Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εσεις δεν λεγατε για τις προβληματικες γκομενες;;; εσεις δεν λεγατε για τους χιλιαδες λατινους ξενους που την πεφτουν παντου;;; εσεις δε λεγατε οτι δυτικοποιηθηκαν ;;;εσεις δε λεγατε για τα κλαμπς που χορευετε και ορμανε ολοι οι ξενοι;;;μονο εγω το ειδα;;
Ναι λειπανε το πασχα ολες διακοπες στο εξωτικο λοτζ..ολα τα μωλ γεματα ηταν...anyway δεν μου πολυ αρεσε το μερος μου θυμιζει βουδαπεστη που ενω ειναι πιο ομορφη..ολα  στο γκομενικο και πουτανες -κλαμπ ειναι ψιλο ακυρα...για τον μονιμο αν εχει καλο εισοδημα σπιτι αυτοκινητο αλλαζει το σκηνικο!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσεις οι  μονιμοι εκει μην γαματε αλλο... μην φορτωνετε τοσο  πολυ...καντε λιγο κρατει θα το καψετε...  :2funny: ξεπερασατε και αυτους στην Μολδαβια  :2funny: :2funny: οποτε σας δινουμε βραβειο τιτανογαμιαδων!!!!
κερδιζετε ενα τριημερο στο κισιναου με φρι γευμα στο ΟΠΑ! Για reunion με τους συντροφους εκει!!! :dancing  :2funny: :2funny:

γι αυτο κυκλοφορανε καγκουροπαρεες στην βαρσοβια;;;απο το πολυ γαμησι τις βαριουνται οι τυποι τις πολωνεζες τις παρατανε και κυκλοφορανε με αντροπαρεα το βραδυ  :2funny:

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΕΝΤ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρεπει να το επισκεφτουμε το μερος των καμακιων
Αυτοί δεν πιάνονται με τίποτα  :2funny: σκέφτομαι να οργανωσω τριήμερα τουρ στη Μολδαβία  :2funny: μετακινηση με το σπορ αμάξι του Durty  :2funny: ξαναγηση στο ΟΠΑ  :2funny: βολτα στο Πάρκο  :2funny: και το καλήτερο ρεβεγιόν με στο ΟΠΑ με δωρεάν γεύμα  :2funny:Ξξερεις πόσοι θα πάνε για να  :2funny: με τα ζώα  :2funny:? :2funny: :2funny: :2funny:

για τον μονιμο αν εχει καλο εισοδημα σπιτι αυτοκινητο αλλαζει το σκηνικο!!!
Εεγω τόσα χρόνια σας το λέω αν δεν έχετε λεφτά καθίστε Ελλάδα  με ενα χαρτζιλίκι 300-500 Ευρώ Ελλάδα περνάς θε'ι'κά!Με το Μεταξουργείο σου,τα σουβλάκια σου,τη θάλασσα σου....αν έχετε εισόδημα 700-800 απο Ελλάδα και σας ενδιαφέρει το  :knockinb: (γιατι αυτουι που ηταν στη Μολδαβία δεν ενδιαφέρονταν καθόλου να  :knockinb: μονο να παίξουν χαρτιά και τάβλι) πηγαινετε σε μια μικρη πόλη της Ρωσσίας ή της Ουκρανίας,αν έχετε 2000-3000 Αγία Πετρούπολη,Και αν έχετε 3000+ το μήνα Μόσχα.Το εχω πει 1.000.000 φορές αν ειναι να πάτε καπου για να περνάτε χειρότερα απο Ελλάδα καθιστε καλητερα Ελλάδα!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εσεις δεν λεγατε για τις προβληματικες γκομενες;;; εσεις δεν λεγατε για τους χιλιαδες λατινους ξενους που την πεφτουν παντου;;; εσεις δε λεγατε οτι δυτικοποιηθηκαν ;;;εσεις δε λεγατε για τα κλαμπς που χορευετε και ορμανε ολοι οι ξενοι;;;μονο εγω το ειδα;;
Ναι λειπανε το πασχα ολες διακοπες στο εξωτικο λοτζ..ολα τα μωλ γεματα ηταν...anyway δεν μου πολυ αρεσε το μερος μου θυμιζει βουδαπεστη που ενω ειναι πιο ομορφη..ολα  στο γκομενικο και πουτανες -κλαμπ ειναι ψιλο ακυρα...για τον μονιμο αν εχει καλο εισοδημα σπιτι αυτοκινητο αλλαζει το σκηνικο!!!

Βουδαπέστη προτιμώ και εγώ είναι μεγάλη συζήτηση γιατί..Έμενα District 7 κάποιους μήνες κοντά στο westend mall..Είναι πολύ πιο όμορφη πόλη απο Warsaw (spa,margarita island,Δούναβης κ.λ.π) αλλά υπάρχουν άλλα θέματα εκεί.Οι Ουγγαρέζες δυστυχώς δεν μιλάνε όλες Αγγλικά..Είναι όμως πολύ πιο φτηνά κυρίως στο θέμα του ενοικίου (με 200 ευρώ έμενα εκεί σε σπίτι σχετικά καλό).

Οι γνωριμίες σαν αριθμός είναι πολύ πολύ πολύ λιγότερες εκεί αλλά πολύ πιο ουσιαστικές..Δεν θα γνωρίζεις τους ασσύληπτους αριθμούς της Poland αλλά τα κορίτσια εκεί είναι πιο ξηγημένα..Όταν σου δώσουν το κινητό σημαίνει πως θα βγούν μαζί σου..Επίσης είναι πιο εύκολο να γνωρίζεις ξένες εκεί..Κυρίως στο Szimpla που είναι κάθε μέρα full με ξένες τουρίστριες..Βαρσοβία δεν υπάρχει γυναίκα τουρίστρια, εκεί βλέπεις τα πάντα όλο το χρόνο..Μούφα ήταν μόνο τα Morissons που λενε όλοι το αντίστοιχο Enklawa για μένα της Βουδαπέστης..
Είναι δύσκολη η επιλογή εξαρτάται τη ψάχνει ο καθένας και αυτά αλλάζουν και γρήγορα..Ήμουν εκεί 2012 τώρα μπορεί να έχουν χειροτερέψει..
Αλλά αυτη η συζήτηση είναι καλύτερα να γίνει στο αντίστοιχο thread..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΕΝΤ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέρετε ποιά είναι η κατάντια?Οτι πιό παλιά αυτά τα ζώα θα είχανε φάει κράξιμο και θα γελάγανε μαζί τους! :2funny: Τωρα όλοι τους δέχονται!
  Ο Ελληνας έχει χάσει το χιούμορ του  :headbang: όλοι είναι σοβαρομαλάκες! :jerking: όταν πηγαίνω Ελλάδα βλέπω μιά μιζέρια και όλους να είναι σοβαροί κανένας δε γελάει!Ολοι έχουνε γίνει παθητικοί!Λες και τους έχουν βουλιάξει τα καράβια είναι όλοι τους  :2funny:
  Βλέπω και τους Ελληνες που έρχονται εδώ  :2funny: σας εχω γράψει σχετικά  :2funny: ο ένας εντελως κακομοίρης και ο άλλος περιφανευεται σε μένα οτι εχει ενα δωμάτιο δεκατρία τετραγωνικά στου διαόλου τη μάνα που εκεί κανεις δεν πάει να ζήσει :2funny: και εχει το μπάνιο του,την κουζίνα του,την τουαλέτα του  :2funny:Τα έλεγε με ενα τόνο σα να μου έλεγε εχω το Λίαρ Τζετ μου  :2funny: το Ελικόπτερο μου  :2funny: τη Φερράρι μου  :2funny:.
  Εχει πλάκα Ελλάδα τι ψέματα λένε  :2funny:Μιλάνε για χλιδή....οτι μένουν στα πιο χάι  :2funny:Ενω η αλήθεια ειναι μια αθλιότητα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι λειπανε το πασχα ολες διακοπες στο εξωτικο λοτζ..ολα τα μωλ γεματα ηταν...anyway δεν μου πολυ αρεσε το μερος μου θυμιζει βουδαπεστη που ενω ειναι πιο ομορφη..ολα  στο γκομενικο και πουτανες -κλαμπ ειναι ψιλο ακυρα...για τον μονιμο αν εχει καλο εισοδημα σπιτι αυτοκινητο αλλαζει το σκηνικο!!!

Γιατι ρε τυπε δεν ειναι εξωτικο το Λοτζ? Φοινικες, παραλιες, αμμος θαλασσα :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτοί δεν πιάνονται με τίποτα  :2funny: σκέφτομαι να οργανωσω τριήμερα τουρ στη Μολδαβία  :2funny: μετακινηση με το σπορ αμάξι του Durty  :2funny: ξαναγηση στο ΟΠΑ  :2funny: βολτα στο Πάρκο  :2funny: και το καλήτερο ρεβεγιόν με στο ΟΠΑ με δωρεάν γεύμα  :2funny:Ξξερεις πόσοι θα πάνε για να  :2funny: με τα ζώα  :2funny:? :2funny: :2funny: :2funny:

Εεγω τόσα χρόνια σας το λέω αν δεν έχετε λεφτά καθίστε Ελλάδα  με ενα χαρτζιλίκι 300-500 Ευρώ Ελλάδα περνάς θε'ι'κά!Με το Μεταξουργείο σου,τα σουβλάκια σου,τη θάλασσα σου....αν έχετε εισόδημα 700-800 απο Ελλάδα και σας ενδιαφέρει το  :knockinb: (γιατι αυτουι που ηταν στη Μολδαβία δεν ενδιαφέρονταν καθόλου να  :knockinb: μονο να παίξουν χαρτιά και τάβλι) πηγαινετε σε μια μικρη πόλη της Ρωσσίας ή της Ουκρανίας,αν έχετε 2000-3000 Αγία Πετρούπολη,Και αν έχετε 3000+ το μήνα Μόσχα.Το εχω πει 1.000.000 φορές αν ειναι να πάτε καπου για να περνάτε χειρότερα απο Ελλάδα καθιστε καλητερα Ελλάδα!

Ρε Δημητρη, εγω σε αυτο διαφωνω, που λες- και εκει ξεκινησε και ολη η κουβεντα. Οτι με 400 ευρω Ελλαδα εισαι καλυτερα απο οτι 100 πχ σε Τσεχια/ Πολωνια/ Ουγγαρια δλδ ανατολικο-κεντρικη Ευρωπη. Δεν περνας καλυτερα, η αυτο ισχυει οταν εισαι ως 25 χρονων το πολυ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Δημητρη, εγω σε αυτο διαφωνω, που λες- και εκει ξεκινησε και ολη η κουβεντα. Οτι με 400 ευρω Ελλαδα εισαι καλυτερα απο οτι 100 πχ σε Τσεχια/ Πολωνια/ Ουγγαρια δλδ ανατολικο-κεντρικη Ευρωπη. Δεν περνας καλυτερα, η αυτο ισχυει οταν εισαι ως 25 χρονων το πολυ
Εγω θα έλεγα μέχρι 40!Αν θέλεις να κάνεις κάτι φεύγεις απο τα 18 σου οπως εγω.Και προσαρμόζεσαι εκει που πας.Αλλες ανάγκες έχεις στα 18 σου και αλλες στα 40!Εγω 18 δεν ειχα πρόβλημα να μεινω σε ενα δωμάτιο...και δεν με εννοιαζε αν έχω αμάξι.Στα 40 μου ομως δεν μπορώ να ζω ετσι!Αν καποιον δεν τον νοιάζει η μεγάλη ζωη δεν θέλει να έχει το τελευαταιο μοντέλο κινητό και μπορει να πηγαίνει και με το λεωφορείο και πανω απ'ολα οπως τους περισσότερους Ελληνες δεν τον νοιάζει το γαμήσι Ελλάδα περνάει πολύ καλά αν έχει ενα χαρτζιλίκι 300-500 Ευρώ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω θα έλεγα μέχρι 40!Αν θέλεις να κάνεις κάτι φεύγεις απο τα 18 σου οπως εγω.Και προσαρμόζεσαι εκει που πας.Αλλες ανάγκες έχεις στα 18 σου και αλλες στα 40!Εγω 18 δεν ειχα πρόβλημα να μεινω σε ενα δωμάτιο...και δεν με εννοιαζε αν έχω αμάξι.Στα 40 μου ομως δεν μπορώ να ζω ετσι!Αν καποιον δεν τον νοιάζει η μεγάλη ζωη δεν θέλει να έχει το τελευαταιο μοντέλο κινητό και μπορει να πηγαίνει και με το λεωφορείο και πανω απ'ολα οπως τους περισσότερους Ελληνες δεν τον νοιάζει το γαμήσι Ελλάδα περνάει πολύ καλά αν έχει ενα χαρτζιλίκι 300-500 Ευρώ!

Kαι πως θα ζει ρε Δημητρη? Με την ακριβεια στην Ελλαδα δε ζεις με 500 ευρω το μηνα καν. Θα ζει με τους γονεις του να μη μπορει ουτε να πυρφορισει?

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
το λοτζ ειναι η καρδιτσα της πολωνιας ; :2funny:  πολωνια θες πανω απο 1500 ,θες ενα νορμαλ σπιτι  που αυτο κοστιζει πολυ..θες και καλο αυτοκινητο..μεσα στο χιονια στο κωλοκρυο να παιρνεις μετρο ταξι δε λεει... Ελλαδα με τα μισα περνας καλυτερα...
Οι γκομενες ειναι κατι σχετικο..εδω δυσκολες οκ το ξερουμε το εχουμε αναλυσει...εκει ευκολες...αλλα αμα ειναι κατσω εκει 25 μερες για να φορτωσω οπως λετε αντιος....εξαρταται το ατομο παντα.

Δε ξερω τι λετε εγω μετα απο κουβα ταυλανδη ουκρανιες κλπ  σε ενα μερος θελω να παω ....

στο κισινιωφ μολδαβια ..τα αφηνω ολα τα αλλα  :2funny:
Να δω και το οπα το μαγαζι που κανει παταγο!!!!...5στερο στο tripadvisor χρυσος σκουφος κλπ
Μνημειο παγκοσμιας τουριστικης προβολης :rockon: ουνεσκο που εισαι;;; :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
το λοτζ ειναι η καρδιτσα της πολωνιας ; :2funny:  πολωνια θες πανω απο 1500 ,θες ενα νορμαλ σπιτι  που αυτο κοστιζει πολυ..θες και καλο αυτοκινητο..μεσα στο χιονια στο κωλοκρυο να παιρνεις μετρο ταξι δε λεει... Ελλαδα με τα μισα περνας καλυτερα...
Οι γκομενες ειναι κατι σχετικο..εδω δυσκολες οκ το ξερουμε το εχουμε αναλυσει...εκει ευκολες...αλλα αμα ειναι κατσω εκει 25 μερες για να φορτωσω οπως λετε αντιος....εξαρταται το ατομο παντα.

Δε ξερω τι λετε εγω μετα απο κουβα ταυλανδη ουκρανιες κλπ  σε ενα μερος θελω να παω ....

στο κισινιωφ μολδαβια ..τα αφηνω ολα τα αλλα  :2funny:
Να δω και το οπα το μαγαζι που κανει παταγο!!!!...5στερο στο tripadvisor χρυσος σκουφος κλπ
Μνημειο παγκοσμιας τουριστικης προβολης :rockon: ουνεσκο που εισαι;;; :2funny:

Xαχαχα ωραιος παραλληλισμος, καρδιτσα της Πολωνιας , πλακα πλακα ναι θα μπορουσε, ταιριαζει, ειναι και πολυ βλαχοι κατα κει :grin:
Μια μολδαβια την εχεις αναγκη τυπε παντως :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Kαι πως θα ζει ρε Δημητρη? Με την ακριβεια στην Ελλαδα δε ζεις με 500 ευρω το μηνα καν. Θα ζει με τους γονεις του να μη μπορει ουτε να πυρφορισει?
Κ'εγω ζουσα με τους γονείς μου και μπορούσα να Πιρφορίσω και να γαμάω πεπόνια χωρις να το καταλαβαίνουν.Μπορεις να κλείσεις την πόρτα  :2funny:απλό είναι.Ξέρεις τι ωραιαο ειναι να μενεις με τους γονεις σου?Σου μαγειρευουν....σε πλένουν....σε χαρτζιλικόνουν.Και τα 500 πολλά είναι!Μπορείς να πας και μερικές φορές Φυλής  :2funny:οχι μόνο Μεταξουργείο :2funny:.
  Τωρα αν θελεις να εχεις γκόμενες....αμάξια....ρουχα και τελευταια μοντέλα κινητα η Ελλάδα σιγουρα δεν είναι για σένα!Η Ελλάδα ειναι ο παράδεισος για τον φτωχό!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κ'εγω ζουσα με τους γονείς μου και μπορούσα να Πιρφορίσω και να γαμάω πεπόνια χωρις να το καταλαβαίνουν.Μπορεις να κλείσεις την πόρτα  :2funny:απλό είναι.Ξέρεις τι ωραιαο ειναι να μενεις με τους γονεις σου?Σου μαγειρευουν....σε πλένουν....σε χαρτζιλικόνουν.Και τα 500 πολλά είναι!Μπορείς να πας και μερικές φορές Φυλής  :2funny:οχι μόνο Μεταξουργείο :2funny:.
  Τωρα αν θελεις να εχεις γκόμενες....αμάξια....ρουχα και τελευταια μοντέλα κινητα η Ελλάδα σιγουρα δεν είναι για σένα!Η Ελλάδα ειναι ο παράδεισος για τον φτωχό!

Kαι αν πεθανουν η χρεοκωπησουν, η παθουν κανα καρκινο μετα τι κανεις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Kαι αν πεθανουν η χρεοκωπησουν, η παθουν κανα καρκινο μετα τι κανεις?
Αν έχουν περιουσία και σου αφήσουν ζεις πολύ καλήτερα  :2funny:.
  Αν δεν έχουνε τιποτα (σπάνιο γιατι ολοι έχουνε) τότε αυτοκτωνείς ή πηγαινεις σαν τον ΚΛΜΑΝ στη Γερμανία να κρεμεσαι με σχοινια απο της κολωνες της ΔΕΗ μες το κρύο για να βγαλεις το μεροκάματο  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
δημητρακη εχεις στοχους στην ζωη εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ελπίζω να μην επαληθευτούν αυτά που μου έγραψε μια φίλη μου χτές απο Γερμανία για την Ελλάδα τον Ιούνιο..Δουλέυει σε οίκο αξιόλογησης και έχει φτάσει η πιαθανότητα λεέι χρεοκοπίας της Ελλάδας για αυτούς το Ιούνη στο 30%!!!!!!!

Μετά τον ήπιαμε όλοι ανεξαιρέτως και οι μαλακίες που γράφουμε εδώ θα είναι απλά μπεμπεδίσματα για να περναέι η ώρα..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ελπίζω να μην επαληθευτούν αυτά που μου έγραψε μια φίλη μου χτές απο Γερμανία για την Ελλάδα τον Ιούνιο..Δουλέυει σε οίκο αξιόλογησης και έχει φτάσει η πιαθανότητα λεέι χρεοκοπίας της Ελλάδας για αυτούς το Ιούνη στο 30%!!!!!!!

Μετά τον ήπιαμε όλοι ανεξαιρέτως και οι μαλακίες που γράφουμε εδώ θα είναι απλά μπεμπεδίσματα για να περναέι η ώρα..
Εμείς δεν θα πιούμε τίποτα περισσότερο από αυτά που θα πιούν και αυτοί... :2funny: :2funny: :2funny:
Το πρόβλημα με τους Γερμανούς είναι ότι είναι εκδικητικοί!!!Η χρεοκοπία όπως έγινε και στην Ισλανδία και τώρα η χώρα τρέχει μπροστά σε όλους τους τομείς θα μπορούσε να είναι κάτι θετικό! Οι Γερμανοί όμως από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο Πολίτη είναι ζηλόφθονες... Και επειδή σαν Γερμανία δεν θα μπορούν να μας αγγίξουν ούτε μια ..τρίχα... φοβάμαι πως θα υποκινήσουν την Τουρκία να μας προκαλέσει ζημιά ... Μόνο και μόνο για εκδίκηση...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Οι γερμανοι και μαζι 18 χωρες κοντρα....σε λιγο θα ερχονται οι σλοβακοι να πηδηξουν με τα ευρω τους  :headbang: αξιοπρεπεια λενε μετα....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνίδες έτσι κι αλλιώς σιγά μην πάνε με γυφτοσλοβάκους.Με Γερμανούς πρίγκηπες και Ολλανδούς ιππότες θα πάνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom