Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αρα αν ηταν φτωχες οι ελλεινιδες ή ρακενδυτες οπως λετε δεν θα καθοντουσαν ευκολα ;;;;εστω και για χρημα;;;;αντιθετως ολες εξω κυκλοφορουν μονες κ ολο ποζα κ διακοπες και τσεκ ιν...συμπερασμα :υπαρχουν πολλοι πυρφοροι που ταιζουν υπαρχει λιπος  υπαρχει χρημα,οι φοροφυγαδες,οι καταθεσεις εξω...υπαρχει το δημοσιο,η συνταξη του μπαμπα απο τα 50 στις δεκο...κλπ κλπ
Και στην Υεμένη και στο Σουδάν θεόφτωχες ειναι αλλά εκεί δεν γαμάς με τίποτα! :2funny:
Ετσι ειναι κ ουκρανια κ ακομα καλυτερα......
Δυστηχως δεν ειναι καλήτερα!Ουκρανια εχει μεγαλήτερο ποσοστό ανδρών και οι ανδρες εκει καμακώνουν ενω στη βορειοδυτικη περιοχή της Ρωσσίας δεν τους νοιάζουν οι γκόμενες!Στ'αρχήδια τους!Ενα αλλο αρνητικό με της Ουκρανες ειναι οτι ζητάνε να τους πάρεις πράγματα.
Απιστευτο....πιστες σχεδον διχως αντρες....
(κι αυτοι που ειναι ποιος ξερει τι χαλια θα ειναι)
Που να έβλεπες μια φορά στο Талисман που ήμασταν οι μόνοι αντρες με τον Αλγερινό  :2funny: και καμια δεκαπενταρια γυναικες να χορεύουν και να καθονται στα τραπέζια! :2funny: (το талисман εχει κλεισει)
  Μια αλλη φορά στο Олимпия (υποτιθεται Ελληνικό  :2funny:) ειμουν εγω με ενα φιλο μου Ρώσσο αλλοι δυο αντρες ακομα  και καμια 30-35αρια γυναικες!που χόρευαν στην πίστα και καθονταν στα τραπέζια.Τα'χαμαι παιξει το αποτέλεσμα ηταν ηρθαν δυο γκόμενες και μας πήραν να χορέψουμε  :2funny: μας καμακωσαν αυτες  :2funny:

Συνημμένα

• PICT2337.JPG
    PICT2337.JPG
    112,2 KB · Εμφανίσεις: 56
  • P1100565.JPG
    P1100565.JPG
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 49

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το καφε Олимпия εχει και σελίδα στο vk.com με 1353 μέλη απ'αυτους ειναι οι 1178 γυναίκες και οι 175 άντρες         (λεει οτι εχει 1408 μέλη αλλα οταν πατάς να ψαξεις βγαζει 1353)
  Εκει οταν πηγαινω καπου νομιζω οτι πέθανα και ειμαι στον παράδεισο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Δειτε και τι γραφουν 2 γυναικες στα σχόλια στο tripadvisor

Χάλια  :2funny:

Сомнительное заведение. Ужасный ночной клуб, куда видимо приходят для одной цели - выпить недорого и познакомиться быстро. Мы были в общей сложности 5 минут, больше нет желания повторить это

Υποπτο μέρος.Απαισιο νυχτερινο κεντρο,μαλλον κάνει μονο για ενα σκοπό να πιεις φτηνά και να γνωρισεις (καμακώσεις) γρήγορα.Εκει κατσαμε μονο 5 λεπτα,δεν θελουμε να το επαναλαβουμε ξανά (Να ξαναπάμε)

Φυσικό ειναι να είναι χάλια για μια γυναίκα εκει! :2funny:Το Νόβγκοροντ ειναι η κόλαση για την κάθε γυναίκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Το ξέρουμε,δεν είσαι δυνατό καμάκι για αυτό πμρ και μολδαβία από ένα μήνα που έκατσες στο καθένα γαμησες δύο γκόμενες όλο και όλο και αυτές μπαζα  :2funny: ουκρανία στην οδησσό για τριήμερο που ήσουν έπαιζες το γκαβλι σου  :2funny: ενώ άλλοι ξεσχίζονται σε αυτά τα μέρη δεν είναι ότι δεν γούσταρες της γυναίκες απλά αυτές δεν σε γουστάρανε  :2funny: αυτό έλειπε να αφήνανε τους νεαρούς  ντόπιους και να πηγαίνανε με σαραντάρη βαψομαλιά με αποτυχημένη εμφύτευση  :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε , τριχοθυλακια εβαλε ο Δημητρακης?  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε , τριχοθυλακια εβαλε ο Δημητρακης?   :think:
Για τα εκει δεδομένα 2 γκόμενες 20-23 ετων σε 20 μέρες δεν ειναι κακό αποτέλεσμα  :).Οι Ελληνες εκει δεν  :knockinb: ΤΙΠΟΤΑ! :2funny: Οταν πρωτομπήκα στο ΟΠΑ και ειδα τον Πανγιώταρο και ολους τους αλλους κατάλαβα αμεσως οτι αυτοι δεν κάνουνε για τίποτα  :2funny:.Αλλο τωρα οι ιστοριες για αγριους που γράφουνε  :jerking: :2funny:Και ο αλλος στο Τσερνοφτσί έχασε το λογαριασμό  :jerking: :2funny: αποδειξεις ομως δεν μας εβαλε και εκτος αυτου κρύβεται μη δουμε τα χάλια του :2funny:
  Οι Μολδαβές δεν μπορούνε να συγκριθούνε με της Ρωσσίδες με τίποτα!Ειναι λιγο καλήτερες απο της Ελεηνίδες.Εκτος αυτου οι ντόπιοι καμακώνουν πολυ περισσότερο απο τους Ελληνες! :rockon:Στις Μολδαβικες ντίσκο πηγαινουν παρέες αντρες και γυναίκες μαζί μονες τους γκόμενες δεν υπαρχουν!Εκτος αυτου πρέπει εσύ να καμακώνεις εκεί οταν στις πολεις τυπου Νόβγκοροντ σχεδόν στην πέφτουν απο μόνες τους!Οι Μολδαβές ειναι πολυ ζηλιάρες και κακόψυχες σου λένε γιατί εσυ έχεις κ'εγώ δεν έχω.Ενα αλλο που δεν μου άρεσε ειναι που εχουν πολυ χαμηλό επίπεδο και δεν τους νοιάζει τι αντρα θα βρούνε!Ας ειναι και ντόπιος.Γ'αυτο και εκει δεν τους νοιαζει να πανε με ντόπιους.Στο Νόβγκοροντ και στις μικρες πόλεις της Ρωσσίας συχαινοντε τους ντόπιους!Αν ερθει καποιος ξενος τρελενονται!Μιλαω για ξένο που να μετράει οχι τα σουργελα και οι καταβλαχοι που ηταν στη Μολδαβία  :2funny:Αν ειναι και απο Αγία Πετρούπολη τοτε ειναι που τα παίζουν!Το Νόβγκοροντ απέχει 180 χλμ. απο την Αγία Πετρούπολη και ολες εχουνε παει και εχουνε δει τι παίζει εκει πέρα!Μιλαω για το Νόβγκοροντ γιατι πηγαινω εκει που και που.Πετροζαβοντσκ (470 χλμ. βόρεια) ειναι ακόμα καλήτερα!Εκει ομως εχει ξένους Φινλανδούς  :jerking::2funny:.

Ο ΡΕΝΤ τα γραφει αυτα γιατι του έχουν πέσει τα μαλλιά  :2funny:του εχουν πέσει τα δόντια και εχει χοντρίνει πολυ τωρα ειναι σαν αρκούδα  :2funny: οι φωτογραφιες που εχουμε ειναι δεκαετίας τωρα ειναι αγνωριστος  :2funny:.Θα ειχε πλάκα να ειχαμε μια φωτο του εκει που κουβαλάει το δοχείο με τα παγωμένα χύσια απο τους δότες για να τα φορτώσει στο φορτηγάκι και να τα μεταφέρει  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ λέω ότι οι κόντρες δεν έχουν νόημα και δεν καταλήγουν πουθενά..Το Site εδώ λέγεται bourdela.com...Αφορά γυναικες!! Κάποιες φορές είναι αναγκαίο να γινονται και οικονομικές αναλύσεις, κυρίως για το βιοτικό επίπδο των γυναικών γιατί αυτό έχει άμεση συνέπεια στο πόσο εύκολα αυτές κάθονται..

Επίσης όλες οι χώρες δεν είναι για όλους το ίδιο..Κάποιος μπορεί να έχει επιτυχία σε μια χώρα, κάποιος σε κάποια άλλη. Π.χ για μένα Warsaw έχουν μεγαλύτερη επιτυχία οι Ερωτιάρηδες και τα καλά παιδία..Δεν γουστάρουν πολύ τους μάγκες..Αντίθετα όλες οι Ουκρανέζες που ξέρω θέλουν πιο άγριους και δυναμικούς άντρες..

Η σύγκριση πάντως Ελλάδας με οποιαδήποτε χώρα στην ευκολία των γνωριμιών δεν είναι υποκειμενική. Ανεξάρτητα χαρακτήρα που έγραψα παραπάνω στην Ελλάδα οι γνωριμίες με γυνάικες είναι σε πολύ χαμηλό αριθμό σε ίσο χρονικό διάστημα με οποιαδήποτε χώρα την συγκρινόυμε..Σε ένα εξάμηνο εδώ με τρελή μάχη,αγώνα γνωριμίες,πάρτυ μου έχουν κάτσει μέχρι τώρα συνολικά 14..Ναι μαλακισμένες,με ψυχολογικά, με πρήξιμο αρχιδιών,σου βγάζουν τον αδόξαστο αλλά ο αριθμός είναι καλός. Τα τηλέφωνα φυσικά είναι πάνω απο 100 αλλά συνήθως δεν τα σηκώνουν, η μπλέκεις με μιά και βαρίεσαι να πάρεις την άλλη, φυσικά δεν κάθονται με την μία θέλουν 2-3 ραντεβού κ.λ.π.
Παρόλα αυτά ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρότερος των προσδοκιών που είχα όταν αποφάσισα να έρθω εδώ (2-3 την καλύτερη το μήνα βγαίνει)..

Σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα (έξι μήνες) εγώ τουλάχιστον δεν έχω περάσει στην καλύτερη σαν αριθμό τις 3 Ελληνίδες (Τις καλές εποχές)..Πέρα του αριθμού θα παραδεχτώ πως οι Ελληνίδες εμένα τουλάχιστον αυτες που έχω γνωρίσει μου έχουν φανεί πολύ καλύτερες στο θέμα της σχέσης απο τις παρανοικές Πολωνέζες...Οπότε είναι μπερδέμενα τα πράγματα..

2 το μήνα είναι απόλυτα εφικτό για Πολωνία.Για Ουκρανία μπορείς να ξεφύγεις εντελώς να γαμάς μία κάθε δύο μέρες σε πόλεις σαν το Κίεβο.Εννοείται πάντα με ρευστό.Δε νομίζω οτι οι Ουκρανέζες γουστάρουν τους σκληρούς τύπους αλλά αυτούς που τα σπρώχνουν.Το ίδιο και οι Πολωνέζες στην πραγματικότητα οι διαφορές είναι πολύ μικρές.Μάλιστα οι Ουκρανέζες σου κάνουν και μαθήματα τι χρειάζεται για να γαμήσεις Σλάβες.Το ίδιο και οι Τσέχες σου κάνουν μαθήματα.Οι Πολωνέζες δε σε διδάσκουν γιατί είναι πολύ χαμηλός ο πήχυς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρα αν ηταν φτωχες οι ελλεινιδες ή ρακενδυτες οπως λετε δεν θα καθοντουσαν ευκολα ;;;;εστω και για χρημα;;;;αντιθετως ολες εξω κυκλοφορουν μονες κ ολο ποζα κ διακοπες και τσεκ ιν...συμπερασμα :υπαρχουν πολλοι πυρφοροι που ταιζουν υπαρχει λιπος  υπαρχει χρημα,οι φοροφυγαδες,οι καταθεσεις εξω...υπαρχει το δημοσιο,η συνταξη του μπαμπα απο τα 50 στις δεκο...κλπ κλπ

Οι γυναίκες γενικά είναι ηλίθιες και κάνουν λάθος υπολογισμούς.Οι Ελληνίδες νομίζουν οτι υπάρχουν ακόμα πρίγκηπες με λευκή Μερσεντές στην Ελλάδα που θα τις σώσουν ενώ το μόνο που υπάρχει είναι άφραγκοι γενειοφόροι.Μέχρι να πάρουν χαμπάρι τι γίνεται και να προσαρμοστούν θα έχουμε γαμήσει όλα τα ανατολικά μουνιά.Ετσι κι αλλιώς οι γυναίκες πάντα επιβιώνουν όπως οι κατσαρίδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
έχω διαβάσει τα τρελα εδώ μες
ότι η αθηνα είναι άσχημη ότι είμαστε άφραγκοι και τα λοιπά

όσον αφορά την αθηνα

πείτε άλλη μια πρωτεύουσα στον κόσμο που να είναι τρεις πόλις μαζί
η afxaia αθηνα
η οθωμανική αθηνα στην πλακα
και η μοντέρνα αθηνα

πείτε μου άλλη μια πολύ που σε ένα δρόμο έχει τρεις διαφορετικές αρχιτεκτονικές όπως η σταδίου και η πανεπιστημιου

θα δεις τα κτίρια του 19ου αιώνα με τα κυβικά κτίρια τις δεκατίες του 50 με τα μοντέρνα γυάλινα κτίρια
κι όλα αυτά διπλα διπλα
και όλα σε απόσταση περπατήματος 10 λεπτών

σε πια χωρα θα ποιείς καφέ και θα ζαλίσεις το γκαρσόνι με 30 ποτήρια νερό
και μάλιστα δωρεάν;

εντάξει φτωχύναμε
αλλα η υπερβολή στο μεγαλείο τις είμαστε

se periptosi pou anarotieste giati den ekana lathi orthografika :2funny: :2funny:

Η Instanbul τα έχει όλα αυτά αρχαία πόλη,οθωμανική πόλη και μοντέρνα πόλη σε υπερθετικό βαθμό σε σχέση με την Αθήνα.Και η Πράγα έχει μεσαιωνικό ρυθμό,γοτθικό,Ροκκοκό ,αρτ νουβώ και μοντέρνο μαζί.Τι γοτθικό και ροκοκκό έχει η Αθήνα?
Αλλα είναι τα πλεονεκτήματα της Αθήνας.Τώρα όμως με τη φτώχεια που έπεσε τα μειονεκτήματα αντιρροπίζουν τα πλεονεκτήματα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ερώτηση κρίσεως...Οι Ουκρανέζες τελικά πλέον κάθονται? Έχω γνωρίσει τους 6 μήνες που είμαι εδώ 7 Ουκρανέζες. Αντικειμενικά πολύ πιο όμορφες απο τις Πολωνέζες αλλά εντελώς ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ...Δεν κάθονται με τίποτα!!! Όλο δουλειά,σπίτι,γυμναστηρίο,αγαμία και κουλτούρα...Δεν ξέρω αν φταίει φυσικά πως είναι Ουκρανέζες που έχουν ερθεί εδώ για δουλειά (δεν εκφράζουν την μέση Ουκρανέζα), αλλά ή μεγαλυτερη είναι 24 χρονών (οπότε έπρεπε να ψάχνονταν)..Με έχουν προβληματίσει πολύ!!
Επίσης ο Rooshv που γράφει πως ξεσκίστηκε στο πήδημα (τις καλές εποχές) στο Πόζναν,δεν κατάφερε να κάνει 6 μήνες Κίεβο όυτε ενα one night stand..Μήπώς τελικά είναι πολύ πιο όμορφες απο τις Πολωνέζες αλλά δεν το δίνουν έτσι εύκολα?
Μεγάλα φιλοσοφικά πρωινά ερωτήματα..!!!.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ρε φιλε δεν ντρεπεσαι που ασχολεισαι με αυτον τον βλακα που μειαζει με αλβανο πιθηκο και την κοντσιτα?τι να γαμησει στο κιεβο ο βλακας,η πιο απελπισμενη αγαμητη δεν παει με τετειο βλακα πιθηκομουρη χαχαχαχ.γελανε μαζι του,τα βιντεο που ειδα τα κανανε για να γελανε μαζι του,εχω 2 φιλους μετο ιδιο προβλημα αν τους δεις για γελια,πιστευουν ειναι καμακια και σουπεργκομενοι και γελανε ολοι μαζι τους.οσο για τα κλαμπ τι κανεις,κανε μια βολτα κανα παρκο,καλεσε καμια κοπελα να πιειτε κανα κρασακι στο παρκο στο παγκακι,ετσι κανουν και εδω οι πολωνοι και αλλοι απο ερασμους,το εκανα και εγω πριν μια εβδομαδα με ουκρανιδα κυπρο,2 κρασακια στοιχησαν 5 ευρο.στο κλαμπ τι να κανεις?οταν ξεμενεις απο λεφτα καλυτερα αλλαξε τακτικη,παιξε στα παρκα,προσκαλεσε.πλισιασε εσυ με μια μπουκαλα κρασι,πολλες θελουν να πιουνε και να κανουν γνωριμια,παιχνιδι στα παρκα και στα παγκακια γινεται τσαμπα,ουκρανια αυτο κανω και πινω 50 καφεδες την μερα χαχαχαχ,μισο ευρο ειναι ο καφες στο παρκο και πιο φτηνος,δεν χρειαζεται να ξοδευτεις στα κλαμπ.αν παω  στο κλαμπ ακομα και στα κλαμπ στο κιεβο γιδροπαρκ που με 10 ευρο ανοιγεις μπουκαλα με τα παρερχομενα δεν ειχα ποτε το λιγοτερο πανω μου απο 700-800 ευρο!το να ξεμεινεις και να σε κερνα η γκομενα με την καρτα τι να πω.5000 γριβνα δηλ 500 ευρο πριν 3-4 χρονια μου εκλεψαν που με κτυπησαν κιεβο εξω απο το κλαπ και σκεφτου δεν βρηκαν ολα τα λεφτα πανω μου.παιξε παρκο,παγκακι,κρασακι,καφε στο χερι.γαμα τα κλαμπ,μεγαλωσα κιεβο,μοσχα,στα κλαμπ να βγαλω γκομενα το βραδι μετρημενες στα χερια μου τοσα χρονια.ο μογγολος φιλος σου διασταυροση πιθηκου,με ταιλανδο και εβαλε χερι και η κοντσιτα για να γινει το μιγμα αυτου του αθλιου,το καλο του λεει αληθεια,πουθενα δεν γαμα χαχαχαχαχ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
6 μήνες είμαι εδώ και δεν μπορώ να κρυφτώ ήδη!! Αν μπλέξεις συνολικά με πάνω απο 10 κοπέλες στην πόλη τελείωσες.Όπου πας θα τις βλέπεις μπροστά σου!! 1-2 χρόνια max είναι να κάτσεις εδώ..Μετά δεν σε πάιρνει πρέπει να φύγεις..Πραγματικά σε ξέρουν!!!!
Αν φανταστείς πως βγαίνεις στα ίδια 3-4 μαγαζία οι ίδιες είναι μέσα..Πού να κάνεις παιχνίδι μετα..
Επίσης σίγουρα θα σε πετύχουν στην Novy Swiat που είναι ο κεντρικός δρόμος για περατζάδα..

Οπότε η συμβουλή είναι όποιος έρθει κάθεται ένα χρόνο τα κάνει όλα κώλο και εξαφανίζεται με πολύ πρωινή πτήση!!!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
για να συναντας τις κοπελες,ισως και εσυ κυκλοφορας λαθος εκει που πανολοι οι ξενοι και αυτες εκει που πανε οι ξενοι ιδικα για γνωριμια με αυτους.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
στο λεω φιλε γιατι κιεβο,οδησσο τις ιδιες χαζες βλεπω στους ιδιους τοπους καθε μερα,καθονται με ενα καφε 10 ωρες στο ιδειο σημειο με τα λαπτοπ,μερη που μονο κανα ξενος παει η εγω που μενω διπλα περνω συνεχεια απο εκει

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Η Instanbul τα έχει όλα αυτά αρχαία πόλη,οθωμανική πόλη και μοντέρνα πόλη σε υπερθετικό βαθμό σε σχέση με την Αθήνα.Και η Πράγα έχει μεσαιωνικό ρυθμό,γοτθικό,Ροκκοκό ,αρτ νουβώ και μοντέρνο μαζί.Τι γοτθικό και ροκοκκό έχει η Αθήνα?
Αλλα είναι τα πλεονεκτήματα της Αθήνας.Τώρα όμως με τη φτώχεια που έπεσε τα μειονεκτήματα αντιρροπίζουν τα πλεονεκτήματα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
φιλοι μου ρωσοι που πανε παραλιακα βουλγαρια,ανταλεια,μαυροβουνιο,σιαρμ ελ σειχ λενε σαν την κυπρο πουθενα και δεν πανε ξανα μουσουλμανικες χωρες.πηγα στην κωνσταντινουπολη δεν εχει τυποτα για διασκεδαση για τον τουριστα.εμενα διπλα αγια σοφια,νεκρα εκει,ουτε μπαρ,κλαμπ τιποτα γυρο.κατι θα εχει ταξιμ αλλα ειδα ηταν επικυνδηνα εκει,πηγαν να μου την στησουν κατι τουρκοι ταχα να παμε σε σαλον και με πηγαν σε μπαρ με χοντρες ουκρανιδες.παω να φυγω,ερχονταν ειδη ποτα για το γνωστο κολπο,πηγαν να με τραβηξουν να κατσω αλλα τους εβαλα φωνες,σπρωξιες και εδειξα αγρια διαθεση.φευγοντας νομιζα θα δω κανα στην εισοδο να με σταματησει,κανενας,μετα οι τουρκοι ηταν στο ιδιο σημειο να ψαχνουν αλλο ξενο.οραια να πας βολτα το βραδι με πλοιαρακι στο βοσπορο αλλα δεν κανει σαν διασκεδασι ουτε την ζωη που εχει η ελλαδα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
έχω διαβάσει τα τρελα εδώ μες
ότι η αθηνα είναι άσχημη ότι είμαστε άφραγκοι και τα λοιπά

όσον αφορά την αθηνα

πείτε άλλη μια πρωτεύουσα στον κόσμο που να είναι τρεις πόλις μαζί
η afxaia αθηνα
η οθωμανική αθηνα στην πλακα
και η μοντέρνα αθηνα

πείτε μου άλλη μια πολύ που σε ένα δρόμο έχει τρεις διαφορετικές αρχιτεκτονικές όπως η σταδίου και η πανεπιστημιου

θα δεις τα κτίρια του 19ου αιώνα με τα κυβικά κτίρια τις δεκατίες του 50 με τα μοντέρνα γυάλινα κτίρια
κι όλα αυτά διπλα διπλα
και όλα σε απόσταση περπατήματος 10 λεπτών

σε πια χωρα θα ποιείς καφέ και θα ζαλίσεις το γκαρσόνι με 30 ποτήρια νερό
και μάλιστα δωρεάν;

εντάξει φτωχύναμε
αλλα η υπερβολή στο μεγαλείο τις είμαστε

se periptosi pou anarotieste giati den ekana lathi orthografika :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχαχ,αυτο με τον καφε εισαστε απαιχτοι,το σχολιαζουμε στην κυπρο και γελαμε χρονια με αυτο.καθονται τα φανταρακια της ελδυκ να πιουνε καφεδακι,5 ωρες καθονται εκει,ερχεται η ωρα να φυγουν και ουτε το μισο φραπε δεν καταφερνουν να πιουν χαχαχαχ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εχω γνωρισει αρκετους ελληνες κυπρο και φραγγατους ,αλλα και πολυ φτωχους.σιγουρα διμητρακι δεν ειναι ολοι οι ελληνες σε αθλια κατασταση.οι ελληνιδες που ειδα ομως σαλονικη αν ειδα 2 απλα συμπαθητικες,κυπρο η νεα γενια ειναι κουκλες με τις διαφορες μιξεις.για τις ελληνιδες που ερχονται κυπρο οι πιο πολλες που βλεπω ειναι ασχημες και βρωμερες,φταινε και οι εταιριες που τις αφηνουν να ταξιδευουν με μια μικρη αποσκευη.τι να βαλεις στην μικρη τσαντα?ολα για να γλιτωσεις 40-50 ευρο,αυτο που διαπιστωσα εδω κατι βρωμιαρες κυκλοφορουν.ηρθε η εθνικη ελλαδας γυναικων ποδοσφαιρου και οι κοπελες σχολιαζαν πως ηταν ντυμενες οι λιβανεζες,ποσα ειναι τα παπουτσια και τα κινητα που κρατουσαν αυτες,τους εκανε τρομερη εντυπωση.αν δειτε τις λιβανεζες δεν θα πιστευεται,ολοι ντυμενοι μαρκες και οι 40 και πανω κατι χειλη ολο μποτοξ χαχαχαχ.αλλοι φιλοι που εχω ελλαδα και μενουν γλυφαδα και απο εκει μου λενε δεν υπαρχει κριση,υπερβολες και οτι δεν βρησκουν να πανε με το πλοιο θεση και μαλακιες.αλλοι λενε τα αντιθετα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Iwatch δεν βγηκε ακομα σε κυκλοφορια νομιζω...4 φιλοι μου εχουν το iphone 6,οι υπολοιποι εχουν galaxy s5-s4 και η πλειοψηφια εχει το iphone4... Αρκετοι εχουν κινητα αξιας 300€ αλλες μαρκες...Και τι εγινε δηλ αμα εχεις κινητο τελευταιο μετρας;;;η ρολοι κινητο μετρας;;;σαν κατι βλαχους κανετε!!!  Οπως και στην ΡΩΣΙΑ με τις μαρκες σαν στερημενοι λογω σοβιετ...ετσι και στην ελλαδα υπαρχει αυτη η μανια με το ακριβο κινητο ´η ρουχο σταμπα για λογους επιδειξης ...δεν εχουν να φανε και παιρνουν κινητο 700€....ειναι η αλλη οαεδ και εχει λουι βιττον...δεν εχεις ακουσει για iphone και αναπαντητες με καρτα;;;
Αυτα που λες δεν ισχουν γιατι ο νεοπλουτισμο στην χωρα παρολη την κριση υπαρχει γιατι εχουμε λιπος!μαυρο χρημα και δημοσιο το λενε και φοροδιαφυγη...αυτα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
συμφωνω μαζι σου φιλε,αυτη η επιδειξομανια τον ρωσων απο τα κοπλεξ που εχουν κανει ζημια.εγω ενα απλο samsyng galaxy εχω 70 ευρω,δεν κατεχω απο τεχνολογια.αλλα στην ρωσια και ουκρανια για να μετρας σιγουρα τα προσεχουν αυτα οι κοπλεξικες,ειδα στο αεροπλανο γκομενα να κανει φιγουρα με τα 2 πανακριβα κινητα,ενιωθα κοπλεξ να δειξω το κινητο μου πανω,το εγραψα ξανα στο ουκρανια αυτο.μετα βλεπω τα παπουτσια τις χαλασμενα παλια ητανε χαχααχ και φανελακια των 5 ευρο.εγω ντυμενος με hygo boss ρουχα,φορτωμενοε χρημα πανω μου αλλα θα ντρεπομουν να της ζητησω τηλεφωνο γιατι σιγουρα θα με αποριπτε αυτη η αφραγγη χαχαχα.η κορη της αδερφης μου 7  χρονων εχει s5 και με κοροιδευει που δεν ηξερα τι ειναι 3g,και κατι αλλες μαλακιεςπου δεν κατεχω.ενας φιλος λιβανεζος και αυτος μου λεει παρε καλο iphone,δεν μιλω στο κινητο,δεν το χρειαζομαι,σε ωρα αναγγης το εχω μην παθω κατι στον δρομο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα παγκάκια και τα πάρκα είναι φοβερή επιλογή αλλά για μόνο 3 μήνες καλοκαίρι..Χειμώνα εδώ κυκλοφορούν σαν τον robocop ντυμένες και τρέχουν σαν τον Κεντέρη στον δρόμο λόγω κρύου..Δεν έχεις σχεδόν καμιά πιθανότητα να γνωρίσεις στον δρόμο.
Καλοκαίρι είναι εντελώς άλλη φάση για αυτό έγραψα σε όλους να έρθουν απο Μάιο και μετα.

Το 2012 είχα κάνει τρίο μέ ένα φίλο καλοκαίρι απλά καμακώνονυτας στον δρόμο ένα 25 χρονο ψιλο-μεθυσμένο το οποίο μετά ομως ζήταγε έρωτα (παρόλο το τρίο)...Επιπλέον αν την αράξεις με ένα φίλο (γιατί συνήθως είναι δυάδες οι γκόμενες) στο κέντρο της πόλης μια καλοκαιρινή νύχτα, περνανε χιλλίαδες γυναίκες και απλά μιλάς.Κάτι θα γνωρίσεις αν είσαι στο κατάλληλο επιθετικό Mood..Αυτά τα καλά όμως μόνο ένα τρίμηνο και δεν ξέρω πως θα είναι πλέον αυτό το καλοκαίρι μετά την γενική κάθοδο που βλέπω εδώ στο θέμα της ανταπόκρισης των γυναικών και στην γαμημένη ryanair που θα γεμίσει το καλοκαίρι όλους τους Ισπανο-Ιταλούς εδώ με 50 ευρώ roundtrip..Εδώ θα είμαι θα γράψω τις εξελίξεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom