Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Είσαι πολύ off.Και μόνο που γράφεις οτι οι Λευκορρώσοι είναι ανώτεροι οικονομικά από τους Ρώσους είσαι τελείως άκυρος.Και για το 2000 που λες είσαι βαθιά νυχτωμένος.Η Ουκρανία το 2003 ήταν παράδεισος και τώρα είναι χειρότερα οικονομικά από τότε.Βασικά δεν ξέρετε τι λέτε.Δεν παίζετε μπάλλα δεν είστε στο παιχνίδι και για αυτό λέτε γενικολογίες χωρίς ενδιαφέρον.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Αυτό τι είναι τώρα.Πολωνία δεν παίζουν φαλάφελ και οι αδερφές τις τρώνε.Δεν τολμάν καν να δείξουν οτι είναι αδερφές.Γενικά στις σλαβικές χώρες για τις γυναίκες θεωρείται φυσιοολογικό να γλύφουν γυναίκες αλλά άμα πιάσουν άντρες gay τους χεροκωλιάζουν.Ούτε πουστέ φωνές ούτε τίποτα.
Αν κανένας πουστάκος πάει Πολωνία ή Ρωσία θα φάει πολύ ξύλο.Δεν είναι Βερολίνο τέτοιες συμπεριφορές δε γίνονται αποδεκτές.
πουλια στον αερα πιανεις  πασα μου :cheesy: :cheesy: :cheesy: καλα ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι σου την πεφτουνε εδω  :effemine: :gay:  :helpplea: :helpplea: να η σουφραα λεμε φαλαφελ :grin: :grin: :grin:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
  :s&m_2: προσοχη ρεμαλια επικειται σαιτ Catharsis :fuck2: πιπα κολο  ;) ;) η ελλαδα ποτε δεν πεθενει :orchestra:

Συνημμένα

• okk1.jpg
    okk1.jpg
    136,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πρωτα θα σε μαλωσω για ασεβεια προσ τον μεγα δασκαλο ιωσηφ.εχεις παει ποτε ουκρανια?γιατι νομιζεις ειναι τελειωμενοι αφραγγοι ολοι.γιατι νομιζεις αλλαξε κατι ουκρανια στον κοσμο στο κιεβο,οδυσσο μετα τον πολεμο?οσους ξερω που ζουσαν καλα το ιδιο ζουνε,στην κοσμαρα τους,ταξιδια,επιδειξη στο ιτερνετ,κανονικα οπως πριν ζουνε.ναι επιμενω οι πιο λεφταδες που βλεπω κυπρο να ξοδευουν ειναι λευκορωσοι,ποσοτηκα οι ρωσοι ειναι πολυ περισοτεροι αλλα λιγοι ξοδευουν αυτοι που μενουν μονιμα λεμεσο η αλλοιπου ερχονται διακοπες λεμεσο στα πανακριβα χοτελ,ζουνε 70-80 χιλ ρωσοι λεμεσο για να μαθεις,μεχρι ο δημαρχος στις εκδηλωσεις στα ρωσικα τους ευχεται και μιλα,παντου εστιατορια,μαγαζια για αυτους.μιλαμε τωρα για τουριστες,αγια ναπα,λαρνακα πανε κατι γυφτοι  οπως στην ροδο,μενουν ολη μερα στα χοτελ και πινουν τσαμπα στα ολλ ινκλουσιβ.οι λευκωρωσοι τουριστες αν και πολυ λιγοτεροι,ερχονται χωρισ οργανωμενα γρουπ,δεν παιρνουν ονλαιν βιζα και απο ντυσιμο και το ποσα ψωνιζουν,πανακριβα κονιακ παραδειγμα καταλαβεις δεν ερχονται ο καθε γυφτουλας.οι ρωσοι μου λενε στο κοντακτε οτι περασαν 10 μερες κυπρο 2 ατομα με 300-500 ευρο!για την ουκρανια εκτος στις εμπολεμες περιοχες που ειδες να ειναι χαλια?οδυσσο ολες στην καραμουναρα τους,ολες γιογκα,πολ ντανσ,διαιτες,ταξιδια και ιδιοτροπιες.ζουνε σε αλλο κοσμο.αυτα τα βλεπω με τα ματια μου,φιλη μου τωρα ειναι πετρουπολη μαιο πραγα και μου κλεγεται οτι τωρα μονο 500 δολαρια την μερα μπορει να παρει απο τραπεζα και για να παρει τα λεφτα πουεχει στην τραπεζα που φυλαξε οταν δουλευε θα θελει ενα χρονο.μην βαζεισ ιδεες δεν σπονσαρετε και δεν γαμιεται χαχαχαχ.για αυτο ναυαγησε μαιο πετρουπολη στον διμιτρακι αφου μου εκανε μαλακια και πηγε τωρα πετρουπολη που εγω πετω μεθαυριο για ζαγρεπ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Rooshv έβαλε αυτό για Ρωσσία..

Συνημμένα

• Selection_127.jpg
    Selection_127.jpg
    300 KB · Εμφανίσεις: 73

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Rooshv έβαλε αυτό για Ρωσσία..
Πολύ ενδιαφέρον  :) Με λίγα λόγια λέει ότι σας λέω  :).Βεβαια αυτο που δεν γράφει γιατι δεν το βλέπει (οπως δεν βλέπουν στην Ελλαδα την κατάντια του γιατι ειναι μέσα στο κύκλο) ειναι οτι ολοι οι δυτικοι και ειδηκότερα οι Αμερικάνοι ειναι ντυμενοι Αθλια εμμετικά θα έλεγα και οι Ρωσσιδες κοιτάνε παρα πολυ το ντύσιμο ακόμα και τη λεπτομέρια!Δυσκολο για καποιον τουρίστα να κανει κατι στη Μόσχα.Αλλα ο τυπος λεει οτι ακομα και Σιβηρία δεν ειχε επυτηχία  :think: αρα ηταν ντυμένος λάθος!Εγω στη Ρωσσική επαρχία σκίζω!Με το στυλ και το ντυσιμο που έχω,φυσικά μετα απο 22,5 χρόνια στη Ρωσσία τα Ρωσσικά μου ειναι τέλεια,ξερω την ψυχολογία τους και ειμαι και απο Αγία Πετρούπολη.
  Παντος και η Οδησσός δεν μου άρεσε στο κέντρο ολες λεφτα ζητάνε και ηταν γεμάτο Τουρκους!Βεβαια αν βγεις παραεξω εχει κανονικες γκόμενες.
  Εσυ πρέπει να ερθεις Ρωσσια αδικα χανεις το χρόνο σου στην Πολωνία!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Προς το παρών θα πάω μετά τον Σεπτέμβρη Αθήνα να με βαρέσει λίγο η μαλακία  :cum: και να χορτάσω λίγα σουβλάκια κανά τρίμηνο και μετά έχει ο θεός!!:)χαχαχαχα..Καλό κάνει να βλέπουμε που και πού τα χειρότερα!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προς το παρών θα πάω μετά τον Σεπτέμβρη Αθήνα να με βαρέσει λίγο η μαλακία  :cum: και να χορτάσω λίγα σουβλάκια κανά τρίμηνο και μετά έχει ο θεός!!:)χαχαχαχα..Καλό κάνει να βλέπουμε που και πού τα χειρότερα!!
Καλά θα αντέξει τρεις μηνες Ελλάδα?Εγω για 13 μέρες θα παω!Μετά τη 7-8 μέρα αρχίζω και σκυλοβαριέμαι και θελω να φυγω!
  Μετα απο αυτό με τον ψεύτη της Μολδαβίας (απο την πρωτη στιγμη δεν τον πίστεψα,αλλα τωρα δικαιώθηκα :2funny:)

Στη Μολδαβία μου λέγανε οτι καθε μέρα  :knockinb: κουκλίτσες  :jerking: :2funny: και πηγα εκει και ειδα κατι τελειωμένους! :2funny:μπηκαν φωτογραφίες τους και τους θαυμασατε  :2funny:.
 Εειδες τον ΒΛΑΚΜΑΝ που ειναι χειρότερος απο τον ψεύτη  :2funny: ο ψευτης μπορει και εχει ενα σπιτι να κοιμηθει και να φαει ενα πιατο φα'ι',εχει και το σπορ αυτοκίνητο  :2funny: εντάξει μπορει να δινει 200 στα City Tour για λιγη γυναικια συντροφιά  :grin:!Αλλα ο ΒΛΑΚΜΑΝ ειναι πολυ χειρότερος του  :2funny: ουτε αυτο το σπορ αυτοκινητο δεν εχει και πηγαινει μες το κρυο με τα πόδια  :2funny: και μένει και σε οικοτροφείο  :2funny: :2funny: :2funny:

Οπότε οπως καταλαβαινεις ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ρε θα με τρελανεις,βαλεις τον πιθηκο παλι απο το 2008 που πηγε οδεσσα?μαντεψε.το 2015 ημουν δεκεβρη,φεβραρι,μαρτι οδεσσα.εδω και 29 χρονια παω εκει,35 χρονων ειμαι μην νομιζεις γερος.συμφωνω το 2008 ειχε αρκετο κοσμο,τωρα καθε περσι και καλυτερα.ιταλοι και ισπανοι εραστες μηδεν!οχι πως τους υπολογιζω απλα θα γελουσα λιγο με τα χαλια τους χαχαχαχ.πλακα ειχε ο μογγολος ισπανος που ηθελε να συνενοηθει με παντομιμες χαχαχα,αν εδειχνε κανα φραγγο ισως οι χαζοβιολες εδιναν λιγο σημασια.να μην πω για τον παρη το καμακι της βραζιλιας που 3 μηνες οδησσο πριν 3 χρονια δεν καταφερε να του μιλησει γκομενα μεχρι που γνωρισε τον μεγα καβλωλεον.παραδεχτηκε ηττα μια μερα πριν φυγει απογοητευμενος για μολδαβια.ειπε ρε πουτανιερο ειχες δικαιο,τι καμακι και μαλακιες.καραπουταναρες ειναι ξερουν εχουν την τιμη τους στο ιτερνετ τι να πουν με τον καθε βλακα στον δρομο χαχαχαχ,πεθημησα παντως τον παρι.το καλο με την γυναικα του ηταν βραζιλιανα και θα εριχνε κανενα μπουτσο μεσα μεσα 3 μηνες χααχαχ.για τον κμαν γελα ο φιλος μου μαζι του θυμαται το ταξιδι βουδαπεστι,κρακοβια το 2000 που πηγαμε ταξα να ξεσκιστουμε βαριεμαι να ξαναγραφω την ιστορια την εγραψα για βουδαπεστι.απο το 1996 μεχρι 2000 νομιζα πηγα σε αλλον πλανητη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ρε θα με τρελανεις,βαλεις τον πιθηκο παλι απο το 2008 που πηγε οδεσσα?μαντεψε.το 2015 ημουν δεκεβρη,φεβραρι,μαρτι οδεσσα.εδω και 29 χρονια παω εκει,35 χρονων ειμαι μην νομιζεις γερος.συμφωνω το 2008 ειχε αρκετο κοσμο,τωρα καθε περσι και καλυτερα.ιταλοι και ισπανοι εραστες μηδεν!οχι πως τους υπολογιζω απλα θα γελουσα λιγο με τα χαλια τους χαχαχαχ.πλακα ειχε ο μογγολος ισπανος που ηθελε να συνενοηθει με παντομιμες χαχαχα,αν εδειχνε κανα φραγγο ισως οι χαζοβιολες εδιναν λιγο σημασια.να μην πω για τον παρη το καμακι της βραζιλιας που 3 μηνες οδησσο πριν 3 χρονια δεν καταφερε να του μιλησει γκομενα μεχρι που γνωρισε τον μεγα καβλωλεον.παραδεχτηκε ηττα μια μερα πριν φυγει απογοητευμενος για μολδαβια.ειπε ρε πουτανιερο ειχες δικαιο,τι καμακι και μαλακιες.καραπουταναρες ειναι ξερουν εχουν την τιμη τους στο ιτερνετ τι να πουν με τον καθε βλακα στον δρομο χαχαχαχ,πεθημησα παντως τον παρι.το καλο με την γυναικα του ηταν βραζιλιανα και θα εριχνε κανενα μπουτσο μεσα μεσα 3 μηνες χααχαχ.για τον κμαν γελα ο φιλος μου μαζι του θυμαται το ταξιδι βουδαπεστι,κρακοβια το 2000 που πηγαμε ταξα να ξεσκιστουμε βαριεμαι να ξαναγραφω την ιστορια την εγραψα για βουδαπεστι.απο το 1996 μεχρι 2000 νομιζα πηγα σε αλλον πλανητη.

2008 είναι joined στο forum.Πότε δηλαδή γράφτηκε (είναι και ο δημιουργός).Η δημοσίευση δεν είναι παλία..Έχει κάτι video στο youtube πάντως που καμακώνει κάτι καλές γκόμενες..

Εδω προσπάθεί να κάνει μια σύγκριση Πολωνέζες με Ουκρανέζες:

Δεν συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα γράφει, πάντως στο θέμα της ομορφίας έχει απόλυτο δίκιο..Δεν υπάρχει σύγκριση Πολωνέζας απέναντι σε μια Ουκρανέζα στην ομορφία..Αυτή η Ουκρανέζα που βγαίνουμε τώρα είναι μουνάρα σε σχέση με όσες Πολωνέζες ξέρω τους τελευταίους 6 μήνες εδώ..Δεν κάθεται με τίποτα όμως να τον φαει!!!!!!!!!!!..Το παέι 4 φορές πιο αργά απο την Ελληνίδα..Θέλει να είναι σίγουρη πρώτα!! Τα ίδια μου έκανε και η προηγούμενη που είχα γνωρίσει εδώ Ουκρανέζα. Επειδή ζω Poland όμως δεν έχω υπομονή και το παρατάω..Ότι και να μου λέτε για μένα πολύ μυξο-παρθένες οι Ουκρανέζες...

Κυρίως ψάχνουν ένα καλό παιδί να τις παντρευτεί-φορτωθεί και να τις σώσει απο την μιζέρια τους στην Ουκρανία και να τις φέρει Ευρώπη!!..Οι Πολωνέζες έχουν σταθερή δουλεία και ζούν Ευρωπαική ένωση οπότε γραμμένους στα αρχίδια τους μας έχουν να τι αποκαταστήσουμε..Οπότε το γυρνάνε πιο πολύ στο χαβαλέ..Θέλουν σχέση σαφώς αλλά δεν είναι και ζήτημα ζωής και θανάτου για αυτές σαν τις Ουκρανέζες!!!Μιλάω για τις Normal κοπέλες όχι αυτές που πληρώνονται!!

Αυτά που λεέι ο kman πως στηρίζονται στο μουνί τους οι Πολωνέζες για να ζήσουν γινόντουσαν 15 χρόνια πρίν..Πριν 2 εβδομάδες ήμουν σε παρέα με υπερμουνο Ουκρανέζα με έναν Ιταλό πιο χάλια δεν πήγαινε..Κακομοίρης τον πέρναγε 2 κεφάλια και πάρα πολύ άσχημος,αλλά ήταν δικηγόρος 3 μήνες στον Κίεβο και εκεί την γνώρισε.Είχνα έρθει 10 μέρες warsaw..Και αυτή normal ήταν δεν ήταν πουτάνα,αλλά έκανε μπαμ πως είχε κολλήσει πάνω του για να την πάρει απο εκεί..Αυτό σχολιάζαμε με τη  παρέα μετά...Warsaw αυτο δεν το έχω δεί 6 μήνες εδώ να γίνεται ούτε μια φορά με Πολωνέζα να κολλάει πάνω σε ενα μαλάκα για να την πάρει απο εδώ!! Ουκρανία-Πολωνία είναι μέρα με την νύχτα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Dr Love αυτο με τις Ουκρανες στην Πολωνια ειναι λιγο περιεργη φαση. Σα λαος ειναι μισο-δικος τους, μη ξεχνας. Επομενως οταν ερχονται εδω, ενσωματωνονται στο περιβαλλον, εδω μιλανε γλωσσα, αποκτουν κανονικα σχεσεις με τον κοινωνικο περιγυρο. Αλλα αυτο για να το κανουν πρεπει πρωτα να αποτιναξουν απο πανω τους το στιγμα της " ουκρανης". Γιατι και στην συντηριτικη, καθολικη Πολωνια, που ειναι λαος που αγαπαει τα στερεοτυπα , η ουκρανη ειναι "η πονηρη πουτανα" κλπ.
Δεν ειναι οπως στην Αμερικη η στη Γερμανια που πανε τυχοδιωκτικα. Εδω ερχονται για να ζησουν οπως οι Πολωνες και εχουν ενα κομπλεξ απεναντι στις ντοπιες. Το ιδιο κομπλεξ που εχουν οι Πολωνες απεναντι στις υπολοιπες δυτικοευρωπαιες και υιοθετουν ολη αυτη την αλλοπροσαλη συμπεριφορα κοτρα στη φυση τους, για να τους μοιασουν. Ε οι Ουκρανες της Πολωνιας το εχουν στο τετραγωνο αυτο.
Ολες μυξοπαρθενες που το παιζουν καριεριστριες , κουλτουρα και γιαπισες. Για να φυγει το στιγμα της χωριατοπουλας που πηγε στη Δυση να γινει στριπερ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ θα συμφωνήσω σε αυτά που γράφεις δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με Ουκρανία. Γράφω απο τις 10-15 Ουκρανέζες που έχω γνωρίσει εδώ και μια φορά που ήμουν Κίεβο για 1 εβδομάδα..Απλά καταθέτω την συμπεριφορά τους που ζώ καθημερίνα απο πρώτο χέρι και είναι καθολικό το ποσοστο 100% όλες φέρονται έτσι..

Αλλά επειδή είμαι μελετητής του παγκόσμιου love τουρισμού και διαβάζω αντίστοιχους συναγωνιστές σε διεθνή forums όλοι μα όλοι αρνούνται κατηγορηματικά  πως πετυχαίνεις one night stands στην Ουκρανία. Κάνενας δεν γράφει το αντίθετο απο αυτούς που πηγαίνουν Love ταξιδια εκέι.Θα μαζέψω υλικό (βιβλιογραφία) και θα σας το καταθέσω..Έχει όλοι γράφουν άπειρες και όμορφες γυναίκες αλλά δεν κάθονται το ίδιο βράδυ ποτέ...Πρέπει να μείνεις εκέι μια περίοδο (2-3 εβδομάδες για να βάλεις flag)..

Μόνο στο bourdela.com διάβασα για πρώτη φορά απο Έλληνες να καταθέτουν πως πηγαίνουν εκεί ταξίδια και ξεσκίζονται με γυναίκες που γνωρίζουν σε 5-6 ώρες...Μάλλον πρέπει να βρώ άκρη να πάω 3 εβδομάδες Οδδησό να επιθεωρήσω απο πρώτο χέρι τι γίνεται εκει!!

Ο rooshv ακόμα και αν τον θεωρούν καποιοι μαλάκα δεν έχει απολύτως κανένα λόγω να λέει πως ξεσκίστηκε στον πηδημα τις χρυσές εποχές της Poland στο Poznan και εκείνη την περίοδο δεν έκανε ούτε ΕΝΑ!! one night stand Ουκρανία σε διάστημα έξι μηνων!!! Κάπου μπαζει όλη ι ιστορία απο αυτά που γράφονται γενικά!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εγω τα ειπα ....χιλιες φορες Ουκρανια ...δεν συγκρινονται οι γκομενες απο ομορφια.....καμμια σχεση.....
Επειτα ειναι τσαμπα ολα με την κριση....το ευρω μας μετρα( ακομη γιατι με τα ζαβα που βγαλαμε θα παμε για φουντο....)
Οι γκομενες ειναι μεν δυσκολοτερες και κοιτανε τα φραγκα οχι μονο γιατι ειναι μουναρες και αυτο πουλανε αλλα κοιτανε μπας και φυγουν απο εκει...δεν εχουν δουλεια κι οσες δουλευουν αντε 200€ παιρνουν....ενω επαιρναν τα τριπλα..οποτε πουλας αερα...και γαμας μουνι τρελλο!!!καλα για επαρχια δεν το συζητω...παραδεισος αλλα θες γλωσσα....
---η μεγαλυτερη διαφορα με την βαρσοβια ειναι οτι δεν εχεις στα ποδια σου μυρια ξενους πυρφορους να ξιφομαχουν !!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω τα ειπα ....χιλιες φορες Ουκρανια ...δεν συγκρινονται οι γκομενες απο ομορφια.....καμμια σχεση.....
Επειτα ειναι τσαμπα ολα με την κριση....το ευρω μας μετρα( ακομη γιατι με τα ζαβα που βγαλαμε θα παμε για φουντο....)
Οι γκομενες ειναι μεν δυσκολοτερες και κοιτανε τα φραγκα οχι μονο γιατι ειναι μουναρες και αυτο πουλανε αλλα κοιτανε μπας και φυγουν απο εκει...δεν εχουν δουλεια κι οσες δουλευουν αντε 200€ παιρνουν....ενω επαιρναν τα τριπλα..οποτε πουλας αερα...και γαμας μουνι τρελλο!!!καλα για επαρχια δεν το συζητω...παραδεισος αλλα θες γλωσσα....
---η μεγαλυτερη διαφορα με την βαρσοβια ειναι οτι δεν εχεις στα ποδια σου μυρια ξενους πυρφορους να ξιφομαχουν !!!!

Οδδησό αξίζει η Κίεβο λες καλύτερα?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
παιδια πιο ωραιες γυναικες ειναι οι Ελληνιδες η οι Ουκρανεζες?

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Κι εγω εδω διαβασα  ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ και  οι πολωνεζες προβληματικες γεμισε ξενους δυτικοποιηθηκαν κλπ κλπ και μετα απο λιγο διαστημα οι ΙΔΙΟΙ λετε φοβερη πολη η Βαρσοβια οι πολωνεζες φοβερες ευκολες καμακια ανετα -απειρες φορτωτικες κλπ
Μην κανω παραθεση τι γραφατε πριν λιγο καιρο γιατι θα κλαιμε απο τα γελια  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Οδδησό αξίζει η Κίεβο λες καλύτερα?

Κιεβο μονο παω,οντεσσα καλοκαιρι πας μονο αλλα οι τιμες ειναι τουριστικες και παιζουν και τουρκοι πολλοι.σιγα μην πληρωνω παραπανω να κανω μπανιο στην μαυρη θαλασσα...
Ωραια πολη ειναι το λβιβ για μενα...ειναι κοντα και στην πολωνια οποτε αξιζει να πατε

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κι εγω εδω διαβασα  ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ και  οι πολωνεζες προβληματικες γεμισε ξενους δυτικοποιηθηκαν κλπ κλπ και μετα απο λιγο διαστημα οι ΙΔΙΟΙ λετε φοβερη πολη η Βαρσοβια οι πολωνεζες φοβερες ευκολες καμακια ανετα -απειρες φορτωτικες κλπ
Μην κανω παραθεση τι γραφατε πριν λιγο καιρο γιατι θα κλαιμε απο τα γελια  :2funny:

Εγώ ποτέ δεν έγραψα ποτέ πως η Βαρσοβία σαν πόλη είναι σκατά..Κάνε ότι θέλεις παράθεση..Το αντίθετο μόνιμα γράφω για την απότομη  οικονομική άνοδο,την μηδενική ανεργία και την δυτικοποίηση της πόλης!!

Πολύ Άσχημα λόγια έχω γράψει για τις γυναίκες Πολωνέζες και τον χαρακτήρα τους εδώ..Οτι μια γυναίκα είναι παρανοική και με ψυχολογικά όπως οι Πολωνέζες δεν έχει σχέση με το αν είναι εύκολο να την γνωρίσεις κάνοντας καμάκι,απο πάρτυ ή απο παρέες. Θα γνωρίσεις εύκολα 100 γκόμενες θα σηκώσουν τηλέφωνο οι 40 θα βγείς με τις 20 θα πηδήξεις τελικά τις 5.Θα τρελαθείς με αυτές τις 5 και με τα ψυχολογικά τους και θα την κοπανήσεις.Και πάμε απο την αρχή!!.Αυτή είναι η Poland,παίζεις με μεγάλους αριθμούς!!! Το αποτέλεσμα όμως είναι οτι τελικά κάτι κάνεις αν το δείς ψυχρά και λογιστικά αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ.

Όταν είχα έρθει εδώ στην αρχή σας είχα γράψει πως είχα βγεί ραντεβού με ένα τεράστιο αριθμό γυναικών και δεν καθόντουσαν και στο τέλος..Μετά σιγα σιγά το έστρωσα και ανέβασα αρκετα τα ποσοστά ραντεβού προς επιτυχία...Αλλά αυτό που πρέπει να μείνει στον κόσμο είναι πως γυναίκες θα γνωρίζεις αν τελικά κάθονται η όχι είναι πολύπλοκο αποτέλεσμα με πολλούς συντελεστές και μη προβλέψιμο..

Επίσης φορτωτικές (one night stands) σας έχω γράψω πάνω απο 50 φορές ότι γίνονται πολύ δύσκολα εδώ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom