Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
γαμησε τα παντου απριλιος και χιονιζει.βαλε καμια φοτο με σενα βαρσοβια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτός ο Αμερικάνος σαν την Κοντσίτα είναι αν αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουνε λιγάκι  :2funny:Μιλαμε για εντελώς γελοίο άτομο  :2funny: αηδιαστικός   :shit:

καλη η μικρουλα στο κοντακτε,οχι το στιλ μου.
Με κούρδισες και θα την βάλω την φώτο της.Γιατί δεν ειναι του γουστου σου? :2funny: ΕΛΕΟΣ! 22 ετών κουκλάκι!
 Και ειναι και ξετρελαμένη μαζι μου!Απλος δε γουστάρω να δίνω υλικό στους Πιρφόρους για να  :jerking:.Επειδη ολοι ειναι φουκαράδες δεν σημαίνει οτι ειμαι κ'εγω!
 Στη δευτερη φωτο ειναι με φόντο το σιδερένιο μου άλογο.Εγω δεν ειμαι σαν τους ψευτες που βάζουνε φωτογραφίες μούφα και λένε ψέματα και δεν :jerking:!Αυριο εχω την αλλη που σου εστειλα,την αλλη δεν την βάζω φωτο γιατι δεν εχω καμια φωτογραφια που να αποδικνυει οτι εχω σχέση μαζι της (με φοντο το αμαξι μου,μαζι της ή σπιτι μου).

Συνημμένα

• Yc5KVsFztvA.jpg
    Yc5KVsFztvA.jpg
    74,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • bE-klGvUJ18.jpg
    bE-klGvUJ18.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 28

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
στην αλλη φοτο καλητερη ειναι εδω δεν μου αρεσε

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Αυτός ο Αμερικάνος σαν την Κοντσίτα είναι αν αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουνε λιγάκι  :2funny:Μιλαμε για εντελώς γελοίο άτομο  :2funny: αηδιαστικός   :shit:
Με κούρδισες και θα την βάλω την φώτο της.Γιατί δεν ειναι του γουστου σου? :2funny: ΕΛΕΟΣ! 22 ετών κουκλάκι!
 Και ειναι και ξετρελαμένη μαζι μου!Απλος δε γουστάρω να δίνω υλικό στους Πιρφόρους για να  :jerking:.Επειδη ολοι ειναι φουκαράδες δεν σημαίνει οτι ειμαι κ'εγω!
 Στη δευτερη φωτο ειναι με φόντο το σιδερένιο μου άλογο.Εγω δεν ειμαι σαν τους ψευτες που βάζουνε φωτογραφίες μούφα και λένε ψέματα και δεν :jerking:!Αυριο εχω την αλλη που σου εστειλα,την αλλη δεν την βάζω φωτο γιατι δεν εχω καμια φωτογραφια που να αποδικνυει οτι εχω σχέση μαζι της (με φοντο το αμαξι μου,μαζι της ή σπιτι μου).

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχα σκεψου τον περιγραψα  χωρις να τον δω τωρα που τον ειδα χεστηκα στα γελια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στην αλλη φοτο καλητερη ειναι εδω δεν μου αρεσε
Δυο φωτο εβαλα να σας την δειξω εσενα σου εστειλα πολλές.Ας παιξουν  :jerking: μ'αυτες της φωτογραφίες οι Πιρφόροι  :2funny:
  Ο Βλάκμαν οταν ξυπνισει πριν παει να ανέβει στις κολώνες θα παίξει μια φανταστική μαλακία  :2funny:

χαχαχα σκεψου τον περιγραψα  χωρις να τον δω τωρα που τον ειδα χεστηκα στα γελια
Αυτος δε μιλαει ουτε τη γλώσσα πως θα καμακώσει? ειναι και :shit: εμφανησιακά το δε στυλ του προκαλει  αηδία  :2funny:.Για να λεει ο Βλάκμαν οτι αυτός μετράει σκέψου τι χάλια θα είναι αυτός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ευγε τυπε δημητρακη για το τεμαχιο που χτυπησες  :rockon: :rockon: :rockon:

ο Κμαν γιατι συνεχιζει να παραμυθιαζει τον κοσμο κατα τη γνωμη σου? Τον εχεις ξεφτιλισει και αυτος συνεχιζει να λεει ψεμματα...τι κερδιζει απο αυτο?  :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

ο Κμαν γιατι συνεχιζει να παραμυθιαζει τον κοσμο κατα τη γνωμη σου? Τον εχεις ξεφτιλισει και αυτος συνεχιζει να λεει ψεμματα...τι κερδιζει απο αυτο?  :think:

ετοιμάσου για νωντότσαρκα.... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Επειδη ειναι τελειωμένος και ειναι το κλωτσοσκούφι των Γερμανων παει να μας το παιξει εδω οτι καποιος ειναι  :2funny:.Σκεψου καταντια ενας 50αρης να ανεβαινει σε κολώνες της ΔΕΗ για να βγαλει το μεροκάματο και απο κατω να εχει ενα 25 χρονο Γερμανό να τον διατάζει,και μετα να γυριζει στο οικοτροφειο που μένει να φτιάχνει φα'ι' στην κοινοχρηστη κουζίνα και αν δεν ειναι πτώμα απο την κουραση να κανει και ντους στο κοινοχρηστο ντους.Και να παιφτει πτώμα για υπνο και να σηκωνεται το πρωί να περιμενει στη στάση το λεωφορειο για να παει στη δουλεια δηλαδη να ζει σα ζωο χωρις να εχει κανενα μελλον!
  Αν προσεξες παλια εγραφε συνεχεια για Ουκρανία,τωρα μόνο για Πολωνια.Ουτε και εκει ομως πηγαινει αυτα που γραφει ειναι ιστοριες απο πολλα χρόνια πριν!Μου θυμιζουν δεκαετια του '90 οτι γραφει.
  Σχετικα με 'μενα συνεχεια εχω γκομενες ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ηρθε ο φιλος του ρολογά πηγαμε μαζι ντισκο και ειδε αν μετράω ή όχι.Τωρα σχετικα με τους μεγαλους γαμιάδες του σά'ι'τ γιατι κρυβονται? :2funny:Ειδες τον ψευτη της Μολδαβίας  :2funny: σαν αρουραιος κρυβότανε  :2funny:.Εγω δεν πιστευω κανεναν απ'αυτους που κρυβονται!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Χτες πηγα στο ενκλαβα...δειτε φωτο...80% αντρες και ολος ο δρομος εξω απο τα μαγαζια μασοβιτσκι φουλ στα καγκουρια απο ισπανια ιταλια κλπ...τωρα χιονιζει...ευτυχως που ηρθε η ουκρανιδα μου γιατι θα ετρωγα ηττα....μαγκες το μερος εχει δυτικοποιηθει...ψιλοακριβα,πολλοι λατινοι κ δυτικοι τουριςτες,πολωνεζες μαλλον αδιαφορες....ισως λογω πασχα αλλα τα ξεκωλα που ειναι;;;ημουν πριν στο μεγαλυτερο μωλ το τερασυ...δεν ενθουσιαστηκα...μαγκες δε ξερω εδω δεν μπορουσα να ζησω ουτε μια βδομαδα...χιλιες φορες ελλαδα!!!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    386,4 KB · Εμφανίσεις: 45

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εσυ τρως το καβλί  :2funny:του Γερμανού  :2funny:που σε εχει για σκουπίδι.Σημερα σε πόσες κολώνες ανέβηκες?

εσύ ρε φίλε τι δουλειά κάνεις και μιλάς έτσι για την δουλειά ενός άλλου ανθρώπου;
η δουλειά δεν είναι ντροπή.
το να γαμάει κανείς πολλές γυναίκες δεν τον κάνει λιγότερο ζώον αν δεν έχει τρόπους και αρχές.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Χτες πηγα στο ενκλαβα...δειτε φωτο...80% αντρες και ολος ο δρομος εξω απο τα μαγαζια μασοβιτσκι φουλ στα καγκουρια απο ισπανια ιταλια κλπ...τωρα χιονιζει...ευτυχως που ηρθε η ουκρανιδα μου γιατι θα ετρωγα ηττα....μαγκες το μερος εχει δυτικοποιηθει...ψιλοακριβα,πολλοι λατινοι κ δυτικοι τουριςτες,πολωνεζες μαλλον αδιαφορες....ισως λογω πασχα αλλα τα ξεκωλα που ειναι;;;ημουν πριν στο μεγαλυτερο μωλ το τερασυ...δεν ενθουσιαστηκα...μαγκες δε ξερω εδω δεν μπορουσα να ζησω ουτε μια βδομαδα...χιλιες φορες ελλαδα!!!!

Αφου εχει χαλασει τοσο, καλυτερα να κανει κανεις τα κονε απο πριν μεσω νετ, απο το να βγαινει παγανια και να ειναι σαν την καλαμια στον κάμπο!
Αμα ειναι για καψιμι καταστασεις, παμε σε κανα στρατοπεδο, δεν χρειαζονται τα clubs!
To net ειναι μονοδρομος νομιζω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφου εχει χαλασει τοσο, καλυτερα να κανει κανεις τα κονε απο πριν μεσω νετ, απο το να βγαινει παγανια και να ειναι σαν την καλαμια στον κάμπο!
Αμα ειναι για καψιμι καταστασεις, παμε σε κανα στρατοπεδο, δεν χρειαζονται τα clubs!
To net ειναι μονοδρομος νομιζω.

Το ίντερνετ δε λέει πολλά στην Πολωνία.Εντάξει γαμάς αλλά όχι τίποτα σπουδαίες γκόμενες.Καμία σχέση με Ουκρανία,Λευκορρωσία που το ίντερνετ κάνει θραύση.Πολωνία λέει για τη νυχτερινή ζωή.Τόσα ξέκωλα έτοιμες για όλα δε βλέπεις Ουκρανία Λευκορρωσία με εξάιρεση το Κίεβο.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
συγκρινετε Βαρσοβια με κιεβο;;; :jerking: εδω απο οτι βλεπω ειναι σαν καγκουροπολη τα κλαμπς καψιμι κανονικο..στα μωλ τιποτε το φοβερο σε καφε κλπς σιγα τις πολωνεζες ...καλυτερα γαμας στο βερολινο...μην πω αθηνα... τι να κανεις εδω με τις ορδες των λατινων και τις χαζο καριεριστριες πολωνες;;;αν πας επαρχια αλλαζει..χιλιες φορες ουκρανια..φορτωνεις οτι θες κ τοπ

Τωρα χιονιζει :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσύ ρε φίλε τι δουλειά κάνεις και μιλάς έτσι για την δουλειά ενός άλλου ανθρώπου;
η δουλειά δεν είναι ντροπή.
το να γαμάει κανείς πολλές γυναίκες δεν τον κάνει λιγότερο ζώον αν δεν έχει τρόπους και αρχές.
Παντος εγω εδω δεν ηρθα για να κανω τον υπηρέτη κανενός!Ουτε μου φέρεται κανένας σα να ειμαι Οικονομικός μετανάστης  :2funny:.Εγω ειμαι εδω για να γαμάω και οχι για να δουλευω σαν Ουζμπέκος  :2funny:.
 Εγω γαμάω γιατι εχω τρόπους,και τους αρέσει το στυλ μου.Η σημερινη ηταν πολυ θετικη αλλα η χτεσινη ειναι ξετρελαμενη μαζι μου!Κατι τετοιοι τελειωμένοι σαν τον Βλάκμαν το μονο που κανουν ειναι να ξεφτιλιζουν την Ελλαδα  :headbang: ολα τα ανεκδοτα με τους φτωχους Ελληνες που μαζευουν τα σκατα των Σουηδών γ'αυτους εχουν βγει  :rockon:.Μ'αρεσει που σας το παιζει και γαμιάς  :2funny:

Αυτά πες τα του βλάκμαν  :2funny:.Αν η Πολωνια ειχε ευκολες και ωραιες γκομενες εκει θα ημουν τωρα.Διαμέρισμα εχω στο κεντρο,λεφτα εχω γιατι να μην πηγαινα  :2funny:.Τα κλαμπ τους οντως ειναι πολυ πληκτικά.
 Αφου εισαι εκει δοκιμασε να συναντισεις το DR LOVE  :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συγκρινετε Βαρσοβια με κιεβο;;; :jerking: εδω απο οτι βλεπω ειναι σαν καγκουροπολη τα κλαμπς καψιμι κανονικο..στα μωλ τιποτε το φοβερο σε καφε κλπς σιγα τις πολωνεζες ...καλυτερα γαμας στο βερολινο...μην πω αθηνα... τι να κανεις εδω με τις ορδες των λατινων και τις χαζο καριεριστριες πολωνες;;;αν πας επαρχια αλλαζει..χιλιες φορες ουκρανια..φορτωνεις οτι θες κ τοπ

Τωρα χιονιζει :headbang:
Και να συμπληρωσω η Βαρσοβία ειναι πολυ μικρη σαν πόλη!Δεν συγκρινεται με Κίεβο,Αγια Πετρουπολη.Ειναι σαν ενα μεγαλο χωριο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παντος εγω εδω δεν ηρθα για να κανω τον υπηρέτη κανενός!Ουτε μου φέρεται κανένας σα να ειμαι Οικονομικός μετανάστης  :2funny:.Εγω ειμαι εδω για να γαμάω και οχι για να δουλευω σαν Ουζμπέκος  :2funny:.
 Εγω γαμάω γιατι εχω τρόπους,και τους αρέσει το στυλ μου.Η σημερινη ηταν πολυ θετικη αλλα η χτεσινη ειναι ξετρελαμενη μαζι μου!Κατι τετοιοι τελειωμένοι σαν τον Βλάκμαν το μονο που κανουν ειναι να ξεφτιλιζουν την Ελλαδα  :headbang: ολα τα ανεκδοτα με τους φτωχους Ελληνες που μαζευουν τα σκατα των Σουηδών γ'αυτους εχουν βγει  :rockon:.Μ'αρεσει που σας το παιζει και γαμιάς  :2funny:
Αυτά πες τα του βλάκμαν  :2funny:.Αν η Πολωνια ειχε ευκολες και ωραιες γκομενες εκει θα ημουν τωρα.Διαμέρισμα εχω στο κεντρο,λεφτα εχω γιατι να μην πηγαινα  :2funny:.Τα κλαμπ τους οντως ειναι πολυ πληκτικά.
 Αφου εισαι εκει δοκιμασε να συναντισεις το DR LOVE  :)

Αρχίδια τρόπους έχεις.Σα βλάκας είσαι.Στα βίντεο που μιλάς με γκόμενες είσαι γλοιώδης εντελώς σαν Αραβας σκύλος.Πέραν αυτού είσαι και χέστης.Αντε πήγαινε να φας λίγα σκατά ουρακοτάγκο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αρχίδια τρόπους έχεις.Σα βλάκας είσαι.Στα βίντεο που μιλάς με γκόμενες είσαι γλοιώδης εντελώς σαν Αραβας σκύλος.Πέραν αυτού είσαι και χέστης.Αντε πήγαινε να φας λίγα σκατά ουρακοτάγκο.
Χέστης εισαι εσυ που κρυβεσαι για να μη δουνε τα χάλια σου  :2funny:Σχετικα με το καμάκι οσοι ηρθαν ειδαν πως καμακωνω επαγγελματικα  :) και το ταλεντο μου στο καμάκι  :).Για σένα Θύμιο στο Havana στη Χερσόνησο στην Κκρήτη λένε οτι κυνηγάς γκόμενες πανω απο 40 ετων.
  Σημερα οπως βλεπω εχεις ρεπό δεν θα ανέβεις στις κολώνες  :2funny:.Εισαι τυχερος αν μένεις μόνος σου χωρις συγκάτοικο στο δωμάτιο στο οικοτροφειο γιατι μπορεις να  :jerking: με της φωτο απο τη γκόμενιτσα που έβαλα χτες  :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom