Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ζουμε στα σκατα δεν εχουμε να φαμε οι δρομοι αδειοι σκυλια και οι γκομενες τραβελια....  :2funny: :2funny:

πες τα ρε τυπε
μολις μερικοι παρουν ενα μεροκαματακι στα ξενα αμεσως να κατηγορησουν την πολη και την χωρα τους που δεν τους εδωσε ευκαιιες
και ειναι σκατα και καταθληπτικα εδω ενω οπου να πανε ειναι ο προσωπικος τους παραδεισος
εχουν κανει το σκατο τους παξιμαδι στα ξενα καναν κατι και πουλανε μουρη

καποιος μου ελεγε οτι ειχε διαβασει οτι ενας τυπος ετρωγε 1,5 χρονο μονο ψωμι για να αγορασει κατι δεν θυμαμαι τι
για να το παιζει μετα μουρη οτι εκανε κατι

αλλο να κανεις οικονομια κι αλλο να στερησε πραγματα

να την βρασω τετοια χλιδα

ρε ντοκτορ λοβ και σεβαλιε....αληθεια εχετε βγει εξω στα μαγαζια;; πιασατε ποτε κουβεντα με ελληνιδα;;;
του σημερα οχι της προηγουμενης 10 ετιας

κδαι πολλα τηλεφωνα θα παρετε και θα υπαρξουν περισσοτερα τυχερα απο οτι νιμιζατε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Συμφωνω απολυτα , οπως και με κμαν και δημητρακη σε αυτο. Ημουν προσφατα Ελλαδα.
Δυστυχως τα πραγματα τα ειδα πολυ χειροτερα απο οσο τα περιμενα. Μια λεξη περιγραφει το τι ειδα : Απογοήτευση.
Ειχα να παω και αρκετο καιρο και η εντυπωση ηταν παρα πολυ κακη. Μιζερια, φτωχοποιηση και παρακμη . Μια χωρα σε αποσυνθεση και σηψη. Δρομοι χωρις κινηση ( σε σχεση με παλια), κακοσυντηρημενα κτηρια και υποδομες ( δρομοι, πεζοδρομια, παρκα κλπ ), χορταριασμενα, εγκαταλελειμενα κτηρια, βρωμια,σκουπιδαριο, σκυλια να τριγυρνανε στους δρομους.
Ο κοσμος σε μια απογοητευση και μιζερια, μοιαζει να εχει εγκαταλειψει και να εχει παραδοθει στη μοιρα του στωτικα. Αρκετοι ειναι μπουληδες μαμακηδες, και αλλοι ψευτομαγκες νταηδες βαλκανιοι.
  Αντιθετα με οταν ημουν εκει η πηγαινα αλλες φορες, ειδα τον κοσμο πιο ηρεμο. Ουτε να τσακωθει ο αλλος πλεον δεν εχει ορεξη.
Επισης πολυ γυφταριο και αλβαναριο. Ενταξει δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους, αλλα ειπαμε να μπει καπου και ενα μετρο. Απο ενα σημειο και μετα, γαμιεται ο διας δηλαδη.
Οι δε γκομενες, στην αρχη μου φαινοταν τρομακτικες. Κατι τραβελοφατσες, με αγρια, "αρσενικα" χαρακτηριστικα. Χωρις ιχνος θυληκοτητας.
Ακομη και ενα απο τα τελευταια " καστρα" της Ελλαδας ( για εμας του φορουμ εδω),οι πουτανες, ολο κατι μπαζα, που ειναι να σε πληρωνουν για να τις γαμησεις και οχι να πληρωσεις. Δεν ειδα και πολλα βεβαια, σε αυτα τα μερη πολυ λιγο τριγυρισα.
Πολυ κριμα για μια τετοια χωρα με τετοιες δυνατοτητες ,να βυθιζεται σε μια τετοια σαπιλα.
Η Ελλαδα σε σχεση με κατι πολωνο-ουγγαρο-τσεχιες , ειναι σα φερραρι σε σχεση με φιατ. Μονο που ειναι εναν κακοσυντηρημενο και εγκαταλελειμενο φεραρι, ενω το φιατ το διατηρουν και το κρατανε στην πενα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια...

επ  :police: :police: :police: :police: :police: :police: :knuppel: :knuppel:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ο Dr. Love δε λέει οτι γαμάει μπάζα.Λέει οτι γάμησε 14 γκόμενες το τελευταίο εξάμηνο μέσες προς καλές χωρίς να έχει αμάξι,δικό του διαμέρισμα,εισοδήματα και όλα αυτά που τσαμπουνάς από καιρό.
Απλά αυτή είναι η μαλακία.Οταν τα γράφω εγλω δε γίνονται αποδεκτά όταν τα λέει ο Dr. Love τα δέχονται.Γιατί δεν κρίνουν με βάση το αντικείμενο αλλά με βάση το πρόσωπο που γράφει.

Kman κάνεις λάθος και ξεχνάς κάτι πολύ βασικό, το βασικότερο όλων..Εγώ μένω εδώ 7 μέρες την εβδομάδα!!! Όλοι οι άλλοι που λένε πως πηδάνε εδώ έρχονται τριήμερα. Δεν υπάρχει σύγκριση..Αν μείνει κάποιος εδώ και κάνει αυτά που σας έγραψα θα γνωρίζει 6αρακια..Εγω είμαι αρνητικός στο ότι Poland είναι ο νο 1 προορισμός για love τουρισμό όπως τον παρουσιάζουν..

Ελληνίδες που λεέι ο φίλος και τηλέφωνα πιστεψέ με στην ζωή μου έχω πάρει άπειρα..Κυρίως στα πιο νιάτα μου και στις καλές εποχές Ελλάδας την πέφταμε παντού γκαζι,πλατεία καρύτση κ.λ.π.Αλλά στον ίδιο πλανήτη ζούμε μην λέμε ότι να ναι. Δεν υπάρχει σύγκριση Ελλάδας με Πολωνία και άλλες χώρες στο θέμα αυτό..κυρίως τώρα με τη κρίση έχουν δυσκολέψει τα πράγματα..Οι γκόμενες είναι πιο καταθληπτικές.Ελλάδα πάνω απο 3-4 γκόμενες το εξάμηνο δεν γνωρίζεις με πεφτικές την νύχτα (να γνωρίσεις δεν ξέρω καν αν τις πηδήξεις)..Μόνο απο παρέες και δουλεία αν στο επιτρέπουν και υπάρχει εισροή γνωρίζεις.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
1.Εγω δεν ειπα ποτε οτι οι ελληνιδες ειναι μουναρες κ ευκολες ...αντιθετως...αλλα συγνωμη οταν λετε ολες εδω μπαζα σορρυ μηπως τρωγατε πολυ χιλοπιτα παλιοτερα και σας εμεινε κουσουρι...;;

2.Μετα αμα λετε η χωρα ειναι σκατα..δεν εχει τιποτε ομορφο η αθηνα,τα νησια και η χωρα γενικοτερα...γινατε γραφικοι με αυτα που λετε...που ζειτε εσεις στις Μπαχαμες ´η στο Τοκιο;;;
φαγατε πορτα στην Δ.ΕΥΡΩΠΗ ,στα εμιρατα uk usa και σοβαρες δυτικες χωρες και πατε στο ανατολικο μπλοκ για ψιλα .;;;;..ειναι λογικο μετα να βγαζετε ενα φοβερο μισος - κομπλεξ για την χωρα...μαλλον ΕΛΛΑΔΑ θα θελατε να ζειτε!!!γιατι αυτα που λετε δεν τα λεει κανεις που ζει στην ΑΜΕΡΙΚΗ-Αγγλια Β.Ευρωπη και Εμιρατα...αλλα ξεχασα εκει ειναι κολαση...

Εφοςον ζειτε στον παραδεισο απολαυστε τον!!!! Ο καθενας απο την δικια του οπτικη

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
1.Εγω δεν ειπα ποτε οτι οι ελληνιδες ειναι μουναρες κ ευκολες ...αντιθετως...αλλα συγνωμη οταν λετε ολες εδω μπαζα σορρυ μηπως τρωγατε πολυ χιλοπιτα παλιοτερα και σας εμεινε κουσουρι...;;

2.Μετα αμα λετε η χωρα ειναι σκατα..δεν εχει τιποτε ομορφο η αθηνα,τα νησια και η χωρα γενικοτερα...γινατε γραφικοι με αυτα που λετε...που ζειτε εσεις στις Μπαχαμες ´η στο Τοκιο;;;
φαγατε πορτα στην Δ.ΕΥΡΩΠΗ ,στα εμιρατα uk usa και σοβαρες δυτικες χωρες και πατε στο ανατολικο μπλοκ για ψιλα .;;;;..ειναι λογικο μετα να βγαζετε ενα φοβερο μισος - κομπλεξ για την χωρα...μαλλον ΕΛΛΑΔΑ θα θελατε να ζειτε!!!γιατι αυτα που λετε δεν τα λεει κανεις που ζει στην ΑΜΕΡΙΚΗ-Αγγλια Β.Ευρωπη και Εμιρατα...αλλα ξεχασα εκει ειναι κολαση...

Εφοςον ζειτε στον παραδεισο απολαυστε τον!!!! Ο καθενας απο την δικια του οπτικη

Ελληνίδες 20αρες εγω σας έγραψα πως είναι καλύτερες απο τις αντιστοιχες Πολωνέζες δεν υπάρχει καν σύγκριση..Απλά δεν κάθονται..

Ελλάδα εγώ πιστεύω πως είναι πανέμορφη, Αθήνα όμως είναι ΣΚΑΤΑ,ΟΧΕΤΟΣ,ΒΟΘΡΟΣ..Η χειρότερη πόλη απο όπου έχω ζήσει και θα επιμένω να το λέω..Για Αθήνα έγραψα εγώ ποτέ δεν μίλησα Για ομορφιά Ελλάδας και νησιών..Αν είσαι πολύ-ταξιδεμένος και πραγματικά δεν μπορείς να καταlάβεις τα σκατά της Αθήνας και την απαισιότατη ρυμοτομίας της δεν ξέρω τι να σου πώ..Μια τσιμεντούπολη που προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας πως είναι όμορφη..

Εγώ ήμουν Βρυξέλλες δεν ξέρω αν την θεωρείς σοβαρή πόλη και Δυτική όπως λές αλλά δεν πάταγα εκεί ξανά ποτέ..Επίσης ένας κολλητός εδώ δουλεύει στο Πανεπιστήμιο (ιταλος) και έχει ζησει Ρώμη,Παρίσι και Καναδά..Κάθε μέρα μου λέει πως προτιμαέι να είναι εδώ..Φυσικά ο κυριότερος λόγος είναι οι γυναίκες μην κοροιδευόμαστε..Όχι όμως μόνο αυτό!! Π.χ για Καναδά μου λεεί (εγώ δεν έχω πάει ποτε) πως είναι τελείως Αγγλο-Σαξονικό το συστημα και σε έχουν συνεχως στο "ΠΡΕΠΕΙ"...Επίσης το παλικάρι που είμαστε κάθε μέρα εδώ είναι απο Παρίσι και δουλεύει mananger σε μεγαο Γαλλικό Ξενοδοχέιο στην πόλη..Και αυτός Άρρωστος με Βαρσοβία.

Ο λόγος λοιπον δεν είναι τα λεφτα προφανώς που γουστάρουν εδω..Ο λόγος είναι οι γκόμενες,η Βοτκά,ο χαβαλές που κάνεις νυχτα, η ευκολία ζωής και μια καθαρή πόλη σου προσφέρει τις βασικές ανέσεις..

Όλα είναι σχετικά όμως.Τι θέλει ο καθένας και τι ψάχνει στην ζωή του..Σου αρέσει η καριέρα,τα λεφτά ο ύπνος απο τις 9? Τράβα Βρυξέλλες και πιες μπρύρες και κοιμήσου..Δεν είναι κακό αυτό αλλά είναι άλλη φάση.
Με μια απλή δουλεία των 1000-1500 ευρω όμως και ένα γενικότερο πακετο με γκόμενες,διασκέδαση και ευκολία ζωής είναι καλύτερα εδώ κυρίως..Ότι ψάχνει ο καθένας..

Εγώ φέυγω μόνιμα απο εδώ το αργότερο Οκτώβριο και αρχικά θα ζήσω κάποιους μήνες Αθήνα..Εκέι θα μου φανεί και θα εκφράσω πιο αντικειμενιή άποψη αν θα μου λείψει Βαρσοβια τόσο πολύ.

Επίσης να προσθέσω για Βόρεια που λές δεν ξέρω αν έχεις εκεί γνωστούς..Αλλά επειδή έχω φίλους που ζόυν Σουηδία,Φιλανδια, αν μπορέσεις να βρείς κάποιον εκεί που να είναι ελέυθερος και καμάκι γράψτε μου!! Η φάση είναι γνωρίζεις μια και σπιτώνεσε όπως κάνανε και αυτοί..Μπαίνεις σε οικογενριακή ζωη με υψηλό μισθό,τεννις,γκολφ και μαλακίες..

Προσπαθούμε να γενικέψουμε που είναι καλύτερα αλλά δεν λαμβάνουμε υπόψη τι θέλει ο καθένας!! Αν έιχα οικογένεια δεν θα ήμουν εδώ θα προτιμούσα να παίρνω τα άπρειρα στ Βρυξέλλες, να πίνω μπύρες και να κάνω με γυναίκα ταξίδια σε εξωτικά μέρη με τον μισθό..Ελεύθερος και παιχνίδι όμως μόνο Ανατολική ευρώπη δυστυχώς!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Dr. Love δε λέει οτι γαμάει μπάζα.Λέει οτι γάμησε 14 γκόμενες το τελευταίο εξάμηνο μέσες προς καλές χωρίς να έχει αμάξι,δικό του διαμέρισμα,εισοδήματα και όλα αυτά που τσαμπουνάς από καιρό.
Απλά αυτή είναι η μαλακία.Οταν τα γράφω εγλω δε γίνονται αποδεκτά όταν τα λέει ο Dr. Love τα δέχονται.Γιατί δεν κρίνουν με βάση το αντικείμενο αλλά με βάση το πρόσωπο που γράφει.
Ναι και στην Ρωσσία αν ήταν θα γάμαγε? Εκει θα του ηταν πολυ πιο δυσκολο με αυτα τα στάνταρ που έχει!ο Dr Love ειχε πει:εχω γαμίσει μπάζα! και ειπε οτι δεν τον νοιάζει η ποιότητα αλλα η ποσότητα!
 Με πόσο κυνηγι της γάμησε ομως,ολη νυχτα χόρευε μαζί τους!
 Δεν καταλαβαινω γιατι γραφεις για ενα μέρος που δεν πηγαίνεις? :2funny:

Ο βατραχος αν τον ριξεις κατευθειαν στο καυτο νερο πηδαει εξω. Αλλα αν τον βαλεις σε κρυο και το ζεσταινεις σιγα σιγα, θα μεινει μεσα και θα βρασει χωρις να το καταλαβει.
Ετσι ειναι και ο Ελληνας. Ζει συνηθισμενος στα σκατα και το εχει συνηθισει και του φαινεται φυσιολογικο.
Ενας που ζει σε μια κανονικη χωρα, με το που παει θα του φανει η διαφορα. Ειδικα τωρα. Και εγω δε το εβλεπα και μαλιστα μετα απο λιγες μερες συνηθισα. Θες δε θες συνηθιζεις επειδη ο ανθρωπος ειναι προσαρμοστικο ον.
 Οσο για τις γκομενες τι να πουμε ρε παιδια? Αν γαμαγε ο κοσμος ετσι ευκολα θα γινοταν πυρφοροι πανω στην απελπισια τους? Να κανουν τα αδυνατα δυνατα ? Και αν βρισκει μια ο αλλος να γινεται το σκυλακι της , και να ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ? Αυτο δε το εχω δει σε καμια αλλη χωρα του κοσμου. Στην Ελλαδα λες που πηγε ο αλλος σου απανταντε " ααα αυτος? βρηκε γκομενα και εξαφανιστηκε (?)" . Δηλαδη? Σχεση εχει ρε παιδια, το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου, δε τον απηγαγαν, ουτε καταταχθηκε στη λεγεωνα των ξενων! Ημαρτον!  :o
Θα με τον βάτραχο ηταν πολυ πετυχημένο.Γ'αυτό και δεν βλέπουν τίποτα γιατι μένουν μόνιμα Ελλάδα.Αν καποιος μένει στο εξωτερικό αμέσως σκέφτεται όπως εμεις με το που πάει Ελλάδα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Οι ελληνες που πινουν ποτα στο κολωνακι ειναι πυρφοροι ενω στην μασοβιτσκι κανουν γαμω τις ζωες...τι να πω εγω αλλα ειδα...

Προφανως η αθηνα ειναι μια πολη χαος..ειδικα στο κεντρο...αλλα εχει καποιες ωραιες περιοχες και μαγαζια.....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οι ελληνες που πινουν ποτα στο κολωνακι ειναι πυρφοροι ενω στην μασοβιτσκι κανουν γαμω τις ζωες...τι να πω εγω αλλα ειδα...

Προφανως η αθηνα ειναι μια πολη χαος..ειδικα στο κεντρο...αλλα εχει καποιες ωραιες περιοχες και μαγαζια.....

γιατι η θεσσαλονικη?καλαμαρια κρηνη χορτιατης θερμη πανοραμα  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι και στην Ρωσσία αν ήταν θα γάμαγε? Εκει θα του ηταν πολυ πιο δυσκολο με αυτα τα στάνταρ που έχει!ο Dr Love ειχε πει:εχω γαμίσει μπάζα! και ειπε οτι δεν τον νοιάζει η ποιότητα αλλα η ποσότητα!
 Με πόσο κυνηγι της γάμησε ομως,ολη νυχτα χόρευε μαζί τους!
 Δεν καταλαβαινω γιατι γραφεις για ενα μέρος που δεν πηγαίνεις? :2funny:

Θα με τον βάτραχο ηταν πολυ πετυχημένο.Γ'αυτό και δεν βλέπουν τίποτα γιατι μένουν μόνιμα Ελλάδα.Αν καποιος μένει στο εξωτερικό αμέσως σκέφτεται όπως εμεις με το που πάει Ελλάδα

Aν εμενα και εγω Ελλαδα ( και οταν εμενα μονιμα), ετσι νομιζα. Αλλα οταν φευγεις για πολυ συνειδητοποιεις τη διαφορα και την αλλαγη ( προς το χειροτερο).
Αυτο που δεν καταλαβαινουν, οπως ο φιλος fidelio ειναι πως δεν ειναι θεμα συγκρισης αλλων χωρων, αλλα σύγκρισης της Ελλαδας με τον εαυτο της. Με αυτο που ηταν και αυτο που θα μπορουσε και της αξιζει να ειναι.
Επισης ξεχναει ο φιλος οτι εδω μιλαμε για αντικειμενικα θεματα , απτα και μετρησιμα οχι για τις υποκειμενικς αποψεις του καθενος, ωστε να αποδιδει τις διαφορες γνωμες σε " κομπλεξ" κλπ. Και εξαλλου καλο ειναι να κοιταμε τα ουσιωδη πραγματα. Δε με ενδιαφερει εμενα σε μια χωρα αν το κλαμπ ειναι μουρατο ( που στο κατω κατω ειναι και κακο σημαδι, νεοπλουτισμου, ψωνισμου και ολα αυτα που κατεστρεψαν τη χωρα), αλλα αν ο νεος βρισκει δουλεια, αν  υπαρχει αναπτυξη, επενδυσεις, αν γινονται μεταρρυθμισεις , αν υπαρχει διαφθρορα, εγκληματικοτητα, εισβολη λαθρομεταναστων, παιδεια , καθαριοτητα ,σεβασμο στους νομους.
Ειλικρινα σε κανεναν απο τους παραπανω τομεις η Ελλαδα δεν ειναι πιο μπροστα απο την Πολωνια. Η την Τσεχια ( καλα αυτοι και αν ξεφυγαν).
Και να εχουν καποιο λεφτα στην Ελλαδα δεν λεει κατι. Και οι γυφτοι εχουν λεφτα ( θα με τραμπουκισει ο κωστακης :grin: ) αλλα μενουν σε τσαντηρια . Ισα ισα τα απεκτησαν με τροπο λαμογιστικο που σκοτωσε τη χωρα και την εφερε εδω που ειναι σημερα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Α ρε Σαλονικα..ενας εγραψε οτι πηγε και ηταν χαλια κ ολες μπαζα και εκει :headbang:

ρε ειναι ωραιες βορεια ελλαδα,αλλα πρεπει να εισαι γιος αφεντικου,γιατρου εργολαβου κτλ για να γινεις γαμπρος σε ωραια γκομενα
και δεν πα να σαι σαν κατσαριδα η και δροσερο αγορι  :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :gay:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman κάνεις λάθος και ξεχνάς κάτι πολύ βασικό, το βασικότερο όλων..Εγώ μένω εδώ 7 μέρες την εβδομάδα!!! Όλοι οι άλλοι που λένε πως πηδάνε εδώ έρχονται τριήμερα. Δεν υπάρχει σύγκριση..Αν μείνει κάποιος εδώ και κάνει αυτά που σας έγραψα θα γνωρίζει 6αρακια..Εγω είμαι αρνητικός στο ότι Poland είναι ο νο 1 προορισμός για love τουρισμό όπως τον παρουσιάζουν..

Ελληνίδες που λεέι ο φίλος και τηλέφωνα πιστεψέ με στην ζωή μου έχω πάρει άπειρα..Κυρίως στα πιο νιάτα μου και στις καλές εποχές Ελλάδας την πέφταμε παντού γκαζι,πλατεία καρύτση κ.λ.π.Αλλά στον ίδιο πλανήτη ζούμε μην λέμε ότι να ναι. Δεν υπάρχει σύγκριση Ελλάδας με Πολωνία και άλλες χώρες στο θέμα αυτό..κυρίως τώρα με τη κρίση έχουν δυσκολέψει τα πράγματα..Οι γκόμενες είναι πιο καταθληπτικές.Ελλάδα πάνω απο 3-4 γκόμενες το εξάμηνο δεν γνωρίζεις με πεφτικές την νύχτα (να γνωρίσεις δεν ξέρω καν αν τις πηδήξεις)..Μόνο απο παρέες και δουλεία αν στο επιτρέπουν και υπάρχει εισροή γνωρίζεις.

Και αν δεν είναι  Πολωνία ο νο. 1 προορισμός ποιος είναι?Πες οτι είναι η Τσεχία,η Σλοβακία,η Βαλτική και δικαιολόγησέ το.Εγώ δεν κρατάω πισινές και επιφυλάξεις τα λέω χύμα.Τώρα η Πολωνία είναι καλύτερη από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ.Πριν δεν ήτανε.
Φάσκεις και αντιφάσκεις.Μια λες ζήτησα με δάκρυα στα μάτια να με αποσπάσουν από την Πολωνία το Φεβρουάριο γιατί δεν έβρισκα να γαμήσω μετά λες ξεσκίστηκα στον πούτσο γύρισα το Μάρτιο θα μείνω αλλά φεύγω κτλ.
Ενώ εγώ λέω σταθερά πράγματα.Ακριβώς τα ίδια.Απλώς ο συνηθισμένος βλαξ σκέφτεται δεν είναι δυνατόν ένας τόσο χύμα και απλοικός να γαμάει κρίνει δηλαδή με βάση το άτομο.Αλλά στην πραγματικότητα είναι βλαξ γιατί δε βλέπει τις δικές σου αντιφάσεις.
Για εσένα δε θα πει τίποτα γιατί αναγνωρίζει τον κωλοτούμπα όπως είναι και αυτός.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Aν εμενα και εγω Ελλαδα ( και οταν εμενα μονιμα), ετσι νομιζα. Αλλα οταν φευγεις για πολυ συνειδητοποιεις τη διαφορα και την αλλαγη ( προς το χειροτερο).
Αυτο που δεν καταλαβαινουν, οπως ο φιλος fidelio ειναι πως δεν ειναι θεμα συγκρισης αλλων χωρων, αλλα σύγκρισης της Ελλαδας με τον εαυτο της. Με αυτο που ηταν και αυτο που θα μπορουσε και της αξιζει να ειναι.
Επισης ξεχναει ο φιλος οτι εδω μιλαμε για αντικειμενικα θεματα , απτα και μετρησιμα οχι για τις υποκειμενικς αποψεις του καθενος, ωστε να αποδιδει τις διαφορες γνωμες σε " κομπλεξ" κλπ. Και εξαλλου καλο ειναι να κοιταμε τα ουσιωδη πραγματα. Δε με ενδιαφερει εμενα σε μια χωρα αν το κλαμπ ειναι μουρατο ( που στο κατω κατω ειναι και κακο σημαδι, νεοπλουτισμου, ψωνισμου και ολα αυτα που κατεστρεψαν τη χωρα), αλλα αν ο νεος βρισκει δουλεια, αν  υπαρχει αναπτυξη, επενδυσεις, αν γινονται μεταρρυθμισεις , αν υπαρχει διαφθρορα, εγκληματικοτητα, εισβολη λαθρομεταναστων, παιδεια , καθαριοτητα ,σεβασμο στους νομους.
Ειλικρινα σε κανεναν απο τους παραπανω τομεις η Ελλαδα δεν ειναι πιο μπροστα απο την Πολωνια. Η την Τσεχια ( καλα αυτοι και αν ξεφυγαν).
Και να εχουν καποιο λεφτα στην Ελλαδα δεν λεει κατι. Και οι γυφτοι εχουν λεφτα ( θα με τραμπουκισει ο κωστακης :grin: ) αλλα μενουν σε τσαντηρια . Ισα ισα τα απεκτησαν με τροπο λαμογιστικο που σκοτωσε τη χωρα και την εφερε εδω που ειναι σημερα.

:kneel: :kneel: :kneel: :hi: :hi: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Η Ελλάδα έχει πολλά καλά συγκρινόμενη με το εξωτερικό.ο λόγος που δεν τα συνειηδητοποιείς είναι οτι τα παίρνεις σα δεδομένα ενώ στο εξωτερικό καταλαβαίνεις την έλλειψη.
1.Καιρός.Τι να λέμε τώρα?Και συχνά είναι το εντελώς βασικό.Με ψωλόκρυο τι να την κάνω την αρχιτεκτονική και το δυτικό πολιτισμό.
2.Φραπές.Στην Ευρώπη ο καφές είναι σαν ψωλόχυμα με εξαίρεση την Ιταλία.Πρέπει να πιεις δέκα ποτήρια για να ξυπνήσεις κάπως.
3.Σουβλάκια.Ούτε για πλάκα στην Ευρώπη.Εδώ όλοι τρώνε φαγητό που για τα ελληνικά δεδομένα είναι εμετός.(κεμπάμπ κτλ).
4.Παραλίες.Μόνο σε καρτ ποστάλ εδώ.
5.Κωλάρες.Μόνο αν πετύχεις καμία ξένη.Οι ντόπιες είναι άβυζες άκωλες.
Γενικώς στην Ελλάδα θες να είσαι συνέχεια έξω για να απολαμβάνεις τον καιρό,το φραπέ,το φαί τη θάλασσα και τις κωλάρες ενώ στην Ευρώπη θες να είσαι συνέχεια μέσα για να αποφεύγεις το κρύο και τα τέρατα.
Εξαίρεση οι ανατολικές χώρες όπου ο πούτσος σου σηκώνεται απεριόριστα θες συνέχεια να καμακώνεις.Στη Δύση ο πόιτσος γίνεται μικροσκοπικός.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Και αν δεν είναι  Πολωνία ο νο. 1 προορισμός ποιος είναι?Πες οτι είναι η Τσεχία,η Σλοβακία,η Βαλτική και δικαιολόγησέ το.Εγώ δεν κρατάω πισινές και επιφυλάξεις τα λέω χύμα.Τώρα η Πολωνία είναι καλύτερη από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ.Πριν δεν ήτανε.
Φάσκεις και αντιφάσκεις.Μια λες ζήτησα με δάκρυα στα μάτια να με αποσπάσουν από την Πολωνία το Φεβρουάριο γιατί δεν έβρισκα να γαμήσω μετά λες ξεσκίστηκα στον πούτσο γύρισα το Μάρτιο θα μείνω αλλά φεύγω κτλ.
Ενώ εγώ λέω σταθερά πράγματα.Ακριβώς τα ίδια.Απλώς ο συνηθισμένος βλαξ σκέφτεται δεν είναι δυνατόν ένας τόσο χύμα και απλοικός να γαμάει κρίνει δηλαδή με βάση το άτομο.Αλλά στην πραγματικότητα είναι βλαξ γιατί δε βλέπει τις δικές σου αντιφάσεις.
Για εσένα δε θα πει τίποτα γιατί αναγνωρίζει τον κωλοτούμπα όπως είναι και αυτός.

Ξεσκίστηκα στον πούτσο? σε 6 μήνες 14 γυναίκες ούτε καν 3 το μήνα σε Ανατολική χώρα με άπειρες εξόδους και κυνηγητό?..Αν ισχύαν αυτα'που γράφονται εδώ κατά καιρού 6 μήνες (180 μέρες) θα έπρεπε να έχω παει τουλάχιστον με 50..Εσύ έρχεσαι ένα σαβατοκύριακο λές και πηδάς φαντάσουν να ζούσες εδώ τότε.Για μενα είναι παταγώδης αποτυχία για αυτό και ζήτησα να φυγω όπως και έγινε δεκτό..Σου είπα πριν τον Οκτώβριο έχω φύγει απο εδώ είναι οριστικό..

Η αλήθεια είναι Φεβρούαριο και αρχές Μαρτη που κατέβηκα Αθήνα αν θες να στα πώ όλα έφαγα τα σκατά και την κακομοιρία της Αθήνας και το ξανασκέφτηκα αλλά δεν γαμίεται ότι γινει..Γιατί όπως είπε και ο φίλος όταν φέυγεις ξεχνάς την καθημερινόττητα και τα χειρότερα...Όπως εδώ ξέχασα τον καλό καιρό ελλάδας και την βόλτα με ουζάκι ταυτόχρονα ξέχασα την αγαμία και την κατάθλιψη του κόσμου στην Αθήνα..

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6

Συμφωνω σε ολα οσα λες παραπανω...η χωρα θα επρεπε να ηταν σε αλλο επιπεδο ...οικονομικο -φιλελευθερο-επενδυσεων-ποιοτητας ζωης κλπ κλπ αλλα εδω αγαπαμε σοσιαλισμο -κρατισμο...εκει τον απεταξαν αγρια....αλλα μην κανουμε και την πολωνια-παραδεισο...μια τυπικη πρωην ανατολικου μπλοκ που δυτικοποιηθηκε εντονα ειναι..ουτε οι πολωνες μουναρες ολες...μου εκανε ομως εντυπωση το ποσοστο των αντρων εκει...

Ταξιδευω παντου στο κοσμο και βλεπω πολλα αλλα την Ελλαδα δεν την αλλαζω ευκολα κι αν το κανω μονο για τα φραγκα και την δουλεια ...Γουσταρω  ΗΛΙΟ και θαλασσα ,το μπανιο,την ιστιοπλοια μου ,τα φαγητα που δεν υπαρχουν πουθενα...τα Κλαμπς,τα μπουζουκια ,φραπεδια στο κυμα...

Αν θελω γυναικες παω ουκρανια αν θελω σεξοτουρισμο ταυλανδη...αν θελω καλη δουλεια εμιρατα...δεν μπορεις να τα εχεις ολα...αλλα εδω ζεις γαματα και με λιγα...thats my point

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ξεσκίστηκα στον πούτσο? σε 6 μήνες 14 γυναίκες ούτε καν 3 το μήνα σε Ανατολική χώρα με άπειρες εξόδους και κυνηγητό?..Αν ισχύαν αυτα'που γράφονται εδώ κατά καιρού 6 μήνες (180 μέρες) θα έπρεπε να έχω παει τουλάχιστον με 50..Εσύ έρχεσαι ένα σαβατοκύριακο λές και πηδάς φαντάσουν να ζούσες εδώ τότε.Για μενα είναι παταγώδης αποτυχία για αυτό και ζήτησα να φυγω όπως και έγινε δεκτό..Σου είπα πριν τον Οκτώβριο έχω φύγει απο εδώ είναι οριστικό..

Η αλήθεια είναι Φεβρούαριο και αρχές Μαρτη που κατέβηκα Αθήνα αν θες να στα πώ όλα έφαγα τα σκατά και την κακομοιρία της Αθήνας και το ξανασκέφτηκα αλλά δεν γαμίεται ότι γινει..Γιατί όπως είπε και ο φίλος όταν φέυγεις ξεχνάς την καθημερινόττητα και τα χειρότερα...Όπως εδώ ξέχασα τον καλό καιρό ελλάδας και την βόλτα με ουζάκιταυτόχρονα ξέχασα την αγαμία και την κατάθλιψη του κόσμου στην Αθήνα..
ρε ντοκτορα
ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου

οποιος γυριζει μυριζει

πηγες πολωνια με την αισθηση οτι ειναι ευκολες και ξεπατωθηκες στο κορτε
τωρα στην ελλαδα με την μιση προσπαθεια θα βγαλεις περισοτερες

ελεος πια
γαμω τον μυθο της ανατολικης ευρωπης σας γαμω

δειτε την πατριδα σας με μη επικριτικο ματι

και καταλαβετε οτι προσπαθουν να μας κανουν χαβουζα κι εμεις απλα το αποδεχομαστε

και πειτε μου ρε τυπαρες μιλατε για νεανικη ανεργια

λολ και ομγκ.....αφου δεν πανε να δουλεψουν απο μονοι τους οι νεοι αφου τους τα σκαει η μανα τους

εχει παει κανενας σας βαρκελωνη προσφατα;;; αν εμεις εδω διαμαρτυρομαστε για την ομονοια τι να που αυτοι για την πιατσα καταλουνια που ειναι τιγκα στην αραπια;;;

αλοστε ο συριζας σε λιγο θα δοσι αδια στους κσενους να φυγουν να πανε αλου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Η αλήθεια είναι Φεβρούαριο και αρχές Μαρτη που κατέβηκα Αθήνα αν θες να στα πώ όλα έφαγα τα σκατά και την κακομοιρία της Αθήνας και το ξανασκέφτηκα αλλά δεν γαμίεται ότι γινει..Γιατί όπως είπε και ο φίλος όταν φέυγεις ξεχνάς την καθημερινόττητα και τα χειρότερα...Όπως εδώ ξέχασα τον καλό καιρό ελλάδας και την βόλτα με ουζάκι ταυτόχρονα ξέχασα την αγαμία και την κατάθλιψη του κόσμου στην Αθήνα..

Μία γκόμενα την εβδομάδα είναι το καλύτερο ποσοστό που μπορεί να πετύχει κάποιος αυτή τη στιγμή σε χώρα της ΕΕ.Εγώ σπρώχνω και κασέρι για αυτό πετυχαίνω καλύτερα ποσοστά.Χωρίς κασέρι ούτε μία το μήνα δε θα έβγαζα.Οπότε προς τι οι διαμαρτυρίες?Δεν υπάρχει ευρωπαική χώρα εντός ΕΕ όπου να είναι επιτεύξιμο τέτοιο σκορ.Αν το πεις σε Γερμανία,Αγγλία,Σκανδιναυία θα σε δείρουν άσχετα τι φήμη έχουν οι χώρες αυτές.Για Μεσόγειο δεν το συζητάμε καν άντε να γαμάει κάνείς 5 γκόμενες σε όλη του τη ζωή όχι στο δίμηνο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά είναι θέμα προτεραιοτήτων.Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ντερλικώνει να αράζει με φραπεδιές θέα κτλ τότε Ελλάδα.
Αν θέλει δυτικό πολιτισμό λεφτά,οργάνωση ανέσεις τότε δυτική Ευρώπη.
Αν θέλει να γαμάει σαν κτήνος και να πίνει ανατολική Ευρώπη.
Είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτωνΟλα δεν μπορείς να τα έχεις.Κάνεις θυσίες.
Δηλαδή αν πάει κάποιος δυτική Ευρώπη δεν μπορεί να διαμαρτύρεται έπηξα στη μαλακία, ή αν πάει κάποιος ανατολική Ευρώπη δεν μπορεί να λέει παίρνω ψίχουλα.Αν μείνει Ελλάδα δεν μπορεί να λέει έμπλεξα με Ελεεινίδες ή είμαι άνεργος κτλ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Βασικά είναι θέμα προτεραιοτήτων.Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ντερλικώνει να αράζει με φραπεδιές θέα κτλ τότε Ελλάδα.
Αν θέλει δυτικό πολιτισμό λεφτά,οργάνωση ανέσεις τότε δυτική Ευρώπη.
Αν θέλει να γαμάει σαν κτήνος και να πίνει ανατολική Ευρώπη.
Είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτωνΟλα δεν μπορείς να τα έχεις.Κάνεις θυσίες.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom