Εγώ λέω ότι οι κόντρες δεν έχουν νόημα και δεν καταλήγουν πουθενά..Το Site εδώ λέγεται bourdela.com...Αφορά γυναικες!! Κάποιες φορές είναι αναγκαίο να γινονται και οικονομικές αναλύσεις, κυρίως για το βιοτικό επίπδο των γυναικών γιατί αυτό έχει άμεση συνέπεια στο πόσο εύκολα αυτές κάθονται..
Επίσης όλες οι χώρες δεν είναι για όλους το ίδιο..Κάποιος μπορεί να έχει επιτυχία σε μια χώρα, κάποιος σε κάποια άλλη. Π.χ για μένα Warsaw έχουν μεγαλύτερη επιτυχία οι Ερωτιάρηδες και τα καλά παιδία..Δεν γουστάρουν πολύ τους μάγκες..Αντίθετα όλες οι Ουκρανέζες που ξέρω θέλουν πιο άγριους και δυναμικούς άντρες..
Η σύγκριση πάντως Ελλάδας με οποιαδήποτε χώρα στην ευκολία των γνωριμιών δεν είναι υποκειμενική. Ανεξάρτητα χαρακτήρα που έγραψα παραπάνω στην Ελλάδα οι γνωριμίες με γυνάικες είναι σε πολύ χαμηλό αριθμό σε ίσο χρονικό διάστημα με οποιαδήποτε χώρα την συγκρινόυμε..Σε ένα εξάμηνο εδώ με τρελή μάχη,αγώνα γνωριμίες,πάρτυ μου έχουν κάτσει μέχρι τώρα συνολικά 14..Ναι μαλακισμένες,με ψυχολογικά, με πρήξιμο αρχιδιών,σου βγάζουν τον αδόξαστο αλλά ο αριθμός είναι καλός. Τα τηλέφωνα φυσικά είναι πάνω απο 100 αλλά συνήθως δεν τα σηκώνουν, η μπλέκεις με μιά και βαρίεσαι να πάρεις την άλλη, φυσικά δεν κάθονται με την μία θέλουν 2-3 ραντεβού κ.λ.π.
Παρόλα αυτά ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρότερος των προσδοκιών που είχα όταν αποφάσισα να έρθω εδώ (2-3 την καλύτερη το μήνα βγαίνει)..
Σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα (έξι μήνες) εγώ τουλάχιστον δεν έχω περάσει στην καλύτερη σαν αριθμό τις 3 Ελληνίδες (Τις καλές εποχές)..Πέρα του αριθμού θα παραδεχτώ πως οι Ελληνίδες εμένα τουλάχιστον αυτες που έχω γνωρίσει μου έχουν φανεί πολύ καλύτερες στο θέμα της σχέσης απο τις παρανοικές Πολωνέζες...Οπότε είναι μπερδέμενα τα πράγματα..