Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικα ποια ομως ζει 'καλυτερα', η μεση Πολωνεζα της επαρχιας, ή η Ελληνίδα της επαρχιας;

Η Ελληνίδα ζει πολύ καλύτερα.Ο λόγος είναι οτι έχει ισχυρή γονεική στήριξη.Στην Πολωνία συνήθως ο πατέρας πίνει και η μάνα ξενοπηδιέται οπότε η κόρη παίρνει το μήνυμα οτι πρέπει να ανοίξει τα πόδια για να βρει το σπόνσορα ή τον κλαρινογαμπρό.Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για τις γυναίκες στις μικρές πόλεις και χωριά της Πολωνίας.
Δηλαδή ενώ στη Δύση οι γυναίκες στηρίζονται από το φεμινισμό και τους νόμους ενώ στις μεσογειακές χώρες από την οικογένεια στις σλαβικές χώρες στηρίζονται μόνο στο μουνί τους ο ανταγωνισμός μεταξύ τους για τους λίγους ματσωμένους άντρες είναι τρομακτικός.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ελλάδα στο θέμα της ποιότητας των μαγαζιων είναι αιώνες μπροστά.Τα μαγαζιά που υπάρχουν Αθήνα στις καλές περιοχές δεν υφίστανται ουτε κατά διάνοια εδώ. Είναι πιο απλά τα πράγματα στην Πολωνία δεν υπάρχει καθόλου φιγούρα. . Αυτό όμως εχει να κάνει και με την κουλτούρα του λαού. Πολλα μαγαζία στην Αθήνα φτιάχτηκαν την περίοδο που αιρεε άφθονο το χρήμα για να μπορεί να κάνει την φιγούρα του ο Έλληνας που το έχει στο αιμα του.

Αυτό που δεν βλέπει κάποιος όμως στην Βαρσοβία είναι πως είναι η ανεργία είναι 0%. Δεν είναι υπερβολή είναι ακριβώς 0%, αλλιώς χωρίς δουλειά γυρνανε στο χωριό τους. Δεν υπάρχει άνθρωπος ανω το 22 εδω που δεν εργάζεται. Στην Αθήνα αυτή την στιγμή ολοι οι φίλοι μου είναι απλά άνεργοι και ζουν απο την συνταξη του πατέρα. 30+ ηλικία!!!.

Οπότε η αλήθεια είναι πως μας έμεινε η ποιότητα των μαγαζιων αλλά δεν υπάρχει μια για να τα χαρούμε!!!

Εξίσου η Ρόδος και κυρίως το καλοκαίρι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική καθημερινότητα του μέσου Έλληνα..Στην Αθήνα ζόυνε 5.000.000 άνθρωποι σχεδόν η μισή Ελλάδα ζούνε αυτοί με την πολυτέλεια και την φιγούρα που δίνεται στα καλά νησιά το Καλοκαίρι?

Αν πάτε Σοπότ καλοκαίρι θα δείτε μια περιοχή με βίλες που αράζουν όλοι οι πλούσιοι της Πολωνίας.Ήμουν εκέι και έπαθα πλάκα..Σε καμιά περιπτωση όμως αυτή δεν είναι η καθημερινότητα του μέσου Πολωνού.

Έγω όπως έγραψε και ο kman έκανα το απλό αδιάψευστο τεστ που κάνω σε όποια χώρα πηγαίνω. Άραξα για καφέ Αθήνα μόλις γύρισα Φεβρουάριο και παρατηρούσα τον κόσμο.Αντικειμενικά πολύ κακομοιρία και βρωμιά (τουλάχιστον στην Αθήνα). Κάντε το τεστ με την Βαρσοβία και θα δείτε που θα γράψατε τα ίδια. Η βρομιά της Αθήνας και όπως πέφτει συνεχώς το βιοτικό επίπεδο δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη αυτή την στιγμή (Βουλγαρια,Ρουμανία δεν ξέρω πως είναι τώρα)..Μας ρίξανε πολύ τα μουνο... και οι πουλημένοι πολιτικοί μας το επέτρεψαν να γίνει!!

DR_LOVE για πες μας περισσότερα για το Σοποτ ... εχω ενα φιλο (Δημόσιο Υπάλληλο που φερνει κατι κρεμες προσώπου απο Πολωνία για γριές ελληνιδες)  που εχει παει εκει και μου εχει πει φοβερα πραγματα ...  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Λάθος δεν κάνω γιατί το thread εδώ γράφει Warsaw!!! :) Εγώ πάντα γράφω για Warsaw και για κάποιον που θα έρθει εδώ.Το τι γίνεται στα Πολωνικά χωριά με τι γελάδες και τις πατάτες δεν ξέρω και δύσκολο να μάθω δίοτι είναι δύσκολο να προσεγγίσεις κάποιον εκεί. Σίγουρα πάντως δεν είναι καλά οικονομικά πεινάνε!!!!

Η μέση Πολωνέζα της Βαρσοβίας είναι δυστυχώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση απο την μέση Ελληνίδα.Χτές βράδυ μπεκρόπινα με μια που γνώρισα στην μπάρα και επειδή δεν είχα μαζί μου άλλα μετρητά πλήρωνε όλη την νύχτα με την κάρτα της..
Αυτό γίνεται συνεχώς όποτε γνωρίζω ή βγαίνω με μία εδώ.Δεν είναι πλούσιες αλλά έχουν ένα μισθό και στα αρχίδια τους βγαίνουν ένα διήμερο και χαλάνε.Ελλάδα δεν μου έχει τύχει ποτέ και δεν πρόκειτε πλέον.Απλά κλάψα,ανεργία και φτώχια σε όσες έχω αφήσει πίσω..Δεν μπορώ να τις ακούω άλλο!!!! Απλά δεν τους απαντάω στα μυνήματα facebook γιατί μου χαλάνε την ψυχολογία και μου θυμίζουν πως κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λάθος δεν κάνω γιατί το thread εδώ γράφει Warsaw!!! :) Εγώ πάντα γράφω για Warsaw και για κάποιον που θα έρθει εδώ.Το τι γίνεται στα Πολωνικά χωριά με τι γελάδες και τις πατάτες δεν ξέρω και δύσκολο να μάθω δίοτι είναι δύσκολο να προσεγγίσεις κάποιον εκεί. Σίγουρα πάντως δεν είναι καλά οικονομικά πεινάνε!!!!

Η μέση Πολωνέζα της Βαρσοβίας είναι δυστυχώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση απο την μέση Ελληνίδα.Χτές βράδυ μπεκρόπινα με μια που γνώρισα στην μπάρα και επειδή δεν είχα μαζί μου άλλα μετρητά πλήρωνε όλη την νύχτα με την κάρτα της..
Αυτό γίνεται συνεχώς όποτε γνωρίζω ή βγαίνω με μία εδώ.Δεν είναι πλούσιες αλλά έχουν ένα μισθό και στα αρχίδια τους βγαίνουν ένα διήμερο και χαλάνε.Ελλάδα δεν μου έχει τύχει ποτέ και δεν πρόκειτε πλέον.Απλά κλάψα,ανεργία και φτώχια σε όσες έχω αφήσει πίσω..Δεν μπορώ να τις ακούω άλλο!!!! Απλά δεν τους απαντάω στα μυνήματα facebook γιατί μου χαλάνε την ψυχολογία και μου θυμίζουν πως κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω..

Πράγματι το θρεντ είναι αφιερωμένο στη Βαρσοβία αλλά δεν υπάρχει ένα αντίστοιχο για τα χωριά και τις μικρές πόλεις να γράψει κανείς.Τα χωριά έχουν τεράστιο ενδιαφέρον μιλάμε συχνά για χύμα καταστάσεις.Θυμάμαι στο τουρ που έκανα τον Ιούνιο στην ανατολική Πολωνία καθόμουνα δίπλα από τις γκόμενες στα χωριά στα λεωφορεία μετά από κανα εικοσάλεπτο συζήτησης τους χάιδευα τα μπούτια και ούτε που αντιδρούσαν καθόλου.Μετά κατέβαινε η μία ερχόταν η άλλη στη θέση της.Πολύ χύμα καταστάσεις πολύ ωραία πράγματα.Δε βάζεις δάχτυλα στα τρένα όπως στην Ουκρανία αλλά καταστάσεις χαμουρέματος παίζουν συχνά.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Η Ελληνίδα ζει πολύ καλύτερα.Ο λόγος είναι οτι έχει ισχυρή γονεική στήριξη.Στην Πολωνία συνήθως ο πατέρας πίνει και η μάνα ξενοπηδιέται οπότε η κόρη παίρνει το μήνυμα οτι πρέπει να ανοίξει τα πόδια για να βρει το σπόνσορα ή τον κλαρινογαμπρό.Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για τις γυναίκες στις μικρές πόλεις και χωριά της Πολωνίας.
Δηλαδή ενώ στη Δύση οι γυναίκες στηρίζονται από το φεμινισμό και τους νόμους ενώ στις μεσογειακές χώρες από την οικογένεια στις σλαβικές χώρες στηρίζονται μόνο στο μουνί τους ο ανταγωνισμός μεταξύ τους για τους λίγους ματσωμένους άντρες είναι τρομακτικός.

kman, εισαι ο μονος που λεει κατι για πολωνικη επαρχια, μακαρι να ναι ετσι.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Λάθος δεν κάνω γιατί το thread εδώ γράφει Warsaw!!! :) Εγώ πάντα γράφω για Warsaw και για κάποιον που θα έρθει εδώ.

Ναι αλλά εχεις παει στο Σοποτ DR_LOVE  :rolleyes:

Επειδή εχω ενα φιλο (Δημόσιο Υπάλληλο που φερνει κατι κρεμες προσώπου απο Πολωνία για γριές ελληνιδες) και μας εχει πει φοβερες ιστορίες και θελω να δω αν λεει αλήθεια για το Σοπότ ή μας δουλεύει ...  :rolleyes:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ναι αλλά εχεις παει στο Σοποτ DR_LOVE  :rolleyes:

Επειδή εχω ενα φιλο (Δημόσιο Υπάλληλο που φερνει κατι κρεμες προσώπου απο Πολωνία για γριές ελληνιδες) και μας εχει πει φοβερες ιστορίες και θελω να δω αν λεει αλήθεια για το Σοπότ ή μας δουλεύει ...  :rolleyes:

Δημόσιος Υπάλληλος με κρέμες για γριές απο Πολωνία?:)...Τι τρελή περίπτωση είναι πάλι αυτο?..Έχω πάει μια φορά καλοκαίρι απο Βερολίνο με τρένο..Θα γράψω τι αντίκρυσα λίγες μέρες εκεί αλλά είναι μεγάη ιστορία και θέλει λίγο χρόνο να την γράψω λεπτομερώς.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Δημόσιος Υπάλληλος με κρέμες για γριές απο Πολωνία?:)...Τι τρελή περίπτωση είναι πάλι αυτο?..Έχω πάει μια φορά καλοκαίρι απο Βερολίνο με τρένο..Θα γράψω τι αντίκρυσα λίγες μέρες εκεί αλλά είναι μεγάη ιστορία και θέλει λίγο χρόνο να την γράψω λεπτομερώς.

Ναι γραψε την DR_LOVE !!!

Μήπως είχε και παρτουζα με δυο μουναρες σε μια βίλα λίγο εξω από το Σοποτ???

Αυτός ο Δημόσιος Υπάλληλος που σου λεω πηγαινει συνεχεια Πολωνια ... Γαμαει ωραία μουνιά λεει, αλλά ενα βραδυ είχε πιει τοσο πολυ και κοιμηθηκε λιωμα με εναν μαυρο, Νταρεκ ή Ντερεκ νομιζω ... υπαρχει πιθανοτητα να τον :fuck1: αλλά δεν είναι συγουρος.  :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είμαι τώρα Γερμανία και η διαφορά με την Ελλάδα είναι τερατώδης.Ολα τα μαγαζιά τίγκα στα προιόντα,καλοντυμένοι άνθρωποι,κυριλέ μαγαζιά αυτοκινητάρες κτλ.Τρελλή κατανάλωση.
Κάποιοι στην Ελλάδα πρέπει να κρεμαστούν για αυτό που έγινε δεν εξηγείται τέτοια διαφορά.Ο Ελληνας έχει υποβαθμιστεί στο επίπεδο του τρωγλοδύτη κάνει την εντύπωση γυφταλέου τύπου.Μόνο στη Βουλγαρία έχω δει χειρότερα,Ουκρανία κτλ.
Πιστεύω με τέτοια οικονομική ασφυξία θα βγούνε τα γκάνια σε λίγο στην Ελλάδα δεν πάει άλλο.
Ακριβώς το ίδιο βλεπω κ'εγω!Αν πηγαινω μέσω Φρανκουρτης.Με το που αλλάζω αεροπλάνο και βλεπω τους Ελληνες αρχίζει η κακομοιρια.Ντυμένοι χάλια,μιζεροι σαν τρωγλεοδύτες οπως ειπες!Μετα Ελλαδα με πιάνει η ψυχή μου!Ακριβώς όπως τα λες!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ποιο μαγαζι ειναι στην μιζερη αθηνα και ποιο στην βαρσοβια;;;; :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 52
  • image.jpg
    image.jpg
    153,7 KB · Εμφανίσεις: 55

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το βασικοτερο ολων και αυτο που μας ενδιαφερει για τον προορισμο ειναι Οτι στην βαρσοβια εχει πολυ αγορι απο ιταλια ισπανια κλπ οποτε σπευσατε για ξιφομαχια  :jerking:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
παισ τα ρε φηλε
σε λιγο η ροσια η πολονια κε ι ουκρανια θα μασ τιν παρουσιαζουν με μιστους τοκιο κι επιπεδω ζοις λονδιμου

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Για τις ξιφομαχίες και τα μπακούρια που είπες συμφωνώ απόλυτα.Επίσης συμφωνώ απόλυτα για τον καιρό..Έχεις δίκιο..Είναι χάλια..Οι φώτο που έβαλες όμως είναι απλά θέμα εντυπώσεων..Μια καντίνα στην Βαρσοβία με μιά φωτογραφία απο μαγαζί στην παραλία στην Αθήνα..Η βαρσοβία σαν πόλη είναι πολύ πιο όμορφη απο Αθήνα.Δεν υπάρχει καν σύγκριση με την χαβούζα της Αθήνας..Άλλο τα κυριλέ μαγαζία που δεν υπάρχουν άλλο η πόλη όμως.Τα κτίρια,τα πάρκα,οι ποδηλατόδρομοι,οι Ουρανοξύστες,η παλιά πόλη κ.λ.π..Η Αθήνα είναι απλά χαβούζα.Μόνο Νοτια και Βόρεια προάστια είναι όμορφα.Βασικά όχι η Βαρσοβία αλλά γενικά οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι καλύτερη σαν πόλη απο την Αθήνα. Ακόμα και το Βουκουρέστι.
.
Παρόλα αυτά υπάρχουν και κυριλέ μαγαζία και καφετέριες στην πόλη απλά πρέπει να ξερείς που είναι..Σαν καφετέριες π.χ τα Nero Coffees που είναι αλυσίδα και έχει πάνω απο 10 στην πόλη.έιχαν ψηφιστέι πέρσι απο τις καλύτερες καφετέριες στην Ευρώπη..Το καλύτερο μέρος να αράζεις και να προσπαθείς να κάνεις και παιχνίδι με τις γκομενίτσες που κάθονται δίπλα σου;)
Εξίσου υποθέτω πως δεν πήγες στην μεριά του ποταμού που είναι τα πιο κυριλέ μαγαζία όπως το syreni spiew που σας είχα γράψει παλιά. H mazowiecka street που βγαίνουν όλοι οι ξένοι (εκεί είναι και το Enklawa) είναι απλά χαβούζα με μαγαζία του κώλου!!!  Αλλά καλύτερα να αφήνουν τα άλλα μέρη απείραχτα για εμάς.Εξίσου υπάρχουν άπειρα πάρκα εδώ..Καμία σχέση με την τσιμεντούπολη..Έπρεπε να πάς στο lazienki park...Είναι απο τα καλύτερα πάρκα που έχω δει και πιστεψέ με έχω δει πάρα πολλά στην Ευρώπη!! Αλλά δεν είμαστε εδώ για κουλτούρα και αξιοθέατα αλλά για πήδημα..χαχααχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για τις ξιφομαχίες και τα μπακούρια που είπες συμφωνώ απόλυτα.Επίσης συμφωνώ απόλυτα για τον καιρό..Έχεις δίκιο..Είναι χάλια..Οι φώτο που έβαλες όμως είναι απλά θέμα εντυπώσεων..Μια καντίνα στην Βαρσοβία με μιά φωτογραφία απο μαγαζί στην παραλία στην Αθήνα..Η βαρσοβία σαν πόλη είναι πολύ πιο όμορφη απο Αθήνα.Δεν υπάρχει καν σύγκριση με την χαβούζα της Αθήνας..Άλλο τα κυριλέ μαγαζία που δεν υπάρχουν άλλο η πόλη όμως.Τα κτίρια,τα πάρκα,οι ποδηλατόδρομοι,οι Ουρανοξύστες,η παλιά πόλη κ.λ.π..Η Αθήνα είναι απλά χαβούζα.Μόνο Νοτια και Βόρεια προάστια είναι όμορφα.Βασικά όχι η Βαρσοβία αλλά γενικά οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι καλύτερη σαν πόλη απο την Αθήνα. Ακόμα και το Βουκουρέστι.
.
Παρόλα αυτά υπάρχουν και κυριλέ μαγαζία και καφετέριες στην πόλη απλά πρέπει να ξερείς που είναι..Σαν καφετέριες π.χ τα Nero Coffees που είναι αλυσίδα και έχει πάνω απο 10 στην πόλη.έιχαν ψηφιστέι πέρσι απο τις καλύτερες καφετέριες στην Ευρώπη..Το καλύτερο μέρος να αράζεις και να προσπαθείς να κάνεις και παιχνίδι με τις γκομενίτσες που κάθονται δίπλα σου;)
Εξίσου υποθέτω πως δεν πήγες στην μεριά του ποταμού που είναι τα πιο κυριλέ μαγαζία όπως το syreni spiew που σας είχα γράψει παλιά. H mazowiecka street που βγαίνουν όλοι οι ξένοι (εκεί είναι και το Enklawa) είναι απλά χαβούζα με μαγαζία του κώλου!!!  Αλλά καλύτερα να αφήνουν τα άλλα μέρη απείραχτα για εμάς.

Σσε ολα συμφωνω το μονο που θα συμπληρώσω ειναι οτι η Βαρσοβία ειναι μικρή πόλη 1,5 εκατομμυριο κατοικους εχει.Ειναι δυσκολο να κρυφτεις!Αν πας για λίγο καλά ειναι αλλα για να μένεις μόνιμα γρηγορα καταλαβαινεις οτι ειναι μικρη η πολη και θέλεις μια μεγαλητερη πόλη

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
6 μήνες είμαι εδώ και δεν μπορώ να κρυφτώ ήδη!! Αν μπλέξεις συνολικά με πάνω απο 10 κοπέλες στην πόλη τελείωσες.Όπου πας θα τις βλέπεις μπροστά σου!! 1-2 χρόνια max είναι να κάτσεις εδώ..Μετά δεν σε πάιρνει πρέπει να φύγεις..Πραγματικά σε ξέρουν!!!!
Αν φανταστείς πως βγαίνεις στα ίδια 3-4 μαγαζία οι ίδιες είναι μέσα..Πού να κάνεις παιχνίδι μετα..
Επίσης σίγουρα θα σε πετύχουν στην Novy Swiat που είναι ο κεντρικός δρόμος για περατζάδα..

Οπότε η συμβουλή είναι όποιος έρθει κάθεται ένα χρόνο τα κάνει όλα κώλο και εξαφανίζεται με πολύ πρωινή πτήση!!!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
6 μήνες είμαι εδώ και δεν μπορώ να κρυφτώ ήδη!! Αν μπλέξεις συνολικά με πάνω απο 10 κοπέλες στην πόλη τελείωσες.Όπου πας θα τις βλέπεις μπροστά σου!! 1-2 χρόνια max είναι να κάτσεις εδώ..Μετά δεν σε πάιρνει πρέπει να φύγεις..Πραγματικά σε ξέρουν!!!!
Αν φανταστείς πως βγαίνεις στα ίδια 3-4 μαγαζία οι ίδιες είναι μέσα..Πού να κάνεις παιχνίδι μετα..
Επίσης σίγουρα θα σε πετύχουν στην Novy Swiat που είναι ο κεντρικός δρόμος για περατζάδα..

Οπότε η συμβουλή είναι όποιος έρθει κάθεται ένα χρόνο τα κάνει όλα κώλο και εξαφανίζεται με πολύ πρωινή πτήση!!!!!

Και αυτός ο φίλος (ο Δημόσιος Υπάλληλος που φερνει κατι κρεμες προσώπου απο Πολωνία για γριές ελληνιδες) κάνει ακριβώς τα ίδια DR_LOVE !!!

Φαντάσου πως είπε ότι είναι συμβουλος του prime minister και έπρεπε να επιστρέψει επειγόντος Αθήνα για να ξεφορτωθεί κάποια.

Πολύ παραμυθάς τύπε... ισως να τον εχεις πετυχει στη Βαρσοβία ή στο Σοποτ.... 

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Τα παραλετε καπου για την βαρσοβια...το μονο ωραιο μερος που ειχε ηταν η πλατεια στην παλια πολη,η πραγα και η βουδαπεστη ειναι πιο ωραιες...στο παρκο δεν πηγα γιατι ειχε κωλοκρυο και χιονονερο.το μουσειο κοπερνικ ολες τις μερες κλειστο.οκ .εχει αναπτυξη η πολη εχει μετρο καινουριο συγκοινωνιες και ουρανοξυστες των πολυεθνικων....μου λετε για καφε..εκτος απο τις αλυσιδες σταρμπακς κ κοστα ,νερο τι σχεση εχουν με ελλαδα...;;;;;εχετε παει για καφε μικρολιμανο γλυφαδα βουλιαγμενη στην πλακα κολωνακι να συγκρινεται την φτωχια μας;;;;το μονο που μ αρεσε ηταν στο τελευταιο οροφο του μαριοτ το πανοραμα...
τα κλαμπ αθλια σε σχεση με ελλαδος...συγκρινονται οι παπαριες πυρφοροκλαμπ της μασοβιτσκι και καποια στο κεντρο που μου θυμιζαν disco υπογεια αλλης εποχης με ντεκορ βλαχο καμπαρε;;με το villa mersedes ή το dream city κλπ;;;με 80% αντρες;;;πειτε ενα καλο κλαμπ της αθηνας που θα τους εβαζε μεσα ασυνοδευτους!!!!δεν λεω για παραλιακη καν...δεν μιλαω για νησια γιατι δεν υπαρχει συγκριση των μαγαζιων και του περιβαλλοντος..να πουμε για γκομενες ...οκ σιγα τις γκομενες πολυ μπουρουχα και πολυ λιπος ειδα...εχει και καποιες καλες που τις κυνηγανε 100...ουτε στην ελλαδα τοσο μπακουρι...

Ηλιο θαλασσα και ολα τα ξενα μουνια εδω καλοκαιρι... :knockinb:  Οι πολωνοι μπανιο στα ποταμια :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για τα clubs έχεις απόλυτο δίκιο..Αυτό έγραψα δεν υπάρχει σύγκριση με τα clubs της Αθήνας εκτός απο κανά δύο καλά..Επίσης συμφωνώ για τις γκόμενες..Πολύ υπερτιμιμένες οι Πολωνέζες...Αν πάτε καλοκαίρι μια βόλτα μοναστηράκι τα δικα μας τα 20χρονα είναι πλέον πανέμορφα και κατε μένα αιώνες πιο όμορφα απο τις Πολωνέζες..Καμιά σχέση με την παλιά σαπισμένη γενιά μας.Απλά δεν κάθονται εύκολα!!

Εκεί που διαφώνησα πλήρως είναι στην πόλη σαν πόλη.Αν κάποιος δηλαδή περπατήσει στο κένρο της πόλης εδώ και αντίστοιχα μετά στις περισσότερες συνοικίες της Αθήνας η διαφορά είναι τεράστια..Μόνο τσιμέντο και βρωμιά η Αθηνα ούτε ένα πάρκο δεν υπάρχει.Ούτε καν πεζοδρόμια κάνεις μανούβρες μέσα απο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!!! Εδώ αν γυρίσεις καλά την Βαρσοβία, υπάρχουν δρόμοι της προκοπής,καθαρίοτητα,πλακόστρωτα,ποδηλατόδρομοι,πάρκα παντού, γέφυρες...Τι να συγκρίνεις με τη  βρωμιά της Αθήνας, Αθηναίος είμαι και την έχω φάει με το κουτάλι!!

Φυσικά η Βουδαπέστη είναι πολύ πιο όμορφη κυρίως το margaret island.

Για τα νησιά δεν γράφω.Κάνω σύγκριση της βρωμο-χαβουζο-Αθήνας με τις άλλες πρωτέυουσες..Όχι τα κράτη!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Και αυτός ο φίλος (ο Δημόσιος Υπάλληλος που φερνει κατι κρεμες προσώπου απο Πολωνία για γριές ελληνιδες) κάνει ακριβώς τα ίδια DR_LOVE !!!

Φαντάσου πως είπε ότι είναι συμβουλος του prime minister και έπρεπε να επιστρέψει επειγόντος Αθήνα για να ξεφορτωθεί κάποια.

Πολύ παραμυθάς τύπε... ισως να τον εχεις πετυχει στη Βαρσοβία ή στο Σοποτ....  

Ναι τον ξέρω τον φίλο σου,τεράστιο λαμόγιο αλλά έχει φύγει απο την πόλη εδώ και 2 μήνες:) Αλλά άσε τις αποκαλύψεις εδώ..Ειπάμε να διατηρήσουμε κρυφή την ταυτότητα μας:) Μην γράφεις άλλο για Warsaw αφου δεν σε νοιάζει το θέμα της χώρας..χαχαχαχαχα..Θα τα πούμε Αθήνα ή Ιούνιο εδώ!!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το κεντρο της αθηνας ειναι πολυ χαλια δεν θα διαφωνησω σε αυτο,εχει υποβαθμιστει απο τους πακιδες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom