Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o φιδεμπορας ο ΚΜΑΝ τελικα εμφανιστηκε σε κανεναν υστερα απο τοσα ραντεβου που εχει δωσει? Σιγα μην εμφανιστει ο παραμυθας :jerking:
Πιο ευκολο ειναι να γινει η δευτέρα παρουσία και να εμφανιστει ο Χριστός στη γη  :2funny: παρα ο Βλάκμαν να συναντιθει με κανεναν  :2funny:.Εχει πλακα αν προσεξες που οσοι το παιζουν άνετοι και μεγάλοι γαμιάδες κρύβονται  :2funny:.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ανέβασε να δούμε καμιά φωτό τύπε,από μωρά που έχεις γαμήσει..... :cum:

Παράθεση από: Kman2 στις 17/04/14, 22:10
Tha travikso avrio kai tha tis anevaso.

Πρόσεχε μην ανεβάσεις τίποτα μούφες...θα το καταλάβουμε... ;)

Γατάκια....όταν τα έγραφε ο @billy13...... :rolleyes: :sunglasses:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρόσεχε μην ανεβάσεις τίποτα μούφες...θα το καταλάβουμε... ;)

Γατάκια....όταν τα έγραφε ο @billy13...... :rolleyes: :sunglasses:
Τοτε ηταν που μας ειπε οτι η γκομενα του πηρε το κομπιουτερ και τους της έσβισε? :jerking: :2funny:.
  Μη βρει κανενας της δικες του φωτογραφιες και τρέχει και δε φτάνει :2funny: ειδες τι επαθε ο Davarits? :2funny:Πως εξαφανιστηκε? :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216
Εγώ πίστευα πς κάποτε ήταν για τον πραγματικό έρωτα εδώ (όταν ήμουν πιο νέος και όχι μόνιμος κάτοικος) τώρα έχω αλλάξει τελείως..Ποτε δεν θα έπαιρνα Πολωνέζα για σοβαρό δεσμό..Καλή,αγνή στην ψυχή,δεν κοιτάει τα λεφτά, αλλά εντελώς τρελες στο μυαλό και κουραστικές μέχρι το κόκκαλο..Δεν τις αντέχεις για πολύ.Η ατάκα μου για Poland είναι μία:

"Μίνι Έρωτες"..1-2 μήνες και μετά σε άλλη...Και αν είναι δυνατόν 2--3 έρωτες μαζί.Δυστυχώς αλλά το μυαλό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι πιο σημαντικό απο τα βυζία!!

Αυτή την στιγμή είμαι με μία που σας είχα γράψει που είναι πλούσια,αγαθή,ξανθούλα,καλόκαρδη,μορφωμένη, πολύ καλό sex αλλά παρόλα αυτά δεν πρόκειται να κάτσω μαζί της.Ήδη προσπαθώ να εξαφανιστώ.Εκεί που νομίζεις πως βρήκες την ιδανική (κυρίως τώρα που η Ελλάδα είναι έτοιμη να καταρρέυσει και χρειάζεσαι μία με χρήματα), πιάνεται απο μια κουβέντα σου και σου τα κάνει τούμπανο..Τρελλά κολλήματα..Απρόβλεπτη τελείως!!! Έκλαιγε ας πούμε γιατί έγαφα μια κοτόπιτα και δεν διάβασα πως την έχουν φτιάξει απο little chickens..Και μου τα έκανε τούμπανο γιάτι κανείς δεν λυπάται τα μικρά κοτόπουλα που τα σκοτώνουν!!! καλύτερα μην συνεχίσω με τις Πολωνικες παράνοιες θα γελάτε και θα κλαίτε για μέρες!!!

Καλα, αμα τα χες με καμια επαρχιωτισσα, που εκει θα ειχε καθημερινες παραστασεις να σφαζουν στο διπλανο κοτετσι κοκκορια και κοτοπουλα, σιγα μου σου κανε σκηνη για τα 'καημενα τα little chickens'.

Πραγματικο report απο Πολωνια, μπορουμε να παρουμε μονο απο οσους κινουνται στην επαρχια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216
Δεν υπαρχει πιο αταιριαστος λαος για τον Ελληνα. Και πιο αταιριαστες γκομενες. Μιλαμε για σοβαρη σχεση και γαμο, οπου εκει δε παιζει ρολο μονο το συναισθηματικο. Εχουν απλα αλλα μετρα και σταθμα για τα παντα. Αλλο συμπαν γενικα.
Για δε γαμο δε το προτεινω ουτε στον εχθρο μου. Γιατι στην αρχη ολα μελι γαλα αλλα μετα οταν θα προκυπτουν ζητηματα, τοπος διαμονης, παιδια, μεγαλωμα και αλλα, δε θα υπαρχει καμια συννενοηση. Και η πολωνη με το πεισμα κλπ δε το χει σε τιποτα να παρει τα παιδια και να σε αφησει στην ψυχρα χωρις αλλη κουβεντα, για την πιο ασημαντη αφορμη.
Επισης αυτο με τα λεφτα μη το παιρνεις και για τοσο θετικο . Γιατι η γυναικα οκ καμια φορα ειναι ωραιο να δεχεται και κατι απο τον αντρα. Αυτων το κινητρο, ειναι ψευτουπερηφανεια και κομπλεξισμος, οτι και καλα δεν εχει αναγκη τον αντρα. Και επισης δειγμα ψυχροτητας , κρυαδας . Σου λεει κραταω τις αποστασεις, μην εχουμε πολλα πολλα και παιρνεις θαρρος.
Καλα αυτο με τα κοτοπουλα, μου θυμιζει μια που μου τα κανε τουμπανο γιατι χρησιμοποιουσα... χαρτι κουζινας! Και μου κανε κυρηγμα για τα δεντρα που κοβουν για να το κανουν κλπ κλπ! Φυσικα εγω τρολαρω και κανω χαβαλε πανω σε αυτο, αλλα  για αυτες αυτο ειναι σοβαρο. Για σκεψου να πρεπει να οργανωσεις σε σοβαρη βαση τη ζωη σου με ενα τετοιο παρανοικο πλασμα  :uglystupid:

Λεμε για μια εθνικοτητα πχ 'αλλο συμπαν' και 'αλλη κοσμοθεωρια' και δεν ταιριαζουμε.
Δεν νομιζω ειναι θεσφατο.
Κι οι ασιατισες ειναι στην κυριολεξια αλλο συμπαν (κι αλλη ηπειρος!!!), αλλα θεωρουνται σχεδον απο ολους (και δεν λεω για ομορφια-ειναι υποκειμενικο τι αρεσει στον καθενα), απο τις καλυτερες γυναικες στον κοσμο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216
Tυπε συμφωνω παντως με το φιλο μας τον κμαν - οχι για τα λεφτα- αλλα οτι εχουν εναν ηθικισμο, και καλα μη μου απτα. Που το παρακανουν, ωστε να ειναι υποκριτικος. Σα πολυ μυξοπαρθενες το παιζουν ωρες ωρες, οποτε ψιλιαζεσαι λιγο και λες κατι γινεται εδω περα.
Και δε ξερω για λεφτα, αλλα κατω απο αυτο το και καλα 'γλυκο" προσωπειο, ειναι ψυχρες, υπολογιστριες γυναικες.Για αυτο βλεπεις και μερικα " σκαμπανεβασματα" στη διαθεση. Γιατι ειναι ψευτικο το συναισθημα, απλα παιζουν ρολους και αλλαζουν.
Και φυσικο ειναι πως να το κανουν ? Αφου τετοια ανευρα ανοιωθα πλασματα δεν εχουν συναισθηματα.  
Επισης αυτο με τα λευτα, σου ειπα, δειχνει κομπλεξισμο, κρυαδα και ψυχροτητα. Και οτι το κανει για να σε κρατησει σε αποσταση. Δεν αποκλειω καθολου οτι αν ηθελε να μασησει δε θα χε κανεναν ενδοιασμο να το κανει

Οι ελληνιδες ομως, ειναι πολυ χειροτερες, δεν συμφωνεις;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216
Δεν κάνουν οι Σλάβες για δουλειές.Εγώ πάντα τις βλέπω σα γκόμενες κωλάρες,βυζάρες δεν τις βλέπω ποτέ σα workforce.Τις Γερμανίδες πάλι τις βλέπω μόνο σα workforce ποτέ σα γκόμενες και αυτές διαμαρτύρονται δε μας βλέπεις σα γυναίκες κτλ.τι να δω αφού δεν είστε γυναίκες.Οι Πολωνέζες πάλι είναι εντελώς θηλυκές καμία σχέση.

Τελικα ομως, ποιος ειναι ενας ρεαλιστικος συνδυασμος;
Οι μεν ειναι ρομποτ, οι αλλες λετε ειναι σχεδον τρελες.
Το ρομποτ ή την τρελη;
Μέση οδος δεν υπαρχει, για σχέση;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Το ρομποτ ή την τρελη;

η χουφτα σου ρε μαλακα  :2on1: :2on1: :2on1: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το ρομποτ ή την τρελη;

Δεν υπάρχουν ρε φίλε λογικές γυναίκες πας καλά τώρα;Δεν είναι θέμα εθνικότητας όλες είναι θεοπάλαβες.Απλά οι Γερμανίδες το βγάζουν σα σαδισμό και politically correct και οι Σλάβες σαν αχαλίνωτη τρέλλα.Το ίδιο πράγμα είναι ουσιαστικά απλά οι Σλάβες γουστάρουν να είναι να φαίνονται και να δρουν σα γυναίκες ενώ οι Δυτικές προτιμούν να φέρονται σαν άντρες για να είναι επιτυχημένες επαγγελματικά και να σε ψαρώνουν.
Πρακτικά δηλαδή με τις Σλάβες θα σου φύγουν λεφτά αλλά θα σου κάνουν τρομερά τσιμπούκια ενώ με τις Δυτικές δε θα πληρώσεις μία αλλά παίζει να σε στραπονιάσουνε.Γενικά θα σε έχουνε σήκω σήκω κάτσε κάτσε σαν κατώτερο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε τυπε κουολ δε ξερω και δε μιλαω για ασιατισες μια και δεν εχω παει ουτε εχω ζησει στις εν λογω χωρες, ουτε εχω παραστασεις. Ουτε κανω καμια συγκριση με Ελληνιδες. Απλα μιλαω για εδω που ειμαι και αυτα που βλεπω και ζω. Και η γνωμη μου ειναι με την οση κριτικη ικανοτητα και παρατηριτικοτητα εχω, οτι δε ταιριαζουμε πολυ . Και επομενως για σοβαρη σχεση και γαμο με γυναικα απο την Πολωνια και γενικα κεντρικη Ευρωπη δε θα προτεινα.
Δε μιλαω αν ειναι καλες οι κακες , συμφεροντολογες η οχι κλπ κλπ δεν αξιολογω δηλαδη συμπεριφορα. Απλα λεω τι κολλαει και οχι. Τη χειροτερη ελληνιδα, την πιο καριολα μπορεις να τη διαβασεις, εχετε κοινο κωδικα, αυτο θελω να πω.
Με μια πολωνη θα δεις οτι στο παραμικρο υπαρχει διαφορα. Πχ θα πεις γρηγορα και αυτο που ειναι για εσενα γρηγορα, 2 ωρες πχ, για αυτην μπορει να ειναι 2 εβδομαδες. Η πχ μπορει να μη θελουν απο τον αντρα να εχει ακριβα αυτοκινητα κλπ, αλλα αν μια φορα δε τις ανοιξεις την πορτα η πχ ξεχασεις να πεταξεις τα σκουπιδια μια ωρα να σου κανει ολοκληρη σκηνη και φασαρια λες και εγινε κανας πολεμος.
Στο σπιτι θελουν οπωσδηποτε να κανει δουλειες και ο αντρας και μαλιστα αν τον δουν οτι δε κανει ( οχι αν ΔΕ κανει αν ΝΟΜΙΖΟΥΝ αυτες οτι δε κανει ), να μη κουνησουν το δαχτυλακι τους και αν αφησουν το σπιτι μες στη μπιχλα! Η πανε και κοιμουνται απο τις 9 και ξυπνανε στις 5!
Επισης τον ξενο τον βλεπουν λιγο κομπλεξικα και αυτο δεν ειναι καλο. Χωριο μονο μεταξυ τους κανουν, ειναι πολυ κλειστος λαος. Και γενικα ολοι αυτοι εδω οι λαοι. Αντε να συννενοηθεις με ενα σλοβακο πχ η εναν ουγγρο. Η με λιθουανους. Ειναι τελειως αλλες φαρες και αυτο προκαλει παρα πολλες δυσκολιες  για να παρεις αποφαση να ζησετε μαζι με κοπελα απο τετοια χωρα  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μα για αυτό θέλουν το ρευστό.Γιατί η ζωή τους είναι τόσο βαρετή που μόνο ο πούτσος και το χρήμα μπορούν να την ανεβάσουνε.

Δε λεω οτι δε γινεται, ισα ισα, προς καταπληξη του φιλου love θα πω οτι σε ανυποπτο χρονο κοπελες "υπερανω υποψιας" αν σου παρουν λιγο θαρρος πετανε καμια κουβεντα για "sponsor" :grin:
Aπλα λεω οτι δεν ειναι γενικευμενο φαινομενο, να κανει μπαμ. Και οτι οι πιο πολλες και να θελουν δε μπορουν να βρουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υπερβολες λεει ο κμαν ρε, ποια λεφτα και σπονσορες? Αφου η ζωη τους ειναι συγκεκριμενη και περιορισμενη. Δουλευουν ολη μερα, γυρνανε, απογευμα, φαι, δουλειες, κανα γυμναστηριο η χορο και σπιτι για υπνο απο τις 10, η και 9 !!!
Και σε κλαμπ αντε να βγουν καμια φορα το μηνα, μη φανταστειτε ολη την ωρα γυρνανε στα κλαμπ κλπ. Το 90 % των γυναικων εδω, ετσι την περναει.

Μα για αυτό θέλουν το ρευστό.Γιατί η ζωή τους είναι τόσο βαρετή που μόνο ο πούτσος και το χρήμα μπορούν να την ανεβάσουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εμένα μου φαίνονται όλα αυτά κουφά πάντως..Απλές κοπέλες είναι που έχουν σπουδάσει στο μεγαλύτερο ποσοστό και δουλεύουν για να ζήσουν..ο kman τις παρουσιάζει σαν τελειωμένες πουτάνες.Και στο Lublin έχω γνωρίσει και στο gdansk και στο Lodz και 2 γκόμενες στην Κρακοβια 2 χρόνια πριν..Normal κοπέλες ήταν που ζούνε όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος..Αποκλείεται οι κοπέλες αυτές να πηγαίνουν στα clubs να γνωρίσουν κάποιον για να του φάνε λεφτά...Αυτά δεν ισχύουν ούτε μια στο εκατομμύριο...Το μυαλό είναι το πρόβλημα τους..Φοβάμαι πως δεν μπορείται να ξεχωρίσετε τις πληρωμένες στα clubs την νύχτα..Και εδώ υπάρχουν αλλά κάνουν μπαμ απο 100 μέτρα μακρυά, δεν τις πλησιάζεις..

Θα μας τρελάνεις πραγματικά.Πες σε μια Πολωνέζα για zakupy οτι σου έχουν ξεμείνει κάτι zlotuwky και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις και θα δεις πώς ανοίγουν τα μάτια της.Εντάξει όλες Σλάβες είναινκαινοι Τσέχες το ίδιο δεν είναιντίποτα παράξενο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χρήματα δεν ζητάνε αλλα το στάτους της ενδιαφέρει π.χ. το οτι εχω δικο μου διαμέρισμα στην Γιεροσολίμσκι της τρέλλανε της φίλες του Γιέντρεκ (οι περισσοτερες μπατσίνες).Σιγουρα παντος δεν ζητάνε τιποτα οντως οι στην Tele pizza της πηγαινα  :2funny:και ηταν και ευχαριστημένες  :2funny:. Εξαρτάται ποιους ξένους?Εγω μετα απο αυτη την κακομοιρια που ειδα στη Μολδαβία  :2funny: και τους Ελληνες που ηρθαν εδω και ειναι παντρεμενοι με τελειωμένες Ρωσσίδες εχω χασει καθε ιδεα και αν δεν δω σεν πιστευω κανεναν  :2funny: οτι και να λέει! Και αυτοι λενε οτι μετράνε....οτι εδω ζουνε χά'ι' ανεβάζουνε φωτογραφιες διπλα σε αξιοθέατα της πόλης ή καθονται σε καφετεριες ψηλα με θέα την πόλη και το παιζουν οτι καποιοι ειναι  :2funny: εχει  :2funny: στην Ελλαδα που τους πιστευουνε και γραφουνε:Αρχοντας...για σενα ειναι η ζωη...ξεσκισε τες ολες της γκομενες κλπ. Οτι αυτοι μενουνε κατω απο αθλιες συνθηκες μακρια ακομα και απο το μετρο...οτι εχουνε παντρευτει τελειωμένες που οι Ρωσσοι ουτε θα γυριζαν να της κοιταξουνπανε.Το οτι πανε με το λεωφορείο ή με τα πόδια μες το κρυο δεν τα γράφουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε ζητάνε χρήματα οι Ρωσίδες;Πόσα χρόνια έχεις να γαμήσεις;Καμιά εικοσαριά;Ασε και εμάς που ξέρουμε τι γίνεται να πούμε δυο πράγματα να ανοίξουμε τα μάτια στους νέους.Εμείς τότε πληρώσαμε για να μάθουμε αλλά τότε ήτανε φτηνά.Ενώ τώρα ο νέος έτσι και κάνει μαλακία τον πίνει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δε ζητάνε χρήματα οι Ρωσίδες;Πόσα χρόνια έχεις να γαμήσεις;Καμιά εικοσαριά;Ασε και εμάς που ξέρουμε τι γίνεται να πούμε δυο πράγματα να ανοίξουμε τα μάτια στους νέους.Εμείς τότε πληρώσαμε για να μάθουμε αλλά τότε ήτανε φτηνά.Ενώ τώρα ο νέος έτσι και κάνει μαλακία τον πίνει.
Την προηγουμενη βδομαδα ηταν εδω ενας φιλος του ρολογά και ειδε αν μετραω ή όχι και αν πληρώνω ή όχι.Αφου εχουν τα δικα τους λεφτά τι να ζητήσουνε?Απλος εχεις μεινει καμια 15αρια χρόνια πίσω  :2funny:.Εχω πει στο ρολογά να γράψει σχετικά αλλα αυτος ή βαριεται ή δεν βρισκει χρόνο?Δεν ξερω γιατι δεν γράφει?
  ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ να με συγκρίνεται μαζί σας  :2funny: επειδη εσεις ειστε φουκαράδες πρέπει να ειμαι κ'εγω.Εχουν ερθει κ'εδω Ελληνες του στυλ σου εδω πέρα μεροκαματιάριδες,φτωχομπινέδες,κακομοιρηδες  :2funny: Μονο απο την ιδεα οτι θα πανε να μιλησουνε σε γκομενα γελάω  :2funny: :2funny: :2funny:.Το εκανε μια φορα ο Μετανάστης και φωνάξανε το σεκιουριτά οπως έγραψα  :2funny:.Εσενα θα σε κοιτανε με λυπιση τι να σου πάρουνε  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγω δεν ειμαι κακομοιρης οπως εσυ που κοντευεις πενηντα και κρεμεσαι με σκοινια απο της κολώνες για να βγαλεις το μεροκάματο εχοντας απο κατω τον πιτσιρικα Γερμανό να σε διατάζει και να γελάει μαζί σου  :2funny: ουτε ειμαι αφραγκος οπως εσυ να πηγαινω με το τρένο  :2funny: ουτε να μένω σε εργατική εστία  :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε κουολ δε ξερω και δε μιλαω για ασιατισες μια και δεν εχω παει ουτε εχω ζησει στις εν λογω χωρες, ουτε εχω παραστασεις. Ουτε κανω καμια συγκριση με Ελληνιδες. Απλα μιλαω για εδω που ειμαι και αυτα που βλεπω και ζω. Και η γνωμη μου ειναι με την οση κριτικη ικανοτητα και παρατηριτικοτητα εχω, οτι δε ταιριαζουμε πολυ . Και επομενως για σοβαρη σχεση και γαμο με γυναικα απο την Πολωνια και γενικα κεντρικη Ευρωπη δε θα προτεινα.
Δε μιλαω αν ειναι καλες οι κακες , συμφεροντολογες η οχι κλπ κλπ δεν αξιολογω δηλαδη συμπεριφορα. Απλα λεω τι κολλαει και οχι. Τη χειροτερη ελληνιδα, την πιο καριολα μπορεις να τη διαβασεις, εχετε κοινο κωδικα, αυτο θελω να πω.
Με μια πολωνη θα δεις οτι στο παραμικρο υπαρχει διαφορα. Πχ θα πεις γρηγορα και αυτο που ειναι για εσενα γρηγορα, 2 ωρες πχ, για αυτην μπορει να ειναι 2 εβδομαδες. Η πχ μπορει να μη θελουν απο τον αντρα να εχει ακριβα αυτοκινητα κλπ, αλλα αν μια φορα δε τις ανοιξεις την πορτα η πχ ξεχασεις να πεταξεις τα σκουπιδια μια ωρα να σου κανει ολοκληρη σκηνη και φασαρια λες και εγινε κανας πολεμος.
Στο σπιτι θελουν οπωσδηποτε να κανει δουλειες και ο αντρας και μαλιστα αν τον δουν οτι δε κανει ( οχι αν ΔΕ κανει αν ΝΟΜΙΖΟΥΝ αυτες οτι δε κανει ), να μη κουνησουν το δαχτυλακι τους και αν αφησουν το σπιτι μες στη μπιχλα! Η πανε και κοιμουνται απο τις 9 και ξυπνανε στις 5!
Επισης τον ξενο τον βλεπουν λιγο κομπλεξικα και αυτο δεν ειναι καλο. Χωριο μονο μεταξυ τους κανουν, ειναι πολυ κλειστος λαος. Και γενικα ολοι αυτοι εδω οι λαοι. Αντε να συννενοηθεις με ενα σλοβακο πχ η εναν ουγγρο. Η με λιθουανους. Ειναι τελειως αλλες φαρες και αυτο προκαλει παρα πολλες δυσκολιες  για να παρεις αποφαση να ζησετε μαζι με κοπελα απο τετοια χωρα  

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά μετσξύ δυτικοσλαβικής και βαλκανικής κουλτούρας που κατά τη γνώμη μου είναι η κορυφαία στην Ευρώπη.Χοντρικώς οι Δυτικοσλάβες μας θεωρούν κάτι μεταξύ γουρουνιού και βοδιού.Αυτό όμως δε σημαίνει οτι δε γουστάρουν τη βοιδόπουτσα.Είναι ένα mixed signal.Βασικά για εμάς είναι καλές για pump and dump να τις γαμάς δηλαδή και να φεύγεις.
Αλλά και από συζητήσεις μου με Σλάβους και αυτοί για πλάκα τις έχουνε για τον πούτσο εντελώς.Απλά κάνουν οτι συμπάσχουνε κτλ για να τις γαμήσουνε ευκολότερα δεν είναι οτι τις εκτιμάνε καθόλου.Με τους Σλάβους όλο χαβαλέ κάνουμε είναι πολύ άνετοι.(αν και φίδια).

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216

Αυτο απλα δεν μπορω να το ανεχτω απο καμια γυναικα καμιας εθνικοτητας!
Ισοτητα των δυο φυλων και φεμινισμοι στα μουτρα τους!
Ειχα ανοιξει και θεμα περι 'υποτακτικων' πολωνεζων, ειδικα γιατι δεν θελω τετοιες συμπεριφορες.
Αν οντως κανουν ετσι οι περισσοτερες, απορριπτονται αβλεπι.

Ελλαδα τα κανουν αυτα, αλλα πιστευω οτι οι επαρχιωτισες της Πολωνιας ισως να ειναι πιο υποτακτικες. Μπορει να κανω λαθος ομως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ειχα ανοιξει και θεμα περι 'υποτακτικων' πολωνεζων, ειδικα γιατι δεν θελω τετοιες συμπεριφορες.

Ελλαδα τα κανουν αυτα, αλλα πιστευω οτι οι επαρχιωτισες της Πολωνιας ισως να ειναι πιο υποτακτικες. Μπορει να κανω λαθος ομως.

Επαρχία Πολωνίας τις γαμάς και μετά σου πλένουν τα πιάτα και πατάν και ένα σφουγγάρισμα.Ευτυχώς οι καλές παραδόσεις έχουν μείνει ακόμα ζωντανές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Την προηγουμενη βδομαδα ηταν εδω ενας φιλος του ρολογά και ειδε αν μετραω ή όχι και αν πληρώνω ή όχι.Αφου εχουν τα δικα τους λεφτά τι να ζητήσουνε?Απλος εχεις μεινει καμια 15αρια χρόνια πίσω  :2funny:.Εχω πει στο ρολογά να γράψει σχετικά αλλα αυτος ή βαριεται ή δεν βρισκει χρόνο?Δεν ξερω γιατι δεν γράφει?
  ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ να με συγκρίνεται μαζί σας  :2funny: επειδη εσεις ειστε φουκαράδες πρέπει να ειμαι κ'εγω.Εχουν ερθει κ'εδω Ελληνες του στυλ σου εδω πέρα μεροκαματιάριδες,φτωχομπινέδες,κακομοιρηδες  :2funny: Μονο απο την ιδεα οτι θα πανε να μιλησουνε σε γκομενα γελάω  :2funny: :2funny: :2funny:.Το εκανε μια φορα ο Μετανάστης και φωνάξανε το σεκιουριτά οπως έγραψα  :2funny:.Εσενα θα σε κοιτανε με λυπιση τι να σου πάρουνε  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγω δεν ειμαι κακομοιρης οπως εσυ που κοντευεις πενηντα και κρεμεσαι με σκοινια απο της κολώνες για να βγαλεις το μεροκάματο εχοντας απο κατω τον πιτσιρικα Γερμανό να σε διατάζει και να γελάει μαζί σου  :2funny: ουτε ειμαι αφραγκος οπως εσυ να πηγαινω με το τρένο  :2funny: ουτε να μένω σε εργατική εστία  :2funny:.

Δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις τα ίδια πράγματα?Είσαι σαν αυτούς που περιγράφεις.Κακομοίρης εντελώςΓια αυτό κια αυτά που λες δεν έχουν καμιά αξία.Δεν είναι χρήσιμα για κανέναν απολύτως.Είναι η παρακμή μιας γενιάς.
Οι άγριοι τύποι έχουμε ήδη πάει στη δυτική Ευρώπη έτοιμοι να γαμήσουμε το σύστημα και αυτό που αντιπροσωπεύουμε είναι δυσκολοχώνευτο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Υποτακτικες? Βγαζουν μια γλωσσσα να ρε τυπε τι υποτακτικες! Να σου πω και το αλλο : ενας λογος που ας πουμε δισταζουν να κανουν σχεση με νοτιο ( παρολο που εμφανως ειναι πιο ωραια παιδια και θα γουσταραν κλπ και ολο γκρινιαζουν για τους πολωνους) , ειναι οτι τους θεωρουν σεξιστες και φαλλοκρατες! Και οτι εκει " θελουν να εχουν τη γυναικα δουλα", ενω αυτες θελουν να ειναι ανεξαρτητες κλπ κλπ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom