Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε μαλεα δεν θυμασαι που ελεγε οτι ξεσκιζε μια μουναρα πολωνεζα και θα ανεβασει φωτο αλλα μετα ειπε οτι εχασε το κινητο η οτι αυτη απο ζηλεια εσβησε τις φωτος της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω εβαζε τσοντες τυπε για να δειξει οτι πηδιουνται ευκολα οι πολωνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
kman ειμαι μαζι σου,τρελανε τους ολους αρχοντα χαχαχα.μην μασας βαλκανιε καβαλαρη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδω εβαζε τσοντες τυπε για να δειξει οτι πηδιουνται ευκολα οι πολωνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κ'εγω θυμάσαι έβαλα τσόντα και απέδειξα οτι έχει δίκιο  :jerking: ειχα βάλει και τσόντα με ενα γέρο και απέδειξα οτι οι Πολωνέζες γουστάρουν τους γέρους  :2funny: Οι Πολωνέζες μπορει να πηδιούντε αυτός ομως δεν πάει Πολωνία  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ενας γνωστος μου που ειναι Γερμανια εργατης τα τελευταια 4 χρονια μου ειπε οτι στο στρατο περνουσαν καλυτερα  :2funny:
φαντασου τι περναει ο μαλακμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aν εισαι ντόπιος εχεις το άνετο σπίτι σου παίρνεις μισθό 3000-5000 Ευρώ και δουλευεις σε καποια εταιρία τότε δεν ζεις άσχημα.Αν όμως εισαι φουκαράς με 1500 Ευρώ στο οικοτροφείο με της κοινοχρηστες ντουσιέρες και τουαλέτες τότε ζεις  :shit:.
 Καπως έτσι ειναι και Αγία Πετρούπολη εγω εχω όλες της ανέσεις μου ο Ελληνας μετανάστης που σας εχω γράψει και  :2funny: ζει οπως σου ειπαν οι φίλοι σου χειρότερα απο το στρατό  :2funny:.
 Εδω μέσα εχει γεμίσει άφραγκους φουκαράδες,κακομοίρηδες που φυσικά κανεις τους δεν  :knockinb: τίποτα  και γραφουνε φαντασίες  :jerking: για να βγάλουν τα αποθημένα τους  :jerking: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κ'εγω θυμάσαι έβαλα τσόντα και απέδειξα οτι έχει δίκιο  :jerking: ειχα βάλει και τσόντα με ενα γέρο και απέδειξα οτι οι Πολωνέζες γουστάρουν τους γέρους  :2funny: Οι Πολωνέζες μπορει να πηδιούντε αυτός ομως δεν πάει Πολωνία  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:Aν εισαι ντόπιος εχεις το άνετο σπίτι σου παίρνεις μισθό 3000-5000 Ευρώ και δουλευεις σε καποια εταιρία τότε δεν ζεις άσχημα.Αν όμως εισαι φουκαράς με 1500 Ευρώ στο οικοτροφείο με της κοινοχρηστες ντουσιέρες και τουαλέτες τότε ζεις  :shit:.
 Καπως έτσι ειναι και Αγία Πετρούπολη εγω εχω όλες της ανέσεις μου ο Ελληνας μετανάστης που σας εχω γράψει και  :2funny: ζει οπως σου ειπαν οι φίλοι σου χειρότερα απο το στρατό  :2funny:.
 Εδω μέσα εχει γεμίσει άφραγκους φουκαράδες,κακομοίρηδες που φυσικά κανεις τους δεν  :knockinb: τίποτα  και γραφουνε φαντασίες  :jerking: για να βγάλουν τα αποθημένα τους  :jerking: :2funny:

ετσι ειναι Δημητρακη μη κοιτας ψηλους μισθους και τετοια που λενε,Μοναχο πχ παιρνουν καπου 2000-2400(απλοι εργατες)αλλα δωματιο κατω απο 700 δεν βρισκεις :S :S :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
kman ειμαι μαζι σου,τρελανε τους ολους αρχοντα χαχαχα.μην μασας βαλκανιε καβαλαρη
Στις Πολωνέζες αρέσει πολύ το κατούριμα  :2funny:
Και γουστάρουν πολύ τους γέρους  :2funny: σας βάζω και απόδειξη γ'αυτό  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ετσι ειναι Δημητρακη μη κοιτας ψηλους μισθους και τετοια που λενε,Μοναχο πχ παιρνουν καπου 2000-2400(απλοι εργατες)αλλα δωματιο κατω απο 700 δεν βρισκεις :S :S :S
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2000-2400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!Οι ξενοι πανω απο 1500 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!Με τις υπερωρίες μαζί!Στα οικοτροφεια δωμάτιο βρίσκεις με 400-500 Ευρώ το μήνα.Σε μερικές δουλειές το πληρώνει η δουλειά σου αν εισαι πολυ χαμηλόμισθος.Και πάλι αυτά δεν φτάνουνε για τίποτα!Γ'αυτο και ο Βλάκμαν δεν έχει αμάξι,τρωει απο το Σούπερ Μάρκετ ψωμί και τυρί  :2funny:και για να χέσει πρέπει να πάει στις κοινόχρηστες τουαλέτες του οικοτροφείου  :2funny:και μπαινει εδω μέσα για να βγάλει τα αποθημένα του  :2funny:γράφοντας  :jerking:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ε δικα του λεφτα ειναι ας τα φαει στο καζινο
ενο εσι ρε χοντροσινοχαρα στα τρονε ι ουκρανεσ στιν οντεσα
καλα ρε χοντρε ρε βαρεθικεσ να κανισ κλονουσ;;;
το αλαθανστο ενστικτο του μιτσαουα σε καταλαβε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ειμαι κλωνος και γραφω απο βορεια ελλαδα?  :jerking: :jerking:
ρωτα τον γλιτσα να σου πει αν ειμαι κλωνος

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ειμαι κλωνος και γραφω απο βορεια ελλαδα?  :jerking: :jerking:
ρωτα τον γλιτσα να σου πει αν ειμαι κλωνος
ασταφτα
βγαλε κανα μουνι
καλα εβγαζες φοτο απο μουνια κε περναμε ματι εμισ οι αγαμιτι
εσι τουλαχιστων γαμας μα αποδικσεις

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ασταφτα
βγαλε κανα μουνι
καλα εβγαζες φοτο απο μουνια κε περναμε ματι εμισ οι αγαμιτι
εσι τουλαχιστων γαμας μα αποδικσεις

δεν ειμαι ρε τυπε ο Σχινο  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
με τον δημητρακη συμφωνω με τα περισσοτερα,μονο οτι στην Ελλαδα ολοι ειναι παμφτωχοι  :2funny: δεν συμφωνω  :grin:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
με τον δημητρακη συμφωνω με τα περισσοτερα,μονο οτι στην Ελλαδα ολοι ειναι παμφτωχοι  :2funny: δεν συμφωνω  :grin:
:erection: ασταφτα
βαλε καμια φοτο στο ουκρανωθρεντ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
αμα δεν ισε ο σχινοσ και ισε οπος λεσ βοριο ελλαδα
παντε να σε διξι τισ φοτο ο πσεφτης τησ μολδαβιασ που γαμισε 4 σε 3 μερες

ντερτισ7 καποσ ετση τον λενε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αμα δεν ισε ο σχινοσ και ισε οπος λεσ βοριο ελλαδα
παντε να σε διξι τισ φοτο ο πσεφτης τησ μολδαβιασ που γαμισε 4 σε 3 μερες

ντερτισ7 καποσ ετση τον λενε

ε πες τον δεν εχω προβλημα  :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τουλάχιστον αυτός γαμάει ενώ ο Βλάκμαν και οι άλλοι μένουν με το πουλί στο χέρι  :2funny:.
ε πες τον δεν εχω προβλημα  :hi:
Εσύ δεν έχεις πρόβλημα να τον συναντήσεις αυτός όμως έχει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κ'εγω θυμάσαι έβαλα τσόντα και απέδειξα οτι έχει δίκιο  :jerking: ειχα βάλει και τσόντα με ενα γέρο και απέδειξα οτι οι Πολωνέζες γουστάρουν τους γέρους  :2funny: Οι Πολωνέζες μπορει να πηδιούντε αυτός ομως δεν πάει Πολωνία  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:Aν εισαι ντόπιος εχεις το άνετο σπίτι σου παίρνεις μισθό 3000-5000 Ευρώ και δουλευεις σε καποια εταιρία τότε δεν ζεις άσχημα.Αν όμως εισαι φουκαράς με 1500 Ευρώ στο οικοτροφείο με της κοινοχρηστες ντουσιέρες και τουαλέτες τότε ζεις  :shit:.

Πραγματικά ρε συ πότε έχασες την επαφή με την πραγματικότητα?Εχεις πάει ποτέ στρατό?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πραγματικά ρε συ πότε έχασες την επαφή με την πραγματικότητα?Εχεις πάει ποτέ στρατό?
Ευτυχώς μόνο γιά λίγες μέρες στην Πολιτοφυλακή!Φαντάζομαι σε τι συνθήκες ζεις  :2funny: Οπως οι Λαντζέρηδες Ελληνομαρικάνοι που έρχονταν Ελλάδα και το παίζανε οτι ειναι μεγιστάνες στο Αμέρικα  :2funny:
  Εσυ μπορει να πήγες στρατό 21 μήνες εισαι τόσο  :jerking: που δεν μπόρεσες ούτε να τον γλυτώσεις! :2funny: Εγώ στην Ελλάδα τον γλύτωσα με νόμιμα μέσα νομικά έχω σπουδάσει  :).

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ειρήνη Ημίν συναγωνιστές...Όλοι εδώ με κοινό σκοπό είμαστε να σβήσουμε την αστήρευτη ανάγκη μας για γυναίκες,περιπέτεια και  :zfuck: ) Γιατί όπως λέει και ενας φίλος μου "Η χειρότερη αρρώστια είναιη κάβλα" και πρέπει να την θεραπέυσουμε!!!

Το Πάσχα έφυγε για τα καλά εδώ οπότε τα clubs άρχισαν να γεμίζουν πάλι..Λίγο ο καιρός μας κάνει επεισόδια αλλά πλέον ξεκινάει η σιγά σιγά η καλή περίοδος στην πόλη!!!

Όπως σωστά έγραψε ο φίλος παραπάνω μια επιλογή με ένα μισθό σχετικά μικρό σε σχέση με μια πιο Δυτική χώρα και να πουλάς έρωτα, Πολωνία ακόμα κάπως κρατάει. Αυτό που θέλω όμως να τονίσω είναι ότι πρώτον το να πουλάς έρωτα είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όλοι, θέλει τάση στο να λές Παππάδες και δεύτερο ανεξάρτητα απο το τι λένε κάποιοι φίλοι εδώ για μένα Poland κυρίως αν δεν μιλάς την γλώσσα θέλει να έχεις τουλάχιστον μια μέτρια προς καλή εμφάνιση,δεν είναι ΑΣΙΑ..Μην ακούτε μαλακίες που γράφονται κατά καιρούς..Μπορείτε να δείτε όντως κάποιες εδώ με Πακιστανούς και τελειωμένους. Κανέις δεν λέει όμως πως είναι αυτές!!!!Συνήθως είναι τελειωμένες!!!!!! οπότε ούτε καν μην τις υπολογίζεται.
Γενικά όμως οι καλές εμφανησιακά Πολωνέζες δυστυχώς αλλά κοιτάνε εμφάνιση, περισσότερο απο χαρακτήρα. Δύσκολα βλέπεις σε ενα club κάποιος χωρίς σχετικά καλή εμφάνιση να έχει επιτυχία ή αν είναι τυχερός καταλήγει με καμιά χοντρή απο τις λίγες που υπάρχουν εδώ..Αυτή είναι η αλήθεια μάγκες μην παραμυθιάζεστε..Αν περιμένετε απο την  παρανοική Πολωνέζα να εκτιμήσει και να πάει μαζί σας για το χαρακτήρα σας σωθήκατε!!!! Θέλει πολύ ψήσιμο έτσι.

Τα μπάζα που λέει ο φίλος Δημητράκης είναι σχετικό...Για μένα αν έδινα τον ορισμό του μπάζου θα ήταν "οποιαδήποτε γυναίκα κατα μένα δεν μου αρέσει και δεν θα πήγαινα υπο normal συνθήκες μαζί της"...Οι συνθήκες όμως αλλάζουν με την κατανάλωση alchohol, ποιος είσαι, τι πέραση έχεις, την περιοχή που ζείς και το επίπεδο αγαμίας που βρίσκεσαι στην εκάστοτε περίοδο..Π.χ εγώ δεν μπορώ να πάω με μία με παραπάνω κιλά όσο και ωραία να είναι στο πρόσωπο..Οπότε για πολλούς μπορεί να μην είναι μπάζο για μένα όμως είναι.Αντίθετα μία που μου αρέσει εμένα (κυρίως κάποιες πολύ λεπτές) οι άλλοι να μην την θεωρούν καλή..Όπως π.χ που έγραψα την προηγούμενη Παρασκευή που είχαν καβλώσει οι έλληνες με το μικρό αλλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί είχε σχετικά μεγάλο κώλο..Για αυτούς δεν ήταν μπάζο για μένα ήταν και για αυτό την αγνόησα τελικά. Οι αντικειμενικά πολύ ωραίες όμως έιναι ούτος ή άλλως απλησίαστες εδώ..Θα έλεγα πως είναι σχετικά εύκολο να γνωρίζεις και να παίζεις με 6αρακια (αν μπορούσα να βάλω μια κλίμακα)..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αμα τους το παίξεις καλό παίδι κάθονται μην νομίζεις.Αλλά φυσικά κάθονται γιατί ελπίζουν πως θα τα φτιάξεις μαζί τους.Αλλά οτί τελικά εσυ εξαφανίζεσαι μετά :)..Καμία γκόμενα στον πλανήτη δεν θέλει να είναι μόνη λόγω της εσωτερικής ανασφάλειας των γυναικών!!!

Οι πάρα πολύ καλές εμφανισιακά Πολωνέζες δεν υπάρχει ελπίδα να κάνεις κάτι μαζί τους αν δεν τα έχεις όλα (λεφτά,αυτοκίνητο,ομορφία κ.λ.π). Είναι πολύ πιο δύσκολες ακόμα και απο τις αντίστοιχες Ελληνίδες κάτι απόλυτα λογικό με βάση πως μπορούν να βαρέσουν κανά ματσωμένο Δυτικό που έχει έρθει εδώ που έχει καμία δυνατή εταιρία στην Βαρσοβία, ενώ οι αντίστοιχες Ελληνίδες τον Τάσο απο το Μαρούσι που το πάιζει ματσωμένος και πιθανόν να πουλάει παππα και να μην έχει μία:). Σας είχα πέι πως ξέρω Αμερικάνο αραπη πληροφορικό βρωμίλο με tshirts και αθλητικά παπούτσια πάντα που πέρνει 100.000 δολάρια το χρόνο απο Αμερικάνικη εταιρία πληροφορικής.Φυσικά είναι τόσο μεγάλος μαλάκας και φυτό (nerd) που δεν μπορεί να το πουλήσει και φαίνεται σαν ένας απλός φοιτητής!!! Δεν σου πάει καν το μυαλό..Τέτοιοι τύποι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα είναι ειδική κατηγόρία, λογικό δεδομένου πως google,ibm,samsung,microsoft κ.λ.π στην Ελάδα έχουν απλά offices ενώ εδώ βασικές γραμμές παραγωγής..

Προχτές ήμουν μπάρα και ήταν δίπλα ένα παλικάρι Γερμανός απο Βερολίνο και πιάσαμε κουβέντα..Πραγματικά μάγκες η ζωή είναι αστεία γιατί εδώ που γράφαμε μεταξύ μας μαλακίες για Πολωνία,Γερμανία κ.λ.π την επόμενη μέρα πέτυχα Γερμανό απο Βερολίνο που ζεί Warsaw (φυσικά ασχολείτε με πληροφορική όπως η όλη πόυτσα εδώ στην πόλη)..Σας λέω κατά λέξη τι μου είπε για να καταλάβεται πόσο σχετικά είναι όλα και εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε γενικούς κανόνες!! Ο Γερμανός ήταν κάθετος..Προτιμαέι Βερολίνο απο Βαρσοβία χωρίς συζήτηση..Ο λόγος?Κουφός για μενα αλλά σας τον λεώ όπως μου τον είπε..Βερολίνο μου λεεί έβρισκα να γαμάω μόνιμα και γειά σας..Εδώ Βαρσοβία μου λέει 2 χρόνια που είμαι θέλουν όλες σχέση και έρωτα..Δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα όπως εκεί!!..
Άντε βγάλε τώρα συμπέρασμα!! Είναι όλα υποκειμενικά και εμείς παλεύουμε να βγάλουμε οδηγίες.Δεν γίνεται απλά...Μπορέι κάποιος να είναι δυνατός εδώ κάποιος αλλού.Απο ότι κατάλαβα Γερμανός παρόλο που φαινόταν normal και είχε καλή σχετικά εμφάνιση πρέπει να έριχνε πολύ χειροκούνα εδώ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom