Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αμα τους το παίξεις καλό παίδι κάθονται μην νομίζεις.Αλλά φυσικά κάθονται γιατί ελπίζουν πως θα τα φτιάξεις μαζί τους.Αλλά οτί τελικά εσυ εξαφανίζεσαι μετά :)..Καμία γκόμενα στον πλανήτη δεν θέλει να είναι μόνη λόγω της εσωτερικής ανασφάλειας των γυναικών!!!

Οι πάρα πολύ καλές εμφανισιακά Πολωνέζες δεν υπάρχει ελπίδα να κάνεις κάτι μαζί τους αν δεν τα έχεις όλα (λεφτά,αυτοκίνητο,ομορφία κ.λ.π). Είναι πολύ πιο δύσκολες ακόμα και απο τις αντίστοιχες Ελληνίδες κάτι απόλυτα λογικό με βάση πως μπορούν να βαρέσουν κανά ματσωμένο Δυτικό που έχει έρθει εδώ που έχει καμία δυνατή εταιρία στην Βαρσοβία, ενώ οι αντίστοιχες Ελληνίδες τον Τάσο απο το Μαρούσι που το πάιζει ματσωμένος και πιθανόν να πουλάει παππα και να μην έχει μία:). Σας είχα πέι πως ξέρω Αμερικάνο αραπη πληροφορικό βρωμίλο με tshirts και αθλητικά παπούτσια πάντα που πέρνει 100.000 δολάρια το χρόνο απο Αμερικάνικη εταιρία πληροφορικής.Φυσικά είναι τόσο μεγάλος μαλάκας και φυτό (nerd) που δεν μπορεί να το πουλήσει και φαίνεται σαν ένας απλός φοιτητής!!! Δεν σου πάει καν το μυαλό..

Προχτές ήμουν μπάρα και ήταν δίπλα ένα παλικάρι Γερμανός απο Βερολίνο και πιάσαμε κουβέντα..Πραγματικά μάγκες η ζωή είναι αστεία γιατί εδώ που γράφαμε μεταξύ μας μαλακίες για Πολωνία,Γερμανία κ.λ.π την επόμενη μέρα πέτυχα Γερμανό απο Βερολίνο που ζεί Warsaw (φυσικά ασχολείτε με πληροφορική όπως η όλη πόυτσα εδώ στην πόλη)..Σας λέω κατά λέξη τι μου είπε για να καταλάβεται πόσο σχετικά είναι όλα και εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε γενικούς κανόνες!! Ο Γερμανός ήταν κάθετος..Προτιμαέι Βερολίνο απο Βαρσοβία χωρίς συζήτηση..Ο λόγος?Κουφός για μενα αλλά σας τον λεώ όπως μου τον είπε..Βερολίνο μου λεεί έβρισκα να γαμάω μόνιμα και γειά σας..Εδώ Βαρσοβία μου λέει 2 χρόνια που είμαι θέλουν όλες σχέση και έρωτα..Δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα όπως εκεί!!..
Άντε βγάλε τώρα συμπέρασμα!! Είναι όλα υποκειμενικά και εμείς παλεύουμε να βγάλουμε οδηγίες.Δεν γίνεται απλά...Μπορέι κάποιος να είναι δυνατός εδώ κάποιος αλλού.Απο ότι κατάλαβα Γερμανός παρόλο που φαινόταν normal και είχε καλή σχετικά εμφάνιση πρέπει να έριχνε πολύ χειροκούνα εδώ!!!

καμια φωτο απο Πολωνεζα θα βαλεις?ο δημητρακης και ο σχινο εχουνε ανεβασει πολλες  :grin:, η θα συνεχισεις τις φαντασιοπληκτες ιστοριες σου?
:jerking: :jerking: :jerking:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
καμια φωτο απο Πολωνεζα θα βαλεις?ο δημητρακης και ο σχινο εχουνε ανεβασει πολλες  :grin:, η θα συνεχισεις τις φαντασιοπληκτες ιστοριες σου?
:jerking: :jerking: :jerking:

Φαντασιοπληκτες ιστοριες είναι όταν λές πως κάθονται οι μουνάρες Πολωνέζες..Εγώ σε αυτό που έκανες παράθεση γράφω ακριβώς το αντίθετο..

Εγω σας έγραψα πως αν το κυνηγάς εδώ μπορείς να βρίσκεις εξάρια, μουνάρα Πολωνέζα χωρίς λεφτά δεν υπάρχει περίπτωση..

Φωτογραφίες δεν πρόκειτε να ανεβάσω, πρώτον γιατί δεν γουστάρω να δείχνω με ποιές είμαι (δεν πηαγάινω με πουτάνες κανονικές κοπέλες είναι)..Εσύ θα ανεβάζες πρώην γκομένες σου εδώ?  δέυτερον γιατί δεν προσπαθώ να πουλήσω μούρη εδώ γράφω την κατάσταση όπως είναι για να ξέρει κάποιος τι να τον περιμένει εδώ και να μην ζεί σε παραμυθένιο κόσμο.Και τρίτον αν δεί καποια την φώτο είναι εύκολο να γίνει μαλακία και να σε πάνε δικαστήριο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φαντασιοπληκτες ιστοριες είναι όταν λές πως κάθονται οι μουνάρες Πολωνέζες..Εγώ σε αυτό που έκανες παράθεση γράφω ακριβώς το αντίθετο..Αλλά μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις καλά Ελληνικά:)

Εγω σας έγραψα πως αν το κυνηγάς εδώ μπορείς να βρίσκεις εξάρια, μουνάρα Πολωνέζα χωρίς λεφτά δεν υπάρχει περίπτωση..

ε ωραια και μπαζα να ειναι ανεβασε φωτο ρε τυπε,αυτο λεμε  :grin: :grin: :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Αμα τους το παίξεις καλό παίδι κάθονται μην νομίζεις.Αλλά φυσικά κάθονται γιατί ελπίζουν πως θα τα φτιάξεις μαζί τους.Αλλά οτί τελικά εσυ εξαφανίζεσαι μετά :)..Καμία γκόμενα στον πλανήτη δεν θέλει να είναι μόνη λόγω της εσωτερικής ανασφάλειας των γυναικών!!!

Οι πάρα πολύ καλές εμφανισιακά Πολωνέζες δεν υπάρχει ελπίδα να κάνεις κάτι μαζί τους αν δεν τα έχεις όλα (λεφτά,αυτοκίνητο,ομορφία κ.λ.π). Είναι πολύ πιο δύσκολες ακόμα και απο τις αντίστοιχες Ελληνίδες κάτι απόλυτα λογικό με βάση πως μπορούν να βαρέσουν κανά ματσωμένο Δυτικό που έχει έρθει εδώ που έχει καμία δυνατή εταιρία στην Βαρσοβία, ενώ οι αντίστοιχες Ελληνίδες τον Τάσο απο το Μαρούσι που το πάιζει ματσωμένος και πιθανόν να πουλάει παππα και να μην έχει μία:). Σας είχα πέι πως ξέρω Αμερικάνο αραπη πληροφορικό βρωμίλο με tshirts και αθλητικά παπούτσια πάντα που πέρνει 100.000 δολάρια το χρόνο απο Αμερικάνικη εταιρία πληροφορικής.Φυσικά είναι τόσο μεγάλος μαλάκας και φυτό (nerd) που δεν μπορεί να το πουλήσει και φαίνεται σαν ένας απλός φοιτητής!!! Δεν σου πάει καν το μυαλό..Τέτοιοι τύποι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα είναι ειδική κατηγόρία, λογικό δεδομένου πως google,ibm,samsung,microsoft κ.λ.π στην Ελάδα έχουν απλά offices ενώ εδώ βασικές γραμμές παραγωγής..

Προχτές ήμουν μπάρα και ήταν δίπλα ένα παλικάρι Γερμανός απο Βερολίνο και πιάσαμε κουβέντα..Πραγματικά μάγκες η ζωή είναι αστεία γιατί εδώ που γράφαμε μεταξύ μας μαλακίες για Πολωνία,Γερμανία κ.λ.π την επόμενη μέρα πέτυχα Γερμανό απο Βερολίνο που ζεί Warsaw (φυσικά ασχολείτε με πληροφορική όπως η όλη πόυτσα εδώ στην πόλη)..Σας λέω κατά λέξη τι μου είπε για να καταλάβεται πόσο σχετικά είναι όλα και εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε γενικούς κανόνες!! Ο Γερμανός ήταν κάθετος..Προτιμαέι Βερολίνο απο Βαρσοβία χωρίς συζήτηση..Ο λόγος?Κουφός για μενα αλλά σας τον λεώ όπως μου τον είπε..Βερολίνο μου λεεί έβρισκα να γαμάω μόνιμα και γειά σας..Εδώ Βαρσοβία μου λέει 2 χρόνια που είμαι θέλουν όλες σχέση και έρωτα..Δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα όπως εκεί!!..
Άντε βγάλε τώρα συμπέρασμα!! Είναι όλα υποκειμενικά και εμείς παλεύουμε να βγάλουμε οδηγίες.Δεν γίνεται απλά...Μπορέι κάποιος να είναι δυνατός εδώ κάποιος αλλού.Απο ότι κατάλαβα Γερμανός παρόλο που φαινόταν normal και είχε καλή σχετικά εμφάνιση πρέπει να έριχνε πολύ χειροκούνα εδώ!!!

Τύπε οι Γερμανίδες είναι γενικά πολύ ξηγημένες γκόμενες, και κατά τα δικά μου γούστα και αρκετά όμορφες, με ματάρες. Βέβαια ισχύει ότι δεν καλλωπίζονται πολύ, αλλά εμένα προσωπικά δε με χαλάει καθόλου το χαλαρό στυλάκι, με τζινάκι και σταράκια. Γούστα είναι αυτά.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ρε συ Μήτσο δεν τα βρήκαν όλοι έτοιμα. Ο καθένας ξεκινάει από διαφορετική αφετηρία. Το να πουλάς μούρη, και ειδικά για κάτι που βρήκες έτοιμο, δείχνει μικροπρέπεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ Μήτσο δεν τα βρήκαν όλοι έτοιμα. Ο καθένας ξεκινάει από διαφορετική αφετηρία. Το να πουλάς μούρη, και ειδικά για κάτι που βρήκες έτοιμο, δείχνει μικροπρέπεια.
Δεν βρήκα και πολλά έτοιμα το αντίθετο θα έλεγα απο τους γονείς μου είχα συνέχεια προβλήματα  :rockon: αλλα δεν είναι αυτό το θέμα μας.Το θέμα ειναι οτι εχει γεμίσει το σά'ι'τ απο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που γράφουνε τι κάνανε 20 χρόνια πριν στην Ανατολική Ευρώπη  :2funny:.Δεν υπάρχει κανένας που να μετανάστευσε για να  :knockinb:!
  Νομίζω οτι το σά'ι'τ απευθύνεται σε Μπουρδελιάριδες και ανθρώπους που θέλουν να  :knockinb: .Αν δουλευει κανεις 10-13 ωρες τη μέρα που να του μείνει χρόνος και δύναμη για να  :knockinb:?.
  Βλέπω δε μια μεγάλη κατάντια  :shit: και στο σά'ι'τ και εκτός σά'ι'τ.Οταν ενας κακομοιρης πηγαινει Μολδαβία,Ουκρανία για να περάσει τρεις μέρες με μια χωριάτα 30+ ετων και το καυχιέται  :2funny: εγω τι να πω? :huh:Σχετικά με τους εδω Ελληνες η γκόμενα του ενός μου ειπε μεταξυ σοβαρου και αστειου να τον βρω οταν παω Ελλάδα και να τον πάω στα Μπουρδέλα μπας και ηρεμίσει γιατι πιθανότατα την έχει ζαλίσει  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αυτά όλα ειναι μια κατάντια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ε ωραια και μπαζα να ειναι ανεβασε φωτο ρε τυπε,αυτο λεμε  :grin: :grin: :grin:
Ο DR LOVE ειναι ο πιο έντιμος εδώ μέσα στο λέει γαμάω μπάζα,δεν εχω καμια άνεση εδώ ζω με ενα μισθο η Βαρσοβία ειναι σκατά και περιμένω πότε θα πάρα μετάθεση να πάω κάπου αλλού!Αν έγραφε ιστορίες γιά αγρίους να του την πεις αλλα την αλήθεια γράφει ο ανθρωπος.Αν ειδες εγραψε ακριβως οτι κ'εγω παραπάνω οτι για να βγαλεις γκόμενα επιπέδου πρέπει να εχεις αυτα που γράφω κ'εγώ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ελλάδα στο θέμα της ποιότητας των μαγαζιων είναι αιώνες μπροστά.Τα μαγαζιά που υπάρχουν Αθήνα στις καλές περιοχές δεν υφίστανται ουτε κατά διάνοια εδώ. Είναι πιο απλά τα πράγματα στην Πολωνία δεν υπάρχει καθόλου φιγούρα. . Αυτό όμως εχει να κάνει και με την κουλτούρα του λαού. Πολλα μαγαζία στην Αθήνα φτιάχτηκαν την περίοδο που αιρεε άφθονο το χρήμα για να μπορεί να κάνει την φιγούρα του ο Έλληνας που το έχει στο αιμα του.

Αυτό που δεν βλέπει κάποιος όμως στην Βαρσοβία είναι πως είναι η ανεργία είναι 0%. Δεν είναι υπερβολή είναι ακριβώς 0%, αλλιώς χωρίς δουλειά γυρνανε στο χωριό τους. Δεν υπάρχει άνθρωπος ανω το 22 εδω που δεν εργάζεται. Στην Αθήνα αυτή την στιγμή ολοι οι φίλοι μου είναι απλά άνεργοι και ζουν απο την συνταξη του πατέρα. 30+ ηλικία!!!.

Οπότε η αλήθεια είναι πως μας έμεινε η ποιότητα των μαγαζιων αλλά δεν υπάρχει μια για να τα χαρούμε!!!

Εξίσου η Ρόδος και κυρίως το καλοκαίρι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική καθημερινότητα του μέσου Έλληνα..Στην Αθήνα ζόυνε 5.000.000 άνθρωποι σχεδόν η μισή Ελλάδα ζούνε αυτοί με την πολυτέλεια και την φιγούρα που δίνεται στα καλά νησιά το Καλοκαίρι?

Αν πάτε Σοπότ καλοκαίρι θα δείτε μια περιοχή με βίλες που αράζουν όλοι οι πλούσιοι της Πολωνίας.Ήμουν εκέι και έπαθα πλάκα..Σε καμιά περιπτωση όμως αυτή δεν είναι η καθημερινότητα του μέσου Πολωνού.

Έγω όπως έγραψε και ο kman έκανα το απλό αδιάψευστο τεστ που κάνω σε όποια χώρα πηγαίνω. Άραξα για καφέ Αθήνα μόλις γύρισα Φεβρουάριο και παρατηρούσα τον κόσμο.Αντικειμενικά πολύ κακομοιρία και βρωμιά (τουλάχιστον στην Αθήνα). Κάντε το τεστ με την Βαρσοβία και θα δείτε που θα γράψατε τα ίδια. Η βρομιά της Αθήνας και όπως πέφτει συνεχώς το βιοτικό επίπεδο δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη αυτή την στιγμή (Βουλγαρια,Ρουμανία δεν ξέρω πως είναι τώρα)..Μας ρίξανε πολύ τα μουνο... και οι πουλημένοι πολιτικοί μας το επέτρεψαν να γίνει!!

Συμφωνω απολυτα , οπως και με κμαν και δημητρακη σε αυτο. Ημουν προσφατα Ελλαδα.
Δυστυχως τα πραγματα τα ειδα πολυ χειροτερα απο οσο τα περιμενα. Μια λεξη περιγραφει το τι ειδα : Απογοήτευση.
Ειχα να παω και αρκετο καιρο και η εντυπωση ηταν παρα πολυ κακη. Μιζερια, φτωχοποιηση και παρακμη . Μια χωρα σε αποσυνθεση και σηψη. Δρομοι χωρις κινηση ( σε σχεση με παλια), κακοσυντηρημενα κτηρια και υποδομες ( δρομοι, πεζοδρομια, παρκα κλπ ), χορταριασμενα, εγκαταλελειμενα κτηρια, βρωμια,σκουπιδαριο, σκυλια να τριγυρνανε στους δρομους.
Ο κοσμος σε μια απογοητευση και μιζερια, μοιαζει να εχει εγκαταλειψει και να εχει παραδοθει στη μοιρα του στωτικα. Αρκετοι ειναι μπουληδες μαμακηδες, και αλλοι ψευτομαγκες νταηδες βαλκανιοι.
  Αντιθετα με οταν ημουν εκει η πηγαινα αλλες φορες, ειδα τον κοσμο πιο ηρεμο. Ουτε να τσακωθει ο αλλος πλεον δεν εχει ορεξη.
Επισης πολυ γυφταριο και αλβαναριο. Ενταξει δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους, αλλα ειπαμε να μπει καπου και ενα μετρο. Απο ενα σημειο και μετα, γαμιεται ο διας δηλαδη.
Οι δε γκομενες, στην αρχη μου φαινοταν τρομακτικες. Κατι τραβελοφατσες, με αγρια, "αρσενικα" χαρακτηριστικα. Χωρις ιχνος θυληκοτητας.
Ακομη και ενα απο τα τελευταια " καστρα" της Ελλαδας ( για εμας του φορουμ εδω),οι πουτανες, ολο κατι μπαζα, που ειναι να σε πληρωνουν για να τις γαμησεις και οχι να πληρωσεις. Δεν ειδα και πολλα βεβαια, σε αυτα τα μερη πολυ λιγο τριγυρισα.
Πολυ κριμα για μια τετοια χωρα με τετοιες δυνατοτητες ,να βυθιζεται σε μια τετοια σαπιλα.
Η Ελλαδα σε σχεση με κατι πολωνο-ουγγαρο-τσεχιες , ειναι σα φερραρι σε σχεση με φιατ. Μονο που ειναι εναν κακοσυντηρημενο και εγκαταλελειμενο φεραρι, ενω το φιατ το διατηρουν και το κρατανε στην πενα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
GDP per capita κατακεφαλην εισοδημα του 13'.
21000$ Ελλαδα 14000$ Ρωσια 13000$ Πολωνια

Δηλαδη στο κεφαλι ολους !!!παρολο την τρελλη κριση..αντε γιατι μας πρηξατε με τις οικονομικες αυτακρατοριες του πρωην σοβιετ...δεν ειναι ολοι στην βαρσοβια στην ibm...ουτε οι ρωσοι ολιγαρχες ´η στελεχη της gazprom...

Nαι αλλα στο οχι και τ οσο μακρινο παρελθον, η Ελλαδα ηταν γυρω στα 30 και η Πολωνια στα 5.
Με τη συνεχιζομενη υφεση της Ελλαδας ( γιατι δε βλεπω πως θα ανασχεθει, ) το πρωτο ψηφιο, μπορει και τον επομενο χρονο να ειναι 1. Η Πολωνια σε καμια 5ετια μπορει να ξεπερασει τα 20.
Αγνοεις επισης αλλους παραγοντες , οπως το κοστος ζωης, και αλλα οπως πχ η ποιοτητα εκπαιδευσης, η μηδενικη ανεργια στους νεους και τα εισοδηματα στο νεο και μορφωμενο ( στην Ελλαδα το μεσο ορο ανεβαζει το λαμογιο γερος συνταξιουχος της ΔΕΚΟ τη στιγμη που ο νεος παιρνει 500 ). Ενω στην Πολωνια μια και κανεις συγκριση ο γερος παιρνει χαμηλη συνταξη . Αλλα δινει χωρο στο νεο να προχωρησει . Αυτο λεει πολλα για το μελλον και την προοπτικη καθε χωρας. 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: "Πολωνία έχει live καμάκι στα κλαμπ φοβερό ίσως την καλύτερη νυχτερινή ζωή στην ΕΕ." κλαιω απο τα γελιααααα

Ρε τυπε οκ αραξε 3 μερες πηγες Μ. Παρασκευη και Μ Σαββατο. Οκ ειπες την αποψη σου , το τι ειδες, μη γινεσαι ξερολας τωρα. Φιλικα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ συμφωνώ με αυτά που λέει ο Δημητράκης. Για να πηδήξεις σαν αυτην την φώτο που έβαλε το μικρό ξανθό μοντέλο δεν υπάρχει περίπτωση εδώ αν δεν τα έχεις όλα..Μια λεπτομέρεια όμως..Δεν υπάρχουν μόνο μπάζα και μοντέλα στην ζωή..Υπάρχει και το μέσο.Οι κανονικές γυναίκες.Σας έγραψα πως με εξαράκια (6) εδώ μπορείς να πάιζεις αν πουλάς έρωτα.

Η διαφορά με την Ελλάδα είναι οτί εκέι δεν μπορέις να βρίσκεις ούτε εξάρακια πλέον, τουλάχιστον όχι πάνω απο 1-2 το χρόνο..Εδώ παίζεις με μεγάλους αριθμούς και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα για κάποιον που θα αποφασίσει να μείνει. Δεν χρειάζεται να πηδάς άσχημες ή χοντρές αλλά απλές καθημερινές γυναίκες.

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει ο αριθμός εδώ είναι σχετικά καλά. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η υψηλή ποιότητα τότε δεν είναι καλά..

Σας είχα γράψει πως όταν έμενα Βελιγράδι ο αριθμός ήταν σχετικά πολύ μικρός.Καμία σχέση με εδώ.Αλλά μία κοπέλα που είχα γνωρίσει πραγματικά ήταν στα όρια μοντέλου και με είχε ερωτευεί κίολλας. Έκανε σχέδια για το μέλλον μόλις τελέιωνε την σχολή να ζήσουμε μαζί Ελλάδα.Ποτέ δεν θα γνωρίσω μια τέτοια εδώ Βαρσοβία.Το ξέρω..

Εγώ προτιμώ τον αριθμό απέναντι στην ποίοτητά..Δεν θα καθόμουν με την μία και ας είναι πανέμορφη να τρώμε κρέπες Σάββατο βράδυ και να βγαίνουμε με τα φιλικά ζευγάρια ξενέρωτους εξόδους..Το έκανα εκεί αλλά με έτρωγε μέσα μου να ξεφύγω απο την κατάσταση αυτή.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνω απολυτα , οπως και με κμαν και δημητρακη σε αυτο. Ημουν προσφατα Ελλαδα.
Δυστυχως τα πραγματα τα ειδα πολυ χειροτερα απο οσο τα περιμενα. Μια λεξη περιγραφει το τι ειδα : Απογοήτευση.
Ειχα να παω και αρκετο καιρο και η εντυπωση ηταν παρα πολυ κακη. Μιζερια, φτωχοποιηση και παρακμη . Μια χωρα σε αποσυνθεση και σηψη. Δρομοι χωρις κινηση ( σε σχεση με παλια), κακοσυντηρημενα κτηρια και υποδομες ( δρομοι, πεζοδρομια, παρκα κλπ ), χορταριασμενα, εγκαταλελειμενα κτηρια, βρωμια,σκουπιδαριο, σκυλια να τριγυρνανε στους δρομους.
Ο κοσμος σε μια απογοητευση και μιζερια, μοιαζει να εχει εγκαταλειψει και να εχει παραδοθει στη μοιρα του στωτικα. Αρκετοι ειναι μπουληδες μαμακηδες, και αλλοι ψευτομαγκες νταηδες βαλκανιοι.
  Αντιθετα με οταν ημουν εκει η πηγαινα αλλες φορες, ειδα τον κοσμο πιο ηρεμο. Ουτε να τσακωθει ο αλλος πλεον δεν εχει ορεξη.
Επισης πολυ γυφταριο και αλβαναριο. Ενταξει δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους, αλλα ειπαμε να μπει καπου και ενα μετρο. Απο ενα σημειο και μετα, γαμιεται ο διας δηλαδη.
Οι δε γκομενες, στην αρχη μου φαινοταν τρομακτικες. Κατι τραβελοφατσες, με αγρια, "αρσενικα" χαρακτηριστικα. Χωρις ιχνος θυληκοτητας.
Ακομη και ενα απο τα τελευταια " καστρα" της Ελλαδας ( για εμας του φορουμ εδω),οι πουτανες, ολο κατι μπαζα, που ειναι να σε πληρωνουν για να τις γαμησεις και οχι να πληρωσεις. Δεν ειδα και πολλα βεβαια, σε αυτα τα μερη πολυ λιγο τριγυρισα.
Πολυ κριμα για μια τετοια χωρα με τετοιες δυνατοτητες ,να βυθιζεται σε μια τετοια σαπιλα.
Η Ελλαδα σε σχεση με κατι πολωνο-ουγγαρο-τσεχιες , ειναι σα φερραρι σε σχεση με φιατ. Μονο που ειναι εναν κακοσυντηρημενο και εγκαταλελειμενο φεραρι, ενω το φιατ το διατηρουν και το κρατανε στην πενα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια...
Εγω γέλαγα μ'αυτά που λέγαν οτι η Ελλάδα ειναι χά'ι'  :2funny:.
  Οι πουτάνες δεν αλλάξαν απο πέρσι οι ιδιες ειναι! :2funny:
Εγώ συμφωνώ με αυτά που λέει ο Δημητράκης. Για να πηδήξεις σαν αυτην την φώτο που έβαλε το μικρό ξανθό μοντέλο δεν υπάρχει περίπτωση εδώ αν δεν τα έχεις όλα..Μια λεπτομέρεια όμως..Δεν υπάρχουν μόνο μπάζα και μοντέλα στην ζωή..Υπάρχει και το μέσο.Οι κανονικές γυναίκες.Σας έγραψα πως με εξαράκια (6) εδώ μπορείς να πάιζεις αν πουλάς έρωτα.

Η διαφορά με την Ελλάδα είναι οτί εκέι δεν μπορέις να βρίσκεις ούτε εξάρακια πλέον, τουλάχιστον όχι πάνω απο 1-2 το χρόνο..Εδώ παίζεις με μεγάλους αριθμούς και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα για κάποιον που θα αποφασίσει να μείνει. Δεν χρειάζεται να πηδάς άσχημες ή χοντρές αλλά απλές καθημερινές γυναίκες.

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει ο αριθμός εδώ είναι σχετικά καλά. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η πολύ υψηλή ποιότητα τότε δεν είναι καλά..

Σας είχα γράψει πως όταν έμενα Βελιγράδι ο αριθμός ήταν σχετικά πολύ μικρός.Καμία σχέση με εδώ.Αλλά μία κοπέλα που είχα γνωρίσει πραγματικά ήταν στα όρια μοντέλου και με είχε ερωτευεί κίολλας. Ποτέ δεν υα γνωρίσω μια τέτοια εδώ Βαρσοβία.Το ξέρω..

Εγώ προτιμώ τον αριθμό απέναντι στην ποίοτητά..Δεν θα καθόμουν με την μία και ας είναι πανέμορφη να τρώμε κρέπες Σάββατο βράδυ και να βγαίνουμε με τα φιλικά ζευγάρια ξενέρωτους εξόδους..Το έκανα εκεί αλλά με έτρωγε μέσα μου να ξεφύγω απο την κατάσταση αυτή.
Ελλάδα ποτέ δεν  :knockinb: ουτε μπάζα.Μια γκόμενα ειχε οποιος ηταν τυχερός και αυτη τον σταύρωνε  :2funny:Ουτε εγω καθομαί με μία.Θα πω τα σοφά λόγια ενος φιλου μου απο τη Θεσσαλονίκη που ερχόταν εδω παλιά:Εγω δεν ηρθα εδω για να κατσω με μια γυναικα,και στο Αβγανιστάν να πας θα τους πεις του Ταλιμπάν ειμαι Μουσουλμάνος και θέλω να παντρευτω την κόρη σου και θα την πάρεις και μια γυναίκα θα την έχεις  :2funny:.Εγω αν η γυναικα δεν ειναι περηποιημένη και ωραια δεν μπορω να την  :knockinb: δε μου σηκωνεται!Γ'αυτο και εβλεπα της μετριες και χωριάτες στη Μολδαβία με ενα ξινό υφος!Δεν μου άρεσε που τους λείπανε στις περισσότερες και δόντια,μια αηδία  :shit:.Βεβαια για καποιον που μενει Ελλάδα ολες ειναι κουκλάρες  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συμφωνώ σε ΌΛΑ.......... :kneel: :kneel: :kneel: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω γέλαγα μ'αυτά που λέγαν οτι η Ελλάδα ειναι χά'ι'  :2funny:.
  Οι πουτάνες δεν αλλάξαν απο πέρσι οι ιδιες ειναι! :2funny:Ελλάδα ποτέ δεν  :knockinb: ουτε μπάζα.Μια γκόμενα ειχε οποιος ηταν τυχερός και αυτη τον σταύρωνε  :2funny:Ουτε εγω καθομαί με μία.Θα πω τα σοφά λόγια ενος φιλου μου απο τη Θεσσαλονίκη που ερχόταν εδω παλιά:Εγω δεν ηρθα εδω για να κατσω με μια γυναικα,και στο Αβγανιστάν να πας θα τους πεις του Ταλιμπάν ειμαι Μουσουλμάνος και θέλω να παντρευτω την κόρη σου και θα την πάρεις και μια γυναίκα θα την έχεις  :2funny:.Εγω αν η γυναικα δεν ειναι περηποιημένη και ωραια δεν μπορω να την  :knockinb: δε μου σηκωνεται!Γ'αυτο και εβλεπα της μετριες και χωριάτες στη Μολδαβία με ενα ξινό υφος!Δεν μου άρεσε που τους λείπανε στις περισσότερες και δόντια,μια αηδία  :shit:.Βεβαια για καποιον που μενει Ελλάδα ολες ειναι κουκλάρες  :2funny:

Ο βατραχος αν τον ριξεις κατευθειαν στο καυτο νερο πηδαει εξω. Αλλα αν τον βαλεις σε κρυο και το ζεσταινεις σιγα σιγα, θα μεινει μεσα και θα βρασει χωρις να το καταλαβει.
Ετσι ειναι και ο Ελληνας. Ζει συνηθισμενος στα σκατα και το εχει συνηθισει και του φαινεται φυσιολογικο.
Ενας που ζει σε μια κανονικη χωρα, με το που παει θα του φανει η διαφορα. Ειδικα τωρα. Και εγω δε το εβλεπα και μαλιστα μετα απο λιγες μερες συνηθισα. Θες δε θες συνηθιζεις επειδη ο ανθρωπος ειναι προσαρμοστικο ον.
 Οσο για τις γκομενες τι να πουμε ρε παιδια? Αν γαμαγε ο κοσμος ετσι ευκολα θα γινοταν πυρφοροι πανω στην απελπισια τους? Να κανουν τα αδυνατα δυνατα ? Και αν βρισκει μια ο αλλος να γινεται το σκυλακι της , και να ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ? Αυτο δε το εχω δει σε καμια αλλη χωρα του κοσμου. Στην Ελλαδα λες που πηγε ο αλλος σου απανταντε " ααα αυτος? βρηκε γκομενα και εξαφανιστηκε (?)" . Δηλαδη? Σχεση εχει ρε παιδια, το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου, δε τον απηγαγαν, ουτε καταταχθηκε στη λεγεωνα των ξενων! Ημαρτον!  :o

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν βρήκα και πολλά έτοιμα το αντίθετο θα έλεγα απο τους γονείς μου είχα συνέχεια προβλήματα  :rockon: αλλα δεν είναι αυτό το θέμα μας.Το θέμα ειναι οτι εχει γεμίσει το σά'ι'τ απο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που γράφουνε τι κάνανε 20 χρόνια πριν στην Ανατολική Ευρώπη  :2funny:.Δεν υπάρχει κανένας που να μετανάστευσε για να  :knockinb:!
 Νομίζω οτι το σά'ι'τ απευθύνεται σε Μπουρδελιάριδες και ανθρώπους που θέλουν να  :knockinb: .Αν δουλευει κανεις 10-13 ωρες τη μέρα που να του μείνει χρόνος και δύναμη για να  :knockinb:?.
 Βλέπω δε μια μεγάλη κατάντια  :shit: και στο σά'ι'τ και εκτός σά'ι'τ.Οταν ενας κακομοιρης πηγαινει Μολδαβία,Ουκρανία για να περάσει τρεις μέρες με μια χωριάτα 30+ ετων και το καυχιέται  :2funny: εγω τι να πω? :huh:Σχετικά με τους εδω Ελληνες η γκόμενα του ενός μου ειπε μεταξυ σοβαρου και αστειου να τον βρω οταν παω Ελλάδα και να τον πάω στα Μπουρδέλα μπας και ηρεμίσει γιατι πιθανότατα την έχει ζαλίσει  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αυτά όλα ειναι μια κατάντια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ο DR LOVE ειναι ο πιο έντιμος εδώ μέσα στο λέει γαμάω μπάζα,δεν εχω καμια άνεση εδώ ζω με ενα μισθο η Βαρσοβία ειναι σκατά και περιμένω πότε θα πάρα μετάθεση να πάω κάπου αλλού!Αν έγραφε ιστορίες γιά αγρίους να του την πεις αλλα την αλήθεια γράφει ο ανθρωπος.Αν ειδες εγραψε ακριβως οτι κ'εγω παραπάνω οτι για να βγαλεις γκόμενα επιπέδου πρέπει να εχεις αυτα που γράφω κ'εγώ.

Ο Dr. Love δε λέει οτι γαμάει μπάζα.Λέει οτι γάμησε 14 γκόμενες το τελευταίο εξάμηνο μέσες προς καλές χωρίς να έχει αμάξι,δικό του διαμέρισμα,εισοδήματα και όλα αυτά που τσαμπουνάς από καιρό.
Απλά αυτή είναι η μαλακία.Οταν τα γράφω εγλω δε γίνονται αποδεκτά όταν τα λέει ο Dr. Love τα δέχονται.Γιατί δεν κρίνουν με βάση το αντικείμενο αλλά με βάση το πρόσωπο που γράφει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ειρήνη Ημίν συναγωνιστές...Όλοι εδώ με κοινό σκοπό είμαστε να σβήσουμε την αστήρευτη ανάγκη μας για γυναίκες,περιπέτεια και  :zfuck: ) Γιατί όπως λέει και ενας φίλος μου "Η χειρότερη αρρώστια είναιη κάβλα" και πρέπει να την θεραπέυσουμε!!!

Το Πάσχα έφυγε για τα καλά εδώ οπότε τα clubs άρχισαν να γεμίζουν πάλι..Λίγο ο καιρός μας κάνει επεισόδια αλλά πλέον ξεκινάει η σιγά σιγά η καλή περίοδος στην πόλη!!!

Όπως σωστά έγραψε ο φίλος παραπάνω μια επιλογή με ένα μισθό σχετικά μικρό σε σχέση με μια πιο Δυτική χώρα και να πουλάς έρωτα, Πολωνία ακόμα κάπως κρατάει. Αυτό που θέλω όμως να τονίσω είναι ότι πρώτον το να πουλάς έρωτα είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όλοι, θέλει τάση στο να λές Παππάδες και δεύτερο ανεξάρτητα απο το τι λένε κάποιοι φίλοι εδώ για μένα Poland κυρίως αν δεν μιλάς την γλώσσα θέλει να έχεις τουλάχιστον μια μέτρια προς καλή εμφάνιση,δεν είναι ΑΣΙΑ..Μην ακούτε μαλακίες που γράφονται κατά καιρούς..Μπορείτε να δείτε όντως κάποιες εδώ με Πακιστανούς και τελειωμένους. Κανέις δεν λέει όμως πως είναι αυτές!!!!Συνήθως είναι τελειωμένες!!!!!! οπότε ούτε καν μην τις υπολογίζεται.
Γενικά όμως οι καλές εμφανησιακά Πολωνέζες δυστυχώς αλλά κοιτάνε εμφάνιση, περισσότερο απο χαρακτήρα. Δύσκολα βλέπεις σε ενα club κάποιος χωρίς σχετικά καλή εμφάνιση να έχει επιτυχία ή αν είναι τυχερός καταλήγει με καμιά χοντρή απο τις λίγες που υπάρχουν εδώ..Αυτή είναι η αλήθεια μάγκες μην παραμυθιάζεστε..Αν περιμένετε απο την  παρανοική Πολωνέζα να εκτιμήσει και να πάει μαζί σας για το χαρακτήρα σας σωθήκατε!!!! Θέλει πολύ ψήσιμο έτσι.

Τα μπάζα που λέει ο φίλος Δημητράκης είναι σχετικό...Για μένα αν έδινα τον ορισμό του μπάζου θα ήταν "οποιαδήποτε γυναίκα κατα μένα δεν μου αρέσει και δεν θα πήγαινα υπο normal συνθήκες μαζί της"...Οι συνθήκες όμως αλλάζουν με την κατανάλωση alchohol, ποιος είσαι, τι πέραση έχεις, την περιοχή που ζείς και το επίπεδο αγαμίας που βρίσκεσαι στην εκάστοτε περίοδο..Π.χ εγώ δεν μπορώ να πάω με μία με παραπάνω κιλά όσο και ωραία να είναι στο πρόσωπο..Οπότε για πολλούς μπορεί να μην είναι μπάζο για μένα όμως είναι.Αντίθετα μία που μου αρέσει εμένα (κυρίως κάποιες πολύ λεπτές) οι άλλοι να μην την θεωρούν καλή..Όπως π.χ που έγραψα την προηγούμενη Παρασκευή που είχαν καβλώσει οι έλληνες με το μικρό αλλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί είχε σχετικά μεγάλο κώλο..Για αυτούς δεν ήταν μπάζο για μένα ήταν και για αυτό την αγνόησα τελικά. Οι αντικειμενικά πολύ ωραίες όμως έιναι ούτος ή άλλως απλησίαστες εδώ..Θα έλεγα πως είναι σχετικά εύκολο να γνωρίζεις και να παίζεις με 6αρακια (αν μπορούσα να βάλω μια κλίμακα)..

Ο λόγος που δεν κάθονται οι πολύ ωραίες Πολωνέζες είναι οτι δεν υπάρχουν πολλές ωραίες.Αμα πας σε ένα κλαμπ οι πολύ ωραίες άντε να είναι 2-3.Ελάχιστες δηλαδή αντικειμενικά και πάντα όλες δεσμευμένες.
Στη Ρωσία,Τσεχία βλέπεις πολύ περισσότερες τοπ μουνάρες.Για αυτό και τα μοντέλα από Πολωνία είναι αντικειμενικά πολύ λίγα σε σχέση με Τσεχία,Σλοβακία,Ρωσία,Σερβία.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ζουμε στα σκατα δεν εχουμε να φαμε οι δρομοι αδειοι σκυλια και οι γκομενες τραβελια....  :2funny: :2funny:

Ζητω η βαρσαβα το λοτζ και γκντανσκ...με τις υπερμουναρους την ζωαρα και τα φραγκα :jerking: :jerking:

Δεν παω εκει ουτε με 5000 το μηνα..τρωτε χιονι και πυρφορους για 1000;;;;; :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Υ.γ. Το θρεντ παρακαλω να μεταφερθει στην κατηγορια  :gay: με τοσο δροσερο αγορι μονο εκει.... :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ο βατραχος αν τον ριξεις κατευθειαν στο καυτο νερο πηδαει εξω. Αλλα αν τον βαλεις σε κρυο και το ζεσταινεις σιγα σιγα, θα μεινει μεσα και θα βρασει χωρις να το καταλαβει.
Ετσι ειναι και ο Ελληνας. Ζει συνηθισμενος στα σκατα και το εχει συνηθισει και του φαινεται φυσιολογικο.
Ενας που ζει σε μια κανονικη χωρα, με το που παει θα του φανει η διαφορα. Ειδικα τωρα. Και εγω δε το εβλεπα και μαλιστα μετα απο λιγες μερες συνηθισα. Θες δε θες συνηθιζεις επειδη ο ανθρωπος ειναι προσαρμοστικο ον.
 Οσο για τις γκομενες τι να πουμε ρε παιδια? Αν γαμαγε ο κοσμος ετσι ευκολα θα γινοταν πυρφοροι πανω στην απελπισια τους? Να κανουν τα αδυνατα δυνατα ? Και αν βρισκει μια ο αλλος να γινεται το σκυλακι της , και να ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ? Αυτο δε το εχω δει σε καμια αλλη χωρα του κοσμου. Στην Ελλαδα λες που πηγε ο αλλος σου απανταντε " ααα αυτος? βρηκε γκομενα και εξαφανιστηκε (?)" . Δηλαδη? Σχεση εχει ρε παιδια, το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου, δε τον απηγαγαν, ουτε καταταχθηκε στη λεγεωνα των ξενων! Ημαρτον!  :o

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Respect Fidel  :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :hi: :hi: :hi:
ουτε η KGB και η CIA να τον ειχαν απαγαγει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ζουμε στα σκατα δεν εχουμε να φαμε οι δρομοι αδειοι σκυλια και οι γκομενες τραβελια....  :2funny: :2funny:

Ζητω η βαρσαβα το λοτζ και γκντανσκ...με τις υπερμουναρους την ζωαρα και τα φραγκα :jerking: :jerking:

Δεν παω εκει ουτε με 5000 το μηνα..τρωτε χιονι και πυρφορους για 1000;;;;; :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
kai το νοβγκοροντ ξεχασες
κατσε αυριο θα παω στο αλλο μου σπιτι θα βρω φωτογραφιες απο την πλουσια ρωσσικη επαρχια των ολιγαρχων να ανεβασω να δειτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom