blakanexpres
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
Συμφωνω σε ολα οσα λες παραπανω...η χωρα θα επρεπε να ηταν σε αλλο επιπεδο ...οικονομικο -φιλελευθερο-επενδυσεων-ποιοτητας ζωης κλπ κλπ αλλα εδω αγαπαμε σοσιαλισμο -κρατισμο...εκει τον απεταξαν αγρια....αλλα μην κανουμε και την πολωνια-παραδεισο...μια τυπικη πρωην ανατολικου μπλοκ που δυτικοποιηθηκε εντονα ειναι..ουτε οι πολωνες μουναρες ολες...μου εκανε ομως εντυπωση το ποσοστο των αντρων εκει...
Ταξιδευω παντου στο κοσμο και βλεπω πολλα αλλα την Ελλαδα δεν την αλλαζω ευκολα κι αν το κανω μονο για τα φραγκα και την δουλεια ...Γουσταρω ΗΛΙΟ και θαλασσα ,το μπανιο,την ιστιοπλοια μου ,τα φαγητα που δεν υπαρχουν πουθενα...τα Κλαμπς,τα μπουζουκια ,φραπεδια στο κυμα...
Αν θελω γυναικες παω ουκρανια αν θελω σεξοτουρισμο ταυλανδη...αν θελω καλη δουλεια εμιρατα...δεν μπορεις να τα εχεις ολα...αλλα εδω ζεις γαματα και με λιγα...thats my point
Αυτοί που πάνε Κολωνάκι και νότια προάστια ειναι ακόμα πιο αγάμιτοιΟι ελληνες που πινουν ποτα στο κολωνακι ειναι πυρφοροι ενω στην μασοβιτσκι κανουν γαμω τις ζωες...τι να πω εγω αλλα ειδα...
Προφανως η αθηνα ειναι μια πολη χαος..ειδικα στο κεντρο...αλλα εχει καποιες ωραιες περιοχες και μαγαζια.....
Ξεσκίστηκα στον πούτσο? σε 6 μήνες 14 γυναίκες ούτε καν 3 το μήνα σε Ανατολική χώρα με άπειρες εξόδους και κυνηγητό?..Αν ισχύαν αυτα'που γράφονται εδώ κατά καιρού 6 μήνες (180 μέρες) θα έπρεπε να έχω παει τουλάχιστον με 50..Εσύ έρχεσαι ένα σαβατοκύριακο λές και πηδάς φαντάσουν να ζούσες εδώ τότε.Για μενα είναι παταγώδης αποτυχία για αυτό και ζήτησα να φυγω όπως και έγινε δεκτό..Σου είπα πριν τον Οκτώβριο έχω φύγει απο εδώ είναι οριστικό..
Η αλήθεια είναι Φεβρούαριο και αρχές Μαρτη που κατέβηκα Αθήνα αν θες να στα πώ όλα έφαγα τα σκατά και την κακομοιρία της Αθήνας και το ξανασκέφτηκα αλλά δεν γαμίεται ότι γινει..Γιατί όπως είπε και ο φίλος όταν φέυγεις ξεχνάς την καθημερινόττητα και τα χειρότερα...Όπως εδώ ξέχασα τον καλό καιρό ελλάδας και την βόλτα με ουζάκι ταυτόχρονα ξέχασα την αγαμία και την κατάθλιψη του κόσμου στην Αθήνα..
Μία γκόμενα την εβδομάδα είναι το καλύτερο ποσοστό που μπορεί να πετύχει κάποιος αυτή τη στιγμή σε χώρα της ΕΕ.Εγώ σπρώχνω και κασέρι για αυτό πετυχαίνω καλύτερα ποσοστά.Χωρίς κασέρι ούτε μία το μήνα δε θα έβγαζα.Οπότε προς τι οι διαμαρτυρίες?Δεν υπάρχει ευρωπαική χώρα εντός ΕΕ όπου να είναι επιτεύξιμο τέτοιο σκορ.Αν το πεις σε Γερμανία,Αγγλία,Σκανδιναυία θα σε δείρουν άσχετα τι φήμη έχουν οι χώρες αυτές.Για Μεσόγειο δεν το συζητάμε καν άντε να γαμάει κάνείς 5 γκόμενες σε όλη του τη ζωή όχι στο δίμηνο.
Το ξέρεις οτι το κρέας για το σουβλάκι ειναι κ'αυτό εισαγώμενο?Επισης υπερτιμας μερικα πραγματα. Ωραιος ο φραπες, και το σουβλακι και η θαλασσα, αλλα δεν ειναι το απολυτο καλο. Εξισου καλα και σημαντικοτερα ειναι και αλλα πραγματα. Αλλα μη εχοντας τα η Ελλαδα, αναδεικνυει αυτα.
Τα μειονεκτηματα σου ως χωρα δηλαδη προτιμας να τα κουκουλωνεις? Το θεμα ειναι να τα αναδεικνυεις, και να τα επισημαινεις ωστε να τα διορθωσεις.
Βεβαια αυτα τα λέτε εσείς!Εμεις δεν εχουμε δει τίποταΚαι οι 2 κρύβεστε.
Ειδηκά μετα το σημερινό ξεφτίλισμα του ψεύτη της Μολδαβίας!Που άλλα έλεγε και άλλα έκανε
δε νομιζω οτι μπορει να πιστεψει κανεις κανεναν!Εκτος βεβαια αν βαλει καποιος πραγματικές αποδειξεις.Εγω και αποδειξεις έβαλα και εχουν ερθει πανω απο 10 ατομα του σά'ι'τ στη Ρωσσία κατα καιρους και εχουν επιβεβαιωσει οτι γράφω σχετικα με τη ζωή μου εδώ
Το θέμα ειναι για τι ποιοτητα μιλάμε?Αν θυμασαι και ο Μάκης ελεγε οτι στην ΠΜΡ τοΈγω έχω καταλάβει ότι μας έχει βαρέσει τόσο η αγαμία στην Αθήνα που έχουμε κάνει το αυτονόητο κατόρθωμα!!..Το να μπορέι κάποιος δηλαδή να κάνει το φυσιολογικό - να συναναστρεφεται και να είναι με γυναίκες με ότι αυτό προκύπτει (χαμούρεμα,πήδημα ή χυλόπιτα) στην Ελλάδα θεωρείτε σαν ψέμα,υπερβολή ή σαν προσπάθεια να αναδέιξουμε πως είμαστε γαμιάδες..Γιατι αυτή η χώρα έχει ακόμα Μουσουλμανική φιλοσοφία.
Το Φεβρουάριο είχα κατέβει drunk sinatra στο κέντρο ένα Σάββατο βράδυ που βγήκα. Πέτυχα εκεί 2 γνωστούς μου που είχα να τους δώ χρόνια απο την σχολή (ελπίζω να μην διαβάζουν εδώΔυο παλικαράκια που μου είπαν πως το έχουν κάνει στέκι το μαγαζί και αράζουν μόνιμα κάθε Παρασκευή, Σάββατο...Αρχίσανε να μου λένε θεωρίες πως πρέπει να έρχεσαι εδώ να αραζεις με τις ώρες,να γνωρίσεις τον ιδοκτήτη,να κάνεις φίλους να αποκτήσεις εμπιστοσύνη στο μαγαζί κ.λ.π.Μετά σιγά σιγά φαίνεσε και θα αρχίζεις να μιλάς με τις γυναίκες..Φυσικά 1 χρόνο που πηγαίναν εκέι δεν ειχα γνωρίσει καμία..Ακόμα γινόντουσαν γνωστοί στο μαγαζί!!! Τέλος πάντων φέυγω πάω στην άλλη γνωία του μαγαζίου και αράζω..Ήταν εκεί κάτι κοπέλες και ψιλοχορεύαν..Πήχτρα το μαγαζί το έφερε η κατάσταση πίανουμε κουβέντα..Με βλέπουν αυτοί απέναντι να μιλάω και τρελένονται..Μιλάμε με την μία κανα δίωρο και ανταλάσουμε απλά κινητό. Πάω να φύγω για να πάω για το κλασσικό πιτόγυρο με βουτάνε το 2 παλικαράκια τι έγινε μου λένε?Τι έγινε λέω? Τι γνώρισες?Ναι λέω έτυχε να μιλήσουμε την γνώρισα μιλήσαμε και ανταλλάξαμε κινητό..Απάντηση..ΑΝΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΗ που σου έδωσε το κινητό της δεν γίνονται αυτά. δείξε μου το κινητό!!! Καλά λέω άντε καληνύχτα και έφυγα να απολάυσω τα τζτζίκι μου.
Διαβάστε την ιστορία και θα καταλάβετε την αρρώστια που έχουμε φτάσει στην Αθήνα!!!!! Να γνωρίσεις απλά κάποιον και να σου δώσει το κινητό του είναι τόσο αδιαννόητο στην ανέραστη αυτή πολή!!!Εδώ λοιπόν Poland δεν είναι!!! Δεν χρειάζεται να είμαι και δεν είμαι ούτε μοντέλο, ούτε πολλά λεφτά έχω..Αλλά το να γνωρίζεις γκόμενες normal (όχι μπάζα - ούτε μοντέλα) δεν χρειάζεται να έχει κανείς τα παραπάνω !!
Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις...Απλά οι πιο πολύ δεν έχουν χρήμα και ακριβά αυτοκίνητα όποτε προσαρμόζονται στα μέτρια..Απλά και τα μέτρια δεν είναι μπάζα και πάνω απο 30 υποχρεωτικά, βρίσκεις normal αν το κυνηγάς..Μοντέλα όμως και κουκλαρες δεν βρίσκεις αν δεν έχεις το κατάλληλο status σε αυτό έχεις δίκιο.
Κάτι τετοια τα βαράς εδώ χωρις λεφτα..Πιο πάνω δεν πας με τίποτα!!
;) ελλαδα καλοκαιρι μαστορα ;) ;) γαμιουντε αβερτα παντρεμένες απάντρευτες ντοπιεςΣυμφωνώ σε όλα όσα γράφεις...Απλά οι πιο πολύ δεν έχουν χρήμα και ακριβά αυτοκίνητα όποτε προσαρμόζονται στα μέτρια..Απλά και τα μέτρια δεν είναι μπάζα και πάνω απο 30 υποχρεωτικά, βρίσκεις normal αν το κυνηγάς..Μοντέλα όμως και κουκλαρες δεν βρίσκεις αν δεν έχεις το κατάλληλο status σε αυτό έχεις δίκιο.
Κάτι τετοια τα βαράς εδώ χωρις λεφτα..Πιο πάνω δεν πας με τίποτα!!
Για μενα το μερος απο οσα ειδα εκει ειναι στα ιδια επιπεδα μην πω χειροτερα..με βουδαπεστη και πραγα που ειναι ομορφοτερες πολεις....
Ουκρανια μονο....τιποτε αλλο κοντα
κοψε την παραμυθα ρε καραασχετε φιδεμπορα....θα τριζουν τα κοκκαλα του δασκαλου Ιωσηφ με τις παπαριες που γραφονταιΗ Λευκορρωσία την παίζει στα ίσα την Ουκρανία.Ουκρανία όμως είναι πιο πουταναριά.Ντύνονται πρόστυχα έχουν και βυζάρες.Η Ουκρανία είναι κορυφή εκτός ΕΕ.Κρατάει τα σκήπτρα από το 90.Η Πολωνία όμως είναι ελκυστική για ευρώφιλους γαμιάδες.Μπορεί σε κάποιους να τη βαράει η μιζέρια της Ουκρανίας άλλοι δεν ενδιαφέρονται.Για το γαμιά που θέλει υποδομές η Πολωνία είναι εξαιρετική λύση.Για τον άγριο καουμπόυ η Ουκρανία ενδείκνυται.
κοψε την παραμυθα ρε καραασχετε φιδεμπορα....θα τριζουν τα κοκκαλα του δασκαλου Ιωσηφ με τις παπαριες που γραφονται![]()
Τιράσπολ καμία σχέση με Κισινιώφ!Καμια δεν πηγε να με κορο'ι'δέψει!Γυφτισες δεν ειναι αλλα κακομαθημένες ειναι και δεν ανέχονται με τιποτα να της κερατώσεις!Αυτο δεν μου άρεσε αν ειναι να παω για να κάτσω με μια γυναίκα τι να το κάνω?ακομα μεχρι και στο τιρασπολ που πηγε ο πορνοδιμητρακις αντι να βρει παραδεισο με υποαναπτηκτες γκομενες ειδε στην συμπεριφορα ειναι χειροτερες απο τις καραπουταναρες του κισινιοφ και πιο κακομαθημενες.
Ο Ιωσήφ γελάει και μ'αυτόν αλλα πιο πολυ γελάει με τον ψεύτη της Μολδαβίαςκοψε την παραμυθα ρε καραασχετε φιδεμπορα....θα τριζουν τα κοκκαλα του δασκαλου Ιωσηφ με τις παπαριες που γραφονται![]()
Τιράσπολ καμία σχέση με Κισινιώφ!Καμια δεν πηγε να με κορο'ι'δέψει!Γυφτισες δεν ειναι αλλα κακομαθημένες ειναι και δεν ανέχονται με τιποτα να της κερατώσεις!Αυτο δεν μου άρεσε αν ειναι να παω για να κάτσω με μια γυναίκα τι να το κάνω?
Ελα να πάμε το Σεπτέβρη Νέα Υόρκη εισητήρια 19.000-23.000 ρουβλια (339-410 Ευρώ) εχω εκει μια γκομενίτσα ίσως την πεισω να σε κατουρίσειΣκεφτόμουν για Κρασνογιάρσκ αλλα το εισητήριο εχει την ιδια τιμη με Νέα Υόρκη
![]()
![]()
Ο Ιωσήφ γελάει και μ'αυτόν αλλα πιο πολυ γελάει με τον ψεύτη της Μολδαβίας
Εχει γεμίσει ψεύτες το σά'ι'τ ο Βλάκμανο City Tourάκιας που πήγε και
όσες ηθελε στην Ουκρανια,Μολδαβία
κ.α.
.Η πλάκα ειναι οτι απ'αυτους ολοι κρύβονται ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ερχεται να συναντιθει με κανεναν απο το σά'ι'τ
.
Σου εστειλα σε ΠΜ το μεγαλο θυμα![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχει μια περίπτωση να ειναι ο Dirty χωρις να παίρνω όρκο βεβαια
.
Κρίμα που δεν μπήκε σήμερα να τον κράξουμε να γελάσουμε λιγάκι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κυπρο παντως οι λευκωρωσοι που ερχονται που ειναι παρα πολλοι τα τελευτεα 2 χρονια μου εκαναν εντυπωση,φενονται πιο οικονομικα ευκαταστατοι απο ρωσους,ουκρανους.κμαν ειπαμε σε παω αλλα εγω οπως και αλλα παιδια που παμε χρονια ανατολικη ευρωπη επιμενω το 2000 πεθανε παντου ο παραδεισος.σαν ταξιδιωτης με ενδιαφερει να παω σε μια ομορφη πολη σαν βαρσοβια με ανεσεις,μολλ,να κανω ψωνια,να παιξω με τις ντοπιες.δεν θελω να τρεχω στην καθε πολη υποαναπτικτη ουκρανια,πολωνια η αλλου με την ελπιδα να βρω παραδεισους.ακομα μεχρι και στο τιρασπολ που πηγε ο πορνοδιμητρακις αντι να βρει παραδεισο με υποαναπτηκτες γκομενες ειδε στην συμπεριφορα ειναι χειροτερες απο τις καραπουταναρες του κισινιοφ και πιο κακομαθημενες.αν πει καπειος στο γκτανσκ ειναι πιο ευκολες δεν θα ταλαιπωρηθω να παω με λεωφορειο,προτιμω ανεση βαρσοβια και να παρω μια βιζιτα παρα μια αλκολικη που θα γνωρισω γτανσκ.συμφωνω με mr love για τις ομορφες γκομενες,παντου αν πας σαν τουριστας συνεχεια το λεμε μονο κατω μετριου και μπαζα ειναι η δυναμικη μας.
Κάνεις λάθος ο Dirty που δεν εχει πληρώσει ποτέ του γκόμενα για ναΕδώ όλοι σε διαψεύδουν.Ο Dr. Love μετανάστευσε Πολωνία και σε ένα εξάμηνο γάμησε περισσότερες από όσες εσύ στην εικοσαετία και χωρίς διαμέρισμα δικό του,χωρίς αυτοκίνητο και δουλεύοντας για πολωνικό μισθό.Σου γάμησαν όλοι τα πέταλα.Και ο Dirty σε ξεφτίλισε πήγε στα μέρη που πήγες εσύ για να παίξεις τάβλι και γάμησε 3 γκόμενες σε 5 μέρες ενώ εσύ τον έπαιζες.Αυτή είναι η διαφορά του ενεργού από το φιλόσοφο.Εντάξει αρέσει στους Ελληνες που κάθονται μες στα σκατά και παίζουν τη χούφτα τους να φαντάζονται οτι οι άλλοι έξω δε γαμάνε άμα όμως ήξεραν τι γίνεται θα τραβούσαν κωλότριχες.
Εδώ όλοι σε διαψεύδουν.Ο Dr. Love μετανάστευσε Πολωνία και σε ένα εξάμηνο γάμησε περισσότερες από όσες εσύ στην εικοσαετία και χωρίς διαμέρισμα δικό του,χωρίς αυτοκίνητο και δουλεύοντας για πολωνικό μισθό.Σου γάμησαν όλοι τα πέταλα.Και ο Dirty σε ξεφτίλισε πήγε στα μέρη που πήγες εσύ για να παίξεις τάβλι και γάμησε 3 γκόμενες σε 5 μέρες ενώ εσύ τον έπαιζες.Αυτή είναι η διαφορά του ενεργού από το φιλόσοφο.Εντάξει αρέσει στους Ελληνες που κάθονται μες στα σκατά και παίζουν τη χούφτα τους να φαντάζονται οτι οι άλλοι έξω δε γαμάνε άμα όμως ήξεραν τι γίνεται θα τραβούσαν κωλότριχες.