Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δες τα μαγαζια

Δεν παιρνουμε gear2  περιμενουμε iwatch φιλε
Με τη διαφορα οτι αυτο που έχω και που έβαλα φωτογραφία ειναι το GEAR S  ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ GEAR 2.Δε νομιζω οτι μοιάζουνε και πολύ? :think:Απλος δεν το εχεις δει ποτέ!Ουτε και το Gear 2 υπαρχει στην Ελλάδα παραγγελεια απο το εξωτερικο στο κάνουνε!
 Το i watch ειναι στο επιπεδο του Gear 2 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΜ ΚΑΡΤΑ!Αυτα τα 2 αν δεν εχεις μαζι σου το τηλεφωνο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!Το Gear S ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!Παιρνει σιμ κάρτα και μπορεις να το εχεις χωρις να εχεις το τηλεφωνο μαζι!
 Ειναι φυσικο να μην τα ξέρεις ολα αυτα γιατι δε νομιζω οτι τα εχει δει κανενας στην Ελλάδα απο κοντά!Εγω στις 10 μέρες δεν ειδα κανεναν να εχει τιποτα τέτοιο και δεν καταλαβαινε και κανενας οτι αυτο που φοραω στο χέρι μου ειναι τηλέφωνο και όχι Ρολό'ι'  :2funny:.
 Ολοι εχουν κατι Κινέζικα Σμαρτφόν ενας στους 100 να εχει i phone  :2funny:.

Συνημμένα

• 13-gear-2-neo-mochagrey-2.jpg
    13-gear-2-neo-mochagrey-2.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 31
  • samsung-gear-s_blue-black_2.jpg
    samsung-gear-s_blue-black_2.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 46

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εγω και οσους ξερω εδω μπορει να ειμαστε στο 1/100....???η μιση ελλαδα εχει iphone και galaxy s

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
έχω διαβάσει τα τρελα εδώ μες
ότι η αθηνα είναι άσχημη ότι είμαστε άφραγκοι και τα λοιπά

όσον αφορά την αθηνα

πείτε άλλη μια πρωτεύουσα στον κόσμο που να είναι τρεις πόλις μαζί
η afxaia αθηνα
η οθωμανική αθηνα στην πλακα
και η μοντέρνα αθηνα

πείτε μου άλλη μια πολύ που σε ένα δρόμο έχει τρεις διαφορετικές αρχιτεκτονικές όπως η σταδίου και η πανεπιστημιου

θα δεις τα κτίρια του 19ου αιώνα με τα κυβικά κτίρια τις δεκατίες του 50 με τα μοντέρνα γυάλινα κτίρια
κι όλα αυτά διπλα διπλα
και όλα σε απόσταση περπατήματος 10 λεπτών

σε πια χωρα θα ποιείς καφέ και θα ζαλίσεις το γκαρσόνι με 30 ποτήρια νερό
και μάλιστα δωρεάν;

εντάξει φτωχύναμε
αλλα η υπερβολή στο μεγαλείο τις είμαστε

se periptosi pou anarotieste giati den ekana lathi orthografika :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω και οσους ξερω εδω μπορει να ειμαστε στο 1/100....???η μιση ελλαδα εχει iphone και galaxy s
Οπως έχει και i watch!  :2funny:!Για την Ελλάδα τελευταιο μοντέλο ηταν πριν ενα μηνα το i phone 5 και το galaxy S4 Αυτα ειχαν στη βιτρίνα στα μαγαζιά σε δυο μέρη μόνο βρηκα Galaxy S5.Η πλακα ειναι οτι ουτε αυτα ειδα να τα εχει κανένας!Τωρα αν πας σε καμιά χά'ι' καφετέρια στη Γλυφάδα στα 50-100 ατομα που θα εχει μπορει να δεις μερικους να εχουνε τετοια τηλέφωνα!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ειπαμε απο αρχιτεκτονικη και ποιοτητα μονο βαρσαβα...απο πολιτισμο διασκεδαση μονο  νοβγκορντ... :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Οπως έχει και i watch!  :2funny:!Για την Ελλάδα τελευταιο μοντέλο ηταν πριν ενα μηνα το i phone 5 και το galaxy S4 Αυτα ειχαν στη βιτρίνα στα μαγαζιά σε δυο μέρη μόνο βρηκα Galaxy S5.Η πλακα ειναι οτι ουτε αυτα ειδα να τα εχει κανένας!Τωρα αν πας σε καμιά χά'ι' καφετέρια στη Γλυφάδα στα 50-100 ατομα που θα εχει μπορει να δεις μερικους να εχουνε τετοια τηλέφωνα!

Iwatch δεν βγηκε ακομα σε κυκλοφορια νομιζω...4 φιλοι μου εχουν το iphone 6,οι υπολοιποι εχουν galaxy s5-s4 και η πλειοψηφια εχει το iphone4... Αρκετοι εχουν κινητα αξιας 300€ αλλες μαρκες...Και τι εγινε δηλ αμα εχεις κινητο τελευταιο μετρας;;;η ρολοι κινητο μετρας;;;σαν κατι βλαχους κανετε!!!  Οπως και στην ΡΩΣΙΑ με τις μαρκες σαν στερημενοι λογω σοβιετ...ετσι και στην ελλαδα υπαρχει αυτη η μανια με το ακριβο κινητο ´η ρουχο σταμπα για λογους επιδειξης ...δεν εχουν να φανε και παιρνουν κινητο 700€....ειναι η αλλη οαεδ και εχει λουι βιττον...δεν εχεις ακουσει για iphone και αναπαντητες με καρτα;;;
Αυτα που λες δεν ισχουν γιατι ο νεοπλουτισμο στην χωρα παρολη την κριση υπαρχει γιατι εχουμε λιπος!μαυρο χρημα και δημοσιο το λενε και φοροδιαφυγη...αυτα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
:2funny:σε αυτο συμφωνω. Η ρωσια ειναι παραδεισος σε σχεση με πολωνια...ισως η επαρχια πολωνιας ειναι καλυτερα και συ δημητρη επαρχια πας για καλα μουνια δεν πας μοσχα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ λέω ότι οι κόντρες δεν έχουν νόημα και δεν καταλήγουν πουθενά..Το Site εδώ λέγεται bourdela.com...Αφορά γυναικες!! Κάποιες φορές είναι αναγκαίο να γινονται και οικονομικές αναλύσεις, κυρίως για το βιοτικό επίπδο των γυναικών γιατί αυτό έχει άμεση συνέπεια στο πόσο εύκολα αυτές κάθονται..

Επίσης όλες οι χώρες δεν είναι για όλους το ίδιο..Κάποιος μπορεί να έχει επιτυχία σε μια χώρα, κάποιος σε κάποια άλλη. Π.χ για μένα Warsaw έχουν μεγαλύτερη επιτυχία οι Ερωτιάρηδες και τα καλά παιδία..Δεν γουστάρουν πολύ τους μάγκες..Αντίθετα όλες οι Ουκρανέζες που ξέρω θέλουν πιο άγριους και δυναμικούς άντρες..

Η σύγκριση πάντως Ελλάδας με οποιαδήποτε χώρα στην ευκολία των γνωριμιών δεν είναι υποκειμενική. Ανεξάρτητα χαρακτήρα που έγραψα παραπάνω στην Ελλάδα οι γνωριμίες με γυνάικες είναι σε πολύ χαμηλό αριθμό σε ίσο χρονικό διάστημα με οποιαδήποτε χώρα την συγκρινόυμε..Σε ένα εξάμηνο εδώ με τρελή μάχη,αγώνα γνωριμίες,πάρτυ μου έχουν κάτσει μέχρι τώρα συνολικά 14..Ναι μαλακισμένες,με ψυχολογικά, με πρήξιμο αρχιδιών,σου βγάζουν τον αδόξαστο αλλά ο αριθμός είναι καλός. Τα τηλέφωνα φυσικά είναι πάνω απο 100 αλλά συνήθως δεν τα σηκώνουν, η μπλέκεις με μιά και βαρίεσαι να πάρεις την άλλη, φυσικά δεν κάθονται με την μία θέλουν 2-3 ραντεβού κ.λ.π.
Παρόλα αυτά ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρότερος των προσδοκιών που είχα όταν αποφάσισα να έρθω εδώ (2-3 την καλύτερη το μήνα βγαίνει)..

Σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα (έξι μήνες) εγώ τουλάχιστον δεν έχω περάσει στην καλύτερη σαν αριθμό τις 3 Ελληνίδες (Τις καλές εποχές)..Πέρα του αριθμού θα παραδεχτώ πως οι Ελληνίδες εμένα τουλάχιστον αυτες που έχω γνωρίσει μου έχουν φανεί πολύ καλύτερες στο θέμα της σχέσης απο τις παρανοικές Πολωνέζες...Οπότε είναι μπερδέμενα τα πράγματα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny:σε αυτο συμφωνω. Η ρωσια ειναι παραδεισος σε σχεση με πολωνια...ισως η επαρχια πολωνιας ειναι καλυτερα και συ δημητρη επαρχια πας για καλα μουνια δεν πας μοσχα
Απλος εγω θελω το ευκολο!Και αλλαζω και περιβαλλον!Εκει οποια θελω την εχω χωρις καμια μεγαλη προσπάθεια  :)Βεβαια Ρωσσια πρεπει να εχεις τα στάνταρ που εχω πει.Νόβγκοροντ πρεπει να πας με αμάξι (οτι να'ναι αρκει να εχει νουμερα Αγίας Πετρούπολης ή Μόσχας) ο τουρίστας ειδηκα αν δεν ξερει τι γλώσσα λιγο δυσκολο να κανει κατι εκει.
  Πολωνία ειναι πεθαμένα πράγματα πανω απο 10 χρόνια (για να μην πω 15) τη δεκαετία του '90 ηταν παράδεισος!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αρα αν ηταν φτωχες οι ελλεινιδες ή ρακενδυτες οπως λετε δεν θα καθοντουσαν ευκολα ;;;;εστω και για χρημα;;;;αντιθετως ολες εξω κυκλοφορουν μονες κ ολο ποζα κ διακοπες και τσεκ ιν...συμπερασμα :υπαρχουν πολλοι πυρφοροι που ταιζουν υπαρχει λιπος  υπαρχει χρημα,οι φοροφυγαδες,οι καταθεσεις εξω...υπαρχει το δημοσιο,η συνταξη του μπαμπα απο τα 50 στις δεκο...κλπ κλπ

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το ευκολο παντως η βαρσοβια δεν το εχει...ειναι μαλλον χειροτερα απο πραγα και βουδαπεστη για μενα...δηλ τι διαφορα θα ειχε αν εμενα 6 μηνες εκει..;;;σιγα μην φαω στην μαπα το κρυο και τους λατινους πυρφορους για τις πολωνεζες...

Θελετε ευκολο...;;εδω δε παιζει... αλλου...γνωμη μου πηγαιντε μαυροβουνιο,λευκορωσια ,κιεβ οδεσσα κ κυριως επαρχια ουκρανιας κ τελος ρωσια στην επαρχια μονο αν μιλατε την γλωσσα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ετσι ειναι κ ουκρανια κ ακομα καλυτερα......

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Απλος εγω θελω το ευκολο!
Το ξέρουμε,δεν είσαι δυνατό καμάκι για αυτό πμρ και μολδαβία από ένα μήνα που έκατσες στο καθένα γαμησες δύο γκόμενες όλο και όλο και αυτές μπαζα  :2funny: ουκρανία στην οδησσό για τριήμερο που ήσουν έπαιζες το γκαβλι σου  :2funny: ενώ άλλοι ξεσχίζονται σε αυτά τα μέρη δεν είναι ότι δεν γούσταρες της γυναίκες απλά αυτές δεν σε γουστάρανε  :2funny: αυτό έλειπε να αφήνανε τους νεαρούς  ντόπιους και να πηγαίνανε με σαραντάρη βαψομαλιά με αποτυχημένη εμφύτευση  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• bTkrkTj6Apw.jpg
    bTkrkTj6Apw.jpg
    193,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Δειτε εδω γκομενίτσες ειναι γεμάτη η πίστα!Συνηθως εχει 70% γυναίκες!Και οι αντρες εκει ειναι γιά κλάμματα και η συμπεριφορά τους ειναι απαίσια  :rockon:
Σιγά το κατόρθωμα τότε και το περηφανεύεσαι :2funny:
και η κουτσή μαρία θα γαμούσε εκεί :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom