Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Οι Πολωνοί πάντα χάνανε.Απλά πόνταραν σε λάθος άλογα(Ναπολέοντας κτλ).Οι Πολωνοί δεν είχαν ποτέ κεντρική θέση στην ευρωπαική ιστορία εκτός από ότνα νίκησαν τους Τεύτονες στη μάχη του Τάννενμπεργκ το 1453.Κάθε χρόνο κάνουν αναπαράσταση αυτής της μάχης με 5000-10000 ιππότες από τη λύσσα τους επειδή έχασαν σε όλες τις άλλες από τους Γερμανούς.Και μάλιστα σε αυτή τη μάχη κέρδισαν από τη φοβερή ανδρεία των Ρώσων πολεμιστών του τάγματος τους αγίου Γεωργίου που δεν έκαναν ρούπιπίσω.Το δε φοβερό κάστρο του Μαρίενμπαντ την έδρα των Τυετόνωνπολεμιστών δεν το κατέλαβαν αλλά τους το πούλησε κρυφά ένας Τσέχος σλαβόφιλος που είχαν βάλει οι Γερμανοί επικεφαλής του κάστρου.
Η Ελλάδα πάντα πόνταρε κάπως στα σωστά άλογα.Απλά πάντα στην Ελλάδα σοβούσε εμφύλιος ενώ οι Πολωνοί ήταν πάντα ενωμένοι.Αυτό ξέσκισε την Ελλάδα.Οι Πολωνοί δεν έχουν ούτε έναν εμφύλιο πόλεμο στα 1500 χρόνια της ιστορίας τους ενώ οι Ελληνες έχουν καμιά πεντακοσαριά.
Φαε τις λασπες τα κρυα στα χωρια της πολωνιας για το 800 αρικο φαε τον λατινο-πυρφορο !!!αντε μαγκια κλανια στην πολωνια...εισαι πολυ ερειστικος νωντοτυπος ρε
Τι σπουδασες στην σιβιτανιδειο;;; Εγω απθ τυπε πολιτικος μηχανικος
Παρε σημερινη φωτο
Η Ελλάδα πάντα πόνταρε κάπως στα σωστά άλογα.Απλά πάντα στην Ελλάδα σοβούσε εμφύλιος ενώ οι Πολωνοί ήταν πάντα ενωμένοι.Αυτό ξέσκισε την Ελλάδα.Οι Πολωνοί δεν έχουν ούτε έναν εμφύλιο πόλεμο στα 1500 χρόνια της ιστορίας τους ενώ οι Ελληνες έχουν καμιά πεντακοσαριά.
Εγω ουτε σε εβρισα ουτε σε ειπα διχασμενο ουτε τιποτε αλλα εσυ τυπε εχεις το κομπλεξ επειδη εφαγες ηττα στην ελλαδα και σου θιξαμε την φοβερη πολωνια...τοσα μερη εχει το σαιτ γιατι δε γραφει κανεις;;; οι 3-4 μονιμοι εκει με τα bio σας...σαν την ζωη του παραλιμνιου στην γερμανια
να σου θυμισω τι εγραφε δρ λαβ ορ κμαν?βαριεμαιMαθε να διαβαζεις ελληνικα ρε βλαχοταγαρο. Που τα ειδες ολα αυτα γραμμενα? Οπως σε ολο το θρεντ που ελεγε οτι να μην ερθετε για σεξοτουρισμο στην πολωνια και εσυ ελεγες μετα οτι αλλα (??? ) γραφει το θρεντ. Ελληνικα στο αλβανο χωρι σου δε μιλατε?
Επισης οτι γουσταρουμε θα γραφουμε σε οποιο θρεντ γουσταρουμε? Νταβα σε βαλαμε η θα σε ρωτησουμε? Αιντε σαλαγα κανα γιδι βλαχοταγαρο. Στο πουτσο μας λουλουδια αν τελειωσες πολιτικος μηχανικος. Αιντε αφου με το καλο δε νογας.
Μας ξερεις και προσωπικα απο χθες και λες για ηττες και μαλακιες η θες να φας καμια χριστοπαναγια βραδιατικα? Αντε γιατι ειμαι που ειμαι σημερα, δεν εχω ορεξη για τις παπαριες. Αντε μπραβο.
να σου θυμισω τι εγραφε δρ λαβ ορ κμαν?βαριεμαι
εσυ βριζεις ελλαδα και τωρα βριζεις εμενα και την πολη που ζω να λες για χωρια αλβανιας ελεος ποσω μαλακας μπορει να ειναι καποιος και ποσο κομπλεξ...
εσυ που ζεις ρε βορειο λονδινο?με εβρισες πολλακις χωρις να σε βρισω ουτε να σε κατηγορησω εσενα για κατι!!!!
στα @@ μου για την πολωνια σας κιολας
1.Αν σου κανω παραθεση τι ελεγε ο δρ λαβ στην αρχη και τα αντιθετα μετα οτι γαμησε ενα καρο μουνια στο εξαμηνο...
2. Για τον κμαν
3. Για τους φιλους του γκλοκ
Αυτο για την αλβανια ηταν βαρυ...
1.Αν σου κανω παραθεση τι ελεγε ο δρ λαβ στην αρχη και τα αντιθετα μετα οτι γαμησε ενα καρο μουνια στο εξαμηνο...
2. Για τον κμαν
3. Για τους φιλους του γκλοκ
Αυτο για την αλβανια ηταν βαρυ...
Εισαι πολυ ερειστικος τυπε τι επαθες σου θιξαμε την βαρσοβια..δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι μαπα;;
Εγω οπως ειπα ως πολιτ.μηχανικος τωρα ζω στο Μεσολογγι για κατι εργολαβιες πριν ζουσα 5 χρονια Αθηνα στα βορεια προαστεια και εζησα 10 χρονια Θεσσαλονικη...μετα μπορει να παω εμιρατα...so what????εχω ταξιδευσει σε πολλα μερη στον κοσμο απο κουβα μεχρι ταυλανδη και φυσικα στην ευρωπη και εχω το δικαιωμα να εχω αποψη.
Που θα πας για μπανιο σημερα στο ποταμι με τα φιδια;;;;;
Συνεχιζε να βριζεις ....ελα να τα πεις απο κοντα global musturbation τυπε
Σχετικά με τον Βλάκμαν ολοι καταλαβαινουμε οτι εχει να παει Πολωνία καμια 15αρια χρόνια .Bρε τυπε ποιον κμαν ? Μενει ο κμαν στην Πολωνια? Καταλαβαινε τι διαβαζεις στο ξαναλεω
Εγραψε κανεις εδω για ζωαρα και για γαμησια και δε ξερω εγω? Ισα ισα εχει πιαστει το χερι μας να γραφουμε οτι δεν ειναι καλα για γ αμησια. Και γενικα γραφουμε αντικειμενικα τα καλα και τα κακα. Εγω δε εχω ριξει ΤΟ θαψιμο ! Και ερχεσαι εσυ μετα βρε ΓΚΑΣΜΑ και λες οτι γραφουμε για ζωαρες και παπαριες? Πας καλα ?
Αλλα οτι εμεις τα γραφουμε και αναδεικνυουμε τα αρνητικα τι παει να πει ρε βλαχοταγαρο? Οτι θα μπανεις και θα γραφεις και θα απαξιωνεις αλλα μερη, Οτι το χωριο σου η Καραγκουνα αιτολοακαρνανιας ειναι καλυτερο? Απο που και ως που ασκεις κριτικη για αλλα μερη? Ωπα ρε, εισαι απο το Μονακο και δε το ξεραμε? Η γραφεις για κολωνακια και εστιατορια και ξερω γω? Μπα ? Εχετε και απο τετοια εκει στο τυροβλαχοχωρι σας?Γραψε ρε που μενεις αν εχεις αντερα. Και θα σε βαλω εγω φωτος και βιντεο και οτι θες απο το χωριο σου και απο την Αλβανια να δουμε που ειναι καλυτερα. Εγω στα αρχιδια μου αυτες οι μαλακιες και το ξερεις, αλλα εσυ ξεκινησες να λες "ααα ζωαρα κανετε στην πολωνια" και να πουλας ειρωνιες και μαλακιες. Εσυ το προκαλεσες. Δεν απαντουσα, ε μια δ υο τρεις α γαμ... στην τελικη. Αμα θες να το πας ετσι, βγαλε στη φορα το χωριο σου να δουμε εσυ στην τελικη που μενεις και αν οντως ειναι καλυτερα απο την Αλβανια η οχι.
Σχετικά με τον Βλάκμαν ολοι καταλαβαινουμε οτι εχει να παει Πολωνία καμια 15αρια χρόνια .
Στο οτι η Ελλάδα ειναι χαβούζα συμφωνώ .
Ο Fidelio ομως ειχε το θάρρος να γραψει οτι πήγε και δεν .Οταν ο ψευτης της Μολδαβίας γράφει ιστορίες για αγρίους χτες ο Ρωσσοπόντιος απο τον Ταύρο που είναι υπάλληλος του Σινοχάρα που ειναι το παιδι για τα θελήματα έγραψε οτι ειναι παμπλουτος και εχει και εταιρίες .Αυτους γιατί δεν τους κράζεις
Ποιος ειπε οτι γραφεις ΕΣΥ ψεματα μαν να τον πλακωσω;Οτι εχεις πει ειναι λιρα εκατο.Καλα εκανε ο fidelio και το γραψε αυτο, τον παραδεχομαι. Με τους αλλους δεν ασχολουμαι. Το φιντελιο τον εκραξα γιατι αυτος ασχοληθηκε με εμας , εγραψε οτι γραφουμε φιδια οτι δηθεν εδω γαμαμε και κανουμε ζωαρα και ειρωνευοταν. Εγραψε δηλαδη οτι γραφουμε ψεμματα και κοροιδευουμε τον κοσμο, ενω λεμε καθαρα και νετα σκετα την αληθεια.
Οι αλλοι δεν εγραψαν για εμενα οτι γραφω ψεμματα. Στα @@ μου οτι γραφουν αλλο γιατι να τους κραξω? Ο κοσμος κρινει αν γραφουν ψεμματα η οχι.
Εγω δεν ειπα κατι για τα λεγομενα σου,αναφερθηκα σε αυτα που ελεγε ο δρ λαβ (μονιμος)στην αρχη αρνητικα ολα για πολωνια πολωνεζες και μετα απο λιγο καιρο αλλαξε το στορυ και φορτωνει 2 το μηνα γνωριζει πολλες κλπ αλλα μετα λεει δεν του αρεσει παλι, τον κμαν (μη μονιμος)και τα φορτωματα που κανει οταν παει και τις ευκολες πολωνεζες και τελος για τους φιλους του γκλοκ(τουριστες) που φορτωσαν στην βαρσοβια πολλακις.ολοι αυτοι ερχονται σε αντιθεση με αυτα που λες εσυ κ κυριως με αυτα τα ολιγα που ειδα εγω... Δεν λεω ομως οτι δεν ειχαν επιτυχια ´η δεν φορτωνουν...ο μονιμος απο τουριστα διαφερει και το ατομο απο ατομο.
Ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη.καθε πληροφορια δεκτη...δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε!
Καλη συνεχεια.
Τι να κανω ο καημένος δεν με ευνόησε η ζωή να γίνω εγκεφαλικά ανάπηρος, κοπρολάγνος,και μικροψώλος κτηνοβάτης σαν εσένα. Ρεζίλι τον σκυλιών και τον κατσικιώνΣχετικά με τον Βλάκμαν ολοι καταλαβαινουμε οτι εχει να παει Πολωνία καμια 15αρια χρόνια .
Στο οτι η Ελλάδα ειναι χαβούζα συμφωνώ .
Ο Fidelio ομως ειχε το θάρρος να γραψει οτι πήγε και δεν .Οταν ο ψευτης της Μολδαβίας γράφει ιστορίες για αγρίους χτες ο Ρωσσοπόντιος απο τον Ταύρο που είναι υπάλληλος του Σινοχάρα που ειναι το παιδι για τα θελήματα έγραψε οτι ειναι παμπλουτος και εχει και εταιρίες .Αυτους γιατί δεν τους κράζεις