Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάνεις λάθος ο Dirty που δεν εχει πληρώσει ποτέ του γκόμενα για να  :knockinb: πήδηξε 4 στη Μολδαβία μέσα σε 3 μέρες  :jerking: :2funny: και τώρα στο Τσερνοφτσί άλλες τόσες  :jerking: :2funny:
 ο Dr Love δεν εμφανίζεται να τον δούμε ΛΕΕΙ ΟΤΙ  :knockinb: τόσες....και εγω μπορώ να πω οτι είμαι σεξογήινος  :2funny:
 Που να δεις τι λέει ο Εελληνας Μετανάστης που ζει εδω και ισως ζει χειρότερα ακόμα και απο'σενα οταν πηγαίνει Ελλάδα  :jerking: :2funny:.
 Και εσύ γάμησες πολλές γκόμενες  :jerking: :2funny: μας τα εχεις γράψει.
 Δες εδω ο Dirty γράφει πως γαμάει της γκόμενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαστε όλοι για κλάμματα  :2funny: σε λιγο θα πας να χέσεις στην κοινόχρηστη τουαλέτα,θα κανεις ενα ντους στην κοινόχρηστη ντουσιέρα και μετά νάνι γιατι αυριο πάλι στις κολώνες θα κρέμεσαι με σκοινιά μες το κρύο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ είσαι για κλάμματα.Που λες οτι γαμάς γιατί μοστράρεις παπούτσια από σαλάχι και σιδερένιο άλογο και ψαρώνουν αμέσως οι γκόμενες.Εγώ τουλάχιστον λέω την αλήθεια οτι τα σκάω.Και ο Dr.  Love οτι πουλάει έρωτα.Αν πάει κανας κακομοίρης να εφαρμόσει τις δικιές σου συμβουλές και να σκάσει μύτη με πατούμενο και σιδερένιο άλογο  θα του κλέψουνε το άλογο και θα του βάλουνε το πατούμενο στον κώλο.Είσαι τελείως εκτός.Δηλαδή τι να πει κανένας.10 χρόνια πίσω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
 :grin: :grin:τυπε πολονια  εχεις δει καμια αδερφαρα να τρωει φαλαφελ στον κολο?  να σου πω μια ιστορια  :-* :-* για να καταλάβεις το αι κιου εδω  :orchestra: κάθονται ο πίθηκος και ο κάστορας σε μια άκρη στο δάσος και ξαφνικά βλέπουν το μυρμήγκι να τρέχει πανικόβλητο Μόλις περνάει από μπροστά τους του λένε, επ τι έγινε ρε, πού πας - Αφήστε έγινε τρομερή σύγκρουση Τράκαρε ο ιπποπόταμος με τον ρινόκερο και είναι και οι δυο σε κώμα - Ε, κι εσύ πού πας - Πάω να δώσω αίμα ... ολοι ξεσκιζονται στην πουτσα ! την τρωνε δεν την ριχνουν  :2funny: ξυπνα ρε!

Αυτό τι είναι τώρα.Πολωνία δεν παίζουν φαλάφελ και οι αδερφές τις τρώνε.Δεν τολμάν καν να δείξουν οτι είναι αδερφές.Γενικά στις σλαβικές χώρες για τις γυναίκες θεωρείται φυσιοολογικό να γλύφουν γυναίκες αλλά άμα πιάσουν άντρες gay τους χεροκωλιάζουν.Ούτε πουστέ φωνές ούτε τίποτα.
Αν κανένας πουστάκος πάει Πολωνία ή Ρωσία θα φάει πολύ ξύλο.Δεν είναι Βερολίνο τέτοιες συμπεριφορές δε γίνονται αποδεκτές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ είσαι για κλάμματα.Που λες οτι γαμάς γιατί μοστράρεις παπούτσια από σαλάχι και σιδερένιο άλογο και ψαρώνουν αμέσως οι γκόμενες.Εγώ τουλάχιστον λέω την αλήθεια οτι τα σκάω.Και ο Dr.  Love οτι πουλάει έρωτα.Αν πάει κανας κακομοίρης να εφαρμόσει τις δικιές σου συμβουλές και να σκάσει μύτη με πατούμενο και σιδερένιο άλογο  θα του κλέψουνε το άλογο και θα του βάλουνε το πατούμενο στον κώλο.Είσαι τελείως εκτός.Δηλαδή τι να πει κανένας.10 χρόνια πίσω.
Με τη διαφορά οτι αυτά όλα που λέω τα έχουνε δει πάνω από 10 άτομα απο το σά'ι'τ που εχουν ερθει κατα καιρους στη Ρωσσία με τελευταίο τον φίλο του ρολογά το Βασίλη που ηρθε εδω πριν απο κάνα μήνα και ειπε ολα όσα είδε στη Ρόδο και ο Ρολογάς έγραψε σχρτικά με το αν μετράω ή όχι.Και εχω βάλει και δεκάδες ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .Οταν οι αλλοι βαζουν μούφες  :2funny:.Εσυ δεν βάζεις καθόλου  :2funny:Α, ξέχασα η γκόμενα σου πήρε το τηλέφωνο και εσβισε της φωτογραφίες της  :jerking: :2funny:
  Ενώ για σένα το μονο που ξερουμε ειναι οτι γελάνε μαζί σου στη Χερσόνησο στην Κρήτη που κυνηγάς 45χρονες  :2funny: καθως και που για να βγαλεις το μεροκάμματο κρέμεσαι με σκοινιά απο κολωνες της ΔΕΗ  :2funny:Και μας γραφεις ιστοριες για 20 χρόνια πριν όταν τοποθετούσες κεραίες στην Ουκρανία  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Ουκρανέζες που λέτε όλοι πως κάθονται εύκολα γιατί όσες έχω γνωρίσει εγώ είναι πιο δύσκολες και απο Ελληνίδες? Προχτές ήμουν πάλι με μία ραντεβού και καλά, πολύ πιο όμορφη απο Πολωνέζα σίγουρα, αλλά ούτε το χέρι δεν με άφησε να της πιάσω..Και μιλάμε για δεύτερο ραντεβού..Έχω γνωρίσει γλυρω στις 15 Ουκρανέζες εδώ απο την μέρα που έχω έρθει και η μία πιο αγάμητη και μυξοπαρθένα απο την άλλη...Ούτε χαμούρεμα δεν έχω πετύχει μαζί τους..Εγώ δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά που ακούγονται για μένα είναι οι πιο δύσκολες που έχω πετύχει.Φυσικά το status αυτών που γνωρίζω μένουν και δουλεύουν εδώ..Αλλά μιλάμε γα 0% επιτυχία..!!!

Δημητράκη είπαμε δεν είναι Ελλάδα εδώ δεν χρειάζεται να δείς την φάτσα μου σαν κριτής του x-factor να βγάλεις συμπέρασμα αν είναι εύκολο να γνωρίσω 2 γυναίκες το μήνα!!!!!.Πολωνία είναι δεν είναι Αφγανιστάν..Σιγά το κατόρθωμα..Δεν νομίζω πως θα έρθει να μέινει κάποιος εδώ και δεν θα γνωρίζει 2 γυναίκες το μήνα..Πρέπει να μην βγαίνει,να είναι χοντρός και άσχημος και άφραγκος..Όλα μαζί..Απλά για μένα ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν μηδέν..Όταν έρχεσαι εδώ έχεις άλλες προσδοκίες..

Αν υπολογίσεις πως εδώ κάποιος αν βγαόνει 3 φορές την εβδομάδα πέρνει σχετικά εύκολα 5 τηλεφωνα per week, παέι στα πάρτυ για ξένους παίρνει και απο εκεί 1-2 τηλέφωνα την εβδομάδα και έχεις και κύκλο,2 γυναίκες είναι σχεδόν μηδέν....Άλλο να είσαι τουρίστας και να έρθεις 10 μέρες και να λές μένω σε Hotel.

Υ.Γ.

Για να είμαι ακριβής ήταν μόνο μία Ουκρανέζα που γούσταρε να το προχωρησει λίγους μήνες πριν αλλά και πάλι μιλάμε για ποσοστό κοντα στο 0%

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανέζες που λέτε όλοι πως κάθονται εύκολα γιατί όσες έχω γνωρίσει εγώ είναι πιο δύσκολες και απο Ελληνίδες? Προχτές ήμουν πάλι μια μία ραντεβού και καλά, πολύ πιο όμορφη απο Πολωνέζα σίγουρα, αλλά ούτε το χέρι δεν με άφησε να της πιάσω..Και μιλάμε για δεύτερο ραντεβού..Έχω γνωρίσει γλυρω στις 15 Ουκρανέζες εδώ απο την μέρα που έχω έρθει και η μία πιο αγάμητη και μυξοπαρθένα απο την άλλη...Ούτε χαμούρεμα δεν έχω πετύχει μαζί τους..Εγώ δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά που ακούγονται για μένα είναι οι πιο δύσκολες που έχω πετύχει.Φυστικά το status αυτών που γνωρίζω μένουν και δουλεύουν εδώ..Αλλά μιλάμε γα 0% επιτυχία..!!!

Δημητράκη είπαμε δεν είναι Ελλάδα εδώ δεν χρειάζεται να δείς την φάτσα μου σαν κριτής του x-factor να βγάλεις συμπέρασμα αν είναι εύκολο να γνωρίσω 2 γυναίκες το μήνα!!!!!.Πολωνία είναι δεν είναι Αφγανιστάν..Σιγά το κατόρθωμα..Δεν νομίζω πως θα έρθει να μέινει κάποιος εδώ και δεν θα γνωρίζει 2 γυναίκες το μήνα..Πρέπει να μην βγαίνει,να είναι χοντρός και άσχημος και άφραγκος..Όλα μαζί..Απλά για μένα ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν μηδέν..Όταν έρχεσαι εδώ έχεις άλλες προσδοκίες..

Οι Ουκρανέζες είναι πολύ ευκολότερες από τις Πολωνέζες.Αλλά οι Ουκρανέζες που μένουν Ουκρανία όχι αυτές που μένουν Πολωνία ή δυτική Ευρώπη.Οι τελευταίες ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα.Το έχω αναλύσει γιατί.
Μην ψεύδεσαι.Λες οτι γάμησες 14 γκόμενες το εξάμηνο.ο Δημητράκης λέει οτι μία και με το ζόρι γαμάς και μόνο αν έχεις αμάξι και διαμέρισμα δικό σου και όλο το χρόνο για καμάκι με εισοδήματα από εξωτερικό τουτέστιν δε δουλεύεις.Εσύ λες οτι γαμάς χωρίς καν να πληρώνεις και χωρίς καμία από τις προυποθέσεις.

Επισκέπτης
ρε συ kman2 ,εχεις δει εμφανισιακα πως ειναι ο δημητρακης, εχεις ακουσει πως μιλαει?
το πιο πιθανο να πηδαει την κατσικα στην στανη του , παρα οτιδηποτε αλλο
μην παιζεις με τον πονο του

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ kman2 ,εχεις δει εμφανισιακα πως ειναι ο δημητρακης, εχεις ακουσει πως μιλαει?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δεν προλαβα να τελειωσω την σαλατα ρε τυπε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Ουκρανέζες που λέτε όλοι πως κάθονται εύκολα γιατί όσες έχω γνωρίσει εγώ είναι πιο δύσκολες και απο Ελληνίδες? Προχτές ήμουν πάλι με μία ραντεβού και καλά, πολύ πιο όμορφη απο Πολωνέζα σίγουρα, αλλά ούτε το χέρι δεν με άφησε να της πιάσω..Και μιλάμε για δεύτερο ραντεβού..Έχω γνωρίσει γλυρω στις 15 Ουκρανέζες εδώ απο την μέρα που έχω έρθει και η μία πιο αγάμητη και μυξοπαρθένα απο την άλλη...Ούτε χαμούρεμα δεν έχω πετύχει μαζί τους..Εγώ δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά που ακούγονται για μένα είναι οι πιο δύσκολες που έχω πετύχει.Φυσικά το status αυτών που γνωρίζω μένουν και δουλεύουν εδώ..Αλλά μιλάμε γα 0% επιτυχία..!!!

Οι Ουκρανές εκτος Ουκρανίας φυσικό ειναι να ειναι να το παίζουν δύσκολες.Παντος και Ουκρανία στους ξένους δεν κάθονται αμέσως να της  :knockinb: συνηθως πανε να τους φάνε όσα πιο πολλα μπορούνε.
 Αυτό με την ομορφιά ειναι σχετικό.Απο τους Ελληνες της Κρακοβίας όλοι αγάμητοι είναι!Αυτο μου το είπε και ο Φιντέλ!Ο μεσος Ελληνας με τα μούσια και το άθλιο ντύσιμο που να  :knockinb:!Αν εδω ερθει καποιος ντυμένος οπως ντύνονται στην Ελλάδα θα νομιζουν οτι ειναι Τατζίκος! :rockon:Εγω πιστεύω ότι δω!Αν δεν δω ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ!ή μηπως πιστευεις κ'εσυ τα ψέματα του ΚΜΑΝ?  :2funny: ΄Ποιος ξέρει πόσο καιρό εχει να παει Πολωνία? :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Σε αυτό έχεις δίκιο.Σαν Αραβας γιδοβοσκός είναι.Και με τις γκόμενες τελείως σαλιάρης και γλύφτης.Δεν έχει καμία κλάση.Για αυτό και ό,τι λέει είναι irrelevant.Δεν έχει γενική αξία αλλά αναφέρεται σε άτομα σαν αυτόν.Για τον Dr. Love πιστεύω οτι όντως γαμάει όπως λέει αλλά πολλές μέτριες.Δηλαδή ο Dr. Love ρίχνει τα στάνταρ του συνειδητά λόγω καύλας και για αυτό είναι τσαντισμένος.

Επισκέπτης
καπου τον ειχα πετυχει να χορευει ημιγυμνος και μικροτσουτσουνος οπως ηταν, μπροστα σε κοσμο που τον κοροιδευαν..
αστα φιλε μας ρεζιλευει σου λεω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πλακώσανε οι κλώνοι του RED  :2funny:Οταν ρεζιλευεστε βαζετε κλώνους  :2funny:
  Σσυντομα και ο ψευτης της Μολδαβίας θα φτιάξει κλώνους  :2funny:
  Ολοι οι μεγάλοι γαμιάδες έχετε μαζευτεί εδω μέσα  :2funny:  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καπου τον ειχα πετυχει να χορευει ημιγυμνος και μικροτσουτσουνος οπως ηταν, μπροστα σε κοσμο που τον κοροιδευαν..
αστα φιλε μας ρεζιλευει σου λεω

Το άτομο είναι γελοίο.Ζει στο δικό του κόσμο.Μπορεί να νομίζει οτι την έχει 25 πόντους όπως ο Rocco.Είναι τελείως μυθομανής.Εμένα δε με ενοχλεί γιατί έχει πλάκα είναι ακίνδυνος.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
exei kana sait me poloniko dating re seis
typou travelgirls?

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Το άτμο είναι γελοίο.Ζει στο διό του κόσμο.Μπορεί να νομίζει οτι την έχει 25 πόντους όπως ο Rocco.Είναι τελείως μυθομανής.Εμένα δε με ενοχλεί γιατί έχει πλάκα είναι ακίνδυνος.
kana sait me germanides re kman???
na malakistoume kapou allou ki oxi edo?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σε αυτό έχεις δίκιο.Σαν Αραβας γιδοβοσκός είναι.Και με τις γκόμενες τελείως σαλιάρης και γλύφτης.Δεν έχει καμία κλάση.Για αυτό και ό,τι λέει είναι irrelevant.Δεν έχει γενική αξία αλλά αναφέρεται σε άτομα σαν αυτόν.Για τον Dr. Love πιστεύω οτι όντως γαμάει όπως λέει αλλά πολλές μέτριες.Δηλαδή ο Dr. Love ρίχνει τα στάνταρ του συνειδητά λόγω καύλας και για αυτό είναι τσαντισμένος.

Το μέτριες πως μεταφράζεται?Αυτες οι photo που σου έβαλα θεωρούνται μέτριες,μπάζα η μοντέλα? Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης..Γκόμενα σαν αυτην την ξανθή που έβαλε ο Δημητράκης όχι δεν έχω γνωρίσει εδώ ούτε πρόκειται..

Επισκέπτης
dhmhtraki ποσο αγορασες το κλουβακι που στεγαζεσαι στην αγ.πετρουπολη?
τι δουλεια κανεις εκει dhmhtraki?
ποσα βγαζεις dimitraki?
λεγε ρε φιδεμπορα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
otan leme na malakistoume den ennoo na ton paiksw
alla na perasw tin ora mou
esy pouxis pai polonia kseris kana sait?
Δυστηχως δεν ξέρω.Μακαρι να ηξερα να σου εγραφα.Δυστηχως ολες οι φωτογραφίες εκει στα σά'ι'τ ειναι ψεύτικες!

dhmhtraki ποσο αγορασες το κλουβακι που στεγαζεσαι στην αγ.πετρουπολη?
τι δουλεια κανεις εκει dhmhtraki?
ποσα βγαζεις dimitraki?
λεγε ρε φιδεμπορα
Οτι ο Βλάκμαν κανει κλώνους δεν το ήξερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom