Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δηλαδή όλοι οι ξένοι στη Βαρσοβία γαμάνε 1-2 γκόμενες το μήνα μίνιμουμ?Αυτά είναι τρομερά ποσοστά για όλη την ΕΕ.
2 γκόμενες το μήνα είναι 24 γκόμενες το χρόνο.Ακόμα και τις χρυσές εποχές σε Ρουμανία,Ρωσσία κτλ δε γαμούσαν περισσότερες οι Ελληνες.

Δεν είναι μεγάλα ποσοστά για τον απλούστατο λόγο πως στην Πολωνία βγαίνουν συνεχώς και ασταμάτητα,κάτι σαν 4 φορές την εβδομάδα minimuμ.Αν βάλεις δηλαδή πως γίνονται 16 ξενύχτια το μήνα,χωρίς να προσθέσω τα special events όπως πάρτυ για ξένους, language Tendam,Couchurfing meetings,πεφτικές στους δρόμους, κύκλος απο δουλεία κ.λ.π...

Αυτό είναι το πλεόνεκτημα της Πολωνίας.Τίποτα άλλο.Σας είχα γράψει Πολωνία παίζεις με μεγαλούς αριθμούς και με μικρό αποτέλεσμα...Οι γκόμενες δεν είναι εύκολες αλλά γνωρίζεις άπειρες..Ε δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις 30 και παραπάνω γυναίκες το μήνα και να μην σου κάθονται μία ή δυο όποιος και να σαι όπως και να σαι.Αυτά φυσικά δεν μπορεί να τα δεί καποιος τουρίστας που θα έρθει 5-6 μέρες εδώ είναι να μένεις για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χτές βράδυ πήγα σε 3 clubs πήρα 5 τηλέφωνα. Δεν κατάφερα κάτι παραπάνω..Την Δευτέρα θα μαζέψω και τα σημερινά τηλέφωνα που θα παρθούν και θα στείλω μύνημα σε όλες..3-4 θα απαντήσουν σίγουρα..Με δύο θα βγούμε.Πιθανόν η μιά θα κάτσει μετά απο 2-3 ραντεβού..Αλλιώς την άλλη εβδομάδα τα ίδια απο την αρχή..Απλά μαθηματικά και μικρά ποσοστα αν τα κοιτάξες με καθαρό μυαλό.

Αυτό πάντως το ονομάζω το παράδοξο της Poland..Ενώ γνωρίζεις τόσες πολλές το αποτέλεσμα είναι μικρό..Γιατί στο βάθος για μένα είναι καμένες οι Πολωνέζες και εντελώς απρόβλεπτες.Πάνε σπίτι μετά το ξανασκέφτονται και σβήνουν το κινητό σου.Οπότε δεν πρέπει να λειτουργεις ψυχολογικά αλλά σαν robot και σαν μαθηματικός.Σε καμιά άλλη χώρα δεν το βλέπεις αυτο..Γνωρίζεις πολύ λιγότερες στις άλλες αντίστοιχες χώρες αλλά συνήθως όταν μια γκόμενα σου δίνει το κινητό της το εννοεί πως θέλει να σε ξαναδεί.Τελικά όμως ο μεγάλος αριθμός γνωριμιών σώζει την κατάσταση..Αλλιώς θα ήταν το χειρότερο μέρος για γκόμενες αν κοιτάξεις την ψυχολογία τους και την συμπεριφορά τους απέναντι σου.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Στην Ελλάδα έχω δικό μου σπίτι απο οικογένεια (σχεδόν καινούριο δεκαετίας) 120 τ.μ και πληρώνω το γαμω-ΕΝΦΙΑ τώρα που είμαι εδώ..Σε ένα χρόνο (12 μήνες) σε αυτό το σπίτι μπήκαν 2 γυναίκες...Και οι δυο γνωριμία απο την δουλειά μου..

Βαρσοβία μένω σε μια τρύπα 35 τ.μ απαρχαιωμένη, νομίζεις πως το βράδυ θα βγεί το φάντασμα της γριάς που έμενε εδώ 40 χρόνια πρίν και πλεόν μετα απο το χτεσινό μπήκαν 15 γυναίκες (άντε ανεβήκαμε επιτέλους) στην χέστρα αυτή σε 6 μήνες και 10 μέρες..

Τι επιλέγεις κάποιος? Σπιταρώνα και μαλακία (Αθήνα) η χέστρα και πήδημα (Βαρσοβία)?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!Δύσκολα ερωτηματα..

Το θέμα είναι να είσαι εισοδηματίας για να μπορείς να έχεις και τα δύο (δυστυχώς δεν είμαι):(

Μην νομίζεις όμως πως είναι θέμα Πολωνίας..Όλη η Ευρώπη τα ίδια σκατά είναι..Με το Λονδίνο για μένα να κατέχει τα πρωτία στην χέστρα που θα μείνεις με ταπετσαρίες βρώμικες να μυρίζουν στους τοίχους!!..Το φαινόμενο σπίτι και Ελλάδα είναι μοναδικό, γιατί ο Έλληνας πάντα ότι είχε το επένδυε στην στέγη..Με ιδιοκατόικηση 80% η Ελλάδα είναι πολύ ειδική περίπτωση...Το αρνητικό είναι πως και αυτό το καλό που έχουμε σε σχέση με τους άλλους Ευρωπάιους προσπαθούν να μας το στερήσουν τώρα!!..Με ΕΝΦΙΑ με μη χορήγηση δανείων για αγορά κ.λ.π

Ποσο σχετικα ειναι ολα τελικα...
Με σκατα διαμερισμα και εχεις περισσοτερο σουξε απο Ελλαδα με κλασεις ανωτερο διαμερισμα...
Αμα ο τοπος εχει γκομενες οπως η Πολωνια, τα υπολοιπα μπαινουν σε δευτερη μοιρα.
Εδω στην Ελλαδα με τις ελλεεινιδες, ειναι αυτο που λεμε 'της στραβης ψωλης της φταινε οι τριχες', μια δεν του αρεσει το αμαξι σου, την αλλη δεν γουσταρουν την περιοχη σου, την αλλη το επαγγελμα σου, ε αει στα τσακιδια ελληνιδες πια!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν είναι μεγάλα ποσοστά για τον απλούστατο λόγο πως στην Πολωνία βγαίνουν συνεχώς και ασταμάτητα,κάτι σαν 4 φορές την εβδομάδα minimuμ.Αν βάλεις δηλαδή πως γίνονται 16 ξενύχτια το μήνα,χωρίς να προσθέσω τα special events όπως πάρτυ για ξένους, language Tendam,Couchurfing meetings,πεφτικές στους δρόμους, κύκλος απο δουλεία κ.λ.π...

Αυτό είναι το πλεόνεκτημα της Πολωνίας.Τίποτα άλλο.Σας είχα γράψει Πολωνία παίζεις με μεγαλούς αριθμούς και με μικρό αποτέλεσμα...Οι γκόμενες δεν είναι εύκολες αλλά γνωρίζεις άπειρες..Ε δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις 30 και παραπάνω γυναίκες το μήνα και να μην σου κάθονται μία ή δυο όποιος και να σαι όπως και να σαι.Αυτά φυσικά δεν μπορεί να τα δεί καποιος τουρίστας που θα έρθει 5-6 μέρες εδώ είναι να μένεις για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χτές βράδυ πήγα σε 3 clubs πήρα 5 τηλέφωνα. Δεν κατάφερα κάτι παραπάνω..Την Δευτέρα θα μαζέψω και τα σημερινά τηλέφωνα που θα παρθούν και θα στείλω μύνημα σε όλες..3-4 θα απαντήσουν σίγουρα..Με δύο θα βγούμε.Πιθανόν η μιά θα κάτσει μετά απο 2-3 ραντεβού..Αλλιώς την άλλη εβδομάδα τα ίδια απο την αρχή..Απλά μαθηματικά και μικρά ποσοστα αν τα κοιτάξες με καθαρό μυαλό.

Αυτό πάντως το ονομάζω το παράδοξο της Poland..Ενώ γνωρίζεις τόσες πολλές το αποτέλεσμα είναι μικρό..Γιατί στο βάθος για μένα είναι καμένες οι Πολωνέζες και εντελώς απρόβλεπτες.Πάνε σπίτι μετά το ξανασκέφτονται και σβήνουν το κινητό σου.Οπότε δεν πρέπει να λειτουργεις ψυχολογικά αλλά σαν robot και σαν μαθηματικός.Σε καμιά άλλη χώρα δεν το βλέπεις αυτο..Γνωρίζεις πολύ λιγότερες στις άλλες αντίστοιχες χώρες αλλά συνήθως όταν μια γκόμενα σου δίνει το κινητό της το εννοεί πως θέλει να σε ξαναδεί.Τελικά όμως ο μεγάλος αριθμός γνωριμιών σώζει την κατάσταση..Αλλιώς θα ήταν το χειρότερο μέρος για γκόμενες αν κοιτάξεις την ψυχολογία τους και την συμπεριφορά τους απέναντι σου.

Μα αυτό συ λέω.Οτι οι Πολωνέζες είναι τρομερά ανοιχτές για αυτό γνωρίζεις τόσες πολλές.Σε άλλες χώρες ούτε σε κοιτάνε καν δε σε αφήνουν να τις πλησιάσεις όχι να δώσουν τηλέφωνο.Είσαι ήδη προγραμμένος από το 95% των γυναικών.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εσεις οι  μονιμοι εκει μην γαματε αλλο... μην φορτωνετε τοσο  πολυ...καντε λιγο κρατει θα το καψετε...  :2funny: ξεπερασατε και αυτους στην Μολδαβια  :2funny: :2funny: οποτε σας δινουμε βραβειο τιτανογαμιαδων!!!!
κερδιζετε ενα τριημερο στο κισιναου με φρι γευμα στο ΟΠΑ! Για reunion με τους συντροφους εκει!!! :dancing  :2funny: :2funny:

γι αυτο κυκλοφορανε καγκουροπαρεες στην βαρσοβια;;;απο το πολυ γαμησι τις βαριουνται οι τυποι τις πολωνεζες τις παρατανε και κυκλοφορανε με αντροπαρεα το βραδυ  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ τον πιστεύω τον Dr. Love.Οταν πάω εκεί πάντα κάνω φάσεις και παίρνω τηλέφωνα στις ντίσκο.Απλά χάνω τις πιο πολλές ευκαιρίες γιατί δε μένω εκεί.Αλλά αν φασωθείς σοβαρά παίζει στο πρώρο ραντεβού να τη γαμήσεις.Είναι σίγουρο οτι όποιος βγαίνει συνέχεια γαμάει αβέρτα.Σίγουρα όμως γίνεσαι γνωστός εγώ έγινα γνωστός στο Πόζναν αφού πήγα εκεί 4 και μετά 3 μέρες.Μου λέγανε γκόμενες σε ξέρουμε είσαι Ελληνας κτλ.Για Βαρσοβία δεν ξέρω είναι μεγαλύτερη αλλά και πάλι κάπως γνωστός θα γίνεσαι.
Μολδαβία δε νομίζω οτι γαμάς τόσες πολλές όπως Πολωνία γιατί είναι μικρότερη χώρα και οι πόλεις πάρα πολύ μικρές.Ομως δεν έχω πάει εκεί οπότε δεν έχω γνώμη.
Ουκρανία μπορείς να γαμήσεις τέτοιους αριθμούς αλλά όχι από κλαμπ αλλά από ιντερνετικό καμάκι.
Εγώ μιλάω πολωνικά και ρωσικά οπότε έχω άμεση γνώμη γιατί οι περισσότερες γκόμενες που είχα δε μίλαγαν αγγλικά.Η καλύτερη φάση στην Πολωνία είναι σίγουρα τα χωριά.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εσεις οι  μονιμοι εκει μην γαματε αλλο... μην φορτωνετε τοσο  πολυ...καντε λιγο κρατει θα το καψετε...  :2funny: ξεπερασατε και αυτους στην Μολδαβια  :2funny: :2funny: οποτε σας δινουμε βραβειο τιτανογαμιαδων!!!!
κερδιζετε ενα τριημερο στο κισιναου με φρι γευμα στο ΟΠΑ! Για reunion με τους συντροφους εκει!!! :dancing  :2funny: :2funny:

γι αυτο κυκλοφορανε καγκουροπαρεες στην βαρσοβια;;;απο το πολυ γαμησι τις βαριουνται οι τυποι τις πολωνεζες τις παρατανε και κυκλοφορανε με αντροπαρεα το βραδυ  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλαιω ρε μαλεα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΠΑ  :2funny:

ΨΩΛΟ-REUNION  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδή όλοι οι ξένοι στη Βαρσοβία γαμάνε 1-2 γκόμενες το μήνα μίνιμουμ?Αυτά είναι τρομερά ποσοστά για όλη την ΕΕ.
2 γκόμενες το μήνα είναι 24 γκόμενες το χρόνο.Ακόμα και τις χρυσές εποχές σε Ρουμανία,Ρωσσία κτλ δε γαμούσαν περισσότερες οι Ελληνες.
Θα έλεγα τωρα τι γαμάνε  :2funny:.Ας γράψει ο Fidel για τους Ελληνες της Κρακοβίας? :2funny:Οι Ελληνες παντος της Αγίας Πετρούπολης ουτε 2 γυναικες τη δεκαετία δε γαμάνε  :2funny:.

Εσεις οι  μονιμοι εκει μην γαματε αλλο... μην φορτωνετε τοσο  πολυ...καντε λιγο κρατει θα το καψετε...  :2funny: ξεπερασατε και αυτους στην Μολδαβια  :2funny: :2funny: οποτε σας δινουμε βραβειο τιτανογαμιαδων!!!!
κερδιζετε ενα τριημερο στο κισιναου με φρι γευμα στο ΟΠΑ! Για reunion με τους συντροφους εκει!!! :dancing  :2funny: :2funny:

γι αυτο κυκλοφορανε καγκουροπαρεες στην βαρσοβια;;;απο το πολυ γαμησι τις βαριουνται οι τυποι τις πολωνεζες τις παρατανε και κυκλοφορανε με αντροπαρεα το βραδυ  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Η μετακίνηση δωρεάν με το σπορ αμάξι του Dirty :2funny: :2funny: :2funny:
 Με πεθάνατε ολη νυχτα θα κυλιέμαι απο τα  :2funny: :2funny: :2funny:Πω Πω πως θα βγω εξω? :2funny:Ο κοσμος που θα με βλέπει να γελάω μόνος μου θα νομίζει οτι τα'χω χάσει  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΕΝΤ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επεσα στο πατωμα απο τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Δεν ειμαι σε θεση να βγω εξω πηγα να παρω τηλεφωνο μια γκόμενα αλλα δεν μπορω να σταματίσω να γελάω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγω γ'αυτό θέλω να ξαναπάω Κισινιώφ  :2funny: για να δω ξανά αυτό το τσίρκο :2funny:.Σε συμβουλεύω να πας αξίζει μπορει να μην  :knockinb: τίποτα αλλα θα κυλιέσαι απο τα γέλια με αυτούς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Πρεπει να το επισκεφτουμε το μερος των καμακιων

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    103,2 KB · Εμφανίσεις: 60
  • image.jpg
    image.jpg
    78,3 KB · Εμφανίσεις: 50

thelokego

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια επειδη προκειται να παω πολωνια την ερχομενη εβδομαδα. μηπως ξερει κανενας να μου πει που ειναι καλυτερα για καμακι στην πολωνια και γενικα αν ειναι ευκολες οι πολωνες. ευχαριστω εκ των προτερων

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Fidelio απο μένα κερδίζεις το βραβείο του πιο άκυρου του site. Πήρες ένα αεροπλάνο να έρθεις σε μια χώρα Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο!!! Εκάτσες στην πόλη όταν δεν υπήρχαν καν ντόπιοι έξω, αλλά ήταν όλοι στα χωρία τους ή σπίτι τους και έκαναν οικογενειακά τραπέζια, με τα περισσότερα μαγαζία κλειστά και ταυτοχρονα πήγες στο πιο άκυρο μέρος της πόλης με τους ξένους που είχαν ξεμείνει στην γιατί δεν είχαν συγγενέις εδώ.
Τις άλλες 2 μέρες έκατσες με μια Ουκρανέζα στην Πόλη, επαφή δηλαδή με Πολωνέζες ισόν με ΜΗΔΕΝ!!!

Κατά τα άλλα έχεις άποψη για Πολωνία-Πολωνέζες και τρελή εμπειρία απο το πιο άκυρο ταξίδι ever!! Αντι να πείς εντάξει έκανα μαλακία (όλοι κάνουμε) προσπαθείς να υποστήρίξεις με πάθος πως έγινες γνώστης της Poland και πως εμείς είμαστε μαλάκες και φαντασιόπληκτοι.

Έλεγα να διαβάζω αυτά που γράφεις για Ουκρανία γιατί έχεις επαφές και γνώσεις εκεί αλλα απο αυτά που γράφεις εδω στο thread δεν νομίζω πως αξιζει τον κόπο γιατί δεν είσαι αντικειμενικός..

Άσε μας εμάς τους κακόμοιρους στην Poland με τους κάγκουρες και κάνε ελεύθερα το παιχνίδι σου Ελλάδα με τις έυκολες και open-minded Ελληνιδες :)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ασε μας ρε τυπε βαλε φωτογραφιες με ντοκουμεντα πρωτα ....γιατι και αλλοι λεγαν πως γαμανε στην ονειρικη μολδαβια...και μετα οπα....κι οταν ηταν να συναντηθουνε με καποιον του σαιτ να δει..κρυφτηκαν σαν εσενα !!!!που δεν εχεις συναντηθει με κανενα...σου εστειλα μηνυμα οταν ηρθα ουτε που απαντησες...δικαιωμα σου βεβαια ,αλλα αυτα που λεω εγω για βαρσοβια τα γραψαν κι αλλοι οπως κι εσυ...εγω πηγα μια φορα εστω και το πασχα ,ειδα πηρα γραμμη τι γινεται και τον αλλο καιρο......κοσμο ειχε δεν ηταν οπως η αδεια αθηνα των φτωχων ελληνων!-που πηγαν ολοι επαρχια !!!

δεν ζω εκει και ουτε με νοιαζει αν οι μονιμοι εκει κανουν ζωαρα.
Τα θρεντ εξωτερικου δεν ειναι bio του μεταναστη αλλα για σεξοτουρισμο πουτανες κωλομπαρα και γυναικες...ολοι στο ιντερνασιοναλ σαιτ αυτα κοιτανε και οχι αν γαμησες πολωνεζες και αν εχουν ψυχολογικα στην σχεση
Τωρα αν εσυ φορτωσες 15 σε λιγους μηνες μπραβο σου ρε τυπε εισαι μεγαλο καμακι..αλλα λες δεν εισαι ικανοποιημενος..
:think:

ωπα ωπα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ραντεβου στο κισιναου και στο τσερνιφτσι για πολυ γελιο :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μαλακες εχω δακρυσει στα γελια με το ΟΠΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι μεγαλοι ελληνες γαμιαδες της μολδαβιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ασε μας ρε τυπε βαλε φωτογραφιες με ντοκουμεντα πρωτα ....γιατι και αλλοι λεγαν πως γαμανε στην ονειρικη μολδαβια...και μετα οπα....κι οταν ηταν να συναντηθουνε με καποιον του σαιτ να δει..κρυφτηκαν σαν εσενα !!!!που δεν εχεις συναντηθει με κανενα...σου εστειλα μηνυμα οταν ηρθα ουτε που απαντησες...δικαιωμα σου βεβαια ,αλλα αυτα που λεω εγω για βαρσοβια τα γραψαν κι αλλοι οπως κι εσυ...εγω πηγα μια φορα εστω και το πασχα ,ειδα πηρα γραμμη τι γινεται και τον αλλο καιρο......κοσμο ειχε δεν ηταν οπως η αδεια αθηνα των φτωχων ελληνων!-που πηγαν ολοι επαρχια !!!

Τα θρεντ εξωτερικου δεν ειναι bio του μεταναστη αλλα για σεξοτουρισμο πουτανες κωλομπαρα και γυναικες...ολοι στο ιντερνασιοναλ σαιτ αυτα κοιτανε και οχι αν γαμησες πολωνεζες και αν εχουν ψυχολογικα στην σχεση
Τωρα αν εσυ φορτωσες 15 σε λιγους μηνες μπραβο σου ρε τυπε εισαι μεγαλο καμακι..αλλα λες δεν εισαι ικανοποιημενος..

ωπα ωπα  :2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτον δεν νομίζω να μου έστειλες μύνημα όταν ήρθες εδώ (αν θυμάμαι καλά). Είχες στείλει παλαιότερα και ρωτούσες γενικά πράγματα για Poland δεν μου έγραψες καν να συναντηθούμε.
Δεύτερον δεν γράφω πως είμαι εγώ προσωπικά μεγάλο καμάκι..Γράφω πως όποιος ζεί εδώ είναι αδύνατον να μην γνωρίζει και να μην βγαίνει με γυναίκες.Δεν είναι Ελλάδιστάν εδώ με μουσουλμουνανή φιλοσοφία των γυναικών.Όπως δεν είναι πουθενά στην γραμμή των χωρών Ουγγαρία,Τσεχία,Πολωνία κ.λ.π..

Πας σε ένα club μιλάς με μια χορεύεις λίγο και σου δινει το κινήτο της.Αυτή είναι η αλήθεια..Τώρα αν την πηδήξει κάποιος ή όχι είναι σχετικό.Αλλα να γράφει κάποιος πως δεν θα γνωρίζει γυναίκες στην Poland είναι αστείο.
Οπότε αυτό ενδιαφέρει τους love-τουρίστες να το γνωρίζουν.Αν έρθουν θα γνωρίσουν κοπέλες αλλά δύσκολα θα κάνουν one night stand.Αυτή είναι η σωστή πληροφορία. Οπότε ο καθένας κανει τις επιλογές του.Μπορεί να έρθει καποιος να αράξει ένα μήνα και να έχει δράση.Τετραήμερα όμως είναι δύσκολα πραγματικά.
Να κάθεσαι και να γράφεις και να παρουσιάζεις την Poland απο δύο μέρες που ήρθες σε μια άδεια πόλη την πιο άκυρη περίοδο της χρονιας σαν Τουρκία μέσα τους άντρες χωρίς την ύπαρξη γυναικών καταλαβαίνεις πως δεν είναι καθόλου αντικειμενικό.

Εγώ δίνω πληροφορίες στον κόσμο αν αποφασίσει να έρθει που να πάει και να περάσει καλά.Σας είπα πηγαίνετε στο Decada Σάββατο και θα με θυμηθείται..Χτες βράδυ ήταν γα πρώτη φορά κόντα στο 60-70% γυναίκες όταν στα clubs της Mazowiecke ήταν τίγκα στα πέη...Ναι δεν κάναμε one night stand αλλά γνωρίσαμε ΠΟΛΛΕΣ..και θα το παλέψουμε απο αύριο με ραντεβού...Έτσι δουλεύει το σύστημα εδώ.

Περάσαμε και απο το explosion στην Πράγα..Δεν αξίζει είναι ένα τεράστιο club μέσος όρος ηλικιας 23-23 χρονων αλλά δεν γίνεται απλά καθόλου παιχνίδι μέσα..Ούτε ένα κονε δεν είδαμε είναι άλλη φάση το μέρος..Είναι σαν club χωρίου γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους και δεν πλησιάζει ο ένας τον άλλον..Το μόνο μέρος που δεν μπορέσαμε καν να πλησιάσουμε γκόμενες..Μου θήμησε Ελλάδα club επαρχίας που πάνε απλά να δειχτούν το Σάββατο.Οπότε μην χάσετε χρόνο εκεί..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρώτον δεν νομίζω να μου έστειλες μύνημα όταν ήρθες εδώ (αν θυμάμαι καλά). Είχες στείλει παλαιότερα και ρωτούσες γενικά πράγματα για Poland δεν μου έγραψες καν να συναντηθούμε.
Δεύτερον δεν γράφω πως είμαι εγώ προσωπικά μεγάλο καμάκι..Γράφω πως όποιος ζεί εδώ είναι αδύνατον να μην γνωρίζει και να μην βγαίνει με γυναίκες.Δεν είναι Ελλάδιστάν εδώ με μουσουλμουνανή φιλοσοφία των γυναικών.Όπως δεν είναι πουθενά στην γραμμή των χωρών Ουγγαρία,Τσεχία,Πολωνία κ.λ.π..

Πας σε ένα club μιλάς με μια χορεύεις λίγο και σου δινει το κινήτο της.Αυτή είναι η αλήθεια..Τώρα αν την πηδήξει κάποιος ή όχι είναι σχετικό.Αλλα να γράφει κάποιος πως δεν θα γνωρίζει γυναίκες στην Poland είναι αστείο.
Οπότε αυτό ενδιαφέρει τους love-τουρίστες να το γνωρίζουν.Αν έρθουν θα γνωρίσουν κοπέλες αλλά δύσκολα θα κάνουν one night stand.Αυτή είναι η σωστή πληροφορία. Οπότε ο καθένας κανει τις επιλογές του.Μπορεί να έρθει καποιος να αράξει ένα μήνα και να έχει δράση.Τετραήμερα όμως είναι δύσκολα πραγματικά.
Να κάθεσαι και να γράφεις και να παρουσιάζεις την Poland απο δύο μέρες που ήρθες σε μια άδεια πόλη την πιο άκυρη περίοδο της χρονιας σαν Τουρκία μέσα τους άντρες χωρίς την ύπαρξη γυναικών καταλαβαίνεις πως δεν είναι καθόλου αντικειμενικό.

Η διαφορά είναι οτι και για καταδρομική να έρθεις αξίζει η Πολωνία όπως απέδειξαν οι φίλοι του Glock που φόρτωσαν 3 διαφορετικές γκόμενες σε 3 νύχτες.Δε χρειάζεται καν να μένεις Πολωνία.Αν μένεις βέβαια είναι καλύτερα.Το θέμα είναι οτι ενώ γράφουμε περίπου τα ίδια με μικρές διαφορές(π.χ. εγώ λέω οτι γαμάς και με λεφτά γκόμενες Πολωνία) υπάρχει άλλη αντιμετώπιση ανάλογα με τον τρόπο που τα γράφουμε ενώ η ουσία είναι η ίδια.
Π.χ. αν κάποιος 30-35 χρονών σχετικά εμφανίσιμος σκάσει μύτη δυο βδομάδες σε μεγάλη πόλη της Πολωνίας και διαθέτει 1500 ευρώ για να περάσει είναι πάρα πολύ πιθανό να γαμήσει.Αυτό δε συμβαίνει τόσ εύκολα πλέον σε Τσεχία ή Ουγγαρία.
Γενικά από πλευράς ευκολίας Πολωνία>Ουγγαρία>Τσεχία>Σλοβακία.Αυτά που έγραφα για Σλοβακία μου τα επιβεβαίωσαν πρόσφατα και Σλοβάκοι(οτι είναι ψευτορομαντικές και δεν κάθονται κτλ).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Tυπε ισως ειναι καλο να αλλαξει κανεις "στρατηγικη" και να φιλτραρει και ο ιδιος . Αυτο το ειδα και εγω αλλα υπαρχει ο κινδυνος να καψουμε και μεις φλατζα εδω με τις αλλοπροσαλες :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

ωπα ωπα  :2funny: :2funny: :2funny:

Tυπε θα σε συναντουσα, αλλα ελειπα Ελλαδα το διαστημα που εσυ ηρθες. Βεβαια οχι για Βαρσοβια γιατι για εκει οτι ξερεις ξερω, αλλα για πουταναδικα θα υπηρχαν πληροφοριες ( η για κανα μερος που να κανεις λιγο καβλαντα με κανα ξεκολακι).
Εχεις δικιο που λες για το θρεντ σε τι πρεπει να ενημερωνει. Ωστοσο αυτα κυριως που γραφονται απο αυτους που διαμενουν εκει, ειναι απαντησεις σε ερωτησεις αλλων μελων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Eχεις δικιο φιλε εχουμε βαρεθει να γαμαμε . Ε και που και που τις βαριομαστε και λεμε να τα πουμε αντροπαρεα :grin: Για κανα ταβλακι, κανα τσιπουρακι, να πουμε λιγο τα δικα μας ρε αδερφε  :2funny: :2funny:

Eσυ φιλε απο που εισαι? Εννοω στην Ελλαδα που ακριβως μένεις ?  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom