kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Αμα τους το παίξεις καλό παίδι κάθονται μην νομίζεις.Αλλά φυσικά κάθονται γιατί ελπίζουν πως θα τα φτιάξεις μαζί τους.Αλλά οτί τελικά εσυ εξαφανίζεσαι μετά..Καμία γκόμενα στον πλανήτη δεν θέλει να είναι μόνη λόγω της εσωτερικής ανασφάλειας των γυναικών!!!
Οι πάρα πολύ καλές εμφανισιακά Πολωνέζες δεν υπάρχει ελπίδα να κάνεις κάτι μαζί τους αν δεν τα έχεις όλα (λεφτά,αυτοκίνητο,ομορφία κ.λ.π). Είναι πολύ πιο δύσκολες ακόμα και απο τις αντίστοιχες Ελληνίδες κάτι απόλυτα λογικό με βάση πως μπορούν να βαρέσουν κανά ματσωμένο Δυτικό που έχει έρθει εδώ που έχει καμία δυνατή εταιρία στην Βαρσοβία, ενώ οι αντίστοιχες Ελληνίδες τον Τάσο απο το Μαρούσι που το πάιζει ματσωμένος και πιθανόν να πουλάει παππα και να μην έχει μία. Σας είχα πέι πως ξέρω Αμερικάνο αραπη πληροφορικό βρωμίλο με tshirts και αθλητικά παπούτσια πάντα που πέρνει 100.000 δολάρια το χρόνο απο Αμερικάνικη εταιρία πληροφορικής.Φυσικά είναι τόσο μεγάλος μαλάκας και φυτό (nerd) που δεν μπορεί να το πουλήσει και φαίνεται σαν ένας απλός φοιτητής!!! Δεν σου πάει καν το μυαλό..
Προχτές ήμουν μπάρα και ήταν δίπλα ένα παλικάρι Γερμανός απο Βερολίνο και πιάσαμε κουβέντα..Πραγματικά μάγκες η ζωή είναι αστεία γιατί εδώ που γράφαμε μεταξύ μας μαλακίες για Πολωνία,Γερμανία κ.λ.π την επόμενη μέρα πέτυχα Γερμανό απο Βερολίνο που ζεί Warsaw (φυσικά ασχολείτε με πληροφορική όπως η όλη πόυτσα εδώ στην πόλη)..Σας λέω κατά λέξη τι μου είπε για να καταλάβεται πόσο σχετικά είναι όλα και εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε γενικούς κανόνες!! Ο Γερμανός ήταν κάθετος..Προτιμαέι Βερολίνο απο Βαρσοβία χωρίς συζήτηση..Ο λόγος?Κουφός για μενα αλλά σας τον λεώ όπως μου τον είπε..Βερολίνο μου λεεί έβρισκα να γαμάω μόνιμα και γειά σας..Εδώ Βαρσοβία μου λέει 2 χρόνια που είμαι θέλουν όλες σχέση και έρωτα..Δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα όπως εκεί!!..
Άντε βγάλε τώρα συμπέρασμα!! Είναι όλα υποκειμενικά και εμείς παλεύουμε να βγάλουμε οδηγίες.Δεν γίνεται απλά...Μπορέι κάποιος να είναι δυνατός εδώ κάποιος αλλού.Απο ότι κατάλαβα Γερμανός παρόλο που φαινόταν normal και είχε καλή σχετικά εμφάνιση πρέπει να έριχνε πολύ χειροκούνα εδώ!!!
καμια φωτο απο Πολωνεζα θα βαλεις?ο δημητρακης και ο σχινο εχουνε ανεβασει πολλες
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)