Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χτες πηγα στο ενκλαβα...δειτε φωτο...80% αντρες και ολος ο δρομος εξω απο τα μαγαζια μασοβιτσκι φουλ στα καγκουρια απο ισπανια ιταλια κλπ...τωρα χιονιζει...ευτυχως που ηρθε η ουκρανιδα μου γιατι θα ετρωγα ηττα....μαγκες το μερος εχει δυτικοποιηθει...ψιλοακριβα,πολλοι λατινοι κ δυτικοι τουριςτες,πολωνεζες μαλλον αδιαφορες....ισως λογω πασχα αλλα τα ξεκωλα που ειναι;;;ημουν πριν στο μεγαλυτερο μωλ το τερασυ...δεν ενθουσιαστηκα...μαγκες δε ξερω εδω δεν μπορουσα να ζησω ουτε μια βδομαδα...χιλιες φορες ελλαδα!!!!

Τόσο καιρό σας τα γράφω...Άντε σιγά σιγά να έρχεστε με ryanair να γράφεται η αλήθεια για Βαρσοβία..
Δεν είναι καλή περίοδος τώρα που ήρθες αλλά η αντρίλα είναι μόνιμη εδώ δεν φτιάχνει..Γιατί πήγες Enklawa? Anyway.. Σας είπα να μην πατήσετε εκεί είναι σκατα.Έπρεπε να πας Metadisco...Παρακμή αλλά υπάρχουν πιθανότητες..Decada είναι κλειστό μέχρι Τρίτη...Decada τρως ακόμα γκόμενες απο 28 και άνω αν είσαι καλός παίχτης..Το μόνο μέρος Warsaw..

Χτές έμαθα τραγικά νέα..Η γαμημένη η ryanair ξεκίνησε απευθείας πτήσεις απο Barcelona με 60 ευρώ roundtrip!!! Το τι Ισπανικό καβλί θα σκάσει εδώ δεν θέλω καν να φανταστώ!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τόσο καιρό σας τα γράφω...Άντε σιγά σιγά να έρχεστε με ryanair να γράφεται η αλήθεια για Βαρσοβία..
Δεν είναι καλή περίοδος τώρα που ήρθες αλλά η αντρίλα είναι μόνιμη εδώ δεν φτιάχνει..Γιατί πήγες Enklawa? Anyway.. Σας είπα να μην πατήσετε εκεί είναι σκατα.Έπρεπε να πας Metadisco...Παρακμή αλλά υπάρχουν πιθανότητες..Decada είναι κλειστό μέχρι Τρίτη...Decada τρως ακόμα γκόμενες απο 28 και άνω αν είσαι καλός παίχτης..Το μόνο μέρος Warsaw..

Χτές έμαθα τραγικά νέα..Η γαμημένη η ryanair ξεκίνησε απευθείας πτήσεις απο Barcelona με 60 ευρώ roundtrip!!! Το τι Ισπανικό καβλί θα σκάσει εδώ δεν θέλω καν να φανταστώ!!!

Επίσης να προσθέσω για να βγεί μια πιο αντικειμενική εικόνα τα εξής:

Κάποιος που θα έρθει για τουρισμό Βαρσοβία, θα αντικρίσει αυτός που έγραψες ακριβώς..Μαγαζία μέσα στην αντρίλα και παντού ξένους πεινασμένους να την πέφτουν στις ελάχιστες γυναίκες του μαγαζιού..Η εικόνα αυτή όμως δεν εκφράζει απόλυτα το μέρος..Είναι η ματιά του Τουρίστα..
Αν μείνεις σιγα σιγά ανοίγεις κύκλο και τρώς σχετικά καλά (τουλάχιστον σε αριθμό γυναικών).. Απλά δεν φαίνετα αυτό αν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος..Οπότε μπορεί κάποιος να τρομάξει απο την ξένη αντρίλα εδώ και να πεί καλύτερα Αθήνα, αλλά αν μείνεις δεν υπάρχει σύγκριση.

Επίσης καλοκαίρι η κατάσταση φτιάχνει δίοτι έρχονται και πολλές Πολωνέζες απο άλλες πόλεις για τριήμερα..
Το Internet που γράφεται έχει αρχίσει να δουλεύει πολύ εδώ.Οι περισσότερες πάιζουν με το Tinder Πλεον δεν βγάίνουν πίστα να ψαχτούν!!!

Πάντως έρχομαι εδώ για 3 μέρες να πηδήξω για μένα είναι άδικα λεφτά.Καλύτερα να πάιξει κάποιος πιο Ανατολικά!! Η να παλέψει σε χωριά..

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Συμφωνω απολυτως με drlove....να μεινω εδω δε παιζει εκτος αν μου εδιναν τρελλη θεση με πολλα φραγκα...δεν ξερω αν θα αντεχα τον καιρο...χιλιες φορες ΕΛΛΑΔΑ και με λιγοτερα...σιγα τα κλαμπς και τις γκομενες..στο greece ακομα επαρχια εχει πιο καλα κλαμπς απο αυτα στην μασοβιτσκι...και δεν ειναι ΣΠΕΡΜΑΤΟΚΑΜΠΟΣ...εχοντας γυρισει σοβαρους προορισμους ευρωπη -ανατολικο μπλοκ ΑΣΙΑ ΚΟΥΒΑ η βαρσοβια παιρνει κατω απο την βαση..με αυτα που ειδα.
Ψωφοκρυο σημερα Αερας 2c χιονονερο κι ολα κλειστα...πασχα..στο δικο μας πασχα τουλαχιστον γινεται της κακομοιρας :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατί Βαρσοβία?Βαρσοβία,Κράκωβ είναι οι χειρότερες πόλεις.Η Πολωνία βαστάει ακόμα καλά αν δείτε πώς έχει καταντήσει η Τσεχία είναι να κλαις.Κρίμα πραγματικά.Να συγκρίνεις το 1999 με το 2015 και να θέλεις να ξεσκίσεις το δυτικό πολιτισμό και τα δεινά που επέφερε.Η Πολωνία εκγερμανίζεται αλλά πολύ πολύ αργά.Παραείναι Σλάβοι για να εκγερμανιστούν εν μια νυκτί.Οι γκόμενες είναι ακόμα παρτόλες και γουστάρουν διασκέδαση και θέλουν να είναι γυναίκες.Αν δω τα κτήνη με τα τατού και τα piercings και τα πράσινα κοντά μαλλιά όπως στη Γερμανία με τις άκωλες και τις άβυζες τότε θα πω Πολωνία τέλος.Αλλά ακόμα κρατάει ο σλαβικός χαρακτήρας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επίσης να προσθέσω για να βγεί μια πιο αντικειμενική εικόνα τα εξής:

Κάποιος που θα έρθει για τουρισμό Βαρσοβία, θα αντικρίσει αυτός που έγραψες ακριβώς..Μαγαζία μέσα στην αντρίλα και παντού ξένους πεινασμένους να την πέφτουν στις ελάχιστες γυναίκες του μαγαζιού..Η εικόνα αυτή όμως δεν εκφράζει απόλυτα το μέρος..Είναι η ματιά του Τουρίστα..
Αν μείνεις σιγα σιγά ανοίγεις κύκλο και τρώς σχετικά καλά (τουλάχιστον σε αριθμό γυναικών).. Απλά δεν φαίνετα αυτό αν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος..Οπότε μπορεί κάποιος να τρομάξει απο την ξένη αντρίλα εδώ και να πεί καλύτερα Αθήνα, αλλά αν μείνεις δεν υπάρχει σύγκριση.

Επίσης καλοκαίρι η κατάσταση φτιάχνει δίοτι έρχονται και πολλές Πολωνέζες απο άλλες πόλεις για τριήμερα..
Το Internet που γράφεται έχει αρχίσει να δουλεύει πολύ εδώ.Οι περισσότερες πάιζουν με το Tinder Πλεον δεν βγάίνουν πίστα να ψαχτούν!!!

Πάντως έρχομαι εδώ για 3 μέρες να πηδήξω για μένα είναι άδικα λεφτά.Καλύτερα να πάιξει κάποιος πιο Ανατολικά!! Η να παλέψει σε χωριά..
Για την Βαρσοβια εχεις δικιο ετσι ειναι αλλα η Αθηνα ειναι ακόμα χειρότερα  :2funny: Πακιστανοί,γυφτοι,συχαμερές Ελεηνίδες μια χαβούζα!Βεβαια πιθανον να υπαρχουν χειροτερα μέρη να ζει κανεις απο την Αθήνα με ακόμα λιγότερες γκόμενες π.χ. Πεσαβάρ,Μογκαντίσου,Καμπούλ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν υπάρχει σύγκριση Βαρσοβίας με Αθήνα..Είπαμε μην τρελαθούμε κιόλλας..Βαρσοβία αν μένεις μπορείς να τρώς..Αθήνα θα τρώς απλά σουβλάκια με τζατζίκι!!!
Απλά αυτό που έχει πέσει δραματικά στην Βαρσοβία σε σχεση με λίγα χρόνια πρίν είναι η νύχτα..Αυτό οφείλετε στη απότομη δυτικοποίηση της πόλης και των συνηθειών των γυναικών (gym,yoga,shopping malls και λοιπές μαλακίες) και στην δραματικότατη άυξηση του αριθμού των ξένων..Όχι απλά έχει αυξηθεί αλλά στα μαγαζία την νύχτα ορισμένες βραδυές οι ξένοι αποτελούν πλειοψηφία!!

Επίσης οι ξένοι εδω είναι πιο άγριοι και επιθετικοί απο όπου αλλού έχω μείνει..Μια κοπέλα πλεόν δέχεται 5-10 πεφτικές καθημερινά απο ξένους.Απο το πρωί που ξυπνάει μέχρι να γυρίσει βράδυ για ύπνο..Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βλέπουν τα μάτια μου..Πολλές φορές έχω  φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να σηκωθώ μέσα στο μετρό και να τους χώσω μπουκέτο που φέρονται έτσι..Πεφτικές ελλεινές μέσα στο μετρό,στις καφετέριες παντου!!..Εξαιτίας τους χαλάει εντελώς το έδαφος εδώ!!

Ας γράψει ο φίλος τι είδε απο τους ξένους εδω στην σύντομη παραμονή του και πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός τους!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν υπάρχει σύγκριση Βαρσοβίας με Αθήνα..Είπαμε μην τρελαθούμε κιόλλας..Βαρσοβία αν μένεις μπορείς να τρώς..Αθήνα θα τρώς απλά σουβλάκια με τζατζίκι!!!
Απλά αυτό που έχει πέσει δραματικά στην Βαρσοβία σε σχεση με λίγα χρόνια πρίν είναι η νύχτα..Αυτό οφείλετε στη απότομη δυτικοποίηση της πόλης και των συνηθειών των γυναικών (gym,yoga,shopping malls και λοιπές μαλακίες) και στην δραματικότατη άυξηση του αριθμού των ξένων..Όχι απλά έχει αυξηθεί αλλά στα μαγαζία την νύχτα ορισμένες βραδυές οι ξένοι αποτελούν πλειοψηφία!!

Επίσης οι ξένοι εδω είναι πιο άγριοι και επιθετικοί απο όπου αλλού έχω μείνει..Μια κοπέλα πλεόν δέχεται 5-10 πεφτικές καθημερινά απο ξένους.Απο το πρωί που ξυπνάει μέχρι να γυρίσει βράδυ για ύπνο..Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βλέπουν τα μάτια μου..Πολλές φορές έχω  φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να σηκωθώ μέσα στο μετρό και να τους χώσω μπουκέτο που φέρονται έτσι..Πεφτικές ελλεινές μέσα στο μετρό,στις καφετέριες παντου!!..Εξαιτίας τους χαλάει εντελώς το έδαφος εδώ!!

Ας γράψει ο φίλος τι είδε απο τους ξένους εδω στην σύντομη παραμονή του και πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός τους!!!
Εγω μιλαω για της γκόμενες.Η Βαρσοβία ειναι σιγουρα πολυ καλητερη απο την Αθήνα μιλαω για καποιον μονιμο κατοικο τοσο ασχημες γυναικες σαν της Ελεηνίδες δεν θα βρεις πουθενά  :2funny:.Σε αυτο σχετικα οτι στην Αθήνα δεν εχει τιποτ'αλλο απο σουβλάκια εχεις δικιο.Γ'αυτο κ'εγω πηγαινω 2 φορες το χρόνο και τρωω τα σουβλάκια μου,βλεπω τους φίλους μου και πηγαινω και της μπουρδελοτσαρκες μου.Μετα απο 8-9 μερες Αθήνα αρχιζω και βαριεμαι.
  Το θέμα τι ανέσεις εχεις στη Βαρσοβία? :think: Αν εχεις δικο σου σπιτι και 2000-3000 Ευρώ το μηνα σιγουρα περνάς πολυ καλήτερα.Αν ομως οπως εσεις παιρνετε 1000 Ευρω το μήνα και εχετε και ενοικιο 300+ και δεν εχετε ουτε αμαξι δεν περνάτε καλητερα απο εναν που μένει Αθήνα και εχει ενα χαρτζιλίκη απο τους γονεις του 400-500 Ευρω το μηνα και μενει με τους γονεις του και εχει ενα πιάτο φα'ί'.Μπορει για καποιον που εχει κεφτα η Αθήνα να μην εχει καθολου ανέσεις και ποιοτητα ζωης και ολα να ειναι άθλια αλλα απο την αλλη η Αθηνα ειναι ο παραδεισος για τον φτωχό.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Γιατί Βαρσοβία?Βαρσοβία,Κράκωβ είναι οι χειρότερες πόλεις.Η Πολωνία βαστάει ακόμα καλά αν δείτε πώς έχει καταντήσει η Τσεχία είναι να κλαις.Κρίμα πραγματικά.Να συγκρίνεις το 1999 με το 2015 και να θέλεις να ξεσκίσεις το δυτικό πολιτισμό και τα δεινά που επέφερε.Η Πολωνία εκγερμανίζεται αλλά πολύ πολύ αργά.Παραείναι Σλάβοι για να εκγερμανιστούν εν μια νυκτί.Οι γκόμενες είναι ακόμα παρτόλες και γουστάρουν διασκέδαση και θέλουν να είναι γυναίκες.Αν δω τα κτήνη με τα τατού και τα piercings και τα πράσινα κοντά μαλλιά όπως στη Γερμανία με τις άκωλες και τις άβυζες τότε θα πω Πολωνία τέλος.Αλλά ακόμα κρατάει ο σλαβικός χαρακτήρας.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πεστα στον αμερικανο πιθηκοφατσα κοντσιτα αυτα ρε βαλκανιε καβλιαρι,το εγραψα και βουδαπεστη 1996 τι γινοταν και τι το 2000.καποτε και στα καμπαρε κυπρο μονο ουγγαρεζες και πολωνεζες ειχαμε μετα κατεβηκαν ουκρανιδες και αλλες πουτανες.τελειωσε το 2000 ο παραδεισος εκει.θυμαμε που λεγαμε στο σχολειο εισαι γιος της πολωνεζας χαχαχαχα.το 1996 βουδαπεστη ειμουν 15,ειχε ενα γκρουπ γυναικαρες μαζι μας αεροπλανο και λεει ο προπονητης μας αυτον που ηταν μαζι τους,ντανσερς?γιες λεει αυτον,ντανσερς και εδειχνε το καυλι του.της πουτανας ητανε,οι σθμπαικτες μου οργια εκαναν καθε νυχτα με τους προπονητες.βρηκα και την πλατεια με τις πουτανες εκατονταδες στον δρομο και αστυνομια να τις τρεχει.το 2000 ουτε ιχνος.ενα παιδι οραιο που ειχαμε κολλησε στην πολητρια ενος καταστηματος,την πηραμε μετα απο την δουλεια και την γαμησε στο παρκο.αλλοι στα κλαμπ εβρισκαν καθε νυχτα τσαμπα τοτε.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Χιλιες φορες αθηνα...σιγα την μαλακια..δεν ειμαι φαν ελλεινιδων ουτε της ελλαδας..αλλα απο οσα ειδα πολωνια μηδεν απο γκομενες και κωλοκαιρος & το χειροτερο καγκουρια απο παντου..τοσο καγκουρι μονο τριπολη στο κεντρο Αεροποριας ξαναειδα!!!!ΚΨΜ...

Πλενω το στομα μου που το λεω ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ  :2funny: παρα ψωφοκρυο και ΣΤΡΑΤΟΣ απο ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ προτιμάω να μένω εδώ έστω και με χαμηλό μισθό παρά Αθήνα..Αθήνα αυτή την στιγμή κυριαρχεί η απόλυτη κατάθλιψη..Κατέβηκα Φεβρουάριο 20 μέρες και με πήρε απο κάτω..Όπου πας,όποιον ακούσεις να μιλάει μονο δυστυχία!!Τηλεόραση να σε βομβαρδίζει όλη μέρα και γκόμενες απογοητευμένες και άνεργες..Είναι δυνατόν μια άνεργη να έχει στο μυαλό της πως θα γνωρίζει γκόμενους?,ανεξάρτητα της ούτως ή άλλως Οθωμανικής αντίληψης περι του sex των Ελληνίδων.

Υπήρχε εποχή Αθήνα (2007-2010)που πέρναγα πολύ καλά.Πεφτικές στο κέντρο της πόλης τσίμπαγες τηλέφωνα και έκανες μετά παιχνίδι..Πλέον δεν υπάρχει τίποτα μόνο κατσουφιασμένα πρόσωπα και μιζέρια.Αθήνα τελείωσε!!!

Βαρσοβία με 1000 ευρώ περνάς καλά..Τα καλύτερα clubs της πόλης έχουν 5 ευρώ είσοδο, η μπύρα 2 ευρώ και το φαγητό στα milkybar που είναι ολόφρεσκο έχει 3 ευρώ..Μετακινησεις είναι τίποτα γιατί η πόλη είναι τόσο μικρή που πας παντού με τα πόδια η πέρνεις ούτως ή άλλως τα πάφθηνα taxis όταν είσαι μεθυσμένος (2,5-4 ευρώ)..Εξίσου ανεξάρτητα τι λέει ο Kman οι Πολωνέζες δεν κοστίζουν τίποτα..Ένα απλό φαί θέλουν σπίτι σου και πολλές φορές κερνάνε και οι ίδιες..

Το πρόβλημα είναι τα άγρια και πολλά καγκόυρια στην πόλη, αλλά αν μένεις εδώ σίγουρα θα βρίσκεις κάτι να τρώς ανα 1-2 εβδομάδες..Αρκεί να αποκτήσεις λίγο εμπειρία στην πόλη και γνωριμίες.

Για τουρισμό όμως είναι μεγάλο λάθος να έρχεται κάποιος εδώ Βαρσοβια..Καλύτερα να παλέψει όπως έγραψα επαρχία π.χ. Lublin..Καμιά γνωριμία απο internet πριν σκάσει εκεί για να μην είναι μόνος του εντελώς και μετά βράδυ μάχη στα clubs.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
συγκρινετε Βαρσοβια με κιεβο;;; :jerking: εδω απο οτι βλεπω ειναι σαν καγκουροπολη τα κλαμπς καψιμι κανονικο..στα μωλ τιποτε το φοβερο σε καφε κλπς σιγα τις πολωνεζες ...καλυτερα γαμας στο βερολινο...μην πω αθηνα... τι να κανεις εδω με τις ορδες των λατινων και τις χαζο καριεριστριες πολωνες;;;αν πας επαρχια αλλαζει..χιλιες φορες ουκρανια..φορτωνεις οτι θες κ τοπ

Τωρα χιονιζει :headbang:
Ρε παιδιά μην διαβάζω τέτοια...Παρακαλώ να επικρατήσει ο Ρεαλισμός?

Φίλε Fidelio πως μέσα σε δύο μέρες και 2-4 βόλτες στο κέντρο της Βαρσοβίας έβγαλες το συμπέρασμα πως είναι καριερίστριες? Επίσης αφού συνοδευόσουν πως μπόρεσες να καταλάβεις πως οι γυναίκες δεν φορτώνονται?
Και μάλιστα μεγάλη Παρασκευή και Σάββατο σε μια χώρα με έντονο θρησκευτικό αίσθημα..
Οσο για σύγκριση με Αθήνα και Βερολίνο ούτε λόγος..
Με το Κίεβο κάτι γίνεται αλλά εκεί δεν φορτώνεις Τσάμπα!!
Ούτε καγκουριά υπάρχει στη Βαρσωβία..Ακριβα αυτοκίνητα ελάχιστα έξω από τα κλάμπς και μέσα δεν υπάρχει η νοοτροπία μπουκάλι και πριβέ σουίτα...
Όσο για τους πολλούς ξένους υπάρχουν και είναι αλήθεια! Τυχαία? Είναι βλάκες αυτοί και εμείς ??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ προτιμάω να μένω εδώ έστω και με χαμηλό μισθό παρά Αθήνα..Αθήνα αυτή την στιγμή κυριαρχεί η απόλυτη κατάθλιψη..Κατέβηκα Φεβρουάριο 20 μέρες και με πήρε απο κάτω..Όπου πας,όποιον ακούσεις να μιλάει μονο δυστυχία!!Τηλεόραση να σε βομβαρδίζει όλη μέρα και γκόμενες απογοητευμένες και άνεργες..Είναι δυνατόν μια άνεργη να έχει στο μυαλό της πως θα γνωρίζει γκόμενους?,ανεξάρτητα της ούτως ή άλλως Οθωμανικής αντίληψης περι του sex των Ελληνίδων.

Υπήρχε εποχή Αθήνα (2007-2010)που πέρναγα πολύ καλά.Πεφτικές στο κέντρο της πόλης τσίμπαγες τηλέφωνα και έκανες μετά παιχνίδι..Πλέον δεν υπάρχει τίποτα μόνο κατσουφιασμένα πρόσωπα και μιζέρια.Αθήνα τελείωσε!!!

Βαρσοβία με 1000 ευρώ περνάς καλά..Τα καλύτερα clubs της πόλης έχουν 5 ευρώ είσοδο, η μπύρα 2 ευρώ και το φαγητό στα milkybar που είναι ολόφρεσκο έχει 3 ευρώ..Μετακινησεις είναι τίποτα γιατί η πόλη είναι τόσο μικρή που πας παντού με τα πόδια η πέρνεις ούτως ή άλλως τα πάφθηνα taxis όταν είσαι μεθυσμένος (2,5-4 ευρώ)..Εξίσου ανεξάρτητα τι λέει ο Kman οι Πολωνέζες δεν κοστίζουν τίποτα..Ένα απλό φαί θέλουν σπίτι σου και πολλές φορές κερνάνε και οι ίδιες..

Το πρόβλημα είναι τα άγρια και πολλά καγκόυρια στην πόλη, αλλά αν μένεις εδώ σίγουρα θα βρίσκεις κάτι να τρώς ανα 1-2 εβδομάδες..Αρκεί να αποκτήσεις λίγο εμπειρία στην πόλη και γνωριμίες.

Για τουρισμό όμως είναι μεγάλο λάθος να έρχεται κάποιος εδώ Βαρσοβια..Καλύτερα να παλέψει όπως έγραψα επαρχία π.χ. Lublin..Καμιά γνωριμία απο internet πριν σκάσει εκεί για να μην είναι μόνος του εντελώς και μετά βράδυ μάχη στα clubs.
Πιθανον εχεις δικιο :)Ισως λεω οτι Αθήνα περνάς καλητερα με λιγα γιατι πηγαινω εκει για 10 μέρες.Αν ημουν εκει ισοβίτης σιγουρα θα τα παιζα :headbang:.Σε 6-7 μέρες τα βαριεσαι τα μπουρδελάκια,εδω εχω γκομενιτσες συνέχεια ενω εκει μονο Φυλης και Μεταξουργειο γαμάς.
  Αυτο με τη Βαρσοβία οτι ειναι πολυ μικρη ειναι αλήθεια.Σε 10 μερες και εκει αρχιζεις να βαριεσαι.
  Παντος αυτο σχετικα με 1000 Βαρσοβια και να δουλευεις ή Αθήνα με 400-500 και να μην κανεις τιποτα χωραει πολυ συζητιση  :think: εχει και τα θετικα της η Αθήνα.Βαρσοβία οπως και εδω πολλες φορες ο καιρος ειναι εντελως χάλια!Αθηνα εκτος απο το καλοκαιρι που σε ψηνει στη ζέστη της υπολοιπες εποχες ο καιρος ειναι θαυμασιος.
  Αυτο με τη μιζέρια και την κακομοιρια συμφωνω το επιπεδο εχει πέσει παρα πολυ.Εγραψα οτι σε 10 μηνες ειδα τρομερη πτωση!Και σιγουρα εκει δεν θα μπορουσα να ζήσω μου θυμίζει Τυνησία!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Φίλε Fidelio πως μέσα σε δύο μέρες και 2-4 βόλτες στο κέντρο της Βαρσοβίας έβγαλες το συμπέρασμα πως είναι καριερίστριες? Επίσης αφού συνοδευόσουν πως μπόρεσες να καταλάβεις πως οι γυναίκες δεν φορτώνονται?
Και μάλιστα μεγάλη Παρασκευή και Σάββατο σε μια χώρα με έντονο θρησκευτικό αίσθημα..
Ούτε καγκουριά υπάρχει στη Βαρσωβία..Ακριβα αυτοκίνητα ελάχιστα έξω από τα κλάμπς και μέσα δεν υπάρχει η νοοτροπία μπουκάλι και πριβέ σουίτα...
Όσο για τους πολλούς ξένους υπάρχουν και είναι αλήθεια! Τυχαία? Είναι βλάκες αυτοί και εμείς ??
Κοιτα οτι και 'να ειναι με Αγία Πετρούπολη ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΑΙ!Πως να το κάνουμε!Και πιο Εξευρωπα'ι'σμένες ειναι και πιο πολλους αντρες εχει και το κυριοτερο οι γυναικες πολυ πιο ασχημες απο της Ρωσσίδες.
  Αν δεν πιστευεις εμένα ρωτα το φιλο σου το Βασίλη που τον συναντισα και πηγαμε ντίσκο!Που ξετρελάθηκε!Γραψε της εμπειριες του....ηταν ατυχος γιατι δεν ειχα λεφτα και δεν μπορουσα να παρω γκομενες στη σάουνα ουτε και να τον πάρω να παμε Νόβγκοροντ!Αν πηγαινε εκει θα ζήταγε πολιτικο άσυλο στη Ρωσσία για να μεινει μονιμα εδω  :2funny:.
  Βεβαια πρεπει να εχεις τα παραπανω που εχω γραψει για να μπορεις εδω να εχεις καποια τυχη αν εισαι σαν τους Ελληνες μεταναστες που εχουν ερθει εδω δεν εχεις καμια τυχη!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βαρσοβία δεν αξίζει..Η άλλη Poland πιστεύω πως κρατάει ακόμα..Επίσης η παρεξήγηση που υπάρχει είναι πως δεν έχει ό κόσμος καταλάβει οτι οι περίσότεροι ξένοι εδώ μένουν μόνιμα δεν είναι τουρίστες, δεν ήρθαν σαν love-tourists..Τις ίδιες σκατόφατσες Κινέζους,αράπηδες,άραβες τους βλέπω μήνες τώρα να παλεύουν τα βράδυα για γκόμενες...Με τις κολω-εταιρίες που ανοίγουν κάθε μέρα χειροτερέυει αυτό..
Clock είσαι επηρεασμένος απο αυτά που σου είπαν οι φίλοι σου..Ένα 10ήμερο ταξίδι εδώ θα σε κάνει να δείς πιο ψύχραιμα τα πράγματα..
Δεν είναι χάλια αλλά δεν είναι και ο παράδεισος..
Αν είχα επιλογή θα προτιμούσα Κίεβο ή ΜΙνσκ με κλειστά μάτια..Η ίσως και κανά wroclaw,Lublin ή katowice που εκέι ακόμα είναι πιο αγνά..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βαρσοβία δεν αξίζει..Η άλλη Poland πιστεύω πως κρατάει ακόμα..Επίσης η παρεξήγηση που υπάρχει είναι πως δεν έχει ό κόσμος καταλάβει οτι οι περίσότεροι ξένοι εδώ μένουν μόνιμα δεν είναι τουρίστες, δεν ήρθαν σαν love-tourists..Τις ίδιες σκατόφατσες Κινέζους,αράπηδες,άραβες τους βλέπω μήνες τώρα να παλεύουν τα βράδυα για γκόμενες...Με τις κολω-εταιρίες που ανοίγουν κάθε μέρα χειροτερέυει αυτό..
Clock είσαι επηρεασμένος απο αυτά που σου είπαν οι φίλοι σου..Ένα 10ήμερο ταξίδι εδώ θα σε κάνει να δείς πιο ψύχραιμα τα πράγματα..
Δεν είναι χάλια αλλά δεν είναι και ο παράδεισος..
Αν είχα επιλογή θα προτιμούσα Κίεβο ή ΜΙνσκ με κλειστά μάτια..Η ίσως και κανά wroclaw,Lublin ή katowice που εκέι ακόμα είναι πιο αγνά..
Κάποια κομμάτια που γράφεις για την Βαρσοβία και το Enklawa  τα διάβασα αυτολεξεί στους φίλους μου αλλά δεν αλλάζουν με τίποτα και μάλιστα δεν χρειάζεται να αλλάξουν! Αντιθέτως έχουν ισχυρά αντεπιχειρήματα του στυλ πως..
Στο Enklawa  πάνε μόνο γκόμενες που γουστάρουν ξένους! Ας έχει όσους θέλει λένε, ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΕΧΟΥΜΕ είμαστε πρώτη επιλογή και μόνο αν φορτώσουμε εμείς έχουν ελπίδες οι άλλοι.. Που αλλού υπάρχει τέτοιο μέρος?
Και αν πιστεύετε πως όλα γίνονται επειδή είναι εμφανίσιμοι ταξιδεύουμε παντού αλλά η Ευκολία της Πολωνίας είναι με διαφορά η μεγαλύτερη... 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Εγω  6 μήνες που είμαι εδώ δεν έχω φορτώσει ποτέ απο Enklawa. Επίσης κανένας από τα 100+ άτομα που ξέρω στην πόλη. Αν συνέβη στους φίλους σου δεν σημαίνει πως συμβαίνει και στους άλλους. Φαντάσου το είπα στα παλικάρια εδώ για τα 4 στα 4 φόρτωματα και με πηραν  στο ψιλό πως οι Έλληνες είμαστε παραμυθαδες.. Αντε να τους πείσεις. Εγω αλήθεια το πιστεύω πως έγινε αλλά κατα 90% κάποιος που θα έρθει πλεον στο μαγαζί αυτό θα αντικρισει απλα ενα καψιμι και δεν θα κάνει τίποτα .. Για αυτο και σταμάτησα να πηγαινω εκεί. θα δεις τώρα που με Ryanair που θα σκάσουν πολλοι Έλληνες θα γράψουν τα ίδια οπως έκανε και το παιδί που ήρθε προχτές . ο χρόνος θα δείξει...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αμα έχεις λεφτά το Κίεβο είναι πολύ καλύτερο δεν το συζητάω.
Χοντρικά αν διαθέτεις πάνω από 1500 ευρώ για γούστα τη βδομάδα η επιλογή είναι μία Κίεβο.
Αν διαθέτεις 1000 ευρώ μπορείς να σκεφτείς εναλλακτικές όπως Λβωφ.
Αν σκας 500-1000 ευρώ το Πόζναν και το Κατοβίτσε προσφέρουν καλύτερο value to money από το Κίεβο.Για εντελώς τζαμπατζήδες μόνο Πολωνία.
Αλλά είναι λάθος οτι οι Πολωνέζες δεν τα τρώνε.Απλά εκεί που η Πολωνέζα θα σου φάει 100-150 ευρώ,η Ουκρανή θα σου φάει 200-300 και η Ρωσίδα 500.Βέβαια όσα δίνεις τόσα παίρνεις.Πολωνέζα θα γαμήσεις ΜΙΛΦ με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ,Ουκρανία θα γαμήσεις 25άρα πολύ καλής εμφάνισης αλλά χωριάτικης συμπεριφοράς και Ρωσία θα γαμήσεις τέλεια γκόμενα με φοβερή συμπεριφορά.
Υπάρχει γενικά ισορροπία περίπου στο ανατολικό μπλοκ με εξαίρεση συγκεκριμένες πόλεις που έχουν χαλάσει οι ξένοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάποια κομμάτια που γράφεις για την Βαρσοβία και το Enklawa  τα διάβασα αυτολεξεί στους φίλους μου αλλά δεν αλλάζουν με τίποτα και μάλιστα δεν χρειάζεται να αλλάξουν! Αντιθέτως έχουν ισχυρά αντεπιχειρήματα του στυλ πως..
Στο Enklawa  πάνε μόνο γκόμενες που γουστάρουν ξένους! Ας έχει όσους θέλει λένε, ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΕΧΟΥΜΕ είμαστε πρώτη επιλογή και μόνο αν φορτώσουμε εμείς έχουν ελπίδες οι άλλοι.. Που αλλού υπάρχει τέτοιο μέρος?
Και αν πιστεύετε πως όλα γίνονται επειδή είναι εμφανίσιμοι ταξιδεύουμε παντού αλλά η Ευκολία της Πολωνίας είναι με διαφορά η μεγαλύτερη...  

Οντως είναι αυτή η φοβερή υπεροχή του βαλκανικού πούτσου το ένιωσα και εγώ.Αν δεν υπάρχουν εμπόδια συλλογικής κουλτούρας όπως στη Γερμανία το βαλκανικό πέος είναι ασταμάτητο..
Δεν έχεις παρά να τη βγάλεις έξω και όλοι ψαρώνουνε.Κάτι λατίνους εραστές,ιταλούς καμάκηδες,ισπανούς ταυρομάχους και δυτικούς φλωράδες τους κάνουμε μια χαψιά.Είναι φοβερό είσαι στη ντίσκο και είσαι ο διαστημικός υπεράρχοντας του χώρου.Απόλυτη υπεροχή.Είναι γιατί δεν υπάρχει αντίσταση στο γερμανικό περιβάλλον δίνονται τρομερές μάχες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάποια κομμάτια που γράφεις για την Βαρσοβία και το Enklawa  τα διάβασα αυτολεξεί στους φίλους μου αλλά δεν αλλάζουν με τίποτα και μάλιστα δεν χρειάζεται να αλλάξουν! Αντιθέτως έχουν ισχυρά αντεπιχειρήματα του στυλ πως..
Στο Enklawa  πάνε μόνο γκόμενες που γουστάρουν ξένους! Ας έχει όσους θέλει λένε, ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΕΧΟΥΜΕ είμαστε πρώτη επιλογή και μόνο αν φορτώσουμε εμείς έχουν ελπίδες οι άλλοι.. Που αλλού υπάρχει τέτοιο μέρος?

Εσυ οπως καταλαβα κουρδίζεις το βλάκμαν για να ξεφευγει  :2funny: και να γράφει  :jerking: και να γελάτε  :2funny: :2funny: :2funny:
  Παντος συμφωνα με το φιλο σου το Βασίλη τα παιδια δεν εμειναν ευχαριστημένα απο την Πολωνία πολύ κακής ποιότητας γκόμενες γαμήσανε.Καλη η πλάκα με το Βλάκμαν  :2funny: αλλα ας πουμε στον αναγνώστη την αλήθεια!Μην παρουμε και κανενα στο λαιμο μας  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom