Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εγραψες κι αλλα πανω στο θυμο σου για τις πολωνεζες και τους ξενους τοτε και μετα σαν να αλλαξαν τα κοζια...και οχι μονο εσυ.....anyway
Το μερος για εναν που μενει μονιμα και κυνηγα στηριζομενος κυριως σε κυκλο,αγνοωντας τα μιλιουνια ουγκανους ξενους που την πεφτουν πανταχοθεν ισως ειναι καλυτερο ...παντως για σεξοτουρισμο δεν ειναι,ουτε για πουτανες ουτε για κλαμπινγκ και το κυριοτερο να πας να φορτωσεις μουνι για λιγο ´η για σχεση δεν παιζει με την καμμια...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγραψες κι αλλα πανω στο θυμο σου για τις πολωνεζες και τους ξενους τοτε και μετα σαν να αλλαξαν τα κοζια...και οχι μονο εσυ.....anyway
Το μερος για εναν που μενει μονιμα και κυνηγα στηριζομενος κυριως σε κυκλο,αγνοωντας τα μιλιουνια ουγκανους ξενους που την πεφτουν πανταχοθεν ισως ειναι καλυτερο ...παντως για σεξοτουρισμο δεν ειναι,ουτε για πουτανες ουτε για κλαμπινγκ και το κυριοτερο να πας να φορτωσεις μουνι για λιγο ´η για σχεση δεν παιζει με την καμμια...

Ρε τυπε , πριν κανεις ενα ταξιδι ριξε και μια ματια στο φορουμ... Τζαμπα τα γραφουμε? Η μηπως εχεις βαλει φιλτρο να διαβαζεις μονο οτι γραφει ο κμαν? ( δε λεω οτι γραφει ψεμματα, αλλα με μπερδεμενο τροπο καθως γραφει πολυ παρορμητικα και υπερβολικα)
Πηγες στη Βαρσοβια,την πρωτευουσα με το χρημα τις επιχειρησεις τους ξενους τις ψωνισμενες γκομενες κλπ κλπ μονος, για λιγες μερες, χωρις ενα κονε εκει, χωρις γλωσσα, το Πασχα των Καθολικων, σε μια χωρα που παιζει να ειναι η πιο θρησκοληπτη της χριστιανοσυνης. Επιπλεον δε βοηθησε και ο καιρος.
Και ολα αυτα τη στιγμη που γραφουμε αυτα που γραφουμε οτι εδω ΔΕΝ αξιζει να ερθει κανεις, οτι οι πολωνες δε φτουρανε, οτι παιδια μακρια οτι οτι οτι.
Δηλαδη και να ειχες καποιες ελαχιστες ελπιδες να κανεις κατι, με τις επιλογες απο μερος και ημερομηνια τις σκοτωσες και αυτες.
Και μετα απο ολα αυτα, δηλαδη τις χειροτερες δυνατες συνθηκες, περιμενες ΤΙ ακριβως ? Μεγαλη Παρασκευη βραδυ στο κλαμπ της Βαρσοβιας , οι γκομενες που πανε στην εκκλησια και προσευχονται γονατιστες μαζι με τη μαμα και τη γιαγια, και εχουν την εικονα του πάπα στο κρεβατι τους , να σου παιρνουν τσιμπουκια στα κλαμπ και να τους βαζεις δαχτυλα?
Δηλαδη του πουστη. Αν ειναι να ξεσκιζομαστε να τα γραφουμε , να τα ξαναγραφουμε, να τα ξαναματαγραφουμε, να αρχιζουμε να νοιωθουμε και ηλιθιοι και καραγιοζηδες που εχουμε χιλιογραψει ενα εκατομμυριο φορες τα ιδια πραγματα και εσεις να πατε και να κανετε ακριβως τα αντιθετα! ( και ενταξει δικαιωμα σας ειναι ). Αλλα απο πανω να μας λετε " αυτα γραφατε στο  φορουμ και εγω αυτα περιμενα και αλλα ειδα".
ε του πουστη! Αν ειναι χεστα ολα, να το κλειδωσουμε και να το διαγραψουμε το ρημαδι το θρεντ, και ας παει στα κομματια. Και το θρεντ και το φορουμ και ολα, να ησυχασουμε και εμεις και εσεις. Και ας παμε για κανα ψαρεμα καλοκαιρακι που ειναι .

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ένας λάθος σε αυτά που έγραψες ο φίλος απο Κρακοβία.Αν ήρθες ακριβώς Μεγάλη Παρασκευή και Σάββατο δεν είναι απλά πως ασφαλώς δεν θα δαχτυλίαζονταν οι γκόμενες, αλλά ΔΕΝ υπήρχαν καν γκόμενες γιατί ήταν όλες στα χωρία τους..Όποια γνωστή μου ήταν εκτός Βαρσοβίας στο χωριό να κάνει Πάσχα με την οικογένεια..Εγώ την είχα αράξει σε ένα nero coffee όλη μερα με ένα φίλο και μαλακιζόμασταν στο internet..Βράδυ τα μισά μαγαζία ήταν κλειστά (Π.χ το Decada) και ότι ήταν ανοιχτό έιχαν σκάσει μόνο τουρίστες και οι ξένοι που ξέμειναν στην πόλη γιατί δεν έχουν οικογένεια εδώ σαν και μένα και δεν είχαν επιλογή!!

Εγώ δεν είπα πως είναι γαμάτη η νύχτα στην Poland όπως λέει ο kman. Αλλά όχι και το άισχος της Μεγάλης Παρασκεύης και Σαββάτου.. 5 μέρες τον χρόνο δεν έρχεσαι εδώ και ήρθες ακριβώς τότε...No comments!!

Ήταν τόσο αποτυχημένο η Παρασκεύη που θυμάμαι άραξα 4-5 ώρα το βράδυ σε μια πλατεια και έβλεπα επιταφιο..χαχαχαχ

θα σας βάλω σε λίγο το video για να γελάσετε!!

Αυτά γινόντουσαν στην Warsaw όταν βγήκα απο τα clubs με τους ξένους...Κάπου ξημερώματα!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτο παντως να το πουμε πως η χειροτερη εποχη να ερθει κανεις στη χωρα ειναι ΓΙΟΡΤΕΣ! Με την καμια Χριστουγεννα, η Πάσχα. Χωριο, οικογενεια, σογια, συγγενολογια κλπ. Σωστος που με διορθωσες
Και εχω γραψει πολλες φορες, οτι οι Πολωνοι κοιταζουν τη δουλεια και την οικογενεια. Οχι τη διασκεδαση.
Για τη νυχτερινη ζωη, εχω πει πως ειναι απο τις χειροτερες και πιο φτωχες!
Και οτι η Κρακοβια, πολη σα τη Θεσσαλονικη, εχει λιγοτερη νυχτερινη ζωη απο μια επαρχιακη πολη! Και δε τα γραψα μονο μια φορα αυτα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
2008 είναι joined στο forum.Πότε δηλαδή γράφτηκε (είναι και ο δημιουργός).Η δημοσίευση δεν είναι παλία..Έχει κάτι video στο youtube πάντως που καμακώνει κάτι καλές γκόμενες..

Εδω προσπάθεί να κάνει μια σύγκριση Πολωνέζες με Ουκρανέζες:

Δεν συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα γράφει, πάντως στο θέμα της ομορφίας έχει απόλυτο δίκιο..Δεν υπάρχει σύγκριση Πολωνέζας απέναντι σε μια Ουκρανέζα στην ομορφία..Αυτή η Ουκρανέζα που βγαίνουμε τώρα είναι μουνάρα σε σχέση με όσες Πολωνέζες ξέρω τους τελευταίους 6 μήνες εδώ..Δεν κάθεται με τίποτα όμως να τον φαει!!!!!!!!!!!..Το παέι 4 φορές πιο αργά απο την Ελληνίδα..Θέλει να είναι σίγουρη πρώτα!! Τα ίδια μου έκανε και η προηγούμενη που είχα γνωρίσει εδώ Ουκρανέζα. Επειδή ζω Poland όμως δεν έχω υπομονή και το παρατάω..Ότι και να μου λέτε για μένα πολύ μυξο-παρθένες οι Ουκρανέζες...

Κυρίως ψάχνουν ένα καλό παιδί να τις παντρευτεί-φορτωθεί και να τις σώσει απο την μιζέρια τους στην Ουκρανία και να τις φέρει Ευρώπη!!..Οι Πολωνέζες έχουν σταθερή δουλεία και ζούν Ευρωπαική ένωση οπότε γραμμένους στα αρχίδια τους μας έχουν να τι αποκαταστήσουμε..Οπότε το γυρνάνε πιο πολύ στο χαβαλέ..Θέλουν σχέση σαφώς αλλά δεν είναι και ζήτημα ζωής και θανάτου για αυτές σαν τις Ουκρανέζες!!!Μιλάω για τις Normal κοπέλες όχι αυτές που πληρώνονται!!

Αυτά που λεέι ο kman πως στηρίζονται στο μουνί τους οι Πολωνέζες για να ζήσουν γινόντουσαν 15 χρόνια πρίν..Πριν 2 εβδομάδες ήμουν σε παρέα με υπερμουνο Ουκρανέζα με έναν Ιταλό πιο χάλια δεν πήγαινε..Κακομοίρης τον πέρναγε 2 κεφάλια και πάρα πολύ άσχημος,αλλά ήταν δικηγόρος 3 μήνες στον Κίεβο και εκεί την γνώρισε.Είχνα έρθει 10 μέρες warsaw..Και αυτή normal ήταν δεν ήταν πουτάνα,αλλά έκανε μπαμ πως είχε κολλήσει πάνω του για να την πάρει απο εκεί..Αυτό σχολιάζαμε με τη  παρέα μετά...Warsaw αυτο δεν το έχω δεί 6 μήνες εδώ να γίνεται ούτε μια φορά με Πολωνέζα να κολλάει πάνω σε ενα μαλάκα για να την πάρει απο εδώ!! Ουκρανία-Πολωνία είναι μέρα με την νύχτα..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν συμφωνω μαζι σου οτι θελουν να φυγουν απο ουκρανια οι γκομενες,καπεια θα εφευγε και μαζι μου χαχαχαχ.απο την αλλη οι κοπελιτσες που εβαλες φοτο τις 2 ξανθουλες θα της ερωτευομουν,αν θεωρεις οτι αυτες οι 2 ειναι μετριες οπως λες γνωριζεις τι να πει ο καυμενος ο μπραν πιτ που μονο πουτανοσαβουρες γαμα χαχαχαχ.θεωρω τις πολωνεζες,λιθουανες πολυ πιο ομορφες απο ουκρανιδες.οπως σερβια,σλοβακια,ουγγαρια,ρουμανια ειδα πρωσωπα που μπορω να ερωτευτω μαζι τους.δεν θα μπορουσα να ερωτευτω με καμια ρωσιδα,πολυ λιγες,αλλα ουκρανιδα ποτε!τον κμαν τον παω γιατι μας εμψυχωνει και διασκεδαζει,μας κανει να πιστευουμε οτι υπαρχει ακομα παραδεισος ανατολικη ευρωπη χαχαχα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ θα συμφωνήσω σε αυτά που γράφεις δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με Ουκρανία. Γράφω απο τις 10-15 Ουκρανέζες που έχω γνωρίσει εδώ και μια φορά που ήμουν Κίεβο για 1 εβδομάδα..Απλά καταθέτω την συμπεριφορά τους που ζώ καθημερίνα απο πρώτο χέρι και είναι καθολικό το ποσοστο 100% όλες φέρονται έτσι..

Αλλά επειδή είμαι μελετητής του παγκόσμιου love τουρισμού και διαβάζω αντίστοιχους συναγωνιστές σε διεθνή forums όλοι μα όλοι αρνούνται κατηγορηματικά  πως πετυχαίνεις one night stands στην Ουκρανία. Κάνενας δεν γράφει το αντίθετο απο αυτούς που πηγαίνουν Love ταξιδια εκέι.Θα μαζέψω υλικό (βιβλιογραφία) και θα σας το καταθέσω..Έχει όλοι γράφουν άπειρες και όμορφες γυναίκες αλλά δεν κάθονται το ίδιο βράδυ ποτέ...Πρέπει να μείνεις εκέι μια περίοδο (2-3 εβδομάδες για να βάλεις flag)..

Μόνο στο bourdela.com διάβασα για πρώτη φορά απο Έλληνες να καταθέτουν πως πηγαίνουν εκεί ταξίδια και ξεσκίζονται με γυναίκες που γνωρίζουν σε 5-6 ώρες...Μάλλον πρέπει να βρώ άκρη να πάω 3 εβδομάδες Οδδησό να επιθεωρήσω απο πρώτο χέρι τι γίνεται εκει!!

Ο rooshv ακόμα και αν τον θεωρούν καποιοι μαλάκα δεν έχει απολύτως κανένα λόγω να λέει πως ξεσκίστηκε στον πηδημα τις χρυσές εποχές της Poland στο Poznan και εκείνη την περίοδο δεν έκανε ούτε ΕΝΑ!! one night stand Ουκρανία σε διάστημα έξι μηνων!!! Κάπου μπαζει όλη ι ιστορία απο αυτά που γράφονται γενικά!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
παρε οπωτε θες να σου πω ποτε θα ειμαι οδησσο,περιμενω να δω μαιο τις εξελιξεις αλλιος θα ημουν μαιο.ειναι κρισιμος ο μαιος για οδυσσο.οταν θα ερθεις θα σοου αποδειξω ποσο λαθος εχουνε για την διαλυμενη ουκρανια,θα σου δειξω γνωστες μου στο ιτερνετ πως ζουνε,θα παμε στα κλαμπ για καμακι και μετα θα σε παρω σε σαλον να σου φυγει η καβλα χαχαχαχ,θελει και ο διμητρακις να ερθει ιουνη.το καλο του πιθηκου γραφει αληθεια,οτι δεν γαμα και την πραγματικοτητα χωρισ να δω βιντεο και τι λεει τον πιστευω.ειπαμε πανε και με μαιμου ουκρανια αλλα οχι τζαμπα χαχαχα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οι ουκρανιδες που βλεπεις πολωνια,απο λβοβ συνηθως εμφανισιακα δεν μοιαζουν με τις ρωσιδες αλλα σλοβακοπολωνεζες,εμενα μου αρεσουν.ειναι και αυτες καθολικες ενω κιεβο,οδυσσο ορθοδοξοι.τρελαθηκα που ακουσα τον ουκρανο πατριαρχη το πασχα,σαν πολωνος μευθστακασ ολοκοκινος απο την κουμανταρια χαχαχαχ,τον εβριζα καιφωναζα πισω στην πολωνια

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
δεν συμφωνω μαζι σου οτι θελουν να φυγουν απο ουκρανια οι γκομενες,καπεια θα εφευγε και μαζι μου χαχαχαχ.απο την αλλη οι κοπελιτσες που εβαλες φοτο τις 2 ξανθουλες θα της ερωτευομουν,αν θεωρεις οτι αυτες οι 2 ειναι μετριες οπως λες γνωριζεις τι να πει ο καυμενος ο μπραν πιτ που μονο πουτανοσαβουρες γαμα χαχαχαχ.θεωρω τις πολωνεζες,λιθουανες πολυ πιο ομορφες απο ουκρανιδες.οπως σερβια,σλοβακια,ουγγαρια,ρουμανια ειδα πρωσωπα που μπορω να ερωτευτω μαζι τους.δεν θα μπορουσα να ερωτευτω με καμια ρωσιδα,πολυ λιγες,αλλα ουκρανιδα ποτε!τον κμαν τον παω γιατι μας εμψυχωνει και διασκεδαζει,μας κανει να πιστευουμε οτι υπαρχει ακομα παραδεισος ανατολικη ευρωπη χαχαχα.

H μια πες οκ η τελευταία αλλά η άλλη είναι στραβομούρα και με περίεργη μύτη,απλά έχει βγάλει λίγο τα μπούτια έξω..Γούστα είναι αυτά..Αλλά οι Ουκρανέζες για μένα δεν έχουν  καμία σχέση με τις Πολωνέζες..Είναι πολύ γκόμεναρες κυρίως στο πρόσωπο.Δεν υπάρχει καν σύγκριση.Οι Πολωνέζες οι περισσότερες έχουν περίεργα φάτσες και στραβά πόδια..

Για να καταλάβεις τι εννοώ είμαι τόσο τραγικός που βρήκα μαθήματα Αγγλικών για Ουκρανέζες που ζούν Βαρσοβία με 5 ευρώ την ώρα σε group...Βρήκα στο Facebook την σελίδα τους και έστειλα μύνημα στην δασκάλα να με βάλει μέσα στο group κάθε Σάββατο για 3 ώρες και καλά να μάθω Αγγλικά.12 Ουκρανέζες εγώ και ένας Ιταλός..Λογικά και αυτος για αυτό έχει παέι.χαχααχαχαα..

Αυτή είναι η δασκάλα δεν θα βάλω τις συμμαθήτριες που βλεπω τις photos τους στο αντίστοιχο group γιατί δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε!!

Πολωνέζες μηδέν αλλά γούστα είναι αυτα

Συνημμένα

• Selection_001.jpg
    Selection_001.jpg
    139,1 KB · Εμφανίσεις: 35

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ θα συμφωνήσω σε αυτά που γράφεις δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με Ουκρανία. Γράφω απο τις 10-15 Ουκρανέζες που έχω γνωρίσει εδώ και μια φορά που ήμουν Κίεβο για 1 εβδομάδα..Απλά καταθέτω την συμπεριφορά τους που ζώ καθημερίνα απο πρώτο χέρι και είναι καθολικό το ποσοστο 100% όλες φέρονται έτσι..

Αλλά επειδή είμαι μελετητής του παγκόσμιου love τουρισμού και διαβάζω αντίστοιχους συναγωνιστές σε διεθνή forums όλοι μα όλοι αρνούνται κατηγορηματικά  πως πετυχαίνεις one night stands στην Ουκρανία. Κάνενας δεν γράφει το αντίθετο απο αυτούς που πηγαίνουν Love ταξιδια εκέι.Θα μαζέψω υλικό (βιβλιογραφία) και θα σας το καταθέσω..Έχει όλοι γράφουν άπειρες και όμορφες γυναίκες αλλά δεν κάθονται το ίδιο βράδυ ποτέ...Πρέπει να μείνεις εκέι μια περίοδο (2-3 εβδομάδες για να βάλεις flag)..

Μόνο στο bourdela.com διάβασα για πρώτη φορά απο Έλληνες να καταθέτουν πως πηγαίνουν εκεί ταξίδια και ξεσκίζονται με γυναίκες που γνωρίζουν σε 5-6 ώρες...Μάλλον πρέπει να βρώ άκρη να πάω 3 εβδομάδες Οδδησό να επιθεωρήσω απο πρώτο χέρι τι γίνεται εκει!!

Ο rooshv ακόμα και αν τον θεωρούν καποιοι μαλάκα δεν έχει απολύτως κανένα λόγω να λέει πως ξεσκίστηκε στον πηδημα τις χρυσές εποχές της Poland στο Poznan και εκείνη την περίοδο δεν έκανε ούτε ΕΝΑ!! one night stand Ουκρανία σε διάστημα έξι μηνων!!! Κάπου μπαζει όλη ι ιστορία απο αυτά που γράφονται γενικά!!
Εδω ο ψευτης εγραφε οτι σε μιση ωρα της :knockinb: :2funny:.Σου εχω πει οτι εχει γεμισει ψευτες το σαιτ αλλα εσυ δεν με ακους.
    Ενα αλλο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι η ιδια γκομενα φερεται πολυ διαφορετικα με εναν μονιμο που μιλαει τη γλωσσα απο εναν τουριστα.Αν βρει καποιο ντοπιο που μετραει απο μονη της τον οδηγει στο κρεβατι το πολυ στη δευτερη τριτη συναντιση.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ρε τυπε , πριν κανεις ενα ταξιδι ριξε και μια ματια στο φορουμ... Τζαμπα τα γραφουμε? Η μηπως εχεις βαλει φιλτρο να διαβαζεις μονο οτι γραφει ο κμαν? ( δε λεω οτι γραφει ψεμματα, αλλα με μπερδεμενο τροπο καθως γραφει πολυ παρορμητικα και υπερβολικα)
Πηγες στη Βαρσοβια,την πρωτευουσα με το χρημα τις επιχειρησεις τους ξενους τις ψωνισμενες γκομενες κλπ κλπ μονος, για λιγες μερες, χωρις ενα κονε εκει, χωρις γλωσσα, το Πασχα των Καθολικων, σε μια χωρα που παιζει να ειναι η πιο θρησκοληπτη της χριστιανοσυνης. Επιπλεον δε βοηθησε και ο καιρος.
Και ολα αυτα τη στιγμη που γραφουμε αυτα που γραφουμε οτι εδω ΔΕΝ αξιζει να ερθει κανεις, οτι οι πολωνες δε φτουρανε, οτι παιδια μακρια οτι οτι οτι.
Δηλαδη και να ειχες καποιες ελαχιστες ελπιδες να κανεις κατι, με τις επιλογες απο μερος και ημερομηνια τις σκοτωσες και αυτες.
Και μετα απο ολα αυτα, δηλαδη τις χειροτερες δυνατες συνθηκες, περιμενες ΤΙ ακριβως ? Μεγαλη Παρασκευη βραδυ στο κλαμπ της Βαρσοβιας , οι γκομενες που πανε στην εκκλησια και προσευχονται γονατιστες μαζι με τη μαμα και τη γιαγια, και εχουν την εικονα του πάπα στο κρεβατι τους , να σου παιρνουν τσιμπουκια στα κλαμπ και να τους βαζεις δαχτυλα?
Δηλαδη του πουστη. Αν ειναι να ξεσκιζομαστε να τα γραφουμε , να τα ξαναγραφουμε, να τα ξαναματαγραφουμε, να αρχιζουμε να νοιωθουμε και ηλιθιοι και καραγιοζηδες που εχουμε χιλιογραψει ενα εκατομμυριο φορες τα ιδια πραγματα και εσεις να πατε και να κανετε ακριβως τα αντιθετα! ( και ενταξει δικαιωμα σας ειναι ). Αλλα απο πανω να μας λετε " αυτα γραφατε στο  φορουμ και εγω αυτα περιμενα και αλλα ειδα".
ε του πουστη! Αν ειναι χεστα ολα, να το κλειδωσουμε και να το διαγραψουμε το ρημαδι το θρεντ, και ας παει στα κομματια. Και το θρεντ και το φορουμ και ολα, να ησυχασουμε και εμεις και εσεις. Και ας παμε για κανα ψαρεμα καλοκαιρακι που ειναι .

επειδη την μυριστηκα την δουλεια εφερα την ουκρανιδα εκει οποτε παλι καλα περασα και σιγα μην ξαναπαω...αλλα και παλι τον αλλο καιρο ειναι μουνοθυελα και δεν εχει πυρφορους εκει?η πολη δεν ηταν αδεια οπως η αθηνα..τα μωλ ειχαν κοσμο αλλα ουτε και εκει ειδα κατι το σπουδαιο...anyway αν μενεις μονιμα αλλαζει,αλλα για καμακι ή σεξοτουρισμο δεν προσφερεται.γνωμη μου.
το οτι γραφονται αντιφατικα σχολια στο ιδιο θρεντ  απο τα ιδια ατομα για την πολωνια και κυριως τις πολωνεζες ειναι οκ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
επειδη την μυριστηκα την δουλεια εφερα την ουκρανιδα εκει οποτε παλι καλα περασα και σιγα μην ξαναπαω...αλλα και παλι τον αλλο καιρο ειναι μουνοθυελα και δεν εχει πυρφορους εκει?η πολη δεν ηταν αδεια οπως η αθηνα..τα μωλ ειχαν κοσμο αλλα ουτε και εκει ειδα κατι το σπουδαιο...anyway αν μενεις μονιμα αλλαζει,αλλα για καμακι ή σεξοτουρισμο δεν προσφερεται.γνωμη μου.
το οτι γραφονται αντιφατικα σχολια στο ιδιο θρεντ  απο τα ιδια ατομα για την πολωνια και κυριως τις πολωνεζες ειναι οκ?

Aπο ποια ατομα ρε τυπε γραφονται και ποια ειναι αυτα? Μπορεις να παρεις δυο σχολια και να πεις οτι ειναι αντιφατικα μεταξυ τους απο ενα συγκεκριμενο ατομο?
Για ποιον αλλο καιρο μου λες? Εσυ απο αυτο που εγραψα καταλαβες οτι η αιτια ηταν οτι πηγες Πασχα? Απλα ηταν που ηταν, αυτο εκανε τα πραγματα οχι μηδεν πιθανοτητες, αλλα υπο του μηδενος.
Χαιρω πολυ οτι δε προσφερεται για σεξοτουρισμο! Τι λεμε σε ολο το θρεντ τοσες εκαντονταδες σελιδες ρε τυπε?  :o

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
πχ ο ενας που ζει εκει ελεγε παλιοτερα χαλια πολωνια πολωνεζες προβληματικες δε παιζει τιποτε μακρυα να μην ερθετε κλπ κλπ και μετα εχω εικονικη σχεση με 5 και εφαγα 14 σε λιγους μηνες και φορτωνω μιλφ στο κλαμπ..ο γκλοκ γραφει πηγε χαλια αλλα οι φιλοι του προσφατα φορτωσαν 4 σε 3 μερες ..αλλα μιλαμε για διαφορετικα ατομα οποτε δικαιολογειται.

τοτε μπορουσα φιλε τοτε πηγα ..και στα @@ μου για τις πολωνεζες και τους ξενους πυρφορους..ωχου ασχολουμαστε σε θρεντ που δεν υπαρχει για σεξ  :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
πχ ο ενας που ζει εκει ελεγε παλιοτερα χαλια πολωνια πολωνεζες προβληματικες δε παιζει τιποτε μακρυα να μην ερθετε κλπ κλπ και μετα εχω εικονικη σχεση με 5 και εφαγα 14 σε λιγους μηνες και φορτωνω μιλφ στο κλαμπ..ο γκλοκ γραφει πηγε χαλια αλλα οι φιλοι του προσφατα φορτωσαν 4 σε 3 μερες ..αλλα μιλαμε για διαφορετικα ατομα οποτε δικαιολογειται.

τοτε μπορουσα φιλε τοτε πηγα ..και στα @@ μου για τις πολωνεζες και τους ξενους πυρφορους..ωχου ασχολουμαστε σε θρεντ που δεν υπαρχει για σεξ  :jerking:

Mαλλον τα μπερδευεις ρε τυπε. Αν αναφερεσει στον love.
O glock δες τι ειπε ο ιδιος την τελευταια φορα που ηρθε. Ασε φιλους και μου παν, ακουσα κλπ.
Ολοι οι αλλοι που ηρθαν ταιδια λενε. ο dyskolieggrafi, o crazy ivan .
Kαι φυσικα ο love και εγω. Τεσπα, τουλαχιστον ειδες απο μονος σου και ξερεις. Καλο ειναι και αυτο εμπειρια. Καθε ταξιδι γενικα ειναι καλο και καλα εκανες και το εκανες, γιατι και σκατα να παει, εχεις παρει - μαθει πεντε πραγματα, εχεις δει δυο τρεις παραστασεις.
Μη λες ομως ρε τυπε οτι αλλα λενε τα γραφομενα στο θρεντ και αλλα ισχυουν. ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορες εχουν γραφτει, σε σημειο αηδιας

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
οκ μπορει σε αλλη χρονικη περιοδο (εντος τριμηνου)το ιδιο ατομο να νιωθει καπως διαφορετικα για την πολη και τις γυναικες αναλογα τις επιτυχιες αποτυχιες ή την φορτιση που εχει και να γραψει αλλα ...
λες να μην ηξερα οτι ειναι ετσι..εκανα ερευνα πριν παω... και επειδη δεν ειδα φως στο ιντερνετ ...τελικα καλεσα την ουκρανιδα!!!
ταξιδευω σε πολλα μερη ..η Πολωνια ειναι απλα ευρωπη αυτο ειδα...για μενα δεν διαφερει απο Ουγγαρια Τσεχια...
το ταξιδι ειναι εμπειρια ζωης και παντα θελω να ταξιδευω...αλλα και κανα μουνακι καλο να τρωω..δεν ειμαστε ολοι μονιμοι σε ενα μερος να παιζουμε με αλλα κριτηρια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πότε επιτέλους θα καταλάβεται την διαφορά του να μένει μόνιμα κάποιος κάπου με το να να έρχεται τουρίστας...Έγώ Μένω εδώ, έχω κύκλο με πάνω απο 100 άτομα και σπίτι στο κέντρο. Δεν πήρα την ryanair και ήρθα για 3-4-5-6 μέρες !! Αν σε όλη σου η ζωή έχεις σαν hobby  να κυνηγάς γυναίκες θεωρείς ότι είναι τόσο δύσκολο να βρέις 5,6,7-10 γυναίκες και να πάιζεις μαζί τους ταυτόχρονα?

Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το αν έν μέρος ενδύκνειτε για κάποιον να έρθει για love-τουρισμό...Ναι παίζω και έπαιζα με πολλές ταυτόχρονα αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο για τον τουρίστα..Εγώ σας έγραψα πως δεν είναι καλά εδώ για αυτό απο την πρώτη μέρα!!!..Αν μείνεις όμως και τηρείς κάποια standart ασφαλώς και θα τρώς μην τρελαθούμε. Εφόσον θα έχεις απόλυτη άνεση κινήσεων και άπλετο χρόνο να κάνεις το παιχνίδι σου..

Δεν είναι αντιφατικά αυτά που γράφω απλά δεν μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές..Σου λέω ένα απλό παράδειγμα. Κάποιες που γνώρισα εδώ κάτσανε την τρίτη εβδόμαδα..Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?
Αν ήσουν τουρίστας 9 μέρες θα έλεγες γαμώ τι πουταάνα μου με τις αγάμητες..Αν είχες περιθόριο 21 μέρες θα έλεγες οκ normal πράγματα έφαγα τρείς!!! Είναι σχετικά όλα με τον παρατηρητή.

Προσπαθείς να τα βάλεις όλα στο ίδιο τσουβάλι ενώ δεν μπαίνουν..Για μένα κουράστηκα να τα λέω και τα λέω για τελευταια φορά..

Poland για love τουρισμό δεν είναι το καλύτερο δυνατό μέρος!! Όύτε παράδεισος που ακούγεται απο κάποιους όυτε κόλαση που είπαν άλλοι..Αν σου δοθεί όμως η ευκαιρία να μέινεις κάποιους μήνες εδώ σίγουρα θα περάσσεις καλύτερα απο την καταθληπτική και full στην αγαμία Αθήνα. 

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τυχαια νομιζεται εκανα 20 χρονια να ερθω ελλαδα χαχαχαχ.προτιμησα ομως θεσαλονικη για να δω τον κολλητο μου.ρε απο το 1987-88 παω σοβιετικη ενωση και απο το 1996 παντου ανατολικη ευρωπη και ομως τα τελευταια 5 χρονια καταλαβα τι σημασια να εισαι μονιμος κατεικος με το να πηγαινοερχεσαι καθε 1-2 μηνες.μπαινεις στην κατηγορια σεξοτουριστας και τρως ακυρο η πολλα λεφτα ετσι για γκομενες που εχει ο καθε γυφτος τζαμπα.να δω και τι παιζει κροατια μεθαυριο που παω να σας ενημερωσω.θα ειμαι 15 λεπτα με το τραμ απο το κεντρο διπλα απο ενα μεγαλο παρκο που κανουνε βολτες εκει θα παιξω.η μαλακια σημερ 20 βαθμους ηλιο,ενω θα ειναι βροχερος καιρος οταν θα ειμαι εκει,με χαλα αυτο προτιμω να ειναι χιονισμενα.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
απο drlove
"Πότε επιτέλους θα καταλάβεται την διαφορά του να μένει μόνιμα κάποιος κάπου με το να να έρχεται τουρίστας...Έγώ Μένω εδώ, έχω κύκλο με πάνω απο 100 άτομα και σπίτι στο κέντρο. Δεν πήρα την ryanair και ήρθα για 3-4-5-6 μέρες !! Αν σε όλη σου η ζωή έχεις σαν hobby  να κυνηγάς γυναίκες θεωρείς ότι είναι τόσο δύσκολο να βρέις 5,6,7-10 γυναίκες και να πάιζεις μαζί τους ταυτόχρονα?
Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το αν έν μέρος ενδύκνειτε για κάποιον να έρθει για love-τουρισμό...Ναι παίζω και έπαιζα με πολλές ταυτόχρονα αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο για τον τουρίστα..Εγώ σας έγραψα πως δεν είναι καλά εδώ για αυτό απο την πρώτη μέρα!!!..Αν μείνεις όμως και τηρείς κάποια standart ασφαλώς και θα τρώς μην τρελαθούμε. Εφόσον θα έχεις απόλυτη άνεση κινήσεων και άπλετο χρόνο να κάνεις το παιχνίδι σου.."

φιλε το σαιτ ειναι για γκομενες- για πουτανες μπουρδελα και σεξοτουρισμο.καλες οι πληροφοριες αλλα δεν με ενδιαφερει η ερωτικη ζωη ενος μεταναστη...σιγα μην παμε στην πυρφοροπολη για δουλεια στο 800ρικο να τρωμε ψωλοκρυο και γκουλας!!!!!!
το μερος ειναι ακυρο τελεια και παυλα οταν διπλα ειναι ο παραδεισος του μουνιου η ουκρανια.αυτα
εχω παει κουβα ταυλανδη λατινικη αμερικη κλπ..ο μουνοπαραδεισος ειναι μονο 2 ωρες απο ελλαδα και μιλαμε για την πυρφοροβαρσοβια επειδη ζειτε ολοι εκει...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
απο drlove
"Πότε επιτέλους θα καταλάβεται την διαφορά του να μένει μόνιμα κάποιος κάπου με το να να έρχεται τουρίστας...Έγώ Μένω εδώ, έχω κύκλο με πάνω απο 100 άτομα και σπίτι στο κέντρο. Δεν πήρα την ryanair και ήρθα για 3-4-5-6 μέρες !! Αν σε όλη σου η ζωή έχεις σαν hobby  να κυνηγάς γυναίκες θεωρείς ότι είναι τόσο δύσκολο να βρέις 5,6,7-10 γυναίκες και να πάιζεις μαζί τους ταυτόχρονα?
Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το αν έν μέρος ενδύκνειτε για κάποιον να έρθει για love-τουρισμό...Ναι παίζω και έπαιζα με πολλές ταυτόχρονα αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο για τον τουρίστα..Εγώ σας έγραψα πως δεν είναι καλά εδώ για αυτό απο την πρώτη μέρα!!!..Αν μείνεις όμως και τηρείς κάποια standart ασφαλώς και θα τρώς μην τρελαθούμε. Εφόσον θα έχεις απόλυτη άνεση κινήσεων και άπλετο χρόνο να κάνεις το παιχνίδι σου.."

φιλε το σαιτ ειναι για γκομενες- για πουτανες μπουρδελα και σεξοτουρισμο.καλες οι πληροφοριες αλλα δεν με ενδιαφερει η ερωτικη ζωη ενος μεταναστη...σιγα μην παμε στην πυρφοροπολη για δουλεια στο 800ρικο να τρωμε ψωλοκρυο και γκουλας!!!!!!
το μερος ειναι ακυρο τελεια και παυλα οταν διπλα ειναι ο παραδεισος του μουνιου η ουκρανια.αυτα
εχω παει κουβα ταυλανδη λατινικη αμερικη κλπ..ο μουνοπαραδεισος ειναι μονο 2 ωρες απο ελλαδα και μιλαμε για την πυρφοροβαρσοβια επειδη ζειτε ολοι εκει...
Δεν είναι τόσο άκυρα όσο λες.... Θα γράψω πιο μετά τα ατού του μέρους για έναν πορνοτουρίστα..

Με προβληματίζει ο φανατισμός που κράζεις το μέρος! Αυτό το κάναμε παλιότερα για το Πόζναν στους Μαλάκες και άσχετους που συναντούσαμε για να μην πάνε και το χαλάσουν! Τώρα σκεφτόμαστε διαφορετικά! Δεν θέλουμε τους Ισπανοιταλούς και Τούρκους να παίζουν μόνοι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom