Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για μένα τα πράγματα είναι απλά!!! Υπάρχουν κάποιες που ψάχνουν ματσωμένο και κάποιες που απλά ψάχνουν ένα γκόμενο όπως σας έγραψα.
Η μόνη διαφορά σε κάθε χώρα είναι κατά πόσο αντέχουν οι γκόμενες να μένουν μόνες ή όχι..Και δεν μιλάω για γάμο μιλάω να μένουν μέσα στην μοναξία τους και να πηδιούνται μια φορά την διετία..

Επιπλέον Ο δυτικός πολιτισμός βοηθάει τις γυναίκες στο να μένουν μόνες γιατί τους χαρίζει πολλά υποκατάστατα.Π.χ Γυμναστηριο,yoga,νύχια,festivals,εκδηλώσεις του κώλου,χρήματα και ένα εκατομμυρίο ψιλο-μακακισμένα hobbies για να έχουν την επιλογή της μοναξιάς και να μένουν με την φίλη τους..Π.χ Βαρσοβία που έχει γίνει απότομη εισβολή του Δυτικού Πολιτισμού παρατηρείς σιγά σιγά και εδώ ένα σημαντικό ποσοστό να μετατρέπεται έστι..Κραταέι όμως ακόμα..Σε μια δεκαετία όμως σίγουρα όχι..Στις άλλες πόλεις όπως το Lublin είναι ασθητή η διαφορά.

Οι Πολωνέζες για μένα δεν είναι ότι έχουν χαμηλές απαιτήσεις αλλά παραμένουν πιο κόντα στον όρο "Γυναίκα" - δεν έχουν ακόμα μετατραπεί σε ανδρείκελα όπως π.χ. στην Δανία, οπότε κάνουν το φυσιολογικό να ψάχνουν για κάποιον . Έχουν πάρει όμως λάθος πορεία και θυμηθείτε τα λόγια μου είναι θέμα χρόνου να γίνουν και αυτές έτσι!!!Το πολύ σε 10 χρόνια..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλα ρε διμιτρακι,ολες κοιτανε μονο τα λεφτα?πολλες κοπελες που ζουσαν με αυτα και δεν ειχαν παιδια νιωθουν δυστυχησμενες.το μιτρικο ενστικτο ειναι το πιο δυνατο συναισθημα της γυναικας που μπορι να την οσηγησει να τελειωσει μια σχεση παρα ολα τα λεφτα,μην τα υποτιμας ολα.για τους αντρες η μοναξια ιδικα σε κρισιμη ηλικια για αυτο το εκαναν και επιχειρηση τα πρακτορεια γαμου.ξερεις ποσους μαλακες φιλους εχω που ειναι διαθεσιμοι να αγορασουν τα παντα για μια συντροφια?πολλες γυναικες που ξερω μου ειπαν οτο ο λογος που χωρισαν ηταν γιατι ο αλλλος δεν ηθελε παιδια.ζεις στην πετρουπολη εσυ και πας σε τοπους που παει η καθε καραπουταναρα που ζει στην κοσμαρα της,εχει την απαιτηση οτι πρεπει ολα να τα εχει στα ποδια της γιατι λεει ειναι οι πιο ομορφες στον κοσμο και τετειες μαλακιες λενε.θελουν να κοιτανε τι κινητο φορας,αλλα το δικο τους δεν το αγορασαν μονες χαχαχαχ.οπως την τρελη που ειδα στο αεροπλανο εκανε φιγουρα με 2 πανακριβα κινητα ενω φενοταν βιζιτα απο κιεβο επεστρεφε οδυσσο και μετα καμια χερσον χαχαχα.ντυμενη 3-5 ευρο ρουχα,καταστραμενα παλια παπουτσια αλλα η φιγουρα με τα κινητα.ο φιλος μου αγορασε iphone 6 σε πιτσιρικα αφραγγη.μην συγρινεις τις γυναικες ολες του κοσμου με τις καραπουταναρες της ρωσιασ.οι ελληνιδες ναι ειναι αθλιες σε εμφανιση,συμπεριφορα αλλα δεν νομιζω να εχουν τετειες απαιτησεις,κυπρο τουλαχιστον οι περισοτερες δεν κοιτανε το χρημα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πέρα απο τις οικονομικές αναλύσεις και την αναλύσεις προσωπικότητας γυναικών..Έχει κάποιος εμπειρία εκτός Ευρώπης για το που είναι καλά αν μπορέσει κάποιος να μετακινηθεί?..Μιλάμε για εκτός Ευρώπης...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα ρε διμιτρακι,ολες κοιτανε μονο τα λεφτα?πολλες κοπελες που ζουσαν με αυτα και δεν ειχαν παιδια νιωθουν δυστυχησμενες.το μιτρικο ενστικτο ειναι το πιο δυνατο συναισθημα της γυναικας που μπορι να την οσηγησει να τελειωσει μια σχεση παρα ολα τα λεφτα,μην τα υποτιμας ολα.για τους αντρες η μοναξια ιδικα σε κρισιμη ηλικια για αυτο το εκαναν και επιχειρηση τα πρακτορεια γαμου.ξερεις ποσους μαλακες φιλους εχω που ειναι διαθεσιμοι να αγορασουν τα παντα για μια συντροφια?πολλες γυναικες που ξερω μου ειπαν οτο ο λογος που χωρισαν ηταν γιατι ο αλλλος δεν ηθελε παιδια.ζεις στην πετρουπολη εσυ και πας σε τοπους που παει η καθε καραπουταναρα που ζει στην κοσμαρα της,εχει την απαιτηση οτι πρεπει ολα να τα εχει στα ποδια της γιατι λεει ειναι οι πιο ομορφες στον κοσμο και τετειες μαλακιες λενε.θελουν να κοιτανε τι κινητο φορας,αλλα το δικο τους δεν το αγορασαν μονες χαχαχαχ.οπως την τρελη που ειδα στο αεροπλανο εκανε φιγουρα με 2 πανακριβα κινητα ενω φενοταν βιζιτα απο κιεβο επεστρεφε οδυσσο και μετα καμια χερσον χαχαχα.ντυμενη 3-5 ευρο ρουχα,καταστραμενα παλια παπουτσια αλλα η φιγουρα με τα κινητα.ο φιλος μου αγορασε iphone 6 σε πιτσιρικα αφραγγη.μην συγρινεις τις γυναικες ολες του κοσμου με τις καραπουταναρες της ρωσιασ.οι ελληνιδες ναι ειναι αθλιες σε εμφανιση,συμπεριφορα αλλα δεν νομιζω να εχουν τετειες απαιτησεις,κυπρο τουλαχιστον οι περισοτερες δεν κοιτανε το χρημα.
Καλά δεν είδες οτι σε όλες υπόσχομαι γάμο....και παιδιά? :2funny:Ακομα και η πιο στρίγγλα και η πιο δυσκολη αν της πεις οτι θα την παντρευτεις και θα κάνετε παιδιά θα ξετρελαθεί! :2funny:
  Δεν κοιτάνε τοσο τα λεφτα αλλα το στάτους

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:pipa1:
Πέρα απο τις οικονομικές αναλύσεις και την αναλύσεις προσωπικότητας γυναικών..Έχει κάποιος εμπειρία εκτός Ευρώπης για το που είναι καλά αν μπορέσει κάποιος να μετακινηθεί?..Μιλάμε για εκτός Ευρώπης...
διάβασε τις περσινές μου live ανταποκρίσεις απο Αργεντινή!!!!Ήδη ετοιμάζομαι να ξανά πάω για μεγάλο διάστημα ;)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
απο αυτα που εχω παει: νο.1 κουβα νο.2 ταυλανδη και νο.3 ουκρανια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εννοείται αν έχεις τη δυνατότητα να πας Ουκρανία δεν έχει νόημα να πας Πολωνία.Πολωνία έχει νόημα μόνο αν μένεις δίπλα ή μεταναστεύεις στην ίδια τη χώρα.Επίσης αν έχεις πάρα πολύ λίγα λεφτά π.χ. 500 ευρώ και θες οπωσδήποτε να κάνεις φάση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Για λεφτά ΗΠΑ.Αλλά ΗΠΑ από γκόμενες δεν είναι τόσο καλά.Οχι και εντελώς σκατά αλλά γενικώς κάπου σε στάτους δυτική Ευρώπη και λίγο χειρότερα με εξαίρεση Νέα Υόρκη Σικάγο.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
αν λεμε για δουλεια...οπου ειναι πολλα λεφτα ειναι σκατα οι γυναικες....εγω θα ελεγα νεα ζηλανδια ή καναδα για να εχεις ενα σχετικα καλο επιπεδο

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
:pipa1:διάβασε τις περσινές μου live ανταποκρίσεις απο Αργεντινή!!!!Ήδη ετοιμάζομαι να ξανά πάω για μεγάλο διάστημα ;)

αργεντινη ακυρο τελειως..με λιγοτερα λεφτα πας μια κουβα ή μια κολομβια και ξεσκιζεις υπερτατες μουλατες!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για  :shit: και ζώα το νούμερο 1 είναι το Κισινιώφ  :2funny: δε νομιζω να διαφωνει κανεις σ'αυτο! :2funny:
Για λεφτά ΗΠΑ.Αλλά ΗΠΑ από γκόμενες δεν είναι τόσο καλά.Οχι και εντελώς σκατά αλλά γενικώς κάπου σε στάτους δυτική Ευρώπη και λίγο χειρότερα με εξαίρεση Νέα Υόρκη Σικάγο.
Ναι για πηγαινε να παιρνεις 2000-2500 $ το μηνα και να δινεις ενοικιο 1500-2000 ασε που δεν ειναι καθολου  ευκολο να παρεις πρασινη καρτα.Παλι γράφεις για μέρη που δεν έχεις πάει  :2funny:

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Cuba να πατε καλα είναι οσο είναι ακομα οι καστρο επανω, εξισου καλα όμως είναι και Aγιος Δομηνικος αλλα και Κολομβια , αν μαλιστα ξερεις ισπανικα και κουλος στραβος χοντρος 95 χρονων να εισαι θα γαμησεις το πολύ μεχρι 25-30 χρονων ωραια μουνακια.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Αργεντινα είναι για πιο σοφιστικε καταστασεις, ωραιες γυναικες αλλα θελει και λιγο μπλα μπλα, δεν γαμας οσο ευκολα γαμας σε Κουβα κλπ. η λατινα του σημερα δεν εχει σχεση με την λατινα που πρωτο γνωρισα εγω πριν 37 χρονια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αργεντινα είναι για πιο σοφιστικε καταστασεις, ωραιες γυναικες αλλα θελει και λιγο μπλα μπλα, δεν γαμας οσο ευκολα γαμας σε Κουβα κλπ. η λατινα του σημερα δεν εχει σχεση με την λατινα που πρωτο γνωρισα εγω πριν 37 χρονια.
37 χρόνια??? :new_shocked:!!!
Θα τα γράψω στο αντίστοιχο νήμα...
Πολύ περίεργοι οι πρώτοι Πολωνοί τουρίστες.... Νέοι σχετικά αλλά ζευγαράκια! Ακόμα δεν έχω δει κανένα καλό Πολωνεζάκι...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Clock Poland έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑΚΙΑ που σε παρακάλανε να τα πηδήξεις.Δεν βλέπεις πολλές γκόμενες στο δρόμο να πείς ΟΥΑΟΥ!!!. Πέρα απο τα ξεκάθαρα μπάζα που παρακαλάνε τις άλλες στο μέσοο όρο δεν τις λές μπάζα αλλά γενικά δεν σε τρελάινουν κίολλας, απλά fuck-able θα έλεγα..Ευτυχώς υπάρχουν οι Μουσουλμάνοι να κάνουν την βρωμοδουλεία με τα μπάζα..Πραγματικά αυτοί οι μουσουλμάνοι ακόμα και γίδα να δουν τους αρέσει.Και έχουν μανία με τις πιο χοντρές..

Poland ότι και να γράφεται γενικά έχει πολύ μέτριες γκόμενες σε σύγκριση με τις άλλες χώρες..Βρίσκεις στο 6 στην καλύτερη των καλυτέρων στο 7 να φάς..Παραπάνω δεν πάς εδώ...Αλλά τουλάχιστον 6αρακια τρώς και βρίσκεις αρκετές να περνάς την ώρα σου .

Εμένα είναι 4 τελευταίοι μήνες εδω μετά λίγο Ελλάδα κανα τρίμηνο και μετα μετανάστευση αλλού..Ψάχνω ήδη για πού...

Υ.Γ.

Για να είμαι δίκαιος όμως θα πω και πως η λέξη μπάζο εξαρτάται...Χτές βρέθηκα με έναν Έλληνα σε ένα πάρτυ με ξένους (μπορεί να διαβάζει εδώ ελπίζω να μην παρεξηγηθεί) και όλα τα μπάζα στο πάρτυ μου έλεγε πως έιναι μια χαρά.χαχαχαχα....Έχει έρθει εδώ και 2 μέρες απο Ελλάδα όμως και θα κάτσει κάποιους μήνες..Οπότε ίσως συνηθήζεις μετά απο λίγο εδώ και ψάχνεις το καλύτερο..Ένα τρίμηνο Ελλαδίτσα πιστεύω είναι αρκετό να σε φέρει πάλι στην πραγματικότητα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Clock Poland έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑΚΙΑ που σε παρακάλανε να τα πηδήξεις.Δεν βλέπεις πολλές γκόμενες στο δρόμο να πείς ΟΥΑΟΥ!!!. Πέρα απο τα ξεκάθαρα μπάζα που παρακαλάνε τις άλλες στο μέσοο όρο δεν τις λές μπάζα αλλά γενικά δεν σε τρελάινουν κίολλας, απλά fuck-able θα έλεγα..Ευτυχώς υπάρχουν οι Μουσουλμάνοι να κάνουν την βρωμοδουλεία με τα μπάζα..Πραγματικά αυτοί οι μουσουλμάνοι ακόμα και γίδα να δουν τους αρέσει.Και έχουν μανία με τις πιο χοντρές..

Poland ότι και να γράφεται γενικά έχει πολύ μέτριες γκόμενες σε σύγκριση με τις άλλες χώρες..Βρίσκεις στο 6 στην καλύτερη των καλυτέρων στο 7 να φάς..Παραπάνω δεν πάς εδώ...Αλλά τουλάχιστον 6αρακια τρώς και βρίσκεις αρκετές να περνάς την ώρα σου .

Εμένα είναι 4 τελευταίοι μήνες εδω μετά λίγο Ελλάδα κανα τρίμηνο και μετα μετανάστευση αλλού..Ψάχνω ήδη για πού...
Eχεις κληρονομησει καμια περιουσια τυπε;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν μου έχει κάτσει ακόμα το Λόττο αλλά παρακαλάω:)χαχαχαχα..Ο μόνος με λεφτά στο forum είναι ο Δημητράκης...Όλοι άλλοι δεν έχουν μία απλά ένα μισθό και ζούν..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ουτε ο δημητρακης εχει λεφτα,οι γονεις του του στελνουν ενα σεβαστο ποσο καθε μηνα για να ειναι μακρια τους...
Σε βρισκω ασχετο σε πολλα πραγματα μαν.Πως ξερεις οτι ολα τα παιδια του φορουμ δεν εχουν μια;Τους γνωριζεις προσωπικα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Υ.Γ.

Για να είμαι δίκαιος όμως θα πω και πως η λέξη μπάζο εξαρτάται...Χτές βρέθηκα με έναν Έλληνα σε ένα πάρτυ με ξένους (μπορεί να διαβάζει εδώ ελπίζω να μην παρεξηγηθεί) και όλα τα μπάζα στο πάρτυ μου έλεγε πως έιναι μια χαρά.χαχαχαχα....Έχει έρθει εδώ και 2 μέρες απο Ελλάδα όμως και θα κάτσει κάποιους μήνες..Οπότε ίσως συνηθήζεις μετά απο λίγο εδώ και ψάχνεις το καλύτερο..Ένα τρίμηνο Ελλαδίτσα πιστεύω είναι αρκετό να σε φέρει πάλι στην πραγματικότητα..
Εδω έχει και ωραίες κοπελες που σε παρακαλάνε οσες δεν εχουν παντρευτει μετα τα 24-25 τρέμουν οτι θα μεινουν στο ράφι :2funny:.

Ουτε ο δημητρακης εχει λεφτα,οι γονεις του του στελνουν ενα σεβαστο ποσο καθε μηνα για να ειναι μακρια τους...
Σε βρισκω ασχετο σε πολλα πραγματα μαν.Πως ξερεις οτι ολα τα παιδια του φορουμ δεν εχουν μια;Τους γνωριζεις προσωπικα;
Την ειπες παλι τη  :jerking: σου  :2funny:.Ελλάδα είχα έρθει τέλη Φεβρουαριου και θα ερθω Ελλάδα το Μά'ι'ο για κοντα 15 μέρες.Όποτε θέλω έρχομαι.Αυτα που παίρνω απο Ελλάδα ειναι ψίχουλα!
  Οι περισσοτεροι εδω μέσα φουκαράδες και θλιβεροί είναι  :2funny: αλλο αν γράφουνε για τα λεφτά τους  :2funny:Πιο πλάκα είχε ο ψεύτης της Μολδαβίας με το (σπορ) αμάξι με γκάζι  :2funny: και την 35χρονη χωριατοπούλα που πλήρωνε για να  :knockinb:.Και της ιστορίες που μας έλεγε για της γκόμενες που του ερχόντουσαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom