Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
dr love με το ιτερνετ καμακι με ουκρανιδες μου θημησες τον βλακα φιλο μου που φιλοξενησα κιεβο.αυτος σαν θρυσκολυπτος ηρθε μονο για να δει την αγια λαυρα αλλα συνομιλουσε με πολλες κοπελες νομιζωντας οτι ειναι αθωες,θα εκανε γνωριμιες και θα τον ξεναγουσαν στην πολη χαχαχαχ.μετα ειμουνα φταιχτης που απλα ειχα δικαιο που του ελεγα μονο επι χρημασι σεξουαλικη συνευρεση ηθελαν τα γκομενακια χαχαχαχ.ηθελε να παει μονος στο bydda bar,του ειπα τι ειναι εκει.λεει παλι μαλακιες λες,μαγαζαρα απο εξω στην μαδριτη στο budda bar  μονο μοντελα ειχε μεχρι και τον γκουτι της ρεαλ  ειδα εκει.εκατσε στο μπαρ και ελεγε αρλουμπες στιν κοπελα του λεει θες βιζιτα η εφυγα?χαχαχα τρελαθηκε,ακομα με κατηγορει και δεν θελει να ακουσει για κιεβο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
κριμα τα κοριτσακια 150 τον μηνα απο τον mr love θα τα ζητανε την ωρα.μια χαρα εισαι πολωνια,αν θες να παιξεις το κοροιδο ελα.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
κουνια που σε κουναγε χαχαχαχ,δεν γαμησε το ειδολο σου ο πιθηκος 6 μηνες.σε προκαλω να ερθεις να δεις τις εξαθλιωμενες γκομενες και την κριση.

Στην οδεσσα που πας ´η  κιεβ ειναι ολες οι πλουσιες ;;;´η ολες οι πουτανες που κανεις φριεντς στο βκ..εχουν σπονσορ ;;...τι παπατζες καθεσαι κ μας λες οτι η χωρα δεν ειναι σε κριση ενω εχει πολεμο και οι μισθοι εχουν γαμηθει;;φαινεται ε οπως και η κριση στην μυκονο :jerking:
Οπως ελεγες οτι ολες οι σαλονικιες ειναι μπαζα και κυπριες μουναρες;;; :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Απο το παρων θρεντ αποχωρω ....οτι ειναι να γραψω το γραφω γι αλλους προορισμους!!! Εδω πηγαμε ειδαμε οκ...μια σειρα εγραψα στην βουδαπεστη εδω πολλες..ενω ειναι το ιδιο...

