Κ'εγω θυμάσαι έβαλα τσόντα και απέδειξα οτι έχει δίκιο
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
ειχα βάλει και τσόντα με ενα γέρο και απέδειξα οτι οι Πολωνέζες γουστάρουν τους γέρους
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Οι Πολωνέζες μπορει να πηδιούντε αυτός ομως δεν πάει Πολωνία
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Aν εισαι ντόπιος εχεις το άνετο σπίτι σου παίρνεις μισθό 3000-5000 Ευρώ και δουλευεις σε καποια εταιρία τότε δεν ζεις άσχημα.Αν όμως εισαι φουκαράς με 1500 Ευρώ στο οικοτροφείο με της κοινοχρηστες ντουσιέρες και τουαλέτες τότε ζεις
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
.
Καπως έτσι ειναι και Αγία Πετρούπολη εγω εχω όλες της ανέσεις μου ο Ελληνας μετανάστης που σας εχω γράψει και
ζει οπως σου ειπαν οι φίλοι σου χειρότερα απο το στρατό
.
Εδω μέσα εχει γεμίσει άφραγκους φουκαράδες,κακομοίρηδες που φυσικά κανεις τους δεν
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
τίποτα και γραφουνε φαντασίες
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
για να βγάλουν τα αποθημένα τους