Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσυ οπως καταλαβα κουρδίζεις το βλάκμαν για να ξεφευγει  :2funny: και να γράφει  :jerking: και να γελάτε  :2funny: :2funny: :2funny:
 Παντος συμφωνα με το φιλο σου το Βασίλη τα παιδια δεν εμειναν ευχαριστημένα απο την Πολωνία πολύ κακής ποιότητας γκόμενες γαμήσανε.Καλη η πλάκα με το Βλάκμαν  :2funny: αλλα ας πουμε στον αναγνώστη την αλήθεια!Μην παρουμε και κανενα στο λαιμο μας  :2funny:

Εσύ ρε μαλακάκο δε μας είπες τι γάμησε ο φίλος του Glock στην Αγία Πετρούπολη που είχε εσένα να τον καθοδηγείς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οντως είναι αυτή η φοβερή υπεροχή του βαλκανικού πούτσου το ένιωσα και εγώ.Αν δεν υπάρχουν εμπόδια συλλογικής κουλτούρας όπως στη Γερμανία το βαλκανικό πέος είναι ασταμάτητο..
Δεν έχεις παρά να τη βγάλεις έξω και όλοι ψαρώνουνε.Κάτι λατίνους εραστές,ιταλούς καμάκηδες,ισπανούς ταυρομάχους και δυτικούς φλωράδες τους κάνουμε μια χαψιά.Είναι φοβερό είσαι στη ντίσκο και είσαι ο διαστημικός υπεράρχοντας του χώρου.Απόλυτη υπεροχή.Είναι γιατί δεν υπάρχει αντίσταση στο γερμανικό περιβάλλον δίνονται τρομερές μάχες.
Κοιτα εδω τι γράφεις  :2funny:Δεν καταλαβαινεις οτι σε κουρδίζουνε για να γελάνε μαζί σου  :2funny:
Εσύ ρε μαλακάκο δε μας είπες τι γάμησε ο φίλος του Glock στην Αγία Πετρούπολη που είχε εσένα να τον καθοδηγείς.
Εγω δεν καθοδηγεισα κανεναν.Το παιδι το συναντησα 2 φορες και το έβαλα σε 2 Ντίσκο ΤΣΑΜΠΑ!Ενω ολοι πληρώνανε εμεις περάσαμε με της κάρτες μου.Συναντηθήκαμε Κυριακή και τετάρτη.Κυριακή πήγαμε Ρόσι και τετάρτη Ρόσι και ΧΧΧΧ τετάρτη ειχε καμάκι και καμάκωσα.Δεν εκατσα πολυ αντε να εκατσα καμια ωρα.Εγω δε εκατσα πολυ εκει το πολυ μια ώρα.Το παιδι συναντιόταν με κατι γκόμενες που εγραφε απο τη Ρόδο απο το ιντερνέτ δεν της ειδα και δεν μπορω να ξέρω τίποτα.Τουλάχιστον το παιδι λεει αληθεια οχι σαν κατι παραμυθάδες!Δεν ειναι κακο αν πας καπου και δεν γαμίσεις.Ειδηκά Αγια Πετρουπολη που για καποιον τουριστα ειναι πολυ δυσκολο να βρει γκόμενα,τι να της πει θα σε παρω στην Ελλάδα? :2funny:Εδω για να εχεις γκόμενες πρεπει να εχεις τα στάνταρ που εχω πει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κοιτα εδω τι γράφεις  :2funny:Δεν καταλαβαινεις οτι σε κουρδίζουνε για να γελάνε μαζί σου  :2funny:Εγω δεν καθοδηγεισα κανεναν.Το παιδι το συναντησα 2 φορες και το έβαλα σε 2 Ντίσκο ΤΣΑΜΠΑ!Ενω ολοι πληρώνανε εμεις περάσαμε με της κάρτες μου.Συναντηθήκαμε Κυριακή και τετάρτη.Κυριακή πήγαμε Ρόσι και τετάρτη Ρόσι και ΧΧΧΧ τετάρτη ειχε καμάκι και καμάκωσα.Δεν εκατσα πολυ αντε να εκατσα καμια ωρα.Εγω δε εκατσα πολυ εκει το πολυ μια ώρα.Το παιδι συναντιόταν με κατι γκόμενες που εγραφε απο τη Ρόδο απο το ιντερνέτ δεν της ειδα και δεν μπορω να ξέρω τίποτα.Τουλάχιστον το παιδι λεει αληθεια οχι σαν κατι παραμυθάδες!Δεν ειναι κακο αν πας καπου και δεν γαμίσεις.Ειδηκά Αγια Πετρουπολη που για καποιον τουριστα ειναι πολυ δυσκολο να βρει γκόμενα,τι να της πει θα σε παρω στην Ελλάδα? :2funny:Εδω για να εχεις γκόμενες πρεπει να εχεις τα στάνταρ που εχω πει.

Ναι,εντάξει.Αυτός βγήκε μαζί σου για να έχει τα τζάμπα εισιτήρια και όχι για να εκμεταλευτεί τα κονέ από τις φοβερές γκόμενες που γαμάς.Ηρθε να σε δει να καμακώνεις στην Αγία Πετρούπολη.Και μετά αππογοητεύτηκε για την Πολωνία γιατί εκεί γαμούσε μπάζα από τα κλαμπ ενώ στην Αγία Πετρούπολη έπαιζε το πουλάκι του μηδέν κονέ στα κλαμπ.Αστα είσαι τελέιως εκτός δεν ξέρω από πότε έχεις να γίνεις ενεργός.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι,εντάξει.Αυτός βγήκε μαζί σου για να έχει τα τζάμπα εισιτήρια και όχι για να εκμεταλευτεί τα κονέ από τις φοβερές γκόμενες που γαμάς.Ηρθε να σε δει να καμακώνεις στην Αγία Πετρούπολη.Και μετά αππογοητεύτηκε για την Πολωνία γιατί εκεί γαμούσε μπάζα από τα κλαμπ ενώ στην Αγία Πετρούπολη έπαιζε το πουλάκι του μηδέν κονέ στα κλαμπ.Αστα είσαι τελέιως εκτός δεν ξέρω από πότε έχεις να γίνεις ενεργός.
Εγω χτες βγηκα με την κουκλιτσα της φωτογραφιας που ποιος ξερει πόσες μαλακιες τραβηξες για πάρτι της  :2funny:
  Στο κλαμπ αυτη που καμάκωσα τη συναντησα.Εγω δεν υποσχεθηκα σε κανεναν να του γνωρισω και δεν το κανω γιατι οταν εχω μια γκομενα της κακοφενεται γιατι θεωρει οτι ειναι δικια μου.
  Το παιδι δεν πηγε Πολωνια ειδε φωτο απο της γκομενες που γαμησαν στην Πολωνια και δεν του αρεσαν καθολου.Εσυ Πολωνια δεν πηγαινεις τι γράφεις  :jerking: ακομα και ο αλλος ο κακομοιρης καταφερε και πηγε Ουκρανία  :2funny:.
  Καταλαβε οτι για να εχει εδω επυτηχια καποιος πρεπει να εχει τα στάνταρ που εχω γραψει πολλες φορές.Ειπε θα τα πουλησω ολα στη Ρόδο να ερθω δω να γινω Πορνομετανάστης!
  Παντος εχετε πολυ  :2funny: και εσυ και ο αλλος ο υπαναπτικτος με τη χωριάτα που τιυ ηρθε για να τρώει  :2funny:.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτή η υπεροχή του Υπερ-Έλληνα που διαφημίζουμε όλοι που βασίζεται?..Στην ίδια υπεροχή που μας οδήγησε στα σκατά που είμαστε τώρα πως είμαστε οι καλύτεροι χωρίς λόγο?
Οι Πολωνέζες σας πληροφορώ πως για τους Έλληνες έχουν την εξής άποψη: Πολύ έυθυμοι άνθρωποι τους γουστάρουμε τρελά σαν χαρατκηρές αλλά πολύ άσχημοι!! Χοντροί με τρίχες και ιδρωμένοι..
Αυτό μου το έχουν καταθέσει μέχρι τώρα όλες οι Πολωνέζες που έχω γνωρίσει πως είναι η κοινή αντίληψη για τον μέσο Έλληνα στις γυναίκες εδώ..
Φοβάμαι πως έχουν αποκτήσει την άποψη αυτή απο το καλοκαίρι απο τα χοντρά καμάκια με τα ανοιχτά πουκάμισα που τους την πέφτουν..Αν και με τσαντίζει η άποψη τους δυστυχώς είναι η άποψη που επικρατεί εδώ και μετά απο λίγο καιρό σας την λένε αν τις γνωρίσετε καλύτερα..Stereotype about Greek People οπως λένε!!

Φυσικά φταίμε και εμείς λίγο για αυτό. Προχτές ήμουν βράδυ με μια γκόμενα για μπύρες και σκάσανε 4 πολύ χοντροί άπλυτοι με τα πουκάμισα έξω και αξύριστοι..Μετά απο 5 λεπτά τους άκουσα να μιλάνε Ελληνικά και να λένε "δεν έχει μουνιά εδώ πάμε να ψάξουμε αλλού"...χαχαχαχα..Μετα απο καιρό άκουσα Ελληνικά εδω αλλά δεν ήταν καν για να τους μιλήσεις..Μαλον σκάσανε με ryainair μετά τις πτήσεις που έβαλε εδώ!!Στην γκόμενα είπα για να μην λεέι μαλακίες ότι μιλανε Ελληνικά δεν σημαίνει πως είναι Έλληνες μπορέι να μένουν αλλόυ!!

Δεν είναι φυσικά όλοι έτσι..Αλλά η γενίκευση πως οι Έλληνες πάντα είναι καλύτεροι,οι πιο επιθετικοί και όλοι οι άλλοι έπωνται είναι απλά για να ανεβάζουμε ψυχολογία..
Αυτά τα γράφω απλά για να τονίσω σε όσους έρθουν εδώ πως δεν έρχονται στην Σοβιετική Ένωση..Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι όμορφος για να ρίξει γκόμενα..Αλλά να σκάει έτσι εδώ με τα ρόυχα ζητιάνου, αξύριστος και με γελοία συμπεριφορά φωνάζοντας δεν έχει μουνιά εδώ απλά μας δυσφυμεί!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή η υπεροχή του Υπερ-Έλληνα που διαφημίζουμε όλοι που βασίζεται?..Στην ίδια υπεροχή που μας οδήγησε στα σκατά που είμαστε τώρα πως είμαστε οι καλύτεροι χωρίς λόγο?
Οι Πολωνέζες σας πληροφορώ πως για τους Έλληνες έχουν την εξής άποψη: Πολύ έυθυμοι άνθρωποι τους γουστάρουμε τρελά σαν χαρατκηρές αλλά πολύ άσχημοι!! Χοντροί με τρίχες και ιδρωμένοι..
Αυτό μου το έχουν καταθέσει μέχρι τώρα όλες οι Πολωνέζες που έχω γνωρίσει πως είναι η κοινή αντίληψη για τον μέσο Έλληνα στις γυναίκες εδώ..
Φοβάμαι πως έχουν αποκτήσει την άποψη αυτή απο το καλοκαίρι απο τα χοντρά καμάκια με τα ανοιχτά πουκάμισα που τους την πέφτουν..Αν και με τσαντίζει η άποψη τους δυστυχώς είναι η άποψη που επικρατεί εδώ και μετά απο λίγο καιρό σας την λένε αν τις γνωρίσετε καλύτερα..Stereotype about Greek People οπως λένε!!

Φυσικά φταίμε και εμείς λίγο για αυτό. Προχτές ήμουν βράδυ με μια γκόμενα για μπύρες και σκάσανε 4 πολύ χοντροί άπλυτοι με τα πουκάμισα έξω και αξύριστοι..Μετά απο 5 λεπτά τους άκουσα να μιλάνε Ελληνικά και να λένε "δεν έχει μουνιά εδώ πάμε να ψάξουμε αλλού"...χαχαχαχα..Μετα απο καιρό άκουσα Ελληνικά εδω αλλά δεν ήταν καν για να τους μιλήσεις..Μαλον σκάσανε με ryainair μετά τις πτήσεις που έβαλε εδώ!!Στην γκόμενα είπα για να μην λεέι μαλακίες ότι μιλανε Ελληνικά δεν σημαίνει πως είναι Έλληνες μπορέι να μένουν αλλόυ!!

Δεν είναι φυσικά όλοι έτσι..Αλλά η γενίκευση πως οι Έλληνες πάντα είναι καλύτεροι,οι πιο επιθετικοί και όλοι οι άλλοι έπωνται είναι απλά για να ανεβάζουμε ψυχολογία..
Αυτά τα γράφω απλά για να τονίσω σε όσους έρθουν εδώ πως δεν έρχονται στην Σοβιετική Ένωση..Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι όμορφος για να ρίξει γκόμενα..Αλλά να σκάει έτσι εδώ με τα ρόυχα ζητιάνου, αξύριστος και με γελοία συμπεριφορά φωνάζοντας δεν έχει μουνιά εδώ απλά μας δυσφυμεί!!
Καταρχην ο Ρολογάς κουρδίζει το Βλάκμαν για να γράφει  :jerking: και να  :2funny:!
  Αυτο με τους Ελληνες συμφωνω μαζι σου,και το εχω γραψει πολλές φορές!Εδω εχει ευτυχως πολυ λιγους τέτοιους Ελληνες  :2funny:.Για 2 απ'αυτους ειχα κανει μαι αναλυση για τη ζωή τους  :2funny:.Καλα εκανες και τους απεφυγες γιατι γινονται βάρος και σε ζαλίζουν  :jerking:.Τον εναν απ'αυτους πρεπει η δικια του να τον σεντραρε  :2funny: (αυτος που έμενε στα 13 τετραγωνικά) και μου ειπε αν εχω να του γνωρισω καμία?Εγω του ειπα τη μάνα απο καμια φιλη μου μπορώ να του γνωρίσω  :2funny:.Μου λεει άστο θα ψαξω να βρω μόνος μου κανα 18χρονο  :2funny:.Βλεποντας εμένα με της γκόμενες που έχω σου λέει γιατι να μην βρω κ'εγω? :2funny:Εγω του ειπα με πολυ σοβαρότητα οτι κατω απο 35αρα ειναι αδυνατον να βρει!
  Ο Βασίλης ο φίλος του ρολογά που ηρθε εδω και ειναι εξυπνο παιδι το καταλαβε αμεσως οτι το στυλ του καμακιου με το ανοικτο πουκάμισο δεν εχει καμια πέραση!
  Κατι τετοιοι τρισάθλιοι ητανε και οι Ελληνες της Μολδαβίας.
  Για την Πολωνία τα ξέρω ολα αυτα και γ'αυτο και νοικιασα το διαμερισμα μου και δεν πηγαινω πια εκει.Αν εβαλε παντος η Ranair πτησης με 50-60 Ευρω πηγαιν'ελα θα γινει ακομα πιο  :shit: γιατι θα γεμισει αγάμητους,φτωχομπινέδες  :2funny:Ετυχως εδω το εισητηριο εχει 300+ Ευρω τωρα βαλαν απευθειας πτηση μεχρι τον Οκτώβριο.Εγω εβγαλα για μέσα Μα'ι'ου με 280 Ευρώ πηγαιν'ελα.Εκτος αυτου θελει και βίζα που σου δινουν τοσες μερες οσες εχεις κλεισει ξενοδοχειο.Οποτε αυτα ειναι ενα φιλτρο για να μην ερθει κάποιος εδω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δε μας θεωρούν άσχημους απλά οτι είμαστε μη εξωτικοί συνηθισμένοι και δε διαφέρουμε αισθητά από τους Πολωνούς.Επίσης οτι τείνουμε στο gayσμό.Δε μιλάω για τη φήμη του Ελληνα αλλά για την παρουσία του Ελληνα και γενικά του Βαλκάνιου στο χώρο.Γενικά η κυριαρχική στάση που επιδεικνύουμε δεν έχει προηγούμενο και ενώ στις δυτικές χώρες όλοι συνασπίζονται για να σε αντιμετωπίσουν με συλλογική κουλτούρα στις σλαβικές χώρες σου προσφέρουν πεδίο να οργιάσεις σχεδόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δυστυχώς αλλά όταν τώρα που τις μετράω 12 Πολωνέζες έχουν πεί αυτολεξή χοντρός,τριχωτός και ιδρωμένος σημαίνει πως είναι το στερεότυπο για τους Έλληνες εδώ..Δεν μπορεί να τα βγάζουν απο το μυαλό τους..Άλλο οτι δεν ισχύει στην πραγματικότητα στο μεγαλύτερο ποσοστό. Είναι σαν τον μύθο πως οι Πολωνέζες είναι όλες ξανθές..Η σαν τον μύθο που έχουν για τους Ισπανούς εδώ ότι είναι όμορφοι ενω είναι σκατό-γυφτοι στην πραγματικότητα..
Εγώ γράφω πάντα αυτά που μου λένε και αυτά που ζώ..Και δυστυχώς αυτό δεν είναι υποκειμενικό είναι η αλήθεια..Φταίει το καλοκάιρι φταίνε οι ταινίες δεν ξέρω, πως διάολο τους έχει κολλήσει αυτή η εικόνα..

Μάλιστα μία τώρα που το θυμάμαι μου έλεγε και για τον χρυσό σταυρό στο τριχωτό στήθος!! Και ότι καποιοι αφήνουν και νυχάκι...Προφανώς κακές εμπειρίες απο νησιά που τις λέει στις φίλες της όταν γυρνάει πίσω!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δυστυχώς αλλά όταν τώρα που τις μετράω 12 Πολωνέζες έχουν πεί αυτολεξή χοντρός,τριχωτός και ιδρωμένος σημαίνει πως είναι το στερεότυπο για τους Έλληνες εδώ..Δεν μπορεί να τα βγάζουν απο το μυαλό τους..Άλλο οτι δεν ισχύει στην πραγματικότητα στο μεγαλύτερο ποσοστό. Είναι σαν τον μύθο πως οι Πολωνέζες είναι όλες ξανθές..Η σαν τον μύθο που έχουν για τους Ισπανούς εδώ ότι είναι όμορφοι ενω είναι σκατό-γυφτοι στην πραγματικότητα..
Εγώ γράφω πάντα αυτά που μου λένε και αυτά που ζώ..Και δυστυχώς αυτό δεν είναι υποκειμενικό είναι η αλήθεια..Φταίει το καλοκάιρι φταίνε οι ταινίες δεν ξέρω, πως διάολο τους έχει κολλήσει αυτή η εικόνα..

Μην την ψάχνεις με τα στερεότυπα.Στην Πολωνία τα στερεότυπα είναι εντελώς γελοία.Εδώ ένας Πολωνός μου είπε οτι δε μοιάζω με Ελληνα.Και όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε οτι οι Ελληνες έχουν στρογγυλό πηγούνι σαν το δικό του.Η πιστεύουν οτι όλες οι Ελληνίδες είναι μαυροτσούκαλα επειδή μια διάσημη πολωνέζα τραγουδίστρια ελληνικής καταγωγής είναι μελαχρινή.
Ο Ελληνας στην Πολωνία δεν ξεχωρίζει πολύ εμένα συνήθως με περνάνε για Σλάβο και μου μιλάνε στα πολωνικά.Συνήθως υποθέτουν οτι είμαι Ουκρανός.Στη δυτική Ουκρανία και στη Λευκορρωσία με παίρνουν για Πολωνό.Γενικά πάρα πολλοί Πολωνοί μοιάζουν με χωριάτες Σέρβους και αυτοί δε διαφέρουν πολύ εμφανισιακά από τους Ελληνες στα χωριά της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας είναι σα να βλέπω τους θείους μου πολλές φορές.
Αυτό είναι καλό γιατί στο πολωνικό περιβάλλον εντάσσεσαι άνετα σε παίρνουν για δικό τους και δεν έχουν πρόβλημα αν οι γκόμενες τραβιούνται με εσένα γιατί είσαι ίδιο αίμα.Ενώ με κάτι Τούρκους,Αραβες,Αράπηδες κτλ μπαρουτιάζουν.

Για τους Ισπανούς δεν πιστεύουν οτι είναι ωραίοι αλλά οτι έχουν ενδιαφέρουσα κουλτούρα και ξέρουν να χορεύουν.Για τους Αραβες πιστεύουν οτι είναι ωραίοι αλλά επικίνδυνοι για τους αράπηδες οτι έχουν μεγάλο πούτσο και ικανοποιούν τις γυναίκες για τους Ασιάτες οτι είναι ντροπαλοί και καλοί για οικογένεια για τους Ινδούς και τους πάκηδες οτι δίνουν όλη την περιουσία τους στη γυναίκα κτλ.Αλλά λέω γενικά οτι όταν ο Βαλκάνιος άρχοντας εμφανιστεί τους γαμάει όλους αρκεί να εμφανιστεί.
Δηλαδή ο Βαλκάνιος είναι σκέτο σκάνδαλο είμαστε τελείως αχώνευτοι για τα ευρωπαικά δεδομένα γιατί τους γαμάμε όλους.Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα τρελαίνονται μαζί μας.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ρε παιδιά μην διαβάζω τέτοια...Παρακαλώ να επικρατήσει ο Ρεαλισμός?

Φίλε Fidelio πως μέσα σε δύο μέρες και 2-4 βόλτες στο κέντρο της Βαρσοβίας έβγαλες το συμπέρασμα πως είναι καριερίστριες? Επίσης αφού συνοδευόσουν πως μπόρεσες να καταλάβεις πως οι γυναίκες δεν φορτώνονται?
Και μάλιστα μεγάλη Παρασκευή και Σάββατο σε μια χώρα με έντονο θρησκευτικό αίσθημα..
Οσο για σύγκριση με Αθήνα και Βερολίνο ούτε λόγος..
Με το Κίεβο κάτι γίνεται αλλά εκεί δεν φορτώνεις Τσάμπα!!
Ούτε καγκουριά υπάρχει στη Βαρσωβία..Ακριβα αυτοκίνητα ελάχιστα έξω από τα κλάμπς και μέσα δεν υπάρχει η νοοτροπία μπουκάλι και πριβέ σουίτα...
Όσο για τους πολλούς ξένους υπάρχουν και είναι αλήθεια! Τυχαία? Είναι βλάκες αυτοί και εμείς ??

γιατι οπου πηγα ηταν γεματο ξενους καγκουρες!!!!σε σημειο που να νομιζεις οτι εισαι σε γκευ μπαρ!!!!!!!αυτο ειδα αυτο εγραψα...τωρα για το καριεριστριες φαινεται απο τις πολυεθνικες εκει και την ανοδο του βιοτικου επιπεδου,την δυτικοποιηση ,τα μαγαζια ,τα μωλ κλπ..πιο πολυ μουνι ειδα σε μιση μερα αθηνα.... :headbang: και στο κιεβο συνοδευομουν και μου την επεφταν στα κλαμπς !!!!!!!

Πηγαιντε αγορια ειναι καλα εχει και ρυαν πτηση απλα προσεξτε :gay: σπερματοκαμπος και ψωλοκρυο..τιποτε αλλο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι πρωτεύουσες των ανατολικών χωρών εντός ΕΕ είναι τελειωμένες.Βαρσοβία,Πράγα,Ρίγα,Μπρατισλάβα είναι πρώην παράδεισοι.Εχουν καταστραφεί από την εισβολή ξένου πέους.Μόνο η επαρχία παραμένει μουνολίβαδο και γιατί δηλαδή να πάει κάποιος στην πρωτεύουσα?Εννοώ άμα έχει την επιλογή.Εννοείται οτι εκτός ΕΕ Κίεβο,Μινσκ κτλ παραμένουν παράδεισοι οι ξένοι είναι πολύ λίγοι για να κάνουν ζημιά.Αν βέβαια μπει η Ουκρανία στην ΕΕ το Κίεβο τελείωσε.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Οι πρωτεύουσες των ανατολικών χωρών εντός ΕΕ είναι τελειωμένες.Βαρσοβία,Πράγα,Ρίγα,Μπρατισλάβα είναι πρώην παράδεισοι.Εχουν καταστραφεί από την εισβολή ξένου πέους.Μόνο η επαρχία παραμένει μουνολίβαδο και γιατί δηλαδή να πάει κάποιος στην πρωτεύουσα?Εννοώ άμα έχει την επιλογή.Εννοείται οτι εκτός ΕΕ Κίεβο,Μινσκ κτλ παραμένουν παράδεισοι οι ξένοι είναι πολύ λίγοι για να κάνουν ζημιά.Αν βέβαια μπει η Ουκρανία στην ΕΕ το Κίεβο τελείωσε.

Συμφωνω απολυτως σε αυτο...ο καπιταλισμος ξεριζωνει το μουνολιβαδο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μάλιστα μία τώρα που το θυμάμαι μου έλεγε και για τον χρυσό σταυρό στο τριχωτό στήθος!! Και ότι καποιοι αφήνουν και νυχάκι...Προφανώς κακές εμπειρίες απο νησιά που τις λέει στις φίλες της όταν γυρνάει πίσω!!

Αυτοί οι μαλάκες στα νησιά κάνουν πολύ κακή εντύπωςση.Μιλάμε για καμάκια τρίτης κατηγορίας.Ολοι οι νησιώτες που βλέπονται κάπως γαμάνε ντόπιες και σιγά μη ριψοκινδυνεύσουν τα γαμήσια του χειμώνα για μερικές μέρες γαμήσι το καλοκαίρι με μεθυσμένες τουρίστριες.Οπότε τα καμάκια στα νησιά είναι οι χειρότεροι εμφανισιακά αυτοί που δε βρίσκουν γκόμενα με τίποτα.Λογικό είνια να επηρρεάζεται η γνώμη των ξένων τουριστριών από αυτούς.Οταν όμως έρθουν σε επαφή με το ντούρο ελληνικό καυλί όπως στην ελληνική ενδοχώρα τότε οι απόψεις τους αλλάζουν άρδην,Τότε απορούν πώς τέτοιοι πέουλες δεν έχουν γκόμενες να γαμήσουν και στρέφονται στις bass class όπως θεωρούν τον εαυτό τους οι Πολωνέζες.

Συχνά μου λένε δεν πιστεύω οτι ένας ωραίος Ελληνας όπως εσύ ενδιαφέρεσαι για μια συνηθισμένη Πολωνέζα όπως είμαι εγώ.Εχουν γενικά μεγάλο κόμπλεξ κατωτερότητας γιατί όλες προσφέρουν το ίδιο combo κωλάρα,βυζάρες,πίπες και τίποτα παραπάνω.Στην επαρχιακή Πολωνία ο ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών είναι φοβερός είναι σχεδόν απελπισμένες.
Π.χ. όταν Σλάβες γκόμενες στην Αθήνα ή στα νησιά έβλεπαν Ελληνες που πήγαιναν διακοπές μαζί με ρωτούσαν gay είναι αυτοί γιατί πάνε διακοπές με άντρες αντί να πάνε με γυναίκα?

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το γεγονος οτι ηταν πασχα σιγουρα εκανε τις συνθηκες χειροτερες απλα καταλαβα οτι εκει δε παιζει..δεν γουσταρω να μπαινω σε μαγαζια με 85% αντρες..κι ολα τα νυκτερινα μαγαζια παρακμη σε σχεση με ελλαδα!!!!!το μονο μερος που αξιζε ηταν το πανοραμα σκαιμπαρ στο 40οροφο του μαριοτ!!!
εγω δεν παω για ξιφομαχιες στην νυχτα ουτε για να αποδειξω οτι ειμαι ο καλυτερος στο καμακι..οπου παω κανονιζω απο πριν καμμια γνωριμια..& μετα κινουμαι αναλογα...η βαρσοβια δεν μου αρεσε,ισως ο καιρος που ηταν χαλια ,κυριως ομως οι ορδες λατινων καγκουριων και ξενων που κανει το μερος αρχιδοκαμπο!!!
τωρα για καποιον που μενει μονιμα εκει και δικτυωνεται ειναι διαφορετικα ,ισως επαρχια να ειναι πολυ καλυτερα..
Εκτος ΕΕ ουκρανια λευκορωσια κρατανε ακομη και ρωσια ..αλλα σε αυτα οι συνθηκες αλλαζουν και θες χρημα κλπ κλπ

Πειτε μου ενα κλαμπ στην Αθηνα που θα εμπαιναν τοσα καγκουρια ασυνοδευτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το γεγονος οτι ηταν πασχα σιγουρα εκανε τις συνθηκες χειροτερες απλα καταλαβα οτι εκει δε παιζει..δεν γουσταρω να μπαινω σε μαγαζια με 85% αντρες..κι ολα τα νυκτερινα μαγαζια παρακμη σε σχεση με ελλαδα!!!!!το μονο μερος που αξιζε ηταν το πανοραμα σκαιμπαρ στο 40 του μαριοτ!!!
δεν παω για ξιφομαχιες ουτε για να αποδειξω οτι ειμαι ο καλυτερος στο καμακι..οπου παω κανονιζω απο πριν καμμια γνωριμια..& μετα κινουμαι αναλογα...η βαρσοβια δεν μου αρεσε,ισως ο καιρος που ηταν χαλια ,κυριως ομως οι ορδες λατινων καγκουριων και ξενων που κανει το μερος αρχιδοκαμπο!!!
τωρα για καποιον που μενει μονιμα εκει και δικτυωνεται ειναι διαφορετικα ,ισως επαρχια να ειναι πολυ καλυτερα..
.

Επαρχία είναι πολύ καλύτερα.Αν πας Πόζναν,Βρότσλαβ,Στεττίν,Κατοβίτσε θα πάθεις πλάκα.Δε θα πιστεύεις αυτά που βλέπεις.Βαρσοβία την κατέστρεψαν οι φεμινισμοί και οι δυτικές μαλακίες με τους κάγκουρες και τις χοντρές.
Γερμανία είναι ακόμα χειρότερα εδώ βλέπεις τρομερούς τύπους να συνοδεύουν μπάζα τετράπαχες με χίλια τατού και piercings,άβυζες άκωλες με αρβύλες και πράσινα μαλλιά.Φρίκη εντελώς ακόμα και η Ελλάδα είναι καλύτερη.Τουλάχιστον Ελλάδα καυλώνεις εδώ ούτε που θέλεις να βγεις έξω μη δεις τα φρικιά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το γεγονος οτι ηταν πασχα σιγουρα εκανε τις συνθηκες χειροτερες απλα καταλαβα οτι εκει δε παιζει..δεν γουσταρω να μπαινω σε μαγαζια με 85% αντρες..κι ολα τα νυκτερινα μαγαζια παρακμη σε σχεση με ελλαδα!!!!!το μονο μερος που αξιζε ηταν το πανοραμα σκαιμπαρ στο 40οροφο του μαριοτ!!!
εγω δεν παω για ξιφομαχιες στην νυχτα ουτε για να αποδειξω οτι ειμαι ο καλυτερος στο καμακι..οπου παω κανονιζω απο πριν καμμια γνωριμια..& μετα κινουμαι αναλογα...η βαρσοβια δεν μου αρεσε,ισως ο καιρος που ηταν χαλια ,κυριως ομως οι ορδες λατινων καγκουριων και ξενων που κανει το μερος αρχιδοκαμπο!!!
Εκτος ΕΕ ουκρανια λευκορωσια κρατανε ακομη και ρωσια ..αλλα σε αυτα οι συνθηκες αλλαζουν και θες χρημα κλπ κλπ

Γ'αυτο και η Ρωσσια δεν εγινε  :shit:γιατι θες χρημα η βιζα ειναι δυσκολη και εκτος αυτου οι γκομενες εχουνε λεφτα απο μονες τους.Και αν τους πεις θα σε παρω στην Ελλαδα θα γελάνε! :2funny:Η Βαρσοβία εμένα δεν μου αρέσει γιατι ειναι μικρη πόλη κατα τ'αλλα δεν ειναι ασχημη.Αλλα δεν κανει σιγουρα για σεξοτουρισμο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:effemine:
Αυτοί οι μαλάκες στα νησιά κάνουν πολύ κακή εντύπωςση.Μιλάμε για καμάκια τρίτης κατηγορίας.Ολοι οι νησιώτες που βλέπονται κάπως γαμάνε ντόπιες και σιγά μη ριψοκινδυνεύσουν τα γαμήσια του χειμώνα για μερικές μέρες γαμήσι το καλοκαίρι με μεθυσμένες τουρίστριες.Οπότε τα καμάκια στα νησιά είναι οι χειρότεροι εμφανισιακά αυτοί που δε βρίσκουν γκόμενα με τίποτα.Λογικό είνια να επηρρεάζεται η γνώμη των ξένων τουριστριών από αυτούς.Οταν όμως έρθουν σε επαφή με το ντούρο ελληνικό καυλί όπως στην ελληνική ενδοχώρα τότε οι απόψεις τους αλλάζουν άρδην,Τότε απορούν πώς τέτοιοι πέουλες δεν έχουν γκόμενες να γαμήσουν και στρέφονται στις bass class όπως θεωρούν τον εαυτό τους οι Πολωνέζες.

Συχνά μου λένε δεν πιστεύω οτι ένας ωραίος Ελληνας όπως εσύ ενδιαφέρεσαι για μια συνηθισμένη Πολωνέζα όπως είμαι εγώ.Εχουν γενικά μεγάλο κόμπλεξ κατωτερότητας γιατί όλες προσφέρουν το ίδιο combo κωλάρα,βυζάρες,πίπες και τίποτα παραπάνω.Στην επαρχιακή Πολωνία ο ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών είναι φοβερός είναι σχεδόν απελπισμένες.
Π.χ. όταν Σλάβες γκόμενες στην Αθήνα ή στα νησιά έβλεπαν Ελληνες που πήγαιναν διακοπές μαζί με ρωτούσαν gay είναι αυτοί γιατί πάνε διακοπές με άντρες αντί να πάνε με γυναίκα?
Ισχύουν αυτά για τους εμφανισιμους νησιώτες!Οι πιο πολλοί γνωστοί μου επικεντρώνονται στις ντόπιες και ας τους κάνουν την ζωή ζόρικη ή να τους εξαφανίζουν απο φίλους και γνωστούς της Τουριστικής πιάτσας!Επίσης τέτοια ζευγάρια βλέπουν τον τουρίστα ή τη τουρίστρια μόνο ως χρήμα!Για παράδειγμα μια Πολωνέζα που θα εξυπηρετηθεί απο έναν Έλληνα που ασχολείτε μόνο με Ελληνίδες θα έχει ένα τυπικό ευγενικό αλλά και βιαςτικό σέρβις και τίποτα παραπάνω!Αντιθέτως το καμάκι ή ο άντρας των τουριστικών περιοχών με ανεξαρτησία θα κάνει χαβαλέ θα προσφέρει συνάντηση και πέρα της δουλειάς θα κεράσει και θα συμβάλει γενικώς στη διαμόρφωση καλής εικόνας !
Εκεί που πάσχει το σύστημα και κυρίως σε νησιά μαζικού τουρισμού είναι πως ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτριών δεν συναντάει καθόλου Έλληνες!Γυρνάνε πίσω μετά απο 1 εβδομάδα χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει Ελλάδα...
Αντιθέτως τους την πέφτουν συνεχώς Αλβανοί που τα κολοπαίδια το χειμώνα γίνονται χαμελέωντες και προσπαθούν να μοιάσουν με το κόσμο στα κλάμπ, πάνε γυμναστήρια και κάνουν τατουάζ..Και το καλοκαίρι πουλάνε το παραμύθι του Έλληνα σε αυτές κυρίως που έρχονται πρώτη φορα..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επαρχία είναι πολύ καλύτερα.Αν πας Πόζναν,Βρότσλαβ,Στεττίν,Κατοβίτσε θα πάθεις πλάκα.Δε θα πιστεύεις αυτά που βλέπεις.Βαρσοβία την κατέστρεψαν οι φεμινισμοί και οι δυτικές μαλακίες με τους κάγκουρες και τις χοντρές.
Γερμανία είναι ακόμα χειρότερα εδώ βλέπεις τρομερούς τύπους να συνοδεύουν μπάζα τετράπαχες με χίλια τατού και piercings,άβυζες άκωλες με αρβύλες και πράσινα μαλλιά.Φρίκη εντελώς ακόμα και η Ελλάδα είναι καλύτερη.Τουλάχιστον Ελλάδα καυλώνεις εδώ ούτε που θέλεις να βγεις έξω μη δεις τα φρικιά.
το Πόζναν Δυστηχώς χάλασε και το διαπίστωσα ιδίοις όμασι τον Ιανουάριο..Ο μικρός απλός σιδηροδρομικός σταθμός έχει αντικατασταθεί απο ένα μοντέρνο τερατούργημα με μαγαζιά και όλα έχουν αλλάξει αναλόγως..Ο κόσμος δεν βγαίνει πια έξω τις καθημερινές...Το archy κλειστό Δευτέρα -Τετάρτη που κάποτε ήταν οι δυνατές του μέρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom