Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Iταλια, Ισπανια, Ελλαδα, Μαροκο, Αιγυπτο, Τουρκια , Ντουμπαι. Παντως ξερω περισσοτερους πολωνους να εχουν παει ΗΠΑ παρα Ελληνες .
Ο ΙΤ τομεας που τον κοβεις να πηγαινει αλλου? Επισης τα διαμερισματα που το ξερεις οτι δεν εχουν καλες μονωσεις? Και τα εξοδα ποιος σου ειπε οτι ειναι μεγαλα?Ελαχιστοτατα ειναι, σε πολλα κτηρια ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ τζαμπα απο το δικτυο ζεστου νερου του δημου. Μολις σου ειπα, οτι μενω σε κτηριο του 2009 με μπαλκονι, ησυχο, με δωρεαν ζεστο νερο για θερμανση και μπανιο, θερμαινομενο πατωμα κλπ.
Που δεν ειμαι λεφτας.
Εχουμε βέβαια και τα αρνητικά.Ακομα και στον παράδεισο να εισαι αρνητικά θα έχεις.
 Εμένα το αρνητικο μου εδω ειναι ο καιρός!Φετος δεν λεει να καλοκαιριάσει! :rockon: ολο +3 και +5 εχει!Βεβαια και πανω απο 20 οταν κανει τα παίζω  :headbang:θελω μια θερμοκρασια την ανοιξη καλοκαιρι 15-120 βαθμους.
 Ενα αλλο που μου λειπει ειναι η Μπουρδελότσρκα εχει διαφορα απο το να πας ξερά να  :knockinb: βλέπεις τους φίλους σου κανεις τη βόλτα σου....τρώς και τα σουβλάκια σου ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο  :knockinb:.Βεβαια τωρα η παρεα εχει σπάσει μόνο ο Σκρούτζ κατεβαινει στην πιάτσα και  :knockinb:.Ο Πίτσι ερωτεύθηκε παράφορα  :2funny: ο BMW δεν ειναι Αθήνα ο Billy κατεβαινει σπάνια οι αλλοι όλοι δεν έχουν λεφτά πιά.
 Ωραια ειναι η  Ελλάδα να πηγαίνεις για 10-12 μέρες αλλάζεις περιβάλλον κανεις της βόλτες σου  :)κάνεις και τα ψώνια σου μετα απο το DUTY FREE

Φτηνο γευμα ενα ατομο ειναι

Το νορμαλ ειναι στα ιδια επιπεδα με εδω 25-30€ σε νορμαλ εστιατοριο

Το σαιτ αυτο ειναι χρησιμο κ αξιοπιστο...μ.ο δινει
Για τη Ρωσσία ειναι πολυ πίσω οτι λεει δεν εχουν καμια σχέση με την πραγματικότητα  :headbang: ειδηκα στα διαμερίσματα!Και τους μισθούς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πες μου οτι και αυτο ειναι σπιτι τωρα. Με το ποδηλατο στο μπαλκονι!

Συνημμένα

• 0c1341734a68bd9e179f061180a4e9a1.jpg
    0c1341734a68bd9e179f061180a4e9a1.jpg
    353,3 KB · Εμφανίσεις: 46

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
[URL unfurl="true"]http://domy.pl/mieszkanie/krakow-bronowice-zlota_podkowa-3-pokoje-2200-pln-56m2-wba/dol1712683598[/url]

Φιλε ζουν σε πολυ ασχημα σπιτια οι πολωνοι ρε... ( προσεξε, αυτα ΔΕΝ ειναι των λεφταδων, επομενως μη μου βαλεις μετα τπτ βιλες σε κηφισιες και βουλες, οκ? )
NTAΞ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ ΕΤΣΙ;;; 5.000 ΖΛΟΤΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110Μ2
10-10 ΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ;;;
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙ ΣΤΑΙΛ?
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΚΟΒ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΑΡΣΟΦ;;;

ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ
ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΒΛΑ!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αστο τυπε το τερματισες με τα κτιρια γραφειων που βαζεις ...τα οποια ειναι απο προγραμμα φωτορεαλισμου για παρουσιαση ενος προτζεκτ

www.gumtree.pl/cp-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/krakow/salwator-city-kawalerka-1600zl-623563243]http://www.gumtree.pl/cp-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/krakow/salwator-city-kawalerka-1600zl-623563243[/url]

Παρε και μια αγγελια απο τα παραπανω " γραφεια"  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Απο γνωσεις archicad artlantis 3D πως πας καλα;;;;  :2funny:
Πες και τιμη για την μακετα το m2

Τυπε γινεσαι γραφικος ε? Τα σπιτια κανονικα ειναι οπως ειναι , οχι μακετες.
Θα παω εν καιρω, να τα βγαλω φωτο ο ιδιος να στα ανεβασω. Το ενα συγκροτημα ( το πρωτο ) ειναι και 5 λεπτα με τα ποδια απο εμενα.
Βεβαια τα περνας για μακετες επειδη σε ξενιζουν. Δεν ειναι το στερεοτυπο της σοβιετικης πολυκατοικιας ( που υπαρχουν και αυτες, αλλα εκει πλεον μενουν παπουδες πχ η φοιτητες κλπ ), ουτε μοιαζουν με τις ελληνικες πολυκατοικιες της κυψελης. Λογικο

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ας βαλουν και τα δικα τους διαμερισματα να γελασουμε ´η μενουν με συγκατοικους στο γιαρουζελσκι ταιμς μπλοκ;;;    :2funny:
ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΠΑΛΙΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ 50 ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΗΡΙΑ
ΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚ ΕΕΕΕ ΣΟΡΡΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Στα αρχιδια μου ρε τυπε μην ερχεσται και μη πατε πουθενα. Αφηστε τα αλλα μερη στην ησυχια τους. Την κακομοιρα την Ελλαδα να φτιαξετε που την κανατε σα μουνι καλλιγραφιας.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ 7-8 ΤΟ ΜΗΝΑ
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Τυπε γινεσαι γραφικος ε? Τα σπιτια κανονικα ειναι οπως ειναι , οχι μακετες.
Θα παω εν καιρω, να τα βγαλω φωτο ο ιδιος να στα ανεβασω. Το ενα συγκροτημα ( το πρωτο ) ειναι και 5 λεπτα με τα ποδια απο εμενα.
Βεβαια τα περνας για μακετες επειδη σε ξενιζουν. Δεν ειναι το στερεοτυπο της σοβιετικης πολυκατοικιας ( που υπαρχουν και αυτες, αλλα εκει πλεον μενουν παπουδες πχ η φοιτητες κλπ ), ουτε μοιαζουν με τις ελληνικες πολυκατοικιες της κυψελης. Λογικο
.  

Η φωτο που εβαλες αρχικα ειναι απο προγραμμα φωτορεαλισμου κτιριου...πολιτικος μηχανικος ειμαι λες να μην το βλεπω;;;;η αγγελια μετα εχει θολες εικονες δε βλεπω καθαρα...εχει και διαμερισματα καινουρια αλλα πανω απο 1200€ !!!!οταν στην αθηνα με 500-600 εχεις σπιταρονα βπ, οποτε εχουμε διπλο κοστος στεγης απο αθηνα και ηλεκτρικο νερο θερμανση στα ιδια...

Βαρσαβα ρε ντουμπαι με μουναρες!!!  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Aλλα οι ελληνικες πολυκατοικιες ειναι γαματες!

Συνημμένα

• polikatoikia.jpg
    polikatoikia.jpg
    86,2 KB · Εμφανίσεις: 26

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
NTAΞ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ ΕΤΣΙ;;; 5.000 ΖΛΟΤΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110Μ2
10-10 ΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ;;;
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙ ΣΤΑΙΛ?
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΚΟΒ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΑΡΣΟΦ;;;

ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ

Μπα πιστεψε με φιλε αν δουλευεις προγραμματιστης στην Google η την ΙΒΜ  η εισαι team leader σε μια απο τις 800 πολυεθνικες εδω ( δεν ειναι και δυσκολο ) και βγαζεις 10-12 000 , δεν ειναι και δυσκολο.
Ξερω προσωπικα ατομα δηλαδη που το κανουν.

Α, ειναι δεν ειναι 30.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ας βαλουν και τα δικα τους διαμερισματα να γελασουμε ´η μενουν με συγκατοικους στο γιαρουζελσκι ταιμς μπλοκ;;;    :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Η φωτο που εβαλες αρχικα ειναι απο προγραμμα φωτορεαλισμου κτιριου...πολιτικος μηχανικος ειμαι λες να μην το βλεπω;;;;η αγγελια μετα εχει θολες εικονες δε βλεπω καθαρα...εχει και διαμερισματα καινουρια αλλα πανω απο 1200€ !!!!οταν στην αθηνα με 500-600 εχεις σπιταρονα βπ, οποτε εχουμε διπλο κοστος στεγης απο αθηνα και ηλεκτρικο νερο θερμανση στα ιδια...

Βαρσαβα ρε ντουμπαι με μουναρες!!!  :2funny:

Tυπε η φωτο η πρωτη ειναι το κανονικο κτηριο, οπως ειναι το βλεπεις. Τι φωτορεαλισμοι? Στην εισοδο αυτη ακριβως που βλεπεις σε μια απο αυτες εχω μπει.
Τα διαμερισματα για να ειναι ακριβα παει να πει οτι υπαρχουν τα αντιστοιχα εισοδηματα.
Ηλεκτρικο θερμανση νερο ποιος σου ειπε οτι ειναι τα ιδια ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ

Στα αρχιδια μου ρε τυπε μην ερχεσται και μη πατε πουθενα. Αφηστε τα αλλα μερη στην ησυχια τους. Την κακομοιρα την Ελλαδα να φτιαξετε που την κανατε σα μουνι καλλιγραφιας.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ντουμπαι κλαψε βαρσαβα is here ;)

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg