Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εδω έχει και ωραίες κοπελες που σε παρακαλάνε οσες δεν εχουν παντρευτει μετα τα 24-25 τρέμουν οτι θα μεινουν στο ράφι :2funny:.
 Την ειπες παλι τη  :jerking: σου  :2funny:.Ελλάδα είχα έρθει τέλη Φεβρουαριου και θα ερθω Ελλάδα το Μά'ι'ο για κοντα 15 μέρες.Όποτε θέλω έρχομαι.Αυτα που παίρνω απο Ελλάδα ειναι ψίχουλα!
  Οι περισσοτεροι εδω μέσα φουκαράδες και θλιβεροί είναι  :2funny: αλλο αν γράφουνε για τα λεφτά τους  :2funny:Πιο πλάκα είχε ο ψεύτης της Μολδαβίας με το (σπορ) αμάξι με γκάζι  :2funny: και την 35χρονη χωριατοπούλα που πλήρωνε για να  :knockinb:.Και της ιστορίες που μας έλεγε για της γκόμενες που του ερχόντουσαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Bρε μητσο εσυ ο ιδιος το εχεις πει οτι ζεις απο τα λεφτα που σου στελνουν οι γονεις σου.Δεν το λεω απο μονος μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Bρε μητσο εσυ ο ιδιος το εχεις πει οτι ζεις απο τα λεφτα που σου στελνουν οι γονεις σου.Δεν το λεω απο μονος μου.
Εγω εχω πει οτι νοικιάζω ενα διαμερισμα στο κέντρο της Βαρσοβίας και παίρνω κοντά στα 1000 Ευρώ και εχω και περιουσία στη Ρωσσία.Απο Ελλάδα αντε να παίρνω το 1/3 απο τα εισοδήματα μου στην καλητερη περιπτωση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για να έχεις σπίτι 1000 ευρώ ενοικίου βαρσοβία και να μην έχεις αποφασίσει να μέινεις εδώ σημαίνει πως Ρωσσία στο θέμα των γυναικών πρέπει να είναι πολύ ανώτερα..Δυστυχώς εγώ εκτός Ευρώπης δεν έχω πολύ επαφή..Αλλά πρέπει να τα εξερευνήσω πριν πεθάνω...

Το σπίτι πως το απέκτησες Warsaw? Το αγόρασες σαν επένδυση?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να έχεις σπίτι 1000 ευρώ ενοικίου βαρσοβία και να μην έχεις αποφασίσει να μέινεις εδώ σημαίνει πως Ρωσσία στο θέμα των γυναικών πρέπει να είναι πολύ ανώτερα..Δυστυχώς εγώ εκτός Ευρώπης δεν έχω πολύ επαφή..Αλλά πρέπει να τα εξερευνήσω πριν πεθάνω...

Το σπίτι πως το απέκτησες Warsaw? Το αγόρασες σαν επένδυση?
Το αγώρασα στα μέσα της δεκαετίας του '90 για να μείνω με της 2 γίδες μου.Μέναμε οι τρεις μας μαζι καποιο διαστημα αλλα ακομα και τότε η Πολωνία δεν ηταν πολυ ευκολη στο  :knockinb:Και αυτες πηρανε μεταθεση σε αλλα αεροδρόμια (στον ελεγχο διαβατηρίων δουλευουν).Τη βαρέθηκα γρηγορα τη Βαρσοβία.Βεβαια οι γκομενες τότε ηταν πολυ καλητερες και περιποιημένες καμια σχεση με τα χάλια που έχουν τώρα!Μετα το ειχα κλειστο και πηγαινα 2-3 φορές το χρόνο.Οταν μετα το 2003 ειδα οτι η Πολωνία πεθανε για  :knockinb: αποφάσισα να το νοικιάσω.Ειναι επι της Ιεροσολίμσκι προς το ποτάμι.
  Οι Ρωσσιδες και πιο ομορφες ειναι και καλητερες και αν εχεις το στάτους  :knockinb: πολυ εύκολα στη Ρωσσία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
H Πολωνία το 2002 ήταν πολύ χειρότερη από ό,τι είναι τώρα.Τότε στα κλαμπ ήταν όλες ζευγαρωμένες με Πολωνούς.Το 2008 ήταν όμως καλύτερα από τώρα λόγω της μαζικής μετανάστευσης Πολωνών αντρών στις χώρες της δυτικής Ευρώπης.
Οι Ρωσίδες είναι ευκολότερες για φραγκάτους και οι Πολωνέζες για λέτσους.
Οι Ρωσίδες θεωρούν όλες τις άλλες Σλάβες Ουκρανές,Πολωνές,Τσέχες κτλ σα χαζές ή πονηρές.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
2007-2010 που έκανα απλά ταξίδια εδώ (δεκαήμερα) ήταν απλά μαγικά.Τα έχω γράψει πάλι..Τις καλύτερες εμπειρίες τις ζωής μου απο όπου έχω μείνει της είχα ζήσει εδώ.Αν σας τα γράψω θα με περάσετε για παραμυθά...Αν δεν τα είχα ζήσει Live δεν θα μπορούσα να τα πιστέψω αν μου τα έλεγε άλλος.Για αυτό έγινα Πολωνό-φιλος.

Το πως όλα αλλάξαν σε μια πενταετία είναι πραγματικά θάυμα..Ατελέιωτες συζητήσεις εδώ με μόνιμους που ψάχνουν να βρούν τι έγινε και κατάντησε έτσι. Πάντως όλοι συμφωνούν πως πλέον είναι μέρα με την νύχτα.. Ο γαμημένος δυτικός πολιτισμός και το χρήμα δηλητηριάζουν τα πάντα τελικά...Εντάξει θα με πείτε κλαψιάρη πάλι τρώς εδώ γνωρίζεις πηδάς αλλά δεν έχει καμία σχέση με το 2009.Όταν έχεις ζήσει στον παράδεισο δεν συμβιβάζεσαι με τίπότα.Θές να γυρίσεις τον χρόνο πίσω. Αλλά δεν γίνεται δυστυχώς...Το πιο απλό  2009 έβγαινες Τρίτη νύχτα σε γεμάτα clubs.Ελάχιστοι ξένοι,εύκολες γκόμενες.Τώρα περιμένουμε Παρασκευή-Σάββατο..Άδεια όλα μέχρι Πέμπτη και τις άλλες μέρες ξενέρωτα ραντεβού για να τις πείσεις να πουλήσεις έρωτα και να πηδήξεις.Τς πηδάς αλλά δεν εει την μαγέια αν καταλαβαίνεται τι εννοω.Γαμάς γκόμενες γνωρίζεις πάιζεις αλλά εύχομαι να μην είχα ζήσει την χρυσή εποχή της Pοland και να κάνω τις συγκρίσεις με το σήμερα..

Όλα στην ζωή είναι θέμα συγκρίσεων και εμπειριών..Εγώ δεν αντέχω να βλέπω την πτώση του Παραδείσου σε απλά μέτρια κατάσταση και αποχωρώ απο την χωρα..Αυτός είναι ο λόγος αποκλειστικά-συναισθηματικός..Άν το συγκρίνεις π.χ με Αθήνα (με τα απόλυτα σκατά δηλαδή) είναι αντικειμενικά πολύ καλυτερα εδώ αλλά για μένα θέλω να αναζητήσω πιο παρθένους προορισμούς-παραδείσους κάπου θα υπάρχουν...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
2007-2010 που έκανα απλά ταξίδια εδώ (δεκαήμερα) ήταν απλά μαγικά.Τα έχω γράψει πάλι..Τις καλύτερες εμπειρίες τις ζωής μου απο όπου έχω μείνει της είχα ζήσει εδώ.Αν σας τα γράψω θα με περάσετε για παραμυθά...Αν δεν τα είχα ζήσει Live δεν θα μπορούσα να τα πιστέψω αν μου τα έλεγε άλλος.Για αυτό έγινα Πολωνό-φιλος.

Το πως όλα αλλάξαν σε μια πενταετία είναι πραγματικά θάυμα..Ατελέιωτες συζητήσεις εδώ με μόνιμους που ψάχνουν να βρούν τι έγινε και κατάντησε έτσι. Πάντως όλοι συμφωνούν πως πλέον είναι μέρα με την νύχτα.. Ο γαμημένος δυτικός πολιτισμός και το χρήμα δηλητηριάζουν τα πάντα τελικά...Εντάξει θα με πείτε κλαψιάρη πάλι τρώς εδώ γνωρίζεις πηδάς αλλά δεν έχει καμία σχέση με το 2009.Όταν έχεις ζήσει στον παράδεισο δεν συμβιβάζεσαι με τίπότα.Θές να γυρίσεις τον χρόνο πίσω. Αλλά δεν γίνεται δυστυχώς...Το πιο απλό  2009 έβγαινες Τρίτη νύχτα σε γεμάτα clubs.Ελάχιστοι ξένοι,εύκολες γκόμενες.Τώρα περιμένουμε Παρασκευή-Σάββατο..Άδεια όλα μέχρι Πέμπτη και τις άλλες μέρες ξενέρωτα ραντεβού για να τις πείσεις να πουλήσεις έρωτα και να πηδήξεις.Τς πηδάς αλλά δεν εει την μαγέια αν καταλαβαίνεται τι εννοω.Γαμάς γκόμενες γνωρίζεις πάιζεις αλλά εύχομαι να μην είχα ζήσει την χρυσή εποχή της Pοland και να κάνω τις συγκρίσεις με το σήμερα..

Όλα στην ζωή είναι θέμα συγκρίσεων και εμπειριών..Εγώ δεν αντέχω να βλέπω την πτώση του Παραδείσου σε απλά μέτρια κατάσταση και αποχωρώ απο την χωρα..Αυτός είναι ο λόγος αποκλειστικά-συναισθηματικός..Άν το συγκρίνεις π.χ με Αθήνα (με τα απόλυτα σκατά δηλαδή) είναι αντικειμενικά πολύ καλυτερα εδώ αλλά για μένα θέλω να αναζητήσω πιο παρθένους προορισμούς-παραδείσους κάπου θα υπάρχουν...

Νομιζω οτι τα εχεις πει ολα με τις παραπανω γραμμες.
Ομως, γιατι ειναι τοσο δυσκολο να κανεις διερευνητικες επισκεψεις στην πολωνικη επαρχια; Εκει μπορει οντως να υπαρχουν ακομη κρυμενοι παράδεισοι.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εδω το 1996 πηγα να παιξω μπαλα βουδαπεστη και ολες ηταν με το βρακι στον δρομο και το 2000 νομιζες πηγες σε αλλο πλανητη χαχαχα.ουκρανια το 2008-9 που λες για πολωνια εβρισκα ακομα τοτε καμια γκομενα που θα γαμουσα με ενα μπουκαλι βοτκα χαχαχαχκαθε περσι και καλυτερα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αν γαμάγε Ελλάδα ο κόσμος δεν θα έπαιρνε τα βουνά,τα κρύα και τα ξένα..Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα καν να συζητήσουμε το αυτονόητο..Η Ελλάδα ήταν έιναι και θα είναι Μουσουλμανικής νοοτροπίας στις γυναίκες..Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό.."Πόδια ερμητικά κλειστά"...
Αν κάποιος μπορεί να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα Ελλάδα θα έχει κάποια standarts που τηρεί μόνο το 10% του ανδρικού πλυθησμού της χώρας..Όλοι οι άλλοι (το 90%) με γυναικούλα σπίτι η δεκαετείς σχέσεις αν δεν είναι μπακούρια..

:2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ανοίξτε μάτια και πάτε μαζικά enklawa!!!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    150,2 KB · Εμφανίσεις: 40

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μπραβο ρολογα μου,φυσικα ειναι μιζεροι και δεν χορευουν οι ιταλοι και πορτογαλοι.αν χορεψουν,καμακωσουν και θα πρεπει να κερασουν κανα ποτο με τι λεφτα χαχαχα,πινουν και πολυ οι ατιμες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μην πέρνεται σοβαρά τις μαλακίες που γράφουν οι Πολωνέζες της νύχτας.Κυρίως αυτές που συχνάζουν στην Mazowiecke street..Οι Ιταλοί απλά θα την ξεσκίζουν και  θα γράφει άλλα...

π.χ πριν 1 μήνα είχα γνωρίσει μια δασκάλα το βράδυ που έκατσε στο δεύτερο ραντεβού..Μου έστελνε συνεχώς μηνύματα πως είναι ερωτευμένη μαζί μου..Φυσικά έγω την έγραφα..Μετά απο 2 εβδομάδες μια νύχτα στην metadisco την πέτυχα να χορεύει στην πίστα και να φιλίεται με έναν μάυρο Αφρικανό..Όταν με είδε δεν ήξερε που να κρυφτεί..Φυσικά ούτε που με ένοιαζε εμένα αλλά μετα 5 ώρα το πρωί με έπερνε τηλέφωνο που ήμουν σε άλλο μαγαζί και έκλαιγε..

Αν πάρετε σοβαρά αυτά που γράφουν οι Πολωνεζες έχετε χάσει απλά το παιχνίδι..Λογικά ο Πορτογάλος την πηδάει και ο Ιταλός την τσιμπουκώνει..Αλλά προτιμάει Έλληνες στα λόγια!!!! Σε αυτούς θα λέει τα ίδια..

Οι Ιταλοί έχουν πέραση στην Πολωνία και το ξέρω απο πρώτο χέρι..Γνωρίζω πάνω απο 20 Ιταλούς στην πόλη και βλέπω τι κάνουν..Παρόλο που έχει χαλάσει τρελά η φήμη τους η γαμημέμη Ρώμη και το Ιταλικό φαγητό τους ανοίγει τα πόδια..Επίσης γουστάρουν τρελά Πορτογάλους. Πολλές μαθαίνουν Πορτιγαλικά και πηγαίνουν Erasmus εκέι..Οπότε αυτά που γράφει η γκόμενα ας τα πέι σε άλλους!!!

Η άποψη τους για τους Έλληνες σαν την έχω ξαναγράψει.Είναι χιλλιο-ελέγμενη απο πάρα πολλές..Πολύ έυθυμοι τύποι,χαβαλετζήδε,;έξω καρδία αλλά πολύ ασχημοι και τεμπέληδες!!..Έχουν την εντύπωση πως είμαστε χοντροί,τριχωτοί και ιδρωμένοι..Αφού κάνω πλάκα με την άποψη τους και τους στέλνω videakia με κάτι τέτοιους τύπους σαν αυτοσαρκασμό..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σαν κουλτούρα όντως προτιμούν Ισπανούς,Πορτογάλους αλλά ο Βαλκάνιος έχει άλλη παρουσία στο χώρο είμαστε πιο primitive και αυτό τις εξιτάρει τις Πολωνέζες.Σου λένε αυτοί οι Βαλκάνιοι είναι άγριοι θα γαμάνε καλά.Ενώ οι Ισπανοί,Ιταλοί,Πορτογάλοι παραείναι φλωράδες.
Οι Ισπανοί στην πραγματικότητα είναι κακάσχημοι τριχωτοί και έχουν αραβικές μύτες.Οι Ελληνες είναι παίδαροι μπροστά τους.Απλώς δεν ξεχωρίζουμε πολύ από τους Πολωνούς γενικώς λετσαρία και αυτό μας δίνει κακή φήμη ενώ οι Ιταλοί είναι πιο μοδάτοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ανοίξτε μάτια και πάτε μαζικά enklawa!!!!
Nα σαι σιγουρος οτι θα λεει ακριβως τα ιδια και στον ιταλο πελατη,τον ισπανο,τον γερμανο,τον πορτογαλο..Α ρε μαλακες,εντελως αβγαλτοι ειστε στο θεμα γυναικας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σαν κουλτούρα όντως προτιμούν Ισπανούς,Πορτογάλους αλλά ο Βαλκάνιος έχει άλλη παρουσία στο χώρο είμαστε πιο primitive και αυτό τις εξιτάρει τις Πολωνέζες.Σου λένε αυτοί οι Βαλκάνιοι είναι άγριοι θα γαμάνε καλά.Ενώ οι Ισπανοί,Ιταλοί,Πορτογάλοι παραείναι φλωράδες.
Οι Ισπανοί στην πραγματικότητα είναι κακάσχημοι τριχωτοί και έχουν αραβικές μύτες.Οι Ελληνες είναι παίδαροι μπροστά τους.Απλώς δεν ξεχωρίζουμε πολύ από τους Πολωνούς γενικώς λετσαρία και αυτό μας δίνει κακή φήμη ενώ οι Ιταλοί είναι πιο μοδάτοι.

Nαι ου πολύ μοδάτοι οι ιταλοι ( της πολωνιας, οχι γενικα ). Τριγυρνανε κατι μπουλουκια με τα μουσια, τα φουσκωτα μπουφαν και τα τζιν μιλανε δυνατα, κατι κακομοιρηδες, γυφτοι τελειως. Βλεπω πως στον κοσμο εδω, υπαρχει μια αρνητικη διαθεση απεναντι σε ιταλους και ισπανους γενικα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Nαι ου πολύ μοδάτοι οι ιταλοι ( της πολωνιας, οχι γενικα ). Τριγυρνανε κατι μπουλουκια με τα μουσια, τα φουσκωτα μπουφαν και τα τζιν μιλανε δυνατα, κατι κακομοιρηδες, γυφτοι τελειως. Βλεπω πως στον κοσμο εδω, υπαρχει μια αρνητικη διαθεση απεναντι σε ιταλους και ισπανους γενικα.
Τους αραπαδες γουσταρουν τρελα τα πολωνεζακια,κατι ακομη ανεξηγητο για εμενα.Και τον πιο βρωμιαρη λετσο αραπη τον βλεπουν σαν θεο.Τουλαχιστον στο Οπολε στην Βαρσοβια και στο Γρoκλαβ που ημουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αρνητική διάθεση απέναντι σε Ισπανούς δε θα έλεγα.Πολλές είναι γοητευμένες με ισπανική κουλτούρα χορούς και τέτοιοιες βλακείες.Οι Ιταλοί έχουν κάποια φήμη σα μαφιόζοι και άτακτοι γαμιάδες που εξαπατούν τις κοπέλες αλλά τους Ισπανούς και Πορτογάλους τους βλέπουν ακόμα ρομαντικά.Εννοείται ο Ελληνας γιδοβοσκός έχει πάντα το πάνω χέρι με την παρουσία μας επιβαλλόμασετε αμέσως στο χώρο πιο αρχίδες δε γίνεται.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τους αραπαδες γουσταρουν τρελα τα πολωνεζακια,κατι ακομη ανεξηγητο για εμενα.Και τον πιο βρωμιαρη λετσο αραπη τον βλεπουν σαν θεο.Τουλαχιστον στο Οπολε στην Βαρσοβια και στο Γρoκλαβ που ημουν.

Oχι " τα πολωνεζακια" αλλα καποιες που γουσταρουν ειδικα αυτους .πχ μπορει να ειναι το 1,2 %. Εδω ετσι παει. Υπαρχουν ανα " κατηγοριες" τα γουστα στους αντρες. Καποιες εχουν φαει κολλημα με αραβες πχ, αλλες με λατινους, αλλες με μαυρους, αλλες με ελληνες η τουρκους. Αλλες δε θελουν καθολου ξενους, αλλες γουσταρουν βορειους, γερμανο-σουηδους κλπ. Ειναι τι κολλημα και καψιμο εχει η καθε " κατηγορια". Και ειναι να βρεις καποια απο την " κατηγορια" σου. Αυτες ειναι πολυ λιγες παντως με αυτα τα ειδικα γουστα, σε σχεση με το γενικο πληθυσμο και συνηθως ειναι κατι καμμενες η προβληματικες - οπως αντιστοιχα στην Ελλαδα οι αντρες που συνεχως ασχολουνται με  τις αλλοδαπες.
Μη παραμυθιαζεστε. Ο κανονας και η πραγματικοτητα ειναι οτι γενικα γουσταρουν τους ντοπιους τους δικους τους. Το 90 % των γυναικων δηλαδη. Οι καμμενες που οι δικοι τους τις απαξιωνουν θα κοιταξουν τον ξενο, αναγκαστικα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αρνητική διάθεση απέναντι σε Ισπανούς δε θα έλεγα.Πολλές είναι γοητευμένες με ισπανική κουλτούρα χορούς και τέτοιοιες βλακείες.Οι Ιταλοί έχουν κάποια φήμη σα μαφιόζοι και άτακτοι γαμιάδες που εξαπατούν τις κοπέλες αλλά τους Ισπανούς και Πορτογάλους τους βλέπουν ακόμα ρομαντικά.Εννοείται ο Ελληνας γιδοβοσκός έχει πάντα το πάνω χέρι με την παρουσία μας επιβαλλόμασετε αμέσως στο χώρο πιο αρχίδες δε γίνεται.

Aυτα καποτε. Ρε φιλε εδω μενω λες να μη ξερω τι λενε για ολους αυτους. Και δε μιλαω για γκομενες τωρα μιλαω για τον κοσμο γενικα εδω περα. Τους κοιτανε με μια ειρωνια και μια καχυποψια, δε τους πολυγουσταρουν. Με τους Ελληνες ευτυχως δεν υπαρχει αυτο.
Κατευθειαν με το που με περνανε για ισπανο η ιταλο, σπευδω να το διαψευσω αμεσως χαχα. τους λεω ουτε καν εχω πατησει εκει περα. Με το που ακουνε Ελλαδα και αυτοι αμεσως αλλαζει η διαθεση τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom