Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
για πολωνια δεν γνωριζω ,αλλα βουλγαρια και ρουμανια ειναι  :shit: :shit: :shit:
κατα τ αλλα σωστα τα λες ,ετσι ειναι η ελλαδα εχει ποιοτητα παρα την κριση  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πολύ σωστά...

Βλέπω κάτι Γερμανούς και Αυστριακούς να κάνουν βόλτες και να τα βλέπουν όλα στη τρίχα και να ψάχνουν να βρούνε τη κρίση... :2funny: :2funny: :2funny:
Και επειδή δεν βρίσκουν ίχνος σπάζονται και νευριάζουν...Πέρσι είχα συναντήσει κάτι διεστραμμένους φτηνογερμανούς που πράγματι πίστευαν πως θα έβλεπαν κόσμο να πεινάει στους δρόμους και οι Έλληνες θα κάναν τεμενάδες σε Ξενοδοχεία, Μπάρ και εστιατόρια...Και επειδή δεν συμβαίνει ούτε στο ελάχιστο άρχιζαν οι ίδιοι να δημιουργούν προβλήματα! 

Οι πιο χαλαροί κάνουν πλάκα πως "Αν έτσι ζούνε όσοι έχουν κρίση τότε θα θέλαμε να είχαμε κι εμείς" :2funny: :2funny: :2funny:

Βέβαια αυτό που δεν μπορούν να δούνε είναι η υποβάθμιση του Νοσοκομείου της παιδείας των εξοπλισμών και των υποδομών! Τις τελευταίες δυστυχώς τις βλέπουν!!
Αλλά έστω κι έτσι είναι καλύτερα από Ρουμανία και η Πολωνία σχεδόν μας έχει φτάσει...

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Πολύ σωστά...

Βλέπω κάτι Γερμανούς και Αυστριακούς να κάνουν βόλτες και να τα βλέπουν όλα στη τρίχα και να ψάχνουν να βρούνε τη κρίση... :2funny: :2funny: :2funny:
Και επειδή δεν βρίσκουν ίχνος σπάζονται και νευριάζουν...Πέρσι είχα συναντήσει κάτι διεστραμμένους φτηνογερμανούς που πράγματι πίστευαν πως θα έβλεπαν κόσμο να πεινάει στους δρόμους και οι Έλληνες θα κάναν τεμενάδες σε Ξενοδοχεία, Μπάρ και εστιατόρια...Και επειδή δεν συμβαίνει ούτε στο ελάχιστο άρχιζαν οι ίδιοι να δημιουργούν προβλήματα!   

Οι πιο χαλαροί κάνουν πλάκα πως "Αν έτσι ζούνε όσοι έχουν κρίση τότε θα θέλαμε να είχαμε κι εμείς" :2funny: :2funny: :2funny:

Βέβαια αυτό που δεν μπορούν να δούνε είναι η υποβάθμιση του Νοσοκομείου της παιδείας των εξοπλισμών και των υποδομών! Τις τελευταίες δυστυχώς τις βλέπουν!!
Αλλά έστω κι έτσι είναι καλύτερα από Ρουμανία και η Πολωνία σχεδόν μας έχει φτάσει...

σοστοστ  :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ελλάδα στο θέμα της ποιότητας των μαγαζιων είναι αιώνες μπροστά.Τα μαγαζιά που υπάρχουν Αθήνα στις καλές περιοχές δεν υφίστανται ουτε κατά διάνοια εδώ. Είναι πιο απλά τα πράγματα στην Πολωνία δεν υπάρχει καθόλου φιγούρα. . Αυτό όμως εχει να κάνει και με την κουλτούρα του λαού. Πολλα μαγαζία στην Αθήνα φτιάχτηκαν την περίοδο που αιρεε άφθονο το χρήμα για να μπορεί να κάνει την φιγούρα του ο Έλληνας που το έχει στο αιμα του.

Αυτό που δεν βλέπει κάποιος όμως στην Βαρσοβία είναι πως είναι η ανεργία είναι 0%. Δεν είναι υπερβολή είναι ακριβώς 0%, αλλιώς χωρίς δουλειά γυρνανε στο χωριό τους. Δεν υπάρχει άνθρωπος ανω το 22 εδω που δεν εργάζεται. Στην Αθήνα αυτή την στιγμή ολοι οι φίλοι μου είναι απλά άνεργοι και ζουν απο την συνταξη του πατέρα. 30+ ηλικία!!!.

Οπότε η αλήθεια είναι πως μας έμεινε η ποιότητα των μαγαζιων αλλά δεν υπάρχει μια για να τα χαρούμε!!!

Εξίσου η Ρόδος και κυρίως το καλοκαίρι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική καθημερινότητα του μέσου Έλληνα..Στην Αθήνα ζόυνε 5.000.000 άνθρωποι σχεδόν η μισή Ελλάδα ζούνε αυτοί με την πολυτέλεια και την φιγούρα που δίνεται στα καλά νησιά το Καλοκαίρι?

Αν πάτε Σοπότ καλοκαίρι θα δείτε μια περιοχή με βίλες που αράζουν όλοι οι πλούσιοι της Πολωνίας.Ήμουν εκέι και έπαθα πλάκα..Σε καμιά περιπτωση όμως αυτή δεν είναι η καθημερινότητα του μέσου Πολωνού.

Έγω όπως έγραψε και ο kman έκανα το απλό αδιάψευστο τεστ που κάνω σε όποια χώρα πηγαίνω. Άραξα για καφέ Αθήνα μόλις γύρισα Φεβρουάριο και παρατηρούσα τον κόσμο.Αντικειμενικά πολύ κακομοιρία και βρωμιά (τουλάχιστον στην Αθήνα). Κάντε το τεστ με την Βαρσοβία και θα δείτε που θα γράψατε τα ίδια. Η βρομιά της Αθήνας και όπως πέφτει συνεχώς το βιοτικό επίπεδο δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη αυτή την στιγμή (Βουλγαρια,Ρουμανία δεν ξέρω πως είναι τώρα)..Μας ρίξανε πολύ τα μουνο... και οι πουλημένοι πολιτικοί μας το επέτρεψαν να γίνει!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.636
Πόντοι
216
Πολύ σωστά...

Μην κρινεις απο την Ροδο ομως, η υπολοιπη ελλαδα δεν ειναι στα καλα της...
Ροδος εχτισε υποδομες τα καλα τα χρονια, εχει σταθερο και ποιοτικο (περα απο τους φτηνιαρηδες) τουρισμο, εχει πολλα....ειπαμε, δεκαετιες μπροστα την θεωρω απο την υπολοιπη ελλαδα.
Οντως εκει, θα ρθει ο ξενος φτηνιαρης τουριστας και θα ψαχνει για 'κριση' και δεν θα την βρισκει....
Γενικα ομως, η Ελλαδα του σημερα δεν εχει σχεση με την Ελλαδα πριν δεκα χρονια, σαφως χειροτερα, μη λεμε οτι θελουμε.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ναι βλεπω ελληνικη επαρχια που τωρα γινεται της κακομοιρας,δεν μιλαω για κανα νησι...αν πας πασχα σε πολωνικη επαρχια θα σε φαει το μαυρο σκοταδι...κριση ποια κριση ;;;οι γαριδες οι αστακοι πηγαν συννεφο και φετος και τα ουζερι καφε μπαρ φουλ στον κοσμο...γιαυτο οι γκομενες παραμενουν ελλεινιδες γιατι οι πυρφοροι και ο μπαμπας στο γαμημενο δημοσιο καλα κρατουν ακομη!!!!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
GDP per capita κατακεφαλην εισοδημα του 13'.
21000$ Ελλαδα 14000$ Ρωσια 13000$ Πολωνια

Δηλαδη στο κεφαλι ολους !!!παρολο την τρελλη κριση..αντε γιατι μας πρηξατε με τις οικονομικες αυτακρατοριες του πρωην σοβιετ...δεν ειναι ολοι στην βαρσοβια στην ibm...ουτε οι ρωσοι ολιγαρχες ´η στελεχη της gazprom...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
GDP per capita κατακεφαλην εισοδημα του 13'.
21000$ Ελλαδα 14000$ Ρωσια 13000$ Πολωνια

Δηλαδη στο κεφαλι ολους !!!παρολο την τρελλη κριση..αντε γιατι μας πρηξατε με τις οικονομικες αυτακρατοριες του πρωην σοβιετ...δεν ειναι ολοι στην βαρσοβια στην ibm...ουτε οι ρωσοι ολιγαρχες ´η στελεχη της gazprom...

ναι αλλά πρέπει να βλέπεις και τις τάσεις, ειδικά στην Πολωνία.

Συνημμένα

• greece-gdp-per-capita.png
    greece-gdp-per-capita.png
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 66
  • poland-gdp-per-capita.png
    poland-gdp-per-capita.png
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 65

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
το δικό σου ΑΕΠ είναι κατανάλωση εισαγωμένων και ταχυφαγεία/καφετέριες ενώ της Πολωνίας FDI και της <Ρωσίας ενέργεια.

Συνημμένα

• russia-gdp-per-capita.png
    russia-gdp-per-capita.png
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 48

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αν εβγαιναν 30 δις απο τις τραπεζες σε λιγους μηνες στην τετραπλασια πολωνια θα γινοταν τσιμπουκτου...γιατι δεν τα εχουν..εδω παιζει τρελλο μαυρο χρημα και καταθεσεις ελβετια που λιγοι πολωνοι εχουν!!!

Αnyway και σιγκαπουρη να γινει η βαρσοβια!!! εγω δεν παω να ζησω στο κωλοκαιρο και τις λεγεωνες των πυρφορων

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έγω όπως έγραψε και ο kman έκανα το απλό αδιάψευστο τεστ που κάνω σε όποια χώρα πηγαίνω. Άραξα για καφέ Αθήνα μόλις γύρισα Φεβρουάριο και παρατηρούσα τον κόσμο.Αντικειμενικά πολύ κακομοιρία και βρωμιά (τουλάχιστον στην Αθήνα). Κάντε το τεστ με την Βαρσοβία και θα δείτε που θα γράψατε τα ίδια. Η βρομιά της Αθήνας και όπως πέφτει συνεχώς το βιοτικό επίπεδο δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη αυτή την στιγμή (Βουλγαρια,Ρουμανία δεν ξέρω πως είναι τώρα)..Μας ρίξανε πολύ τα μουνο... και οι πουλημένοι πολιτικοί μας το επέτρεψαν να γίνει!!
Εμενα ουτε τα μαγαζια μου εκαναν καμια εντυπωση στην Ελλαδα γιατι εδω υπαρχει μια μεγαλομανία και ολα ειναι εκατονταδες φορές καλήτερα.Το αντίθετο Ελλαδα μου φένονται ολα πολυ λιτά!
  Σε ολα εχεις δίκιο.Εγω κοιτάω πιο προσεκτικα τον κόσμο τι φοτάει,τι κινητα εχει.Και οχι μόνο σε μια περιοχή αλλα σε προσπαθω να πηγαινω οσο γινεται σε περισσοτερα μέρη.Η γνώμη μου ηταν οτι σε πολλά μερη ο κοσμος ηταν χειροτερος σε επιπεδο και απο το Νόβγκοροντ  :headbang:.
  Το προβλημα ειναι οτι η πτωση συνεχίζεται στην Ελλάδα!Οταν ειχα συναντιθει με τον Chriss 1971 του ειχα κανει το ερώτημα πόσο πια να πέσει το επίπεδο?Φοράνε παντελόνια των 5 Ευρω,παπουτσια 10 Ευρω το πολυ η το καλοκαιρι σαγιονάρες με 5 Ευρω ενα μπλουζάκι 2 Ευρω και ενα μπουφάν απο δερματίνη,τα δε κινητα τους ειναι κινέζικα σμαρτ φον!Υπαρχει πιο κάτω?Δεν νομίζω?!Και μου απάντησε πολυ σωστά οτι υπαρχει!Οπως στο Πακιστάν που αγωράζουν υφασμα και οι γυναικες τους ή οι μανάδες τους τους ράβουνε τα παντελόνια ή της κελεμπίες τους! :headbang:αν δεν εχουνε λεφτα για παπουτσια περπατάνε ξιπόλιτοι οπως στα χωριά στην Αλβανία επι Χότζα  :rockon:.Και φτιάχνουνε πίτες απο πιτουράλευρο στο σπίτι για να τρώνε στο φουρνο με τα ξύλα γιατι ρευμα δεν έχουνε!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εμενα ουτε τα μαγαζια μου εκαναν καμια εντυπωση στην Ελλαδα γιατι εδω υπαρχει μια μεγαλομανία και ολα ειναι εκατονταδες φορές καλήτερα.Το αντίθετο Ελλαδα μου φένονται ολα πολυ λιτά!
 Σε ολα εχεις δίκιο.Εγω κοιτάω πιο προσεκτικα τον κόσμο τι φοτάει,τι κινητα εχει.Και οχι μόνο σε μια περιοχή αλλα σε προσπαθω να πηγαινω οσο γινεται σε περισσοτερα μέρη.Η γνώμη μου ηταν οτι σε πολλά μερη ο κοσμος ηταν χειροτερος σε επιπεδο και απο το Νόβγκοροντ  :headbang:.
 Το προβλημα ειναι οτι η πτωση συνεχίζεται στην Ελλάδα!Οταν ειχα συναντιθει με τον Chriss 1971 του ειχα κανει το ερώτημα πόσο πια να πέσει το επίπεδο?Φοράνε παντελόνια των 5 Ευρω,παπουτσια 10 Ευρω το πολυ η το καλοκαιρι σαγιονάρες με 5 Ευρω ενα μπλουζάκι 2 Ευρω και ενα μπουφάν απο δερματίνη,τα δε κινητα τους ειναι κινέζικα σμαρτ φον!Υπαρχει πιο κάτω?Δεν νομίζω?!Και μου απάντησε πολυ σωστά οτι υπαρχει!Οπως στο Πακιστάν που αγωράζουν υφασμα και οι γυναικες τους ή οι μανάδες τους τους ράβουνε τα παντελόνια ή της κελεμπίες τους! :headbang:αν δεν εχουνε λεφτα για παπουτσια περπατάνε ξιπόλιτοι οπως στα χωριά στην Αλβανία επι Χότζα  :rockon:.Και φτιάχνουνε πίτες απο πιτουράλευρο στο σπίτι για να τρώνε στο φουρνο με τα ξύλα γιατι ρευμα δεν έχουνε!

Όταν έρθεις πάλι,θα είναι ακόμα χειρότερα... ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελλάδα τα μαγαζιά αυτή τη στιγμή απλά δεν έχουν εμπόρευμα.Μάλλον δεν πληρώνουν τους προμηθευτές ή οι προμηθευτές αρνούνται να δώσουν με πίστωση.Είναι τελείως φανερό.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ναι..δεν εχουμε να φαμε και ειμαστε με iphone6 παντελονια dsquared2 και παπουτσια hogan....α και τα χιονοδρομικα και ολα τα νησια γεματα!!!! :2funny:
το GDP PER CAPITA αλλα λεει συντροφοι και τα 30 δις καταθεσεις που φυγαν σε 2 μηνες!!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το κατακεφαλην που λεγαμε συντροφοι...μετα απο 5 χρονια κρισης...λιγο κατω απο 22000$
Ρωσια και πολωνια ουτε 15000$

Καληνυχτα σας αυριο θα βαλω φωτο απο γλυφαδα κ μετα απο την εξωτικη βαρσοβα :tickedoff: :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    111,8 KB · Εμφανίσεις: 53

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όταν έρθεις πάλι,θα είναι ακόμα χειρότερα... ;)
Σε 2 μήνες δε νομίζω να εχει τόση διαφορά.

Το κατακεφαλην που λεγαμε συντροφοι...μετα απο 5 χρονια κρισης...λιγο κατω απο 22000$

Καληνυχτα σας αυριο θα βαλω φωτο απο γλυφαδα κ μετα απο την εξωτικη βαρσοβα :tickedoff: :2funny:
Ουτε ενα i phone δεν ειδα  :2funny:.Η πλακα ειναι οτι στα μαγαζιά εχουν σαν τελευταια μοντέλα τα προηγούμενα π.χ. ειχαν το Samsung S4 στις βιτρίνες το S5 το ειδα μόνο σε ενα μέρος 600 Ευρω! :rockon:

Δεν εχει καμια σχεση η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη με την επαρχία αν βγεις στην επαρχία νομίζεις οτι γυρισες 200 χρόνια πίσω!Σχετικα με το κατακεφαλήν εισόδημα η Ελλάδα ειναι σε μεγάλη πτώση που δεν εχει σταματίσει.
  Το κακό με τους Ελληνες ειναι η κακομοιριά των Πιρφόρων.Τους βλεπω εδω που ηρθαν θλιβεροι,κακομοιρηδες,οι γυναικες τους κατι τελειωμένες  :rockon: και σου λένε ενω ειναι σε αθλια κατασταση οτι καποιοι ειναι!Το κακό ειναι οτι πανε να μου γίνουν βάρος! :rockon:
  Στην Ελλάδα για να υπαρξει αλλαγή πρεπει να γινουν μεταρυθμίσεις.Πρεπει να γινουν μεγαλες αλλαγες σε όλο το σύστημα.Η διαφορά της Ελλαδας με την Πολωνία και τη Ρωσσία ειναι οτι η Ελλάδα δεν αλλαξε τα τελευταια 25 χρόνια οπως την άφησα ετσι παρέμεινε το ιδιο και ο κόσμος δεν βλεπω καμια διαφορα στους ανθρωπους του 1990 με τους ανθρώπους τωρα οπως ηταν ο Ελληνας τότε ετσι ειναι και τώρα!Οταν ο Ρωσσος του 1990 με τον τωρινό Ρώσσο δεν εχει καμια σχέση!Το ιδιο και ο Πολωνός!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα Γερμανία και η διαφορά με την Ελλάδα είναι τερατώδης.Ολα τα μαγαζιά τίγκα στα προιόντα,καλοντυμένοι άνθρωποι,κυριλέ μαγαζιά αυτοκινητάρες κτλ.Τρελλή κατανάλωση.
Κάποιοι στην Ελλάδα πρέπει να κρεμαστούν για αυτό που έγινε δεν εξηγείται τέτοια διαφορά.Ο Ελληνας έχει υποβαθμιστεί στο επίπεδο του τρωγλοδύτη κάνει την εντύπωση γυφταλέου τύπου.Μόνο στη Βουλγαρία έχω δει χειρότερα,Ουκρανία κτλ.
Πιστεύω με τέτοια οικονομική ασφυξία θα βγούνε τα γκάνια σε λίγο στην Ελλάδα δεν πάει άλλο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η Ρωσσία και η Κίνα είναι οι 2 χώρες των μεγάλων αντιθέσεων..Υπάρχουν στην Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη άνθρωποι που μπορούν απλά να αγορασουν αύριο το πρωί ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Αλέξης έτρεχε προχτές ουσιαστικά να παρακαλέσει Ρώσσους και να φοβήσει ταυτόχρονα την Ευρώπη για να μας δώσουν χρήμα. Έξω απο Μόσχα υπάρχουν αντίστοιχα άνθρωποι που ζόυνε μέ ένα πιάτο φασόλια την ημέρα και πολλοί μένουν σε παράγκες.  

Το κατα κεφαλήν είσόδημα που αναφέρθηκε είναι ένας δείκτης που δεν αντικατοπτρίζει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της "ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ". Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ χρήμα και καταθέσεις αλλά ο πλούτος είναι μαζεμένος σε λίγα χέρια και ταυτόχρονα υπάρχει πλήρη πλέον κατάρευση της Μεσάιας τάξης που επέφερε η πολύχρονη κρίση.

Εμάς μας νοιάζει μάγκες η μεσάια τάξη, αυτή που συναντάς την νύχτα, οι γκόμενες που θα σύνατησεις στα bars,στις καφετέριες στα εστιατόρια, όχι οταν υπάρχει ένας Κόκκαλης που κάνει πραγματικά για 4 εκατομμύρια Πολωνούς μαζί. Ότι και να λέμε στην Βαρσοβία η μεσαία τάξη είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απο την Αθήνα. Στο θεμα του ντυσίματος,της εργασίας της ζωης γενικότερα. Μην ξεχνάμε επίσης πως στην Πολωνία ζούν κοντά 40 εκατομμύρια και στην Βαρσοβία 2!!! Εννοείτε πως στα χωριά της Βαρσοβίας (όχι στις μικρές πόλεις) πεινάνε!!!...Αλλά η πρωτεύουσα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απο Αθήνα  δυστυχώς.

Δεν θα δείς πολύ πλούσιους όπως στην Αθήνα αλλά τουλάχιστον εδώ όλοι εργάζονται και δεν υπάρχει περίπτωση να αναγκάζεσαι να πληρώνεις και να κερνάς συνεχώς τις άνεργες γκόμενες όπως κάνω στην Αθήνα..Εμένα στα αρχιδ.. όπως έχω γράψει και παλαιότερα για την Πολωνία. Ένα χρόνο ήρθα εδώ να κάτσω και θα φύγω, ούτε Πωλονός είμαι και ταυτόχρονα έχω ζήσει και σε άλλες χώρες έξω απο εδώ και βλέπω την διαφορά π.χ απο Την Ουγγαρία που όλοι νομίζουν ότι είναι αντίστοιχη της Πολωνίας αλλά εκέι πραγματικά είναι σκάτα και χωρίς καμία άνοδο οικονομικά.. Απλά τα γράφω για να μένει αποτυπωμένη και να ακούγεται η αλήθεια..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η Ρωσσία και η Κίνα είναι οι 2 χώρες των μεγάλων αντιθέσεων..Υπάρχουν στην Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη άνθρωποι που μπορούν απλά να αγορασουν αύριο το πρωί ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Αλέξης έτρεχε προχτές ουσιαστικά να παρακαλέσει Ρώσσους και να φοβήσει ταυτόχρονα την Ευρώπη για να μας δώσουν χρήμα. Έξω απο Μόσχα υπάρχουν αντίστοιχα άνθρωποι που ζόυνε μέ ένα πιάτο φασόλια την ημέρα και πολλοί μένουν σε παράγκες.  

Το κατα κεφαλήν είσόδημα που αναφέρθηκε είναι ένας δείκτης που δεν αντικατοπτρίζει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της "ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ". Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ χρήμα και καταθέσεις αλλά ο πλούτος είναι μαζεμένος σε λίγα χέρια και ταυτόχρονα υπάρχει πλήρη πλέον κατάρευση της Μεσάιας τάξης που επέφερε η πολύχρονη κρίση.

Εμάς μας νοιάζει μάγκες η μεσάια τάξη, αυτή που συναντάς την νύχτα, οι γκόμενες που θα σύνατησεις στα bars,στις καφετέριες στα εστιατόρια, όχι οταν υπάρχει ένας Κόκκαλης που κάνει πραγματικά για 4 εκατομμύρια Πολωνούς μαζί. Ότι και να λέμε στην Βαρσοβία η μεσαία τάξη είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απο την Αθήνα. Στο θεμα του ντυσίματος,της εργασίας της ζωης γενικότερα. Μην ξεχνάμε επίσης πως στην Πολωνία ζούν κοντά 40 εκατομμύρια και στην Βαρσοβία 2!!! Εννοείτε πως στα χωριά της Βαρσοβίας (όχι στις μικρές πόλεις) πεινάνε!!!...Αλλά η πρωτεύουσα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απο Αθήνα  δυστυχώς.

Δεν θα δείς πολύ πλούσιους όπως στην Αθήνα αλλά τουλάχιστον εδώ όλοι εργάζονται και δεν υπάρχει περίπτωση να αναγκάζεσαι να πληρώνεις και να κερνάς συνεχώς τις άνεργες γκόμενες όπως κάνω στην Αθήνα..Εμένα στα αρχιδ.. όπως έχω γράψει και παλαιότερα για την Πολωνία. Ένα χρόνο ήρθα εδώ να κάτσω

και θα φύγω, ούτε Πωλονός είμαι και ταυτόχρονα έχω ζήσει και σε άλλες χώρες έξω απο εδώ και βλέπω την διαφορά π.χ απο Την Ουγγαρία που όλοι νομίζουν ότι είναι αντίστοιχη της Πολωνίας αλλά εκέι πραγματικά είναι σκάτα και χωρίς καμία άνοδο οικονομικά.. Απλά τα γράφω για να μένει αποτυπωμένη και να ακούγεται η αλήθεια..

Ναι,αλλά κάνεις ένα βασικό λάθος.Η μέση Πολωνέζα δε μένει στη Βαρσοβία ούτε η μέση Ρωσίδα μένει στη Μόσχα ενώ η μέση Ελληνίδα μένει στην Αθήνα αφού η Αθήνα έχει το 50% του πληθυσμού.Οπότε Πράγα,Βαρσοβία,Μόσχα είναι σα χωριστές χώρες μέσα στη χώρα αε ό,τι αφορά το βιοτικό επίπεδο και για αυτό οι τοπικές premium καταστάσεις επηρρεάζουν ελάχιστα τη συμπεριφορά του μέσου όρου των ντόπιων γυναικών.

Οσο για το αν σου ζητάνε λεφτά και να πληρώνεις στα ραντεβού είναι πώς σε κόβουν οικονομικά.Αν σε κόψουν καλά οικονομικά ούτε που βάζουν το χέρι τους στο πουγκί τους.Αν σε πάρουν για φτωχαδάκι μπορεί και να σε σπιτώσουν για αχαλίνωτο σεξ για να αποφύγεις τις βόλτες και τις εξόδους.Την ίδια ώρα ακριβώς οι ίδιες τα παίρνουν μεγαλοπρεπώς από το σπόνσορα.Αβυσσος η ψυχή των Σλάβων.Γενικά είναι άριστες στο ψέμμα.Είχα πολλές γυμνές δίπλα μου να τους παίρνει τηλέφωνο ο γκόμενος ή ο σύζυγος και το τι παραμύθι πουλούσαν δε λέγεται.Για αυτό και δεν πιστεύω σχεδόν τίποτα από αυτά που λένε οι Πολωνέζες συνέχεια ψεύδονται όπως αναπνέουνε είναι για αυτές κάτι το φυσικό.Δεν είναι δυνατόν ο ανώτερος Βαλκάνιος να μασάει ή να ενοχλείται από τέτοιες συμπεριφορές από τη στιγμή που γαμώνει.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.636
Πόντοι
216
Τελικα ποια ομως ζει 'καλυτερα', η μεση Πολωνεζα της επαρχιας, ή η Ελληνίδα της επαρχιας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom