Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Φαε τις λασπες τα κρυα στα χωρια της πολωνιας για το 800 αρικο φαε τον λατινο-πυρφορο !!!αντε μαγκια κλανια στην πολωνια...εισαι πολυ ερειστικος νωντοτυπος ρε
Τι σπουδασες στην σιβιτανιδειο;;; Εγω απθ τυπε πολιτικος μηχανικος

Παρε σημερινη φωτο

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    180,8 KB · Εμφανίσεις: 35

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οι Πολωνοί πάντα χάνανε.Απλά πόνταραν σε λάθος άλογα(Ναπολέοντας κτλ).Οι Πολωνοί δεν είχαν ποτέ κεντρική θέση στην ευρωπαική ιστορία εκτός από ότνα νίκησαν τους Τεύτονες στη μάχη του Τάννενμπεργκ το 1453.Κάθε χρόνο κάνουν αναπαράσταση αυτής της μάχης με 5000-10000 ιππότες από τη λύσσα τους επειδή έχασαν σε όλες τις άλλες από τους Γερμανούς.Και μάλιστα σε αυτή τη μάχη κέρδισαν από τη φοβερή ανδρεία των Ρώσων πολεμιστών του τάγματος τους αγίου Γεωργίου που δεν έκαναν ρούπιπίσω.Το δε φοβερό κάστρο του Μαρίενμπαντ την έδρα των Τυετόνωνπολεμιστών δεν το κατέλαβαν αλλά τους το πούλησε κρυφά ένας Τσέχος σλαβόφιλος που είχαν βάλει οι Γερμανοί επικεφαλής του κάστρου.
Η Ελλάδα πάντα πόνταρε κάπως στα σωστά άλογα.Απλά πάντα στην Ελλάδα σοβούσε εμφύλιος ενώ οι Πολωνοί ήταν πάντα ενωμένοι.Αυτό ξέσκισε την Ελλάδα.Οι Πολωνοί δεν έχουν ούτε έναν εμφύλιο πόλεμο στα 1500 χρόνια της ιστορίας τους ενώ οι Ελληνες έχουν καμιά πεντακοσαριά.

Δεν ειχαν εμφυλιο καθεαυτο, αλλα ενωμενοι δε θα λεγα οτι ηταν. Ειχαν τις διαμαχες της αριστοκρατιας και τον κανονα της ομοφωνιας το liberum veto που τους στερησε τη δυνατοτηα να εχουν ισχυρη απολυταρχικη εξουσια, την περιοδο που ολοι οι αλλοι ειχαν. Αυτο τους κατεστρεψε τελικα. Αν δεν ειχαν αυτους τους ενδοαριστοκρατικους σπαραγμους το 17ο αιωνα, και ειχε αναδυθει ενα ισχυρο απολυτερχικο πολωνικο κρατος απο μια ισχυρη βασιλικη δυναστεια, οπως οι Ρομανοφ στη Ρωσια η οι Χοεντζολερν στην Πρωσσια, ή οι Αψβουργοι στην Αυστρια, τοτε η Πολωνια ανετα θα ειχε γινει το κυριαρχο κρατος στη βορειο ανατολικη Ευρωπη, στη σκια της Ρωσιας και ισως και της Γερμανιας. Αλλα ειχαν επαναπαυτει στην υστερο- μεσαιωνικη ανδρεια των ιπποτων τους και την κονομα απο τα χωραφια τους και τα περασματα/ δοδια των ποταμων , και αμελησαν τη σημασια του να κανουν κεντρικο κρατος ( με ναυτικο, πυροβολικο κλπ ). Οταν ο Μεγας Πετρος πχ πηγαινει ινκογνιτο στην Ολλανδια για να δει απο κοντα την κατασκευη πλοιον και τη ναυτοσυνη των Ολλανδων και εχτισε την Αγια Πετρουπολη στη θαλασσα, οι Πολωνοι ηταν εντελως αποκομμενοι απο τη θαλασσα. Η οταν οι Χοεντζολερντ, ο Φρειδερικος ο Μεγας πχ, εχτιζε ισχυρο στρατο και εμπεδωνε σιδηρα πειθαρχια. Οι Πολωνοι ειχαν μεινει στους μεσαιωνικους ιπποτες με τα αλογα, το ρομαντισμο κλπ και γενικα τους κρατησε πισω αυτη η επιπλαστη ισχυς, ενω ειχαν μεινει τρομερα πισω. Ετσι εμειναν ευκολα θυματα των Ρωσων και των Γερμανων και φυσικα δε ξανασηκωσαν ποτε κεφαλι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Φαε τις λασπες τα κρυα στα χωρια της πολωνιας για το 800 αρικο φαε τον λατινο-πυρφορο !!!αντε μαγκια κλανια στην πολωνια...εισαι πολυ ερειστικος νωντοτυπος ρε
Τι σπουδασες στην σιβιτανιδειο;;; Εγω απθ τυπε πολιτικος μηχανικος

Παρε σημερινη φωτο

Mπραβο τυπε. Αντε καλα να περνας . Κουρασες

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εγω ουτε σε εβρισα ουτε σε ειπα διχασμενο ουτε τιποτε αλλα εσυ τυπε εχεις το κομπλεξ επειδη εφαγες ηττα στην ελλαδα και σου θιξαμε την φοβερη πολωνια...τοσα μερη εχει το σαιτ γιατι δε γραφει κανεις;;; οι 3-4 μονιμοι εκει με τα bio σας...σαν την ζωη του παραλιμνιου στην γερμανια :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Η Ελλάδα πάντα πόνταρε κάπως στα σωστά άλογα.Απλά πάντα στην Ελλάδα σοβούσε εμφύλιος ενώ οι Πολωνοί ήταν πάντα ενωμένοι.Αυτό ξέσκισε την Ελλάδα.Οι Πολωνοί δεν έχουν ούτε έναν εμφύλιο πόλεμο στα 1500 χρόνια της ιστορίας τους ενώ οι Ελληνες έχουν καμιά πεντακοσαριά.

Έτσι ήμασταν πάντα απο αρχαίοι. Διχαστικοί με κοινό γνώρισμα τον αγώνα. Εξού και εφηύραμε ακόμα και τρόπους αγώνα οταν εν ειρήνη δηλ. τους Ολυμπιακούς αγώνες. Εμείς τελειώσαμε προς το παρόν ότι δώσαμε το δώσαμε στη Δύση μέχρι το 49. Ας μας τοποθετήσουν αυτοί καλά τώρα που το παίζουν σοφοί. (Τα αρχίδια μας θα πάρουν). :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω ουτε σε εβρισα ουτε σε ειπα διχασμενο ουτε τιποτε αλλα εσυ τυπε εχεις το κομπλεξ επειδη εφαγες ηττα στην ελλαδα και σου θιξαμε την φοβερη πολωνια...τοσα μερη εχει το σαιτ γιατι δε γραφει κανεις;;; οι 3-4 μονιμοι εκει με τα bio σας...σαν την ζωη του παραλιμνιου στην γερμανια :2funny:

Mαθε να διαβαζεις ελληνικα ρε βλαχοταγαρο. Που τα ειδες ολα αυτα γραμμενα? Οπως σε ολο το θρεντ που ελεγε οτι να μην ερθετε για σεξοτουρισμο στην πολωνια και εσυ ελεγες μετα οτι αλλα (??? ) γραφει το θρεντ. Ελληνικα στο αλβανο χωρι σου δε μιλατε?
Επισης οτι γουσταρουμε θα γραφουμε σε οποιο θρεντ γουσταρουμε? Νταβα σε βαλαμε η θα σε ρωτησουμε? Αιντε σαλαγα κανα γιδι βλαχοταγαρο. Στο πουτσο μας λουλουδια αν τελειωσες πολιτικος μηχανικος. Αιντε αφου με το καλο δε νογας.
Μας ξερεις και προσωπικα απο χθες και λες για ηττες και μαλακιες η θες να φας καμια χριστοπαναγια βραδιατικα? Αντε γιατι ειμαι που ειμαι σημερα, δεν εχω ορεξη για τις παπαριες. Αντε μπραβο.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Mαθε να διαβαζεις ελληνικα ρε βλαχοταγαρο. Που τα ειδες ολα αυτα γραμμενα? Οπως σε ολο το θρεντ που ελεγε οτι να μην ερθετε για σεξοτουρισμο στην πολωνια και εσυ ελεγες μετα οτι αλλα (??? ) γραφει το θρεντ. Ελληνικα στο αλβανο χωρι σου δε μιλατε?
Επισης οτι γουσταρουμε θα γραφουμε σε οποιο θρεντ γουσταρουμε? Νταβα σε βαλαμε η θα σε ρωτησουμε? Αιντε σαλαγα κανα γιδι βλαχοταγαρο. Στο πουτσο μας λουλουδια αν τελειωσες πολιτικος μηχανικος. Αιντε αφου με το καλο δε νογας.
Μας ξερεις και προσωπικα απο χθες και λες για ηττες και μαλακιες η θες να φας καμια χριστοπαναγια βραδιατικα? Αντε γιατι ειμαι που ειμαι σημερα, δεν εχω ορεξη για τις παπαριες. Αντε μπραβο.
να σου θυμισω τι εγραφε δρ λαβ ορ κμαν?βαριεμαι
εσυ βριζεις ελλαδα και τωρα βριζεις εμενα και την πολη που ζω  να λες για χωρια αλβανιας ελεος ποσω μαλακας μπορει να ειναι καποιος και ποσο κομπλεξ...
εσυ που ζεις ρε βορειο λονδινο?με εβρισες πολλακις χωρις να σε βρισω ουτε να σε κατηγορησω εσενα για κατι!!!!

στα @@ μου για την πολωνια σας κιολας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
να σου θυμισω τι εγραφε δρ λαβ ορ κμαν?βαριεμαι
εσυ βριζεις ελλαδα και τωρα βριζεις εμενα και την πολη που ζω  να λες για χωρια αλβανιας ελεος ποσω μαλακας μπορει να ειναι καποιος και ποσο κομπλεξ...
εσυ που ζεις ρε βορειο λονδινο?με εβρισες πολλακις χωρις να σε βρισω ουτε να σε κατηγορησω εσενα για κατι!!!!

στα @@ μου για την πολωνια σας κιολας

Kαι οσο δε καταλαβαινεις τι γραφουμε και με βαζεις να γραφω τα πραγματα χιλιες φορες θα σε βριζω περισσοτερο γιατι σπας κοκκαλα! ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΜΑΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?!!
Εσυ ξεκινησες να λες παπαριες ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ και μετα μας τις προσαπτεις, δε θα βρισω τι θα κανω  ! που στα γαμηδια ειδες οτι για ζωαρα και γαμησια στην Πολωνια? Απο το μυαλο σου τα βγαζεις?! Δε φτανει που τα γραφουμε κιολας ολα αυτα για να ξερει ο αλλος τι γινεται και να αποφασισει καλυτερα αν ερθει η οχι και αν  ερθει τι να περιμενει!!!
Την Ελλαδα ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ αν δε κανω λαθος και ποσο σκατα ειναι! η οχι?
Και αυτο που ειπα εχω αδικο? Αμερικανοι, Γερμανοι, Γαλλοι, Ολλανδοι μενουν εδω και τους αρεσει. Ειμαι σιγουρος οτι αυτοι θα προτιμουσαν εδω, παρα το μερος σου. Εσυ τι πιστευεις δηλαδη με το χερι στην καρδια? Ειναι τιγκα στους ξενους το μερος του η εχει τουρισμο και δε το ξεραμε? Και ναι το μερος σου ειναι συγκρισιμο, αν οχι χειροτερο απο πολλα μερη της Αλβανιας. Αληθειες λεω φιλε αντικειμενικα γιατι τα παιρνεις στο κρανιο?

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
1.Αν σου κανω παραθεση τι ελεγε ο δρ λαβ στην αρχη και τα αντιθετα μετα οτι γαμησε ενα καρο μουνια στο εξαμηνο...
2. Για τον κμαν
3. Για τους φιλους του γκλοκ

Αυτο για την αλβανια ηταν βαρυ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
1.Αν σου κανω παραθεση τι ελεγε ο δρ λαβ στην αρχη και τα αντιθετα μετα οτι γαμησε ενα καρο μουνια στο εξαμηνο...
2. Για τον κμαν

Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά του να μένει κάποιος εδώ με το να έρθει κάποιος 5 μέρες για να έχει νόημα η συζήτηση..Οι 6 μήνες
ειναι 186 μέρες με δικό σου σπίτι στο κέντρο και με κύκλο στην πόλη.Αν δεν μπορεί κάποιος που έχει τα παραπάνω να πηδάει 2 γκόμενες το μήνα σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό του ή απλά δεν το παλεύει πολύ..

Το ξαναλέω για τελευτάια φορά..Πολωνία για 6-10 μέρες πορνοτουρισμό ΔΕΝ ΑΞΙΞΕΙ, σας είπα μην έρθετε απο την πρώτη στιγμή!!

Αν κάποιος μέινει όμως εδώ θα μπορεί να πετύχει αυτα που έχω γράψει να τρώει 2 γκόμενες το μήνα..Τώρα αν σου φαίνονται πολλές 2 γκόμενες το μήνα και το χαρακτηρίζεις ένα κάρο γκόμενες είναι θέμα θεώρησης...Εμένα μου φαίνονται πολύ λίγες για εδώ και είχα πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες όταν ήρθα..

Επίσης είναι τελείως λάθος η άποψη σου πως δεν ενδιαφέρει τον κόσμο πως είναι μόνιμα η ζωή εδώ..Κάποιος μπορεί να θέλει να μετακομίσει και να βρεί δουλεία οπότε θέλει να δέι πως είναι γενικότερα η κατάσταση..

Οι κόντρες παιδία δεν οδηγούν πουθενά..Δεν νομίζω πως κάποιος προσπαθεί να το παίξει έξυπνος σε αυτό το forum απλά νομίζω το βλέπουμε όλοι απο τελείως διαφορετική σκοπία για αυτό γίνονται και αυτές οι παραννοήσεις..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
2. Για τον κμαν

Bρε τυπε ποιον κμαν ? Μενει ο κμαν στην Πολωνια? Καταλαβαινε τι διαβαζεις στο ξαναλεω
Εγραψε κανεις εδω για ζωαρα και για γαμησια και δε ξερω εγω? Ισα ισα εχει πιαστει το χερι μας να γραφουμε οτι δεν ειναι καλα για γ αμησια. Και γενικα γραφουμε αντικειμενικα τα καλα και τα κακα. Εγω δε εχω ριξει ΤΟ θαψιμο ! Και ερχεσαι εσυ μετα βρε ΓΚΑΣΜΑ και λες οτι γραφουμε για ζωαρες και παπαριες? Πας καλα ?
Αλλα οτι εμεις τα γραφουμε και αναδεικνυουμε τα αρνητικα τι παει να πει ρε βλαχοταγαρο? Οτι θα μπανεις και θα γραφεις και θα απαξιωνεις αλλα μερη, Οτι το χωριο σου η Καραγκουνα αιτολοακαρνανιας ειναι καλυτερο?  Απο που και ως που ασκεις κριτικη για αλλα μερη? Ωπα ρε, εισαι απο το Μονακο και δε το ξεραμε? Η γραφεις για κολωνακια και εστιατορια και ξερω γω?  Μπα ? Εχετε και απο τετοια εκει στο τυροβλαχοχωρι σας?Γραψε ρε που μενεις αν εχεις αντερα. Και θα σε βαλω εγω φωτος και βιντεο και οτι θες απο το χωριο σου και απο την Αλβανια να δουμε που ειναι καλυτερα. Εγω στα αρχιδια μου αυτες οι μαλακιες και το ξερεις, αλλα εσυ ξεκινησες να λες  "ααα ζωαρα κανετε στην πολωνια" και να πουλας ειρωνιες και μαλακιες. Εσυ το προκαλεσες. Δεν απαντουσα, ε μια δ υο τρεις α γαμ... στην τελικη. Αμα θες να το πας ετσι, βγαλε στη φορα το χωριο σου να δουμε εσυ στην τελικη που μενεις και αν οντως ειναι καλυτερα απο την Αλβανια η οχι. 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Έτσι για να πω κι εγώ κάτι :)

Η Βαρσοβία δε μου αρέσει.Η Κρακοβία και το Βρότσλαφ όμως πάρα πολύ.Ωραίες πόλεις,με γκομενάρες,τακτοποιημένες,φθηνές.Σίγουρα καλύτερες από τις αντιστοιχες Ελληνικές.Και όσο για τον ήλιο,όταν βγάζει εκεί ήλιο,πάνε στο ποτάμι με τα μπικίνι τους οι Πολωνέζες και ευχαριστιέσαι μάτι.Εδώ πάνε στις παραλίες οι χοντροελληνίδες και νομίζεις ότι είσαι σε βουστάσιο!!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εισαι πολυ ερειστικος τυπε σεβαλιε..τι επαθες σου θιξαμε την βαρσοβια..δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι μαπα;;

Εγω οπως ειπα ως πολιτ.μηχανικος τωρα ζω στο Μεσολογγι για κατι εργολαβιες πριν ζουσα 5 χρονια Αθηνα στα βορεια προαστεια και εζησα 10 χρονια Θεσσαλονικη...μετα μπορει να παω εμιρατα...so what????εχω ταξιδευσει σε πολλα μερη στον κοσμο απο κουβα μεχρι ταυλανδη και φυσικα στην ευρωπη και εχω το δικαιωμα να εχω αποψη.

Που θα πας για μπανιο σημερα στο ποταμι με τα φιδια;;;;;

Συνεχιζε να βριζεις ....ελα να τα πεις απο κοντα global masturbation τυπε  :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εισαι πολυ ερειστικος τυπε τι επαθες σου θιξαμε την βαρσοβια..δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι μαπα;;

Εγω οπως ειπα ως πολιτ.μηχανικος τωρα ζω στο Μεσολογγι για κατι εργολαβιες πριν ζουσα 5 χρονια Αθηνα στα βορεια προαστεια και εζησα 10 χρονια Θεσσαλονικη...μετα μπορει να παω εμιρατα...so what????εχω ταξιδευσει σε πολλα μερη στον κοσμο απο κουβα μεχρι ταυλανδη και φυσικα στην ευρωπη και εχω το δικαιωμα να εχω αποψη.
Που θα πας για μπανιο σημερα στο ποταμι με τα φιδια;;;;;

Συνεχιζε να βριζεις ....ελα να τα πεις απο κοντα global musturbation τυπε

Εμεις οι ιδιοι δε ταλεμε ρε πιφρορε οτι ειναι μαπα ? Ειμαι εριστικος επειδη αλλα γραφουμε και αλλα διαβαζεις! Και στο λεμε και επιμενεις. Μου θιξες τη Βαρσοβια λεει, λες και εχω παει πολλες φορες εκειη λες και ειναι το χωριο μου. Ημαρτον τι να πει κανεις. Εχεις καταλαβει το λογο που τρως το κραξιμο η μπα? Το κραξιμο το τρως επειδη γραφεις οτι ΕΜΕΙΣ  ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΑ! ΕΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΙΣΑ ΙΣΑ!Δε τα παιρων επειδη κραζεις στη Βαρσοβια ( στον πουτσο μου λουλουδια),αλλα επειδη κραζεις χωρις λογο ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ! Να στο ξαναπω σε αλλη γλωσσα μπας και το βαλεις στη γκλαβα σ καλυτερα? 
Μια χαρα θα στα λεγα και απο κοντα τα γραμματα τυπε, πιο εντονα μη σου πω,μην ανησυχεις για αυτο. Θα σε κερναγα και κανα μπυρονι για να στα χωσω καλυτερα :grin:
Στα αρχιδια μου τα μπανια, παρεπιπτοντως, εχω χορτασει.
Καλα να περασεις στο επομενο σου ταξιδι παντως.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Bρε τυπε ποιον κμαν ? Μενει ο κμαν στην Πολωνια? Καταλαβαινε τι διαβαζεις στο ξαναλεω
Εγραψε κανεις εδω για ζωαρα και για γαμησια και δε ξερω εγω? Ισα ισα εχει πιαστει το χερι μας να γραφουμε οτι δεν ειναι καλα για γ αμησια. Και γενικα γραφουμε αντικειμενικα τα καλα και τα κακα. Εγω δε εχω ριξει ΤΟ θαψιμο ! Και ερχεσαι εσυ μετα βρε ΓΚΑΣΜΑ και λες οτι γραφουμε για ζωαρες και παπαριες? Πας καλα ?
Αλλα οτι εμεις τα γραφουμε και αναδεικνυουμε τα αρνητικα τι παει να πει ρε βλαχοταγαρο? Οτι θα μπανεις και θα γραφεις και θα απαξιωνεις αλλα μερη, Οτι το χωριο σου η Καραγκουνα αιτολοακαρνανιας ειναι καλυτερο?  Απο που και ως που ασκεις κριτικη για αλλα μερη? Ωπα ρε, εισαι απο το Μονακο και δε το ξεραμε? Η γραφεις για κολωνακια και εστιατορια και ξερω γω?  Μπα ? Εχετε και απο τετοια εκει στο τυροβλαχοχωρι σας?Γραψε ρε που μενεις αν εχεις αντερα. Και θα σε βαλω εγω φωτος και βιντεο και οτι θες απο το χωριο σου και απο την Αλβανια να δουμε που ειναι καλυτερα. Εγω στα αρχιδια μου αυτες οι μαλακιες και το ξερεις, αλλα εσυ ξεκινησες να λες  "ααα ζωαρα κανετε στην πολωνια" και να πουλας ειρωνιες και μαλακιες. Εσυ το προκαλεσες. Δεν απαντουσα, ε μια δ υο τρεις α γαμ... στην τελικη. Αμα θες να το πας ετσι, βγαλε στη φορα το χωριο σου να δουμε εσυ στην τελικη που μενεις και αν οντως ειναι καλυτερα απο την Αλβανια η οχι. 
Σχετικά με τον Βλάκμαν ολοι καταλαβαινουμε οτι εχει να παει Πολωνία καμια 15αρια χρόνια  :2funny:.
  Στο οτι η Ελλάδα ειναι χαβούζα συμφωνώ  :2funny:.
Ο Fidelio ομως ειχε το θάρρος να γραψει οτι πήγε και δεν  :knockinb:.Οταν ο ψευτης της Μολδαβίας γράφει ιστορίες για αγρίους  :2funny: χτες ο Ρωσσοπόντιος απο τον Ταύρο που είναι υπάλληλος του Σινοχάρα που ειναι το παιδι για τα θελήματα  :2funny: έγραψε οτι ειναι παμπλουτος και εχει και εταιρίες  :2funny:.Αυτους γιατί δεν τους κράζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σχετικά με τον Βλάκμαν ολοι καταλαβαινουμε οτι εχει να παει Πολωνία καμια 15αρια χρόνια  :2funny:.
  Στο οτι η Ελλάδα ειναι χαβούζα συμφωνώ  :2funny:.
Ο Fidelio ομως ειχε το θάρρος να γραψει οτι πήγε και δεν  :knockinb:.Οταν ο ψευτης της Μολδαβίας γράφει ιστορίες για αγρίους  :2funny: χτες ο Ρωσσοπόντιος απο τον Ταύρο που είναι υπάλληλος του Σινοχάρα που ειναι το παιδι για τα θελήματα  :2funny: έγραψε οτι ειναι παμπλουτος και εχει και εταιρίες  :2funny:.Αυτους γιατί δεν τους κράζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα εκανε ο fidelio και το γραψε αυτο, τον παραδεχομαι. Με τους αλλους δεν ασχολουμαι. Το φιντελιο τον εκραξα γιατι αυτος ασχοληθηκε με εμας , εγραψε οτι γραφουμε φιδια οτι δηθεν εδω γαμαμε και κανουμε ζωαρα και ειρωνευοταν. Εγραψε δηλαδη οτι γραφουμε ψεμματα και κοροιδευουμε τον κοσμο, ενω λεμε καθαρα και νετα σκετα την αληθεια.
Οι αλλοι δεν εγραψαν για εμενα οτι γραφω ψεμματα. Στα @@ μου οτι γραφουν αλλο γιατι να τους κραξω? Ο κοσμος κρινει αν γραφουν ψεμματα η οχι.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εγω δεν ειπα κατι για τα λεγομενα σου,αναφερθηκα σε αυτα που ελεγε ο δρ λαβ (μονιμος)στην αρχη αρνητικα ολα για πολωνια πολωνεζες και μετα απο λιγο καιρο αλλαξε το στορυ και φορτωνει 2 το μηνα γνωριζει πολλες κλπ αλλα μετα λεει δεν του αρεσει παλι, τον κμαν (μη μονιμος)και τα φορτωματα που κανει οταν παει και τις ευκολες πολωνεζες και τελος για τους φιλους του γκλοκ(τουριστες) που φορτωσαν στην βαρσοβια πολλακις.ολοι αυτοι ερχονται σε αντιθεση με αυτα που λες εσυ κ κυριως με αυτα  τα ολιγα που ειδα εγω... Δεν λεω ομως οτι δεν ειχαν επιτυχια ´η δεν φορτωνουν...ο μονιμος απο τουριστα διαφερει και το ατομο απο ατομο.
Ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη.καθε πληροφορια δεκτη...δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε!

Καλη συνεχεια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλα εκανε ο fidelio και το γραψε αυτο, τον παραδεχομαι. Με τους αλλους δεν ασχολουμαι. Το φιντελιο τον εκραξα γιατι αυτος ασχοληθηκε με εμας , εγραψε οτι γραφουμε φιδια οτι δηθεν εδω γαμαμε και κανουμε ζωαρα και ειρωνευοταν. Εγραψε δηλαδη οτι γραφουμε ψεμματα και κοροιδευουμε τον κοσμο, ενω λεμε καθαρα και νετα σκετα την αληθεια.
Οι αλλοι δεν εγραψαν για εμενα οτι γραφω ψεμματα. Στα @@ μου οτι γραφουν αλλο γιατι να τους κραξω? Ο κοσμος κρινει αν γραφουν ψεμματα η οχι.
Ποιος ειπε οτι γραφεις ΕΣΥ ψεματα μαν να τον πλακωσω;Οτι εχεις πει ειναι λιρα εκατο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω δεν ειπα κατι για τα λεγομενα σου,αναφερθηκα σε αυτα που ελεγε ο δρ λαβ (μονιμος)στην αρχη αρνητικα ολα για πολωνια πολωνεζες και μετα απο λιγο καιρο αλλαξε το στορυ και φορτωνει 2 το μηνα γνωριζει πολλες κλπ αλλα μετα λεει δεν του αρεσει παλι, τον κμαν (μη μονιμος)και τα φορτωματα που κανει οταν παει και τις ευκολες πολωνεζες και τελος για τους φιλους του γκλοκ(τουριστες) που φορτωσαν στην βαρσοβια πολλακις.ολοι αυτοι ερχονται σε αντιθεση με αυτα που λες εσυ κ κυριως με αυτα  τα ολιγα που ειδα εγω... Δεν λεω ομως οτι δεν ειχαν επιτυχια ´η δεν φορτωνουν...ο μονιμος απο τουριστα διαφερει και το ατομο απο ατομο.
Ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη.καθε πληροφορια δεκτη...δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε!

Καλη συνεχεια.

Ο love αν δεις προσεκτικα λεει τη στυγνη αληθεια και κραζει φυσικα. Με το που εγραψες πρωτα εσυ, εγω και ο love ειπαμε να αγιασει το στομα σου και το πληκτρολογιο σου, να και ενας χριστιανος που τα εγραψε σταρατα.
Μετα αρχισες να κατηγορεις τους μονιμους οτι δε γραφουν την αληθεια?!!
ΚΜΑΝ ΓΚΛΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ!!!!
Και τα πηρα γιατι λεω, καθομαι και γραφω λεπτομερως , για να ξερει αυτος που θελει να παει, αν θα αποφασισει, η αν θα παει τι θα ειναι και πως. Αν ειχες διαβασει θα ελεγες οτι μπραβο ρα παιδια, οπως τα λετε ειναι.
Ομως τα πηρα στο κρανιο οταν ειδα, οτι απο τη μια γραφουμε την αληθεια, απο την αλλη τρωμε κραξιμο οτι δηθεν οι μονιμοι γραφουν φιδια και για ζωαρα! Εγω εχω κραξει πιο πολυ απο οτι εσυ!
Στο ξαναλεω ΚΜΑΝ δεν ειναι μονιμος κατοικος! Για τους μονιμους μιλαω γιατι για αυτους αναφερθηκες!
Τυπε παντως ραντεβου θανατου δε μπορει να γινει γιατι δε θες να ξαναρθεις βαρσοβια χαχα :grin:
Kαι cool με τους βλαχους που ελεγα, και εγω βλαχοταγαρο απο χωριο ειμαι ( και το γουσταρω). Λες να μαι απο το Μονακο η απο τη Γενευη? Αλλα σκαμπαζω, νοιωθω , δε λεω στην Ελλαδα και στο χωριο μου ειμαι μπον βιβερ . Ουτε το μεσολογγι ουτε τα δικα μου χωρια ουτε καν η Αθηνα . Τα βλαχοχωρια μας , σε πολλα θεματα ειναι πιο πισω απο τη Βαρσοβια , και η Ελλαδα συνολικα παει απο το κακο στο χειροτερο. Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που παει στα πολιτικα και οχι εδω.
Καλα γαμησια , στα επομενα  ταξιδια οπως και να χει

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Σχετικά με τον Βλάκμαν ολοι καταλαβαινουμε οτι εχει να παει Πολωνία καμια 15αρια χρόνια  :2funny:.
  Στο οτι η Ελλάδα ειναι χαβούζα συμφωνώ  :2funny:.
Ο Fidelio ομως ειχε το θάρρος να γραψει οτι πήγε και δεν  :knockinb:.Οταν ο ψευτης της Μολδαβίας γράφει ιστορίες για αγρίους  :2funny: χτες ο Ρωσσοπόντιος απο τον Ταύρο που είναι υπάλληλος του Σινοχάρα που ειναι το παιδι για τα θελήματα  :2funny: έγραψε οτι ειναι παμπλουτος και εχει και εταιρίες  :2funny:.Αυτους γιατί δεν τους κράζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι να κανω ο καημένος δεν με ευνόησε η ζωή να γίνω εγκεφαλικά ανάπηρος, κοπρολάγνος,και μικροψώλος κτηνοβάτης σαν εσένα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ρεζίλι τον σκυλιών και τον κατσικιών  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom