Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μαλλον απο χορηγιες μεσω τραβελ γκερλ ταξιδευει η δικη σου χαχαχαχ.απο περμ μπορει να ειναι,οι μισθοι εκει μεχρι 600-700 δολαρια το πολυ,μοσχα ισως τρανζιτ αεροδρομιο να πηγε χαχαχαχ.θυμασε αυτη που σου ειπε κιεβο?χαχαχαχ.αιντε καλη επιτυχια αλλα οταν μου αρχισουν κουρασμενη καιμαλακιες  νετ.σημερα γνωρισα ενα 21 κατο του μετριου ομως για ουκρανια,μλησαμε και σκαυπ και θα βρεθουμε οδυσσο.ειναι λεπτη 1 68 ψηλοτερη απο μενα ειναι αλλα θα περασουμε χαχαχαχ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση!! Θα σας κρατάω ενήμερους! Προς το παρόν κάπου πρέπει να είναι εκδρομή τώρα..
Φιλανδία,Σουηδία,Νορβηγιά είναι γεμάτο τώρα εδώ αλλά τις βλέπω σαν ...τσιγγάνες! Κανένας δεν ασχολείται μαζί τους! Είναι ο ΠΑΤΟΣ..... Ζουλού...Τσίρκο...
Μόνο τα τρέντυ Αλβανάκια κυνηγάνε σκανδιναβές

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τωρα που λες αλβανια οι 2 πιο ομορφες κοπελες που ειδα τωρα στο ταξιδι βαλκανια ηταν 2 αδερφες αλβανιδες στην σλοβενια λιουμπλιανα.μου ζητησαν να της φωτογραφησω,τις πηρα καυκασιες αλλα ηταν αλβανιδες,κουκλες,καλοντημενες με καλα κινητα,μετα ηρθαν οι γονεις τους.ευκολοσχετιστες και χαμογελαστες ηταν αλλα δεν ειχα και πολυ χρονο ουτε θα τις ξαναβλεπα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
στην κροατια ζαγρεπ αυτο που λεει ο κμαν μου ειπε αυτος απο το διαμερισμα και κροατια υπαρχει διαφορα στον κοσμο.ζαγρεπ ειναι κεντρικη ευρωπη ενω δαλματια ο κοσμος εχει μεσογειακη νοοτροπια και πιο φιλοξενος.παντως και ζαγρεπ φιλικοι ειναι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Μπρατισλάβα το μεγάλο πρόβλημα είναι η ακρίβεια..Οι γυναίκες είναι πιο όμορφες εμφανησιακά απο Πολωνέζες αλλά δεν κάνουν εύκολα παρτίδες με ξένους..

Θέλω να επιθεωρήσω οποσδήποτε τι πάιζει Βουδαπέστη τώρα το 2015 λιγά χρόνια μετά απο όταν έμενα εκέι..θέλω να δώ πόσο έχει αλλάξει ε 3 χρόνια, διοτί διαβάζω απο συναγωνιστές πολλά αρνητικά..Επίσης Λιθουανία χρειάζεται μελέτη..Έχω γνωρίσει 3-4 Λιθουανές εδώ στην Βαρσοβία και μου έχουν κάνει καλή εντύπωση αν και δεν εξάγεται ασφαλές συμπερασμα γιατί κάνουν διδακτορικά οπότε μπορεί να μην εκφράζουν την μέση Λιθουανή..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
βουδαπεστη δεν πατω ποτε ξανα!το 1996 που πηγα πρωτη φορα μονο ηταν πανικος και γαμουσες.το 2012 τελευτεα φορα πηγα,αλλες 10-12 φορες πηγα μονο βολτα στην πολη τρανζιτ.βιλνιους πηγα,νεκρα παντου και θα παθεις καταθλιψη οπως και ριγα.αλλα βιλνιους σεπτεβρη ηταν βροχερος καιρος,οταν ειχε ηλιο παλι αδεια πολη,νεαρος,φιλικος κοσμος αλλα δεν σου μιλανε ρωσικα,σπανια αν ειναι ρωσοι.τυχαια οτι αυτοι με τους ουγγρους ειναι πρωτοι σε αυτοκτονιες.ουτε πραγα 2 φορες που πηγα ξαναπαω.μπρατισλαβα αξιζει για κοπελες και πληρωμενο,βαρετη σαν πολη αλλα σιγουρα πολυ καλητερα απο βιλνιους,ριγα,βουδαπεστη,πραγα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Tωρα δε παιζουν πολλοι αγγλοι, απο τουριστες , γενικα τους βλεπω πιο αξιοπρεπεις και ειναι απο αλλες χωρες. Επισης αυτες με τα λεφτα δεν ειναι τοσο πολλες η τουλαχιστον εγω δε τις βλεπω τοσο πολλες. Αλλα ειναι κατι που φαινεται , κανει μπαμ. Ισως εχουν πονηρεψει πλεον και οι Τουριστες, ξερω γω?
  Οσον αφορα τη Βαρσοβια, εχεις δικιο ισως, η Βαρσοβια ειναι πραγματικα ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ευρωπη, ενω η  Κρακοβια ειναι ΚΕΝΤΡΙΚΗ ευρωπη. Μπορει να ανηκουν στην ιδια χωρα, αλλα οι δυο πολεις δεν εχουν καμια σχεση η μια με την αλλη. Η Βαρσοβια ανηκε στο Ρωσσια και γενικα ειναι στο στυλ πολεων οπως Μοσχα, Αγια Πετρουπολη, Μινσκ, Κιεβο.
Η Κρακοβια ανηκε στην Αυστρια και ειναι στο στυλ Βιεννη, Βουδαπεστη, Πραγα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αυτην την εντυπωση εχω απο βαρσοβια.τελευτεα φορα το 2012 πηγα βολτα στο ευρο.δεν εκατσα ποτε εκει παντα περαστικος τρανζιτ για κιεβο και βολταρα στην πολη.ειναι το στιλ που μου αρεσει να ζω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και το Βρότσλαβ ανήκε στη Γερμανία αλλά είναι κλασσική ανατολική Ευρώπη.Ολη η Πολωνία ανατολική Ευρώπη είναι.Μάλιστα αρκετοί Πολωνοί το δέχονται αν η ανατολική Ευρώπη δεν περιλαμβάνει πρώην ΕΣΣΔ.

Nαι αλλα το Βροτσλαβ ( στην πραγματικοτητα Μπρεσλαου ), εχει κατοικους απο το Λβοβ και την πρωην πολωνικη Γαλικια.
Χοντρικα οι γραμμες, για να διαχωρισεις, ειναι εκει που πριν υπηρχαν οι αυτοκρατοριες : ρωσικη, αυστριακη, τουρκικη. Οπου ηταν η ρωσικη ειναι ανατολικη ευρωπη, οπου ηταν η αυστριακη ηταν κεντρικη, οπου η τουρκικη , νοτια. Aπο την αποψη αυτη και το Λβοβ ακομη ειναι κεντρικη ευρωπη καθως ανηκε οχι στην Ρωσια αλλα στην Αυστρια. Εχει περασει ομως και υπο ρωσικη κυριαρχια, επομενως ειναι mixed.Aυτα ολα ειναι πραγματα που εχουν αφησει τα αποτυπωματα και τα ιχνη τους στη σημερινη εποχη. Επισης η Ρουμανια ενα κομματι ανηκε στην Αυστριακη αυτοκρατορια, αλλα για την ακριβεια ηταν ουγγρικο, η Τρανσυλβανια. και ενα στην Τουρκια. Το ρωσικο κομματι ειναι η Μολδαβια, επομενως κανενα τμημα της Ρουμανιας δεν ανηκε ποτε στην Ρωσσια .
Απο γυναικες διαλεξτε πρωην ρωσικη για  :knockinb: Αυστριακη ( δλδ Τσεχια, Ουγγαρια, Σλοβακια), για χαζοερωτες  :smitten: και τουρκικη για  :jerking: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Nαι αλλα το Βροτσλαβ ( στην πραγματικοτητα Μπρεσλαου ), εχει κατοικους απο το Λβοβ και την πρωην πολωνικη Γαλικια.
Χοντρικα οι γραμμες, για να διαχωρισεις, ειναι εκει που πριν υπηρχαν οι αυτοκρατοριες : ρωσικη, αυστριακη, τουρκικη. Οπου ηταν η ρωσικη ειναι ανατολικη ευρωπη, οπου ηταν η αυστριακη ηταν κεντρικη, οπου η τουρκικη , νοτια. Aπο την αποψη αυτη και το Λβοβ ακομη ειναι κεντρικη ευρωπη καθως ανηκε οχι στην Ρωσια αλλα στην Αυστρια. Εχει περασει ομως και υπο ρωσικη κυριαρχια, επομενως ειναι mixed.Aυτα ολα ειναι πραγματα που εχουν αφησει τα αποτυπωματα και τα ιχνη τους στη σημερινη εποχη. Επισης η Ρουμανια ενα κομματι ανηκε στην Αυστριακη αυτοκρατορια, αλλα για την ακριβεια ηταν ουγγρικο, η Τρανσυλβανια. και ενα στην Τουρκια. Το ρωσικο κομματι ειναι η Μολδαβια, επομενως κανενα τμημα της Ρουμανιας δεν ανηκε ποτε στην Ρωσσια .
Απο γυναικες διαλεξτε πρωην ρωσικη για  :knockinb: Αυστριακη ( δλδ Τσεχια, Ουγγαρια, Σλοβακια), για χαζοερωτες  :smitten: και τουρκικη για  :jerking: :grin:

Οχι ακριβώς.Οι Οθωμανοί κατείχαν κομμάτια της νότιας Ουκρανίας όπου σήμερα ρίχνεις διαστημικά γαμήσια.Επίσης κατείχαν τη Ρουμανία και τη Μολδαβία κατεξοχήν πορνοχώρες και μεγάλα τμήματα της Ουγγαρίας μια από τις πρωτεύουσες.
Η επίδραση του κομμουνισμού υπήρξε καταλυτική.Ο κύριος διαχωρισμός εξακολουθεί και σήμερα να είναι πρώην ΕΣΣΔ(Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία),ανατολική Ευρώπη(τέως δορυφόροι Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία,Ουγγαρία) και Βαλκάνια(Σερβία,Βουλγαρία,Κροατία,Ρουμανία).Με αυτή τη διαίρεση καλύπτουμε όλες τιςγαμησοχώρες και τα είδη των εκλεκτών μούνων.Η αλλιώς δυτικοσλαβία,ανατολικοσλαβία και Νοτιοσλαβία.Φυσικά οι θύτες πολωνικών κώλων σπάνια μένουν ασυγκίνητοι από τις σερβικές κορμάρες ή τα ρωσικά τσιμπουκόχειλα αλλά γενικώς άλλοι έχουν έφεση στις Νοτιοσλάβες άλλοι στις δυτικοσλάβες και άλλοι στις ανατολικοσλάβες.Εν πολλοίς είναι θέμα γούστου πού δίνει κανείς προτεραιότητα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κλασσικές έκφυλες πολωνόφατσες.Τέτοιες γαμάς πολύ άνετα στα κλαμπ.Είναι τα εξάρια εφτάρια που γαμάνε όλοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ρωσσίδες αν και δεν είναι η ειδικότητα μου και εφόσον είναι απο Μόσχα δεν το δίνουν πολύ εύκολα, τουλάχιστον αυτές που έχω γνωρίσει εγώ..Θα σε παιδέψουν για να σου ανοίξουν τα πόδια...Φυσικά αν είναι σε διακοπές έχεις το πλεονέκτημα πως το όλο σκηνικό το διευκολύνει λίγο...Αλλά γενικά η άποψη μου είναι πως οι Μοσχοβίτισες δεν είναι εύκολες, γιατί έχουν γκαφρά,μόρφωση και κουλτούρα..Δεν είναι σαν τις πουτάνες Ρωσσίδες απο το χωρία στα βάθη της Ρωσσίας που σκάγαν κάποτε  να δουλέψουν στα κολομπαρα στην Αθήνα..

Εγώ τις πιο έυκολες για πήδημα τις χρυσές εποχές της Ελλάδας έβρισκα τις Βόρειες...Φιλανδία,Σουηδία,Νορβηγία και αρκετές Γερμανίδες κ.λ.π..Τις πιο δύσκολες Ιταλίδες,Σέρβες..

Οι Ρωσίδες κάνουν ευρωπαικό σεξοτουρισμό.Εχουν ένα μεσήλικα Αγλο  να τους ψωνίζει γούνες,ένα Γάλλο να τις βγάζει στο Μονακό έναν Ελληναρά να τις ξεσκίζει,έναν Ιταλό να τις αγοράζει ρούχα κτλ.Πηγαίνουν από τον έναν στον άλλο κάνουν υψηλή ζωή και τρώνε τα μάσατα.Εχουν όμως φοβερή συμπεριφορά οι άτιμες τον άντρα τον ανεβάζουν πολύ θέλεις να κάνεις σπουδαία πράγματα όταν είσαι με Ρωσίδες γιατί σου τονώνουν το εγώ.Ενώ με τις Πολωνέζες μιζεριάζεις απεριόριστα είναι πολύ γειωμένες και χαμηλής αυτοπεποίθησης σε τραβάνε προς τα κάτω.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Kman2 είσαι ο θεὀς μας, τα εξηγείς ωραία τα εξηγείς ποιητικά  :rockon: :rockon: :rockon:

Υπενθύμιση προς ενδιαφερόμενους: Διαβάστε DR.LOVE και Chevalier Fidèle για σωστές και δομημένες πληροφορίες.

DR.LOVE γράψε τίποτα για Βελιγράδι στο αντίστοιχο θέμα τύπε μου, για τις Σέρβες έχω ακούσει τα καλύτερα.

Οι Ρωσίδες κάνουν ευρωπαικό σεξοτουρισμό.Εχουν ένα μεσήλικα Αγλο  να τους ψωνίζει γούνες,ένα Γάλλο να τις βγάζει στο Μονακό έναν Ελληναρά να τις ξεσκίζει,έναν Ιταλό να τις αγοράζει ρούχα κτλ.Πηγαίνουν από τον έναν στον άλλο κάνουν υψηλή ζωή και τρώνε τα μάσατα.Εχουν όμως φοβερή συμπεριφορά οι άτιμες τον άντρα τον ανεβάζουν πολύ θέλεις να κάνεις σπουδαία πράγματα όταν είσαι με Ρωσίδες γιατί σου τονώνουν το εγώ.Ενώ με τις Πολωνέζες μιζεριάζεις απεριόριστα είναι πολύ γειωμένες και χαμηλής αυτοπεποίθησης σε τραβάνε προς τα κάτω.

:knockinb: και  :s&m_1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης το χειρότερο κομπλιμέντο που μπορείς να κάνεις σε Πολωνέζες,Τσέχες είναι να τους πεις οτι μοιάζουν με Γερμανίδες.Σου κατεβάζουν την τσάντα στο κεφάλι αμέσως.Είναι σα να τους λες μοιάζεις με κτήνος.
Ετσι συνήθως λέω Wygladasz za duzo Polka(φαίνεσαι και πολύ Πολωνέζα) που είναι καλό να το λες.Συνήθως σου απαντάνε:Bo jestem Polka!(γιατί είμαι Πολωνέζα).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman2 είσαι ο θεὀς μας, τα εξηγείς ωραία τα εξηγείς ποιητικά  :rockon: :rockon: :rockon:

Υπενθύμιση προς ενδιαφερόμενους: Διαβάστε DR.LOVE και Chevalier Fidèle για σωστές και δομημένες πληροφορίες.

DR.LOVE γράψε τίποτα για Βελιγράδι στο αντίστοιχο θέμα τύπε μου, για τις Σέρβες έχω ακούσει τα καλύτερα.

:knockinb: και  :s&m_1:

Ο Dr. Love και ο Chevalier δε σου δίνουν κατεύθυνση.Σου λένε μην έρχεσαι Πολωνία για σεξοτουρισμό.Αν όμως τους ρωτήσεις και πού να πάω ρε φίλε για σεξοτουρισμό τότε?Τσεχία?Βαλτική?Ουγγαρία?Βαλκάνια?Ρωσία? δεν έχουν απάντηση.Αυτό γιατί γενικολογούνε.Ενώ εγώ σου λέω ακριβώς τι θα συναντήσεις στην Πολωνία,τι στην Τσεχία,τι στη Σλοβακία και την Ουκρανία και κάνω τις σχετικές συγκρίσεις.Είναι η έμφαση στη λεπτομέρεια οι πιο πολλοί δε βλέπουν τις λεπτομέρειες και γενικολογούν.
Αυτό το έχω παρατηρήσει γενικά είμαι σε ένα κλαμπ ας πούμε στο Czekolada στο Πόζναν και βλέπω τι γίνεται ποιοι την πέφτουν σε ποιες ποιες κάθονται πού πέφτουν καυγάδες κτλ ενώ άλλοι που είναι κοντά δε παίρνουν πρέφα τίποτα.Σχεδόν ούτε που καταλαβαίνουν τι γίνεται εκτός από τα πολύ χοντρά.Δεν έχουν γενικά αίσθηση του χώρου.Σε ένα πολωνικό κλάμπ υπάρχει πάντα ένα 10% από τις γκόμενες έτοιμο για one night stand.To θέμα είναι να τις εντοπίσεις και να την πέσεις πρώτος.Εσύ ασχολείσαι με αυτό το 10%.Οι άλλες ο μέσος όρος δε σε ενδιαφέρουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
:think:a
Οχι ακριβώς.Οι Οθωμανοί κατείχαν κομμάτια της νότιας Ουκρανίας όπου σήμερα ρίχνεις διαστημικά γαμήσια.Επίσης κατείχαν τη Ρουμανία και τη Μολδαβία κατεξοχήν πορνοχώρες και μεγάλα τμήματα της Ουγγαρίας μια από τις πρωτεύουσες.
Η επίδραση του κομμουνισμού υπήρξε καταλυτική.Ο κύριος διαχωρισμός εξακολουθεί και σήμερα να είναι πρώην ΕΣΣΔ(Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία),ανατολική Ευρώπη(τέως δορυφόροι Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία,Ουγγαρία) και Βαλκάνια(Σερβία,Βουλγαρία,Κροατία,Ρουμανία).Με αυτή τη διαίρεση καλύπτουμε όλες τιςγαμησοχώρες και τα είδη των εκλεκτών μούνων.Η αλλιώς δυτικοσλαβία,ανατολικοσλαβία και Νοτιοσλαβία.Φυσικά οι θύτες πολωνικών κώλων σπάνια μένουν ασυγκίνητοι από τις σερβικές κορμάρες ή τα ρωσικά τσιμπουκόχειλα αλλά γενικώς άλλοι έχουν έφεση στις Νοτιοσλάβες άλλοι στις δυτικοσλάβες και άλλοι στις ανατολικοσλάβες.Εν πολλοίς είναι θέμα γούστου πού δίνει κανείς προτεραιότητα.

Oι οθωμανοι κατειχαν μεν αυτα τα εδαφη οχι ομως αποκλειστικα. Για ενα διαστημα μονο, πριν και μετα ηταν στην κυριαρχια των Ρωσων. ( χωρια τους Ταταρους ).
Η Ρουμανια ΔΕΝ λεει για γαμησια και πορνοεκδρομες κλπ κλπ. Ασχετο αν εξαγει καριολο-πουτανες. Η Μολδαβια - το σημερινό ανεξαρτητο κρατος - αποτελει ακριβως το τμημα της Μολδαβιας ( το αλλο τμημα της Μολδαβιας, ως γεωγραφικη περιοχη μιλάμε, αποτελει μερος της Ρουμανιας, μαζι με τη Βλαχία και την Τρανσυλβανία) που ΔΕΝ κατακτήθηκε απο τους Τούρκους αλλά παρέμενε υπό την κυριαρχία των Ρώσων.
Αυτα ετσι για την ιστορία :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:think:a
Oι οθωμανοι κατειχαν μεν αυτα τα εδαφη οχι ομως αποκλειστικα. Για ενα διαστημα μονο, πριν και μετα ηταν στην κυριαρχια των Ρωσων. ( χωρια τους Ταταρους ).
Η Ρουμανια ΔΕΝ λεει για γαμησια και πορνοεκδρομες κλπ κλπ. Ασχετο αν εξαγει καριολο-πουτανες. Η Μολδαβια - το σημερινό ανεξαρτητο κρατος - αποτελει ακριβως το τμημα της Μολδαβιας ( το αλλο τμημα της Μολδαβιας, ως γεωγραφικη περιοχη μιλάμε, αποτελει μερος της Ρουμανιας, μαζι με τη Βλαχία και την Τρανσυλβανία) που ΔΕΝ κατακτήθηκε απο τους Τούρκους αλλά παρέμενε υπό την κυριαρχία των Ρώσων.
Αυτα ετσι για την ιστορία :grin:

Σίγουρα η οθωμανική πολιτισμική επιρροή έπαιξε ένα ρόλο με την έννοια οτι συντηρητικοποίησε τις γκόμενες.Το βλέπουμε στην περίπτωση της Ελλάδας μια τραγική περίπτωση.Παίζουν όμως ρόλο και τα σλαβικά γονίδια που είναι πολύ πιο καθαρά χωρίς επιμιξίες σε Πολωνία,Τσεχία σε σχέση με Βαλκάνια.Επίσης για την πρώην ΕΣΣΔ τα 72 χρόνια κομμουνισμού εν συγκρίσει προς τα 45 χρόνια κομμουνισμού της ανατολικής Ετρώπης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.Μιλάμε για 3 γενιές που έζησαν χωρίς μέση τάξη οπότε και τα γαμήσια έπεφταν αφειδώς.Η Πολωνία,Τσεχία έζησαν μόνο για μια γενιά αυτή την ελευθέρια κατάσταση(οπότε και επωφελήθηκαν πορνοστάρ όπως ο Ρόζενμπεργκ που το καλοκαίρι του 79 γάμησε καμιά εκατοστή Τσέχες απλά καμακώνοντάς τες στο δρόμο).
Το κομμουνιστικό στυλ γαμησιού το συνέχισε επί καπιταλισμού προσφέροντας στις γκόμενες λεφτά στο δρόμο(holky na ulice).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ο Dr. Love και ο Chevalier δε σου δίνουν κατεύθυνση.Σου λένε μην έρχεσαι Πολωνία για σεξοτουρισμό.Αν όμως τους ρωτήσεις και πού να πάω ρε φίλε για σεξοτουρισμό τότε?Τσεχία?Βαλτική?Ουγγαρία?Βαλκάνια?Ρωσία? δεν έχουν απάντηση.Αυτό γιατί γενικολογούνε.Ενώ εγώ σου λέω ακριβώς τι θα συναντήσεις στην Πολωνία,τι στην Τσεχία,τι στη Σλοβακία και την Ουκρανία και κάνω τις σχετικές συγκρίσεις.Είναι η έμφαση στη λεπτομέρεια οι πιο πολλοί δε βλέπουν τις λεπτομέρειες και γενικολογούν.
Αυτό το έχω παρατηρήσει γενικά είμαι σε ένα κλαμπ ας πούμε στο Czekolada στο Πόζναν και βλέπω τι γίνεται ποιοι την πέφτουν σε ποιες ποιες κάθονται πού πέφτουν καυγάδες κτλ ενώ άλλοι που είναι κοντά δε παίρνουν πρέφα τίποτα.Σχεδόν ούτε που καταλαβαίνουν τι γίνεται εκτός από τα πολύ χοντρά.Δεν έχουν γενικά αίσθηση του χώρου.Σε ένα πολωνικό κλάμπ υπάρχει πάντα ένα 10% από τις γκόμενες έτοιμο για one night stand.To θέμα είναι να τις εντοπίσεις και να την πέσεις πρώτος.Εσύ ασχολείσαι με αυτό το 10%.Οι άλλες ο μέσος όρος δε σε ενδιαφέρουν.

Toυς το λεω αυτο, γιατι ο αλλος ποσες φορες θα παει πορνοεκδρομη? Δε θα πηγαινει καθε τοσο, η ποση εμπειρια εχει?
Αρα καλυτερα να μην ερθει στην Πολωνια. Πως δεν ειπα? Λεω συγκεκριμενα να παει Λευκορωσσια, η Ρωσική επαρχία ή έστω ανατολική Ουκρανία. Και μολις το προσδιορισα με τη γραμμή που είχε βάλει η ρωσική αυτοκρατορία χαχα. Γενικα τα καλα μερη ειναι αυτα που πας δυσκολα, που δε τραβανε " κανονικο" κοσμο , που δεν εχει αλλα πραγματα εκει να κανεις, πχ αξιοθεατα, εκδηλωσεις , ζωη κλπ. Που δεν ειναι ευκολη η προσβαση, που ειναι ακριβα τα εισητηρια, θες βιζα , κανει κρυο κλπ. Η Πολωνια εχει καταντησει ενα μερος που ερχονται εκδρομες οι Ελλεηνιδες για να δουνε τα αξιοθεατα, η ακομη χειροτερα ερχονται για μονιμα! Αυτο ειναι το σημαδι, ταφοπλακα για την χωρα ως σεξο/ πορνο/τουρισμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Toυς το λεω αυτο, γιατι ο αλλος ποσες φορες θα παει πορνοεκδρομη? Δε θα πηγαινει καθε τοσο, η ποση εμπειρια εχει?
Αρα καλυτερα να μην ερθει στην Πολωνια. Πως δεν ειπα? Λεω συγκεκριμενα να παει Λευκορωσσια, η Ρωσική επαρχία ή έστω ανατολική Ουκρανία. Και μολις το προσδιορισα με τη γραμμή που είχε βάλει η ρωσική αυτοκρατορία χαχα. Γενικα τα καλα μερη ειναι αυτα που πας δυσκολα, που δε τραβανε " κανονικο" κοσμο , που δεν εχει αλλα πραγματα εκει να κανεις, πχ αξιοθεατα, εκδηλωσεις , ζωη κλπ. Που δεν ειναι ευκολη η προσβαση, που ειναι ακριβα τα εισητηρια, θες βιζα , κανει κρυο κλπ. Η Πολωνια εχει καταντησει ενα μερος που ερχονται εκδρομες οι Ελλεηνιδες για να δουνε τα αξιοθεατα, η ακομη χειροτερα ερχονται για μονιμα! Αυτο ειναι το σημαδι, ταφοπλακα για την χωρα ως σεξο/ πορνο/τουρισμο.

Πες πόλεις ρε συ συγκεριμένα.Εγώ ας πούμε σε ρωτάω.Είμαι πορνοτουρίστας με 1000 ευρώ μπάτζετ και δεν ξέρω αν πρέπει να πάω Βρότσλαβ,Βιτέμπσκ ή Χάρκοβο.Πού θα γαμήσω καλύτερα αν πάω μια βδομάδα?Εσύ τι του απαντάς?
Η μπορεί να σου πει άκουσα οτι επαρχιακή Ρωσία Βόλγκογκραντ,Περμ Σαμάρα είναι καλά αλλά ακριβά και οι Ρωσίδες δεν κάθονται γρήγορα.Μόσχα είναι πανάκριβα δεν μπορώ να πάω.Και ανατολική Ουκρανία έχει πόλεμο δεν είμαι τρελλός να πάω εκεί.Οπότε παίζει κάτι πολιτισμένο σε ΕΕ όπου να μπορώ να γαμώσω έστω και εξάρι και κάπως φτηνά χωρίς να κινδυνεύει η σούφρα μου?Η να πάω Βαλκάνια?Η παραείναι συντηρητικές εκεί και θα μου πρήξουν τον πόιτσο?Πρέπει να δώσεις απάντηση στον ανήσυχο Ελληναρά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πες πόλεις ρε συ συγκεριμένα.Εγώ ας πούμε σε ρωτάω.Είμαι πορνοτουρίστας με 1000 ευρώ μπάτζετ και δεν ξέρω αν πρέπει να πάω Βρότσλαβ,Βιτέμπσκ ή Χάρκοβο.Πού θα γαμήσω καλύτερα αν πάω μια βδομάδα?Εσύ τι του απαντάς?
Η μπορεί να σου πει άκουσα οτι επαρχιακή Ρωσία Βόλγκογκραντ,Περμ Σαμάρα είναι καλά αλλά ακριβά και οι Ρωσίδες δεν κάθονται γρήγορα.Μόσχα είναι πανάκριβα δεν μπορώ να πάω.Και ανατολική Ουκρανία έχει πόλεμο δεν είμαι τρελλός να πάω εκεί.Οπότε παίζει κάτι πολιτισμένο σε ΕΕ όπου να μπορώ να γαμώσω έστω και εξάρι και κάπως φτηνά χωρίς να κινδυνεύει η σούφρα μου?Η να πάω Βαλκάνια?Η παραείναι συντηρητικές εκεί και θα μου πρήξουν τον πόιτσο?Πρέπει να δώσεις απάντηση στον ανήσυχο Ελληναρά.

Με βαση τα κριτηρια που εβαλα, στο Βιτεμπσκ θα του ελεγα να παει . Η Ανατολικη Ρωσια γιατι ειναι ακριβη. Πηγαινε στο Βελικι Νοβγκοροντ που λεει ο Δημητρακης. Η στο Πετροζαβοντσκ.
Τα κριτηρια μου σου , πα ποια ειναι , εκει που ειναι δυσκολοτερα. Ακριβα εισητηρια, κακες υποδομες, οκ να χει να μεινει , να φαει. Εδω μιλαμε για πολειες εκατονταδων χιλιαδων κατοικων, δε μιλαμε για χωρια των 100 ατομων.
Αλλα που να του πω να παει? Στη ζωνη σενγκεν? Η εκει που παει η ryanair? να σκαει η κουτση μαρια και απο την αλλη οι γκομενες να εχουν γυρισει ολη την ευρωπη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom