Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχεις παει Βιτεμπσκ και τα λες αυτα;Ξερεις τι εστι Βιτεμπσκ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εχεις παει Βιτεμπσκ και τα λες αυτα;Ξερεις τι εστι Βιτεμπσκ;

Oχι βεβαια ρε τυπε. Τι δουλεια εχω. Απλα με τα ως τωρα δεδομενα που εχω εκει θα επελεγα/ προτεινα. Αν αργοτερα εχω περισσοτερα δεν εχω προβλημα να αλλαξω γνωμη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman κάποια στιγμή πρέπει να γίνεις αντικειμενικός και να πείς την αλήθεια..Ο λόγος που σκάς Πολωνία είναι ένας και μοναδικός..ΜΕΝΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..Για αυτο και πάς μόνο Πόζναν..Ένα τρενάκι και σε 4 ώρες είσαι εκέι..Αυτός είναι ο λόγος..Μην μας λές πως έχεις ψάξει όλη την Ευρώπη και κατέληξες στην Πολωνία..Απλά δεν πας αλλού.

Ρωτάς αν προτείνουμε κάτι καλύτερο απο Poland..Εγώ σας έκανα μια υπερανάλυση και σας είπα πως δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σώνηκε καλά πρέπει να υπάρχει οποσδήποτε μια Ευρωπαική χώρα μια paradise city με πανεύκολες γυναίκες..Η απάντηση η δικιά μου είναι ΟΧΙ, δεν υπάρχει..Ευρώπη δεν γαμάς κάθε μέρα εύκολες γυναίκες πουθενά..

Καλύτερα να κινηθείς σε μη Ευρωπαικό έδαφος Ουκρανίες,Ρωσσίες,Λευκορώσσιες κ.λ.π...Ευρώπη είναι να σκάς κάποιες περιόδους minimum 15-20 μέρες και να πουλάς έρωτα κάνοντας με καμία γκόμενα mini δεσμό..Εγώ αυτό το έχω κάνει σε πολλές χώρες και δουλεύει..Όχι one nigh stands, αλλά γνωριμία παραμύθι έρωτας και δρόμο-εξαφάνιση...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Kman κάποια στιγμή πρέπει να γίνεις αντικειμενικός και να πείς την αλήθεια..Ο λόγος που σκάς Πολωνία είναι ένας και μοναδικός..ΜΕΝΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..Για αυτο και πάς μόνο Πόζναν..Ένα τρενάκι και σε 4 ώρες είσαι εκέι..Αυτός είναι ο λόγος..Μην μας λές πως έχεις ψάξει όλη την Ευρώπη και κατέληξες στην Πολωνία..Απλά δεν πας αλλού.

Ρωτάς αν προτείνουμε κάτι καλύτερο απο Poland..Εγώ σας έκανα μια υπερανάλυση και σας είπα πως δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σώνηκε καλά πρέπει να υπάρχει οποσδήποτε μια Ευρωπαική χώρα μια paradise city με πανεύκολες γυναίκες..Η απάντηση η δικιά μου είναι ΟΧΙ, δεν υπάρχει..Ευρώπη δεν γαμάς κάθε μέρα εύκολες γυναίκες πουθενά..

Καλύτερα να κινηθείς σε μη Ευρωπαικό έδαφος Ουκρανίες,Ρωσσίες,Λευκορώσσιες κ.λ.π...Ευρώπη είναι να σκάς κάποιες περιόδους minimum 15-20 μέρες και να πουλάς έρωτα κάνοντας με καμία γκόμενα mini δεσμό..Εγώ αυτό το έχω κάνει σε πολλές χώρες και δουλεύει..Όχι one nigh stands, αλλά γνωριμία παραμύθι έρωτας και δρόμο-εξαφάνιση...
Καλά σε έχω για έξυπνο!Μη μου πεις οτι πιστεύεις οτι πηγαίνει Πολωνία! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο ψεύτης της Μολδαβίας χάθηκε  :2funny: κρίμα γιατί είχε πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δημητράκη για να πάς απο Κρακοβία στο Πόζναν χρειάζεσαι πάνω απο 6 ώρες!! Για να πάς απο Βερολίνο στο Πόζναν χρειάζεσαι MONO 2,5 ώρες και έχει πάνω απο 20 τρένα την μέρα και ταυτόχρονα λεωφορεία που σε πάνε κατευθείαν ότι ώρα θέλεις!!! Αποκλείεται κάποιος έστω και απο περιέργεια να μην κάνει ένα απλο ταξίδι λιγότερο των 3 ώρων απλά για να δεί τι πάιζει στο μέρος.Πιο πολύ ώρα π.χ. θές για να πας Αθήνα-Καλαμάτα .Για αυτο ο kman πάει μόνο εκεί..Επειδή είναι κοντά..Και επειδή δεν πάει αλλού νομίζει πως ο παράδεισος είναι αυτό που βλέπει!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη για να πάς απο Κρακοβία στο Πόζναν χρειάζεσαι πάνω απο 6 ώρες!! Για να πάς απο Βερολίνο στο Πόζναν χρειάζεσαι MONO 2,5 ώρες και έχει πάνω απο 20 τρένα την μέρα και ταυτόχρονα λεωφορεία που σε πάνε κατευθείαν ότι ώρα θέλεις!!! Αποκλείεται κάποιος έστω και απο περιέργεια να μην κάνει ένα απλο ταξίδι λιγότερο των 3 ώρων απλά για να δεί τι πάιζει στο μέρος.Πιο πολύ ώρα π.χ. θές για να πας Αθήνα-Καλαμάτα .Για αυτο ο kman πάει μόνο εκεί..Επειδή είναι κοντά..Και επειδή δεν πάει αλλού νομίζει πως ο παράδεισος είναι αυτό που βλέπει!!!
Μα δεν μένει Βερολίνο!  :2funny: ή Φρανκφούρτη ή Στουτγάρδη μένει το βλήμα  :2funny: οποτε μεχρι το Βερολίνο ειναι κοντα 600 χλμ. μεχρι το Πόζναν ειναι τουλάχιστον 800 χλμ. η δε Στουτγάρδη ειναι ακόμα πιο μακριά  :2funny:.Νομίζεις του μένουνε λεφτα για να μπορεί να πάει κάπου? :2funny:Και λεφτά να είχε μετά απο τη δουλειά τι να  :knockinb:? :2funny:.Ασε που οι περισσότεροι στη Γερμανία δουλευουνε με υπερωρίες και με ενα ρεπό την εβδομάδα! :headbang:
 Αυτοι οι κακομοιρηδες γραφουνε της εμπειριες τους απο κάποτε που πηγαίνανε  :jerking:.Π.χ. ο Ρεντ που δουλευει στην Ελβετία με το φορτηγάκι του νοσοκομειου (μεταφερει ούρα,κόπρανα,Σπέρμα και νοσοκομειακά απόβλητα).Δεν του μένει τιποτα απο το μισθό του!Τι εκδρομές να πάει? :2funny:Μιλάμε για τελειωμένους φουκαράδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Πριν ο Βλάκμαν εγραφε για Ουκρανία,τωρα το έκωψε και γράφει για Πολωνία ενα μερος που απο πολλα χρόνια έχει πεθάνει  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Μα δεν μένει Βερολίνο!  :2funny: ή Φρανκφούρτη ή Στουτγάρδη μένει το βλήμα  :2funny: οποτε μεχρι το Βερολίνο ειναι κοντα 600 χλμ. μεχρι το Πόζναν ειναι τουλάχιστον 800 χλμ. η δε Στουτγάρδη ειναι ακόμα πιο μακριά  :2funny:.Νομίζεις του μένουνε λεφτα για να μπορεί να πάει κάπου? :2funny:Και λεφτά να είχε μετά απο τη δουλειά τι να  :knockinb:? :2funny:.Ασε που οι περισσότεροι στη Γερμανία δουλευουνε με υπερωρίες και με ενα ρεπό την εβδομάδα! :headbang:
 Αυτοι οι κακομοιρηδες γραφουνε της εμπειριες τους απο κάποτε που πηγαίνανε  :jerking:.Π.χ. ο Ρεντ που δουλευει στην Ελβετία με το φορτηγάκι του νοσοκομειου (μεταφερει ούρα,κόπρανα,Σπέρμα και νοσοκομειακά απόβλητα).Δεν του μένει τιποτα απο το μισθό του!Τι εκδρομές να πάει? :2funny:Μιλάμε για τελειωμένους φουκαράδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Πριν ο Βλάκμαν εγραφε για Ουκρανία,τωρα το έκωψε και γράφει για Πολωνία ενα μερος που απο πολλα χρόνια έχει πεθάνει  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι εισαι τρελα!!!!χαχαχχαχα.εγω τι νομιζεις παω ουκρανια η απο κυπρο γραφω?χαχαχαχαχα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Και εσύ τότε αφού η Ουκρανία και η Λευκορρωσία είναι τόσο καλύτερες και κοντά στην Πολωνία γιατί δεν πετάγεσαι εκεί για να γαμήσεις αλλά επιλέγεις Πολωνία?Το Μπρεστ είναι μόνο δυο ώρες από τη Βαρσοβία.
Και δίπλα στη Γερμανία είναι και άλλες χώρες Τσεχία,Σλοβακία κτλ.Ομως η Πολωνία είναι σαφώς καλύτερη.Κάνε ένα πείραμα πήγαινε σε μια πόλη της Ρωσίας μια βδομάδα και μετά πες μας αν είναι καλύτερα από Πολωνία.
Η πήγαινε στο Μπρεστ και πες αν είναι καλύτερο από το Λούμπλιν.
Οντως έχω ψάξει όλη την Ευρώπη και έχω γράψει οτι μέχρι το 2005 η Τσεχία ήταν καλύτερη από την Πολωνία.Η Πολωνία ήταν πάντοτε χειρότερη από την Ουκρανία με εξαίρεση το 2008 όταν η Ουκρανία είχε φουσκώσει στο μέγιστο οικονομικά και οι γκόμενες λαμόγια είχαν πολλαπλασιαστεί ενώ η Πολωνία είχε μετατραπεί σε paradise on earth με τη μαζική μετανάστευση Πολωνών ανδρών στη δυτική Ευρώπη αφήνοντας πίσω συζύγους και γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δεν είναι όλοι σαν εσένα.Εσύ είσαι παππούς δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.Και είσαι και άφραγκος.Για αυτό τη βγάζεις με σκύλους και γατιά και το παίζεις πρόεδρος των ζωόφιλων.Υπάρχουν άτομα με τεράστιες αντοχές,βαλκάνιοι τσολιάδες,αξιόπουτσοι έτοιμοι να διεμβολίσουν τις εύφορες πεδιάδες της ανατολικής Ευρώπης.Καμία σχέση με εσένα τον καθυστερημένο λαπά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Και εσύ τότε αφού η Ουκρανία και η Λευκορρωσία είναι τόσο καλύτερες και κοντά στην Πολωνία γιατί δεν πετάγεσαι εκεί για να γαμήσεις αλλά επιλέγεις Πολωνία?Το Μπρεστ είναι μόνο δυο ώρες από τη Βαρσοβία.
Και δίπλα στη Γερμανία είναι και άλλες χώρες Τσεχία,Σλοβακία κτλ.Ομως η Πολωνία είναι σαφώς καλύτερη.Κάνε ένα πείραμα πήγαινε σε μια πόλη της Ρωσίας μια βδομάδα και μετά πες μας αν είναι καλύτερα από Πολωνία.
Η πήγαινε στο Μπρεστ και πες αν είναι καλύτερο από το Λούμπλιν.
Οντως έχω ψάξει όλη την Ευρώπη και έχω γράψει οτι μέχρι το 2005 η Τσεχία ήταν καλύτερη από την Πολωνία.Η Πολωνία ήταν πάντοτε χειρότερη από την Ουκρανία με εξαίρεση το 2008 όταν η Ουκρανία είχε φουσκώσει στο μέγιστο οικονομικά και οι γκόμενες λαμόγια είχαν πολλαπλασιαστεί ενώ η Πολωνία είχε μετατραπεί σε paradise on earth με τη μαζική μετανάστευση Πολωνών ανδρών στη δυτική Ευρώπη αφήνοντας πίσω συζύγους και γκόμενες.

Επίλεγω Πολωνία?χαχαχαχαχα.Καταλαβαίνεις τι λές? Ναι επίλεγω Πολωνία με την μόνη διαφορά πως μένω εδώ..Δεν μένω αλλού και λέω που να πάω που να πάω και επιλέγω POland μέσα απο τις άλλες επιλογές χωρών.

Εσυ ισχυρίζεσαι πως είναι πολύ καλύτερα στην Πολωνία απο όλη την Ευρώπη και πως γίνονται όργια εδώ....Για μένα σας έγραψα πως πανέυκολο πήδημα στην Ευρώπη δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε ασφαλώς στην Πολωνία..Δεν χρειάζεται να πάω να αναζητήσω αλλού γιατί ξέρω ότι σε όσες χώρες έμενα ή έχω πάει (με εξαίρεση τις Βρυξέλλες), ότι πάνω κάτω τα ίδια είναι.Πουλάς έρωτας,βγαίνεις ραντεβούδακια ,πηδάς και εξαφανίζεσαι..
Τα Ρωμαικά όργια που περιγραφεις δεν υφίστάνται πουθενά σε Ευρωπαικό έδαφος ή τουλάχιστον δεν τα έχω δεί εγω..Αξιοπρεπείς γκόμενες να υπόσχεσαι και να πηδάς βρίσκεις όμως σε αντίθεση με Ελλάδα που πάει η χειροκούνα βροχή..

Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ και το γράφω για να μείνει αποτυπωμένο, ενώ στις Πολωνία έχω γνωρίσει τους μηνες αυτούς τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών σε σχέση με τις άλλες χώρες, φεύγω σε 2-3 μήνες με άσχημη εντύπωση απο τις γυναίκες,σε αντίθεση π.χ. απο Ουγγαρία και Σερβία που μού έχουν μέινει πολύ καλές αναμνησεις απο τις κοπέλες εκεί..

Αυτό όμως είναι καθαρά προσωπική άποψη..Αν κάποιος είνα  ζωώδης τύπος και μετράει μόνο τον αριθμό που πήδηξε ναι Poland κέρδισε τις άλλες χώρες που έμενα..Αν κοιτάς όμως και λίγο τις γκόμενες σαν χαρακτήρες και πως πέρασες μαζί τους (τις στιγμές), Poland την βάζω στον πάτο.

Είναι όλα υποκειμενικά στο άτομο για αυτό υπάρχουν και τόσο αντικρουόμενες απόψεις...Το τι ψάχνει ο καθένας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίλεγω Πολωνία?χαχαχαχαχα.Καταλαβαίνεις τι λές? Ναι επίλεγω Πολωνία με την μόνη διαφορά πως μένω εδώ..Δεν μένω αλλού και λέω που να πάω που να πάω και επιλέγω POland μέσα απο τις άλλες επιλογές χωρών.

Εσυ ισχυρίζεσαι πως είναι πολύ καλύτερα στην Πολωνία απο όλη την Ευρώπη και πως γίνονται όργια εδώ....Για μένα σας έγραψα πως πανέυκολο πήδημα στην Ευρώπη δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε ασφαλώς στην Πολωνία..Δεν χρειάζεται να πάω να αναζητήσω αλλού γιατί ξέρω ότι σε όσες χώρες έμενα ή έχω πάει (με εξαίρεση τις Βρυξέλλες), ότι πάνω κάτω τα ίδια είναι.Πουλάς έρωτας,βγαίνεις ραντεβούδακια ,πηδάς και εξαφανίζεσαι..
Τα Ρωμαικά όργια που περιγραφεις δεν υφίστάνται πουθενά σε Ευρωπαικό έδαφος ή τουλάχιστον δεν τα έχω δεί εγω..Αξιοπρεπείς γκόμενες να υπόσχεσαι και να πηδάς βρίσκεις όμως σε αντίθεση με Ελλάδα που πάει η χειροκούνα βροχή..

Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ και το γράφω για να μείνει αποτυπωμένο, ενώ στις Πολωνία έχω γνωρίσει τους μηνες αυτούς τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών σε σχέση με τις άλλες χώρες, φεύγω σε 2-3 μήνες με άσχημη εντύπωση απο τις γυναίκες,σε αντίθεση π.χ. απο Ουγγαρία και Σερβία που μού έχουν μέινει πολύ καλές αναμνησεις απο τις κοπέλες εκεί..

Αυτό όμως είναι καθαρά προσωπική άποψη..Αν κάποιος είνα  ζωώδης τύπος και μετράει μόνο τον αριθμό που πήδηξε ναι Poland κέρδισε τις άλλες χώρες που έμενα..Αν κοιτάς όμως και λίγο τις γκόμενες σαν χαρακτήρες και πως πέρασες μαζί τους (τις στιγμές), Poland την βάζω στον πάτο.

Είναι όλα υποκειμενικά στο άτομο για αυτό υπάρχουν και τόσο αντικρουόμενες απόψεις...Το τι ψάχνει ο καθένας.

Αυτό σου λέω.Οτι εγώ μένω Γερμανία και ξοδεύω ένα κάρο λεφτά για να έρχομαι Πολωνία.Εσύ όμως δεν πας Ουκρανία ή Λευκορρωσία που είναι δίπλα αν είναι τόσο καλύτερες.Αρα κρίνεις οτι δεν είναι καλύτερες επιλογές άσχετα από το τι γράφεις εδώ.
Η ποσότητα που γαμάς Πολωνία δεν έχει καμία σχέση με καμιά άλλη χώρα της ΕΕ.Μιλάμε για τριπλάσιες γκόμενες στο ίδιο χρονικό διάστημα.Η ποιότητα ναι παίζει μπορεί να γαμήσεις καλύτερα γκομενάκια στην Τσεχία αλλά μόνο και μόνο γιατί εκεί ο μέσος όρος των γυναικών είναι καλύτερος δεν είναι πιο εύκολα από Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι θελετε τωρα;Να βγαλω αγγελιες σε σαιτ που Πολωνεζες ψαχνουν σπονσορες;Χιλιαδες περιπτωσεις.Ενταξει δεν ειναι Ουκρανια αλλα ειναι το ιδιο μοτιβο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν συμφωνώ πως Poland είναι η καλύτερη επιλογή στην Ευρώπη με κλειστά τα μάτια όπως λές, γιατι όντως γνωρίζείς μεγάλο αριθμό αλλά χρειάζεται χρόνος για να σου κάτσουν (πρέπει να πουλήσεις έρωτα), οπότε μιλάμε ότι αξίζει για μόνιμους κατοίκους και όχι τουρίστες..Και σίγουρα δεν γίνονται τα όργια που περιγράφεις..Για μένα π.χ. δεν έχει ουσιαστική διαφορά απο Ουυγαρία η Τσεχία πλέον...

Ρωσσία (χωριά- όχι Μοσχα) και Ουκρανία σου έγραψα γιατί είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλεις..Γκόμενες που ψάχνουν για μετρητό όπως δηλώνεις...Εγώ δεν ασχολούμαι όπως έχω πεί με τέτοιες για αυτό και δεν πατάω εκεί..Το να ψάχνεις για γκόμενες όμως που να ζητάνε χρήμα στην Poland είναι για μένα τελείως άκυρο-κομωδία..

Γιατί απλα είναι πολύ λίγες ότι και να γράφεις εδώ..Δεν αξίζει καν...Εδώ σε ένα δικτυακό τόπο μπαίνεις και παρακάλανε Ουκρανές να τις πάρείς απο εκεί να τις σώσεις και αμείβονται με 150 ευρώ το μήνα..Και μου λές για Πολωνία τωρα που η τελευταία γκόμενα στην Βαρσοβία που κυκλοφορεί με imac και 3 πιστωτικές κάρτες, περιμένει απο σένα να της κουνήσεις την μπανάνα και ένα πενηντάευρω..Δεν υπάρχουν αυτά!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γαμώτο :headbang:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    163,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Eνταξει υπαρχουν κατι 40-45 μπαζα στην πολωνια ( και μικροτερες ) που σε παρακαλανε να τις γαμησεις. Αλλα ημαρτον, καλυτερα να τον κοψω παρα να ασχοληθω με αυτες. Αυτες υπαρχουν παντου επισης.
Τωρα, ο κμαν εχει μεινει ισως με τις αναμνησεις τις παλιας καλης εποχης, συν οτι παει καβλομενος απο τη Γερμανια οπου θα του σπανε τα @@ οι μαλακισμενες εκει και το βλεπει αλλιως. Ειναι και ενθουσιωδης και παρορμητικος , γουσταρει να παρατηρει και να βγαζει συμπερασματα γενικοτερα . Εξαρταται πως τα βλεπει κανεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι θελετε τωρα;Να βγαλω αγγελιες σε σαιτ που Πολωνεζες ψαχνουν σπονσορες;Χιλιαδες περιπτωσεις.Ενταξει δεν ειναι Ουκρανια αλλα ειναι το ιδιο μοτιβο.

Bγαλε :grin:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ολες οι γυναικες ειτε αμεσα ειτε εμμεσα το σπονσοριλικι τους το θελουν..ειτε κασουδαρα ειτε δωρακι ειτε φαγητο ειτε διακοπες θα τα χωσεις ...καλυτερα να τα χωνεις σε γκομεναρα πεινασμενη...παρα να αγαπας ψιλομπαζο που ειναι ανετη ))))γιατι κι αυτη τα θελει.....σαβουαρ βιβρ σου λεει... :headbang:
παντως δε νομιζω οτι στην επαρχια της πολωνιας ειναι ολες με imac και δουλευουν στελεχη της google ..οι πιο πολλες  θα ειναι μεροδουλι....δεν υπαρχουν χαμηλομισθες φοιτητριες ανεργες  κλπ ;;;; ακομη και αυτες που εχουν δουλεια και μπαινουν στο δυτικο τροπο ζωης δεν λενε οχι σε σπονσορινγκ ´η δωρακια...τουλαχιστον επαρχια...γρηγορα φορτωματα ομως γινονται???εσεις τα ξερετε...αν δεν εχεις χρονο πρεπει να διαθεσεις χρημα αναγκαστικα

παντως ουκρανια ειναι οτι πρεπει ...να ειναι καλα το μοναστηρι και ο πολεμος που εξαθλιωνει ολη την χωρα και φοβιζει τους δυτικους να σκανε οπως παλια...

Παντως αν θελετε ρωμαικα οργια πρεπει να πατε μακρυα ...κουβα ´η ταυλανδη  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom