Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.624
Πόντοι
506
Eχει κατι κολομπαρα που οι γκομενες ειναι εκει , αν θες κερνας , αν θες οχι και πας κατευθειαν στο ψητο. Σε ευρω γυρω στα 60 . Αν θες με 20 παραπανω την παιρνεις στο χωρο σου.
Απο επιδοσεις, ωρα κλπ εξαρταται απο την κοπελα, αλλα βασικα ενα τελειωμα κανεις, μη φανταστεις τπτ τρελα πραγματα . Γαμησι 20ρικου στη Φυλης
Αίσχος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εμένα μου φαίνονται όλα αυτά κουφά πάντως..Απλές κοπέλες είναι που έχουν σπουδάσει στο μεγαλύτερο ποσοστό και δουλεύουν για να ζήσουν..ο kman τις παρουσιάζει σαν τελειωμένες πουτάνες.Και στο Lublin έχω γνωρίσει και στο gdansk και στο Lodz και 2 γκόμενες στην Κρακοβια 2 χρόνια πριν..Normal κοπέλες ήταν που ζούνε όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος..Αποκλείεται οι κοπέλες αυτές να πηγαίνουν στα clubs να γνωρίσουν κάποιον για να του φάνε λεφτά...Αυτά δεν ισχύουν ούτε μια στο εκατομμύριο...Το μυαλό είναι το πρόβλημα τους..Φοβάμαι πως δεν μπορείται να ξεχωρίσετε τις πληρωμένες στα clubs την νύχτα..Και εδώ υπάρχουν αλλά κάνουν μπαμ απο 100 μέτρα μακρυά, δεν τις πλησιάζεις..

Στο Łodz δεν ειναι και πολυ βλαχοι ρε φιλε? :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Υπερβολες λεει ο κμαν ρε, ποια λεφτα και σπονσορες? Αφου η ζωη τους ειναι συγκεκριμενη και περιορισμενη. Δουλευουν ολη μερα, γυρνανε, απογευμα, φαι, δουλειες, κανα γυμναστηριο η χορο και σπιτι για υπνο απο τις 10, η και 9 !!!
Και σε κλαμπ αντε να βγουν καμια φορα το μηνα, μη φανταστειτε ολη την ωρα γυρνανε στα κλαμπ κλπ. Το 90 % των γυναικων εδω, ετσι την περναει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στο Łodz δεν ειναι και πολυ βλαχοι ρε φιλε? :grin:

ΠΟΛΥ βλάχοι!! είναι το μόνο μέρος που κόλλοσα και φοβήθηκα Poland την νύχτα.Όλοι οι άντρες μεθυσμένοι στον κεντρικό δρόμο να φωνάζουν..Πάντως μια κοπέλα που έιχα βρει εκέι ήταν normal..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ΠΟΛΥ βλάχοι!! είναι το μόνο μέρος που κόλλοσα και φοβήθηκα Poland την νύχτα.Όλοι οι άντρες μεθυσμένοι στον κεντρικό δρόμο να φωνάζουν..Πάντως μια κοπέλα που έιχα βρει εκέι ήταν normal..

Eχω ακουσει οτι απο τους πιο βλαχους εχει στο Białystok , ανατολικα στα συνορα με τη Λευκορωσσια. Επισης και πολυ βλαχοι ειναι στην περιοχη Podkarpacje αλλα αυτο το μερος εχει ωραιες γκομενες και διαφερουν απο τις υπολοιπες πολωνες, εχουν ενα ταμπεραμεντο πιο νοτιο καπως ( ισως επιμιξεια με ρομανους? χαχα! )

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Υπερβολες λεει ο κμαν ρε, ποια λεφτα και σπονσορες? Αφου η ζωη τους ειναι συγκεκριμενη και περιορισμενη. Δουλευουν ολη μερα, γυρνανε, απογευμα, φαι, δουλειες, κανα γυμναστηριο η χορο και σπιτι για υπνο απο τις 10, η και 9 !!!
Και σε κλαμπ αντε να βγουν καμια φορα το μηνα, μη φανταστειτε ολη την ωρα γυρνανε στα κλαμπ κλπ. Το 90 % των γυναικων εδω, ετσι την περναει.

:S :S :S

τυπε αυτη ειναι η ευρωπη της αναπτυξης που θελετε???

οι πιρφοροι δεν θα χωρανε πια σε αυτην ???

:S :S :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Χρήματα δεν ζητάνε αλλα το στάτους της ενδιαφέρει π.χ. το οτι εχω δικο μου διαμέρισμα στην Γιεροσολίμσκι της τρέλλανε της φίλες του Γιέντρεκ (οι περισσοτερες μπατσίνες).Σιγουρα παντος δεν ζητάνε τιποτα οντως οι στην Tele pizza της πηγαινα  :2funny:και ηταν και ευχαριστημένες  :2funny:. Εξαρτάται ποιους ξένους?Εγω μετα απο αυτη την κακομοιρια που ειδα στη Μολδαβία  :2funny: και τους Ελληνες που ηρθαν εδω και ειναι παντρεμενοι με τελειωμένες Ρωσσίδες εχω χασει καθε ιδεα και αν δεν δω σεν πιστευω κανεναν  :2funny: οτι και να λέει! Και αυτοι λενε οτι μετράνε....οτι εδω ζουνε χά'ι' ανεβάζουνε φωτογραφιες διπλα σε αξιοθέατα της πόλης ή καθονται σε καφετεριες ψηλα με θέα την πόλη και το παιζουν οτι καποιοι ειναι  :2funny: εχει  :2funny: στην Ελλαδα που τους πιστευουνε και γραφουνε:Αρχοντας...για σενα ειναι η ζωη...ξεσκισε τες ολες της γκομενες κλπ. Οτι αυτοι μενουνε κατω απο αθλιες συνθηκες μακρια ακομα και απο το μετρο...οτι εχουνε παντρευτει τελειωμένες που οι Ρωσσοι ουτε θα γυριζαν να της κοιταξουνπανε.Το οτι πανε με το λεωφορείο ή με τα πόδια μες το κρυο δεν τα γράφουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε δημητρακη μου θυμισες ενα κολομπαρο σαλονικα με κατι τελειωμενες βουλγαρες που ουτε βουλγαρια δεν τις πηδανε

:2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:S :S :S

τυπε αυτη ειναι η ευρωπη της αναπτυξης που θελετε???

οι πιρφοροι δεν θα χωρανε πια σε αυτην ???

Καπως ετσι παιδια ηταν οι Ελληνες της Μολδαβίας αυτη η κατάντια  :2funny: με τη διαφορά οτι ηταν ολοι τους μπατίρηδες δεν είχανε φράγκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Καπως ετσι παιδια ηταν οι Ελληνες της Μολδαβίας αυτη η κατάντια  :2funny: με τη διαφορά οτι ηταν ολοι τους μπατίρηδες δεν είχανε φράγκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα τα λες δημητρακη ,γαμημενοι πιρφοροι,ακου τον μαλακα να δωσει 30μυρια για να γκρεμισει το μαγαζι.με αυτα αγοραζες 2 γκαρσονιερες χαλκιδικη κ επαιρνες νοικια  :grin: :grin:
και οι ελλεηνιδες ακομα τον βαζουν τον πιρφορο στο fb και σχολιαζουν απο κατω οι τωρινοι μπατιρο-πιρφορι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τυπε δημητρακη ο πιρφορος ξεκινησε ακομα απο εποχες ξανθοπουλου  :S

τωρα πια ειναι αργα εχει εισχωρησει το πιρφορισμα στο DNA του ελληνα

1nternationa1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον το νήμα.

Μπορώ να πω ότι οι συναγωνιστές love, chevalier έχουν περιγράψει πολύ καλά τις πολωνέζες.
Ήμουν για ενάμιση χρόνο σχεδόν με μια και μπορώ να πω ότι ήταν η πιο σπασαρχίδω, πεισματάρα, ψωροπερήφανη, drama queen, ανυπόφορη γκόμενα που είχα.
Και έχοντας γνωρίσει φίλες της, αλλά και άλλες πολωνές παλιότερα, ως κάτοικος Γερμανίας, ήταν μάλλον από τις σχετικά φυσιολογικές.

Μακροχρόνια σχέση Έλληνα με Πολωνή αμφιβάλλω πολύ αν μπορεί να καρποφορήσει, δεν ταιριάζουμε καθόλου σαν νοοτροπία, είναι φορτικές, αλλοπρόσαλλες, χαζορομαντικές; το πρόβλημα επικοινωνίας είναι τεράστιο. Ουδείς Έλληνας δε θα αντέξει για πολύ καιρό σε ένα τόσο μίζερο και πιεστικό περιβάλλον. Εγώ έκανα τρομερή υπομονή, καθώς ήταν δυνατό κομμάτι και στις καλές της εντάξει άτομο και παραδοσιακή γυναίκα, αλλά αυτές οι καλές ήταν όλο και πιο σπάνιες... Συμφωνώ στο ότι είναι καλόψυχες και αγαθές και δε λογαριάζουν τα χρήματα, αλλά εχουν μια ανορθολογική και συναισθηματικά ασταθή συμπεριφορά. Και πολύ συναίσθημα αλλά κυρίως από την αρνητική πλευρά. Μακριά και όπως λέει και ο love, μίνι σχέσεις και καλά να περνάμε.

Στην Πολωνία είχα πάει πέρσι το Πάσχα για 5-6 μέρες (ήμουν με την γκόμενα), οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα. Ωστόσο, άνοδος και η ανάπτυξη είναι εμφανείς, είναι ανώτερα από την Ελλάδα όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο και τις εργασιακές ευκαιρίες. Οι γυναίκες δεν είναι στο επίπεδο που ίσως θα περίμενε κανείς, ωραία σώματα (βυζάρες, μπουτάρες), αλλά στο πρόσωπο αρκετά αδιάφορες (σε κάθε περίπτωση όμως αρκετά γαμεύσιμες). Τα σημεία και τέρατα που περιγράφει ο Κμαν δεν τα αποκλείω, αν κάποιος είναι δυνατός παίκτης μπορεί να κάνει σκηνικά, ειδικά με πεινασμένα μιλφ κλπ, αλλά όσο (λίγο) είδα εγώ τα κλαμπ κλπ, χαζοβιόλες πιτσιρίκες που χορεύαν χωρίς στόχο, ταχεία δυτικοποίηση, δεν είναι κανένας επίγειος παράδεισος δλδ, αλλά όχι και άσχημα.

Συνεχίστε τις περιγραφές, είναι απολαυστικές! :)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μπραβο δασκαλε φιντελ,πεστα στον βαλκανιο πιστολερο.ουκρανια τα ιδια με τις νορμαλ κοπελες,δουλεια καμια γιογκα,πολντανσ,γυμναστικη,για καφε αν βρουνε καμια ωρα μια φορα την εβδομαδα.στα κλαμπ μονο βιζιτες εχειη μικρες απιαστες.ακομα και οι αφραγγες που δεν δουλευουν και θα γνωρισει ο κμαν που θα τριγυρνανε αδεσποτες θα του πουνε σουσι με την φιλη τους,τρως 40-50 ευρο και σου λενε θα εισαι 5 μερες εδω?μονο μαζι μας θα εισαι χαχαχαχ,σουσι,κοκτειλ και ελα αυριο παλι να σε δουλευουν.ειναι πιο ευκολο να βρεις νορμαλ και εμφανισημη κοπελα απο αυστρια,ελβετια,βελγιο,ολλανδια,γερμανια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπραβο δασκαλε φιντελ,πεστα στον βαλκανιο πιστολερο.ουκρανια τα ιδια με τις νορμαλ κοπελες,δουλεια καμια γιογκα,πολντανσ,γυμναστικη,για καφε αν βρουνε καμια ωρα μια φορα την εβδομαδα.στα κλαμπ μονο βιζιτες εχειη μικρες απιαστες.ακομα και οι αφραγγες που δεν δουλευουν και θα γνωρισει ο κμαν που θα τριγυρνανε αδεσποτες θα του πουνε σουσι με την φιλη τους,τρως 40-50 ευρο και σου λενε θα εισαι 5 μερες εδω?μονο μαζι μας θα εισαι χαχαχαχ,σουσι,κοκτειλ και ελα αυριο παλι να σε δουλευουν.ειναι πιο ευκολο να βρεις νορμαλ και εμφανισημη κοπελα απο αυστρια,ελβετια,βελγιο,ολλανδια,γερμανια.
Μ'αρεσει που καθεσαι και πιστευεις τον καθε ψεύτη  :2funny:Ο Βλάκμαν εδω αν παει να καμακωσει με τα χάλια που εχει το πιθανοτερο ειναι οι γκομενες να φωναξουν το σεκιουριτά για να του κανει παρατηρηση για να μην της ενοχλει  :2funny:.Εγω δεν πιστευω κανεναν!Ειδες ολοι τι  :jerking: γραφουνε και μετα αποδυκνιεται οτι ειναι παραμυθάδες  :2funny:.Ειδηκα οσους κρυβονται παρτους στην πλακα  :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
o φιδεμπορας ο ΚΜΑΝ τελικα εμφανιστηκε σε κανεναν υστερα απο τοσα ραντεβου που εχει δωσει? Σιγα μην εμφανιστει ο παραμυθας :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom