Υποτακτικες? Βγαζουν μια γλωσσσα να ρε τυπε τι υποτακτικες! Να σου πω και το αλλο : ενας λογος που ας πουμε δισταζουν να κανουν σχεση με νοτιο ( παρολο που εμφανως ειναι πιο ωραια παιδια και θα γουσταραν κλπ και ολο γκρινιαζουν για τους πολωνους) , ειναι οτι τους θεωρουν σεξιστες και φαλλοκρατες! Και οτι εκει " θελουν να εχουν τη γυναικα δουλα", ενω αυτες θελουν να ειναι ανεξαρτητες κλπ κλπ !
Το macho Βαλκάνιο βεβαίως δε γουστάρουνε.Αλλά το παραδάκι το πολυγουστάρουνε.Οπότε το παίζουν θιγμένες αλλά κατά βάθος ξέρουν οτι δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες θα είναι πάντα σκλάβες στο χαρέμι του Βαλκάνιου τσομπάνη.
Γενικά οι Νότιοι ιδίως οι Ιταλοί είναι και κάπως μαλάκες.Σκηνές ζηλοτυπίας και έτσι.Λες και η Σλάβα δε θα γαμηθεί όταν το θέλει.Οι γκόμενες στις ανατολικές χώρες θέλουν να είσαι τελείως non judgemental αν φιλιούνται με έναν Πολωνό στη μάπα σου ενώ εσύ χουφτώνεις τη φίλη τους είναι χαλαρές στα αρχίδια τους εντελώς.Αμα το παίξεις ζηλότυπος,μαλάκας κτλ πας για άλλα γούστα.Οχι οτι μπορεί να μη σου κάτσει αλλά θα υποφέρεις.Εγώ προσωπικά τις αφήνω να κάνουν ό,τι θέλουνε τους αφήνω απόλυτη ελευθερία αφού είμαι άνετος Βαλκάνιος δηλαδή υπεράνω όλων οπότε στον πούτσο μου τι θα κάνουνε δε με ενοχλεί.