Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κατσε ρε γκλοκ λες για ρωσιδες...πχ οι μοσχοβιτισσες δηλ δεν ειναι ψωναρες με τα λουσα, την ψευτογκλαμουρια, το νεοπλουτιδικο στυλ ???που για να τις πηδηξεις πρεπει να εισαι ολιγαρχης ή λαικος ποπ σταρ??? μας ειδαν τα ρωσακια και μας αγαπησαν γιατι ειμαστε ωραιοι και ποτε για το χρημα ή για μια μελλοντικη εξασφαλιση...κανεις δεν λεει φουμαρα στις γκομενες ειδικα στις σλαβες ...
Αυτό ακριβώς λέω.. Πως με αέρα δεν γαμάς Ρωσίδα! Στη πρώτη έξοδο ξέρει και τι μπορεί να περιμένει μια ζωή! Κι αν πας να το παίξεις παραπάνω απ 'οτι είσαι όπως κάνουν οι Πιρφόροι την έχεις πατήσει και σου σπάει τα νευρά βελούδινα!! Αντιθέτως η Ελληνίδα θέλει να ακούει αερολογίες και ψεύτικες μαγκιές και υποσχέσεις! Για παράδειγμα αν της πεις αυτό είναι το κοτερό μου θα κάνει μια βόλτα θα κεραστεί θα διασκεδάσει και στο τέλος θα σου δείξει πως είναι ....κυρία!
Αν όμως ένας θρασύτατος τύπος με ξύλινη βάρκα της πεί πως έχει κότερο και είναι ακόμα στο καρνάγιο θα τη ξεσκίσει!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το βερολινο εχει καποια δυνατα κλαμπ στην house σκηνη..αλλα δε γαμας ουτε φορτωνεις...το μονο που αξιζει ειναι τα fkk οπως το αρτεμις
6 μήνες με σχεδόν κάθε μέρα έξοδο με σπιταρόνα και κινούμενος στους κύκλους του Erasmous δεν φάσωσα καν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
6 μήνες με σχεδόν κάθε μέρα έξοδο με σπιταρόνα και κινούμενος στους κύκλους του Erasmous δεν φάσωσα καν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγώ πάντως ένα τετράμηνο που έκατσα εκεί πέρασα καλά. Γνώρισα μέχρι και Γιαπωνέζα που κάναμε διήμερο στο tropical island...Δεν θα πηδήξεις το ίδιο βράδυ ποτέ (να φορτώσεις όπως λές) αυτό το έχω πεί επανελλημένα (για μένα πουθενά δεν πάιζει αυτό) αλλά μην μου λές πως δεν έπαιξες σκηνικά με την κάθε φυλή που κυκλοφορέι εκεί και δεν πήδηξες.

Έχουμε τελείως διαφορετικές εμπειρίες αλλά ίσως να έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του καθενός και πως δουλέυει με τις γυναίκες..Δεν είναι όλοι το ίδιο..Άλλοι είναι δυνατοί στο να βγαίνουν και να το παίζουν γκόμενοι με ανοιχτά v κκαι να γαμάνε ψιλομεθυσμένες το ίδιο βράδυ (άρα επιτυχία Πολωνία) και άλλοι να κάνουν κονέ με πολλές γυναίκες σε φάση κύκλου και να τις αναγκάζουν να τους εμπιστεύονται (άρα πιο Δυτικά).Οι φιλοι σου λες ήρθαν εδώ και πήδηξαν one night stand 4 στις 4 βραδίες Enklawa!! Που έχω δεν έχω φασώσει καν μία (όχι να φορτώσω να φασώσω) γκόμενα 6 μήνες εκεί..

Αλλά δεν είναι δυνατόν Βερολίνο με τις φυλές όλου το κόσμου να μου λές πως δεν γνωρίζεις γκόμενες και δεν δικτυώνεσαι..Μην τα γράφεις αυτά εδώ γιατί διαβάζουν και άλλοι..Ότι δεν πέτυχες εσύ στο Βερόλίνο δεν το καθίστα ταυτόχρονα και παρακμή...Εγώ δεν ήμουν Erasmus εκεί αλλά οι γκόμενες απο όλη την Ευρώπη που πήγαν Erasmus δεν γαμίοντοσουν δηλαδή τρώγανε απλά ξυνισμένο λάχανο και πίναν μπύρες!!

Επίσης όλες οι Γερμανίδες που γνώρισα υπήρχε απόλυτη επικοινωνία μπορουσαμε να σηηνενοηθούμε καμιά σχέση με τις Πολωνέζες..Απλά είναι πολύ πιο μπάζα εμφανισιακά..Είχα γνωρίσει όπως είχα γράψει και παλαιότερα Γερμανίδα μικρή με tatoo παντού και σκουλαρίκια που εμφανισιακά δεν είχαμε καμία σχέση απλά και μόνο επειδή είχαμε απόλυτη επικοινωνία..Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι..Δεν υπάρχει  ο ιδιος κανόνας για όλους!!

Ξέρω ένα Τούρκο π.χ εδώ απο την δουλεία που είναι κάτι μεταξύ πιθήκου και ανυρώπου..Καλό παιδί αλλά επικοινωνία μηδέν..Μουγκρίζει σχεδόν!! Υπάρχει αυτός περίπτωση να πετύχει ποτέ Βερολίνο?Εδω όλο και κάτι τσιμπάει απο μπάζα και mature μεθυσμένα την νύχτα..

Να δώσω και μια πληροφορία γιατί μόνο κόντρες γίνονται εδώ...Αυτή την στιγμή Βερολίνο θεωρείται το no 1 για Tinder πάιζει τρελά εκεί!! Έχουν πάθει αρρώστια με αυτήν την εφαρμογή.Με ενημερώνουν δικοί μου απο εκεί..Οπότε όποιος καταλήξει να μείνει εκέι ας το χρησιμοποιήσει και θα με θυμηθείτε..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ πάντως ένα τετράμηνο που έκατσα εκεί πέρασα καλά. Γνώρισα μέχρι και Γιαπωνέζα που κάναμε διήμερο στο tropical island...Δεν θα πηδήξεις το ίδιο βράδυ ποτέ (να φορτώσεις όπως λές) αυτό το έχω πεί επανελλημένα (για μένα πουθενά δεν πάιζει αυτό) αλλά μην μου λές πως δεν έπαιξες σκηνικά με την κάθε φυλή που κυκλοφορέι εκεί και δεν πήδηξες.

Έχουμε τελείως διαφορετικές εμπειρίες αλλά ίσως να έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του καθενός και πως δουλέυει με τις γυναίκες..Δεν είναι όλοι το ίδιο..Άλλοι είναι δυνατοί στο να βγαίνουν και να το παίζουν γκόμενοι με ανοιχτά v κκαι να γαμάνε ψιλομεθυσμένες το ίδο βράδυ και άλλοι να κάνουν κονέ με πολλές γυναίκες σε φάση κύκλου και να τις αναγκάζουν να τους εμπιστεύονται.Οι φιλοι σου λες ήρθαν εδώ και πήδηξαν one night stand 4 στις 4 βραδίες Enklawa!! Που έχω δεν έχω φασώσει καν μία (όχι να φορτώσω να φασώσω) γκόμενα 6 μήνες εκεί..

Αλλά δεν είναι δυνατόν Βερολίνο με τις φυλές όλου το κόσμου να μου λές πως δεν γνωρίζεις γκόμενες και δεν δικτυώνεσαι..Μην τα γράφεις αυτά εδώ γιατί διαβάζουν και άλλοι..Ότι δεν πέτυχες εσύ στο Βερόλίνο δεν το καθίστα ταυτόχρονα και παρακμή...Εγώ δεν ήμουν Erasmus εκεί αλλά οι γκόμενες απο όλη την Ευρώπη που πήγαν Erasmus δεν γαμίοντοσουν δηλαδή τρώγανε απλά ξυνισμένο λάχανο και πίναν μπύρες!!
Ότι να 'ναι γράφεις πάλι! 3 στις 4 βραδιές οι φίλοι μου φορτώσανε στο Enklawa! 3 ο ένας διαφορετικές και 1 ο άλλος! Όσο για το φίλο μου που φόρτωσε τις 3 πάει κάθε χρόνο Βερολίνο για την έκθεση και δεν έχει καταφέρει τίποτα! Οι Ερασμήτισες δεν είπα πως δεν τον τρώνε! Αλλά σε ρώτησα.. είδες τι γίνεται με τους Τούρκους εκεί? Μιλάμε για ανελέητο καμάκι μέχρι τελικής πτώσεως...Οι γκόμενες αγριεμένες και τσαμπουκαλεμένες! Καλύτερα Ισπανοιταλοί σε ένα μέρος παρά Τούρκοι! Δεν πας εκεί για κανέναν λόγο...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οι Πολωνέζες πάντα έτσι ήταν.Ετσι τις περιγράφουν και οι ιστοριογράφοι του 19ου αιώνα.Πρόσφατα ανακαλύφθηκε και μέγας δονητής του 1700 πού αλλού στην Πολωνία.Δεν υπάρχει αμφιβολία για τις ανάγκες τους διαχρονικά.

σταματα να ποσταρεις μαλακιες ρε  :jerking: :jerking: αυνανιζομενε φιδεμπορα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ότι να 'ναι γράφεις πάλι! 3 στις 4 βραδιές οι φίλοι μου φορτώσανε στο Enklawa! 3 ο ένας διαφορετικές και 1 ο άλλος! Όσο για το φίλο μου που φόρτωσε τις 3 πάει κάθε χρόνο Βερολίνο για την έκθεση και δεν έχει καταφέρει τίποτα! Οι Ερασμήτισες δεν είπα πως δεν τον τρώνε! Αλλά σε ρώτησα.. είδες τι γίνεται με τους Τούρκους εκεί? Μιλάμε για ανελέητο καμάκι μέχρι τελικής πτώσεως...Οι γκόμενες αγριεμένες και τσαμπουκαλεμένες! Καλύτερα Ισπανοιταλοί σε ένα μέρος παρά Τούρκοι! Δεν πας εκεί για κανέναν λόγο...

Δεν είπα πως δεν πηδήξαν οι φίλοι σου..Σε πιστέυω..Αλλά μπορείς να καταλάβεις πως δεν είναι όλοι το ίδιο? Επείδη πηδήξαν οι φίλοι σου στο Enklawa σημαίνει πως θα έχουν όλοι την ίδια επιτυχία?..Εμένα σου είπα δεν μου έκατσε καμία εκεί όσο καιρό είμαι εδώ..Ούτε στον άλλον που ήρθε εδώ πρόσφατα. Υπάρχουν γκόμενες που γελάνε αν σε δούνε με v και γκόμενες που ενθουσιάζονται..Βερολίνο δεν θα πάιξεις με τον ίδιο τρόπο,λατινός στην μέση της πίστας..

Πιθανόν οι γκόμενες που θα κάτσουν στους φίλους σου δεν θα με κοιτάξουν καν εμένα και αντίστοιχα να γίνει το αντίθετο..Εξαρτάται ποιος είσαι το στυλ σου και αντίστοιχα ποία χώρα σου ταιρίαζει ή όχι..Εγώ δεν μπορω πχ να φορέσω το v και να κάτσω στην μέση της πίστας για να παλέψω ανάμεσα στους λατίνους να φάω την γκόμενα..Αντίθετα μπορώ όμως να την ψήσω στην μπάρα ή απο παρέα με τα λόγια και να την κάνω να με εμπιστευτεί απόλυτα..Για αυτό και μου άρεσε το Βερολίνο..Γνώριζα πολλές και τις έψηνα σιγά σιγά. Επίσης οι Γερμανίδες επικοινωνούσαμε έλεγα κάτι και με καταλαβαίναν απόλυτα..Εδώ δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί τους είναι παρανοικές..Όπως κάναν στους φίλους σου μπορούν να σε πάνε σπίτι να τις πηδήξεις και να σου πούνε αντε γαμήσου στην μέση της βραδίας να σε πετάσουν ξεβράκωτο στο δρόμο..Έχω παρόμοια σκηνικά εδώ..Είναι άρρωστες στο μυαλό..Μοιάζει φανταστικό στην αρχή αλλά αν μείνεις μόνιμα σε κουράζει!!

Έχει πολλούς Τούρκους Βερολίνο αλλά πρώτον τρώνε πολύ πόρτα στα καλά μαγαζία και δεύτερο και εδώ έχει άπειρους ξένους λατίνους..Πάλι θέλει μάχη..Όσο για το καμάκι δεν υπάρχει χειρότερο μέρος στον κόσμο απο Βαρσοβία..Αφήνεις την γκόμενα να πα τουαλέτα και την βρίσκεις να της την έχουν πεσει 3!! Μικρο-δευτερόλεπτα δεν μπορείς να σου ξεφύγει..Ανεελέητη πεφτική..

Π.χ λέω σκηνικό πιθανόν να είναι εδω μέσα αυτοί που θα γράψω και να αποκαλυφθώ αλλά δεν γαμίεται..Προηγούμενη Παρασκευή ήμουν στην Metadisco για νωρίς..Εκέι γνώρισα 2 Πολωνέζες στην μπάρα..Η μία μίλαγε Ελληνικά!!! Η φίλη της μια ξανθούλα με φοβερό πρόσωπο αλλά λίγο μεγάλο κώλο οπότε δεν με άναβε πολύ..Τα είπαμε καμία ώρα στην μέσα μπάρα και βγήκαμε έξω στα καλοκαιρίνα τραπέζια που είχαν ανοίξει..Δίπλα ήταν 2 Έλληνες!! Με άκουσαν να μιλάω στην μία στα Ελληνικά και μπήκαν στην παρέα..Τριήμερο με ryanair ειχαν έρθει..Η ξανθούλα έφαγε τρελό κόλλημα με μένα αλλά προσπαθούσα να την αποφύγω συνεχώς..Ερχόταν όπου πήγαινα απο πίσω και κολοτριβόταν...Οι Έλληνες είχαν τρελαθεί γιατί δεν κάνεις κάτι? Ο ένας προσπαθούσε να την κλέψει και του έλεγα πάρτην δεν την θέλω δεν μου αρέσει.Ερχόταν μέσα την τράβαγε απο το χέρι να βγεί εξω πάλι με την φίλη της δεν έφευγε αυτή..Ε λοιπον της την έπεσε ένας μαύρος,ο δικός μας ο Έλληνας,3-4 Πολωνοί κλπ.. Όσους πρόλαβα να μετρήσω..Παρόλα αυτά προτιμούσε εμένα γιατι τα είπαμε ωραία στην μπάρα..Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι πολλαπλές πεφτικές και αν υπάρχουν πολλά αυνάνια είναι σχετικό..Σχετικό με την γκόμενα και το τι ψάχνει..Μία άλλη που γουστάρει λατίνους εραστες και παίδαρους δεν θα έδινε καν σημασία,μια άλλη που ψάχνει και καλά γκόμενο θα εκτιμήσει κάποιον που φαίνεται ποιο normal..Σίγα μην ασχοληθούν με τους τελειωμένους Τούρκους..Για πλησίασε μαι Γερμανίδα και πες κάτι έξυπνο και πλησίασε μια Πολωνέζα και πες κάτι έξυπνο, ηνΠολωνέζα δεν θα το καταλάβει καν--καμία σχέση..Τι να γράφω τώρα είναι μεγάλη ανάλυση...Είναι όλα σχετικά μάγκες..Μην ψάχνετε κανόνες..Αν είναι εδώ οι Έλληνες να γράψουν τι έγινε τελικά το διήμερο Warsaw γιατί τους έχασα μετα:)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν είπα πως δεν πηδήξαν οι φίλοι σου..Σε πιστέυω..Αλλά μπορείς να καταλάβεις πως δεν είναι όλοι το ίδιο? Επείδη πηδήξαν οι φίλοι σου στο Enklawa σημαίνει πως θα έχουν όλοι την ίδια επιτυχία?..Εμένα σου είπα δεν μου έκατσε καμία εκεί όσο καιρό είμαι εδώ..Ούτε στον άλλον που ήρθε εδώ πρόσφατα.

Πιθανόν οι γκόμενες που θα κάτσουν στους φίλους σου δεν θα με κοιτάξουν καν εμένα και αντίστοιχα να γίνει το αντίθετο..Εξαρτάται ποιος είσαι το στυλ σου και αντίστοιχα ποία χώρα σου ταιρίαζει ή όχι..Εγώ δεν μπορω πχ να φορέσω το v και να κάτσω στην μέση της πίστας για να παλέψω ανάμεσα στους λατίνους να φάω την γκόμενα..Αντίθετα μπορώ όμως να την ψήσω στην μπάρα ή απο παρέα με τα λόγια και να την κάνω να με εμπιστευτεί απόλυτα..Για αυτό και μου άρεσε το Βερολίνο..Γνώριζα πολλές και τις έψηνα σιγά σιγά. Επίσης οι Γερμανίδες επικοινωνούσαμε έλεγα κάτι και με καταλαβαίναν απόλυτα..Εδώ δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί τους είναι παρανοικές..Όπως κάναν στους φίλους σου μπορούν να σε πάνε σπίτι να τις πηδήξεις και να σου πούνε αντε γαμήσου στην μέση της βραδίας να σε πετάσουν ξεβράκωτο στο δρόμο..Έχω παρόμοια σκηνικά εδώ..Είναι άρρωστες στο μυαλό..Μοιάζει φανταστικό στην αρχή αλλά αν μείνεις μόνιμα σε κουράζει!!

Έχει πολλούς Τούρκους Βερολίνο αλλά πρώτον τρώνε πολύ πόρτα στα καλά μαγαζία και δεύτερο και εδώ έχει άπειρους ξένους λατίνους..Πάλι θέλει μάχη..Όσο για το καμάκι δεν υπάρχει χειρότερο μέρος στον κόσμο απο Βαρσοβία..Αφήνεις την γκόμενα να πα τουαλέτα και την βρίσκεις να της την έχουν πεσει 3!! Μικρο-δευτερόλεπτα δεν μπορείς να σου ξεφύγει..Ανεελέητη πεφτική..

Π.χ λέω σκηνικό πιθανόν να είναι εδω μέσα αυτοί που θα γράψω και να αποκαλυφθώ αλλά δεν γαμίεται..Προηγούμενη Παρασκευή ήμουν στην Metadisco για νωρίς..Εκέι γνώρισα 2 Πολωνέζες στην μπάρα..Η μία μίλαγε Ελληνικά!!! Η φίλη της μια ξανθούλα με φοβερό πρόσωπο αλλά λίγο μεγάλο κώλο οπότε δεν με άναβε πολύ..Τα είπαμε καμία ώρα στην μέσα μπάρα και βγήκαμε έξω στα καλοκαιρίνα τραπέζια που είχαν ανοίξει..Δίπλα ήταν 2 Έλληνες!! Με άκουσαν να μιλάω στην μία στα Ελληνικά και μπήκαν στην παρέα..Τριήμερο με ryanair ειχαν έρθει..Η ξανθούλα έφαγε τρελό κόλλημα με μένα αλλά προσπαθούσα να την αποφύγω συνεχώς..Ερχόταν όπου πήγαινα απο πίσω και κολοτριβόταν...Οι Έλληνες είχαν τρελαθεί γιατί δεν κάνεις κάτι? Ο ένας προσπαθούσε να την κλέψει και του έλεγα πάρτην δεν την θέλω δεν μου αρέσει.Ερχόταν μέσα την τράβαγε απο το χέρι να βγεί εξω πάλι με την φίλη της δεν έφευγε αυτή..Ε λοιπον της την έπεσε ένας μαύρος,ο δικός μας ο Έλληνας,3-4 Πολωνοί κλπ.. Όσους πρόλαβα να μετρήσω..Παρόλα αυτά προτιμούσε εμένα γιατι τα είπαμε ωραία στην μπάρα..Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι πολλαπλές πεφτικές και αν υπάρχουν πολλά αυνάνια είναι σχετικό..Σχετικό με την γκόμενα και το τι ψάχνει..Μία άλλη που γουστάρει λατίνους εραστες και παίδαρους δεν θα έδινε καν σημασία,μια άλλη που ψάχνει και καλά γκόμενο θα εκτιμήσει κάποιον που φαίνεται ποιο normal..Είναι όλα σχετικά μάγκες..Μην ψάχνετε κανόνες..Αν είναι εδώ οι Έλληνες να γράψουν τι έγινε τελικά το διήμερο Warsaw γιατί τους έχασα μετα:)
Μπράβο που απαντάς ευγενικά και προσπαθείς να καταλάβεις τον άλλο! Αλλά αυτά που λες συνεχίζουν να πάσχουν!! Λογική και συναινόηση με τις Γερμανίδες???
Μιλάω τη Γλώσσα τους καλύτερα και από Άγγλικα σχεδόν σε επίπεδο πανεπιστημίου και όταν τις ακούω να μιλάνε παρακαλώ να μην ήξερα και να μην καταλάβαινα! Έχουν μια ηλίθια πειθαρχία που αν πας με λογική είσαι χαμένος από χέρι.. Ανά τα χρόνια και Ρόδο δεν πολυασχολούμε διότι έχουν μια ροπή προς παρακμιακούς τύπους..
Όσο για το καμάκι μας είναι πολυεπίπεδο και προσαρμόζεται στις καταστάσεις! Αν χρειαστεί να είμαστε ήρεμοι χαλαροί και απλά να μιλήσουμε και να κερδίσουμε εμπιστοσύνη το κάνουμε.. Αν χρειαστεί αλητεία και μάχη στο κέντρο της πίστας γίνεται κι αυτό... Αλλά είπαμε μέρος σαν την Πολωνία δεν υπάρχει καλύτερο!!! Και να σταματήσουμε να αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο που διαβάζει ουδέτερα!
Ένα παιδί ρώτησε σοβαρά αν αξίζει να πάει Εράσμους Πολωνία! Αν διαβάζει αυτά που λέτε για Αθήνα και Βερολίνο θα νομίζει πως ζει στο παράδεισο στην Ελλάδα ή θα πάει Βερολίνο και θα παίζει International.. :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αντε γσμήσου ρε παπαρίδη σκατόβλακα γελοίο υποκείμενο.Ο μόνος που γράφει αντικειμενικά είμαι εγώ.

αντε πανε καθαρισε τα σκατα των Γερμανων τρομπα  :2on1: :2on1:,κανενας δεν σε πιστευει για Πολωνια,εσυ γραφεις σκηνικα πριν 20 χρονια

μαλακα  :jerking: :jerking: :jerking:  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
έχουμε παρεκτραπεί λίγο απο την  αμιγώς Πολωνοσυζήτηση αλλά λέγονται πολλά και ενδιαφέροντα αυτές τις μέρες..
Λέτε πολλά για την Αθήνα..Η πόλη είναι τραγική και εκφυλισμένη , απρόσωπη, βρώμικη και επικίνδυνη...Ούτε ο καλός καιρός δεν γλιτώνει την κατάσταση...Αν μένεις παλαιό ψυχικό για παράδειγμα που είναι σχετικά ανθρώπινα για να δεις θάλασσα χρειάζεσαι 1,5 ώρες με αυτοκίνητο μίνιμουμ..Οπώτε πάει και το Ελληνικό πλεονέκτημα του ήλιου και της θάλασσας..Όλα σε αυτή τη πόλη λειτουργούν πολύ ψυχοπλακωτηκα ακόμα και τις καλές εποχές που την έζησα!Αντέχεται μόνο με εισοδήματα άνω των 3.000 και με κατοικία σε περιοχή με πράσινο...και με σπίτι φρούριο μην μπουκάρει κανένας Αλβανός με καλάσνικωφ...
Οι δε Ελλεηνίδες έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως για να τις βγάλεις ΔΕΝ πρέπει να είσαι ο εαυτός σου!Πρέπει να το παίζεις δήθεν , ιστορία με τα λόγια και όχι απαραίτητα με πράξεις!Αν έχεις βίλα πρέπει να την λες παράγκά προσωρινή μέχρι να χτίσεις έπαυλη...Αν έχεις Mercedes πρέπει να πεις ότι το καλο σου αμάξι το έχεις για σέρβις...κτλ κτλ..Δεν μπορούν απλά να δεχτούν αυτό που είσαι..έτσι όπως είσαι...Αντίθετα οι Σλαυες ψυχολογούν και ξέρουν σε ποιά επίπεδα κινείται καθένας..Γι αυτό όσοι ασχολούνται με Ελληνίδες δεν μπορούν να κάνουν πολλά με Ρωσίδες που τους θεωρούν "μάτςο" επιδειξίες και το αντίθετο με εμάς που ασχολούμαστε με Ανατολικιές και δεν το έχουμε το παραμύθι έτοιμο για τις Ελληνίδες και είμαστε απλοί "θνητοί"γι αυτές ...
Στην μη ορεινή επαρχία είναι πολύ πιο ανθρώπινη η ζωή με περιςςότερες χαρές αν εξαιρέσεις το θέμα των γυναικών που χαλάει όλη την κοινωνία και διμιουργεί έριδες στις μικρές κοινωνίες..Πράγματα αδιανόητα για τους βόρειους και τους Σλαυους ..Αυτά τα εγκλήματα πάθους δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλού σε τέτοιο βαθμό όσο στην Ελληνική επαρχία...
Όσο τέλος για τη Ρόδο έχει σαφώς ένα υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης απο την υπόλοιπη Ελλάδα και μπορεί να συγκριθεί μόνο με Ιταλία και Ισπανία αλλά πολλές Ελληνικές παθογένειες την κρατάνε πίσω!Κάποτε στο Ουκρανοθρέντ είχα πει πως αν εξαιρέσεις τον τομέα της άμυνας όλη η υπόλοιπη σχέση με το Ελληνικό δημόσιο είναι αχρήαστη και θα ήταν καλύτερα να ήταν ανεξάρτητη χώρα...Θα είμασταν κάτι σαν Πριγκιπάτο με άριςτες υποδομές που όλες θα θέλανε να μένουν εδώ όλο το χρόνο..

Η Ελληνική κρίση έχει αποδείξει πως οι "νυκοκύριδες" Έλληνες (και όχι οι πιρφόροι)δεν θα ενοχληθούν ποτέ και απο κανέναν οικονομικά!Εκτός αν οι εκδικιτικοί Γερμανοί, αν νιώσουν πως δεν θα πάρουν τα χρωστούμενα που νομίζουν, μας μπλέξουν σε περιπέτειες με τη Τουρκία..Στην σατιρική εκπομπή με τη ταβέρνα το είπαν μεταξί σοβαρού και αστείου πως αν δεν πληρώσουμε μπορεί η Τουρκία να καταλάβει για παράδειγμα τη ..Λέσβο..Τότε θα μπλέξουμε με επιστρατεύσεις την ώρα που όσοι Έλληνες έχουν πορνομεταναστευσει θα ξεσκίζονται στο πούτσο στην Ανατολική Ευρώπη...
Αν τα βάλεις όλα στη ζυγαριά δεν αξίζει τόσο άνχος να μένεις Ελλάδα αν δεν έχεις βρεί τρόπο να έχεις υψηλό εισόδημα και εύκολα μουνια ...
Εγω σας τα εχω πει οτι ειναι οτι χειρότερο να εισαι πλουσιος και να μένεις Ελλάδα!Καμία άνεση!Βουλγάρες και Ρουμάνες θα γαμάς!Και Πακιστανούς και μιζέρια θα βλέπεις!Αυτο που μου τη σπάει περισσότερο στην Ελλάδα ειναι η αρνητικότητα!Ολοι τους κλαίγοντε  :headbang:

Αυτό ακριβώς λέω.. Πως με αέρα δεν γαμάς Ρωσίδα! Στη πρώτη έξοδο ξέρει και τι μπορεί να περιμένει μια ζωή! Κι αν πας να το παίξεις παραπάνω απ 'οτι είσαι όπως κάνουν οι Πιρφόροι την έχεις πατήσει και σου σπάει τα νευρά βελούδινα!! Αντιθέτως η Ελληνίδα θέλει να ακούει αερολογίες και ψεύτικες μαγκιές και υποσχέσεις! Για παράδειγμα αν της πεις αυτό είναι το κοτερό μου θα κάνει μια βόλτα θα κεραστεί θα διασκεδάσει και στο τέλος θα σου δείξει πως είναι ....κυρία!
Αν όμως ένας θρασύτατος τύπος με ξύλινη βάρκα της πεί πως έχει κότερο και είναι ακόμα στο καρνάγιο θα τη ξεσκίσει!!!
Η Ελεηνίδα θελει να χαλάς λεφτα για πάρτι της!Ας ειναι και απο δάνειο που πήρες απο την τράπεζα! :rockon:Οταν βεβαια σου τελειωσουν θα σε σεντράρει!Σας εχω πει για γνωστές μπάζα που οι γκομενοι τους τους πήραν αυτοκινητα.
 Οι Ρωσσίδες γουστάρουν ο αντρας να εχει στάτους!Δεν χρειαζεται να τους δώσει γιατι εχουν απο μόνες τους.Γ'αυτο και τρελενονται μαζι μου.Ο Ελληνας ντυνεται χάλια και η Ελλάδα δεν αποτελει πια κανενα μερος οπου ονειρευονται να πανε να ζήσουν γ'αυτο και δεν εχει καμια ελπιδα να βρει Ρωσσίδες στις μεγαλες πολεις μιλαω παντα για Μόσχα και Αγία Ππετρούπολη.
 Στην Ελλάδα οι πλουσιοι ειναι ακόμα πιο αγάμητοι  :2funny: ο φτωχός (με εισόδημα 400-700 Ευρώ το μηνα)θα παει Μεταξουργείο μια δυο φορες τη βδομάδα και θα  :knockinb: ο πλουσιος δεν θα καταδεχτει να παει εκει ουτε και Φυλής.Θα παει με της Ελεηνίδες στο γκάζι και θα φύγει αγάμητος!Αφου θα τον κλάσει  :2funny:.Πολλοι φιλοι μου με λεφτα λενε θα τα πουλήσω ολα και θα γινω Πορνομετανάστης! :2funny: Πριν καμποσο καιρο ενας φίλος μου Ελλάδα βγηκε με μια μέτρια χοντρη απο τη Θεσσαλονίκη  :2funny: την πηγε για ψάρι και χάλασε πανω απο 100 Ευρώ!Αυτη του ειπε γιατί με έφερες εδω και δεν με πήγες για σούσι  :headbang:.Με πηρε τηλεφωνο και εβριζε τη χοντρή ελεγε θα γινω Πορνομετανάστης :2funny: τη Βλάχα...την κωλοβουλγάρα....το χοντρό μπάζο  :2funny: που θέλει και σούσι  :2funny:.

το βερολινο εχει καποια δυνατα κλαμπ στην house σκηνη..αλλα δε γαμας ουτε φορτωνεις...το μονο που αξιζει ειναι τα fkk οπως το αρτεμις
Συμφωνω οπως και στην Ελλάδα το μόνο που αξίζει ειναι η Φυλής και το Μεταξουργείο  :)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μπράβο που απαντάς ευγενικά και προσπαθείς να καταλάβεις τον άλλο! Αλλά αυτά που λες συνεχίζουν να πάσχουν!! Λογική και συναινόηση με τις Γερμανίδες???
Μιλάω τη Γλώσσα τους καλύτερα και από Άγγλικα σχεδόν σε επίπεδο πανεπιστημίου και όταν τις ακούω να μιλάνε παρακαλώ να μην ήξερα και να μην καταλάβαινα! Έχουν μια ηλίθια πειθαρχία που αν πας με λογική είσαι χαμένος από χέρι.. Ανά τα χρόνια και Ρόδο δεν πολυασχολούμε διότι έχουν μια ροπή προς παρακμιακούς τύπους..
Όσο για το καμάκι μας είναι πολυεπίπεδο και προσαρμόζεται στις καταστάσεις! Αν χρειαστεί να είμαστε ήρεμοι χαλαροί και απλά να μιλήσουμε και να κερδίσουμε εμπιστοσύνη το κάνουμε.. Αν χρειαστεί αλητεία και μάχη στο κέντρο της πίστας γίνεται κι αυτό... Αλλά είπαμε μέρος σαν την Πολωνία δεν υπάρχει καλύτερο!!! Και να σταματήσουμε να αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο που διαβάζει ουδέτερα!
Ένα παιδί ρώτησε σοβαρά αν αξίζει να πάει Εράσμους Πολωνία! Αν διαβάζει αυτά που λέτε για Αθήνα και Βερολίνο θα νομίζει πως ζει στο παράδεισο στην Ελλάδα ή θα πάει Βερολίνο και θα παίζει International.. :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:

Όπου πάει Erasmus καλά θα περάσει..Και εδώ να έρθει και Βερολίνο να πάει..Απλά να παέι κάπου να αλλάξει περιβάλλον να δεί κάτι καινούριο..Στην συννενόηση δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Πολωνέζας με Γερμανίδα...Μην κάνεις το λάθος να τις συγκρίνεις με Ελληνιδες που προφανώς θα έχουμε την μέγιστη δυνατή επικοινωνία λόγω εθνικότητας και κουλτούρας. Αν μπλέξεις με Πολωνέζες δεν υπάρχουν πιο ανώμαλες γυναίκες στο μυαλό. Δεν υπάρχει καν λογική..Όποιος προσπάθησε να τις καταλάβει αρρώστησε..Μπορεί να κλαίνε και να γελάνε ταυτόχρονα..Να είστε μαζί 20 μέρες μέρα νύχτα και ξαφνικά να στέλνει το πρωί sms "Γεια" --μια λέξη-- και να εξαφανίζεται για πάντα..Αυτά που έχω ακόύσει και ζήσει απο Πολωνέζες θα τα γράψω μια μέρα σε βιβλίο (ήδη έχω ξεκινήσει).Γερμανίδες κατάφερα να γνωρίσω σαν σχέση δύο στην ζωή μου που μπορεί να έμενα τελικά μαζί τους (παρόλο που δεν έχω γνωρίσει πολλές σε αριθμό)..Πολωνέζες έχω γνωρίσει πάνω απο 100 και δεν θα έμενα με καμία τους χωρίς εξαίρεση..
Απο το χωρίο καταγωγής μου το παιδί ενός φίλου του πατέρα μου πήγε erasmus Βερολίνο πέρσι και γνώρισε μια Γερμανίδα απο πολύ καλή οικογενέια με λεφτα και σηζούν τώρα..Όλα είναι σχετικά...Πιθανόν Πολωνία να πάιξει πολύ περισσότερη φάση και τρελά σκηνικά αλλά απο την άλλη πιθανόν Βερολίνο να γνωρίσεις και μία που θα μείνετε μαζί η να πιαστείς και καλύτερα επαγγελματικά εκεί..Δεν υπάρχουν κανόνες..Ότι θέλει ο καθένας και ότι του φέρει η τύχη!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα το βάλω με ένα εικόνικό αντίτιμο των 5-10 ευρώ όμως για να καλύψω τα έξοδα παραγωγής του..Ελπίζω να μην το παρεξηγείσετε  :2funny:
Κ'εγω το εχω σκεφτει αν και ολα σχετικα με τη Ρωσσία τα εχω γραψει εδω μέσα.
  Το βιβλίο σου μετα απο μια μέρα θα το δεις παντου στο ιντερνετ δωρεαν!

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
παντοσ αν θελετε να γαμησετε σιγουρα αλαβοφονες απο καμακι
πολονες τσεχες σλοβακες σοβιετηκες
να πατε τελ αβιβ
πολι πιο ρφκολα απο ουι στιν χορα τοθσ

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
έχω διαβάσει τα τρελα εδώ μες
ότι η αθηνα είναι άσχημη ότι είμαστε άφραγκοι και τα λοιπά

όσον αφορά την αθηνα

πείτε άλλη μια πρωτεύουσα στον κόσμο που να είναι τρεις πόλις μαζί
η afxaia αθηνα
η οθωμανική αθηνα στην πλακα
και η μοντέρνα αθηνα

πείτε μου άλλη μια πολύ που σε ένα δρόμο έχει τρεις διαφορετικές αρχιτεκτονικές όπως η σταδίου και η πανεπιστημιου

θα δεις τα κτίρια του 19ου αιώνα με τα κυβικά κτίρια τις δεκατίες του 50 με τα μοντέρνα γυάλινα κτίρια
κι όλα αυτά διπλα διπλα
και όλα σε απόσταση περπατήματος 10 λεπτών

σε πια χωρα θα ποιείς καφέ και θα ζαλίσεις το γκαρσόνι με 30 ποτήρια νερό
και μάλιστα δωρεάν;

εντάξει φτωχύναμε
αλλα η υπερβολή στο μεγαλείο τις είμαστε

se periptosi pou anarotieste giati den ekana lathi orthografika :2funny: :2funny:
φιλε περνεις παραισθησιογονα?

ποια αρχιτεκτονικη της αθηνας?  :jerking: τι εχει η αθηνα περα απ την ακροπολη
που κι αυτη ερειπεια ειναι?
εχεις παει στη βιεννη, στη ρωμη στη βαρκελωνη? στη φλωρεντια?
στη πολωνια δεν εχω παει αλλα ολο το ιστορικο κεντρο της βαρσοβιας
ειναι μνημειο της ουνεσκο
τα ιδια και καλυτερα στη κρακοβια (απ τις ωραιοτερες χωρες του κοσμου αρχιτεκτονικα)
εδω μονο η ακροπολη ειναι
κι αυτη οχι λογο ομορφιας αλλα λογω "παλαιοτητας"
οσους ξενους γνωστους εχω  που επισκεφτηκαν την  αθηνα
ειναι απογοητευμενοι
περα απ την ακροπολη η πολη ειναι ειναι ενα σιτχολ
την σωζουν τα ακριβα προαστια κηφισια, γλυφαδα
που εχουν ενα ελεγκανσς ακριβα μαγαζια και καθαριοτητα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Αυτη η rynair τι τις εβαλες τις πτησεις....
Μυριστικα πυρφορισμο στο νοτο, κι ειπαν να καταστρεψουν τον ομορφο Βορά;
Καθε ξεκουτης ...λατινος εραστης της δεκαρας, Ιταλος-Ισπανος, με εισητηριο της πλακας σκαει μυτη πολωνια και χαλάει την πιάτσα με τις αλλοτε προσιτες πολωνεζες;

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εμένα η άποψη μου είναι κάπου στην μέση σε αυτά που διαβάζω..Καλοκαίρι (πριν μετακομίσω εδώ) ήμουν 20 μέρες Αθήνα κάθε μέρα κέντρο..Πλατεία Αγιας Ειρηνης,ψυρρυ,θησείο κ.λ.π...Αυτο που έχω να πώ είναι πως η Ελλάδα είναι τελείως στα άκρα..Τα 20χρονα που είδα στο διάστημα αυτό Αθήνα είναι απλά υπέρμουνα..Ταυτόχρονα τη ν ίδια στιγμή έιδα και πάρα πολλά μπάζα όμως..Είναι των άκρων οι γυναίκες εκεί.

Πολωνία είναι περίπου όλες ίδιες..Δεν θα δείς τα μπάζα της Ελλάδας σαφώς, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχουν και τόσα πολλά ωραία μουνιά μικρά 18-22 όπως με μια βόλτα στο κέντρο καλοκαίρι Αθήνα..

Η μεγάλη διαφορά εδώ δεν είναι η ομορφία αλλά ότι είναι όπως έχω πεί πολλάκις πολύ πιο εύκολο σε σχέση με την Ελλάδα να γνωρίσεις γυναίκες..Ελλάδα για μένα είναι για τρελό μάτι καλοκαίρι αραγμενός με το ποτάκι και εδώ είναι απλά για να γνωρίζεις και να έχεις πραγματικά δράση.Και όταν λέω να γνωρίσεις δεν εννοώ να πηδήξεις το ίδιο βράδυ (για μένα ειναι πολύ δύσκολο για αυτό και Poland), αλλά να πάρεις 3-4 γαμημένα τηλέφωνα το βράδυ και να το παλέψεις μετά..Ελλάδα δύσκολα γνωρίζεις και συνήθως οι έξοδοι καταλήγουν αργά σε σουβλάκι και αναλύσεις με την αυνανο-παρεα..Έχει και αυτό την μαγία του δεν λέω αλλά μετά απο λίγο καταντάει αρρώστια η φάση.Σε δηλητηριάζει και σε οδηγει σε κατάθλιψη..Πόσες βραδίες αθηνα έχετε κάτσει 4 ώρα το πρωί με την αντροπαρέα μετά την αποτυχημένη βραδιά και αυτοσαρκάζεστε με το πιτόγυρο? Σε μένα περίπου στο 80% των εξόδων μου..Εδώ θα μαχηθείς μέχρι το πρώι...Έχεις πάντα ελπίδα,νόημα και δύναμη να παλέψεις και ας μην κάτσει τίποτα στην τελική..Αφυπνίζεσαι!!! Αθήνα νυστάζεις απο τις 3 γιατί χάνεις κάθε ελπίδα και σκέφτεσε ήδη το σουβλάκι και το κρεβάτι σου..Νιώθεις γέρος χωρις δυναμη να συνεχίσεις!!!.

Επίσης δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τόσα μπακούρια και τόσες ελέυθερες και απλά να μην γίνεται τίποτα...Κάτι δεν πάει καλά!!!Αυτή είναι η πραγματικότητα..

Αυτά τα γράφω για τους αθεράπευτα άρρωστους σαν και μένα του αθλήματος του κυνηγιού γυναικών..Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει αυτό οκ και Αθηνα ταράτσα με την αυνανο-παρέα και ψαράκι καλά είναι.
τεραστιες αληθειες   :thumbsup:
ανουσια ξενυχτια
μεχρι το τελος της δεκαετιας του 90 κατι γινοταν
μετα τελμα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
παλαιοτητας-ιστορικοτητας να διορθωσω
το θεμα δεν ειναι αν η αθηνα (μαζι με τη ρωμη) ειναι οι κοιτιδες του δυτικου πολιτισμου
(που ειναι)
ειναι και σε τι κατασταση ειναι η ακροπολη  :uglystupid:
αισθητικα (και μονο αισθητικα)  συγκρινεις την ακροπολη με τη σαργκαδα φαμιλια? και υπολοιπα κτιρια στη βαρκελωνη
η ολοκληρη τη βιεννη? με τα παλατια τις οπερες και τους καθεδρικους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom