dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν πας σε καποια παζάρια γεμάτο τέτοια προ'ι'όντα ειναι.Εκει οι τιμες ειναι πολυ φτηνότερες αλλα ξέρεις τι παίρνεις.Συνηθως εκει ψωνιζουν συνταξιουχοι,αλκοολικοι και φτωχοι ανθρωποι.Εγω ειμαι της γνωμης οτι αυτα τα προ'ι'οντα πρεπει να υπαρχουν αλλιως οι φτωχοι δεν θα μπορουσαν να παρουν τιποτα!τι λεει το σαπιο κρεας και το σαπιο ψωμι στην ρωσσια δημητρακη?πολυ υψηλη ποιοτητα ζωης λεμε![]()
![]()
![]()
Σε κανονικα μαγαζια πολυ δυσκολο εως αδυνατοννα βρεις τετοια προ'ι'όντα.
Καταρχην ο Κωστάκης ειναι ο ΣινοχάραςΤην εκροή που γράφει ποιός την κάνει εσύ και εγώ? Πόσα λεφτά έχεις στον λογαριασμό σου εσύ και όλοι οι φίλοι σου μαζί?..Αν τα αρθρήσω δεν θα είναι συνολικα πάνω απο 1000 ευρώ..Είναι αυτό που λένε πλούσιο κράτος φτωχοί πολίτες!! Ότι υπάρχουν κάποιοι πλούσιοι στην Ελλάδα σημαίνει πως ο μέσος πολίτης περνάει καλά?
Ζήσε τον μύθο και την μαγκία του Έλληνα αυτό μας έφτασε εκεί που φτάσαμε!! Καμάρωνεις που κάποιοι λίγοι έχουν χρήματα και ας πίνουμε καφέ απο Everest εμείς οι υπόλοιποι..
Επίσης δεν έγραψα για χωριά εγώ της Ρουμανίας είπα για τις Πρωτεύουσες και όχι αν είναι οικονομικά καλύτερα αλλά πιο όμορφες σαν πόλεις απο την Αθήνα..
Βαρσοβία είναι πάντως οικονομικά καλύτερα αυτήν την στιγμή..
Επίσης ότι πήγες με μια Πολωνέζα τι σημαίνει?Αυτό δεν το καταλάβα καθόλου,δεν βγάζει καν νόημα...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
1.000.000 χειροτερο ειναι αυτη τη στιγμη το βιοτικό επιπεδο στην Ελλάδα απο την Πολωνία.Ο Ελληνας τωρα ειναι ντυμένος σαν τους Ουζμπέκους!Η πτώση το τελευταιο δεκαμηνο ειναι τρομερή!
Το Εβερεστ αυτη τη στιγμη ειναι πολυτέλεια!Η Αθήνα αυτη τη στιγμη πρεπει να εχει το ρεκόρ ζητιάνων σε ποσοστό επι του πλυθισμου στον κόσμο
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Το βιοτικό επιπεδο και η αγωραστικη δυναμη του Ελληνα αυτη τη στιγμη συγκρινεται με το Νόβγκοροντ.Σε καποια το Νόβγκοροντ ειναι καλητερο οπως οτι δεν εχει ανεργία η Αθήνα εχει ομως το θετικο οτι ειναι πιο φτηνή.Ακομα ομως κ'εκει ο κοσμος ειναι πολυ καλητερα ντυμένος απ'οπως ειναι ντυμένος στην Ελλάδα!
Το να συγκρίνεις το επιπεδο της Αθήνας με της Βαρσοβίας αυτη τη στιγμη ειναι για
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)