You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 895K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτός ο Αμερικάνος σαν την Κοντσίτα είναι αν αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουνε λιγάκι
Μιλαμε για εντελώς γελοίο άτομο
αηδιαστικός ![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
ΕΛΕΟΣ! 22 ετών κουκλάκι!
Και ειναι και ξετρελαμένη μαζι μου!Απλος δε γουστάρω να δίνω υλικό στους Πιρφόρους για να
.Επειδη ολοι ειναι φουκαράδες δεν σημαίνει οτι ειμαι κ'εγω!
Στη δευτερη φωτο ειναι με φόντο το σιδερένιο μου άλογο.Εγω δεν ειμαι σαν τους ψευτες που βάζουνε φωτογραφίες μούφα και λένε ψέματα και δεν
!Αυριο εχω την αλλη που σου εστειλα,την αλλη δεν την βάζω φωτο γιατι δεν εχω καμια φωτογραφια που να αποδικνυει οτι εχω σχέση μαζι της (με φοντο το αμαξι μου,μαζι της ή σπιτι μου).
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
Με κούρδισες και θα την βάλω την φώτο της.Γιατί δεν ειναι του γουστου σου?καλη η μικρουλα στο κοντακτε,οχι το στιλ μου.
Και ειναι και ξετρελαμένη μαζι μου!Απλος δε γουστάρω να δίνω υλικό στους Πιρφόρους για να
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Στη δευτερη φωτο ειναι με φόντο το σιδερένιο μου άλογο.Εγω δεν ειμαι σαν τους ψευτες που βάζουνε φωτογραφίες μούφα και λένε ψέματα και δεν
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Συνημμένα
Αυτός ο Αμερικάνος σαν την Κοντσίτα είναι αν αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουνε λιγάκιΜιλαμε για εντελώς γελοίο άτομο
αηδιαστικός
Με κούρδισες και θα την βάλω την φώτο της.Γιατί δεν ειναι του γουστου σου?ΕΛΕΟΣ! 22 ετών κουκλάκι!
Και ειναι και ξετρελαμένη μαζι μου!Απλος δε γουστάρω να δίνω υλικό στους Πιρφόρους για να.Επειδη ολοι ειναι φουκαράδες δεν σημαίνει οτι ειμαι κ'εγω!
Στη δευτερη φωτο ειναι με φόντο το σιδερένιο μου άλογο.Εγω δεν ειμαι σαν τους ψευτες που βάζουνε φωτογραφίες μούφα και λένε ψέματα και δεν!Αυριο εχω την αλλη που σου εστειλα,την αλλη δεν την βάζω φωτο γιατι δεν εχω καμια φωτογραφια που να αποδικνυει οτι εχω σχέση μαζι της (με φοντο το αμαξι μου,μαζι της ή σπιτι μου).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δυο φωτο εβαλα να σας την δειξω εσενα σου εστειλα πολλές.Ας παιξουνστην αλλη φοτο καλητερη ειναι εδω δεν μου αρεσε
Ο Βλάκμαν οταν ξυπνισει πριν παει να ανέβει στις κολώνες θα παίξει μια φανταστική μαλακία
Αυτος δε μιλαει ουτε τη γλώσσα πως θα καμακώσει? ειναι καιχαχαχα σκεψου τον περιγραψα χωρις να τον δω τωρα που τον ειδα χεστηκα στα γελια
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
ευγε τυπε δημητρακη για το τεμαχιο που χτυπησες![]()
![]()
ο Κμαν γιατι συνεχιζει να παραμυθιαζει τον κοσμο κατα τη γνωμη σου? Τον εχεις ξεφτιλισει και αυτος συνεχιζει να λεει ψεμματα...τι κερδιζει απο αυτο?![]()
ετοιμάσου για νωντότσαρκα.... ;)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Επειδη ειναι τελειωμένος και ειναι το κλωτσοσκούφι των Γερμανων παει να μας το παιξει εδω οτι καποιος ειναιευγε τυπε δημητρακη για το τεμαχιο που χτυπησες![]()
![]()
ο Κμαν γιατι συνεχιζει να παραμυθιαζει τον κοσμο κατα τη γνωμη σου? Τον εχεις ξεφτιλισει και αυτος συνεχιζει να λεει ψεμματα...τι κερδιζει απο αυτο?![]()
Αν προσεξες παλια εγραφε συνεχεια για Ουκρανία,τωρα μόνο για Πολωνια.Ουτε και εκει ομως πηγαινει αυτα που γραφει ειναι ιστοριες απο πολλα χρόνια πριν!Μου θυμιζουν δεκαετια του '90 οτι γραφει.
Σχετικα με 'μενα συνεχεια εχω γκομενες ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ηρθε ο φιλος του ρολογά πηγαμε μαζι ντισκο και ειδε αν μετράω ή όχι.Τωρα σχετικα με τους μεγαλους γαμιάδες του σά'ι'τ γιατι κρυβονται?
Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Χτες πηγα στο ενκλαβα...δειτε φωτο...80% αντρες και ολος ο δρομος εξω απο τα μαγαζια μασοβιτσκι φουλ στα καγκουρια απο ισπανια ιταλια κλπ...τωρα χιονιζει...ευτυχως που ηρθε η ουκρανιδα μου γιατι θα ετρωγα ηττα....μαγκες το μερος εχει δυτικοποιηθει...ψιλοακριβα,πολλοι λατινοι κ δυτικοι τουριςτες,πολωνεζες μαλλον αδιαφορες....ισως λογω πασχα αλλα τα ξεκωλα που ειναι;;;ημουν πριν στο μεγαλυτερο μωλ το τερασυ...δεν ενθουσιαστηκα...μαγκες δε ξερω εδω δεν μπορουσα να ζησω ουτε μια βδομαδα...χιλιες φορες ελλαδα!!!!
Συνημμένα
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Εσυ τρως το καβλίτου Γερμανού
που σε εχει για σκουπίδι.Σημερα σε πόσες κολώνες ανέβηκες?
εσύ ρε φίλε τι δουλειά κάνεις και μιλάς έτσι για την δουλειά ενός άλλου ανθρώπου;
η δουλειά δεν είναι ντροπή.
το να γαμάει κανείς πολλές γυναίκες δεν τον κάνει λιγότερο ζώον αν δεν έχει τρόπους και αρχές.
Χτες πηγα στο ενκλαβα...δειτε φωτο...80% αντρες και ολος ο δρομος εξω απο τα μαγαζια μασοβιτσκι φουλ στα καγκουρια απο ισπανια ιταλια κλπ...τωρα χιονιζει...ευτυχως που ηρθε η ουκρανιδα μου γιατι θα ετρωγα ηττα....μαγκες το μερος εχει δυτικοποιηθει...ψιλοακριβα,πολλοι λατινοι κ δυτικοι τουριςτες,πολωνεζες μαλλον αδιαφορες....ισως λογω πασχα αλλα τα ξεκωλα που ειναι;;;ημουν πριν στο μεγαλυτερο μωλ το τερασυ...δεν ενθουσιαστηκα...μαγκες δε ξερω εδω δεν μπορουσα να ζησω ουτε μια βδομαδα...χιλιες φορες ελλαδα!!!!
Αφου εχει χαλασει τοσο, καλυτερα να κανει κανεις τα κονε απο πριν μεσω νετ, απο το να βγαινει παγανια και να ειναι σαν την καλαμια στον κάμπο!
Αμα ειναι για καψιμι καταστασεις, παμε σε κανα στρατοπεδο, δεν χρειαζονται τα clubs!
To net ειναι μονοδρομος νομιζω.
Αφου εχει χαλασει τοσο, καλυτερα να κανει κανεις τα κονε απο πριν μεσω νετ, απο το να βγαινει παγανια και να ειναι σαν την καλαμια στον κάμπο!
Αμα ειναι για καψιμι καταστασεις, παμε σε κανα στρατοπεδο, δεν χρειαζονται τα clubs!
To net ειναι μονοδρομος νομιζω.
Το ίντερνετ δε λέει πολλά στην Πολωνία.Εντάξει γαμάς αλλά όχι τίποτα σπουδαίες γκόμενες.Καμία σχέση με Ουκρανία,Λευκορρωσία που το ίντερνετ κάνει θραύση.Πολωνία λέει για τη νυχτερινή ζωή.Τόσα ξέκωλα έτοιμες για όλα δε βλέπεις Ουκρανία Λευκορρωσία με εξάιρεση το Κίεβο.
Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
συγκρινετε Βαρσοβια με κιεβο;;;
εδω απο οτι βλεπω ειναι σαν καγκουροπολη τα κλαμπς καψιμι κανονικο..στα μωλ τιποτε το φοβερο σε καφε κλπς σιγα τις πολωνεζες ...καλυτερα γαμας στο βερολινο...μην πω αθηνα... τι να κανεις εδω με τις ορδες των λατινων και τις χαζο καριεριστριες πολωνες;;;αν πας επαρχια αλλαζει..χιλιες φορες ουκρανια..φορτωνεις οτι θες κ τοπ
Τωρα χιονιζει![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Τωρα χιονιζει
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παντος εγω εδω δεν ηρθα για να κανω τον υπηρέτη κανενός!Ουτε μου φέρεται κανένας σα να ειμαι Οικονομικός μετανάστηςεσύ ρε φίλε τι δουλειά κάνεις και μιλάς έτσι για την δουλειά ενός άλλου ανθρώπου;
η δουλειά δεν είναι ντροπή.
το να γαμάει κανείς πολλές γυναίκες δεν τον κάνει λιγότερο ζώον αν δεν έχει τρόπους και αρχές.
Εγω γαμάω γιατι εχω τρόπους,και τους αρέσει το στυλ μου.Η σημερινη ηταν πολυ θετικη αλλα η χτεσινη ειναι ξετρελαμενη μαζι μου!Κατι τετοιοι τελειωμένοι σαν τον Βλάκμαν το μονο που κανουν ειναι να ξεφτιλιζουν την Ελλαδα
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Αυτά πες τα του βλάκμανΧτες πηγα στο ενκλαβα...δειτε φωτο...80% αντρες και ολος ο δρομος εξω απο τα μαγαζια μασοβιτσκι φουλ στα καγκουρια απο ισπανια ιταλια κλπ...τωρα χιονιζει...ευτυχως που ηρθε η ουκρανιδα μου γιατι θα ετρωγα ηττα....μαγκες το μερος εχει δυτικοποιηθει...ψιλοακριβα,πολλοι λατινοι κ δυτικοι τουριςτες,πολωνεζες μαλλον αδιαφορες....ισως λογω πασχα αλλα τα ξεκωλα που ειναι;;;ημουν πριν στο μεγαλυτερο μωλ το τερασυ...δεν ενθουσιαστηκα...μαγκες δε ξερω εδω δεν μπορουσα να ζησω ουτε μια βδομαδα...χιλιες φορες ελλαδα!!!!
Αφου εισαι εκει δοκιμασε να συναντισεις το DR LOVE
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Και να συμπληρωσω η Βαρσοβία ειναι πολυ μικρη σαν πόλη!Δεν συγκρινεται με Κίεβο,Αγια Πετρουπολη.Ειναι σαν ενα μεγαλο χωριοσυγκρινετε Βαρσοβια με κιεβο;;;εδω απο οτι βλεπω ειναι σαν καγκουροπολη τα κλαμπς καψιμι κανονικο..στα μωλ τιποτε το φοβερο σε καφε κλπς σιγα τις πολωνεζες ...καλυτερα γαμας στο βερολινο...μην πω αθηνα... τι να κανεις εδω με τις ορδες των λατινων και τις χαζο καριεριστριες πολωνες;;;αν πας επαρχια αλλαζει..χιλιες φορες ουκρανια..φορτωνεις οτι θες κ τοπ
Τωρα χιονιζει![]()
Παντος εγω εδω δεν ηρθα για να κανω τον υπηρέτη κανενός!Ουτε μου φέρεται κανένας σα να ειμαι Οικονομικός μετανάστης.Εγω ειμαι εδω για να γαμάω και οχι για να δουλευω σαν Ουζμπέκος
.
Εγω γαμάω γιατι εχω τρόπους,και τους αρέσει το στυλ μου.Η σημερινη ηταν πολυ θετικη αλλα η χτεσινη ειναι ξετρελαμενη μαζι μου!Κατι τετοιοι τελειωμένοι σαν τον Βλάκμαν το μονο που κανουν ειναι να ξεφτιλιζουν την Ελλαδαολα τα ανεκδοτα με τους φτωχους Ελληνες που μαζευουν τα σκατα των Σουηδών γ'αυτους εχουν βγει
.Μ'αρεσει που σας το παιζει και γαμιάς
Αυτά πες τα του βλάκμαν.Αν η Πολωνια ειχε ευκολες και ωραιες γκομενες εκει θα ημουν τωρα.Διαμέρισμα εχω στο κεντρο,λεφτα εχω γιατι να μην πηγαινα
.Τα κλαμπ τους οντως ειναι πολυ πληκτικά.
Αφου εισαι εκει δοκιμασε να συναντισεις το DR LOVE![]()
Αρχίδια τρόπους έχεις.Σα βλάκας είσαι.Στα βίντεο που μιλάς με γκόμενες είσαι γλοιώδης εντελώς σαν Αραβας σκύλος.Πέραν αυτού είσαι και χέστης.Αντε πήγαινε να φας λίγα σκατά ουρακοτάγκο.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Χέστης εισαι εσυ που κρυβεσαι για να μη δουνε τα χάλια σουΑρχίδια τρόπους έχεις.Σα βλάκας είσαι.Στα βίντεο που μιλάς με γκόμενες είσαι γλοιώδης εντελώς σαν Αραβας σκύλος.Πέραν αυτού είσαι και χέστης.Αντε πήγαινε να φας λίγα σκατά ουρακοτάγκο.
Σημερα οπως βλεπω εχεις ρεπό δεν θα ανέβεις στις κολώνες