dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εχουμε βέβαια και τα αρνητικά.Ακομα και στον παράδεισο να εισαι αρνητικά θα έχεις.Iταλια, Ισπανια, Ελλαδα, Μαροκο, Αιγυπτο, Τουρκια , Ντουμπαι. Παντως ξερω περισσοτερους πολωνους να εχουν παει ΗΠΑ παρα Ελληνες .
Ο ΙΤ τομεας που τον κοβεις να πηγαινει αλλου? Επισης τα διαμερισματα που το ξερεις οτι δεν εχουν καλες μονωσεις? Και τα εξοδα ποιος σου ειπε οτι ειναι μεγαλα?Ελαχιστοτατα ειναι, σε πολλα κτηρια ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ τζαμπα απο το δικτυο ζεστου νερου του δημου. Μολις σου ειπα, οτι μενω σε κτηριο του 2009 με μπαλκονι, ησυχο, με δωρεαν ζεστο νερο για θερμανση και μπανιο, θερμαινομενο πατωμα κλπ.
Που δεν ειμαι λεφτας.
Εμένα το αρνητικο μου εδω ειναι ο καιρός!Φετος δεν λεει να καλοκαιριάσει!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Ενα αλλο που μου λειπει ειναι η Μπουρδελότσρκα εχει διαφορα απο το να πας ξερά να
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ωραια ειναι η Ελλάδα να πηγαίνεις για 10-12 μέρες αλλάζεις περιβάλλον κανεις της βόλτες σου
Για τη Ρωσσία ειναι πολυ πίσω οτι λεει δεν εχουν καμια σχέση με την πραγματικότηταΦτηνο γευμα ενα ατομο ειναι
Το νορμαλ ειναι στα ιδια επιπεδα με εδω 25-30€ σε νορμαλ εστιατοριο
Το σαιτ αυτο ειναι χρησιμο κ αξιοπιστο...μ.ο δινει
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)