δάπεδο...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Δεν περίμενα να φτάσεις σε Επίπεδο....Δάπεδο...
Κοίτα φίλε μου στα 5 χρόνια που γράφω στο φορουμ δεν πρόσβαλα κανέναν αν πρώτος κάποιος δεν με πρόσβαλε,επιπλέον ότι γράφω είναι πραγματικότητα και γενικά δεν μου αρέσει να ψευδομαι.Σε καμία περίπτωση όμως δεν ανέχομαι να με προσβάλλουν ατομα που ούτε με ξέρουν ούτε γνωρίζουν κάτι σχετικό με εμένα. 

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αυτές τις μέρες είχα μια Ρωσίδα από Καζάν 29 χρονών που έχει δικό της γραφείο Τουρισμού και είναι πολύ άνετη οικονομικά! Το χειμώνα λέμε να πάμε διακοπές αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σκέφτομαι να πάω Βαρσοβία με γυναίκα!!! Βαρσοβία ΜΟΝΟ με φίλους και δυνατή καμακοπαρέα!!!
Με τη Ρωσίδα μόνο σε κάποιο θέρετρο με Σάουνες και ανέσεις που θα το κλείσει ΑΥΤΗ!!!!! Και που θα πληρώσει τα εξοδά της!!!! 

ρωσια ποιοτητα ευγε  :rockon:

θα σου ελεγα καλυτερα επαρχια πολωνιας παρα βαρσοβια....εγω ισως παω μπρατισλαβα οχι οτι περιμενω πολλα εκει..

οταν εχεις διπλα ουκρανια ομως....ολα τα αλλα ειναι μετρια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

θα σου ελεγα καλυτερα επαρχια πολωνιας παρα βαρσοβια....εγω ισως παω μπρατισλαβα οχι οτι περιμενω πολλα εκει..

Όχι ρε... Τη Ρωσίδα εκεί....?? Αν δεν έρθει Ελλάδα να πάμε Μετέωρα, Ολυμπία, Μάνη κτλ θα πάμε Carlovy Vary ή Ιταλία!!! Επαρχία Πολωνίας ή Βαρσοβία μόνο ανδροπαρέα δυνατών παικτών :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κοίτα φίλε μου στα 5 χρόνια που γράφω στο φορουμ δεν πρόσβαλα κανέναν αν πρώτος κάποιος δεν με πρόσβαλε,επιπλέον ότι γράφω είναι πραγματικότητα και γενικά δεν μου αρέσει να ψευδομαι.Σε καμία περίπτωση όμως δεν ανέχομαι να με προσβάλλουν ατομα που ούτε με ξέρουν ούτε γνωρίζουν κάτι σχετικό με εμένα.  
Το να απαντάς στην ίδια γλώσσα δεν σε τιμάει μετά από 5 χρόνια αξιοπρεπούς παρουσίας στο παρόν φόρουμ...

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Όχι ρε... Τη Ρωσίδα εκεί....?? Αν δεν έρθει Ελλάδα να πάμε Μετέωρα, Ολυμπία, Μάνη κτλ θα πάμε Carlovy Vary ή Ιταλία!!! Επαρχία Πολωνίας ή Βαρσοβία μόνο ανδροπαρέα δυνατών παικτών :rockon: :rockon: :rockon:

Οχι βρε δεν καταλαβες δεν ειπα να πας την ρωσιδα σε αυτα τα μερη!!!!τι να κανεις ουκρανια ´η μπρατισλαβα με γκομενα; )))
Απο επαρχια πολωνιας δε ξερω ..δεν παω σε μια χωρα δευτερη φορα αν δεν μ αρεσει εχω αλλες τοσες να δω .ποσω μαλλον μια πολη οπως η πρωτευουσα της.οταν εχεις διπλα την ουκρανια ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι βρε δεν καταλαβες δεν ειπα να πας την ρωσιδα σε αυτα τα μερη!!!!τι να κανεις ουκρανια ´η μπρατισλαβα με γκομενα; )))
Απο επαρχια πολωνιας δε ξερω ..δεν παω σε μια χωρα δευτερη φορα αν δεν μ αρεσει εχω αλλες τοσες να δω .ποσω μαλλον μια πολη οπως η πρωτευουσα της.οταν εχεις διπλα την ουκρανια ...
Ψήσου για πορνοεκδρομή τότε προς Δεκέμβρη!!! Και όποιος άλλος θέλει... Αλλά από την εμπειρία του περασμένου χειμώνα κανένας δεν ...πορνοταξιδευει....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επιδή έχω κέφια κάνω δώρο στο φόρουμ τη παντρεμένη της Κρακοβίας!Μπορεί και ο Φιντέλ να επιβεβαιώσει την ενδυμασία αν πήγε να τη βρεί με τις φίλες της εκεί που του είπα!!
Ακόμα και η πιρφοροκρακοβία μπορεί να είναι λίρα εκατό!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    75,4 KB · Εμφανίσεις: 26

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Εγώ πιστέυω πως έχει χαθεί το νόημα εκεί στην Ελλάδα και με στεναχωρεί αυτό γιατί θα τα λουστώ για τα καλά στην μάπα απο Σεπτέμβρη που θα γυρίσω..Το να φτάνουμε να θεωρούμε κατόρθωμα να γνωρίζεις και να πηδάς γυναίκες δείχνει πόσο μας έχει βαρέσει η μαλακία όλους μας σε αυτό το άκρως Μουσουλμανικής φιλοσοφίας κράτος στο θέμα των γυναικών..

Εγώ ανεξάρτητα το τι λέει ο Fidelio καταθέτω τα πράγματα όπως έχουν..Το να γνωρίζεις γυναίκες αν είσαι εργένης και να κάνεις παιχνίδι το άκρως φυσιολογικό δηλαδή, έχουμε φτάσει να το θεωρούμε σαν κάτι το ακατόρθωτο στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει πολλά δυστηχώς. Η κατάρα να ζείς Ελλάδα - η φιλοσοφία των γυναικών..Μας αναγκάζει να τρέχουμε απο εδώ και απο εκεί για να ζήσουμε το απλά λογικό που έχουν όλοι οι άλλοι απο την στιγμή που γεννιούνται..Και μην μου πείτε μαλακίες για ανατολικό μπλόκ δείτε Σουηδία,Νορβηγία,Ισλανδία,Αγγλία κ.λ.π πως είναι το θέμα του sex..

Είμαστε πολύ πίσω στο θέμα αυτό, οι γυναίκες θεωρούν το μουνί τους σαν ένα έπαθλο που θα πρέπει να αγωνιστείς πολύ για να το κερδίσεις, το βλέπουν σαν έναν άρρωστο ματσ..Αντ να κάτσουν να το χαρούν φοβούνται ακόμα μην τις πούνε πουτάνες στο χωρίο..Όλα στα κρυφα στην Ελλάδα γιατί είναι αμαρτία το πήδημα!!!!!!!!

Ελα πισω Ελλαδα να δεις την γλυκα με τις γυναικες...αλλα τι στα λεω, αφου τα ξερεις ηδη!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Σχετικά με τον Βλάκμαν ολοι καταλαβαινουμε οτι εχει να παει Πολωνία καμια 15αρια χρόνια  :2funny:.
  Στο οτι η Ελλάδα ειναι χαβούζα συμφωνώ  :2funny:.
Ο Fidelio ομως ειχε το θάρρος να γραψει οτι πήγε και δεν  :knockinb:.Οταν ο ψευτης της Μολδαβίας γράφει ιστορίες για αγρίους  :2funny: χτες ο Ρωσσοπόντιος απο τον Ταύρο που είναι υπάλληλος του Σινοχάρα που ειναι το παιδι για τα θελήματα  :2funny: έγραψε οτι ειναι παμπλουτος και εχει και εταιρίες  :2funny:.Αυτους γιατί δεν τους κράζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι να σε παρακαλεσω λιγο σεβασμο και να μην προσβαλεις λεγωντας χαρακτηρισμους για την εμφανιση του καθε ανθρωπου.ο τακης ειναι απο τους λιγους που μου μιλησε με ανοικτη καμερα και εδωσε πληροφοριες για σοφια.τι δουλεια κανει ο καθενας δεν μας ενδιαφερει,φτανει να δινει σωστες πληροφοριες.ειναι σοβαρος ανθρωπος ο νυχτερος,περιορηστου να κραζεις και να κανεις πλακα με τους ψευτες και οσους αμφισβητεις να γελαμε,αλλα μην προσβαλεις με χαρακτηρισμους για την εμφανιση του καθε μελους.δικαιωμα του καθενοσ να λεει τι γουσταρει,ολοι εχουμε δικο μας μυαλο και εμπειριες και πιστευουμαι οτι θελουμαι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα εκανε ο fidelio και το γραψε αυτο, τον παραδεχομαι. Με τους αλλους δεν ασχολουμαι. Το φιντελιο τον εκραξα γιατι αυτος ασχοληθηκε με εμας , εγραψε οτι γραφουμε φιδια οτι δηθεν εδω γαμαμε και κανουμε ζωαρα και ειρωνευοταν. Εγραψε δηλαδη οτι γραφουμε ψεμματα και κοροιδευουμε τον κοσμο, ενω λεμε καθαρα και νετα σκετα την αληθεια.
Οι αλλοι δεν εγραψαν για εμενα οτι γραφω ψεμματα. Στα @@ μου οτι γραφουν αλλο γιατι να τους κραξω? Ο κοσμος κρινει αν γραφουν ψεμματα η οχι.
Εσυ δεν έγραψες οτι κανεις καμια ζωάρα εκει πέρα!Αληθεια έγραψες!Οτι οι γκόμενες ειναι πολυ δυσκολες,ειναι πολυ πληκτικά και οτι δεν εχεις της παρεες που είχες Ελλάδα.Αν έγραφες ψέματα η αλήθεια αργα ή γρηγορα παντα αποκαλυπτεται.Οσοι ειπαν ψέματα γίναν ρεζίλι των σκυλιών κάποια στιγμή  :2funny:.Ενα δεν καταλαβαινω γιατι δεν κράζεις τους ψεύτες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να κανω ο καημένος δεν με ευνόησε η ζωή να γίνω εγκεφαλικά ανάπηρος, κοπρολάγνος,και μικροψώλος κτηνοβάτης σαν εσένα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ρεζίλι τον σκυλιών και τον κατσικιών  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  
Η διαφορά μας Κωστάκη ειναι οτι εγω γραφω με επηχειρήματα.Ξερω ποιος εισαι και οτι δουλευεις στο Σινοχάρα  :2funny: Και οτι ο Σινοχάρας σου παίρνει Τσιμπούκια δεν ειναι της φαντασίας μου!
  Με αυτο παντος που ειπες για τα πλουτη σου ειχε πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:Αν το διαβασει κανεις που δεν ξερει θα νομισει οτι εισαι ο Ιβαν Σαββίδης  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ολοι οι μεγιστάνες εχετε μαζευτει εδω μέσα  :2funny: παντος ο πιο γελοίος ειναι ο ψεύτης της Μολδαβίας!Αυτον δεν τον φτάνει κανεις σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προτίνω να δώσουμε ο καθένας (ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΏΝΟΙ) απο 1 Ευρώ και να κληρώσουμε ενα τριήμερο Μολδαβία,Ουκρανία με διανυχτερευση στο Κισινιώφ και Ρεβεγιόν στο ΟΠΑ  καθως και γνωρημία με τα εκεί καμάκια  :2funny: και μετα Τσερνοφτσί με τον  ψεύτη να σας δειξει της γκομενάρες που γαμάει  :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

Η μετακινηση θα γινει ή με την Balkan Express ή με το σπορ αμάξι του ψεύτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι να σε παρακαλεσω λιγο σεβασμο και να μην προσβαλεις λεγωντας χαρακτηρισμους για την εμφανιση του καθε ανθρωπου.ο τακης ειναι απο τους λιγους που μου μιλησε με ανοικτη καμερα και εδωσε πληροφοριες για σοφια.τι δουλεια κανει ο καθενας δεν μας ενδιαφερει,φτανει να δινει σωστες πληροφοριες.ειναι σοβαρος ανθρωπος ο νυχτερος,περιορηστου να κραζεις και να κανεις πλακα με τους ψευτες και οσους αμφισβητεις να γελαμε,αλλα μην προσβαλεις με χαρακτηρισμους για την εμφανιση του καθε μελους.δικαιωμα του καθενοσ να λεει τι γουσταρει,ολοι εχουμε δικο μας μυαλο και εμπειριες και πιστευουμαι οτι θελουμαι.
Σημερα ειχα την ψιλή εδω.Σιγα σιγα με συνηθίζει  :2funny: της ειπα πως γάμαγα στο Περού το Λάμα και η Γκαμπριέλα (η Περουβιανή φιλεναδα μου που σπουδαζε εδω τη δεκαετια του '90 και τωρα δεν βλέπεται  :2funny:) μαζι με την ξαδερφη της με χα'ι'δεύανε και μου λεγανε γλυκολογα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Κ'εμένα δικαίομα μου ειναι να βάλω την πριγγήπισσα μου να σε κατουρίσει  :2funny: Πολυ φιλία με το Σινοχάρα αρχισες να έχεις  :think: οταν με τους κλωνους σε έβριζε ητανε καλά  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αν κάποιος ειναι τέρας της φύσεως ή είναι αποδεδηγμένα ψεύτης φυσικά και θα τον κράξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν μιλαμε με σινοχαρα διμητρακι εδω και μηνες.δεν κρατω ποτε κακια σε κανενα και αν τον δω ουκρανια θα τον χαιρετησω.κραζε εσυ και γραφε τα αστεια σου να γελαμε,ξερουμε το τρολ ειναι η αδυναμια σου και να τους τρελαινεις αλλους χαχαχαχ.οταν ομως κανεις σχολια πως ειναι ο αλλος εμφανισιακα ,μοιζει με πιθηκος,ειναι τερας της φυσης και τετεια ,περιοριστου στην πλακα να γελαμε,ετσι κανεις μονο κοντρες.δεν σου αρεσει να διαβαζεις τον αρχοντα κμαν παραδειγμα?μην του πας κοντρα,αστους να γραφουν να κανουμε καμια πλακα να γελαμε,αφου εχουμε φιντελ και μιστερ λοβ και συμφωνουμε ολοι για την αληθινη εικονα.μην εισαι κολημενος τοσο πως μειαζει ο αλλος χαχαχα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν μιλαμε με σινοχαρα διμητρακι εδω και μηνες.δεν κρατω ποτε κακια σε κανενα και αν τον δω ουκρανια θα τον χαιρετησω.κραζε εσυ και γραφε τα αστεια σου να γελαμε,ξερουμε το τρολ ειναι η αδυναμια σου και να τους τρελαινεις αλλους χαχαχαχ.οταν ομως κανεις σχολια πως ειναι ο αλλος εμφανισιακα ,μοιζει με πιθηκος,ειναι τερας της φυσης και τετεια ,περιοριστου στην πλακα να γελαμε,ετσι κανεις μονο κοντρες.δεν σου αρεσει να διαβαζεις τον αρχοντα κμαν παραδειγμα?μην του πας κοντρα,αστους να γραφουν να κανουμε καμια πλακα να γελαμε,αφου εχουμε φιντελ και μιστερ λοβ και συμφωνουμε ολοι για την αληθινη εικονα.μην εισαι κολημενος τοσο πως μειαζει ο αλλος χαχαχα.
Ποιό πολυ  :2funny: με τον ψεύτη της Μολδαβίας  :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν κάποιος ειναι τέρας εγώ τι να πω οτι είναι όμορφος? :2funny: :2funny: :2funny:Για να λεω οτι ειναι τέρας σημαίνει οτι είναι  :2funny:Μη βρίζεις τους πιθήκους γιατι θα τους το πω και θα σε  :zfuck:  Με το Σινοχάρα δεν εχει πια ενδιαφέρον τον είδαμε  :2funny: καπου καταντάει βαρετό  :2funny: Κ'εγω αν τον δω θα του μιλήσω.Ομως οπως εχω πει με τους Πιρφόρους συναντιέμαι μόνο Ελλάδα!Ρωσσία με τίποτα! :rockon:ο ΒΛΑΚΜΑΝ εχει πλακα που συνεχιζει να γράφει  :jerking:  :2funny:.
 Πηγαμε σημερα βόλτα σε μια λιμνη καμια 20αρια χιλιομετρα (ηθελα να κανω μπανιο αλλα δεν ειχε κανενα μερος ολο καλάμια είχε) με το σιδερένιο άλογο.Μου ειπε οταν γυρισω απο Ελλαδα να παμε για Шашлыки εγω της ειπα να παρουμε ενα αρνι να το ψησουμε.Δεν της πολυάρεσε η ιδέα γιατι ξέρει τι κάνω με τα αρνάκια  :2funny:.Μου είπε καλήτερα γουρουνάκι.Της είπα εντάξει γουρουνάκια μη φοβασαι δεν  :zfuck:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Το πιο ωραιο το ειπα σε μια άλλη  :2funny Mε ρωτησε:Θα γυρίσεις μαυρισμένος απο την Ελλάδα?  :2funny: της απάντησα όχι στα μπουρδέλα δεν έχει ήλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (ειναι τραπεζικη υπαλληλος που συναντιόμαστε και  :knockinb:.Ξερει πόσα λεφτα εχω στην τράπεζα και ειναι φυσικό να με ερωτευθεί  :2funny:.Γιατι εχω λεπτα αισθήματα)  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Τυπε Μπρατισλαβα, νομιζω ειναι ακομη χειροτερα απο Βαρσοβια...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Επιδή έχω κέφια κάνω δώρο στο φόρουμ τη παντρεμένη της Κρακοβίας!Μπορεί και ο Φιντέλ να επιβεβαιώσει την ενδυμασία αν πήγε να τη βρεί με τις φίλες της εκεί που του είπα!!
Ακόμα και η πιρφοροκρακοβία μπορεί να είναι λίρα εκατό!!

Τυπε δε πηγα, αλλα και να πηγαινα, το πολυ πολυ να λεγα ενα γεια και αυτο αν με εβλεπε αυτη. Με οσες ειναι η εχουν παει με φιλους, δε γουσταρω να κανω τιποτα απολυτως :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom