Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι ελληνες που λες δεν ζουνε ουτε στο λονδινο ουτε στο ντουμπαι ουτε στο τοκιο...ζουνε πολωνιες τσεχιες κλπ ανατολικο μπλοκ!!!

ασε μας μας μωρε παρτε τα λαντα να πατε καμμια εκδρομη και το καλοκαιρι μπανιο στα ποταμια με τα φιδια....και αφηστε εμας τους κακομοιριδες με τις μπουρουχες και τα χαλια μερη ...

Πανω βλεπετε εξωτικη ρουσια κατω ελλαδα
Εγω γελάω που εγραφα πέρσι οι Πιρφόροι φέτος θα την βγάλουν Ελλάδα στην παραλία με φρέσκο ψαράκι  :2funny:.
  Οι Ελληνες που πηγαν Λονδίνο και Ντουμπά'ι' τα τελευταια 10 χρόνια ζουνε εντελώς  :shit: στη Σουηδία οι περισσότεροι μαζευουν τα σκατά των Σουηδών,Γερμανια οι περισσότεροι δουλευουν στα Ελληνικά εστιατόρια.Αυτοι που ζούνε καλά εκει ειναι καποιοι Ελληνες δευτερης γεννιάς,και οι Ελληνες της τρίτης γεννιάς.
  Τη Μαρίνα του Φλοισβου τι την έβαλες?  :2funny: εγω εχω πολλους φίλους που εχουνε σκαφη και με καλούνε συχνά.Αυτοι ομως ειναι μια μικρη μειοψηφία ενω εγω μιλαω για το πως ζουνε οι περισσότεροι.
  Παντος ηταν πολυ καλη η κρίση γιατι οι Πιρφόροι που καταστρέψανε τη Βουλγαρία και οπου πάνε με την αγαμία τους τα κάνουνε  :shit: τα τελευταια χρόνια τη βγάζουν Ελλάδα  :2funny:Με φρέσκο ψαράκι  :2funny: ενω παλιά πηγαίναν σαν κοπάδια στην Ουκρανία στα άθλια μέρη  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
φερε τα ρωσιδια να σε παω ιστιοπλοια στο ιονιο :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φερε τα ρωσιδια να σε παω ιστιοπλοια στο ιονιο :rockon:
Μου θύμισες οταν ημουν πιτσιρικάς που καθε κυριακή πήγαινα με τα όπτιμιστ στον Ι.Ο.Π  :)
 Καλη και η Ιστιοπλο'ί'α αλλα προτιμάω να  :knockinb:.Αν δεν πάω Νέα Υόρκη το Σεπτέβριο και βρω κανενα φτηνο πακέτο μπορεί να πάω Ρόδο.Δεν πολυθέλω να φέρω καμία γιατί θα την έχω βάρος...θα την πηδήξω δυο...τρεις...δεκα φορες και μετα θα βαρεθω να την εχω μια βδομάδα εκτος αν ειναι καμια που μου αρέσει πολυ και εννοειται οτι θα πληρώσει το εισητήριο της  :2funny:.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
  Παντος ηταν πολυ καλη η κρίση γιατι οι Πιρφόροι που καταστρέψανε τη Βουλγαρία και οπου πάνε με την αγαμία τους τα κάνουνε  :shit: τα τελευταια χρόνια τη βγάζουν Ελλάδα ενω παλιά πηγαίναν σαν κοπάδια στην Ουκρανία στα άθλια μέρη  :2funny:

ΣΕ ΑΦΤΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΗΚΟ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑς 3 ΦΩΡΕΣ ΠΑΝΟ ΤΙΝ ΑΚΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
:Ελλάδα Με φρέσκο ψαράκι 
ΡΕ ΤΥΠΕ...ΕΧΙΣ ΓΑΙ ΠΟΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ;;; ΚΣΕΡΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ;;;
ΔΕΝ ΙΝΕ ΦΤΙΝΟ ΦΑΓΙΤΟ

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Μήτσο τα είχαμε πει και παλαιότερα, σταμάτα να θεωρείς πως ότι αρέσει σε σένα είναι ντε φάκτο καλύτερο και ότι αρέσει στους άλλους είναι παρακμιακό. Θυμάμαι που είχες πει πως δε σε αρέσουν μπουζούκια, ήλιος, θάλασσα, ταβέρνες, κτλ. Ε κάποιοι τα γουστάρουμε αυτά ρε τύπε, τι να γίνει. Εσύ από την άλλη θεωρείς καλό καιρό το -10 και άνεση το να κάνεις τα ψώνια σου στις 2 τα ξημερώματα. Ε αυτά για μένα δεν είναι σημαντικά, βσκ στα αρχίδια μου τα ψώνια, εγώ όλο έξω τρώω.

Όλο λες για τη Ρωσία πόσο σπουδαία είναι. Όπως έχω γράψει και στο θέμα της Ρωσίας, έχω δύο Μοσχοβίτισσες γκόμενες αυτήν την περίοδο, σχεδόν κάθε τρίτο ΠΣΚ είμαι Μόσχα. Με αρέσει η Μόσχα δεν αντιλέγω αλλά ΟΚ ρε συ κόψε κάτι. Είναι σε πολλά πίσω ακόμα η Ρωσία. Διαφθορά παντού, η Ελλάδα μπροστά της μοιάζει δυτικό κράτος, μούφα προϊόντα παντού. Οι δικές μου δεν αγοράζουν ποτέ καλλυντικά στη Ρωσία, μου λένε είναι όλα μαϊμούδες από την Κίνα. Όσο για τη διασκέδαση σιγά τα ωά, μπορεί να συγκριθεί με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας ή της Θεσνίκης;

Έγραψε ένας άλλος για τη Θεσνίκη, ότι λέει είναι χάλια και οι γκόμενες άσχημες!!! Τι πίνεις ρε τύπε και δε μας δίνεις; Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τη νύχτα δεν το έχω ξαναδεί, ίσως κάπως στη Μαδρίτη. Ειδικά Σαλόνικα ρε σεις, ζω Δυτική Ευρώπη και μια φορά το δίμηνο θα πετάξω για να πάω μπουζούκια και να δω τον ΠΑΟΚ  :grin:  έρχομαι για ΠΣΚ και παθαίνω πλάκα, τα μαγαζιά ΟΛΑ γεμάτα, χρειάζεσαι κράτηση οπωσδήποτε, και οι Σαλονικιές μεγάλες καύλες!

Λέει ο άλλος για τις Κύπριες, οτι είναι καλύτερες οι Ελλεηνίδες  :2funny:  ας γελάσω σαν τον Κόκκαλη  :grin: . Είχα για καιρό σχέση με Κύπρια, έκανα φαντάρος στο νησί, ενώ για κανά 6μηνο περίπου το επισκεπτόμουν συνέχεια λόγω δουλειάς: συγγνώμη κουμπάροι αλλά οι Κύπριες είναι από τις ασχημότερες γυναίκες στην Ευρώπη, και γενικότερα σα λαός είστε ολίγον τι βλαχοκονιόρδοι.

Για την Πόλη μετά, είπε κάποιος δεν έχει ζωή. Ε βέβαια ρε τύπε άμα έκατσες γύρω στην Αγια Σοφιά τι ζωή να βρεις; Για τον πούτσο γειτονιές είναι εκεί γύρω. Ή λες για την Ταξιμ ότι πήγαν να σου κάνουν σκηνικό, άμα παρίστανες το χαζοτουρίστα φυσικό είναι. Ξέρω και σε ποιο μαγαζί πήγαν να σε βάλουν, Angel νομίζω λέγεται, πρώτο ή δεύτερο στενό στα δεξιά αφήνοντας πίσω σου την Ταξίμ. Μια χαρά είναι η Πόλη, στην αρχή σου φαίνεται περίεργη επειδή είναι φουλ Ανατολή αλλά μετά από κάποιες μέρες τη συνηθίζεις και σε αρέσει. Και μια χαρά νυχτερινή ζωή έχει, και μαγαζιά με ζωντανή μουσική, και για παρείστικο ποτό, και για πιο κυριλέ μπαράκια, και καλό φαγητό. Απλά πρέπει να έχεις κάποιον να σε κυκλοφορήσει.

Για Πολωνία, για να είμαστε και εντός θέματος, διαβάστε Dr.Love & Fidel, έχω επισκεπτεί τη χώρα δυο φορές το τελευταίο 6μηνο και όσα λένε αντικατοπτρίζουν αυτά που είδα σε Βαρσοβία και Κρακοβία.

Α και κάτι τελευταίο: Μήτσο δε γουστάρουμε όλοι να δούμε τη φάτσα μας στο YouTube, το ότι δε θέλουμε να συναντήσουμε άλλα μέλη από εδώ δε σημαίνει πως είμαστε άσχημοι, φτωχοί, καρμίρηδες.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Πεστα ρε τυπε...αυτο που γινεται στην ελλαδα σε κλαμπς και στα νησια δεν υπαρχει...τωρα οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες δυστροπες κλπ οκ...και που ειναι ευκολες;;;τουλαχιστον δεν ειναι μπαζα και καμμια σχεση με γκομενες της Δυσης...ενταξει λενε για τις ευκολες τρελλιαρες πολωνες...εγω δεν ειδα κατι τετοιο στην Βαρσοβια...ουτε πολλα μουνια ειδα ουτε κατι φοβερο..νορμαλ...αντιθετως ειδα ενα καρο καγκουρια στα μαγαζια και εξω που δεν το εχω δει σε καμμια ευρωπαικη πολη σε τετοιο βαθμο !!!ισως στην επαρχια να εχει αλλα δεν με νοιαζει να δω τα κατσικοχωρια τους...

Εγω δεν παω με οπτιμιστ αλλα με bavarian40 τετρακαμπινο

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    180,7 KB · Εμφανίσεις: 54

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Για την Πόλη μετά, είπε κάποιος δεν έχει ζωή. Ε βέβαια ρε τύπε άμα έκατσες γύρω στην Αγια Σοφιά τι ζωή να βρεις; Για τον πούτσο γειτονιές είναι εκεί γύρω. Ή λες για την Ταξιμ ότι πήγαν να σου κάνουν σκηνικό, άμα παρίστανες το χαζοτουρίστα φυσικό είναι. Ξέρω και σε ποιο μαγαζί πήγαν να σε βάλουν, Angel νομίζω λέγεται, πρώτο ή δεύτερο στενό στα δεξιά αφήνοντας πίσω σου την Ταξίμ. Μια χαρά είναι η Πόλη, στην αρχή σου φαίνεται περίεργη επειδή είναι φουλ Ανατολή αλλά μετά από κάποιες μέρες τη συνηθίζεις και σε αρέσει. Και μια χαρά νυχτερινή ζωή έχει, και μαγαζιά με ζωντανή μουσική, και για παρείστικο ποτό, και για πιο κυριλέ μπαράκια, και καλό φαγητό. Απλά πρέπει να έχεις κάποιον να σε κυκλοφορήσει.
δεν νομιζω καποιος εδω να αναφερε κατι για την νυχτρερινη ζωη της Πολης
συγκριναμε μονο αρχιτεκτονικες
η Πολη και τα μπουζουλια της εχει και τα παντα ολα
και η ασιατικη της πλευρα φενερμπαξε,μποσταντζι, καρακοι μια χαρα ειναι σαν πολη η Πολη
απλα δεν εχει την ποικιλομορφια της Αθημας στην αρχιτεκτονικη
αυτο σχολιαστηκε

Κατα τα αλλα μια χαρα τα λες....ετσι ακριβως ειναι εκτος του ΜΠΑΟΚ  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο τα είχαμε πει και παλαιότερα, σταμάτα να θεωρείς πως ότι αρέσει σε σένα είναι ντε φάκτο καλύτερο και ότι αρέσει στους άλλους είναι παρακμιακό. Θυμάμαι που είχες πει πως δε σε αρέσουν μπουζούκια, ήλιος, θάλασσα, ταβέρνες, κτλ. Ε κάποιοι τα γουστάρουμε αυτά ρε τύπε, τι να γίνει. Εσύ από την άλλη θεωρείς καλό καιρό το -10 και άνεση το να κάνεις τα ψώνια σου στις 2 τα ξημερώματα. Ε αυτά για μένα δεν είναι σημαντικά, βσκ στα αρχίδια μου τα ψώνια, εγώ όλο έξω τρώω.

Όλο λες για τη Ρωσία πόσο σπουδαία είναι. Όπως έχω γράψει και στο θέμα της Ρωσίας, έχω δύο Μοσχοβίτισσες γκόμενες αυτήν την περίοδο, σχεδόν κάθε τρίτο ΠΣΚ είμαι Μόσχα. Με αρέσει η Μόσχα δεν αντιλέγω αλλά ΟΚ ρε συ κόψε κάτι. Είναι σε πολλά πίσω ακόμα η Ρωσία. Διαφθορά παντού, η Ελλάδα μπροστά της μοιάζει δυτικό κράτος, μούφα προϊόντα παντού. Οι δικές μου δεν αγοράζουν ποτέ καλλυντικά στη Ρωσία, μου λένε είναι όλα μαϊμούδες από την Κίνα. Όσο για τη διασκέδαση σιγά τα ωά, μπορεί να συγκριθεί με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας ή της Θεσνίκης;

Έγραψε ένας άλλος για τη Θεσνίκη, ότι λέει είναι χάλια και οι γκόμενες άσχημες!!! Τι πίνεις ρε τύπε και δε μας δίνεις; Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τη νύχτα δεν το έχω ξαναδεί, ίσως κάπως στη Μαδρίτη. Ειδικά Σαλόνικα ρε σεις, ζω Δυτική Ευρώπη και μια φορά το δίμηνο θα πετάξω για να πάω μπουζούκια και να δω τον ΠΑΟΚ  :grin:  έρχομαι για ΠΣΚ και παθαίνω πλάκα, τα μαγαζιά ΟΛΑ γεμάτα, χρειάζεσαι κράτηση οπωσδήποτε, και οι Σαλονικιές μεγάλες καύλες!

Λέει ο άλλος για τις Κύπριες, οτι είναι καλύτερες οι Ελλεηνίδες  :2funny:  ας γελάσω σαν τον Κόκκαλη  :grin: . Είχα για καιρό σχέση με Κύπρια, έκανα φαντάρος στο νησί, ενώ για κανά 6μηνο περίπου το επισκεπτόμουν συνέχεια λόγω δουλειάς: συγγνώμη κουμπάροι αλλά οι Κύπριες είναι από τις ασχημότερες γυναίκες στην Ευρώπη, και γενικότερα σα λαός είστε ολίγον τι βλαχοκονιόρδοι.

Για Πολωνία, για να είμαστε και εντός θέματος, διαβάστε Dr.Love & Fidel, έχω επισκεπτεί τη χώρα δυο φορές το τελευταίο 6μηνο και όσα λένε αντικατοπτρίζουν αυτά που είδα σε Βαρσοβία και Κρακοβία.

Α και κάτι τελευταίο: Μήτσο δε γουστάρουμε όλοι να δούμε τη φάτσα μας στο YouTube, το ότι δε θέλουμε να συναντήσουμε άλλα μέλη από εδώ δε σημαίνει πως είμαστε άσχημοι, φτωχοί, καρμίρηδες.
Της κρέμμες μου κ'εγω της αγωράζω απο το αεροδρόμιο.Οσο για την καλητερη νυχτερινη ζωη ειναι στο Νόβγκοροντ!Οποια γκόμενα θέλεις την έχεις!Ελλάδα στα κλαμπ ειναι μια αηδία  :headbang:μια καφρίλα χοντρά μπάζα να χορεύουν πάνω σε τραπέζια μια υποκουλτούρα  :shit: βρωμερές Ελεηνίδες και θα φύγεις αγάμητος!και αγάμητοι Πιρφόροι που ξοδεύουν ενα σωρό λεφτα  :jerking: για την Ελεηνίδα τους.Βεβαια ολοι Εελλάδα λένε οτι γαμάνε :2funny:Να κανω τι σε ένα κλαμπ οπου εχει 80 αντρες και 20 γυναίκες μπάζα! :2funny:Κωνσταντινουπολη ειναι χειρότερα εκει μπορει να σε πηδήξουν κιόλας  :2funny:.Εμενα η Οδησσός δεν μου άρεσε γιατι ειχε Τούρκους!Εκτος του οτι οι ντόπιοι καμακώνανε.
 Σχετικα με τον Dr Love και τον fidel εγω στη θεση τους θα πηγαινα Ελλάδα!Αν ειναι να καθομαι και να πηγαινω μες το κρυο με τα πόδια καθε μερα στη δουλεια ή να περιμενω το λεωφορειο τι να το κάνω?ζω'η ειναι αυτή?Η Ελλάδα σίγουρα ειναι ο παραδεισος για τον φτωχό με 400-500 Ευρώ το μηνα εισαι θεός γαμάς Μεταξουργειο,τρως τα σουβλάκια σου,πας με το λεωφορειο στη θάλασσα!
  Το Fidel τον εχω συναντισει πολλές φορες και δεν τον βίασα  :2funny: απλος ο ψευτης της Μολδαβίας πρεπει να ειναι εντελως αθλιος γ'αυτο και κρυβεται γιατι αν μου ερχοταν κανενας καφρος ή καραβλαχος με καμια 35χρονη Μολδαβή στην καλητερη περιπτωση (το πιθανοτερο ειναι να μην την ειχε ουτε αυτη) θα πέθαινα στα γέλια.Ειδες τι ζωα εχει η Μολδαβία  :2funny: μη μου πεις οτι αυτοι οι  :shit: μετράνε? :2funny:.

Πεστα ρε τυπε...αυτο που γινεται στην ελλαδα σε κλαμπς και στα νησια δεν υπαρχει...τωρα οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες δυστροπες κλπ οκ...και που ειναι ευκολες;;;τουλαχιστον δεν ειναι μπαζα και καμμια σχεση με γκομενες της Δυσης...ενταξει λενε για τις ευκολες τρελλιαρες πολωνες...εγω δεν ειδα κατι τετοιο στην Βαρσοβια...ουτε πολλα μουνια ειδα ουτε κατι φοβερο..νορμαλ...αντιθετως ειδα ενα καρο καγκουρια στα μαγαζια και εξω που δεν το εχω δει σε καμμια ευρωπαικη πολη σε τετοιο βαθμο !!!ισως στην επαρχια να εχει αλλα δεν με νοιαζει να δω τα κατσικοχωρια τους...

Εγω δεν παω με οπτιμιστ αλλα με bavarian40 τετρακαμπινο
  Ασε και στην Αρμάτα πηγα και σε νησιά και τα ειδα  :jerking: ο ενας κανει πλάκες στο αλλον και κανενας δεν  :knockinb:Ειδα πως περνάνε της διακοπές τους.
  Καλη η παρεα σας αλλα τωρα πρέπει να βγω λιγάκι εξω να δω τι παιζει η Ντίσκο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εμένα η άποψη μου είναι κάπου στην μέση σε αυτά που διαβάζω..Καλοκαίρι (πριν μετακομίσω εδώ) ήμουν 20 μέρες Αθήνα κάθε μέρα κέντρο..Πλατεία Αγιας Ειρηνης,ψυρρυ,θησείο κ.λ.π...Αυτο που έχω να πώ είναι πως η Ελλάδα είναι τελείως στα άκρα..Τα 20χρονα που είδα στο διάστημα αυτό Αθήνα είναι απλά υπέρμουνα..Ταυτόχρονα τη ν ίδια στιγμή έιδα και πάρα πολλά μπάζα όμως..Είναι των άκρων οι γυναίκες εκεί.

Πολωνία είναι περίπου όλες ίδιες..Δεν θα δείς τα μπάζα της Ελλάδας σαφώς, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχουν και τόσα πολλά ωραία μουνιά μικρά 18-22 όπως με μια βόλτα στο κέντρο καλοκαίρι Αθήνα..

Η μεγάλη διαφορά εδώ δεν είναι η ομορφία αλλά ότι είναι όπως έχω πεί πολλάκις πολύ πιο εύκολο σε σχέση με την Ελλάδα να γνωρίσεις γυναίκες..Ελλάδα για μένα είναι για τρελό μάτι καλοκαίρι αραγμενός με το ποτάκι και εδώ είναι απλά για να γνωρίζεις και να έχεις πραγματικά δράση.Και όταν λέω να γνωρίσεις δεν εννοώ να πηδήξεις το ίδιο βράδυ (για μένα ειναι πολύ δύσκολο για αυτό και Poland), αλλά να πάρεις 3-4 γαμημένα τηλέφωνα το βράδυ και να το παλέψεις μετά..Ελλάδα δύσκολα γνωρίζεις και συνήθως οι έξοδοι καταλήγουν αργά σε σουβλάκι και αναλύσεις με την αυνανο-παρεα..Έχει και αυτό την μαγία του δεν λέω αλλά μετά απο λίγο καταντάει αρρώστια η φάση.Σε δηλητηριάζει και σε οδηγει σε κατάθλιψη..Πόσες βραδίες αθηνα έχετε κάτσει 4 ώρα το πρωί με την αντροπαρέα μετά την αποτυχημένη βραδιά και αυτοσαρκάζεστε με το πιτόγυρο? Σε μένα περίπου στο 80% των εξόδων μου..Εδώ θα μαχηθείς μέχρι το πρώι...Έχεις πάντα ελπίδα,νόημα και δύναμη να παλέψεις και ας μην κάτσει τίποτα στην τελική..Αφυπνίζεσαι!!! Αθήνα νυστάζεις απο τις 3 γιατί χάνεις κάθε ελπίδα και σκέφτεσε ήδη το σουβλάκι και το κρεβάτι σου..Νιώθεις γέρος χωρις δυναμη να συνεχίσεις!!!.

Επίσης δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τόσα μπακούρια και τόσες ελέυθερες και απλά να μην γίνεται τίποτα...Κάτι δεν πάει καλά!!!Αυτή είναι η πραγματικότητα..

Αυτά τα γράφω για τους αθεράπευτα άρρωστους σαν και μένα του αθλήματος του κυνηγιού γυναικών..Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει αυτό οκ και Αθηνα ταράτσα με την αυνανο-παρέα και ψαράκι καλά είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο,τι και να λέτε η Πολωνία έχει φοβερή νυχτερινή ζωή.Ακόμα και σε μικρές πόλεις όπως είναι το Στεττίν τα κλαμπ είναι κάθε νύχτα ανοιχτά και γεμάτα.Πού να το βρεις αυτό στη Γερμανία?Και οι Πολωνέζες είναι πρόθυμες πάνε στα κλαμπ για να βρούνε και γκόμενους είναι συνέχεια ανοιχτές καμία σχέση με Δύση και μεσογειακές χώρες.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Καλα τα λες δρλαβ σε πολλα συμφωνω αλλα με τοσο ξενο καγκουρι που εχει η πολη εκει..τι να κατσω να κονταραχτυπηθω στην ξιφομαχια στην βαρσοβια;;;εσυ που μενεις μονιμα εκει και κανεις κυκλο αλλαζει...για μενα 1000 φορες ελλαδα κ πορνοεξορμησεις αλλα σε μουνοπροορισμους οχι σε καγκουροπολεις δυτικοποιημενες...καλο βραδυ συντροφοι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εμένα η άποψη μου είναι κάπου στην μέση σε αυτά που διαβάζω..Καλοκαίρι (πριν μετακομίσω εδώ) ήμουν 20 μέρες Αθήνα κάθε μέρα κέντρο..Πλατεία Αγιας Ειρηνης,ψυρρυ,θησείο κ.λ.π...Αυτο που έχω να πώ είναι πως η Ελλάδα είναι τελείως στα άκρα..Τα 20χρονα που είδα στο διάστημα αυτό Αθήνα είναι απλά υπέρμουνα..Ταυτόχρονα τη ν ίδια στιγμή έιδα και πάρα πολλά μπάζα όμως..Είναι των άκρων οι γυναίκες εκεί.

Πολωνία είναι περίπου όλες ίδιες..Δεν θα δείς τα μπάζα της Ελλάδας σαφώς, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχουν και τόσα πολλά ωραία μουνιά μικρά 18-22 όπως με μια βόλτα στο κέντρο καλοκαίρι Αθήνα..

Η μεγάλη διαφορά εδώ δεν είναι η ομορφία αλλά ότι είναι όπως έχω πεί πολλάκις πολύ πιο εύκολο σε σχέση με την Ελλάδα να γνωρίσεις γυναίκες..Ελλάδα για μένα είναι για τρελό μάτι καλοκαίρι αραγμενός με το ποτάκι και εδώ είναι απλά για να γνωρίζεις και να έχεις πραγματικά δράση.Και όταν λέω να γνωρίσεις δεν εννοώ να πηδήξεις το ίδιο βράδυ (για μένα ειναι πολύ δύσκολο για αυτό και Poland), αλλά να πάρεις 3-4 γαμημένα τηλέφωνα το βράδυ και να το παλέψεις μετά..Ελλάδα δύσκολα γνωρίζεις και συνήθως οι έξοδοι καταλήγουν αργά σε σουβλάκι και αναλύσεις με την αυνανο-παρεα..Έχει και αυτό την μαγία του δεν λέω αλλά μετά απο λίγο καταντάει αρρώστια η φάση.Σε δηλητηριάζει και σε οδηγει σε κατάθλιψη..Πόσες βραδίες αθηνα έχετε κάτσει 4 ώρα το πρωί με την αντροπαρέα μετά την αποτυχημένη βραδιά και αυτοσαρκάζεστε με το πιτόγυρο? Σε μένα περίπου στο 80% των εξόδων μου..Εδώ θα μαχηθείς μέχρι το πρώι...Έχεις πάντα ελπίδα,νόημα και δύναμη να παλέψεις και ας μην κάτσει τίποτα στην τελική..Αφυπνίζεσαι!!! Αθήνα νυστάζεις απο τις 3 γιατί χάνεις κάθε ελπίδα και σκέφτεσε ήδη το σουβλάκι και το κρεβάτι σου..Νιώθεις γέρος χωρις δυναμη να συνεχίσεις!!!.

Επίσης δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τόσα μπακούρια και τόσες ελέυθερες και απλά να μην γίνεται τίποτα...Κάτι δεν πάει καλά!!!Αυτή είναι η πραγματικότητα..

Αυτά τα γράφω για τους αθεράπευτα άρρωστους σαν και μένα του αθλήματος του κυνηγιού γυναικών..Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει αυτό οκ και Αθηνα ταράτσα με την αυνανο-παρέα και ψαράκι καλά είναι.

Αυτό ακριβώς.Πολωνία έχει δράση.Τσιμπάς τα άπειρα τηλέφωνα.Αλλες σου κάθονται άλλες όχι.Αλλά έχει συνέχεια δράση.Ακόμα και Ουκρανία δεν παίρνεις τόσα τηλέφωνα οι γκόμενες είναι πιο επιφυλακτικές.Και η Τσεχία έχει χαλάσει πολύ.Ουκρανία,Ρωσία σχεδόν όλοι γαμάνε από το ίντερνετ γιατί είναι εύκολο και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Πολωνία έχει live καμάκι στα κλαμπ φοβερό ίσως την καλύτερη νυχτερινή ζωή στην ΕΕ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες πάντα έτσι ήταν.Ετσι τις περιγράφουν και οι ιστοριογράφοι του 19ου αιώνα.Πρόσφατα ανακαλύφθηκε και μέγας δονητής του 1700 πού αλλού στην Πολωνία.Δεν υπάρχει αμφιβολία για τις ανάγκες τους διαχρονικά.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: "Πολωνία έχει live καμάκι στα κλαμπ φοβερό ίσως την καλύτερη νυχτερινή ζωή στην ΕΕ." κλαιω απο τα γελιααααα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάτσε στην Ελλάδα.Βγες 500 φορές και πες μετά τι γάμησες.Πολωνία όποτε πάω πάντα κάνω φάση στα κλαμπ.Απλά δε μένω πολύ για να αξιοποιήσω όλες τις επαφές.Τέλος πάντων βαριέμαι να αναλύω.Πολωνία απλά καμία σχέση.Και ο dr. Love που διαμαρτύρεται 14 γκόμενες γάμησε το εξάμηνο.Ποιος γαμάει Ελλάδα 14 γκόμενες στο εξάμηνο?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλα τα λες δρλαβ σε πολλα συμφωνω αλλα με τοσο ξενο καγκουρι που εχει η πολη εκει..τι να κατσω να κονταραχτυπηθω στην ξιφομαχια στην βαρσοβια;;;εσυ που μενεις μονιμα εκει και κανεις κυκλο αλλαζει...για μενα 1000 φορες ελλαδα κ πορνοεξορμησεις αλλα σε μουνοπροορισμους οχι σε καγκουροπολεις δυτικοποιημενες...καλο βραδυ συντροφοι
έχουμε παρεκτραπεί λίγο απο την  αμιγώς Πολωνοσυζήτηση αλλά λέγονται πολλά και ενδιαφέροντα αυτές τις μέρες..
Λέτε πολλά για την Αθήνα..Η πόλη είναι τραγική και εκφυλισμένη , απρόσωπη, βρώμικη και επικίνδυνη...Ούτε ο καλός καιρός δεν γλιτώνει την κατάσταση...Αν μένεις παλαιό ψυχικό για παράδειγμα που είναι σχετικά ανθρώπινα για να δεις θάλασσα χρειάζεσαι 1,5 ώρες με αυτοκίνητο μίνιμουμ..Οπώτε πάει και το Ελληνικό πλεονέκτημα του ήλιου και της θάλασσας..Όλα σε αυτή τη πόλη λειτουργούν πολύ ψυχοπλακωτηκα ακόμα και τις καλές εποχές που την έζησα!Αντέχεται μόνο με εισοδήματα άνω των 3.000 και με κατοικία σε περιοχή με πράσινο...και με σπίτι φρούριο μην μπουκάρει κανένας Αλβανός με καλάσνικωφ...
Οι δε Ελλεηνίδες έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως για να τις βγάλεις ΔΕΝ πρέπει να είσαι ο εαυτός σου!Πρέπει να το παίζεις δήθεν , ιστορία με τα λόγια και όχι απαραίτητα με πράξεις!Αν έχεις βίλα πρέπει να την λες παράγκά προσωρινή μέχρι να χτίσεις έπαυλη...Αν έχεις Mercedes πρέπει να πεις ότι το καλο σου αμάξι το έχεις για σέρβις...κτλ κτλ..Δεν μπορούν απλά να δεχτούν αυτό που είσαι..έτσι όπως είσαι...Αντίθετα οι Σλαυες ψυχολογούν και ξέρουν σε ποιά επίπεδα κινείται καθένας..Γι αυτό όσοι ασχολούνται με Ελληνίδες δεν μπορούν να κάνουν πολλά με Ρωσίδες που τους θεωρούν "μάτςο" επιδειξίες και το αντίθετο με εμάς που ασχολούμαστε με Ανατολικιές και δεν το έχουμε το παραμύθι έτοιμο για τις Ελληνίδες και είμαστε απλοί "θνητοί"γι αυτές ...
Στην μη ορεινή επαρχία είναι πολύ πιο ανθρώπινη η ζωή με περιςςότερες χαρές αν εξαιρέσεις το θέμα των γυναικών που χαλάει όλη την κοινωνία και διμιουργεί έριδες στις μικρές κοινωνίες..Πράγματα αδιανόητα για τους βόρειους και τους Σλαυους ..Αυτά τα εγκλήματα πάθους δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλού σε τέτοιο βαθμό όσο στην Ελληνική επαρχία...
Όσο τέλος για τη Ρόδο έχει σαφώς ένα υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης απο την υπόλοιπη Ελλάδα και μπορεί να συγκριθεί μόνο με Ιταλία και Ισπανία αλλά πολλές Ελληνικές παθογένειες την κρατάνε πίσω!Κάποτε στο Ουκρανοθρέντ είχα πει πως αν εξαιρέσεις τον τομέα της άμυνας όλη η υπόλοιπη σχέση με το Ελληνικό δημόσιο είναι αχρήαστη και θα ήταν καλύτερα να ήταν ανεξάρτητη χώρα...Θα είμασταν κάτι σαν Πριγκιπάτο με άριςτες υποδομές που όλες θα θέλανε να μένουν εδώ όλο το χρόνο..

Η Ελληνική κρίση έχει αποδείξει πως οι "νυκοκύριδες" Έλληνες (και όχι οι πιρφόροι)δεν θα ενοχληθούν ποτέ και απο κανέναν οικονομικά!Εκτός αν οι εκδικιτικοί Γερμανοί, αν νιώσουν πως δεν θα πάρουν τα χρωστούμενα που νομίζουν, μας μπλέξουν σε περιπέτειες με τη Τουρκία..Στην σατιρική εκπομπή με τη ταβέρνα το είπαν μεταξί σοβαρού και αστείου πως αν δεν πληρώσουμε μπορεί η Τουρκία να καταλάβει για παράδειγμα τη ..Λέσβο..Τότε θα μπλέξουμε με επιστρατεύσεις την ώρα που όσοι Έλληνες έχουν πορνομεταναστευσει θα ξεσκίζονται στο πούτσο στην Ανατολική Ευρώπη...
Αν τα βάλεις όλα στη ζυγαριά δεν αξίζει τόσο άνχος να μένεις Ελλάδα αν δεν έχεις βρεί τρόπο να έχεις υψηλό εισόδημα και εύκολα μουνια ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: "Πολωνία έχει live καμάκι στα κλαμπ φοβερό ίσως την καλύτερη νυχτερινή ζωή στην ΕΕ." κλαιω απο τα γελιααααα

Καλύτερη νυχτερινή ζωή στην ΕΕ και εγώ δεν θα συμφωνήσω. Είναι μεγάλη κουβέντα για να ειπωθεί..π.χ εγώ προτιμώ Βερολίνο που παίζεις σε πιο Multicultural περιβάλλον γυναικών και μπορέις να πηδήσεις οποιαδήποτε φυλή!!.. Live καμάκι όμως δεν ξέρω αν θεωρούνται 12 τηλέφωνα που πήρα στις 5 τελευταίες εξόδους. Ήδη απο αυτά ενα κατέληξε κρεβάτι και ενα ψήνεται..Αυτά δεν γίνονται Ελλάδα απλά..

Παιδία μην ακούμε ακραίες απόψεις ούτε από την μια μέρια ούτε απο την άλλη..Είπαμε εντάξει δεν είναι ο παραδεισος που θα κάνεις όργια και ανωμαλίες, θα σε κουράσουν οι γκόμενες απίστευτα με τον χαρακτήρα τους, αλλά μην το παραγαμάμε και λέμε πως δεν θα παίξεις και δεν θα κάνεις καμάκι εδώ...Στον τομέα αυτό δεν υπάρχει σύγκριση με Ελλάδα..Αλλά για μένα δεν είναι θέμα Πολωνίας είναι θέμα όλων των χωρών εκτός Ελλάδας..Και Βερολίνο,Βουδαπέστη,Πράγα,Σλοβακία,Λονδίνο κ.λ.π κάνεις live καμάκι. Το μόνο μέρος που θεωρώ χειρότερο στο θέμα Γνωριμιών απο Ελλάδα (απο αυτά που έχω ζήσει) είναι το Βέλγιο..Εκεί πίνεις μόνο μπύρες και γυμνάζεσαι μόνιμα με αυνανισμό :cum: την νύχτα ζώντας τον Ευρωπαικό σου μύθο!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
π.χ εγώ προτιμώ Βερολίνο που παίζεις σε πιο Multicultural περιβάλλον γυναικών και μπορέις να πηδήσεις οποιαδήποτε φυλή
Μην διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΚΗΣ :jerking:
Έχεις μείνει έστω και μια εβδομάδα Βερολίνο? Έχεις προσπαθήσει να βγείς καθημερινή? Έχεις δει τι γίνεται με τους Τούρκους? Στην allternative σκηνή έχεις δει τι σούργελα και λετσαρία κυκλοφοράει?
Από αυτά που λες για το Βερολίνο βγάζω το συμπέρασμα πως είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ και δίνεις λάθος εικόνα και πληροφορίες για ΟΛΑ!!!
Εμεινα 6 μήνες Βερολίνο με Εράσμους και έχω άποψη!!!!! Αν υπήρχε αυτό το SITE τότε και το ήξερα θα ήταν μέγα ευεργέτημα δίοτι είμουν 2 ώρες μακριά από τον παράδεισο και δεν το ήξερα!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
κατσε ρε γκλοκ λες για ρωσιδες...πχ οι μοσχοβιτισσες δηλ δεν ειναι ψωναρες με τα λουσα, την ψευτογκλαμουρια, το νεοπλουτιδικο στυλ ???που για να τις πηδηξεις πρεπει να εισαι ολιγαρχης ή λαικος ποπ σταρ??? μας ειδαν τα ρωσακια και μας αγαπησαν γιατι ειμαστε ωραιοι και ποτε για το χρημα ή για μια μελλοντικη εξασφαλιση...κανεις δεν λεει φουμαρα στις γκομενες ειδικα στις σλαβες ...

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
το βερολινο εχει καποια δυνατα κλαμπ στην house σκηνη..αλλα δε γαμας ουτε φορτωνεις...το μονο που αξιζει ειναι τα fkk οπως το αρτεμις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom