Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
φιλε περνεις παραισθησιογονα?

ποια αρχιτεκτονικη της αθηνας?  :jerking: τι εχει η αθηνα περα απ την ακροπολη
που κι αυτη ερειπεια ειναι?
εχεις παει στη βιεννη, στη ρωμη στη βαρκελωνη? στη φλωρεντια?
στη πολωνια δεν εχω παει αλλα ολο το ιστορικο κεντρο της βαρσοβιας
ειναι μνημειο της ουνεσκο
τα ιδια και καλυτερα στη κρακοβια (απ τις ωραιοτερες χωρες του κοσμου αρχιτεκτονικα)
εδω μονο η ακροπολη ειναι
κι αυτη οχι λογο ομορφιας αλλα λογω "παλαιοτητας"
οσους ξενους γνωστους εχω  που επισκεφτηκαν την  αθηνα
ειναι απογοητευμενοι
περα απ την ακροπολη η πολη ειναι ειναι ενα σιτχολ
την σωζουν τα ακριβα προαστια κηφισια, γλυφαδα
που εχουν ενα ελεγκανσς ακριβα μαγαζια και καθαριοτητα
A KALA!!!

εχεις ερθει Αθηνα ποτε; αν ειασια αθηναιος εχεις κατεβει ποτε κεντρο;;;

ανοιξε τα γκαβαδια σου λοιπον και πες μου
σε ποια πολη της ευρωπης θα δεις σε ΕΝΑΝ δρομο 3 διαφορετικες αρχιτεκτονικες;; σαν ΠΧ την Πανεπηστημιου υην Σταδιου και την καθετη της;
πανιβλακα....
ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ και απενατι του το κτηριο με την γυαλινκ προσοψη
το ΣτΕ και απεναντι το κυβικο κτηριο του ΤΙΤΑΝΙΑ το κτηριο της Εθνικης τραπεζας
παραδιπλα την Πλακα της οθωμανικης περιοδου μικτα με τα αρχαια
πλατεια Μοναστηρακιου με την εκκλησια του 11ου αιωνα στο κεντρο της και διπλα το μετρο και κατω τον αρχαιο ποταμο
αντε βρες τα ολα αυτα μαζι μαζεμενα σε ενα σημειο σε αλλο μερος της γης και ελα πες μου τα

και να μην ξεχασω το Μ. Βρετανια διπλα με το Κινγκ Τζωρτζ με διαφορα 2 αιωνω το ενα με το αλλα
η ποικιλομορφια της Αθηνας δεν υπαρχει πουθενα
κοψε το ρε ηλιθιε που θα πεις οτι περνω παραισθησιογονα απο την βουλή απο πισω Ηροδου αττικου με πολυκατοικες συγχρονες παρεα με το προεδρικο μεγαρο και να καταληγει στο κακασχημο κατα εσενα καλλιμαρμαρο σταδιο
και ολα αυτα σε walking distance

Βαρκελωνη χαχαχαχαχαχα
χοχοχοχοχοχοχ
χεχεχεχεχε
με εναν καθεδρικο που εχει τον ατελειωτο με ενα αξιοθεατο την καποτα οπως την λενε οι Ντοποιοι τον πυργο του ακμπαρ στην νταιγκοναλ απανω

ηλιθιε γι αυο σου αρεσουν οι ασιατισες γιατι δεν εχεις γουστο
ακου η ακροπολη μια παλιατζουρα
κρα ρε μαλακα κρα γι αυτο σου αρεσουν να γαμας μαιμυδακια γιατι εισαι χωρις γουστο

κανε ρε βλακε τον αττικο περιπατο να δεις...ενα τεραστιο παρκο με αρχαια και ενδιαμεσα τον ναο των Αγιων Αποστολων του 7ου αιωνα

η Βιενη ειναι ομορφη πολη αλλα μονοτονη οχι ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΗ οπως η Αθηνα
σε κοβω καναν κομπλεξικο ΜΠΑΟΚΤΖΗ

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αυτη η rynair τι τις εβαλες τις πτησεις....
Μυριστικα πυρφορισμο στο νοτο, κι ειπαν να καταστρεψουν τον ομορφο Βορά;
Καθε ξεκουτης ...λατινος εραστης της δεκαρας, Ιταλος-Ισπανος, με εισητηριο της πλακας σκαει μυτη πολωνια και χαλάει την πιάτσα με τις αλλοτε προσιτες πολωνεζες;

Ειναι το μεγαλυτερο πυρφορομερος της ευρωπης....πηγα προσφατα και επαθα πλακα.....το καγκουρι που ειδα δεν το εχω ξαναδει πουθενα!!!!!!επισης αρκετοι απο αυτους τους ξενους κυριως ιταλοι ισπανοι ,ζουν μονιμα εκει και εργαζονται στις εταιριες για κανα χιλιαρικο....και γαμανε την χουφτα τους.. :jerking: αλλο οτι λενε μετα οτι γαμανε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμένα η άποψη μου είναι κάπου στην μέση σε αυτά που διαβάζω..Καλοκαίρι (πριν μετακομίσω εδώ) ήμουν 20 μέρες Αθήνα κάθε μέρα κέντρο..Πλατεία Αγιας Ειρηνης,ψυρρυ,θησείο κ.λ.π...Αυτο που έχω να πώ είναι πως η Ελλάδα είναι τελείως στα άκρα..Τα 20χρονα που είδα στο διάστημα αυτό Αθήνα είναι απλά υπέρμουνα..Ταυτόχρονα τη ν ίδια στιγμή έιδα και πάρα πολλά μπάζα όμως..Είναι των άκρων οι γυναίκες εκεί.

Πολωνία είναι περίπου όλες ίδιες..Δεν θα δείς τα μπάζα της Ελλάδας σαφώς, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχουν και τόσα πολλά ωραία μουνιά μικρά 18-22 όπως με μια βόλτα στο κέντρο καλοκαίρι Αθήνα..

Η μεγάλη διαφορά εδώ δεν είναι η ομορφία αλλά ότι είναι όπως έχω πεί πολλάκις πολύ πιο εύκολο σε σχέση με την Ελλάδα να γνωρίσεις γυναίκες..Ελλάδα για μένα είναι για τρελό μάτι καλοκαίρι αραγμενός με το ποτάκι και εδώ είναι απλά για να γνωρίζεις και να έχεις πραγματικά δράση.Και όταν λέω να γνωρίσεις δεν εννοώ να πηδήξεις το ίδιο βράδυ (για μένα ειναι πολύ δύσκολο για αυτό και Poland), αλλά να πάρεις 3-4 γαμημένα τηλέφωνα το βράδυ και να το παλέψεις μετά..Ελλάδα δύσκολα γνωρίζεις και συνήθως οι έξοδοι καταλήγουν αργά σε σουβλάκι και αναλύσεις με την αυνανο-παρεα..Έχει και αυτό την μαγία του δεν λέω αλλά μετά απο λίγο καταντάει αρρώστια η φάση.Σε δηλητηριάζει και σε οδηγει σε κατάθλιψη..Πόσες βραδίες αθηνα έχετε κάτσει 4 ώρα το πρωί με την αντροπαρέα μετά την αποτυχημένη βραδιά και αυτοσαρκάζεστε με το πιτόγυρο? Σε μένα περίπου στο 80% των εξόδων μου..Εδώ θα μαχηθείς μέχρι το πρώι...Έχεις πάντα ελπίδα,νόημα και δύναμη να παλέψεις και ας μην κάτσει τίποτα στην τελική..Αφυπνίζεσαι!!! Αθήνα νυστάζεις απο τις 3 γιατί χάνεις κάθε ελπίδα και σκέφτεσε ήδη το σουβλάκι και το κρεβάτι σου..Νιώθεις γέρος χωρις δυναμη να συνεχίσεις!!!.

Επίσης δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τόσα μπακούρια και τόσες ελέυθερες και απλά να μην γίνεται τίποτα...Κάτι δεν πάει καλά!!!Αυτή είναι η πραγματικότητα..

Αυτά τα γράφω για τους αθεράπευτα άρρωστους σαν και μένα του αθλήματος του κυνηγιού γυναικών..Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει αυτό οκ και Αθηνα ταράτσα με την αυνανο-παρέα και ψαράκι καλά είναι.
Με τη διαφορά οτι ετσι με το να χορεύεις με μια γκόμενα ολη τη νυχτα το μονο που κανεις ειναι να χάνεις το χρόνο σου!Εγω θέλω γρήγορο αποτέλεσμα.Μου αρέσει να γαμάω και όχι να κυνηγάω.
 Σχετικα με την Ελλάδα δεν βλεπω να τους νοιαζει και πολυ το γαμήσι.Η Φυλής και το Μεταξουργείο ειναι άδεια.Οι καφετέριες ομως γεμάτες απο Πιρφόρους που καθονται με της ωρες και λένε οτι γαμάνε  :2funny:.
 Σχετικα με αυτους τους ξενους που λες εχει κ'εδω μερικους (οχι τοσους πολλους) εδω οι γκομενες ομως τους κοιτάνε με περιφρόνιση οποτε δεν καμακώνουνε!Γενικα εδω θελουν το πετυχημένο ξένο και οχι το φουκαρά που ηρθε για να δουλέψει!
  Αυτοι οι Ελληνες που γνώρισες θα πήγαν Ελλάδα και θα λέγαν ιστορίες για αγρίους για το πως βγάλανε γκόμενες...τι μουνάρες ειναι οι Πολωνέζες....τι παιχνήδι παιζει στα Πολωνικά κλαμπ που οι γκόμενες στην παίφτουν απο μόνες τους κλπ.  :jerking:
τεραστιες αληθειες   :thumbsup:
ανουσια ξενυχτια
μεχρι το τελος της δεκαετιας του 90 κατι γινοταν
μετα τελμα
Ετσι ακριβως ειναι η Πολωνια εχει πεθάνει σαν χωρα για σεξοτουρισμό απο τα μεσα της δεκαετίας του '90.

Αυτη η rynair τι τις εβαλες τις πτησεις....
Μυριστικα πυρφορισμο στο νοτο, κι ειπαν να καταστρεψουν τον ομορφο Βορά;
Καθε ξεκουτης ...λατινος εραστης της δεκαρας, Ιταλος-Ισπανος, με εισητηριο της πλακας σκαει μυτη πολωνια και χαλάει την πιάτσα με τις αλλοτε προσιτες πολωνεζες;
Και χωρις την Rynair ειχε καταντίσει  :shit: .Το κακό ειναι οτι τωρα θα ερχονται οι εντελώς Πιρφόροι  :2funny: γιατι θα αγωράζουν εισητήριο με 40-50 Ευρώ θα μένουν και στο χόστελ με αλλα 10 τη μέρα  :2funny:Με 100-120 Ευρώ θα περνάνε το σαββατοκύριακο  :2funny:.Μετα θα πηγαινουν Ελλάδα και θα λένε οτι ξεσκιστήκαν στο  :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αντε πανε καθαρισε τα σκατα των Γερμανων τρομπα  :2on1: :2on1:,κανενας δεν σε πιστευει για Πολωνια,εσυ γραφεις σκηνικα πριν 20 χρονια

μαλακα  :jerking: :jerking: :jerking:  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Είστε τελείως μαλάκες πιστεύετε το Δημητράκη.Αυτό σας αξίζει.Καθίστε στην Ελλάδα να ψοφήσετε.Ετσι κι αλλιώς θα ψοφήσετε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντως ένα τετράμηνο που έκατσα εκεί πέρασα καλά. Γνώρισα μέχρι και Γιαπωνέζα που κάναμε διήμερο στο tropical island...Δεν θα πηδήξεις το ίδιο βράδυ ποτέ (να φορτώσεις όπως λές) αυτό το έχω πεί επανελλημένα (για μένα πουθενά δεν πάιζει αυτό) αλλά μην μου λές πως δεν έπαιξες σκηνικά με την κάθε φυλή που κυκλοφορέι εκεί και δεν πήδηξες.

Έχουμε τελείως διαφορετικές εμπειρίες αλλά ίσως να έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του καθενός και πως δουλέυει με τις γυναίκες..Δεν είναι όλοι το ίδιο..Άλλοι είναι δυνατοί στο να βγαίνουν και να το παίζουν γκόμενοι με ανοιχτά v κκαι να γαμάνε ψιλομεθυσμένες το ίδιο βράδυ (άρα επιτυχία Πολωνία) και άλλοι να κάνουν κονέ με πολλές γυναίκες σε φάση κύκλου και να τις αναγκάζουν να τους εμπιστεύονται (άρα πιο Δυτικά).Οι φιλοι σου λες ήρθαν εδώ και πήδηξαν one night stand 4 στις 4 βραδίες Enklawa!! Που έχω δεν έχω φασώσει καν μία (όχι να φορτώσω να φασώσω) γκόμενα 6 μήνες εκεί..

Αλλά δεν είναι δυνατόν Βερολίνο με τις φυλές όλου το κόσμου να μου λές πως δεν γνωρίζεις γκόμενες και δεν δικτυώνεσαι..Μην τα γράφεις αυτά εδώ γιατί διαβάζουν και άλλοι..Ότι δεν πέτυχες εσύ στο Βερόλίνο δεν το καθίστα ταυτόχρονα και παρακμή...Εγώ δεν ήμουν Erasmus εκεί αλλά οι γκόμενες απο όλη την Ευρώπη που πήγαν Erasmus δεν γαμίοντοσουν δηλαδή τρώγανε απλά ξυνισμένο λάχανο και πίναν μπύρες!!

Επίσης όλες οι Γερμανίδες που γνώρισα υπήρχε απόλυτη επικοινωνία μπορουσαμε να σηηνενοηθούμε καμιά σχέση με τις Πολωνέζες..Απλά είναι πολύ πιο μπάζα εμφανισιακά..Είχα γνωρίσει όπως είχα γράψει και παλαιότερα Γερμανίδα μικρή με tatoo παντού και σκουλαρίκια που εμφανισιακά δεν είχαμε καμία σχέση απλά και μόνο επειδή είχαμε απόλυτη επικοινωνία..Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι..Δεν υπάρχει  ο ιδιος κανόνας για όλους!!

Ξέρω ένα Τούρκο π.χ εδώ απο την δουλεία που είναι κάτι μεταξύ πιθήκου και ανυρώπου..Καλό παιδί αλλά επικοινωνία μηδέν..Μουγκρίζει σχεδόν!! Υπάρχει αυτός περίπτωση να πετύχει ποτέ Βερολίνο?Εδω όλο και κάτι τσιμπάει απο μπάζα και mature μεθυσμένα την νύχτα..

Να δώσω και μια πληροφορία γιατί μόνο κόντρες γίνονται εδώ...Αυτή την στιγμή Βερολίνο θεωρείται το no 1 για Tinder πάιζει τρελά εκεί!! Έχουν πάθει αρρώστια με αυτήν την εφαρμογή.Με ενημερώνουν δικοί μου απο εκεί..Οπότε όποιος καταλήξει να μείνει εκέι ας το χρησιμοποιήσει και θα με θυμηθείτε..

Τι μου λες τώρα για Γερμανία?Γερμανία γίνεται σφαγή στα κλαμπ.Και το επίπεδο των αντρών καμία σχέση με Πολωνία διαστημικά ανώτερο.Γερμανία αν είσαι πάνω από 35 σε βλέπουν σαν παππού.Και τα φρικιά είναι ολόγυρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όπου πάει Erasmus καλά θα περάσει..Και εδώ να έρθει και Βερολίνο να πάει..Απλά να παέι κάπου να αλλάξει περιβάλλον να δεί κάτι καινούριο..Στην συννενόηση δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Πολωνέζας με Γερμανίδα...Μην κάνεις το λάθος να τις συγκρίνεις με Ελληνιδες που προφανώς θα έχουμε την μέγιστη δυνατή επικοινωνία λόγω εθνικότητας και κουλτούρας. Αν μπλέξεις με Πολωνέζες δεν υπάρχουν πιο ανώμαλες γυναίκες στο μυαλό. Δεν υπάρχει καν λογική..Όποιος προσπάθησε να τις καταλάβει αρρώστησε..Μπορεί να κλαίνε και να γελάνε ταυτόχρονα..Να είστε μαζί 20 μέρες μέρα νύχτα και ξαφνικά να στέλνει το πρωί sms "Γεια" --μια λέξη-- και να εξαφανίζεται για πάντα..Αυτά που έχω ακόύσει και ζήσει απο Πολωνέζες θα τα γράψω μια μέρα σε βιβλίο (ήδη έχω ξεκινήσει).Γερμανίδες κατάφερα να γνωρίσω σαν σχέση δύο στην ζωή μου που μπορεί να έμενα τελικά μαζί τους (παρόλο που δεν έχω γνωρίσει πολλές σε αριθμό)..Πολωνέζες έχω γνωρίσει πάνω απο 100 και δεν θα έμενα με καμία τους χωρίς εξαίρεση..
Απο το χωρίο καταγωγής μου το παιδί ενός φίλου του πατέρα μου πήγε erasmus Βερολίνο πέρσι και γνώρισε μια Γερμανίδα απο πολύ καλή οικογενέια με λεφτα και σηζούν τώρα..Όλα είναι σχετικά...Πιθανόν Πολωνία να πάιξει πολύ περισσότερη φάση και τρελά σκηνικά αλλά απο την άλλη πιθανόν Βερολίνο να γνωρίσεις και μία που θα μείνετε μαζί η να πιαστείς και καλύτερα επαγγελματικά εκεί..Δεν υπάρχουν κανόνες..Ότι θέλει ο καθένας και ότι του φέρει η τύχη!!

Εμένα μου πρότεινε ένας Αμερικανός να γράψω βιβλίο για τις Σλάβες στα αγγλικά και να μου το χτενίσει στα γραμματικά λάθη.Μπορεί να έχει φράγκα αυτή η δουλειά τελικά γιατί υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον εκεί έξω στρατιές αγάμητων και αυτά που λέω δεν τα λέει κανένας οπότε τους ενδιαφέρουν τους ξένους πολύ.
Από την άλλη έτσι και αποκτήσεις δημοσιότητα μπορεί να έχεις προβλήματα να σου απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα ή να σου κάνουν μηνύσεις οπότε καλύτερα να δημοσιεύσει κανείς με ψευδώνυμο.
Δηλαδή αντί να γράφεις και ο κάθε κομπλεξικός να σε βρίζει και μετά να εφαρμόζει τις συμβουλές σου καλύτερα να τα κονομήσεις με ένα βιβλίο και μετά να γαμάς με τα λεφτά από τις πωλήσεις.Και εκεί παίζουν και δικαιώματα και στην αγορά δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.078
Πόντοι
216
Τα εχετε γαμησει αυτα τα θεματα για το εξωτερικο ... αντι να διαβαζουμε για πουτανες,call girls και μπουρδελα και studio στο εξωτερικο διαβαζουμε ιστοριες κομπλεξικων που ψαχνουν γκομενα στο εξωτερικο ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είστε τελείως μαλάκες πιστεύετε το Δημητράκη.Αυτό σας αξίζει.Καθίστε στην Ελλάδα να ψοφήσετε.Ετσι κι αλλιώς θα ψοφήσετε.
Οχι θα πιστεψουν εσένα και τον ψεύτη της Μολδαβίας με της φωτογραφίες του RED που κρύβεστε σαν Αρουραίοι :2funny:
  Δε νομιζω οτι εσει ζεις καλητερα απ'αυτους  :think:.Αλλο τι πάτε και λέτε στην Ελλάδα :2funny: οι συνθηκες διαβιωσης σας ειναι εντελώς  :shit: μένετε σε οικοτροφεια σε δωμάτια σαν κλουβιά,δουλευεται σαν τα σκυλιά και σας κορο'ι'δευουν οι Γερμανοί  :2funny:.
  Παλια εγραφες και για Ουκρανία ιστορίες απο οταν πηγαινες να τοποθετισεις κεραιες κινητης τηλεφωνιας τη δεκαετια του '90.

Εμένα μου πρότεινε ένας Αμερικανός να γράψω βιβλίο για τις Σλάβες στα αγγλικά και να μου το χτενίσει στα γραμματικά λάθη.Μπορεί να έχει φράγκα αυτή η δουλειά τελικά γιατί υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον εκεί έξω στρατιές αγάμητων και αυτά που λέω δεν τα λέει κανένας οπότε τους ενδιαφέρουν τους ξένους πολύ.
Από την άλλη έτσι και αποκτήσεις δημοσιότητα μπορεί να έχεις προβλήματα να σου απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα ή να σου κάνουν μηνύσεις οπότε καλύτερα να δημοσιεύσει κανείς με ψευδώνυμο.
Δηλαδή αντί να γράφεις και ο κάθε κομπλεξικός να σε βρίζει και μετά να εφαρμόζει τις συμβουλές σου καλύτερα να τα κονομήσεις με ένα βιβλίο και μετά να γαμάς με τα λεφτά από τις πωλήσεις.Και εκεί παίζουν και δικαιώματα και στην αγορά δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα.
Γεμάτο ειναι το ιντερνετ με τετοιες ιστορίες  :jerking: που φυσικα δεν εχουν καμια σχέση με την πραγματικοτητα.Καποιοι που πηγαν στις αρχες της δεκαετιας του '90 γραφουνε λες και ηταν τώρα.Οταν διαβάζω αρθρα στα Αγγλικά νομιζω οτι γυρισα στη δεκαετια του '90!

Τα εχετε γαμησει αυτα τα θεματα για το εξωτερικο ... αντι να διαβαζουμε για πουτανες,call girls και μπουρδελα και studio στο εξωτερικο διαβαζουμε ιστοριες κομπλεξικων που ψαχνουν γκομενα στο εξωτερικο ...
Οι κομπλεξικοι που δε γαμάνε θεωρούνε οτι ειναι κακό να πληρώνεις για να  :knockinb:  :2funny:!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.078
Πόντοι
216
Γραψτε καμια ωφελιμη πληροφορια για σεξοτουρισμο αν υπαρχει στην πολωνια για καποιον που θελει να παει μερικες μερες και να γαμησει μερικες πολωνες πουτανες ... δεν νομιζω ενδιαφερεται κανεις να παει εκει να το παιξει αγαπητικος ...  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γραψτε καμια ωφελιμη πληροφορια για σεξοτουρισμο αν υπαρχει στην πολωνια για καποιον που θελει να παει μερικες μερες και να γαμησει μερικες πολωνες πουτανες ... δεν νομιζω ενδιαφερεται κανεις να παει εκει να το παιξει αγαπητικος ...  
Μη γίνεσαι χυδαίος  :2funny:Δεν μπορείς να καταλάβεις τον έρωτα  :2funny:την πραγματική αγάπη  :jerking: :2funny:Γ'αυτους τους καμμένους ειναι ντροπή να πληρώνεις για να  :knockinb:.

Τα είχα γράψει οταν ειχα πάει περσι το νέο έτος βέβαια όλα αλλάζουν πολυ γρήγορα.Καμια απο της φωτογραφιες στα σά'ι'τ δεν ειναι αληθινη!Οι γκόμενες μέτριες χωριατοπούλες!Οι τιμες δεν ειναι για μια ωρα οπως στη Ρωσσία αλλα μέχρι να χύσεις!Υπολογιζε οτι κάθεσαι εκει 20 το πολυ 30 λεπτά.

Το θέμα ειναι οτι η νέα γεννιά Ελλήνων ειναι οι καθαρά μετανάστες αυτοι δεν ειναι Πορνομετανάστες οπως εγω,δεν εφυγαν απο την Ελλάδα γιατι δεν ηταν ικανοποιημενοι απο την αγαμία της Ελλάδας!Δεν τους ενδιαφέρει και πολυ το γαμήσι,πρωτα η δουλεια και μετά αν κάτσει κατι εχει καλως  :).
  Για πουτάνες ξέχνα τους!Οταν παιρνει καποιος 1000 Ευρώ και εχει ενοικιο 400 τι να του μείνει για να πληρώσει να  :knockinb:?Αυτα όλα τα βλέπουνε και οι γκόμενες και γ'αυτο τους φέρονται έτσι.Τι να τους κάνουνε?Τον Θύμιο τον κορο'ι'δεύουνε και γελάνε μαζι του  :2funny:.Αν καποιος εχει τους γονείς του Αθήνα και μπορεί να έχει ενα χαρτζιλίκι 300-500 Ευρώ το μήνα και ενα πιάτο φα'ι' στο σπίτι μην παει να κάνει τη μαλακία να φύγει εξωτερικό για δουλειά  :jerking: :2funny: εκτος αν ειναι κανενας οικονομολόγος ή κανενας Πυρηνικος επιστήμονας και θα παίρνει τρελλό μισθό!Αν ειναι να παει να κρέμεται με σκοινιά απο της κολώνες για το μεροκάματο ας το σκεφτεί πολυ καλά πρώτα :2funny:.Οχι μόνο δεν θα γαμάτε αλλα θα σας έχουνε οπως έχουμε στην Ελλάδα τους Πακιστανούς!

Τωρα σχετικά με τους ερωτομαλάκες  :2funny:.Και σε αυτο εχεις δίκιο εχει γεμίσει το σά'ι'τ κακομοιρηδες που παινεύονται οτι πήγαν Μολδαβία,Ουκρανία και βρήκαν μια τελειωμένη και περάσαν όμορφες στιγμές μαζί της  :jerking: :2funny:
  Ειδες τον ψεύτη της Μολδαβίας  :2funny: ενας κακομοιρης που παίφτει για υπνο στις 10.30-11.00 το βράδυ για να πάει το πρω'ι' για το μεροκάματο (το πολυ κανα 1000αρικο αν και το πιθανότερο ειναι να παίρνει 700-800 Ευρώ).Ενας τελειωμένος που στην Ελλάδα εχει να  :knockinb: κατι χρόνια.Και πηγαινει Μολδαβία,Ουκρανία και παίρνει της τελειωμένες  :2funny:.Και πηγαινει βόλτα στα άθλια μέρη χεράκι χεράκι με την τελειωμέν χωριάτα :jerking: :2funny:Και μας το παίζει και μάγκας μετά  :jerking: :2funny: Αυτα περι αλλαξα τρία ξενοδοχεια και  :knockinb: 4 γκόμενες ειναι της φαντασίας του  :jerking:  :2funny:.Οπως και η φωτο απο τη δεύτερη γκόμενα που έβαλε που ηταν του RED  :2funny:.Αν κυνηγούσε σαν αυτές που κυνηγάω εγω να του πω μπράβο αλλα να κυνηγάει 35χρονες χωριάτες που ηρθαν για να φάνε  :2funny: γιατι το μόνο που τρωνε στο χωριό τους ειναι πατάτες και μανητάρια που μαζεύουν απ'το δάσος!
  Γ΄αυτο και δεν θέλει να με συναντίσει κανεις τους!Αυτα περι του οτι δεν θέλουν να μάθουν ποιοι ειναι ειναι εντελώς για  :2funny: :2funny: :2funny:.Το καταλαβαινω να ηταν κανενας βουλευτής,κανενας υφυπουργός,κανένας αντιδήμαρχος.Αλλα ο Θύμιος που κρέμεται στις κολώνες με σκοινιά και ο αλλος ο μεροκαματιάρης απο τη Θεσσαλονίκη γιατι να κρυφτούνε? :think: Μηπως γιατι ειναι εντελώς άθλιοι και αν τους δω θα τους κράξω? :2funny: :think: Οπως έκραξα και τους φουκαράδες που είδα στη Μολδαβία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αυτοι ουτε γκομενες γαμάγαν ουτε πουτάνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Επαιζαν τάβλι και χαρτιά και έλεγαν πτο γαμάγανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Θα γραψω στο Thread της Ρωσσιας κατι σχετικο με την συμπεριφαρά των Ρωσσίδων για το πως βλέπουν τον Πιρφόρο που πετάει λετφα  :jerking:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Για πουτάνες και αποκλειστικά για μπουρδέλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να φύγει απο την Αθήνα να πληρώσει εισητήρια και ξενοδοχεία και να πάει αλλού να πηδήξει (Εννοώ σε Ευρωπαική πόλη-Ασία είναι άλλη φάση)..Αθήνα είναι φτηνά απο 10 ευρώ μέχρι 60 το πολύ πηδάς απο Μπουρδέλο μέχρι studio ότι φυλή θέλεις..Νομίζεις ότι στην πολωνία θα βρείς φτηνότερα και καλύτερα? Πιο ακριβά και οι ίδιες γκόμενες είναι απο ομορφιά..
Έχω πάει studio εδώ το 2012 τέσσερις φορές να ελέγξω...Απόδοση προς κόστος αιώνες καλύτερα Αθήνα..

Εξωτερικό αξίζει να πάς να το συνδυάσεις studio,πεφτικές και να κάνεις και καμάκι ταυτόχρονα..Αλλίως αράζεις αθήνα και πηδάς χαλαρά και φτηνά μπουρδέλο-studio.

Ενημερωτικά στην Chimielna ήταν μια πολυκατοικια (υπάρχει ακόμα) που περίπου με 100-150 Pln (25-30 ευρώ) μπάινεις σε ένα δωμάτιο σου βγαίνουν γύρω στισ 10 και διαλέγεις μία..Μετά αυτη σε κατέβαζει όροφο και σε πάει στο προσωικό της δωμάτιο.Στην ουσία έχει δεσμέυσει σχεδόν την πολυκατοικία το studio..Οι γκόμενες οι περισσότερες δεν ήταν Πολωνές και μεγάλες..Μην κάνεις τν μαλακία να πάρεις sauna..Είναι μούφα..
Απο odloty.pl είχα πάρει πριν λίγα χρόνια 3-4...Περίπου 150 pln και το ταξί τους έρχονταν σπίτι σου..50 ευρώ δηλαδή..Ήταν καλές εμφανησιακά αλλά παίζεις λόττο γιατί δεν ξέρεις τι θα σου σκάσει,συνήθως φωτογραφίες είναι fake.Επίσης η μία ώρα που γράφουν δεν ισχύει είναι απλά μια εκτόνωση..Οπότε μην κάνεις το λάθος να πάρεις 2 ώρες γιατί μπλέκεις με την συννενόηση..2 ώρες εννοούν θα κάτσουν για ποτάκι κανά 30λεπτο στον καναπέ και μετά θα σε πάνε μέσα για μία εκτόνωση..

Παλία (πριν 3-4 χρόνια) που ασχολίομουν λίγο με το άθλημα (τώρα τα έχω παρατήσει τελείως και έχω γίνει αγαπητικός) studio Αθήνας μου είχαν φανεί καλύτερα..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

βουλωστο ρε γιδι ,γαμια της πολωνικης χουφτας σου  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6

αν ειναι να πας πολωνια να χαλασεις ποσα λεφτα για πουτανες studio κλπ καλυτερα Αθηνα πιο φτηνα και ποιοτικοτερα!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εχω βρει αρκετές semi pros σε site όπως το lento.pl.Βέβαια είναι όλα στα πολωνικά.Γενικά η εμπειρία με Πολωνέζα πουτάνα και Πολωνέζα γκόμενα δεν έχει μεγάλη διαφορά οι πουτάνες δίνουν πολύ GFE και οι γκόμενες κάνουν τα πάντα σαν πουτάνες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γραφτε λιγο εσεις που ξερεται περιοχες, τιμες κτλ μπουρδελακια υπαρχουν στουντιο οπως εδω call girl τετοια πραματα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οχι θα πιστεψουν εσένα και τον ψεύτη της Μολδαβίας με της φωτογραφίες του RED που κρύβεστε σαν Αρουραίοι :2funny:
 Δε νομιζω οτι εσει ζεις καλητερα απ'αυτους  :think:.Αλλο τι πάτε και λέτε στην Ελλάδα :2funny: οι συνθηκες διαβιωσης σας ειναι εντελώς  :shit: μένετε σε οικοτροφεια σε δωμάτια σαν κλουβιά,δουλευεται σαν τα σκυλιά και σας κορο'ι'δευουν οι Γερμανοί  :2funny:.
  Παλια εγραφες και για Ουκρανία ιστορίες απο οταν πηγαινες να τοποθετισεις κεραιες κινητης τηλεφωνιας τη δεκαετια του '90.
 Γεμάτο ειναι το ιντερνετ με τετοιες ιστορίες  :jerking: που φυσικα δεν εχουν καμια σχέση με την πραγματικοτητα.Καποιοι που πηγαν στις αρχες της δεκαετιας του '90 γραφουνε λες και ηταν τώρα.Οταν διαβάζω αρθρα στα Αγγλικά νομιζω οτι γυρισα στη δεκαετια του '90!

Οι κομπλεξικοι που δε γαμάνε θεωρούνε οτι ειναι κακό να πληρώνεις για να  :knockinb:  :2funny:!

Το μέλος του φόρουμ μπορεί να εφαρμόσει όποια στρατηγική θέλει:Αγοράζετε σιδερένιο άλογο,φοράτε μπότες από σαλάχι αγοράζετε διαμερίσματα για ενοικίαση και έρχεστε Μόσχα να ζήσετε σαν πασάδες.Θα ξεσκιστείτε τότε στον πούτσο όπως λέει ο Δημητράκης.Τώρα πού θα βρείτε τα λεφτά για τα διαμερίσματα και τα αμάξια αυτό είναι άλλο θέμα.
Μεταναστεύετε σε ανατολική χώρα με χαμηλό μισθό όπως ο Dr. Love και πουλάτε έρωτα.Οι Ανατολικές είναι ακόμη αφελείς θα χάψουν τον αέρα που πουλάτε θα ξεσκιστείτε στον πούτσο.
Πάτε σε δυτική χώρα κονομάτε δυτικό μισθό και βγάζετε τα γούστα σας στο γειτονικό μπλοκ.Δύσκολο μεν και κοπιαστικό εφικτό όμως.Αυτό είναι που κάνω εγώ.Θέλει σωματική ρώμη αντοχές και αίσθηση περιπέτειας αλλά αποδίδει.Και είσαι και στη Δύση τουτέστιν απολαμβάνεις τα αγαθά του δυτικού πολιτισμού.Και κάνεις και καριέρα αμαλάχι.Στις ανατολικές χώρες απλά θάβεσαι.
Τέλος πάντων καθένας με τα γούστα του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
γραφτε λιγο εσεις που ξερεται περιοχες, τιμες κτλ μπουρδελακια υπαρχουν στουντιο οπως εδω call girl τετοια πραματα

Call girls υπάρχουν κυρίως.Εχει πολλές αγγελίες κυρίως στο Odloty.Στη Βαρσοβία σίγουρα παίζουν μπορδέλα αλλά έχω πάει μόνο μια φορά εκεί πέρα.Στην Πολωνία έχει πάρα πάρα πολλές ανεξάρτητες σε site όπως το erodate.pl.Νομίζω στην Πολωνία η πορνεία δεν είναι νόμιμη όπως σε Τσεχία,Γερμανία αλλά γενικά γίνεται χαμός.Απλά δεν είναι στη μάπα σου όπως σε Γερμανία κτλ.
Επίσης στα μεγάλα κλαμπ υπάρχουν πάντα 5-10 ημιεπαγγελματίες που πάνε να ψαρέψουν πελάτες.Συνήθως η ταρίφα παίζει στα 50-100 ευρώ την ώρα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Call girls υπάρχουν κυρίως.Εχει πολλές αγγελίες κυρίως στο Odloty.Στη Βαρσοβία σίγουρα παίζουν μπορδέλα αλλά έχω πάει μόνο μια φορά εκεί πέρα.Στην Πολωνία έχει πάρα πάρα πολλές ανεξάρτητες σε site όπως το erodate.pl.Νομίζω στην Πολωνία η πορνεία δεν είναι νόμιμη όπως σε Τσεχία,Γερμανία αλλά γενικά γίνεται χαμός.Απλά δεν είναι στη μάπα σου όπως σε Γερμανία κτλ.
Επίσης στα μεγάλα κλαμπ υπάρχουν πάντα 5-10 ημιεπαγγελματίες που πάνε να ψαρέψουν πελάτες.Συνήθως η ταρίφα παίζει στα 50-100 ευρώ την ώρα.

ωραιος

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αξιζουν τα call girl απο την εμπειρια σου?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης ο κλασσικός μύθος που συντηρούν οι Πολωνοί είναι οτι οι περισσότερες πουτάνες στην Πολωνία δεν είναι Πολωνέζες αλλά προέρχονται από τα ανατολικά Ουκρανία,Λευκορρωσία,Ρωσία.Η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίθετη.Το ίδιο ισχύει και στην Τσεχία.Σιγά μην άφηναν οι εγχώριες να τους πάρουν τη δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom