Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι πεινασμένοι Πολωνοι που ζόυνε στα παγκάκια!!!

Χαρίζουν 8 ΔΙΣ!!!

εμέις ψάχνουμε πλέον 400 εκατομμύρια να πληρώσουμε μισθούς,συντάξεις τον άλλο μήνα!

Χτές μίλαγα απο internet με 2 Ουκρανέζες στην Οδυσσό..Άρχισα δικτυακό παιχνίδι όπως λέτε να πάω ένα ταξιδάκι εκεί να επιθεωρήσω τον άλλο μήνα...Μου έλεγαν πως μισθός την Οδδησό αυτή την στιγμή 150$ το μήνα και οι άνθρωποι δουλεύουν για 5-10$ την μέρα. Μιλάμε για τραγική πτώση..Και ακόμα στο Ελληνικό κατεστημένο προσπαθούμε να συγκρίνουμε Πολωνούς με Ουκρανούς!!! Κάτι που γινόταν 20 χρόνια πριν..Πάντως αν έχει πέσει τόσο πολύ Ουκρανία θα παλέψω να μείνω εκεί κανά εξάμηνο απο το νέο έτος γιατί σημαινει πως θα έχει πολύ χαλαρό το πήδημα..Η κρίση ανοίγει πόδια:)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η αλήθεια είναι αυτό που έχω γράψει.Πολωνία γαμάς περισσότερα μουνιά Ουκρανία όμως γαμάς πολύ καλύτερη ποιότητα.Οι Ουκρανέζες είναι πολύ λεπτότερες και έχουν πιο ωραία πρόσωπα.Οι Πολωνέζες έχουν πιο γεμάτους κώλους και μεγαλύτερα βυζιά είναι γενικά πιο πληθωρικές.Επίσης είναι κάπως ψηλότερες στο μέσο όρο.Αλλά Ουκρανέζα χωρίς αντάλλαγμα δύσκολα θα γαμήσεις ενώ Πολωνέζα όλο και παίζει να σε ερωτευτεί κάποια και να κάτσει τζάμπα.Γενικά οι Πολωνέζες ερωτεύονταινσε χρόνο dt.Psycho είναι και οι δύο πιο mental γκόμενες από τις Ουκρανέζες με σκαμπανεβάσματα στη διάθεση δε βρίσκεις.Γενικά υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες μιλάμε για λαούς που έχουν επιμειχθεί αγρίως για αιώνες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απο drlove
"Πότε επιτέλους θα καταλάβεται την διαφορά του να μένει μόνιμα κάποιος κάπου με το να να έρχεται τουρίστας...Έγώ Μένω εδώ, έχω κύκλο με πάνω απο 100 άτομα και σπίτι στο κέντρο. Δεν πήρα την ryanair και ήρθα για 3-4-5-6 μέρες !! Αν σε όλη σου η ζωή έχεις σαν hobby  να κυνηγάς γυναίκες θεωρείς ότι είναι τόσο δύσκολο να βρέις 5,6,7-10 γυναίκες και να πάιζεις μαζί τους ταυτόχρονα?
Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το αν έν μέρος ενδύκνειτε για κάποιον να έρθει για love-τουρισμό...Ναι παίζω και έπαιζα με πολλές ταυτόχρονα αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο για τον τουρίστα..Εγώ σας έγραψα πως δεν είναι καλά εδώ για αυτό απο την πρώτη μέρα!!!..Αν μείνεις όμως και τηρείς κάποια standart ασφαλώς και θα τρώς μην τρελαθούμε. Εφόσον θα έχεις απόλυτη άνεση κινήσεων και άπλετο χρόνο να κάνεις το παιχνίδι σου.."

φιλε το σαιτ ειναι για γκομενες- για πουτανες μπουρδελα και σεξοτουρισμο.καλες οι πληροφοριες αλλα δεν με ενδιαφερει η ερωτικη ζωη ενος μεταναστη...σιγα μην παμε στην πυρφοροπολη για δουλεια στο 800ρικο να τρωμε ψωλοκρυο και γκουλας!!!!!!
το μερος ειναι ακυρο τελεια και παυλα οταν διπλα ειναι ο παραδεισος του μουνιου η ουκρανια.αυτα
εχω παει κουβα ταυλανδη λατινικη αμερικη κλπ..ο μουνοπαραδεισος ειναι μονο 2 ωρες απο ελλαδα και μιλαμε για την πυρφοροβαρσοβια επειδη ζειτε ολοι εκει...
και εγω σας το εχω πει αν δεν εχετε λεφταβμην πατε πουθενα θα κακοπερνατε.
  Σκεψου ο Dr Love να ειχε 3000-4000 το μηνα ,διαμερισμα δικο του και καμενα καλο αμαξι.Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι φευγουν για δουλεια στο εξωτερικο ανθρωποι πουνστην Ελλαδα δεν πεινανε?Εγω να ζω ετσι οπως αυτοι με 800Ευρω το πολυ σε ενα νοικιαζομενο διαμερισμα  και χωρις καν αμαξι δνθα αντεχα.Το θεμα ειναι να πας καπου να ζεις καλητερα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ενταξει για δουλεια πανε...
το κυριοτερο δημητρακη σε ολα αυτα τα μερη στο εξωτερικο ειναι το κοστος στεγης ,αν δεις που μενουν κ ποσα πληρωνουν ..σε κατι χαβουζες πληρωνουν 500 αρια ακομη και στην Πολωνια.. στην Ελλαδα το κοστος στεγης ειναι μικροτερο απο παντου!!!! Ζεις σε διαμερισματαρα 85 τμ με 350€ πλεον ενω στην βαρσοβια θες περιπου 800€ για το ανολογο...  Εγω  παρολη την κριση που μας εχει τσακισει και ας μην βγαζω οσο παλια...για να φυγω εξω μονο με +3000€ κ σπιτι και εξτρα παροχες παω..και με προοπτικες και ποιοτητα ζωης.....σιγα μην παω να μενω σε χοστελ με κοινη τουαλετα οπως πολλοι ´η με συγκατοικο...´η κατι διαμερισματα σε μπλοκ σοβιετικου τυπου.... & να λεω μενω λονδινο ´η γαμαω πολωνες!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ενταξει για δουλεια πανε...
το κυριοτερο δημητρακη σε ολα αυτα τα μερη στο εξωτερικο ειναι το κοστος στεγης ,αν δεις που μενουν κ ποσα πληρωνουν ..σε κατι χαβουζες πληρωνουν 500 αρια ακομη και στην Πολωνια.. στην Ελλαδα το κοστος στεγης ειναι μικροτερο απο παντου!!!! Ζεις σε διαμερισματαρα 85 τμ με 350€ πλεον ενω στην βαρσοβια θες περιπου 800€ για το ανολογο...  Εγω  παρολη την κριση που μας εχει τσακισει και ας μην βγαζω οσο παλια...για να φυγω εξω μονο με +3000€ κ σπιτι και εξτρα παροχες παω..και με προοπτικες και ποιοτητα ζωης.....σιγα μην παω να μενω σε χοστελ με κοινη τουαλετα οπως πολλοι ´η με συγκατοικο...´η κατι διαμερισματα σε μπλοκ σοβιετικου τυπου.... & να λεω μενω λονδινο ´η γαμαω πολωνες!!!!

παίκτη για να πάρεις 3000 ευρώ τον μήνα καθαρά και σπίτι και παροχές στο εξωτερικό πρέπει να είσαι στέλεχος αρκετά υψηλό... δεν μοιράζουν λεφτά ...

κατ αρχήν σπίτι δεν παίζει παρά μόνο σε expatriates δηλαδή σε υπαλλήλους εταιρειών που πάνε σε άλλες θυγατρικές του ομίλου εκτός της χώρας (πχ αγγλος πάει στην ουγγαρία)... και φυσικά αυτό σαν παροχή φορολογείται...

η ευρώπη όντως είναι ακριβή στην διαμονή (νοίκια) ... αλλά και 85 τμ με 350 ευρώ στην Ελλάδα σημαίνει ότι είναι σπίτι που δεν το θέλει κανένας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
H στεγη οντως ειναι ακριβη σε πολλες χωρες. Στην Ελλαδα εχει πεσει. Αλλα ειναι ακριβα πολλα αλλα. Το θεμα ειναι οτι οι προοπτικες της ελληνικης οικονομιας ειναι κατεστραμενες

αυτό βέβαια συμβαίνει στις πρωτεύουσες κύρια στο εξωτερικό... στην επαρχία τους τα πράγματα είναι πολύ φτηνότερα... για παράδειγμα εδώ στο sheffield πληρώνω για μονοκατοικία τριών υπνοδωματίων με κήπο 120 τμ πίσω και μπροστινή πρασιά (και πάρκιν) πλήρως επιπλωμένο (όταν μιλάμε πλήρως επιπλωμένο ενοούμε τα πάντα) και κοντά στην δουλειά μου 600 λίρες τον μήνα (εκτός λογαριασμούς που είναι γύρω στις 220).. στο Λονδίνο ένα τέτοιο διαμέρισμα θέλει γύρω στις 2.000 λίρες τον μήνα...

αναλογικά η διατροφή είναι στα ίδια επίπεδα τιμών με την Ελλάδα (σε ορισμένα είδη οι τιμές είναι και αρκετά χαμηλώτερες όπως για παράδειγμα στο γάλα που εδώ κοστίζει μία λίρα το δίλιτρο)....μεταφορές αρκετά ακριβώτερες αλλά πάρα πολύ καλύτερες (πχ εδώ μηνιαία κάρτα 50 λίρες)...

αυτοκίνητο αγορά σχετικά φτηνή, κόστος συντήρησης πολύ υψηλότερο (ειδικά οι ασφάλειες κοστίζουν έναν σκασμό λεφτά για δε τα συνεργεία δεν συζητάμε κόβουν αυτιά)... τα εταιρικά αυτοκίνητα θεωρούνται εισόδημα και μπαίνουν στο εισόδημα σου οπότε δεν συμφέρει να το ζητήσεις (σου κοστίζει παραπάνω από το να έχεις αυτοκίνητο και να το συντηρείς μόνος σου)...

έχει αρκετά καλά και αρκετά στραβά... το μέγιστο καλό είναι ότι δεν έχεις τον βραχνά που λέγεται δημόσιο και γραφειοκρατία...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σιγα μη θες και ενα εκατομμυριο για να περασεις καλα στην Πολωνια.
Αυτη τη στιγμη οπουδηποτε στην Ε.Ε. ( εκτος θα ελεγα απο Βουλγαρια, Ρουμανια και Εσθονια) ειναι καλυτερα παρα στην Ελλαδα.
Ο νεος ως 35 σημερα αν κατσει στην Ελλαδα ειναι καμμενο χαρτι εντελως

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
παίκτη για να πάρεις 3000 ευρώ τον μήνα καθαρά και σπίτι και παροχές στο εξωτερικό πρέπει να είσαι στέλεχος αρκετά υψηλό... δεν μοιράζουν λεφτά ...

κατ αρχήν σπίτι δεν παίζει παρά μόνο σε expatriates δηλαδή σε υπαλλήλους εταιρειών που πάνε σε άλλες θυγατρικές του ομίλου εκτός της χώρας (πχ αγγλος πάει στην ουγγαρία)... και φυσικά αυτό σαν παροχή φορολογείται...

η ευρώπη όντως είναι ακριβή στην διαμονή (νοίκια) ... αλλά και 85 τμ με 350 ευρώ στην Ελλάδα σημαίνει ότι είναι σπίτι που δεν το θέλει κανένας...

H στεγη οντως ειναι ακριβη σε πολλες χωρες. Στην Ελλαδα εχει πεσει. Αλλα ειναι ακριβα πολλα αλλα. Το θεμα ειναι οτι οι προοπτικες της ελληνικης οικονομιας ειναι κατεστραμενες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εχουν πεσει πολυ τα ενοικια 50% φτηνοτερα απο Βαρσοβια η Αθηνα....δεν μιλαω για λονδινα..

Τραμυ...Εξαρταται το επαγγελμα,την χωρα ,την εταιρεια ,την δουλεια ,την θεση...

σαφώς... πάντως στην δυτική ευρώπη γενικά για νέους τα λεφτά δεν παίζουν πολλά... εντάξει εγώ ήρθα και με 32 χρόνια εμπειρία και γνωστός στην πιάτσα των τηλεπικοινωνιών και έπαιξα σε άλλο επίπεδο...

φρέσκοι πάντως από το αυγό εδώ παίζουν μάξιμουμ εικοσι χιλιάδες λίρες τον χρόνο (μικτα)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γιατι νομιζεις πολλοι πανε σε νευτευκτες χωρες oπως Πολωνια, Τσεχια και σιγα σιγα αναδυονται και αλλες οπως Σλοβακια και Σλοβενια .

εκεί οι μισθοί είναι χαμηλώτεροι αλλά σχετικά με τους υπόλοιπους υψηλότεροι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ασε τη βαρσοβια και τις μαλακιες ρε πιρφορε και ελα στα παρανομα εξτρακια να γραψεις για τις ακα πουτσιες στον πριγκηπα με την κυρια μπιανκα  :s&m_3: :s&m_2:

Τυπε μου φαινεται εχεις δικιο  :think:. Αφου ετσι και αλλιως τα πολωνιδια τα εχω. Το θεμα ειναι να τα εχεις. Αμα τα εχεις ξοφλησες :grin:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Γιατι νομιζεις πολλοι πανε σε νευτευκτες χωρες oπως Πολωνια, Τσεχια και σιγα σιγα αναδυονται και αλλες οπως Σλοβακια και Σλοβενια .
.

Γιατι ειναι αναπτυσσομενες αγορες και εχουν αναγκη απο επιστημονικο δυναμικο,φτηνα εργατικα χερια και χαμηλα κοστη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
.

Γιατι ειναι αναπτυσσομενες αγορες και εχουν αναγκη απο επιστημονικο δυναμικο,φτηνα εργατικα χερια και χαμηλα κοστη

είπαμε... το θέμα δεν είναι μόνον πόσα παίρνεις...το θέμα είναι πόσα σου μένουν στην άκρη...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
σαφώς... πάντως στην δυτική ευρώπη γενικά για νέους τα λεφτά δεν παίζουν πολλά... εντάξει εγώ ήρθα και με 32 χρόνια εμπειρία και γνωστός στην πιάτσα των τηλεπικοινωνιών και έπαιξα σε άλλο επίπεδο...

φρέσκοι πάντως από το αυγό εδώ παίζουν μάξιμουμ εικοσι χιλιάδες λίρες τον χρόνο (μικτα)...

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Το κοστος ζωης ειναι πολυ χαμηλο ομως. Δηλαδη θα ζεις πολυ ανετα εκει περα και με μια απλη δουλεια. Φυσικα υπαρχει και η προοπτικη ανοδου μιας και το πεδιο ειναι ανοιχτο ( ακομη... ).
Δε μπορεις βεβαια να κανεις κομποδεμα να πεις θα ερθω Ελλαδα να το αξιοποιησω εκει.
Αλλα απο την αλλη, οπως ειναι τωρα τα πραγματα και τι να το κανεις? Να το αξιοποιησεις που στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη? Χωρια που παιζει να μπει στη δραχμη και οι αλλες χωρες στο ευρω, οποτε ερχονται αναποδα τα πραγματα
οπως και να εχει μεροδουλι μεροφάι ειναι παλι
οσο και να το χρυσωνεις το χαπι
ο φιντελιος καλα τα λεει
αν ειναι να πας καπου μεροκαμματο με την ελπιδα οτι ισως καπου καποτε στο μακρινο μελλον αναδυχθεις.......πιασταυγοκαικουρεφτο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εκεί οι μισθοί είναι χαμηλώτεροι αλλά σχετικά με τους υπόλοιπους υψηλότεροι...

Το κοστος ζωης ειναι πολυ χαμηλο ομως. Δηλαδη θα ζεις πολυ ανετα εκει περα και με μια απλη δουλεια. Φυσικα υπαρχει και η προοπτικη ανοδου μιας και το πεδιο ειναι ανοιχτο ( ακομη... ).
Δε μπορεις βεβαια να κανεις κομποδεμα να πεις θα ερθω Ελλαδα να το αξιοποιησω εκει.
Αλλα απο την αλλη, οπως ειναι τωρα τα πραγματα και τι να το κανεις? Να το αξιοποιησεις που στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη? Χωρια που παιζει να μπει στη δραχμη και οι αλλες χωρες στο ευρω, οποτε ερχονται αναποδα τα πραγματα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Οι πεινασμένοι Πολωνοι που ζόυνε στα παγκάκια!!!

Χαρίζουν 8 ΔΙΣ!!!

εμέις ψάχνουμε πλέον 400 εκατομμύρια να πληρώσουμε μισθούς,συντάξεις τον άλλο μήνα!

Χτές μίλαγα απο internet με 2 Ουκρανέζες στην Οδυσσό..Άρχισα δικτυακό παιχνίδι όπως λέτε να πάω ένα ταξιδάκι εκεί να επιθεωρήσω τον άλλο μήνα...Μου έλεγαν πως μισθός την Οδδησό αυτή την στιγμή 150$ το μήνα και οι άνθρωποι δουλεύουν για 5-10$ την μέρα. Μιλάμε για τραγική πτώση..Και ακόμα στο Ελληνικό κατεστημένο προσπαθούμε να συγκρίνουμε Πολωνούς με Ουκρανούς!!! Κάτι που γινόταν 20 χρόνια πριν..Πάντως αν έχει πέσει τόσο πολύ Ουκρανία θα παλέψω να μείνω εκεί κανά εξάμηνο απο το νέο έτος γιατί σημαινει πως θα έχει πολύ χαλαρό το πήδημα..Η κρίση ανοίγει πόδια:)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
κουνια που σε κουναγε χαχαχαχ,δεν γαμησε το ειδολο σου ο πιθηκος 6 μηνες.σε προκαλω να ερθεις να δεις τις εξαθλιωμενες γκομενες και την κριση.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εγω προτιμω να παω στην ζουγκλα ´η στην ερημο  Αλλα  ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΟΝΟ ...
παρα σε χοστελ στην ΕΕ ´Η  σε σοβιετ μπλοκ σπιτια στο πρωην παραπετασμα...και να βγαινω ισα ισα...

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ αρκει να εχεις λιγα φραγκα περνας καλα...ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΜΟΥΝΙΑ ΑΠΕΞΩ ))))σπιταρονες αμαξι  ολα κομπλε...εξω θες πολυ χρημα για να παιξεις τρως κωλοκρυο και ξενερα...γι αυτο λεω εξω θα πηγαινα μονο για τα φραγκα κ για αρκετα αλλιως δεν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom