Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
37 Cyprus 30,769
38 Czech Republic 29,925
39 Slovenia 29,658
40 Slovakia 28,175
41 Lithuania 27,051
42 Estonia 26,999
43 Portugal 26,975
44 Greece 25,859
45 Seychelles 25,607
46 Poland 25,105
47 Bahamas, The 25,049
48 Hungary 24,942
49 Russia 24,805
50 Malaysia 24,654
51 Kazakhstan 24,020

ολοφρεσκα στοιχεια για το κατακεφαλην εισοδημα
απο το διεθνες νομισματικο ταμειο (ΙΜF) πηγη (wikipedia)
για το 2014
επιβεβαιωνουν τα παιδια που μιλανε για πολωνια ρωσια
κτλ
εχουμε σχεδον το ιδιο κατακεφαλην εισοδημα (σε δολλαρια)
και αν λαβει κανεις υποψιν οτι το σουπερ μαρκετ και τα αλλα ειδη βασικης αναγκης ειναι φτηνοτερα
μιλαμε για καλυτερο επιπεδο διαβιωσης απο πολωνους και ρωσους
σε σχεση με ελληνες  :uglystupid:
καλα η τσεχια εχει γινει ελβετια μπροστα μας

ναι και μετα ξυπνησες  :2funny: :2funny: :2funny:

παρε αυτο για να μην μιλας
:2on1: :2on1: :2on1:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
1.περιμενουμε φωτο απο διαμερισματα απο γκομενες και απο την φοβερη ζωη στην πολωνια κλπ
Και  στην μολδαβια κανανε τρελλη ζωη  :2funny: :2funny:

2.Οπου υπαρχει τετοια αναπτυξη ´η οποια ειναι τζουφια γιατι μονο στηριζεται σε ιτ και τομεις οικ.υπηρεσιων ερχεται και το φουντο....που ειναι η πρωτογενης παραγωγη;ποια ενεργεια;τι παραγουν σοφτγουεαρ;; κατσε να μπουνε στο γιουρο κ τα λεμε
Βελτιωθηκαν αλλα περασαν και 50 χρονια σκατα..οταν η ελλαδα μεγαλουργουσε και γαμουσε αυτοι τρωγανε ψωμι με δελτιο.

3.οσοναφορα τις γκομενες ...να τις βρασω οταν σε μια καλη 10 λατινοι ορμανε...ασε

4. Οσοναφορα μαγαζια ρεστωραν διασκεδαση καφε κλαφτε.... οσοναφορα καιρο κλαφτε πολλακις κρυο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
1.περιμενουμε φωτο απο διαμερισματα απο γκομενες και απο την φοβερη ζωη στην πολωνια κλπ

2.Οπου υπαρχει τετοια αναπτυξη ´η οποια ειναι τζουφια γιατι μονο στηριζεται σε ιτ και τομεις οικ.υπηρεσιων ερχεται και το φουντο....που ειναι η πρωτογενης παραγωγη;ποια ενεργεια;τι παραγουν σοφτγουεαρ;; κατσε να μπουνε στο γιουρο κ τα λεμε
Βελτιωθηκαν αλλα περασαν και 50 χρονια σκατα..οταν η ελλαδα μεγαλουργουσε και γαμουσε αυτοι τρωγανε ψωμι με δελτιο.

3.οσοναφορα τις γκομενες ...να τις βρασω οταν σε μια καλη 10 λατινοι ορμανε...ασε

4. Οσοναφορα μαγαζια ρεστωραν διασκεδαση καφε κλαφτε.... οσοναφορα καιρο κλαφτε πολλακις κρυο

1.εγω εβαλα φωτος απο διαμερισμα μου Βουλγαρια που ειναι μικρο σχετικα , οι αλλοι να δουμε τι μεγαλεια  
:2funny: θα βαλουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2.μην κοροιδευεις αλλους,μπορει καποτε να βρεθεις στη θεση τους
οτι βελτιωθηκαν βελτιωθηκαν και στη Σοφια υπαρχουνε δουλειες για εξιδικευεμενους πχ πληροφορικαριοι παιρνουν κανα 800-1000
3.Ρουμανες και Σερβες οι καλυτερες στην Ευρωπη,μετα Ουκρανες κ Ρωσσιδες
4.Σαν την διασκεδαση της Ελλαδας δυσκολα θα βρεις εξω

ΥΓ.το γαμησαμε και αυτο το θρεντ  :grin:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Για ρουμανες δεν νομιζω πολυ γυφτε και πονηρες..οι σερβες ψηλες ειναι τοπ αλλα πολυ δυσκολες...για μενα ουκρανιδες λευκορωσιδες και ρωσιδες

Αλλα οι πολωνεζες ειναι ευκολες..λενε :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτους της Μολδαβίας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ  :2funny: Ψεύταρος...RED...DAVARITS....Παναγιώταρος....και ολοι οι γέροι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
   Αξίζει να παει κανεις εκει για να κάθεται και να τους βλέπει που παιζουν τάβλι και χαρτιά!Ο Παναγιώταρος εχει πλάκα οταν πιει που ξαπλώνει στην αγκαλιά ή του Χρίστου ή καποιου απ'αυτους  :2funny:.
  Μαθε πότε θα ειναι εκει ολοι τους γιατι καλοκαιρι και γιορτες φευγουνε και πηγαινε μονο και μόνο για να τους δεις!Εγω κιλιόμουνα απο τα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Στην Ελλάδα έχω δικό μου σπίτι απο οικογένεια (σχεδόν καινούριο δεκαετίας) 120 τ.μ και πληρώνω το γαμω-ΕΝΦΙΑ τώρα που είμαι εδώ..Σε ένα χρόνο (12 μήνες) σε αυτό το σπίτι μπήκαν 2 γυναίκες...Και οι δυο γνωριμία απο την δουλειά μου..

Βαρσοβία μένω σε μια τρύπα 35 τ.μ απαρχαιωμένη, νομίζεις πως το βράδυ θα βγεί το φάντασμα της γριάς που έμενε εδώ 40 χρόνια πρίν και πλεόν μετα απο το χτεσινό μπήκαν 15 γυναίκες (άντε ανεβήκαμε επιτέλους) στην χέστρα αυτή σε 6 μήνες και 10 μέρες..

Τι επιλέγεις κάποιος? Σπιταρώνα και μαλακία (Αθήνα) η χέστρα και πήδημα (Βαρσοβία)?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!Δύσκολα ερωτηματα..

Το θέμα είναι να είσαι εισοδηματίας για να μπορείς να έχεις και τα δύο (δυστυχώς δεν είμαι):(

Μην νομίζεις όμως πως είναι θέμα Πολωνίας..Όλη η Ευρώπη τα ίδια σκατά είναι..Με το Λονδίνο για μένα να κατέχει τα πρωτία στην χέστρα που θα μείνεις με ταπετσαρίες βρώμικες να μυρίζουν στους τοίχους!!..Το φαινόμενο σπίτι και Ελλάδα είναι μοναδικό, γιατί ο Έλληνας πάντα ότι είχε το επένδυε στην στέγη..Με ιδιοκατόικηση 80% η Ελλάδα είναι πολύ ειδική περίπτωση...Το αρνητικό είναι πως και αυτό το καλό που έχουμε σε σχέση με τους άλλους Ευρωπάιους προσπαθούν να μας το στερήσουν τώρα!!..Με ΕΝΦΙΑ με μη χορήγηση δανείων για αγορά κ.λ.π

σωστος  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πριν λίγο είμουν με τον έναν φίλο μου και τη Πολωνέζα  του που ήρθε για 5 μέρες Ρόδο!Είναι αυτός που πήρε τις 4 στο ταξίδι του και αυτή που ήρθε είναι το τελευταίο του one night stand στο Enklawa !!Το πολωνεζάκι ήταν κουκλάκι σε στύλ (πορνό)δασκαλίτσας με τέλεια χαρακτηριστικά!!Μιλήσαμε λίγο και μου είπε πως η Βαρσοβία είναι γεμάτη Ιταλούς και Ισπανούς που δουλεύουν και ζούνε φτηνά!Τα έλεγε με ενθουσιασμό αλλά τον φίλο μου δεν τον ένοιαζε γιατί αυτός θα την  :knockinb: αυτές τις μέρες!!!
Τώρα βγαίνω έξω γιατί ξεκίνησε ο χαμός με τις ξένες!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδιά οι οικονομικές αναλύσεις τις έχουμε κάνει και δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία..Προσπαθούμε να διαφωνήσουμε στα αυτονόητα..Η οικονομική εξέλιξη κυρίως της Βαρσοβίας είναι ασσύληπτη την τελευταία δεκαετία..Όσοι έχουν επαφή με οικονομικά το γνωρίζουν...Όλοι οι άλλοι έιναι προσκολλημένοι στο παρελθόν και στα στερεόπυτα ή απλά δεν έχουν ιδεά τ τι γίνεται στην Ευρωαπική Ένωση..
Τι να συζητησουμε για μια χώρα που δεν έιχαν να φάνε 20 χρόνια πρίν και πλέον δωρίζουν 8 ΔΙΣ στο Ευρωπαικό ταμείο?..Σε μια οικονομοία κοιτατε τους δέικτες όχι τα ποσά. Ανεξάρτητα του ποσού (π.χ κατα κεφαλήν είσόδημα) που δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία για μένα, οι δέικτες δείχνουν αυξητική τάση 800% για την Πολωνία και πτώση 200% για την Ελλάδα...Να κάτσουμε να συζητήσουμε τα αυτονόητα.Οι δείκτες είναι αυτοί που καθορίζουν την επόμενη εικοσαετία...Αν δεν γίνει κάτι δυναμικό σε μια δεκαετία Ελλάδα δεν θα έχουμε να φάμε και αυτοί οι πρώην άφραγκοι (γιατί ήταν πολύ άφραγκοι) θα έχουν γίνει Γερμανία..

Το βασικό για μένα είναι να είνα απλά φούσκα και να σκάσει και να ξαναγίνουν άφραγκοι για να μπορούμε να πηδάμε εύκολα όπως το παρελθόν..Γιατί απο Πολωνία προσωπικά αυτό με νοίαζει μόνο μίας και δεν πρόκειται να μείνω εδώ μόνιμα!!!

Όσον για το κατα κεφαλή εισόδημα μιας και σας αρέσει σαν δείκτης που εγώ δεν συμφωνώ πως αντικατοπρίζει το Βιοτικό επίπεδο του μέσου πολίτη,συγκεκριμένα η Βαρσοβία (όχι η Πολωνία σαν πόλη μιλάμε) έχει ξεπεράσει την Βιέννη!!!!!!!! άφραγκες Πολωνέζες μόνω χωριά μάγκες..Εκεί ναι!!

Κοιτάχτε αηδία!Τι συχαμεροί που είναι! :2funny: έβαλε να του μιλήσει και ο άντρας της! :2funny: ο Ελληνας πιρφόρος!Ολο μαγκιά! :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πολύ φουκαραδίστικη αντίληψη αυτή ρε φίλε, να περιμένεις να πατώσει ο άλλος μπας και τον πηδήξεις, μου φαίνεται καλά κάνει και σε κράζει ο Δημητράκης  :cheesy:

Το θέμα δεν είναι να πατώσει αλλά αν οι γκόμενες αρχίζουν σιγά σιγά να βγάζουν παραπάνω απο σένα αρχίζει να δυσκολεύει πολύ το πράγμα και αυτές να σταματάει να τις ενδιαφέρει πλέον το sex περισσότερο απο το shoping,τα fitness και τις μαλακίες..Πρέπει να υπάρχει μια ισσοροπία για να υπάρχει ταυτόχρονα και υγιές κλίμα στο παιχνίδι..Ένα,ένα τα μέρη στην Ευρώπη αρχίζουν να αναπτύσονται ραγδαία και Ελλάδα να πέφτει ραγδαία..Προβλέπω σε καμιά πενταετια να μην μένει μέρος έυκολο για διεκδικήσεις για εμάς τους Έλληνες πέρα απο Ουκρανία ή τις ξένες που θέλουν να κάνουν καλοκαίρι χαβαλέ στα νησιά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Ενω η Ελλαδα ε? " Μεγαλουργουσε" με ισχυρη βιομηχανια, γεωργια, ενεργεια τα παντα ε τυπε? Ουτε δανεικα ουτε τιποτα ε?
Πλακα μου κανεις οτι η Πολωνια δεν εχει πρωτογενη παραγωγη ε? Γεωργια, βιομηχανια, ορυχεια .
A και που σαι? Το κυριοτερο. Με δημοσιο χρεος 50 % του ΑΕΠ ενα απο τα μικροτερα στην Ε.Ε. Δηλαδη οτι κανει το κανει με δικες τις δυναμεις και οχι με δανεικα.
Η Ελλαδα οτι εκανε το εκανε ΜΟΝΟ με δανεικα, γιατι με δικες της δυναμεις ηταν το απολυτο ΜΗΔΕΝ. Αν η Ελλαδα δεν ειχε δανεισμο και στη συνεχεια την καταναλωση που αυτη επεφερε τις αυξησεις στο ΑΕΠ ( Δηλαδη επειδη το διορισμενο κομματοσκυλο επαιρνε απο το δημοσιο ταμειο 3000 πχ αυτο προσμετρουταν στο ΑΕΠ . Η επειδη στην Ελλαδα εχεις 20-30 ολιγαρχες δισεκατομμυριουχους, οπως σε τριτοκοσμικες χωρες, αυτοι ανεβαζουν το δεικτη).
Αν η Ελλαδα ηταν στα ιδια επιπεδα δανεισμου με την Πολωνια, το ΑΕΚ κατα κεφαλην, ουτε 10 000 δε θα ταν. Κατι που θα γινει φυσικα τωρα που κοβονται τα δανεικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στην Ελλάδα έχω δικό μου σπίτι απο οικογένεια (σχεδόν καινούριο δεκαετίας) 120 τ.μ και πληρώνω το γαμω-ΕΝΦΙΑ τώρα που είμαι εδώ..Σε ένα χρόνο (12 μήνες) σε αυτό το σπίτι μπήκαν 2 γυναίκες...Και οι δυο γνωριμία απο την δουλειά μου..

Βαρσοβία μένω σε μια τρύπα 35 τ.μ απαρχαιωμένη, νομίζεις πως το βράδυ θα βγεί το φάντασμα της γριάς που έμενε εδώ 40 χρόνια πρίν και πλεόν μετα απο το χτεσινό μπήκαν 15 γυναίκες (άντε ανεβήκαμε επιτέλους) στην χέστρα αυτή σε 6 μήνες και 10 μέρες..

Τι επιλέγεις κάποιος? Σπιταρώνα και μαλακία (Αθήνα) η χέστρα και πήδημα (Βαρσοβία)?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!Δύσκολα ερωτηματα..

Το θέμα είναι να είσαι εισοδηματίας για να μπορείς να έχεις και τα δύο (δυστυχώς δεν είμαι):(

Μην νομίζεις όμως πως είναι θέμα Πολωνίας..Όλη η Ευρώπη τα ίδια σκατά είναι..Με το Λονδίνο για μένα να κατέχει τα πρωτία στην χέστρα που θα μείνεις με ταπετσαρίες βρώμικες να μυρίζουν στους τοίχους!!..Το φαινόμενο σπίτι και Ελλάδα είναι μοναδικό, γιατί ο Έλληνας πάντα ότι είχε το επένδυε στην στέγη..Με ιδιοκατόικηση 80% η Ελλάδα είναι πολύ ειδική περίπτωση...Το αρνητικό είναι πως και αυτό το καλό που έχουμε σε σχέση με τους άλλους Ευρωπάιους προσπαθούν να μας το στερήσουν τώρα!!..Με ΕΝΦΙΑ με μη χορήγηση δανείων για αγορά κ.λ.π

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνει ο Δημητράκης.Οτι Πολωνία δε χρειάζεσαι διαμερισματάρα ούτε αυτοκινητάρα για να γαμήσεις.Εσύ σε σκατότρυπα και χωρίς αμάξι γάμησες 15 γκόμενες σε 6 μήνες απλά γιατί έβγαινες συχνά και έμενες στο κέντρο.Αυτό αυτή τη στιγμή είναι εντελώς αδύνατο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνει ο Δημητράκης.Οτι Πολωνία δε χρειάζεσαι διαμερισματάρα ούτε αυτοκινητάρα για να γαμήσεις.Εσύ σε σκατότρυπα και χωρίς αμάξι γάμησες 15 γκόμενες σε 6 μήνες απλά γιατί έβγαινες συχνά και έμενες στο κέντρο.Αυτό αυτή τη στιγμή είναι εντελώς αδύνατο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ.

Σε αυτο εχετε δικιο εσυ και ο love .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλά η διαφορά με το Dr. Love είναι οτι εγώ λέω οτι αν είσαι κάποιας ηλικίας και τα σκας δεν έχεις άσχημο αποτέλεσμα.Οχι βέβαια σαν αυτόν που πουλάει έρωτα.Και το κυριλέ περιβάλλον βοηθάει.Απλά οι Πολωνέζες δεν έχουν πρόβλημα να βρεθούν στη σκατότρυπα στο βρώμικο αμάξι γενικά τους αρέσει η λάσπη να κυλιούνται στο βούρκο.Για αυτό και μερικές πάνε με πάκηδες Αλβανούς,Αραβες ακόμα κσι στην Ελλάδα που έχουν πολλές επιλογές.
Οταν ρωτάς πώς πηγαίνεις με αυτό το λεχρίτη λένε τον ερωτεύτηκα και τέτοιες μαλακίες.
Οι Ουκρανέζες είναι πολύ πιο ρεαλίστριες πηγαίνουν στεγνά για το ζεστό κασέρι.Με το χρήμα έχεις πολύ μεγαλύτερο push στην Ουκρανία από ό,τι στην Πολωνία.Υστερα στην Ουκρανία είναι όλοι διεφθαρμένοι τους λαδώνεις όλους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Απλά η διαφορά με το Dr. Love είναι οτι εγώ λέω οτι αν είσαι κάποιας ηλικίας και τα σκας δεν έχεις άσχημο αποτέλεσμα.Οχι βέβαια σαν αυτόν που πουλάει έρωτα.Και το κυριλέ περιβάλλον βοηθάει.Απλά οι Πολωνέζες δεν έχουν πρόβλημα να βρεθούν στη σκατότρυπα στο βρώμικο αμάξι γενικά τους αρέσει η λάσπη να κυλιούνται στο βούρκο.Για αυτό και μερικές πάνε με πάκηδες Αλβανούς,Αραβες ακόμα κσι στην Ελλάδα που έχουν πολλές επιλογές.
Οταν ρωτάς πώς πηγαίνεις με αυτό το λεχρίτη λένε τον ερωτεύτηκα και τέτοιες μαλακίες.
Οι Ουκρανέζες είναι πολύ πιο ρεαλίστριες πηγαίνουν στεγνά για το ζεστό κασέρι.Με το χρήμα έχεις πολύ μεγαλύτερο push στην Ουκρανία από ό,τι στην Πολωνία.Υστερα στην Ουκρανία είναι όλοι διεφθαρμένοι τους λαδώνεις όλους.

:thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θέμα δεν είναι να πατώσει αλλά αν οι γκόμενες αρχίζουν σιγά σιγά να βγάζουν παραπάνω απο σένα αρχίζει να δυσκολεύει πολύ το πράγμα και αυτές να σταματάει να τις ενδιαφέρει πλέον το sex περισσότερο απο το shoping,τα fitness και τις μαλακίες..Πρέπει να υπάρχει μια ισσοροπία για να υπάρχει ταυτόχρονα και υγιές κλίμα στο παιχνίδι..Ένα,ένα τα μέρη στην Ευρώπη αρχίζουν να αναπτύσονται ραγδαία και Ελλάδα να πέφτει ραγδαία..Προβλέπω σε καμιά πενταετια να μην μένει μέρος έυκολο για διεκδικήσεις για εμάς τους Έλληνες πέρα απο Ουκρανία ή τις ξένες που θέλουν να κάνουν καλοκαίρι χαβαλέ στα νησιά.
Δηλαδη ερχεσαι στα λόγια μου που λεω οτι πρεπει καποιος να ανέβει για να μπορει να  :knockinb:Το 1992-1994 εδω γάμαγες με Sega Mega Drive II ερχοντουσαν να παιξουν το παιχνηδι με το δελφίνι!Eco the Dolphin μια μαλακία με ενα δελφίνι που κολυμπούσε στην οθώνη  :jerking:.Και αμάξι οτι και να ειχες καλό ητανε ηταν ευτυχισμένες που αν ειχες αμάξι!
  Τωρα με αυτο θα γελάνε  :2funny:
Που το ξέρεις για της 15 γκόμενες? :think: εγω δεν εχω δει καμια αποδειξη ακόμα  :think:.Το αντίθετο ο Dr Love δεν εχει συναντίσει κανέναν ουτε τους Ροδίτες που πήγαν Πολωνία.
  Και εσυ μας γράφεις οτι εχεις ξεσκιστεί στο  :knockinb: αλλα και εσυ κρύβεσαι  :2funny:.Και ο ψεύτης της Μολδαβίας έλεγε οτι ξεσκίστηκε,μας μιλαγε για σπορ αυτοκίνητα και τελικά ειδες ποια ηταν η αλήθεια :2funny:.Κριμα που δεν γράφει γιατι ρίχναμε πολυ  :2funny: μαζί του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Ο Dr Love σιγα σιγα αρχισε να παραδέχετε καποιες λεπτομέριες οπως οτι δεν μένει σε καλό σπίτι....οτι παίρνει πολυ λίγα λεφτά...και οτι συνηθως βγαζει μπάζα και το κυριότερο οτι πρέπει να χορεύει μαζί τους όλη τη νύχτα! :rockon:.
   Αν ειναι η γκόμενα να σου κάθεται επειδη σε λυπάτε και να σε βλέπει σαν μετανάστη τι να το κάνεις!? :headbang:
  Εμένα με ειδε πρόσφατα ο φίλος του Ρολογά πόσο άνετος είμαι στο καμάκι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καβλεα μου , ο love ποτε δεν ειπε ψεμματα, οτι μενει σε καλο σπιτι η οτι βγαζει πολλα λεφτα. Επισης ΔΕΝ λεει οτι γαμαει συνεχεια, αλλα το αντιθετο, οτι ειναι πολυ δυσκολα.
Ειπαμε εδω δεν ειναι οπως η Ρωσσια. Ειναι Ε.Ε. οι γκομενες, καλομαθαινουν, μπορουν να ταξιδεψουν οπως θελουν, ερχονται Πυρφοροι . Και δεν ειναι φυσικα ουτε τοσο ομορφες οπως στην Ρωσσια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Επισης τυπε γκομενες εχει για ολους. Ας υπαρχουν και μερικες εκατονταδες λατινοι, δε μας φανε. Τι να πουμε και για την Ελλαδα που ΟΛΟΙ ειναι πυρφοροι?
Αλλα εστω και ετσι, καλυτερα να εχει γκομενες και ισπανους- ιταλους, παρα  γυφτορουμανους και γυφτοβουλγαρους, αλβανους, μαροκινους, αλγερινους, γεωργιανους η ελληνες γερους να φτυνουν στα πεζοδρομια.
Επισης πρεζακια, πουστηδες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καβλεα μου , ο love ποτε δεν ειπε ψεμματα, οτι μενει σε καλο σπιτι η οτι βγαζει πολλα λεφτα. Επισης ΔΕΝ λεει οτι γαμαει συνεχεια, αλλα το αντιθετο, οτι ειναι πολυ δυσκολα.
Ειπαμε εδω δεν ειναι οπως η Ρωσσια. Ειναι Ε.Ε. οι γκομενες, καλομαθαινουν, μπορουν να ταξιδεψουν οπως θελουν, ερχονται Πυρφοροι . Και δεν ειναι φυσικα ουτε τοσο ομορφες οπως στην Ρωσσια.
Δεν εχει αποδειξει ομως τίποτα  :think: δεν μπορουμε να ξέρουμε.Παντος σε αυτο που συμφωνω ειναι οτι τα λέει σωστα σχετικα με την κοινωνία εκει και τον τρόπο ζωης τους.
  Για τον ψεύτη της Μολδαβίας τι έχεις να πεις? :2funny:Κρίμα που σταμάτισε να γράφει  :'( ρίχναμε με τα ψέματα του τρομερό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
Επισης τυπε γκομενες εχει για ολους. Ας υπαρχουν και μερικες εκατονταδες λατινοι, δε μας φανε. Τι να πουμε και για την Ελλαδα που ΟΛΟΙ ειναι πυρφοροι?
Αλλα εστω και ετσι, καλυτερα να εχει γκομενες και ισπανους- ιταλους, παρα  γυφτορουμανους και γυφτοβουλγαρους, αλβανους, μαροκινους, αλγερινους, γεωργιανους η ελληνες γερους να φτυνουν στα πεζοδρομια.
Επισης πρεζακια, πουστηδες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις.
Αν σου πω οτι Ελλάδα για μένα εχει γίνει εύκολο να βρω γκόμενα  :2funny: μιλαω για Βουλγάρες και Μολδαβές,π.χ. πωλήτριες σε μαγαζιά με το που ακούνε Αγία Πετρούπολη τα παίζουν! :).Καθως και οτι δεν μοιάζω για ντόπιο απο 100 μετρα φενομαι οτι ερχομαι απο μακριά :2funny:,στην Ελλάδα ντύνονται φριχτά :2funny:!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Dimitraki τι να σου αποδείξω?..Υπάρχει άνθρωπος που ζεί Πολωνία,να βγαίνει,να πίνει,να προσπαθεί και δεν βρίσκει 1-2 γκόμενες το μήνα? Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Γιατί παλεύουν όλοι οι ξένοι νομίζεις να ζούν και να δουλέυουν εδώ?

Έχει ψωμί για όλους αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έυκολο το πήδημα..Οι 2 γυναίκες το μήνα για να σου κάτσουν σημαίνει πως μένεις εδώ  άρα ξέρουν πως δεν είσαι τουρίστας (παίζει μεγάλο ρόλο αυτό) και πρέπει να έχεις πάρει τουλάχιστον 10 τηλέφωνα για να προκύψουν τα 2..Τα 10 τηλέφωνα τα πέρνεις με εξόδους,πεφτικές και vodkes!!.

Αν βάλεις κάτω τους αριθμόυς όμως για love-τουρισμό οι πιθανότητες δεν αξίζουν για την Βαρσοβία τουλάχιστον. Να μένεις είναι διαφορετικά όμως. Αν και πάλι πολύ πολύ χαμηλότερα απο τις προσδοκίες που είχα στο θέμα των γυναικών απο Πολωνία.

Επιπλέον τόσο καιρό μου γράφεις για μπάζα, απλά δεν διάβασες καλά τι έιχα γράψει..Είπα "έχω πάρει μπάζα στην ζωή μου"..Πιστεύω καταλαβαίνεις που τα έχω πάρει αυτά και σίγουρα δεν είναι στην Πολωνία!!! Να ασχολείσαι με μπάζα στην πολωνία είναι τραγικό..Εδω όπως έχω γράψει δεν υπάρχει η ομορφία της Ουκρανίας αλλά κοπελίτσες στο 6 αντε 7 βρίσκεις..Σας αυτές τις photos που σας έβαλα..Τώρα αμα θεωρείς μία στο 6 μπάζο είναι θέμα κλίμακας πλέον..

Για λεφτά τα λίγα είναι σχετικό..Είναι λίγο κάτω απο τα διπλάσια απο αντίστοιχη θέση στην Αθήνα..Και πάλι λίγα είναι γιατί τα σπίτια,με κοινόχρηστα και οι υποχρεσεις που πληρώνεις πίσω (π.χ. ΕΝΦΙΑ),σε συνδυασμό ότι βγαίνεις πολύ εδώ άφραγκο σε αφήνουν τέλος του μήνα!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Dimitraki τι να σου αποδείξω?..Υπάρχει άνθρωπος που ζεί Πολωνία,να βγαίνει,να πίνει,να προσπαθεί και δεν βρίσκει 1-2 γκόμενες το μήνα? Εγώ δεν ξέρω κανέναν.Γιατί παλεύουν όλοι οι ξένοι νομίζεις να ζούν και να δουλέυουν εδώ?

Έχει ψωμί για όλους αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έυκολο το πήδημα..Οι 2 γυναίκες το μήνα για να σου κάτσουν σημαίνει πως μένεις εδώ  άρα ξέρουν πως δεν είσαι τουρίστας (παίζει μεγάλο ρόλο αυτό) και πρέπει να έχεις πάρει τουλάχιστον 10 τηλέφωνα για να προκύψουν τα 2..Τα 10 τηλέφωνα τα πέρνεις με εξόδους,πεφτικές και vodkes!!.

Αν βάλεις κάτω τους αριθμόυς όμως για love-τουρισμό οι πιθανότητες δεν αξίζουν για την Βαρσοβία τουλάχιστον. Να μένεις είναι διαφορετικά όμως. Αν και πάλι πολύ πολύ χαμηλότερα απο τις προσδοκίες που είχα στο θέμα των γυναικών απο Πολωνία.

Επιπλέον τόσο καιρό μου γράφεις για μπάζα, απλά δεν διάβασες καλά τι έιχα γράψει..Είπα "έχω πάρει μπάζα στην ζωή μου"..Πιστεύω καταλαβαίνεις που τα έχω πάρει αυτά και σίγουρα δεν είναι στην Πολωνία!!! Να ασχολείσαι με μπάζα στην πολωνία είναι τραγικό..Εδω όπως έχω γράψει δεν υπάρχει η ομορφία της Ουκρανίας αλλά κοπελίτσες στο 6 αντε 7 βρίσκεις..Σας αυτές τις photos που σας έβαλα..Τώρα αμα θεωρείς μία στο 6 μπάζο είναι θέμα κλίμακας πλέον..

Για λεφτά τα λίγα είναι σχετικό..Είναι λίγο κάτω απο τα διπλάσια απο αντίστοιχη θέση στην Αθήνα..Και πάλι λίγα είναι γιατί τα σπίτια,με κοινόχρηστα και οι υποχρεσεις που πληρώνεις πίσω (π.χ. ΕΝΦΙΑ),σε συνδυασμό ότι βγαίνεις πολύ εδώ άφραγκο σε αφήνουν τέλος του μήνα!!

Δηλαδή όλοι οι ξένοι στη Βαρσοβία γαμάνε 1-2 γκόμενες το μήνα μίνιμουμ?Αυτά είναι τρομερά ποσοστά για όλη την ΕΕ.
2 γκόμενες το μήνα είναι 24 γκόμενες το χρόνο.Ακόμα και τις χρυσές εποχές σε Ρουμανία,Ρωσσία κτλ δε γαμούσαν περισσότερες οι Ελληνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom