Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι λεει το σαπιο κρεας και το σαπιο ψωμι στην ρωσσια δημητρακη?πολυ υψηλη ποιοτητα ζωης λεμε  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny:
Αν πας σε καποια παζάρια γεμάτο τέτοια προ'ι'όντα ειναι.Εκει οι τιμες ειναι πολυ φτηνότερες αλλα ξέρεις τι παίρνεις.Συνηθως εκει ψωνιζουν συνταξιουχοι,αλκοολικοι και φτωχοι ανθρωποι.Εγω ειμαι της γνωμης οτι αυτα τα προ'ι'οντα πρεπει να υπαρχουν αλλιως οι φτωχοι δεν θα μπορουσαν να παρουν τιποτα!
 Σε κανονικα μαγαζια πολυ δυσκολο εως αδυνατοννα βρεις τετοια προ'ι'όντα.

Την εκροή που γράφει ποιός την κάνει εσύ και εγώ? Πόσα λεφτά έχεις στον λογαριασμό σου εσύ και όλοι οι φίλοι σου μαζί?..Αν τα αρθρήσω δεν θα είναι συνολικα πάνω απο 1000 ευρώ..Είναι αυτό που λένε πλούσιο κράτος φτωχοί πολίτες!! Ότι υπάρχουν κάποιοι πλούσιοι στην Ελλάδα σημαίνει πως ο μέσος πολίτης περνάει καλά?
Ζήσε τον μύθο και την μαγκία του Έλληνα αυτό μας έφτασε εκεί που φτάσαμε!! Καμάρωνεις που κάποιοι λίγοι έχουν χρήματα και ας πίνουμε καφέ απο Everest εμείς οι υπόλοιποι..
Επίσης δεν έγραψα για χωριά εγώ της Ρουμανίας είπα για τις Πρωτεύουσες και όχι αν είναι οικονομικά καλύτερα αλλά πιο όμορφες σαν πόλεις απο την Αθήνα..
Βαρσοβία είναι πάντως οικονομικά καλύτερα αυτήν την στιγμή..
Επίσης ότι πήγες με μια Πολωνέζα τι σημαίνει?Αυτό δεν το καταλάβα καθόλου,δεν βγάζει καν νόημα...
Καταρχην ο Κωστάκης ειναι ο Σινοχάρας  :2funny:.Και τωρα γραφει  :jerking:.
 1.000.000 χειροτερο ειναι αυτη τη στιγμη το βιοτικό επιπεδο στην Ελλάδα απο την Πολωνία.Ο Ελληνας τωρα ειναι ντυμένος σαν τους Ουζμπέκους!Η πτώση το τελευταιο δεκαμηνο ειναι τρομερή!
 Το Εβερεστ αυτη τη στιγμη ειναι πολυτέλεια!Η Αθήνα αυτη τη στιγμη πρεπει να εχει το ρεκόρ ζητιάνων σε ποσοστό επι του πλυθισμου στον κόσμο :rockon:.Αν κάτσεις στο Εβερεστ που λες θα σου έρθουνε καμια δεκαρια να σου πουνε τον πονο τους και να σου ζητήσουν λεφτα!
 Το βιοτικό επιπεδο και η αγωραστικη δυναμη του Ελληνα αυτη τη στιγμη συγκρινεται με το Νόβγκοροντ.Σε καποια το Νόβγκοροντ ειναι καλητερο οπως οτι δεν εχει ανεργία  η Αθήνα εχει ομως το θετικο οτι ειναι πιο φτηνή.Ακομα ομως κ'εκει ο κοσμος ειναι πολυ καλητερα ντυμένος απ'οπως ειναι ντυμένος στην Ελλάδα!
  Το να συγκρίνεις το επιπεδο της Αθήνας με της Βαρσοβίας αυτη τη στιγμη ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny:.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Η μέση Πολωνέζα της Βαρσοβίας είναι πολύ καλύτερα γιατί απλά έχει δουλεία οπότε μπορεί να αναπτυχθεί και φτιάξει της ζωής της άνετα. Η Ελληνίδα αυτή την στιγμή είναι άνεργη και στηρίζετε καθαρά στην σύνταξη του μπαμπά..Πόσο θα αντέξει να ζεί ακόμα όμως ο μπαμπάς?. Γράφεις λές και ζέις σε άλη χώρα.. 200.000 νέοι έχουν φύγει για εξωτερικό την τελευταία πενταετία και η ανεργία είναι στο 26% και κοντά στο 40% στους νέους!!! Η απόλυτη μετανάστευση για επιβίωση. Το χείρότερο ότι πίσω μένει η χλέμπα.Φεύγουν όλα τα μυαλά της Ελλάδας..

Και έγω έχω 2 διαμερίσματα και,3 οικόπεδα και τα έχω βάλει στον κώλο μου!!! Όλα ξενοίκιαστα και πρέπει να πληρώσεις και ΕΝΦΙΑ. Μέσα με βάζουν..
Θα ζήσεις με τα διαμερίσματα και τα οικόπεδα της οικογένειας που δεν υπάρχει καν μία να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ?..Η ανάπτυξη στηρίζεται στο δικαίωμα στην εργασία και στην Ελλάδα δυστηχώς αυτό τελέιωσε..Ότι και να γράφεις δυστυχώς οι Πολωνέζες (τουλάχιστον στη Βαρσοβία) πλέον έχουν ανεργία σε μονοψήφιο αριθμό και αυτό είναι τραγικό για εμάς. Τραγικό γιατί είμασταν αιώνες μπροστά απο αυτούς 10-15 χρόνια πρίν και επιπλέον γιατί έτσι ανοίγουν δυσκολότερα τα πόδια..

στα 11 εκατομμυρια πληθυσμο ειναι πολλοι οι 200-400χιλιαδες?  :think:
εσεις τα παρουσιαζετε λες και ειμαστε στα 50'ς οπου πεινουσαν πραγματικα και ο μισος πληθυσμος περιπου μεταναστευσε  :helpplea:
ναι τοσα χρονια δεν επαιρνες ενοικια αφορολογητα απο τα διαμερισματα τωρα δεν εχεις για ΕΝΦΙΑ  :jerking: :jerking:  :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αν πας σε καποια παζάρια γεμάτο τέτοια προ'ι'όντα ειναι.Εκει οι τιμες ειναι πολυ φτηνότερες αλλα ξέρεις τι παίρνεις.Συνηθως εκει ψωνιζουν συνταξιουχοι,αλκοολικοι και φτωχοι ανθρωποι.Εγω ειμαι της γνωμης οτι αυτα τα προ'ι'οντα πρεπει να υπαρχουν αλλιως οι φτωχοι δεν θα μπορουσαν να παρουν τιποτα!
 Σε κανονικα μαγαζια πολυ δυσκολο εως αδυνατοννα βρεις τετοια προ'ι'όντα.
 Καταρχην ο Κωστάκης ειναι ο Σινοχάρας  :2funny:.Και τωρα γραφει  :jerking:.
 1.000.000 χειροτερο ειναι αυτη τη στιγμη το βιοτικό επιπεδο στην Ελλάδα απο την Πολωνία.Ο Ελληνας τωρα ειναι ντυμένος σαν τους Ουζμπέκους!Η πτώση το τελευταιο δεκαμηνο ειναι τρομερή!
 Το Εβερεστ αυτη τη στιγμη ειναι πολυτέλεια!Η Αθήνα αυτη τη στιγμη πρεπει να εχει το ρεκόρ ζητιάνων σε ποσοστό επι του πλυθισμου στον κόσμο :rockon:.Αν κάτσεις στο Εβερεστ που λες θα σου έρθουνε καμια δεκαρια να σου πουνε τον πονο τους και να σου ζητήσουν λεφτα!
 Το βιοτικό επιπεδο και η αγωραστικη δυναμη του Ελληνα αυτη τη στιγμη συγκρινεται με το Νόβγκοροντ.Σε καποια το Νόβγκοροντ ειναι καλητερο οπως οτι δεν εχει ανεργία  η Αθήνα εχει ομως το θετικο οτι ειναι πιο φτηνή.Ακομα ομως κ'εκει ο κοσμος ειναι πολυ καλητερα ντυμένος απ'οπως ειναι ντυμένος στην Ελλάδα!

Το να συγκρίνεις το επιπεδο της Αθήνας με της Βαρσοβίας αυτη τη στιγμη ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny:.

ελεος ρε δημητρακη αφου και συ ο ιδιος τα λες για μισθο 300ευρω σ Ρωσσια

:dunno: :dunno: :dunno:

ελεος πια με τον χοντρο Σινο  :headbang: :headbang: :headbang:

καλα συνεχιστε να γραφετε παραμυθια μπας και σας πιστεψει κανενας  :2funny:

και ο νυκτερος γραφει βλακειες δηλαδη?  :grin: :grin: :grin:

""Δωστε καμια σωστη πληροφορια και αφηστε τις μαλακιες γιατι τα γραφομενα σας τα διαβαζουν και ανθρωποι που ξερουν.Ο ελληνας κυκλοφορει με τρυπιο τζιν και ας εχει και εκατομμυρια στην τραπεζα γιατι δεν ηταν στερημενος ουτε απο ρουχα ουτε απο ανεσεις.Για να καταλαβει κανεις την ψυχολογια των Ρωσων και την μεγαλομανια με ρουχα και λουσα θα πρεπει να εχει ζησει εκει επι CCCP.Καταλοιπο απο τις εποχες που για ενα απλο τζιν εδιναν κωλο ρωσιδες και ρωσοι.Την δεκαετια του 80 με ρωτουσαν στον δρομο ποσο πουλαω τα ρουχα που φοραω. 2funny Χωρις πλακα μεχρι και τα βρακια που φορουσες μπορουσες να πουλησεις.  2funny  2funny  2funny Τα ρουχα που πωλουνται τωρα στην Ρωσια ειναι 99% μαιμουδες της Κινας και Τουρκιας.Και ενα τζιν ελληνικο που φορας εχει αξια ιση με 5 κουστουμια κινεζικα που φορανε αυτοι.Δεν υπαρχει κανενας ελεγχος στα προιοντα Στα τροφιμα ακομα χειροτερα ληγμενα κρεατα,ψωμια,και ολα τα φαγωσιμα τα ανακατασκευαζουν και τα ξανα ριχνουν στην αγορα.Μεχρι και τα εμφιαλωμενα τους νερα ειναι μαιμουδες  2funny Σαπια κρεατα και ληγμενα τρεφεται ολη η Ρωσια, και μου λεει ο Δημητρακης για ποιοτητα ζωης.Δεν υπαρχει κατι που δεν ειναι νοθευμενο στην Ρωσια ακομα και στα ελληνικα προιοντα καταλαβενεις αμεσως την διαφορα.Και για την διασκεδαση που επαναλαμβανει ο Δημητρακης οτι δεν εχει η Ελλαδα.θα πω μονο οτι η Θεσσαλονικη εχει τρεις φορες περισσοτερα μαγαζια απο την Αγια Πετρουπολη που εχει και 5 εκατομμυρια κατοικους.Με λιγα λογια τα νυχτερινα  μαγαζια της Αθηνας και Θεσσαλονικης δεν τα εχει ολη η Ρωσια μαζι""

:think: :think: :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η μέση Πολωνέζα της Βαρσοβίας είναι πολύ καλύτερα γιατί απλά έχει δουλεία οπότε μπορεί να αναπτυχθεί και φτιάξει της ζωής της άνετα. Η Ελληνίδα αυτή την στιγμή είναι άνεργη και στηρίζετε καθαρά στην σύνταξη του μπαμπά..Πόσο θα αντέξει να ζεί ακόμα όμως ο μπαμπάς?. Γράφεις λές και ζέις σε άλη χώρα.. 200.000 νέοι έχουν φύγει για εξωτερικό την τελευταία πενταετία και η ανεργία είναι στο 26% και κοντά στο 40% στους νέους!!! Η απόλυτη μετανάστευση για επιβίωση. Το χείρότερο ότι πίσω μένει η χλέμπα.Φεύγουν όλα τα μυαλά της Ελλάδας..

Και έγω έχω 2 διαμερίσματα και,3 οικόπεδα και τα έχω βάλει στον κώλο μου!!! Όλα ξενοίκιαστα και πρέπει να πληρώσεις και ΕΝΦΙΑ. Μέσα με βάζουν..
Θα ζήσεις με τα διαμερίσματα και τα οικόπεδα της οικογένειας που δεν υπάρχει καν μία να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ?..Η ανάπτυξη στηρίζεται στο δικαίωμα στην εργασία και στην Ελλάδα δυστηχώς αυτό τελέιωσε..Ότι και να γράφεις δυστυχώς οι Πολωνέζες (τουλάχιστον στη Βαρσοβία) πλέον έχουν ανεργία σε μονοψήφιο αριθμό και αυτό είναι τραγικό για εμάς. Τραγικό γιατί είμασταν αιώνες μπροστά απο αυτούς 10-15 χρόνια πρίν και επιπλέον γιατί έτσι ανοίγουν δυσκολότερα τα πόδια..
Ακριβως ετσι ειναι.Απλος ο Ελληνας εχει αυτο το τριτοκοσμικο να νομιζει οτι η χωρα του ειναι η καλητερη!Αυτο το εχουν ολοι οι υπαναπτικτοι π.χ. οι Μολδαβοι παντα γυρίζουν στη Μολδαβία ας ειναι εντελως  :shit: οσα λεφτα και να βγαλουνε στο εξωτερικο εκει θα γυρισουν θα αγωρασουν ενα σπιτακι και θα ζησουν με την γυναικα τους!
 Σου ειχα στειλει το Σκά'ι'π μου με ΠΜ αλλα με αγνοησες.

Ναι τον ξέρω τον φίλο σου,τεράστιο λαμόγιο αλλά έχει φύγει απο την πόλη εδώ και 2 μήνες:) Αλλά άσε τις αποκαλύψεις εδώ..Ειπάμε να διατηρήσουμε κρυφή την ταυτότητα μας:) Μην γράφεις άλλο για Warsaw αφου δεν σε νοιάζει το θέμα της χώρας..χαχαχαχαχα..Θα τα πούμε Αθήνα ή Ιούνιο εδώ!!!
Καλό ειναι να μας πεις γιατι ειναι λαμόγιο?Τι ψέματα λέει?Μ ετι ασχολειται?Και αυτος μπορει να πει το ίδιο για σένα με την ιδια λογική :think:Πρεπει να αποδεικνίουμε οτι γραφουμεΕγω οταν γραφω για κάποιον βαζω και αποδείξεις!Σας ειχα γραψει για τα ζωα της Μολδαβίας  :2funny: δεν βγηκε κανενας να διαψευσει οτι εγραψα η αληθεια δυστηχως ειναι πολυ χειροτερη οι ανθρωποι αυτοι ειναι ακομα θλυβερότεροι απ'οπως τους περιέγραψα και οπως φενονται στις φωτογραφιες που μπήκανε  :2funny:Σας ειχα γραψει για καποιους Ελληνες εδω και ειχα πει γιατι ειναι τραγικοι  :2funny:.Ο ενας πιθανοτατα δεν ξαναρχεται εδω γιατι τον σέντραρε η αγαπημένη του.Ο Μετανάστης που ειναι εδω το παλεύει!Ειδα κατι φωτογραφίες του τελείως τριτοκοσμικές! :2funny:με κατι Ρωσσοπόντιους παρέα  :2funny:

ελεος ρε δημητρακη αφου και συ ο ιδιος τα λες για μισθο 300ευρω σ Ρωσσια

:dunno: :dunno: :dunno:

ελεος πια με τον χοντρο Σινο  :headbang: :headbang: :headbang:
Οι επιστημονες στις κλειστες πολεις της Σιβηρίας τόσα παίρνουνε μισθο!Ολα αυτα τα ινστιτούτα δεν ειναι στη Μόσχα και την Αγια Πετρούπολη!Γάυτο και φευγουν απο'κει και πανε και δουλευουν σε εταιριες και παιρνουν πολυ περισσότερα!Ο Σινοχάρας εισαι εσυ.Ο Νύχτερος εχει φυγει απο τη Ρωσσία πολλα χρόνια και δεν μπορει να εχει αποψη οπως δεν μπορω να εχω κ'εγω για τη Βουλγαρία.
  Εχουν ερθει ατομα απο το σά'ι'τ και εχουνε δει αν αυτα που λεω ειναι πραγματικοτητα ή οχι!Ο καθε Ελληνας του εξωτερικου εχει την ιδια αποψη για την Ελλάδα με 'μενα.
  Μια φορα στην ειχε πει και ο Φιντέλ οτι γράφεις βλακείες!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Βρε δημητρακη ...Μονο 20 εκατομμυρια στην ρωσσια ζουν κατω απο το οριο φτωχειας και πολλοι με 1.5-2$ την μερα!!!!το russia today το γραφει φαντασου ποσοι παραπανω ειναι....
κ μας λες για ουζμπεκους και ζητιανους ...ελεος...δεν ειναι ολη η ρωσσια το κεντρο της μοσχας ´η της πετρουπολης ουτε ολοι φραγκατοι ολιγαρχες...
Μονος σου ειπες στο βιντεακι χτες οτι οι ρωσοι καταξιωμενοι επιστημονες πληρωνονται με 200-300$!!!!δηλαδη στην σιβηρια μονο ε;;;δηλ εκει παιρνουν 200 κ στην μοσχα 3000???????? :2funny..και φευγουν ολοι ειπες φευγουν για δυση με μισθους 10 και 50 φορες πανω...ποσα παιρνει στην ελλαδα ενας καταξιωμενος ερευνητης ξερεις..;;;;παντως οχι 200 αλλα 2000 μινιμουμ!!!!

Δεν ειναι ολη η ελλαδα φυλης και μεταξουργειο κ πλατεια ομονοιας!!
5 χρονια κριση αλλα υπαρχει πολυ λιπος ακομα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ακριβως ετσι ειναι.Απλος ο Ελληνας εχει αυτο το τριτοκοσμικο να νομιζει οτι η χωρα του ειναι η καλητερη!Αυτο το εχουν ολοι οι υπαναπτικτοι π.χ. οι Μολδαβοι παντα γυρίζουν στη Μολδαβία ας ειναι εντελως  :shit: οσα λεφτα και να βγαλουνε στο εξωτερικο εκει θα γυρισουν θα αγωρασουν ενα σπιτακι και θα ζησουν με την γυναικα τους!
 Σου ειχα στειλει το Σκά'ι'π μου με ΠΜ αλλα με αγνοησες.
 Καλό ειναι να μας πεις γιατι ειναι λαμόγιο?Τι ψέματα λέει?Μ ετι ασχολειται?Και αυτος μπορει να πει το ίδιο για σένα με την ιδια λογική :think:Πρεπει να αποδεικνίουμε οτι γραφουμεΕγω οταν γραφω για κάποιον βαζω και αποδείξεις!Σας ειχα γραψει για τα ζωα της Μολδαβίας  :2funny: δεν βγηκε κανενας να διαψευσει οτι εγραψα η αληθεια δυστηχως ειναι πολυ χειροτερη οι ανθρωποι αυτοι ειναι ακομα θλυβερότεροι απ'οπως τους περιέγραψα και οπως φενονται στις φωτογραφιες που μπήκανε  :2funny:Σας ειχα γραψει για καποιους Ελληνες εδω και ειχα πει γιατι ειναι τραγικοι  :2funny:.Ο ενας πιθανοτατα δεν ξαναρχεται εδω γιατι τον σέντραρε η αγαπημένη του.Ο Μετανάστης που ειναι εδω το παλεύει!Ειδα κατι φωτογραφίες του τελείως τριτοκοσμικές! :2funny:με κατι Ρωσσοπόντιους παρέα  :2funny:

Οι επιστημονες στις κλειστες πολεις της Σιβηρίας τόσα παίρνουνε μισθο!Ολα αυτα τα ινστιτούτα δεν ειναι στη Μόσχα και την Αγια Πετρούπολη!Γάυτο και φευγουν απο'κει και πανε και δουλευουν σε εταιριες και παιρνουν πολυ περισσότερα!Ο Σινοχάρας εισαι εσυ.Ο Νύχτερος εχει φυγει απο τη Ρωσσία πολλα χρόνια και δεν μπορει να εχει αποψη οπως δεν μπορω να εχω κ'εγω για τη Βουλγαρία.
   Εχουν ερθει ατομα απο το σά'ι'τ και εχουνε δει αν αυτα που λεω ειναι πραγματικοτητα ή οχι!Ο καθε Ελληνας του εξωτερικου εχει την ιδια αποψη για την Ελλάδα με 'μενα.
  Μια φορα στην ειχε πει και ο Φιντέλ οτι γράφεις βλακείες!

α καλα εσυ κολλημενος εισαι!!τι σχεση εχω εγω με τον Σινοχαρα που δεν εχω πατησει ποδι στην Ουκρανια?  :think:
ο νυχτερος ειχε βαλει φωτος την βιζα του που για να την εχει πρεπει να ειναι μονιμος κατοικος
και τι δουλεια εχει ο Φιντελ?Ελλαδα ζει για να εκφερει γνωμη?  :think: :think: :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Βρε δημητρακη ...Μονο 20 εκατομμυρια στην ρωσσια ζουν κατω απο το οριο του 1.5-2$ την μερα!!!!το russia today το γραφει φαντασου ποσοι παραπανω ειναι....
κ μας λες για ουζμπεκους και ζητιανους ...ελεος...δεν ειναι ολη η ρωσσια το κεντρο της μοσχας ´η της πετρουπολης ουτε ολοι φραγκατοι ολιγαρχες...
Μονος σου ειπες στο βιντεακι χτες οτι οι ρωσοι καταξιωμενοι επιστημονες πληρωνονται με 200-300$!!!!φευγουν στην δυση για μισθους 10 και 50 φορες πανω...ποσα παιρνει στην ελλαδα ενας καταξιωμενος ερευνητης ξερεις..;;;;παντως οχι 200 αλλα 2000 μινιμουμ!!!!

Δεν ειναι ολη η ελλαδα φυλης και μεταξουργειο κ πλατεια ομονοιας!!

ε αυτο τους λεω και εγω αλλα αυτοι λενε οτι δν ειναι ετσι κ οτι ειμαι ο Σινοχαρας και αλλα τετοια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε δημητρακη ...Μονο 20 εκατομυρια στην ρωσσια ζουν κατω απο το οριο του 1.5-2$ την μερα!!!!το russia today το γραφει φανταςου ποςοι παταπανω ειναι....
κ μας λες για ουζμπεκους και ζητιανους ...ελεος...δεν ειναι ολη ρωσσια το κεντρο της μοσχας ´η της πετρουπολης ουτε ολοι φραγκατοι ολιγαρχες...
Μονος σου ειπες στο βιντεακι χτες οτι οι ρωσοι καταξιωμενοι επιστημονες πληρωνονται με 200-300$!!!!φευγουν στην δυση για μισθους 10 και 50 φορες πανω...ποσα παιρνει στην ελλαδα ενας καταξιωμενος ερευνητης ξερεις..;;;;πανως οχι 200 αλλα 2000 μινιμουμ!!!!

Δεν ειναι ολη η ελλαδα φυλης και μεταξουργειο κ πλατεια ομονοιας!!!
20 εκατομύρια στα επισημα 140 (που ειναι ψεματα ο πλυθισμος της Ρωσσιας ειναι κατα τη γνωμη μου 120 εκατομμυρια)
 Ελλάδα ο ερευνιτης συνηθως δουλευει σε καποια πιτσαρία αν και το πιθανοτερο ειναι να εχει φυγει στο εξωτερικο.Εδω οι επιστημονες δεν πληρωνονται γιατι ειναι παρα πολλοι!Εχει δεκαδες χιλιαδες πανεπηστημια που βγαζουνε επιστημονες!Αλλα κανενας δεν παει να δουλεψει στον τομέα του.π.χ. η μια γιδα μου μηχανικός αυτομάτισμου συστημάτων ειχε σπουδάσει αλλα πηγε και δουλευε στην Αστυνομία (εδω αν εχεις ανωτατη εκπαιδευση γινεσαι αξιωματικος μετα απο 7-9 μηνες σχολη της Αστυνομίας) ουτε το σκεφτηκε να παει σε καποιο εργοστάσιο!
Ο ESSI που ειναι και εναντίον μου ειχε πει κατι το 10% ειναι παμπλουτοι πανω απο 12 εκατομμύρια!το 30% ειναι πανω απο 36 εκατομμυρια ειναι στη μεσαια τάξη και το 60% φτωχοι!Εγω μιλαω για Μοσχα και Αγια πετρουπολη γιατι εδω μένω τι με νοιαζει τι γινεται στα χωριά?και πως ζει ο κοσμος εκει!
 Οπως και δεν ασχολουμε με τους εδω Ελληνες γιατι μου γίνονται βάρος και εκτος αυτου βγαζουν μια μιζέρια και μια αρνητικότητα!
 Γενικα στην Ελλαδα υπαρχει μια αρνητικότητα.Η πτωση τους τελευταιους 10 μηνες ηταν τρομερή!Και συνεχίζεται ακόμα!Δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο που εχουμε την ιδια αποψη με τον ΚΜΑΝ και τον DR LOVE και ο Φιντέλ οι τεσσερις τα ιδια γραφουμε για την Ελλάδα!Δε νομιζω οτι ημαστε συνενοημένοι  :think:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν έπαιρνε κάποιος ερευνητής στην Ελλάδα 2.000 minimum δεν θα είχαμε χάσει σχεδόν το σύνολο το διαδακτορικών.Σχεδόν το σύνολο έχει φύγει!! 1000 ευρώ Max πάiρνουν και παλεύουν να μπούν σε κανά Ευρωπαικό project για να βγάλουν άλλα 300 το μήνα.

Οι 200.000 είναι τεράστιος αριθμός.Γιατί πρώτον το εργατικό δυναμικό θεωρητικά στην Ελλαδά είναι στα 4.500.000 και οχι 11  αλλά αυτοί που έφυγαν αποτελούν την αφρόκρεμα και μόνο με αυτούς θα μπορούσε να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη..Η ανάπτυξη πλέον στηρίζεται στις Υπηρεσίες και στην τεχνολογία όχι στα καρπόυζια,στις πατάτες και στους σερβιτόρους που έμειναν πίσω..Και είναι ακόμα η αρχή..Θα δείτε σε 10 χρόνια που θα σταματήσει η σύνταξη του μπαμπά..Εκτός αν κάνει κανά θαύμα ο Αλέξης..Μακάρι για να δούμε.

Δημητράκη δεν σε αγνόησα αλλά είχα γράψει πως δεν επιθυμώ να εμφανιστώ σε κάμερα σε κανέναν γιατι έχω θέμα με την δουλειά μου.Θέλουν να είμαστε ευπρεπής.Ήδη ένας που μπήκε εδώ και έγραψε με γνωρίζει και επειδή ξέρει πως έχω σοβαρό θέμα με την δουλειά προσπάθησε να κάνει πλάκα...Δεν θέλω να απολυθώ και να γυρίσω πίσω στις Ελεεεινίδες για κανένα λόγο!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Οι περισσοτεροι φευγουν εξω ...ο δημητρακης μιλησε για καταξιωμενους επιστημονες με 200$ και οχι για διδακτορικους ερευνητες ...
Ειπαμε κριση οκ αλλα εσεις το γαμησατε..γιατι εχετε κομπλεξ δεν εξηγειται αλλιως..μπορει η ελλαδα να ειναι χαλια οικονομικα αλλα σοβιετια δεν ειναι ουτε θα γινει..

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αμα το παμε ετσι κ εμενα δεν με ενδιαφερει η ομονοια και το μεταξουργειο γιατι δεν ζω εκει ουτε παω μ ενδιαφερει κηφισια γλυφαδα μυκονος ροδος :dancing:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οι περισσοτεροι φευγουν εξω ...ο δημητρακης μιλησε για καταξιωμενους επιστημονες με 200$ και οχι για διδακτορικους ερευνητες ...
Ειπαμε κριση οκ αλλα εσεις το γαμησατε..γιατι εχετε κομπλεξ δεν εξηγειται αλλιως..μπορει η ελλαδα να ειναι χαλια οικονομικα αλλα σοβιετια δεν ειναι ουτε θα γινει..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ολοι αυτοι μενουν εξω αν το προσεξες  ;)
μα τι συγκρινεις ελλαδα με πρωην κομμουνιστικες ?εδω ο καθενας ειχε τη δουλιτσα του(μικρη-μεσαια επιχειρηση) ,εμπαινε στο δημοσιο ,η εκανε μαυρες δουλειες  :grin: (παραοικονομια στην ελλαδα περι τα 20-25δις το χρονο,αν κανω λαθος διορθωστε)
οι πρωην κομμουνιστικες την δεκαετια του 90 ειχαν εμφυλιο οι συμμοριες για το μοιρασμα της πιτας  :grin: :grin:,οποτε η οποια μεσαια ταξη μετραει 10-15χρονια  :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αμα το παμε ετσι κ εμενα δεν με ενδιαφερει η ομονοια και το μεταξουργειο γιατι δεν ζω εκει ουτε παω μ ενδιαφερει κηφισια γλυφαδα μυκονος ροδος :dancing:
Η διαφορα ειναι οτι η γλυφαδα και η Κιφησιά ειναι στην ιδια πόλη ασε που ουτε εκει ειδα τιποτα σπουδαιο!Απλος λιγο καλήτεροι Και εκει Πακιστανούς εχει και εκει κακομοιρηδες εχει.Και δε νομιζω οτι αν μένεις Κιφισιά θα παίρνεις μεγαλητερο μισθο απο το θα έμενες Καλιθέα ή κέντρο Αθήνας?Οσο για την ελίτ της Ελλάδας το εχω πει οτι σχεδον ολοι τους ειναι άχρηστοι.Εδω για να πας στα μέρη οπου ειναι οι φτωχοί και η αθλιότητα πρεπει να πας τουλαχιστον 60-70 χλμ. εξω απο την πολη σε κατι καρόδρομους
 Οι Ροδίτες ειναι δυνατά παιδια και η Ρόδος πρεπει να ειναι εξαιρεση δεν εχουν καμια σχεση οι Ροδίτες με τους φουκαράδες χωριάτες Ελληνες που ειδα στη Μολδαβία.Μυκονος δεν μου άρεσε καθολου γεματο πουστηδες,Βουλγάρες,Αλβανίδες,Ρουμάνες  :shit:
  Αν έμενες μόνιμα Ρόδο θα μπορουσες να πεις οτι μένεις σε καλο μέρος.Εκει ομως το αρνητικο ειναι οτι το χειμωνα βαρας μυγες!και οτι ακομα και το καλοκαιρι αρχιζεις να βαριεσαι ειδηκα αν εχεις συνηθισει να ζεις σε καποια μεγαλουπολη
Αν έπαιρνε κάποιος ερευνητής στην Ελλάδα 2.000 minimum δεν θα είχαμε χάσει σχεδόν το σύνολο το διαδακτορικών.Σχεδόν το σύνολο έχει φύγει!! 1000 ευρώ Max πάiρνουν και παλεύουν να μπούν σε κανά Ευρωπαικό project για να βγάλουν άλλα 300 το μήνα.

Οι 200.000 είναι τεράστιος αριθμός.Γιατί πρώτον το εργατικό δυναμικό θεωρητικά στην Ελλαδά είναι στα 4.500.000 και οχι 11  αλλά αυτοί που έφυγαν αποτελούν την αφρόκρεμα και μόνο με αυτούς θα μπορούσε να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη..Η ανάπτυξη πλέον στηρίζεται στις Υπηρεσίες και στην τεχνολογία όχι στα καρπόυζια,στις πατάτες και στους σερβιτόρους που έμειναν πίσω..Και είναι ακόμα η αρχή..Θα δείτε σε 10 χρόνια που θα σταματήσει η σύνταξη του μπαμπά..Εκτός αν κάνει κανά θαύμα ο Αλέξης..Μακάρι για να δούμε.

Δημητράκη δεν σε αγνόησα αλλά είχα γράψει πως δεν επιθυμώ να εμφανιστώ σε κάμερα σε κανέναν γιατι έχω θέμα με την δουλειά μου.Θέλουν να είμαστε ευπρεπής.Ήδη ένας που μπήκε εδώ και έγραψε με γνωρίζει και επειδή ξέρει πως έχω σοβαρό θέμα με την δουλειά προσπάθησε να κάνει πλάκα...Δεν θέλω να απολυθώ και να γυρίσω πίσω στις Ελεεεινίδες για κανένα λόγο!!
Δεν νομιζω οτι θα σε απολύσει κανενας επειδη γράφεις στο ιντερνέτ?  :2funny: Στο κατω κατω με γυναικες πηγαινεις!Εδω εχει γεμίσει πούστηδες που το περιφανευονται κιόλας! :2funny: και δεν τολμάει κανεις να τους πειράξει! :2funny: Αν δεν γουσταρεις τους Γκέ'ι' θεωρεισαι Ρατσιστής! :rockon:

Τωρα σχετικα με την Αγία Πετρούπολη που μενω για να μην ακουω  :jerking: ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑ 1,3%-1,6% παντου εχει ελλειψη εργατικων χεριών!Σε παρακαλανε να πας να δουλεψεις με μισθο 700-900 Ευρω!Ελλαδα ο κοσμος παρακαλαει να βρει μια οποιαδήποτε δουλεια με 400 Ευρω αλλα ακόμα κ'αυτο ειναι δύσκολο!Το αρνητικο εδω ειναι οτι εχουν ερθει τετοιοι κακομορηδες Ελληνες και με την κατάντια τους χαλάνε την εικόνα της Ελλάδας!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ειδαμε και την πολωνια της εξελιξης που αν βγεις 20 κμ απο το κεντρο της βαρσοβιας νομιζεις οτι πηγες στην δεκαετια του 80' στα κολχοζ ))))

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ειδαμε και την πολωνια της εξελιξης που αν βγεις 20 κμ απο το κεντρο της βαρσοβιας νομιζεις οτι πηγες στην δεκαετια του 80' στα κολχοζ ))))

ελα ρε γιατι τους χαλας το ονειρο  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το κόμπλεξ συμφωνώ απόλυτα το έχουμε όλοι οι Ελλήνες..Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα..Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε πως κάτι δεν πάει καλά και συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως παντού στην πρώην <<Ανατολική Ευρώπη>> είναι σκατά..Κάποιος που έχει έρθει Βαρσοβία έχει επαφή με εδώ και ακόμα συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι Σοβιετική Ένωση δέιχνει πως φοβάται απλά να αποδεχτεί την αλήθεια..

Μας πηδήξανε μέχρι εκεί που δεν πάει και πέφτουμε συνεχώς..Αυτούς του πηδήξανε τρελά στο παρελθόν (20-30 χρόνια πρίν- πέσανε όσο δεν πάει) αλλά τώρα είναι καλά και συνεχίζουν να ανεβαίνουν συνεχώς..αυτή είναι η μάυρη αλήθεια.

Και δεν αποεχομαι καν τις μελέτες που βγαίνουν συνεχώς γιατί τις θεωρώ υπεβολικές..Όπως η πόσφατη μελέτη του Stratfor που ανακοινώθηκε παντού.

Εγώ γράφω για Πολωνία εδώ δεν ξέρω τι γίνεται στην Ρωσσία..Και σέ χώρες που ήμουν δεν είχα γράψει ποτε τέτοια πράγματα (π.χ Ουγγαρία) που για μένα είναι κατεστραμένη λόγω πρώην μνημονίου!!!

Εξίσου Πολωνία έχει πολλές μικρές πόλεις που είναι σε πολύ καλή κατάσταση..Πόζναν,Κρακοβία,Warsaw,Wroclaw,Lublin,Gdansk κλπ..Δεν είναι παντού χωρία και παρακμή..

Και για πιο όνειρο μιλάτε δεν έχω καταλάβει καν..Εγώ τέλος του έτους φέυγω απο εδώ και πάω σε άλλη χώρα..Προσωρινός είμαι δεν θα μείνω εδώ όλη μου την ζωή για να θέλω και καλά να υποστηρίξω την επιλογή μου να έρθω..Χέστηκα τελείως για την Πολωνία απλά τα γράφω για να ακούγεται η αλήθεια και όχι μόνο οι κλασσικές δογματικές απόψεις του παρελθόντος..

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
εγω δεν εχω κομπλεξ με την χωρα μου φιλε κι ας μην ειναι οπως θα ηθελα...εσεις το εχετε επειδη ζειτε σε πρωην ανατολικο μπλοκ....δεν ακουω τα ιδια για την χωρα απο ανθρωπους που ζουνε στην νεα υορκη-λονδινο ή στην σιγκαπουρη...
ειπαμε κριση οικονομικη υπαρχει ναι αλλα οχι και ετσι

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το κόμπλεξ δεν αναφέρεται στο αν αγαπάμε την Ελλάδα.Για άλλο πράγμα μιλάμε..Αναφέραται στο εμείς οι Έλληνες προσβάλουμε όποια φυλή και καλά ανήκει στο πρώην Ανατολικό μπλόκ χωρίς καν να μελετήσουμε τι ισχύει..Είναι το λεγόμενο κόμπλεξ ανωτερότητας..Λόγω παρελθόντως..

Ναί αυτο έγω δεν το έχω γιατί πιστεύω πως ο κόσμος είναι μεταβλητός και αλλάζει!!!

Ξέρεις τι βρίσίδι έχω ρίξει για τις Βρυξέλλες που κατε μένα ήταν η χειρότερη πόλη να ζήσεις..Παντού σκουπίδια,βρώμια και σκατο-κοσμος..Αλλά ο Έλληνας ακούει Βρυξέλλες και χύνει γιατί το λένε στις Ειδήσεις!!!

Το χειρότερο όλων είναι ότι εχω ακούσει να θεωρούν οι Έλληνες υποανάπτυκτη την Σλοβενία!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Το κόμπλεξ δεν αναφέρεται στο αν αγαπάμε την Ελλάδα.Για άλλο πράγμα μιλάμε..Αναφέραται στο εμείς οι Έλληνες προσβάλουμε όποια φυλή και καλά ανήκει στο πρώην Ανατολικό μπλόκ χωρίς καν να μελετήσουμε τι ισχύει..Είναι το λεγόμενο κόμπλεξ ανωτερότητας..Λόγω παρελθόντως..

Ναί αυτο έγω δεν το έχω γιατί πιστεύω πως ο κόσμος είναι μεταβλητός και αλλάζει!!!

εγω δν προσεβαλλα καμια χωρα η φυλη,απλα λεω τα πραγματα οπως ειναι  :dunno: :dunno: :dunno:
εσυ ειπες οτι η Ελλαδα συγκρινεται μονο με Βουλγαρια Ρουμανια,και σου λεω εγω πως ειναι μερα με νυχτα οι διαφορες

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ο κοσμος αλλαζει αλλα η Ελλαδα δεν ειναι ετσι οπως την περιγραφετε...τελος!!!!!!!! να ζουσατε στο λος αντζελες ή στο τοκιο να σας καταλαβω!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom