Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υποτακτικες? Βγαζουν μια γλωσσσα να ρε τυπε τι υποτακτικες! Να σου πω και το αλλο : ενας λογος που ας πουμε δισταζουν να κανουν σχεση με νοτιο ( παρολο που εμφανως ειναι πιο ωραια παιδια και θα γουσταραν κλπ και ολο γκρινιαζουν για τους πολωνους) , ειναι οτι τους θεωρουν σεξιστες και φαλλοκρατες! Και οτι εκει " θελουν να εχουν τη γυναικα δουλα", ενω αυτες θελουν να ειναι ανεξαρτητες κλπ κλπ !

Το macho Βαλκάνιο βεβαίως δε γουστάρουνε.Αλλά το παραδάκι το πολυγουστάρουνε.Οπότε το παίζουν θιγμένες αλλά κατά βάθος ξέρουν οτι δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες θα είναι πάντα σκλάβες στο χαρέμι του Βαλκάνιου τσομπάνη.
Γενικά οι Νότιοι ιδίως οι Ιταλοί είναι και κάπως μαλάκες.Σκηνές ζηλοτυπίας και έτσι.Λες και η Σλάβα δε θα γαμηθεί όταν το θέλει.Οι γκόμενες στις ανατολικές χώρες θέλουν να είσαι τελείως non judgemental αν φιλιούνται με έναν Πολωνό στη μάπα σου ενώ εσύ χουφτώνεις τη φίλη τους είναι χαλαρές στα αρχίδια τους εντελώς.Αμα το παίξεις ζηλότυπος,μαλάκας κτλ πας για άλλα γούστα.Οχι οτι μπορεί να μη σου κάτσει αλλά θα υποφέρεις.Εγώ προσωπικά τις αφήνω να κάνουν ό,τι θέλουνε τους αφήνω απόλυτη ελευθερία αφού είμαι άνετος Βαλκάνιος δηλαδή υπεράνω όλων οπότε στον πούτσο μου τι θα κάνουνε δε με ενοχλεί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το macho Βαλκάνιο βεβαίως δε γουστάρουνε.Αλλά το παραδάκι το πολυγουστάρουνε.Οπότε το παίζουν θιγμένες αλλά κατά βάθος ξέρουν οτι δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες θα είναι πάντα σκλάβες στο χαρέμι του Βαλκάνιου τσομπάνη.

Nταξει αλλα εγω απανταω στον cool που ρωταει για σοβαρη σχεση και γαμο. Οχι να σκασει κασερι να γαμησει και να φυγει ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Nταξει αλλα εγω απανταω στον cool που ρωταει για σοβαρη σχεση και γαμο. Οχι να σκασει κασερι να γαμησει και να φυγει ;)

Ο cool είναι χαμένος από χέρι με τον τρόπο που σκέφτεται.Αλλά οι Πολωνέζες είναι τόσο τρελλές μπορεί καμία να τον ερωτευτεί οτι της έκατσε λαχείο τόσο απόλυτος και naive άντρας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υποτακτικες? Βγαζουν μια γλωσσσα να ρε τυπε τι υποτακτικες! Να σου πω και το αλλο : ενας λογος που ας πουμε δισταζουν να κανουν σχεση με νοτιο ( παρολο που εμφανως ειναι πιο ωραια παιδια και θα γουσταραν κλπ και ολο γκρινιαζουν για τους πολωνους) , ειναι οτι τους θεωρουν σεξιστες και φαλλοκρατες! Και οτι εκει " θελουν να εχουν τη γυναικα δουλα", ενω αυτες θελουν να ειναι ανεξαρτητες κλπ κλπ !

Τώρα εδώ που τα λέμε και οι Πολωνοί μόνο για σεξ τις έχουν και για φαί.Δεν υπάρχει και κανα τρομερό bond ή ιπποτισμοί όπως αυτά που κάνουν οι μαλάκες οι Δυτικοί ή καγκουριές και επίδειξη όπως κάνουν οι μαλάκες οι Νότιοι.Οι Σλάβοι απλώς ρίχνουν έναν πούτσο και τους λένε kochanie φτιάξε μου και pierogi τώρα.Μόνο ο μαλάκας Νότιος και ο αρχιμαλάκας Δυτικός μπορούν να φτιάξουν ρομαντισμό από αυτή την ιστορία αλλά οι Πολωνέζες βλέπουν τους μπουχέσες και γουστάρουνε.Εδώ πιάσαμε την καλή με τα κορόιδα τους ξένους σου λέει αυτοί μας έχουν σε εκτίμηση.Ειδικά κάτι Αραβες είναι χέσε μέσα εντελώς.Αν η εναλλακτική είναι η καμήλα τι να κάνεις δηλαδή?Για αυτό τρελαίνονται για Αραβες Πακιστανούς.Είναι οι πιο αγάμητοι και ως εκ τούτου οι πιο μαλάκες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ο cool είναι χαμένος από χέρι με τον τρόπο που σκέφτεται.Αλλά οι Πολωνέζες είναι τόσο τρελλές μπορεί καμία να τον ερωτευτεί οτι της έκατσε λαχείο τόσο απόλυτος και naive άντρας.

Μακαρι να γινει, αλλα πρεπει να ξερει και τα πιθανα αρνητικα. Επισης ας κανει μια κινηση να γνωρισει κιολας θα βοηθουσε :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μακαρι να γινει, αλλα πρεπει να ξερει και τα πιθανα αρνητικα. Επισης ας κανει μια κινηση να γνωρισει κιολας θα βοηθουσε :grin:

Τα άτομα σαν τον cool είναι τα πιο απόλυτα και ως εκ τούτου τα πιο φανατικά.Πιστεύω αν πάει Πολωνία θα δει το φως το αληθινό και μετά θα αρχίσει να ξεσκίζει κωλαράκια χωρίς ενδοιασμούς θα προβεί σε μια απομυθοποίηση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις τα ίδια πράγματα?Είσαι σαν αυτούς που περιγράφεις.Κακομοίρης εντελώςΓια αυτό κια αυτά που λες δεν έχουν καμιά αξία.Δεν είναι χρήσιμα για κανέναν απολύτως.Είναι η παρακμή μιας γενιάς.
Οι άγριοι τύποι έχουμε ήδη πάει στη δυτική Ευρώπη έτοιμοι να γαμήσουμε το σύστημα και αυτό που αντιπροσωπεύουμε είναι δυσκολοχώνευτο.
Εσυ εισαι η παρακμή  :2funny: Καλα το ειπες εχετε παει στη Δυτική Ευρώπη,και πολεμάτε το σύστημα  :jerking:.Πως πολεμάτε το σύστημα? :2funny:βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο?  :headbang::2funny: Ουτε το σύστημα γαμάτε   :jerking: ουτε και γυναίκες γαμάτε  :2funny:.
 Μαλλον εσάς γαμάει το σύστημα  :2funny:απ'ολες της τρύπες  :2funny: ειστε στην κωλοχώρα τους δουλευεται σαν τα σλυλιά :2funny: και κανετε της δουλειες που κανενας Γερμανος δεν καταδεχετε να κανει  :2funny: παιρνετε ενα ξεροκομματο για μισθό  :2funny: πατε με το λεωφορειο και μένετε στις εργατικές εστίες,οταν οι Γερμανοι αλλαζουν καθε 3-5 χρόνια αυτοκίνητο για να παρουν το καινουργιο μοντέλο και μένουν σε άνετα σπίτια και οι μισθοί τους ειναι 3-4 φορες μεγαλητεροι απο τους δικους σας  :2funny: Ειστε σαν τους Πακιστανούς στην Ελλάδα  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τοτε ηταν που μας ειπε οτι η γκομενα του πηρε το κομπιουτερ και τους της έσβισε? :jerking: :2funny:.
  Μη βρει κανενας της δικες του φωτογραφιες και τρέχει και δε φτάνει :2funny: ειδες τι επαθε ο Davarits? :2funny:Πως εξαφανιστηκε? :2funny:

Δεν θυμάμαι,φίλε μου... :hi: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσυ εισαι η παρακμή  :2funny: Καλα το ειπες εχετε παει στη Δυτική Ευρώπη,και πολεμάτε το σύστημα  :jerking:.Πως πολεμάτε το σύστημα? :2funny:βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο?  :headbang::2funny: Ουτε το σύστημα γαμάτε   :jerking: ουτε και γυναίκες γαμάτε  :2funny:.
 Μαλλον εσάς γαμάει το σύστημα  :2funny:απ'ολες της τρύπες  :2funny: ειστε στην κωλοχώρα τους δουλευεται σαν τα σλυλιά :2funny: και κανετε της δουλειες που κανενας Γερμανος δεν καταδεχετε να κανει  :2funny: παιρνετε ενα ξεροκομματο για μισθό  :2funny: πατε με το λεωφορειο και μένετε στις εργατικές εστίες,οταν οι Γερμανοι αλλαζουν καθε 3-5 χρόνια αυτοκίνητο για να παρουν το καινουργιο μοντέλο και μένουν σε άνετα σπίτια και οι μισθοί τους ειναι 3-4 φορες μεγαλητεροι απο τους δικους σας  :2funny: Ειστε σαν τους Πακιστανούς στην Ελλάδα  :2funny:

Κωλοχώρα,σκυλιά,ξεροκόμματα.Περίμενε να νιώσεις το γερμανικό καύλο στη σούφρα σου.Αν νομίζεις οτι ο Πούτιν θα σε σώσει καλά κρασιά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κωλοχώρα,σκυλιά,ξεροκόμματα.Περίμενε να νιώσεις το γερμανικό καύλο στη σούφρα σου.Αν νομίζεις οτι ο Πούτιν θα σε σώσει καλά κρασιά.
Εμενα δε χρειαζεται να με σώσει ο Πούτιν οτι και να γίνει 800-900 Ευρω απο τη Βαρσοβία τα έχω και να φτωχίνει και η Ελλάδα και η Ρωσσία  :2funny:.Δεν χρειαζεται να κρέμομαι απο της κολωνες με σκοινιά για να βγάλω το μεροκάματο  :2funny:
  Αν σου ερθει καμια Πολωνέζα που θα μείνει στην εργατικη εστία που μένεις? :2funny: και με τι  θα την πας βόλτα με το τρόλε'ι' ή το λεωφορειο? :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216

Πως πανε και τα μπλεκουν τοτε με ισπανους, ακομη και με αραβες;
Ο 'νοτιος' δεν πολυσηκωνει 'ανεξαρτησιες' γυναικειες, οπως εχει επικρατησει στα βορεια κρατη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Γερμανίδες πως απάντηση του kman ανοίγουν έυκολα τα πόδια τουλάχιστον στο Βερολίνο που έιχα μείνει.Στις άλλες πόλεις πρέπει να είναι όμως εντελώς σκατά.Απλά οι Γερμανίδες εμφανισιακά έιναι ΜΠΑΖΑ σε σχέση με τις Πολωνέζες..Είναι πιο συζητήσιμες όμως και κάνεις εύκολα γνωριμίες άμα είσαι cool άτομο..Αν δεν σε πειράζει να πηδάς μέτριες προς μπαζάκια Βερολίνο τρώς πολύ και χωρίς Πολωνική παράνοια..

Εδώ Πολωνία ανεξάρτητα τι ακούγεται πηδάς αλλά δεν είναι τόσο έυκολα όσο λένε οι άλλοι συναγωνιστές.Θελει δυνατο παιχνίδι και να είσια καλός παίχτης.Θα συνεχίσω να το υποστηρίζω!!

Λεφτα και σπονσοριλίκια παίζουν σε ποσοστό όπως σε οποιαδήποτα άλλη χώρα (σίγουρα λιγότερο απο Ελλάδα) οπότε δεν είναι άξιο καν αναφοράς. Αν νομίζετε πως θα έρθετε να εντυπωσιάσετε Πολωνέζα με λεφτά απλά θα πηδήξετε Πουτάνα και θα νομίζετε πως φάγατε normal γκόμενα που ενθουσιάστηκε με τα ωραία μάτια σας!. Έχω φίλους πλούσιους εδώ και πέρνουν τα αρχίδια μου με τις Πολωνέζες!! όλο με κάτι πληρωμένες είναι και οι normal τους βρίζουν απο πίσω πόσο μαλάκες είναι στο χαρακτήρα (τα έχω γράψει και στο παρελθόν). Αυτά που λέει ο kman είναι ένα ποσοστό 2% και δεν το βρίσκεις πουθενά εκτός απο τις γκόμενες με τα πρησμένα χείλη που κάνουν μπαμ σε κάποιες μπάρες την νυχτα..

Ένας πολύ εμφανίσημος όπως ο φίλος του Ροδίτη θα περάσει σίγουρα καλά εδώ..Ένας με λεφτα θα πάρει απλά τα αρχίδια μου.Θυμηθείτε τα λόγια μου!! Είναι απο τις λίγες χώρες που γίνονται αυτά..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Τώρα εδώ που τα λέμε και οι Πολωνοί μόνο για σεξ τις έχουν και για φαί.Δεν υπάρχει και κανα τρομερό bond ή ιπποτισμοί όπως αυτά που κάνουν οι μαλάκες οι Δυτικοί ή καγκουριές και επίδειξη όπως κάνουν οι μαλάκες οι Νότιοι.Οι Σλάβοι απλώς ρίχνουν έναν πούτσο και τους λένε kochanie φτιάξε μου και pierogi τώρα.Μόνο ο μαλάκας Νότιος και ο αρχιμαλάκας Δυτικός μπορούν να φτιάξουν ρομαντισμό από αυτή την ιστορία αλλά οι Πολωνέζες βλέπουν τους μπουχέσες και γουστάρουνε.Εδώ πιάσαμε την καλή με τα κορόιδα τους ξένους σου λέει αυτοί μας έχουν σε εκτίμηση.Ειδικά κάτι Αραβες είναι χέσε μέσα εντελώς.Αν η εναλλακτική είναι η καμήλα τι να κάνεις δηλαδή?Για αυτό τρελαίνονται για Αραβες Πακιστανούς.Είναι οι πιο αγάμητοι και ως εκ τούτου οι πιο μαλάκες.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αθηνα βαρσοβια (μοντλιν) καθημερινα απο ryanair απο 60 ευρω πηγαινε ελα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Γερμανίδες πως απάντηση του kman ανοίγουν έυκολα τα πόδια τουλάχιστον στο Βερολίνο που έιχα μείνει.Στις άλλες πόλεις πρέπει να είναι όμως εντελώς σκατά.Απλά οι Γερμανίδες εμφανισιακά έιναι ΜΠΑΖΑ σε σχέση με τις Πολωνέζες..Είναι πιο συζητήσιμες όμως και κάνεις εύκολα γνωριμίες άμα είσαι cool άτομο..Αν δεν σε πειράζει να πηδάς μέτριες προς μπαζάκια Βερολίνο τρώς πολύ και χωρίς Πολωνική παράνοια..

Εδώ Πολωνία ανεξάρτητα τι ακούγεται πηδάς αλλά δεν είναι τόσο έυκολα όσο λένε οι άλλοι συναγωνιστές.Θελει δυνατο παιχνίδι και να είσια καλός παίχτης.Θα συνεχίσω να το υποστηρίζω!!

Λεφτα και σπονσοριλίκια παίζουν σε ποσοστό όπως σε οποιαδήποτα άλλη χώρα (σίγουρα λιγότερο απο Ελλάδα) οπότε δεν είναι άξιο καν αναφοράς. Αν νομίζετε πως θα έρθετε να εντυπωσιάσετε Πολωνέζα με λεφτά απλά θα πηδήξετε Πουτάνα και θα νομίζετε πως φάγατε normal γκόμενα που ενθουσιάστηκε με τα ωραία μάτια σας!. Έχω φίλους πλούσιους εδώ και πέρνουν τα αρχίδια μου με τις Πολωνέζες!! όλο με κάτι πληρωμένες είναι και οι normal τους βρίζουν απο πίσω πόσο μαλάκες είναι στο χαρακτήρα (τα έχω γράψει και στο παρελθόν). Αυτά που λέει ο kman είναι ένα ποσοστό 2% και δεν το βρίσκεις πουθενά εκτός απο τις γκόμενες με τα πρησμένα χείλη που κάνουν μπαμ σε κάποιες μπάρες την νυχτα..

Ένας πολύ εμφανίσημος όπως ο φίλος του Ροδίτη θα περάσει σίγουρα καλά εδώ..Ένας με λεφτα θα πάρει απλά τα αρχίδια μου.Θυμηθείτε τα λόγια μου!! Είναι απο τις λίγες χώρες που γίνονται αυτά..

Το Βερολίνο είναι εξαίρεση.Οσο αντιπροσωπεύει η Βαρσοβία την Πολωνία τόσο αντιπροσωπεύει το Βερολίνο τη Γερμανία από την ανάποδη.Για έλα Μόναχο ή Αμβούργο που δε σε κοιτάνε καν αν δεν έχεις  SLK και πάνω και θα δούμε τι θα γαμήσεις.Κορυφαία βέβαια μουνιά αλλά μόνο για εισοδήματα άνω των 5000 ευρώ καθαρά το μήνα.
Οσο για το οτι Πολωνία τα σπονσοριλίκια είναι εξαίρεη κάνε μια βόλτα σε site όπως το lento.pl να δεις τι παίζει όπου ακόμα και παντρεμένες ψάχνουν για σπονσοριλίκια.
Εγώ για πλάκα μπουκάρω στα κλαμπ Πόζναν Κατονίτσε κτλ και σε διαβεβαιώνω η αγορά για σπονσοριλίκι είναι πολύ εκτεταμένη.Σχεδόν στο λένε οι ίδιες όχι βέβαια τόσο χύμα όσο οι Ουκρανές(πάρε μου κινητό και θα σε αφήσω να με γαμήσεις).

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ισως μιλας για την κατωτερη κλαση πολωνους οπως τους εχουν στον νου τους ελλαδα,αθλιους μπεκρηδες.οταν μιλατε για ουκρανους,πολωνους μην περνετε μονο μια μεριδα ανθρωπων,τον χειροτερο τυπο.δεν ειναι αυτους που ανταγωνιζομασται αλλα τον νορμαλ πολωνο,ρωσο,ουκρανο.ειμαστε καλητεροι?η απλα χτησαμε παρθενωνα,δωσαμε φως και ειμαστε το κεντρο του κοσμου.γνωριζω καθε μερα πολωνους και εχω να πω οτι βλεπω και πολυ καλους ανθρωπους,οικογενειαρχες με κοινωνικη μορφωση που δεν εχουν οι πολλοι ελληνες.οι ελληνες ειναι λαος της υπερβολης,πονηριας,ολοι θελουν την γκομενα του αλλου αφου ποτε δεν εχουν οι ιδιοι οπου και αν ζουνε,ξερολες και ψευτομαγκες.προχτες αλλος ελληνας μου ειπε αυτο που ελεγα στον διμητρακι οταν ακουσουν κυπρο μου λενε οτι πολεμησαν  εδω και ιστοριες χαχαχα.τον εκραξα μετα τον ανθρωπο,οταν ειδε δεν πιανουν πανω μου οι ψευτιες μου ειπε πανω απο ολα πατρις,θρησκεια,οικογενεια χαχαχα.οπως εκραξα ενα 55 που μου ειπε του εκοψε εισιτιριο η γκομενα να παει χαχαχαχ,τον εκανα ρεζιλι.δεν ειναι ολοι οι πολωνοι αθλιοι μπεκριδες,πολωνους που βλεπω τετειους με κατι κακομοιρες σθμπατριωτισες τους ζουν.αλλα και αυτες οι αχριστες,οπως και οι ρουμανες πρωτιμουν τους αθλιους δικους τους για γκομενο και παραληλα εχουν κανα κυπριο να τις ταιζει,κανει δωρα και πολλες φορες δεν καθονται.ο φιλος μου ριχνει λουλουδια στα μπουζουκια,κερνα στα μπαρ μια ρουμανα 3 χρονια και αυτη μονο με βουλγαρους,ρουμανους γαμιεται και κοροιδευει τους κυπριους.εντυπωση μου κανει πολλες πολωνεζες που μιλαμε καθε μερα λογο δουλειας που ειναι πολυταξιδευμενες σε αντιθεση με τις βρωμερες ελληνιδες που δεν εχουν βγει απο την ελλαδα και ειναι οι πιο κακομοιρες στην ευρωπη αυτη την στιγμη.ακομα και λετονες,λιθουανες εχουν το τουπε ειναι οι πιο εξυπνες ενω οι δικες μας κλαινε την μοιρα τους

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν μου αρεσει οτι ο κμαν υποτιμα παρα πολυ ολους τους πολωνους και ολες τις ουκρανιδες.εξαρταται με τι κατηγορια παιζεις,ενας ελληνας σιγουρα θα παιζει με την κατωτερη κατηγορια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ισως μιλας για την κατωτερη κλαση πολωνους οπως τους εχουν στον νου τους ελλαδα,αθλιους μπεκρηδες.οταν μιλατε για ουκρανους,πολωνους μην περνετε μονο μια μεριδα ανθρωπων,τον χειροτερο τυπο.δεν ειναι αυτους που ανταγωνιζομασται αλλα τον νορμαλ πολωνο,ρωσο,ουκρανο.ειμαστε καλητεροι?η απλα χτησαμε παρθενωνα,δωσαμε φως και ειμαστε το κεντρο του κοσμου.γνωριζω καθε μερα πολωνους και εχω να πω οτι βλεπω και πολυ καλους ανθρωπους,οικογενειαρχες με κοινωνικη μορφωση που δεν εχουν οι πολλοι ελληνες.οι ελληνες ειναι λαος της υπερβολης,πονηριας,ολοι θελουν την γκομενα του αλλου αφου ποτε δεν εχουν οι ιδιοι οπου και αν ζουνε,ξερολες και ψευτομαγκες.προχτες αλλος ελληνας μου ειπε αυτο που ελεγα στον διμητρακι οταν ακουσουν κυπρο μου λενε οτι πολεμησαν  εδω και ιστοριες χαχαχα.τον εκραξα μετα τον ανθρωπο,οταν ειδε δεν πιανουν πανω μου οι ψευτιες μου ειπε πανω απο ολα πατρις,θρησκεια,οικογενεια χαχαχα.οπως εκραξα ενα 55 που μου ειπε του εκοψε εισιτιριο η γκομενα να παει χαχαχαχ,τον εκανα ρεζιλι.δεν ειναι ολοι οι πολωνοι αθλιοι μπεκριδες,πολωνους που βλεπω τετειους με κατι κακομοιρες σθμπατριωτισες τους ζουν.αλλα και αυτες οι αχριστες,οπως και οι ρουμανες πρωτιμουν τους αθλιους δικους τους για γκομενο και παραληλα εχουν κανα κυπριο να τις ταιζει,κανει δωρα και πολλες φορες δεν καθονται.ο φιλος μου ριχνει λουλουδια στα μπουζουκια,κερνα στα μπαρ μια ρουμανα 3 χρονια και αυτη μονο με βουλγαρους,ρουμανους γαμιεται και κοροιδευει τους κυπριους.εντυπωση μου κανει πολλες πολωνεζες που μιλαμε καθε μερα λογο δουλειας που ειναι πολυταξιδευμενες σε αντιθεση με τις βρωμερες ελληνιδες που δεν εχουν βγει απο την ελλαδα και ειναι οι πιο κακομοιρες στην ευρωπη αυτη την στιγμη.ακομα και λετονες,λιθουανες εχουν το τουπε ειναι οι πιο εξυπνες ενω οι δικες μας κλαινε την μοιρα τους

Οι Πολωνοί δεν έχουν καμιά σχέση με τους Ουκρανούς.Ο Ουκρανός είναι ο τύπος σκατόμαγκα που θες να τον θάψεις ενώ ο Πολωνός είναι ο τίμιος μάγκας.Δεν υπάρχει Πολωνέζα που να προτιμά ενεργητικά Πολωνούς εκτός από όσες πάνε αποκλειστικά με dresiarz ενώ υπάρχουν Ουκρανές που θεωρούν τους ξένους εντελώς μαλάκες και πάνε αποκλειστικά με Ουκρανούς.Η τα τρώνε από ξένους και τα σκάνε στον Ουκρανό γκόμενο.Τέτοια δύσκολα στην Πολωνία εκτός από τα χωριά της βαθιάς χώρας.Γενικώς οι Πολωνέζες έχουν κάπως ανώτερο επίπεδο δεν πάνε με εντελώς πρωτόγονους όπως οι Ουκρανές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Γενικά στους Σλάβους αρέσει η καλή ζωή.Εχω δει Πολωνούς να γράφουν στα αρχίδια τους τις καυλωμένες γκόμενές τους που τα έχουν πετάξει όλα έξω και να κάθονται να πίνουν μαζί για να μην κεράσουν τις γκόμενες πόσοι Ελληνες θα τα έκαναν αυτά;Γενικά στις σλαβικές χώρες θεωρείται φυσικό δικαίωμα του άντρα να πίνει και να γαμάει εδώ και εκεί και της γυναίκας να πηδιέται και να τα τρώει.Δεν υπάρχει κοινωνική κατακραυγή σε αυτό όπως σε δυτική Ευρώπη Μεσόγειο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν υπάρχει σύγκριση της Ελλεινίδας στο επίπεδο της κοινωνικής κουλτούρας,των ταξιδιών και των εμπειριών ζωής σε σχέση με την μέση Πολωνέζα (τουλάχιστον στην Βαρσοβία)..Χτες ήμουν με ενα 22χρονο που κοιμήθηκα σπίτι της..Έχει ταξιδέψει σε 13 χώρες..Μου έδειχνε φωτογραφίες απο παντού.Σπουδάζει στο Οικονομικό πανεπιστήμο εδώ και δουλέυει ταυτόχρονα σε εταιρία ενοικιάσης σπιτιών..Αυτά στα 22 χρόνια της!!! Επιπλεόν στο σπίτι της είχε τυ κόσμου τα βιβλία στην βιλιοθήκη που έχει διαβάσει.. Η Ελλήνιδα σε αυτήν την ηλικία είναι ακόμα με την μάνα της ή έχει μπεί σε ένα πανεπιστήμιο και τα ξύνει με τα λεφτά που τις στέλνει ο μπαμπάς.Πίνει απλά καφέ,δεν έχει διαβάσει ποτέ της ούτε ένα βιβλίο και φυσικά δεν έχει ταξιδέψει πουθενά..Μόνο τσιγάρο και φιγούρα..

Απο την άλλη μερία όμως αν και η Ελλεινίδα (κοινωνικά εντελώς αμόρφωτη) έχει πολύ πιο λογικό μυαλό απο την μέση Πολωνέζα.Μπορείς να συννενοηθείς και όχι επειδή είμαστε της ίδιας εθνικότητας αλλά βλέποντας το καθαρά αντικειμενικά..Με την Πολωνέζα δεν μπορείς να μείνεις πολύ καιρό.Τα έχουμε γράψει.

Αυτή είναι η γνώμη μου...Διαλέγεις και παίρνεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom