Δεν είπα πως δεν πηδήξαν οι φίλοι σου..Σε πιστέυω..Αλλά μπορείς να καταλάβεις πως δεν είναι όλοι το ίδιο? Επείδη πηδήξαν οι φίλοι σου στο Enklawa σημαίνει πως θα έχουν όλοι την ίδια επιτυχία?..Εμένα σου είπα δεν μου έκατσε καμία εκεί όσο καιρό είμαι εδώ..Ούτε στον άλλον που ήρθε εδώ πρόσφατα.
Πιθανόν οι γκόμενες που θα κάτσουν στους φίλους σου δεν θα με κοιτάξουν καν εμένα και αντίστοιχα να γίνει το αντίθετο..Εξαρτάται ποιος είσαι το στυλ σου και αντίστοιχα ποία χώρα σου ταιρίαζει ή όχι..Εγώ δεν μπορω πχ να φορέσω το v και να κάτσω στην μέση της πίστας για να παλέψω ανάμεσα στους λατίνους να φάω την γκόμενα..Αντίθετα μπορώ όμως να την ψήσω στην μπάρα ή απο παρέα με τα λόγια και να την κάνω να με εμπιστευτεί απόλυτα..Για αυτό και μου άρεσε το Βερολίνο..Γνώριζα πολλές και τις έψηνα σιγά σιγά. Επίσης οι Γερμανίδες επικοινωνούσαμε έλεγα κάτι και με καταλαβαίναν απόλυτα..Εδώ δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί τους είναι παρανοικές..Όπως κάναν στους φίλους σου μπορούν να σε πάνε σπίτι να τις πηδήξεις και να σου πούνε αντε γαμήσου στην μέση της βραδίας να σε πετάσουν ξεβράκωτο στο δρόμο..Έχω παρόμοια σκηνικά εδώ..Είναι άρρωστες στο μυαλό..Μοιάζει φανταστικό στην αρχή αλλά αν μείνεις μόνιμα σε κουράζει!!
Έχει πολλούς Τούρκους Βερολίνο αλλά πρώτον τρώνε πολύ πόρτα στα καλά μαγαζία και δεύτερο και εδώ έχει άπειρους ξένους λατίνους..Πάλι θέλει μάχη..Όσο για το καμάκι δεν υπάρχει χειρότερο μέρος στον κόσμο απο Βαρσοβία..Αφήνεις την γκόμενα να πα τουαλέτα και την βρίσκεις να της την έχουν πεσει 3!! Μικρο-δευτερόλεπτα δεν μπορείς να σου ξεφύγει..Ανεελέητη πεφτική..
Π.χ λέω σκηνικό πιθανόν να είναι εδω μέσα αυτοί που θα γράψω και να αποκαλυφθώ αλλά δεν γαμίεται..Προηγούμενη Παρασκευή ήμουν στην Metadisco για νωρίς..Εκέι γνώρισα 2 Πολωνέζες στην μπάρα..Η μία μίλαγε Ελληνικά!!! Η φίλη της μια ξανθούλα με φοβερό πρόσωπο αλλά λίγο μεγάλο κώλο οπότε δεν με άναβε πολύ..Τα είπαμε καμία ώρα στην μέσα μπάρα και βγήκαμε έξω στα καλοκαιρίνα τραπέζια που είχαν ανοίξει..Δίπλα ήταν 2 Έλληνες!! Με άκουσαν να μιλάω στην μία στα Ελληνικά και μπήκαν στην παρέα..Τριήμερο με ryanair ειχαν έρθει..Η ξανθούλα έφαγε τρελό κόλλημα με μένα αλλά προσπαθούσα να την αποφύγω συνεχώς..Ερχόταν όπου πήγαινα απο πίσω και κολοτριβόταν...Οι Έλληνες είχαν τρελαθεί γιατί δεν κάνεις κάτι? Ο ένας προσπαθούσε να την κλέψει και του έλεγα πάρτην δεν την θέλω δεν μου αρέσει.Ερχόταν μέσα την τράβαγε απο το χέρι να βγεί εξω πάλι με την φίλη της δεν έφευγε αυτή..Ε λοιπον της την έπεσε ένας μαύρος,ο δικός μας ο Έλληνας,3-4 Πολωνοί κλπ.. Όσους πρόλαβα να μετρήσω..Παρόλα αυτά προτιμούσε εμένα γιατι τα είπαμε ωραία στην μπάρα..Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι πολλαπλές πεφτικές και αν υπάρχουν πολλά αυνάνια είναι σχετικό..Σχετικό με την γκόμενα και το τι ψάχνει..Μία άλλη που γουστάρει λατίνους εραστες και παίδαρους δεν θα έδινε καν σημασία,μια άλλη που ψάχνει και καλά γκόμενο θα εκτιμήσει κάποιον που φαίνεται ποιο normal..Είναι όλα σχετικά μάγκες..Μην ψάχνετε κανόνες..Αν είναι εδώ οι Έλληνες να γράψουν τι έγινε τελικά το διήμερο Warsaw γιατί τους έχασα μετα