Σπασιμπα
Σποκονι νοτσι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Στην οδεσσα που πας ´η  κιεβ ειναι ολες οι πλουσιες ;;;´η ολες οι πουτανες που κανεις φριεντς στο βκ..εχουν σπονσορ ;;...τι παπατζες καθεσαι κ μας λες οτι η χωρα δεν ειναι σε κριση ενω εχει πολεμο και οι μισθοι εχουν γαμηθει;;φαινεται ε οπως και η κριση στην μυκονο :jerking:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
απλα φιλε φιντελιο δεν παιρνεις νομιζω τι ενοω χαχαχαχ.οπως ειπες την ουκρανιδα στην ελλαδα την γνωρισες δεν πηγες ποτε εκει σαν τουριστας να παιξεις.στην πολωνια οι κοπελες ειναι πιο απλες,πιο ευκολοσχετιστες και δεν νομιζω θα προσπηηθουν οτι γουσταρουν την παρεα σου απλα για να φανε σουσι τσαμπα.παενε ουκρανια και μην πεις τιποτα στην γνωστη σου,τραβα να παιξεις μπαλα εκει και μιλαμε.κοτσαμ πιθηκος διεθνης καμακι και εμεινε 6 μηνες με το πουλι στο χερι,μην σου πω για τα χιλιαδες καμακια ελληνες,κυπριους που γνωρισα και γελω ακομα.αν θυμασε σου ειπα τα κλαμπ που εγραφες οτι σε πηρε η κοπελα μονο καραπουταναρες ειναι,σε αυτο που ελεγες ειχες γνωστη που δουλευει πηγανε τωρα 4 παιδακια απο κυπρο,προπληρωσαν απο κυπρο για να ειναι εκει γυρω απο δεκαδες πουτανες και τραβανε τα βιζια τους.δεν θυμαμε τα κλαμπ που ελεγες αλλα οταν τα ξαναγραψεις θα με επιβαιβεωση και ο δασκαλος που ζει κιεβο για αυτα,ποτε δεν πατησα εκει.για τις ελληνιδες ειναι οτι πιο ασχημο εχω δει ποτε μου,αλλα θα προτιμουσα μια μετρια ελληνιδα απο την καθε καραπουταναρα στο κιεβο.το οτι εχει πολεμο η καπειες δεν ειναι καλα οικονομικα δεν σημαινει οτι αλλαξαν τις σηνειθειες και την συμπεριφορα τους απεναντι στους ξενους,αντιθετα μεγαλωσαν οι απαιτησεις τους.το εγραψα γκομενες των 400 γριβνα ελεγαν οταν τρελαθηκε το γριβνα 200-300 δολαρια,νομιζα αμερικη πηγα,δεν ηξεραν τι ειναι γριβνα.εδω και 2 μηνες σταθερο ειναι 22-25 ενω πηγε 36-38 καπεια φαση.σπακοινα νοτσι νταβαρισ.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ωχ βρε χαρρυ ...βαριεμαι να σου απαντω... 3 φορες πηγα σε ενα χρονο...δεν επαιξα με μια ουκρανια με μια εκανα σχεση γιατι ηταν και καλη κοπελα με επιπεδο...ομως με περιμεναν αλλες γιατι ειχα ακρη που η μια δουλευε pr στο dekadance και εφαγα καλα...και επισης ειχα πολλες ευκαιριες με αλλες που γνωρισα απο το κυκλο και εξω...και ηταν ολες τουμπανα.ολες κοιτανε το στυλ το πως κινεισαι και τι φορας...οταν ειμαι στο σορρυ μπαμπουσκα με 8 γκομενες παρεα στην πιστα ειναι ολες 20..και μου την πεφτουν 2 μουνια στα..τι να λεμε...σπονσοριζ κσεσπονσοραιζ η ουκρανια εχει υλικο...

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αυτο λεω κ εγω.Εγω εχω αυτα που λες γ αυτο και ηρθα εδω.Αν ηταν να ζω σαν το ΒΛΑΚΜΑΝ στο οικοτροφειο και να  :shit: στην κοινοχρηστη τουαλετα :2funny: και να πηγαινα με τα ποδια μες το κρυο δεν θα εφευγα.Ηρθα εδω γιατι εχω ολες της ανεσεις μου.Κατι τετοιο εκανε και ο Ιωσηφ και πηγε Κιεβο.
 Οπως εχω πει εγω ειμαι ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ και ειμαι εδω για να γαμαω και οχι για το μεροκαματο.
 Η Ελλαδα δεν μπορει να μου δωσει αυτο που θελω οι γυναικες στην Ελλαδα που βλεπονται,Βουλγαρες,Ρουμανες κλπ. ειναι πολυ κατωτερες απο της Ρωσσιδες.Για τα σουργελα της Ελεηνιδες δεν το συζηταω καν.Και πλουσιος να εισαι θα εχεις μια γκομενα που θα σε πριζει και θα σε σταυρωνει.
 Η Ελλαδα ειναι παραδεισος για το φτωχο διοτι εχει ολα τα παραπανω που ειπες,καθως και για τον συνταξιουχο.

συμφωνω σε ολα...
ομως και ο πλουσιος στην Ελλαδα δεν μπορει να εισαγει προιοντα????και να περνα γαματα ή να κανει ταξιδακια?και να εχει ολα τα μπενεφιτς
ομως ολοι εδω οι πλουσιοι δε ξερουν και πυρφοριζουν στις ελληνιδες ή σε γ διαλογης 35αρες ρωσιδες που τις χρυσοπληρωνουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενταξει για δουλεια πανε...
το κυριοτερο δημητρακη σε ολα αυτα τα μερη στο εξωτερικο ειναι το κοστος στεγης ,αν δεις που μενουν κ ποσα πληρωνουν ..σε κατι χαβουζες πληρωνουν 500 αρια ακομη και στην Πολωνια.. στην Ελλαδα το κοστος στεγης ειναι μικροτερο απο παντου!!!! Ζεις σε διαμερισματαρα 85 τμ με 350€ πλεον ενω στην βαρσοβια θες περιπου 800€ για το ανολογο...  Εγω  παρολη την κριση που μας εχει τσακισει και ας μην βγαζω οσο παλια...για να φυγω εξω μονο με +3000€ κ σπιτι και εξτρα παροχες παω..και με προοπτικες και ποιοτητα ζωης.....σιγα μην παω να μενω σε χοστελ με κοινη τουαλετα οπως πολλοι ´η με συγκατοικο...´η κατι διαμερισματα σε μπλοκ σοβιετικου τυπου.... & να λεω μενω λονδινο ´η γαμαω πολωνες!!!!
Αυτο λεω κ εγω.Εγω εχω αυτα που λες γ αυτο και ηρθα εδω.Αν ηταν να ζω σαν το ΒΛΑΚΜΑΝ στο οικοτροφειο και να  :shit: στην κοινοχρηστη τουαλετα :2funny: και να πηγαινα με τα ποδια μες το κρυο δεν θα εφευγα.Ηρθα εδω γιατι εχω ολες της ανεσεις μου.Κατι τετοιο εκανε και ο Ιωσηφ και πηγε Κιεβο.
 Οπως εχω πει εγω ειμαι ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ και ειμαι εδω για να γαμαω και οχι για το μεροκαματο.
 Η Ελλαδα δεν μπορει να μου δωσει αυτο που θελω οι γυναικες στην Ελλαδα που βλεπονται,Βουλγαρες,Ρουμανες κλπ. ειναι πολυ κατωτερες απο της Ρωσσιδες.Για τα σουργελα της Ελεηνιδες δεν το συζηταω καν.Και πλουσιος να εισαι θα εχεις μια γκομενα που θα σε πριζει και θα σε σταυρωνει.
 Η Ελλαδα ειναι παραδεισος για το φτωχο διοτι εχει ολα τα παραπανω που ειπες,καθως και για τον συνταξιουχο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εξωτερικό Ευρώπη όπου και να πάς εργαζόμενος σε μια Εταιρία ή Οργανισμό λεφτά στην άκρη δεν βάζεις..Τι να πάρεις 3000 Λονδίνο και να δίνεις 1200 ευρώ ενοίκιο και με το κόστος ζωής εκεί πάλι τίποτα δεν σου μένει στην άκρη.
Βαρσοβία σε μια εταιρία θα πάρεις τα μισά 1500 θα δώσεις 450 με τα κοινόχρηστα για να μένεις σε μια τρύπα, και πάλι με τις βότκες,το φαί και τι γύρα άφραγκος θα είσαι και εδώ τέλος του μήνα!!
Εξαίρεση είναι η Ελβετία όπου μπορείς να πάρεις ασσύληπτο μισθό και στις Βρυξέλλες αν δουλεύεις σε Ευρωπαικό Οργανισμό που έτυχε να δούν τα μάτια μου εκεί ανθρώπους να παίρνουν 12-14000 μισθό το μήνα και να ξύνουν τα αρχίδια ο ένας του άλλου!! Αλλά αυτές οι θέσεις είναι άπιαστες.

Το θέμα δεν είναι να βάζεις λεφτά στην άκρη (πουθενά δεν θα βάζεις σαν υπαλληλάκος και ας το παίζουμε όλοι στελέχη), αλλά που μπορείς να περνάς καλύτερα στην καθημερινότητα σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου..Αν είσαι ελέυθερος και κυνηγός καλύτερα να πέρνεις 1500 απο 3000 και να έχεις νυχτερινη ζωή και προοπτικές να γνωρίζεις γυναίκες..Όλα είναι σχετικά με το τι θέλουμε!!

Ουκρανία αν και είμαι άσχετος έχω το ένστικτο και την πεποίθηση πως κάνουν κρά να γνωρίσουν κάποιον και να φύγουν απο εκεί..Δεν νομίζω πως είναι μόνο για να σου φάνε λεφτά..Θα σας πώ σε βάθος χρόνου που θα επιθεωρήσω τι πάιζει και τι θέλουν..Απο μένα πάντως ποτε δεν έχει φαέι λεφτά καμία για τον απλούστατο λόγο πως δεν υπάρχει μία!!!!χαχαχαχαχα..Και εκέι θα το πάιξω άφραγκος και στα αρχίδια μου αλλά και καλά γαμπρός και σωτήρας που θα τις πάρει απο εκέι..Να δούμε τι θα δούμε και τι καπνό φουμάρο οι Ουκρανέζες στην έδρα τους..Γιατί Βαρσοβία οι Ουκρανέζες είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συμφωνω σε ολα...
ομως και ο πλουσιος στην Ελλαδα δεν μπορει να εισαγει προιοντα????και να περνα γαματα ή να κανει ταξιδακια?και να εχει ολα τα μπενεφιτς
ομως ολοι εδω οι πλουσιοι δε ξερουν και πυρφοριζουν στις ελληνιδες ή σε γ διαλογης 35αρες ρωσιδες που τις χρυσοπληρωνουν
Αν δεν ξερεις Ρωσσικα ειναι πολυ δυσκολο εισαι αναγκασμενος να ψαχνεις της Ρωσσιδες που μιλανε Αγγλικα και ψαχνουν για ξενους.Συνηθως για ξενους ψαχνουν αυτες που δεν μπορουνε να βρουνε αντρα στη Ρωσσια ειτε λογω εμφανισης ειτε λογω ηλικιας ειτε λογω κακου χαρακτηρα.Απο της γυναικες των Ελληνων ολες οσες εχω δει ειναι προβληματικες.
 Οτι οι Ελληνες ειναι εντελως αγαμιτοι δεν υπαρχει αμφιβολια ειδες τον ψευτη της Μολδαβιας πως ζει  :shit:(εχει βεβαια σπορ αυτοκινητο :2funny:) και δινει το υστερημα του στα city tour .Ανθρωποι των 800 Ευρω δινουν 200Ευρω για λιγη γυναικια συντροφια.Αυτο ειναι καταντια.
  Αυτο που δεν μπορει να αμφισβητησει κανεις ειναι οτι ο φτωχος στην Ελλαδα ζει πολυ καλητερα απ οτι ο φτωχος στη Γερμανια,Πολωνια,Ρωσσια.
  Οι Ελληνες φευγουν απο την Ελλαδα επειδη ακουνε της ιστοριες για αγριους που λενε οι Ελληνες που πηγαν στο εξωτερικο...για το πόσο καλα ζουνε :2funny:......οι Ελληνες που εχουν ερθει εδω παντρεμενοι με τελειωμενες Ρωσσιδες (σας ειχα αναφερει μερικα παραδειγματα  :2funny:) ενω ζουνε εντελως :shit:στην Ελλαδα λενε τρελλα πραγματα για το πως ειναι η ζωη τους εδω  :2funny: ας ζουνε λιγο καλητερα απο το Βλακμαν :2funny:.Ενας απο τους Ελληνες ηρθε εδω για μερικες μερες στην αγαπημενη του,στο ιντερνετ εχει ανεβασει κλασσατες φωτογραφιες σε κατι καφετεριες με θεα ολη την πολη μες τη χλιδή ενω τρωει στο σπιτι αυγά,ψωμί και πατατες  :2funny: γιατι δεν εχει λεφτα να φαει εξω.
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι θελουν αυτοι και ερχονται εδω?Δεν καταλαβαινουν οτι ζουνε πολυ χειροτερα απ οπως θα ζουσαν στην Ελλαδα :think:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Εξωτερικό Ευρώπη όπου και να πάς εργαζόμενος σε μια Εταιρία ή Οργανισμό λεφτά στην άκρη δεν βάζεις..Τι να πάρεις 3000 Λονδίνο και να δίνεις 1200 ευρώ ενοίκιο και με το κόστος ζωής εκεί πάλι τίποτα δεν σου μένει στην άκρη.
Βαρσοβία σε μια εταιρία θα πάρεις τα μισά 1500 θα δώσεις 450 με τα κοινόχρηστα για να μένεις σε μια τρύπα, και πάλι με τις βότκες,το φαί και τι γύρα άφραγκος θα είσαι και εδώ τέλος του μήνα!!
Εξαίρεση είναι η Ελβετία όπου μπορείς να πάρεις ασσύληπτο μισθό και στις Βρυξέλλες αν δουλεύεις σε Ευρωπαικό Οργανισμό που έτυχε να δούν τα μάτια μου εκεί ανθρώπους να παίρνουν 12-14000 μισθό το μήνα και να ξύνουν τα αρχίδια ο ένας του άλλου!! Αλλά αυτές οι θέσεις είναι άπιαστες.

Το θέμα δεν είναι να βάζεις λεφτά στην άκρη (πουθενά δεν θα βάζεις σαν υπαλληλάκος και ας το παίζουμε όλοι στελέχη), αλλά που μπορείς να περνάς καλύτερα στην καθημερινότητα σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου..Αν είσαι ελέυθερος και κυνηγός καλύτερα να πέρνεις 1500 απο 3000 και να έχεις νυχτερινη ζωή και προοπτικές να γνωρίζεις γυναίκες..Όλα είναι σχετικά με το τι θέλουμε!!

Ουκρανία αν και είμαι άσχετος έχω το ένστικτο και την πεποίθηση πως κάνουν κρά να γνωρίσουν κάποιον και να φύγουν απο εκεί..Δεν νομίζω πως είναι μόνο για να σου φάνε λεφτά..Θα σας πώ σε βάθος χρόνου που θα επιθεωρήσω τι πάιζει και τι θέλουν..Απο μένα πάντως ποτε δεν έχει φαέι λεφτά καμία για τον απλούστατο λόγο πως δεν υπάρχει μία!!!!χαχαχαχαχα..Και εκέι θα το πάιξω άφραγκος και στα αρχίδια μου αλλά και καλά γαμπρός και σωτήρας που θα τις πάρει απο εκέι..Να δούμε τι θα δούμε και τι καπνό φουμάρο οι Ουκρανέζες στην έδρα τους..Γιατί Βαρσοβία οι Ουκρανέζες είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χτες γνωρισα τυχαια μια κυπρια,δουλευει σαουθαμπτον αγγλια ,ειπε μισθο εκει που δουλευει 1200 στερλινες,δεν ρωτησα που μενει εκειι με το ενοικιο να δω τι παιζει,ισως την φιλοξενα καπειος.αυτο που γινεται και οδυσσο,οι κοπελες με τους χαμηλους μισθους σχεδον ολες απο ζαπαροζιε,νικολαεβ,χερσον και γυρω χωρια ερχονται.αναγκαστικα με τον πρωτο που θα τους πει να τις σπιτωσει,αραβας,τουρκος,πακιστανος θα μενουν μαζι του τζαμπα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Άραγε πως θα είναι στα επόμενα 5 χρόνια?

από 604,6 χιλιάδες τον Απρίλιο 2010 οι άνεργοι στο 1,34 εκατομμύρια!!! Χωρίς να μετράνε φοιτητές και αυτούς που μετανάστευσαν!!
Το δημόσιο χρέος από 126,8% του ΑΕΠ το 2009 πέρυσι έκλεισε στο 177,1% του ΑΕΠ!!

Η Ελλάδα είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα πως μια χώρα μπορέι να αλλάξει ριζικά σε μια πενταετία..Όταν ζέις μέσα όμως δεν το αντιλαμβάνεσε πλήρως με την καθημερινότητα σου..Με το παράδειγμα της Ελλάδας καταλαβαίνω πως σε μια πενταετία πριν γαμούσες και έδερνες εδώ στο Πόζναν και σκας τώρα και βλέπεις malls και γκόμενες με κινητά να προσπαθούν να το παίξουν καριερίστριες..Αλλάζει ο κόσμος μάγκες, "Τα πάντα ρει" και όσο πιο γρήγορα ακολουθήσουμε τον ρυθμό της αλλαγης υπάρχουν πιθανότητες να στρώσουν όλα πάλι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
συμφωνω σε ολα...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
οπως και να εχει μεροδουλι μεροφάι ειναι παλι
οσο και να το χρυσωνεις το χαπι
ο φιντελιος καλα τα λεει
αν ειναι να πας καπου μεροκαμματο με την ελπιδα οτι ισως καπου καποτε στο μακρινο μελλον αναδυχθεις.......πιασταυγοκαικουρεφτο

σωστος φιλε  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εγω προτιμω να παω στην ζουγκλα ´η στην ερημο   Αλλα  ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΟΝΟ ...
παρα σε χοστελ στην ΕΕ ´Η  σε σοβιετ μπλοκ σπιτια στο πρωην παραπετασμα...και να βγαινω ισα ισα...

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ αρκει να εχεις λιγα φραγκα περνας καλα...ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΜΟΥΝΙΑ ΑΠΕΞΩ ))))σπιταρονες αμαξι  ολα κομπλε...εξω θες πολυ χρημα για να παιξεις τρως κωλοκρυο και ξενερα...γι αυτο λεω εξω θα πηγαινα μονο για τα φραγκα κ για αρκετα αλλιως δεν....

πεστα φιντελιο,με ενα 400-500αρι για ξοδεμα περνας ζαχαρη ελλαδα αθηνα η επαρχια  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Σιγα μη θες και ενα εκατομμυριο για να περασεις καλα στην Πολωνια.
Αυτη τη στιγμη οπουδηποτε στην Ε.Ε. ( εκτος θα ελεγα απο Βουλγαρια, Ρουμανια και Εσθονια) ειναι καλυτερα παρα στην Ελλαδα.
Ο νεος ως 35 σημερα αν κατσει στην Ελλαδα ειναι καμμενο χαρτι εντελως

γιατι τοσο χαντακωμα της Ελλαδας ρε τυπε? λες και εξω ειναι ολα τελεια  :dunno: :dunno:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
παίκτη για να πάρεις 3000 ευρώ τον μήνα καθαρά και σπίτι και παροχές στο εξωτερικό πρέπει να είσαι στέλεχος αρκετά υψηλό... δεν μοιράζουν λεφτά ...

κατ αρχήν σπίτι δεν παίζει παρά μόνο σε expatriates δηλαδή σε υπαλλήλους εταιρειών που πάνε σε άλλες θυγατρικές του ομίλου εκτός της χώρας (πχ αγγλος πάει στην ουγγαρία)... και φυσικά αυτό σαν παροχή φορολογείται...

η ευρώπη όντως είναι ακριβή στην διαμονή (νοίκια) ... αλλά και 85 τμ με 350 ευρώ στην Ελλάδα σημαίνει ότι είναι σπίτι που δεν το θέλει κανένας...

τραμυ στην Γερμανια ειδικευομενος γιατρος παιρνει 3500(χωρις σπιτι κ αμαξι βεβαια),οποτε μην αποθαρυνεις τοσο τα νεα παιδια.

οσο για τα σπιτια δες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom