Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πειτε μου ενα κλαμπ στην Αθηνα που θα εμπαιναν τοσα καγκουρια ασυνοδευτα
Έλα τώρα..Αυτή είναι η τυπική εικόνα της Ελληνικής επικράτειας!!Επίσης αυτό το 25-30 % ασυνόδευτων γυναικών που είδες στο Enklawa δεν πήγαν εκεί για να πιούνε το ποτό τους και να τα πούνε μεταξί τους όπως οι Ελληνίδες στα κλάμπ!Μπήκαν εκει για να περάσουν καλά τη βραδιά τους και μόνο με "ατύχημα" δεν θα φορτωθούν ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αρχίζω να πιστέυω ότι τελικά όλοι έχουμε δίκιο με αυτά που διαβάζω αλλά το βλέπουμε απο διαφορετική οπτική γωνια απλά..

Ο γκριζομάλλης που είναι στην πόρτα στο Enklawa ο πολύ ψηλός τον ξέρω απο ένα κοινό φίλο που έχουμε..Η ατακά του για το μαγαζί μια φορά που είχαμε αραξει αργα μπάρα με τον αλλον είναι "4-5 bitches every night only"..Λέει δηλαδή μέσα στο μαγαζί την νύχτα υπάρχουν όντως 4 -5 γκόμενες που θα πηδηχτούν.Εδώ τώρα αρχίζουν οι αντιθέσεις και οι διαφωνίες που έχουμε όλοι.

Θα πάει κάποιος να παλέψει μέσα στον αρχιδόκαμπο για να διεκδικήσει αυτές τις 4 μέσα απο τα εκατοντάδες μπακούρια?Αν είναι πολύ δυνατός παίχτης και υπερέχει θα το κάνει και πιθανόν να τα καταφέρει..

Η άλλη άποψη είναι όμως αξίζει κάποιος να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι και να παλέψει μέσα στο πέος όταν είναι τόσο δυνατός παίχτης και υπάρχουν πιο εύκολες επιλογές?

Εγώ πάντως δεν παώ να παλέψω μέσα στους κάγκουρες πλέον και να διεκδικίσω μια απο τις 4-5 (γιατί δεν υπάρχουν παραπάνω) χαζογκόμενες του Enklawa..

Μια φορά το πέτυχα πριν εγκατασταθώ εδώ το περσινό καλοκάιρι.Είχα γράψει την ιστορία..Μια υπήρχε στο μαγαζί που έπεζε τρελά..Είδα και έπαθα να τη  τραβάνε όλοι και να την κυνηγάω απο πίσω να μην μου ξεφυγει μέχρι τις 5 ώρα το πρωί..Πέφταν όλοι πάνω σαν τις βδέλες..Τραγικα πράγματα..Τελικα την έκλεψα και την πήδηξα αλλά είναι πολύ κουραστικό και συμβαίνει σπάνια!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:effemine:Ισχύουν αυτά για τους εμφανισιμους νησιώτες!Οι πιο πολλοί γνωστοί μου επικεντρώνονται στις ντόπιες και ας τους κάνουν την ζωή ζόρικη ή να τους εξαφανίζουν απο φίλους και γνωστούς της Τουριστικής πιάτσας!Επίσης τέτοια ζευγάρια βλέπουν τον τουρίστα ή τη τουρίστρια μόνο ως χρήμα!Για παράδειγμα μια Πολωνέζα που θα εξυπηρετηθεί απο έναν Έλληνα που ασχολείτε μόνο με Ελληνίδες θα έχει ένα τυπικό ευγενικό αλλά και βιαςτικό σέρβις και τίποτα παραπάνω!Αντιθέτως το καμάκι ή ο άντρας των τουριστικών περιοχών με ανεξαρτησία θα κάνει χαβαλέ θα προσφέρει συνάντηση και πέρα της δουλειάς θα κεράσει και θα συμβάλει γενικώς στη διαμόρφωση καλής εικόνας !
Εκεί που πάσχει το σύστημα και κυρίως σε νησιά μαζικού τουρισμού είναι πως ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτριών δεν συναντάει καθόλου Έλληνες!Γυρνάνε πίσω μετά απο 1 εβδομάδα χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει Ελλάδα...
Αντιθέτως τους την πέφτουν συνεχώς Αλβανοί που τα κολοπαίδια το χειμώνα γίνονται χαμελέωντες και προσπαθούν να μοιάσουν με το κόσμο στα κλάμπ, πάνε γυμναστήρια και κάνουν τατουάζ..Και το καλοκαίρι πουλάνε το παραμύθι του Έλληνα σε αυτές κυρίως που έρχονται πρώτη φορα..

Σε αυτα που λες εχεις δικιο.Πολλές Τσέχες την πάτησαν και τα έφτιαξαν με Αλβανούς που τους πούλησαν το παραμύθι οτι είναι Ελληνες με αποτέλεσμα ο Ελληνας να έχει ελεεινή φήμη.Γιατί αυτή η πουστόφαρα δε λένε την αλήθεια αλλά ξεφτιλίζουν το όνομα του Ελληνα.
Φτάνουν στο σημείο οι γκόμενες να σου ζητάνε ταυτότητα για να αποδείξεις οτι είσαι Ελληνας.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Έλα τώρα..Αυτή είναι η τυπική εικόνα της Ελληνικής επικράτειας!!Επίσης αυτό το 25-30 % ασυνόδευτων γυναικών που είδες στο Enklawa δεν πήγαν εκεί για να πιούνε το ποτό τους και να τα πούνε μεταξί τους όπως οι Ελληνίδες στα κλάμπ!Μπήκαν εκει για να περάσουν καλά τη βραδιά τους και μόνο με "ατύχημα" δεν θα φορτωθούν ...
     25-30% πολυ λες :2funny: μετρα στην πιστα ενκλαβα παρασκευη βραδυ 3 γκομενες και 25 ψωλες...εγω δεν ειπα οτι αυτες οι λιγες δεν θα φορτωθουν ειπα οτι το καψιμι-στρατωνας δεν μου αρεσει...τωρα οσοναφορα τα μουνια σιγα τα σπουδαια...τα κλαμπ χαλια παρακμη στην μασοβιτσκι...μονο κατι λιγα  μεθυσμενα ψιλομπαζα βλεπεις την νυχτα να φορτωνονται απο ξενους καγκουρες...και οι ξενοι οπως ειπε και ο δρλαβ  ειναι πολλοι κ αρκετοι απο αυτους μονιμοι...

Εγω εχω προτυπο την κουβα την ταυλανδη και το κιεβ...τωρα τι να συγκρινω με τον αρχιδοκαμπο;;; :2funny:
για βαρσοβια βαζω μηδεν...Στο ιδιο καζανι βραζει και η βουδαπεστη πραγα κλπ

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    386,4 KB · Εμφανίσεις: 48

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
     25-30% πολυ λες :2funny: μετρα στην πιστα ενκλαβα παρασκευη βραδυ 3 γκομενες και 25 ψωλες...εγω δεν ειπα οτι αυτες οι λιγες δεν θα φορτωθουν ειπα οτι το καψιμι-στρατωνας δεν μου αρεσει...τωρα οσοναφορα τα μουνια σιγα τα σπουδαια...τα κλαμπ χαλια παρακμη στην μασοβιτσκι...μονο κατι λιγα  μεθυσμενα ψιλομπαζα βλεπεις την νυχτα να φορτωνονται απο ξενους καγκουρες...και οι ξενοι οπως ειπε και ο δρλαβ  ειναι πολλοι κ αρκετοι απο αυτους μονιμοι...

Εγω εχω προτυπο την κουβα την ταυλανδη και το κιεβ...τωρα τι να συγκρινω με τον αρχιδοκαμπο;;; :2funny:
για βαρσοβια βαζω μηδεν...Στο ιδιο καζανι βραζει και η βουδαπεστη πραγα κλπ
στο Κίεβο στο Dekadance πράγματι είχε γυναίκες μοντελικής εμφάνησης (2 χρόνια πριν) μέχρι και με κιάρα πετράτη στα μαλλία ήταν μια θεά!Απίστευτη περιποίηση στα όρια του ναρκισσισμού !Σαν να γινόταν ένα σόου ομορφιάς γύρω..Μεθυστική ατμόσφαιρα..Οι χορεύτριες χαμογελαστές και φιλικές...ΑΛΛΑ ένιωθα ότι δύσκολά φορτώνω εκεί μέσα ..Και είχα σκάσει με ακριβά ρούχα καινούργιο iPhone και με άνεση στα ποτά..Δεν έκανα τίποτα...Αντιθέτως μετά απο λίγο πήγα Τσεχία τότε και έφαγα ...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
φιλε fidelio,παιχνιδι μονο την μερα.νυχτα ουκρανια στα δακτυλα του χεριου μου βρηκα,την μερα τις περισοτερες σε μια ωρα τις ειχα σπιτι.παιξε κατω απο το μετρο εκι που εχει καταστηματα κοντα στο μολλ και το κτιριο του σταλιν.εκει 3-4 φορες που βολταρα οι πωλιτριες στα περιπτερα,κοπελες στα φαγητα,φουρνους και αλλες κοπελιτσες μονες ηταν χαμογελαστες και θετικες.τραβα βολτα στο σταρε μεστα,παλια πολη.μονο γυναικες εβλεπα,μονες η με παιδια.αντρες ειδα 3-4 μευθσμενουν να ζητιανευουν,αγοραζα απο εκει αθτα τα σαντοθιτς πιτσα και εκανα καμακι.απλα παντα ημουν τρανζιτ καπειες ωρες και δεν ειχα χρονο,ασε τα κλαμπ.ζαγρεπ το ιδιο,την μερα θα παιζω στην γειτονεια μου,βραδι με φιλους θα ειναι και εχουν την φημη τους οι κοπελες να προστατεψουν,αν μιλησουν σε αγνωστο μπροστα σε φιλουσ.νυχτα παει ο αμερικανος  η πιθικοφατσα που μοιαζει με πακιστανο,ιρανο,τσιγγανο να καμακωσει χαχαχαχ,οταν εχω ωρα θα δω τα φιλμακια του να γελασω παλι.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
στο Κίεβο στο Dekadance πράγματι είχε γυναίκες μοντελικής εμφάνησης (2 χρόνια πριν) μέχρι και με κιάρα πετράτη στα μαλλία ήταν μια θεά!Απίστευτη περιποίηση στα όρια του ναρκισσισμού !Σαν να γινόταν ένα σόου ομορφιάς γύρω..Μεθυστική ατμόσφαιρα..Οι χορεύτριες χαμογελαστές και φιλικές...ΑΛΛΑ ένιωθα ότι δύσκολά φορτώνω εκεί μέσα ..Και είχα σκάσει με ακριβά ρούχα καινούργιο iPhone και με άνεση στα ποτά..Δεν έκανα τίποτα...Αντιθέτως μετά απο λίγο πήγα Τσεχία τότε και έφαγα ...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αυτες ειναι ολες οι πουτανες απο τα πρακτορεια γαμου,πανε για μεγαλη βιζιτα.ρολογα μου οπωτε θες ελα οδυσσο,τωρα ιουνη θα παω,μαιο δεν μπορω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Να ξεκαθαρίσω κάτι βασικό που το έχουμε πει πολλές φορές με διάφορους τρόπους αλλά συνεχώς το ανακυκλίζουμε..
Στη Πολωνία δεν μιλάμε για ποιότητα αλλά για ΕΥΚΟΛΙΑ!!!

Και η σύγκριση γίνεται πάντα με γειτονικές Σλαυικες χώρες και όχι με την Άκυρη Αθήνα η Γερμανία!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αυτες ειναι ολες οι πουτανες απο τα πρακτορεια γαμου,πανε για μεγαλη βιζιτα.ρολογα μου οπωτε θες ελα οδυσσο,τωρα ιουνη θα παω,μαιο δεν μπορω.
με ψήνει πολύ να έρθω Οδυσσό και γενικά να κάτσω ένα 20αήμερο Ουκρανία!!Αλλά μόνο μετά το τέλος της σεζόν και αν όλα πάνε καλά..καλοκαίρι δεν μπορώ να ταξιδέψω..!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Συμφωνω με χαρυ απλα μιλαω γενικα και οχι μονο για νυχτα ,αλλα με 2c αερα και χιονονερο χαλαζι που να πας...κ οταν εχει τοσους ξενους το μερος χαλαει...μωλ στο ζλοτυ ταρασυ πηγα..ωραιο απο αρχιτεκτονικης πλευρας αλλα σας λεω δεν ειδα τα τρελλα μουνια ουτε εκει!!!

..κιεβ ενιωσα θεος χωρις πολλα πολλα εφε...πχ. ημουν μονος στην πιστα με 15 γκομενες στο σορυ μπαμπουσκα..ξενος ουτε για δειγμα...παω τουαλετα και μου την πεφτει ενα μουνι τρελλο γλωσσοφιλα κ του λεω φευγω γιατι ημουν με την δικια μου και 5 φιλες της!!!.στο ντεκαντανς η υπευθυνη του PR ηταν ξαδερφη μια αλλης φιλης..εκει να δεις.....τωρα με την γκριβνα στο 25+..θα ειναι ταμαμ κ λογω πολεμου...δεν πανε ευκολα οι λατινοι..ενω στην βαρσοβια φοβηθηκα για την δικια μου με τοσους πεινασμενους...γιατι δεν λεει το ξυλικι με τα ουγκανα!!!
Το αεροδρομιο του μοντλιν ειναι μονο για ρυαναιρ και wizzair...χαμος γινοταν

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
απο κυπρο αρχισε wizzair πολωνια,αλλα οπως βουδαπεστη με βαλιτσα ακριβο ειναι 180-200.παρα με αυτες τις εταιριες,h wizair ειναι καλη προτιμω απο το παμε διακοπες 140 ευρο με βαλιτσες μεσο βελιγραδι,πας βουδαπεστι,βαρσωβια,βουκουρεστι.εισαι με καλες εταιριες οπου αν συμβει κατι απροοπτο,καθηστερηση,ακυρη πτηση θα στα κανονισουν χωρις εξοδο να φυγεις.με τις αλλες χαμηλου κοστους καθε τοσο μια ακυρωση ιδικα χειμωνα,πληρωνε μονος ξενοδοχεια οσπου να εχει πτηση και αν εχει ελεθυερη θεση γαμησε τα.wizzair βελιγραδι απο εδω ειναι 40 ευρο,με βαλιτσες 70 πολι καλι ετσι εχουμε σερβους τουριστεσ τωρα.ζαγρεπ θα παβ 200 ευρο με αιρ σερβια μεσο βελιγραδι,παρα να παω wizair βελιγραδι,να μεινω μια νυχτα μετα αλλη πτηση θα εβγαινε ακριβοτερα, ταξια,2 μερες χοτελ σερβια.η αιρ σερβια για βελιγραδι θελει 250-320.για τρανζιτ ειναι παφτηνη  με παμε διακοπες,μπορεις να κανεις και βολτα στο βελιγραδι στην επιστροφη μου ενω που παω φευγω αμεσως ζαγρεπ.σοφια η wizair exeiαλλο τερμιναλ αλλα πηγα με κυπριακεσ στο κανονικο τερμιναλ.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ο καθενας οπως μπορει παιδες ....καλυτερα θεωρω πως ειναι επαρχια και οσοι ειναι μονιμα και δικτυωθουν με κυκλο εκει..
Τιπ:οι ουκρανες παιρνουν πιο ευκολα βιζα για ΕΕ μεσω πολωνιας οποτε δεν πειραζει ενα ταξιδακι βαρσοβια  :cheesy:

Οδεσσα καλοκαιρι..;;για να δουμε...ψηνομαι....

θελω να παω στο μουνοτριγωνο λβιβ μπρεστ λουμπλιν...

ΥΓ Φιλε γκλοκ Η ΡΟΔΟΣ ειναι το καλυτερο νησι της Μεσογειου!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Συμφωνω με χαρυ απλα μιλαω γενικα και οχι μονο για νυχτα ,αλλα με 2c αερα και χιονονερο χαλαζι που να πας...κ οταν εχει τοσους ξενους το μερος χαλαει...μωλ στο ζλοτυ ταρασυ πηγα..ωραιο απο αρχιτεκτονικης πλευρας αλλα σας λεω δεν ειδα τα τρελλα μουνια ουτε εκει!!!

..κιεβ ενιωσα θεος χωρις πολλα πολλα εφε...πχ. ημουν μονος στην πιστα με 15 γκομενες στο σορυ μπαμπουσκα..ξενος ουτε για δειγμα...παω τουαλετα και μου την πεφτει ενα μουνι τρελλο γλωσσοφιλα κ του λεω φευγω γιατι ημουν με την δικια μου και 5 φιλες της!!!.στο ντεκαντανς η υπευθυνη του PR ηταν ξαδερφη μια αλλης φιλης..εκει να δεις.....τωρα με την γκριβνα στο 25+..θα ειναι ταμαμ κ λογω πολεμου...δεν πανε ευκολα οι λατινοι..ενω στην βαρσοβια φοβηθηκα για την δικια μου με τοσους πεινασμενους...γιατι δεν λεει το ξυλικι με τα ουγκανα!!!
Το αεροδρομιο του μοντλιν ειναι μονο για ρυαναιρ και wizzair...χαμος γινοταν

Δεν έχεις πιάσει το ρυθμό εδώ. Γκόμενα αν της πάς σε club πρέπει να είσαι έτοιμος να αποδεχτείς να στην τραβάνε την ώρα που χορέυεται..Δεν παίζουν τσαντίλες και τέτοια εδώ..Οι πεφτικές στις κοπέλες είναι ανελέητες και κανείς δεν τσαντίζεται γιατι έτσι δουλεύει απλά το σύστημα. Οι ανελέητες πεφτικές έχουν οδηγήσει τις γκόμενες να μην πηγαίνουν στα clubs καθώς και πολλά ζευγάρια...

Επιπλέον οι περισσότερες που διαβάζεις να γράφουν πως πηδήξαν απο βράδυ είναι απλά ΜΠΑΖΑ ή μετριότητες !! Δεν τις πηδάει κανείς και πάνε να βρουν γκόμενο στα clubs..Όταν ξυπνάς το πρωί τρομάζεις που είναι δίπλα σου (Το έχω κάνει και εγώ εενοείται).Αυτές οι γκόμενες πέρα απο μπάζα είναι και τριτοκοσμικές στο μυαλό..Οι χειρότερες που έχω δεί απο οπου έχω ταξιδέψει.

Απλά αν πιέις και βαφτούν και είσαι και τυχερός (Όλα μαζί) πηδάς ένα μπάζο-μετριότητα απλά και μετά βγαίνει ο μύθος της εύκολης Πολωνίας. Μπάζα-μετριότητες έχω βρεί να πηδήξω σε μια νύχτα παντου στο παρελθόν στα πολύ νιάτα μου..Βερολίνο,Τσεχία,Βουδαπέστη,Πράγα και Ελλάδα..Για μένα εδώ δεν αξίζει απο νύχτα..Αξιζει όμως αν δικτυωθείς..Μπορείς να γνωρισεις καλά μουν.. και να παλέψεις..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν έχεις πιάσει το ρυθμό εδώ. Γκόμενα αν της πάς σε club πρέπει να είσαι έτοιμος να αποδεχτείς να στην τραβάνε την ώρα που χορέυεται..Δεν παίζουν τσαντίλες και τέτοια εδώ..Οι πεφτικές στις κοπέλες είναι ανελέητες και κανείς δεν τσαντίζεται γιατι έτσι δουλεύει απλά το σύστημα. Οι ανελέητες πεφτικές έχουν οδηγήσει τις γκόμενες να μην πηγαίνουν στα clubs καθώς και πολλά ζευγάρια...

Επιπλέον οι περισσότερες που διαβάζεις να γράφουν πως πηδήξαν απο βράδυ είναι απλά ΜΠΑΖΑ ή μετριότητες !! Δεν τις πηδάει κανείς και πάνε να βρουν γκόμενο στα clubs..Όταν ξυπνάς το πρωί τρομάζεις που είναι δίπλα σου (Το έχω κάνει και εγώ εενοείται).Αυτές οι γκόμενες πέρα απο μπάζα είναι και τριτοκοσμικές στο μυαλό..Οι χειρότερες που έχω δεί απο οπου έχω ταξιδέψει.

Απλά αν πιέις και βαφτούν και είσαι και τυχερός (Όλα μαζί) πηδάς ένα μπάζο-μετριότητα απλά και μετά βγαίνει ο μύθος της εύκολης Πολωνίας. Μπάζα-μετριότητες έχω βρεί να πηδήξω σε μια νύχτα παντου στο παρελθόν στα πολύ νιάτα μου..Βερολίνο,Τσεχία,Βουδαπέστη,Πράγα και Ελλάδα..Για μένα εδώ δεν αξίζει απο νύχτα..Αξιζει όμως αν δικτυωθείς..Μπορείς να γνωρισεις καλά μουν.. και να παλέψεις..
Πολυ σωστό.Αυτο με τα μπάζα συμφωνώ απολυτα.Εγω ομως δεν πίνω και δεν αντέχω να  :knockinb: μπάζα!Εδω τα μπάζα σε κυνηγάνε  :2funny:
  Αν ειναι να ειμαι εδω που εχει σκατά καιρό και εχει και ακρίβεια για να γαμάω μπάζα και 35χρονες προτιμαω να παω να μένω Ελλαδα να τρωω τα σουβλάκια μου,να εχω τον καλο καιρο,να εχω τη θάλασσα και Ελλάδα 35χρονες και μπάζα θα γαμάω  :2funny:.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχω φάει πολύ μπάζο στην ζωη μου, σχεδόν έχτισα Πολυκατοικία - κυρίως Πολωνία και Τσεχία..Πλέον και λόγω ηλικίας (35) δεν την παλεύω με τα μπάζα άλλο..Για αυτό δεν ασχολούμε καν με Enklawa και τουριστικούς προορισμούς που έχεις μια πιθανότητα 10% με μάχη να σου κάτσει το μπάζο..
Καλύτερα λιγότερες και καλές..Κυρίως μέσα απο παρέες..

Ένα θα σας πώ.Αν και με internet δεν ασχολίομουν ποτέ τον τελευταίο μήνα με πρήξανε οι φίλοι μου με το Tinder.Έχω βγάλει κάποια ραντεβού απο εκεί και είναι πάρα πολύ καλές!! Η μία έκατσε κιόλλας το δεύτερο ραντεβού...Ειναί τραγικό αλλά οι γκόμενες που μπάινουν εδώ στο Tinder δεν πατάνε ποτέ στα clubs..Σας προκαλώ να πάτε ένα βράδυ Enklawa να δείτε τις γκόμενες υπάρχουν εκεί μέσα και μετά να μπείτε Tinder εδώ και να κλείσετε κάποιο ραντεβού..Θα πάθετε ΣΟΚ!!

Δυστυχώς τα clubs τελειώσαν εδώ..Μονο mature στο Decada...Το παίζουν πλέον Ευρωπαίες!!! Δουλεία,Aqua Aerobic,yoga μαλακιές κ.λ.π..Και τελικά τις τρώει η αγαμία και μπαίνουν στο Tinder να γνωρίσουν κάποιον..Αρχίζει να αλλάζει δυστυχώς το παιχνίδι με την τεχνολογία,αλλά οι Έλληνες είναι προσαρμοστικοί!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μόλις γύρισαν οι δικοί μου από Πόζναν- Βροτζλαβ-Βαρσοβία που πήγαν για δευτερη φορά σε 1,5 μήνα!!! Παραμιλάνε με τη Βαρσοβία και για το Enklawa! Αντιθέτως τους έκατσε πολύ στραβά το Πόζναν! Αναλυτικά έτσι όπως μου τα περιέγραψαν...

Πόζναν 2 βράδια ---> Τα καλά μαγαζιά όπως Archys και cuba libre  ψιλοπέθαναν, πολλές πιτσιρίκες με Ασιάτες και δύο φορές τους την πέσαν πολωνοί για ξύλο σε κλάμπ κι ας είναι πολύ γεροδεμένοι οι δικοί μου! Πήραν κάποιες που είχαν επαφή από παλιά!
Βρότσλαβ 1 βράδι---> Μανιάνα και μόνο Μανιάνα! Αυτό είναι το σπίτι του κάθε Έλληνα που σέβεται το πούτσο του! Ο ένας φόρτωσε μια ψηλή ξανθιά παντρεμένη οδοντίατρο και πολλά φασώματα! Όλοι οι ξένοι κάμακες περίμεναν να φορτώσουν οι δικοί μου γιατί ήταν η νούμερο ένα επιλογή για τις γυναίκες του μαγαζιού!
Βαρσοβία 4 βράδια---> Τα ίδια με μανιάνα σε πιο κλάμπ στυλ στο Enklawa! 3 ο ένας και άλλη μια ο άλλος !!!!!!!!!!!!!Και όλες ωραίες!!!!!!
Οι ιστορίες φορτώματος ήταν ενδιαφέρουσες! Βαριέμαι να τις γράφω αλλά σε όσους μένουν ή πάνε εκεί  ΠΡΟΣΟΧΗ---> ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ή τουλάχιστον μπορεί να τουμπάρει...
Επίσης ΕΠΙΜΟΝΗ!! ΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ!!! ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!

Κατά τα άλλα καλό είναι ένα μπλουζάκι V  και άνετα στη μέση της πίστας και να πιστεύεις πως μόνο εσύ υπάρχεις! Οι γκόμενες έρχονται μόνες τους! Η Πολωνία παραμένει παράδεισος!!!

Φίλε Love τα νούμερα των δικών μου σε 4 νύχτες στο Enklawa δεν κάνουν λάθος... Τετάρτη-Σάββατο όλα αυτά! Σύνολο 4 ο ένας 2 ο άλλος και άλλη μια ένας τρίτος που ήταν μέχρι το Βρότζλαβ!

Ότι αρνητικό και να λέμε γι' αυτή τη μαγική χώρα είναι λίγο! Τη δε μέρα της γυναίκας μου λέει ο γυμναστής πως τον τραβούσαν στα τραπέζια και του τρίβονταν δύο -δύο! Η οδοντίατρος τον πρόλαβε και όλο το υπόλοιπο Μανιάνα την κοίταζε αγριεμένα! Όπου γύριζαν το κεφάλι μόνο γυναίκες που λυσούσαν για άντρα!!!
Επειδή σας είπα πως Ουκρανία έχει 9άρια και 9,5 άρια στα όρια του τέλειου δεν σημαίνει πως το 7-8άρι είναι άσχημο! Σε καμιά περίπτωση οι φίλοι μου δεν πήραν μπάζα!
Έχει πλάκα που οι 2 φίλες που τους πήραν και τους πήγαν στο διαμέρισμά τους που ήταν υπερλούξ 15 λεπτά με ταξί ήταν πολύ μουνάρες! Αλλά τελείως ανεγκέφαλες! Αφού γαμηθήκαν και οι δύο στα δωμάτια άρχησαν να λένε "K....a" η μια την άλλη και πετάξαν  τους δικούς μου έξω με τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στα χέρια πρωί που όλοι πήγαιναν για δουλειά :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!! Απίστευτα σκηνικά.. Τα λέμε και λυνόμαστε στα γέλια!!! Άσε τον κόσμο να ανέβει στο παράδεισο του Έρωτα!!! 
Αντιθέτως στο Tinder ΣΤΗ ΡΟΔΟ μόνο μπάζα Τουρίστριες δέχονται συνάντηση σε βαθμό που το σβήσαμε όλοι...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ανέβειτε στο παράδεισο του Έρωτα τότε!!! Πάω πάσο:) Μακάρι να κάτσουν σε όλους καλά σκηνικά. Εξάλλου αυτό ψάχνουμε όλοι..Εγώ απλά σας τα γράφω για να δώσετε βάρος εκεί που αξίζει και να μην καείτε στην Πρωτεύουσα..

Σας Είχα γράψει πριν λίγο καιρό πως Lublin απο το λίγο που έκατσα μου φάνηκε αρκετά καλά. Οι γυναίκες ρίχναν ματιές συνεχώς και ο κόσμος ηταν πολύ φιλικός.Κατι που δεν το βλέπεις Warsaw..Πιστεύω πως κάποιος αξίζει να μαχηθεί εκεί και σχέση με το να κάτσει warsaw και είναι μόνο 2,5 ώρες με contbus ()..

Ψάχνω να βρώ ένα τριήμερο κενό να ανέβω να επιθεωρήσω..Αυτήν την φορά χωρίς γκόμενα για να μελετήσω τι γίνεται..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ανέβειτε στο παράδεισο του Έρωτα τότε!!! Πάω πάσο:) Μακάρι να κάτσουν σε όλους καλά σκηνικά. Εξάλλου αυτό ψάχνουμε όλοι..Εγώ απλά σας τα γράφω για να δώσετε βάρος εκεί που αξίζει και να μην καείτε στην Πρωτεύουσα..

Σας Είχα γράψει πριν λίγο καιρό πως Lublin απο το λίγο που έκατσα μου φάνηκε αρκετά καλά. Οι γυναίκες ρίχναν ματιές συνεχώς και ο κόσμος ηταν πολύ φιλικός.Κατι που δεν το βλέπεις Warsaw..Πιστεύω πως κάποιος αξίζει να μαχηθεί εκεί και σχέση με το να κάτσει warsaw και είναι μόνο 2,5 ώρες με contbus ()..

Ψάχνω να βρώ ένα τριήμερο κενό να ανέβω να επιθεωρήσω..Αυτήν την φορά χωρίς γκόμενα για να μελετήσω τι γίνεται..
Το λούμπλιν είναι ψηλά στη λίστα των προς επίσκεψη πόλεων!!Το μεγαλύτερο άγνωστο X της Πολωνίας που κανένας δεν έχει πάει και δεν ξέρει τι γίνεται είναι το ...Γκντανσκ...
Τι γίνεται εκει;Παίζουν οι γκόμενες;Έχει ξένους;Τι νοοτροπια υπάρχει;Είναι ευκολά!;
Κανένας δεν μπορεί να πει ακόμα τίποτα...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ειχα σχεδια πριν 4-5 χρονια να παω γτανσκ και απο εκει με λεωφορειο διπλα καλινιγραντ ρωσια.οταν ημουν βιλνιους ερχονταν πολλα σχολεια εκδρομη απο γτανσκ για εκδρομη.αλλαξανε τα πλανα μου και δεν πηγα.οδυσσο ουτε ιχνος πλεον τα τελευτεα 4 χρονια,ιταλων,ισπανων,ξενων.καποτε κανα μπαρπα βλεπω απο ελλαδα και λιγους αμερικανους,αγγλους 45-65 που πανε στα πρακτορεια γαμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom